Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

CECOMMMMM...allah hayra çıkarsınnn......

selamün aleyküm kızlarrrr....ben eşimle şe geldim bugün..eşimin işyerinin orda güzel sosyete pazarı var gecen arkadaşla ona rastladımm..pazar kültürü olmayan ben şaşkına döndümm..ama pazar demeye bin şahit lazım..herşeyy pahalııı..ama güzell..bugünde orayaaa gidicemm..belki sebzede alırımm kv gitti yaa pazar yapacak kimse kalmadıı...

diyet bilmem nasıl olur bugünn diyet yaptıgımda denemez yaaa...

sabah beyaz elmekle tost yedim...eşim yapmış dahada bi lezzetli geldi hazır oluncaa bi parçata çikolataa...ve çayyy

Canim 35 yas ve üstüne iki embriyo yerleştiriliyor yyasim ilk defa bi ise yariycak :)
dun akşamda ignemi kendim yapamadim ektim yapti ona yaptircam ben alisana kadar...
Biran önce transfer olsun o 12 gün hayirlisiyla geçsin evime yavrumla doneyim istiyrum

Gunaydin canim İyi yapmissin değişiklik olmuş senin içindeOhhh taze sebzeleri alirsin neguzelÇekmeköy şahinbey tarafindamisin :)))))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezenti ceco geldiiiiiiii ( iki gündür aynı cümleyle başlıyorum dejavu oldum sanki )

Anam günde bugün yine çok yoruldum
Mutfaktan çıkamayan hep ben oluyorum ama tabi kendi isteğimle çıkmıyorum
Ev sahibi nasılsa hazırlıklarla yorulmuştur diyip mutfak işini bitirmedende oturmuyorum
Bu sefer gün yine çok iyi geçti bir ara yine kaynana gelin muhabbeti açıldı tabi bizimki bana laf çakacak ya başladı ay insan oğlunu evlendirince yüzünü zor görüyor, yok efendim gelin adama laf söyleyince mecbur benim gibi 3 maymunu oynamak zorunda kalırsınız falan diye ( oğlu bekar olanlara akıl veriyor aklı sıra ) bende o an eşimin amca geliniyle yan yana oturuyordum dürttüm yanımda kadıncağızı kız gelin gül kız gül bak ne diyorlar dedim bastım kahkahayı tabi benim hareketimi gören herkes koptu gülmekten
Hiç sinirlendiğime deymez

Bizimki tabi fena bozuldu ama espiri ayağına yattığım için birşey diyemedi

Şansımıza tahmin edilenin haricinde bir kaç kişi daha geldi ( eşimin yengesi gelinine gelirken yolda bir kaç kişiye rast gelmiş onlarda aaa geline mi gidiyorsun diyince mecbur onlarada buyrun gelin demiş ) yapılanlarda ancak yetti hatta bazılarını biz yiyemedik bile ama iyi oldu

Akşam 6da ancak geldim tabi direk kendimi mutfağa attım tam yemek pişti az kaynaklığı gitsin yeriz derken kızkardeşim çaya geldi ( ben arayıp madem mahalledesiniz çaya uğrayın demiştim tabi o kadar çabukta beklemiyordum )
Benim canım istemiyordu zaten o yüzden akşam yemeği yemedim
Biz oturup çay içerken çocuklar bir güzel oynadılar hemde ne oynamak
En son çocuk odasına geçtiler bizde rahat rahat oturduk orada oynuyorlar diye ama maşallah sonuçu görünce böyle oldum
Büyük kızın pastel boyalarını alıp bir güzel ufak ufak kırmışlar Kız kardeşimde ben sana yenisini alırım dedi tam çıkarken bende o an kalan parçaları toplamak için çocuk odasına bir girdim gözlerime inanamadım
Büyük kızın çalışma masasını halletmişler boyalarla, dönen koltuğunu boyamadık yer bırakmamışlar birde o yetmiyormuş gibi kapıya gülen çöp kız boyamışlar
Kızkardeşim neye uğradığını şaşırdı anam özür üzerine özür
Dedim boşver Allahtan Salonda birşey yapmadılar artık yarın bütün gün onları temizlemeyle uğraşırım
Veletler sanki hiç işim yokmuş gibi bana iş çıkardılar benim ufaklıkta nasıl ağlıyor anne kapıyı kapattılar gelip söyleyemedim sonra bende accık boyadım diye Gülermisin ağlarmısın
Bakalım yarın çıkacakmı o boyalar bu saatte hiç uğraşamam valla çok yoruldum bugün

Aminnn canım valla baya korktum gece ama sonra üzerinde durmadın iyice sinirlerim bozulmasın diye

Bu arada pazarda bulabildinmi bari birşeyler
Bende bayılırım pazar gezmeye ama kuzuyla zor oluyor diye uzun zamandır gitmedim havalar ısınsında öyle giderim olmadı

Aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Sabah;
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 fincan şekersiz çay

ara;
yok

Öğle; ( ceco utanarak sunar )
3 parmak kadar kıymalı börek
4 parmak büyüklüğünde peynirli börek
3 YK kadar patates salatası
1 YK kereviz salatası
3 ufak top profiterol ( bitter çikolatayla )
4 bardak şekersiz çay

ara;
az şekerli türk kahvesi

Akşam;
yok ( öğlende okadar yedikten sonra canım birşey istemedi )
3 bardak şekersiz çay sadece

Bildirim günü öncesi iyi olmadı ama şu an kendimi hafif hissediyorum inşallah tartıyada aynı hafiflikte yansır

ilk kilo bildirimi yapayım ,

Kızlar geçen hafta sonu yediklerimin acısı fena çıktı geçen hafta sonu 74.2 şimdi 74.00 olmuşum bu hafta anca onları verebildim birde 200 gr vermişim üstüne ...bu hafta sonu çok dikkat edecem inşallah )))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Anam sabah sabah yine tartıyla kapıştım
Ulen geçen hafta 117.6 kg görmüştüm malum bu sabah en kötü ihtimal çok az artı görürüm derken tartıda gördüğüm rakam beni bu hale getirdi yediğim o bir kaç parça börek bana tam 3.5 kg olarak geri dönmüş olamaz
Tartıda resmen 120yi gördüm yaaaa ama imkansız okadar artı olması bir günde

Offffff offffffff sinir oldum sabah sabah ama dün çok fazla su içemedim sanırım o yüzden :26:
Bugün bildirim yapmamış farz edin beni bakalım yarın ne göreceğim tartıda :26:

Bu arada bu akşam eşimin iş arkadaşı ( yeni kankam ) akşam yemeğine geliyor bize
Mesaj atmış hatun sabah fazla birşey yapma diye eşimlede ne yapsam diye konuşurken gece mantıya karar kıldık bu tartı sonucuna göre benim su bile içmemem lazım ama işte mecbur çok az da olsa yerim artık :26:

hepinize merhaba arkadaşlar bu haftaki kilom 67.4
yerimde saymaya devam zayıflamak adına hiç bir şey yapmadım maalesef.
hatta dün akşama doğru koca bir paket acılı baharatlı cipsi tek başıma bitirdim
korkumdan kaç kalori olduğuna bile bakmadım.
ama akşamda yemek yemedim

Canımmmmm nerelerdesınn. Sennnn????
Galiba bunalımdayım canım çok sıkıldım her şeyden adet beklemekten, bu ay soğan kürü kullandım ama biraz aksatarak, yine de faydası oldu gibi hissediyorum ama daha adet olmadım, bir hafta gecikmeli bile olsa bunu başarı sayacağım bir durumdayım. Bir daha doktora gittim bir daha kilo ver dedi, güya ders çalışmak için nete girmiyordum başlarda ama nete girerken daha iyi çalışmıştım ben hem de vize final zamanı, şimdi ne oldu bana bilmiyorum. Biraz sıkıntılıyım galiba da yine de öyle demeye korkuyorum Rabbime şikayete geçer diye...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür geçmişide yapıp geldim
Misafirim yarım saat evvel gitti Aslında taksiyle dönecekti de eşim salmadı ille ben götüreceğim diye tam tabi yaa birlikte bırakırız çocuklar nasılsa yanlızda kalabilir diyecektim ki eşim büyük kızıma sende gelirsin bizimle ki dönüşte arkadaş olursun dedi
O yüzden hiç demedim bende geleceğim diye
Birazdan gelirler herhalde baba kız

Akşam gayet güzel geçti Baya sohbet ettik hatta bir bayan arkadaşıyla tatile çıktığında başına gelenleri anlattı Aslında biraz cins oda benim gibi sırf bayan arkadaşı tatilde erkeklerle fazla samimi oldu diye apar topar tatili yarıda kesip evine dönmüş
Bu zamanda insanlara güvenmenin ne kadar zor olduğundan falan bahsetti ve ne kadar arkadaş canlısıda olsam insanlara karşı biraz gözlemciyim dedi.
Bugün gündüz annesine hatta bize geleceğini söylediğinde anneside bizi tanımadığından bendemi gelsem falan demiş ( tabi onu eşim şimdi eve geldikten sonra anlattı ) dedim gelseymiş hiç sorun olmazdı Eve geldikten yarım saat sonra annesi aradı hatta semt olarak neredesin falan diye sonra kadıncağız selam söyleyip bir akşamda bize yemeğe gelsinler söyle demiş

Sanırım biraz fazla türk filmi izledim ben kızımla falan çok güzel sohbet etti hatta bizimki paraşütle atladığını duyunca ilerde birlikte atlarız falan dedi ( sanırım 18 yaş sınırı varmış onda yoksa benim cadıya kalsa anında gidelim derdi )
Eşim sohbet esnasında dedi hatta bende banunun zararsız insanlarla arkadaşlık yapmasını istediğimden sizlerin tanışıp arkadaş olmasını istedim dedi ve Elifte senin için sakıncası yoksa arada banuyla birşeyler yapmak isterim dedi dedim ben cinsim karşımdaki insanla konuşsam bile çok fazla incelerim

Bakalım zaman ne gösterir ama kafamdaki soru işaretleri bir nebzede olsa gitti Rabbim utandırmasın ...Aminnn
Arada da olsa birlikte tabi birşeyler yaparız ama eşim beni pek bulaştırmayı ben sevmem pek fazla aktiviteyi siz kız kıza alın çocuklarıda gezin dedi

s.aleyküm kızlar...
dün bildirim yapamadım ama tartılmıştım regl olacağım + 600 gr yani
77.0 kg
acil alarm vermiştim ama motive olma yolundayım
birde k.validelerdeydik düğünü mayıs sonu düşünüyorlar 2 ay var demek oluyor elbise almayı son günlere bırakmamak istiyorum
2 gün önce saçımı boyattım çook güzel oldu sarışınım sarı ve tonlarına boyatmaktan sıkılmıştım koyu kumral bakır tam adını da unuttum
umreden gelen bir arkadaşı ziyarete gideceğim..
paylaşımlarım olacak tabi..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün baya bir yorgun ve uykusuzum
Sabaha kadar uyuyamadım hatta en son saate baktığımda saat 04:00dü
Dün aslında çok güzel geçti demiştim ya nedense gece bütün konuşmalarımızı defalarca düşünüp durdum ve kafamda anlam veremediğim bir bunalıklık vardı
Hatun sohbet esnasında ilk 18 yaşında nişanlanma gafletinde bulundum demişti ilk kelimesine takıldım ( demekki daha sonrada birşeyler oldu ama bana güvenipte anlatmadı beni sevdiğini idda ettiği halde ):26:
Haberlerde bir araç kazasıyla ilgili bir bölümde ben yaa o kaza yapan kişi kesinlikle bir daha araça binemez herhalde dediğimde gayet rahat aaa niye binemesin ki demişti ama hiç birşekilde bende böyle bir kaza yaşadım belki eşin anlatmıştır, işte ilk dönem korksa bile insan biniyor yada işte her araca bindiğimde benim aklıma geliyor gibi birşeyde söylemedi ki tamda konusuydu:26:
Bayan arkadaşıyla çıktığı tatilden bahsederken sırf arkadaşı birileriyle fazla samimi oldu diye tatili yarıda kesip evine döndüğünü anlatmıştı ( madem bu kadar tutucusun niye kız kıza tatile çıkıyorsun üstelik bu kadar paraşütle atlayıp yurtdışına bile tek başına çıkacak kadar rahatsın neden bayan arkadaşının flört etmesi seni bu kadar rahatsız ediyor )
O an çok takılmamıştım ama kafamda konuşmalar geçtikçe sanki bana iyi bir izlenim vermek için öyle demiş gibi geldi :26:

Hee bu arada en çok kafama takılan noktada eşimdi aslında ( bütün gece çaktırmadan onu gözlemliyordum zaten )
Adam normalde hep bitkin gelir ( hadi misafirle geldi surat asacak hali yok ) ama normalde her eve geldiğinde öpmez beni hatunu hoşgeldin diye öptükten sonra baktım hemen benimkide beni yanaklarımdan öptü ( bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü moduna girdim hatta kızımla göz göze geldik o an ki oda şaşırmış gibi bir surat yaptı o an çaktırmadan ):26:
Normalde zaten her misafire yardımcı olan eşim dünde ben sarımsaklı yoğurdu yapmak için bir 5 dakika mutfağa girdiğimde anında yine peşimden geldi onda garip bir durum yok ama herif ben tezgahtayken arkadan gelip boynumdan falan öptü: 17: hayır ne var onda diyeceksiniz ama ben biri varken bazen muzurluk olsun diye onun beline elimi atıp hafif bir sarkıntılık yaptığımda hemen saçmalama içerde misafir var der ( sanki ayıp birşey yapıyormuşum gibi )
Adam iki dakikada sarkıntılık yapıp yine içeri girdi o an hoşuma gitmedi değil ama sonradan bütün gece kafama takıldı çünkü senelerdir yapmadığı şeydi

Sabahta eşim dükkana gitti ( giderken bile beni öpmedi herif ulen bir gece önce neyin heycanıydı o ozaman )
Tabi bende anında Nisa ablamı çağırdım ve bombayı patlatıyorum
Ablam hiç hoşlanmamış hatundan :44:
Akşam kızın anası arayıp kızına nerede olduğunu sorduğunu hatta işte bizide yemeğe davet ettiğini söyleyince ya geç Allah aşkına madem bu kadar düzgün bir aile kızını neden daha dün tanıdığı bir adamın evine gönderiyor dedi :26:
Hadi yolladı 35 yaşına gelmiş bir bayanı annesi neden iş arkadaşının evine yemeğe gidince kontrol etsinki ( tek başına tatillere bile izin verirken dedi ) ki oda bana mantıklı geldi sonuçta ailen her şeye izin veriyorda bir aileye yemeğe gideceğin zamanmı korumacı davranıyor ( belkide onu bile bana karşı hanım kız izlenmimi yaratmak için o şekilde göstermiş olabilir hazır annesi birşey için aramışken )
Onları eve gelmeden önce çarşıda görmüş evdeki misafirle dışardaki hatun sanki bambaşka biriydi diyor tabi eşimde aynı şekilde
Markette girecektim tam diyor onları gördüğünde ; ikiside kahkahalar atarak şakalaşarak pür neşe tatlı almaya gidiyorlarmış hatta eşim ablamı görünce biraz tuhaf olmuş madem gizlin yok saklayacak şeyin yok ne basılmış gibi davranıyorsun
Eşim hatta Nisa ablamıda çaya davet etmiş oda misafirim gelicek ama iki dakika uğrarım demiş
Dışarda gördüklerim cıvıl cıvıl insanlar ama senin evinde ikiside oturaklı ağır başlı gibiydiler diyor ( rol yaptıkları aşikar diyor )
Size geldiğimde tamamen iki farklı insan gördüm diyor sanki o pür neşe insanlar yoktu o anda diyor :26:

Aslında söylemeyi düşünmüyordu ama onun tecrübelerine çok güvendiğim için baya bir sıkıştırdım ablamı ve benim bütün gece düşündüğüm şeyi sanki onaylamış gibi oldu

Hakikaten eşimde bütün gece daha çok bizim sohbet etmemizi bekledi kendi hatunla çok fazla diyaloğa bile girmedi Hatta normalde çocuklarla fazla oynamayan adam dün tam bir sevgi kelebeği gibiydi çocuklara karşı büyük kıza istediği birşey için yüz vermeler ( ki daha geçen gün asla diyordu ) pazarlık yapıp devamlı sarılmalar ( ki normalde yan yana bile pek oturmazlar ) ufaklığı desen hiç kuçağından indirmedi devamlı öpüp durdu hatta ufaklık legolardan ev yapmış gösterdiğinde onu çok ilgili bir şekilde inceledi sonrada hadi Elif ablanada göster falan diye ona yönlendirmeler ulen normal zamanda bakmadan direk hadi git anana göster dersin )

Kızlar ya aralarında birşey var diyipte kimsenin günahını almak istemem ama ikisininde bir arada olmaktan büyük zevk aldıkları aşikar
He cinsellik yok bence işin içinde ama eşimin bir başka bayanla vakit geçirmekten hoşlanması bile beni inanılmaz rahatsız etti
Acaba benim herif 40 yaş bunalımına mı girdi de kendine heycanmı arıyor aklımı bulandırmak istemiyorum ama gerçektende dün geceden beri bunu düşünüyorum

En önemliside ben bu durumda ne yapacağımı ilk kez tam kestiremiyorum
Nisa ablam kesinlikle ailenide kendinide o bayandan uzak tut Allah korusun bu güne kadar olmadıysada olmayacak diye bir garantin yok sen yuvana ve huzuruna sahip çık ve eşine hiç birşey belli etme dedi ( şimdilik bende öyle yapmayı düşünüyorum ama sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum çünkü eşimde o hatunda devamlı bir aradalar ve eşim görüntüde beni bulaştırmayın siz gezin desede bütün gün burnunun dibinde hani bir yere gitmelerine gerek yok zaten )

Geceden beri kendi kendime şiştim durdum düşünmekten o yüzdenne olur kusura bakmayın başınızı şişirdim ama rahatlamam gerekiyordu
Hakkınızı helal edin kızlar

Ceco34 canim , esine kizdan hoslanmadigini celiski konusmalarini tek tek acikla yani herseyi gordugunu anlatt ki oda ne kadar uyanik oldugunu gorsunbence....endise etme aklina kotu seyleri getirme...

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Akşam çaya eşimin halaları gelecekti ( haberim vardı ) onlarla birlikte eşimin amcası, yengesi, gelini ve oğluda geldi
Öğlende ben size uzun uzun yazarken benim büyük kız tutturdu kek yapacağım tek başıma diye bende iyi bari akşam birşeye benzerse çayın yanında veririz diye tamam dedim hatun hızını alamadı iki tane yaptı ( biri sade, biride kakaolu karışık )
Normalde bir tane yeter ne gerek var derdim ama o an kafam okadar doluydu ki yap gitsin dedim sırf benim dalgınlığımı fark etmesin diye iyikide demişim çünkü iki kek okadar kalabalığa ancak yetti
Birşeye benzemez dediğim kekler bayada lezzetli olmuştu

Bu arada eşim geldikten sonra benim dalgınlığımı ne kadar belli etmesemde anladı ( adam çiğerimi biliyor tabi )
Hayırdır falan diye sordu durdu bende gece uyuyamadığım için böyleyim hatta nedense gözlerim çok yanıyor dedim ( sonuçta dokunsan ağlayacak moddaydım o an ) Sende var birşey diyip durdu sonrada sarılıp seni çok seviyorum biliyorsun dimi dedi bende o an gülerek yalancının dedim ( normalde anasını bilmemne yapsınlar der ama bu sefer çok sinirlendi sen ne demek istiyorsun diye. Tabi anında ne kıllanıyorsun her zaman dediğim şey dedim ve birşey yokmuş gibi neyse ben çayı koyayım halanlar gelir diye mutfağa attım kendimi
Anında dibimde bitti ve beni ne kadar sevdiğini, yok işte bensiz bir hiç olduğunu falan söyleyip durdu ( hoşuma gitti gitmesine ama bir yandanda ister istemez acaba beni inandırmak içinmi diyor dedim kendi kendime )
Sonrada kendi kendimi yemenin sonucu değiştirmeyeceğine karar verdim Sonuçta Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız Kend,m, hasta ettiğime deymez

[h=2]11 Diyet Tavsiyesi[/h]

1. Herkes çok farklıdır, vücutlarımız, zihnimiz ve en önemlisi ruhlarımız. Sakın başkalarının yapabildiği diyetleri 'Ben neden yapamıyorum' diyerek kendinizi suçlamayın.
2. Tamam anlıyorum, etrafta herkes vücudunuzla, görünüşünüzle ilgili pozitif olun diyor size ve siz de 'Bu o kadar kolay değil' diyorsunuz. Çok haklısınız. İnsan kendini aynanın karşısında iğrenç görürken nasıl 'Çok güzelim' diyebilir ki? Ben de sizlere diyorum ki: Kendinize yalan söylemeyin ama en azından negatif kelimler de kullanmayın. Şöyle düşünelim: Ben sizi yolda gördüm ve dedim ki 'Ayy ne kadar iğrenç gözüküyorsun, acayip kilo almışsın, her tarafından yağ fışkırıyor, halin felaket!' Ne yaparsınız? Hemen defansa geçersiniz, ya bana karşı negatif bir şeyler söylersiniz ya da benimle bir daha hiç konuşmazsınız. Ama aynısını siz kendinize yapıyorsunuz ve ruhunuzun size iyi davranmasını bekliyorsunuz. Hayır, mümkün değil. Kendinize yalan, güzel sözler söyleyin demiyorum ama negatif kelimeler de lütfen kullanmayın.
3. Kendiniz dinlemeyi öğrenin. Acıktığınızda yiyin. Bırakın artık medyada sürekli söylenen 6 öğün, 8 öğün, 10 öğün tavsiyelerini. Siz ne zaman acıkıyorsunuz, ne kadarla doyuyorsunuz ona kulak verin. Japonlar günde üç öğün yiyorlar, üstelik en sağlıklı ve uzun yaşayan toplumlardan birisi onlar. Başkalarını dinlemek yerine artık kendinizi dinlemenin zamanı geldi.
4. Kendinize yasaklar, kurallar koymayın çünkü kurallar çiğnenmek, yasaklar kırmak içindir. Yasak koyduğunuz her şey size çok daha cazip gelecektir. Şunu hep kendinize tekrarlayın: 'Eğer canım çok isterse tadına vararak istediğim şeyden yiyebilirim.'
5. Eğer sürekli tatlı yemek istiyorsanız, hayatınızda ne gibi bir tat eksik, onu bulun ve hayatınızı tatlandırın.
6. Basit karbonhidrat tüketiminde (meyve, kuru meyve, şeker ve türevi gıdalar) mutlaka yanında protein ağırlıklı bir gıda tüketin (badem, ceviz, yoğurt, süt vs). Kan şekeriniz daha stabil olacaktır ve hemen acıkmayacaksınızdır. Tek başına elma yiyin, yarım saat sonra karnınız guruldamaya başlar. Ama yine kendinizi dinleyin. Bana gelip 'Bir elma yiyorum, sonra çok tıkanıyorum ve saatlerce acıkmıyorum' diyen danışanlarım da oldu
7. Delicesine aç bir halde ne süpermarkete gidin, ne de dışarıda yemeğe. İster istemez çok yiyeceksiniz, çünkü gözünüz dönmüştür.
8. Ruhunuzu doyurursanız daha az açlık çekersiniz. Eğer sürekli acıkıyorsanız ve fiziksel olara yeterli gıda alıyorsanız o zaman ruhunuzu bir yerlerde aç bıraktınız demektir. Ruhunuza ne iyi geliyorsa onu yapın. Ben müzik dinleyip dans etmeye bayılıyorum. Haaa, bir de ablamlardan birisiyle konuşmaya. Ehh, insanın üç ablası olunca birinden birini muhakkak telefonda yakalıyor.
9. Spor yapın. Ama sporu kilo vermek için değil, hakikaten ruhunuza ve bedeninize iyi geleceği için yapın. Ve her spordan sonra spor yapabildiğiniz için şükredin. Ne büyük bir hikmettir ki spor yapacak enerjiye sahipsiniz.
10. Zamanla kendinizi daha çok sevin ve kendinize değer verin. Kendinize verdiğiniz değer kadar değerlisiniz bu hayatta...
11. Benim ne dediğimin çok bir önemi yok. Size hayatta ne iyi hissettiyorsa onu yapın ve mutlu olun. Kimse siz değil ve siz olamaz. Mevlana'ya sormuşlar: 'Aşk nedir?' diye. 'Ben ol ki bilesin' demiş. Artık kendinizi dinlemenin vakti geldi de geçiyor bile...

kizlar selam nasilsiniz bebegim sarilik oldu hastanede yayoypr kac gundur perisanim
Daha toparlanamadim dua edin kizlar. Bebegim ciksin bende toparlanayim sizlere herseyi an la ticam hepinizi cok opuyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Malum bugün pazar ve bende iki gündür okadar yorulmuşum ki bugün tam keyif yaptım
Eşim sağ olsun akşam yemeğinide üstlendi

Bu arada dün gece çocukları da uyutup biraz baş başa Film seyrettik
Bir ara yine beni sıkıştırdı işte neyin var falan diye bende yahu birşeyim yok sadece bütün gece uyuyamayınca gerildim dedim oda inandı
Bugünde koltukta oturduğumuzda bile hep dibine girdim
Heee birde dün aklıma geldi geçenlerde sohbet ederken dip boyan gelmiş kuaföre gitmiyormusun demişti eşim hatta kızımda anne bu sefer başka bir reng boyatsana dediğinde biraz daha aç saçının rengini hatta sarı yapsana dedi eşim
Sanırım adam gerçekten monotonluktan sıkıldığı için birazda heycan arayışına girmiş gibi :26: bende aslında bayılırım sarı saça artık yoğun istek üzerine gidip kuaförde saçımı sarıya boyatacağım kaşlarımda pala remzi misali olmuş onlarıda aldırıp devamlı dikkat ediceğim bundan sonra

Tabi en önemliside zayıflamam şart o yüzden önümüzdeki hafta için hemen kendime randevu alıp tahlillerimide yaptırıp endokrine sevk isteyeceğim Birde annem almanyadan bana bir shake tarzı protein tozu gibi birşey getirmişti 3 kutu onlar hala duruyor pazartesiden itibaren onları kullanacağım endokrine gidene kadar Metabolizmayı hızlandırmak için ilk 3 gün sabah, öğle ve akşam ondan içilmesi gerekiyormuş sonrasında günde 2 kere ondan 1 de normal öğün olucakmış bakalım belki endokrine gidene kadar bir 5 kg bile vermemi sağlarsa ( 1 ay sonrada olsa ) bana motivasyon olur sonra nasılsa doktor ne derse o olucak

Yine her daim buralardayım ama beni isterseniz listeden çıkarabilirsiniz en azından bir süreliğine endokrinlede görüştükten sonra inşallah nasıl bir yol çizeceğim belli olucak ve ben ne pahasına olursa olsun bu kilolardan da kurtulacağım
Ondan sonra bakalım herifin gözü az da olsa dışarı kayarmı İşte o zaman oyarım o gözü

kizlar selam nasilsiniz bebegim sarilik oldu hastanede yayoypr kac gundur perisanim
Daha toparlanamadim dua edin kizlar. Bebegim ciksin bende toparlanayim sizlere herseyi an la ticam hepinizi cok opuyorum

Canım çok geçmiş olsun
Üzülme Rabbim inşallah şifasını verir bütün bebekler ilk zamanlar sarılık oluyor benim küçük kuzuda 3 gün yatmıştı hastanede sarılıktan
Anne için çok zor seni çok iyi anlıyorum ama bütün dualarımız sizinle eminim bir iki güne yine evinize dönersiniz

canım böyle düşünme sen ona rabbimin izniyle iki güzel evlat verdin ...eşin elbette seni beğeniyordur bence hiç öyle psikolojiye girme eğer eşinin iş arkadaşından hoşlanmadıysan bu direkt söylemende fayda var bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…