Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün baya bir yorgun ve uykusuzum
Sabaha kadar uyuyamadım hatta en son saate baktığımda saat 04:00dü
Dün aslında çok güzel geçti demiştim ya nedense gece bütün konuşmalarımızı defalarca düşünüp durdum ve kafamda anlam veremediğim bir bunalıklık vardı
Hatun sohbet esnasında ilk 18 yaşında nişanlanma gafletinde bulundum demişti ilk kelimesine takıldım ( demekki daha sonrada birşeyler oldu ama bana güvenipte anlatmadı beni sevdiğini idda ettiği halde ):26:
Haberlerde bir araç kazasıyla ilgili bir bölümde ben yaa o kaza yapan kişi kesinlikle bir daha araça binemez herhalde dediğimde gayet rahat aaa niye binemesin ki demişti ama hiç birşekilde bende böyle bir kaza yaşadım belki eşin anlatmıştır, işte ilk dönem korksa bile insan biniyor yada işte her araca bindiğimde benim aklıma geliyor gibi birşeyde söylemedi ki tamda konusuydu:26:
Bayan arkadaşıyla çıktığı tatilden bahsederken sırf arkadaşı birileriyle fazla samimi oldu diye tatili yarıda kesip evine döndüğünü anlatmıştı ( madem bu kadar tutucusun niye kız kıza tatile çıkıyorsun üstelik bu kadar paraşütle atlayıp yurtdışına bile tek başına çıkacak kadar rahatsın neden bayan arkadaşının flört etmesi seni bu kadar rahatsız ediyor )
O an çok takılmamıştım ama kafamda konuşmalar geçtikçe sanki bana iyi bir izlenim vermek için öyle demiş gibi geldi :26:
Hee bu arada en çok kafama takılan noktada eşimdi aslında ( bütün gece çaktırmadan onu gözlemliyordum zaten )
Adam normalde hep bitkin gelir ( hadi misafirle geldi surat asacak hali yok ) ama normalde her eve geldiğinde öpmez beni hatunu hoşgeldin diye öptükten sonra baktım hemen benimkide beni yanaklarımdan öptü ( bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü moduna girdim hatta kızımla göz göze geldik o an ki oda şaşırmış gibi bir surat yaptı o an çaktırmadan ):26:
Normalde zaten her misafire yardımcı olan eşim dünde ben sarımsaklı yoğurdu yapmak için bir 5 dakika mutfağa girdiğimde anında yine peşimden geldi onda garip bir durum yok ama herif ben tezgahtayken arkadan gelip boynumdan falan öptü: 17: hayır ne var onda diyeceksiniz ama ben biri varken bazen muzurluk olsun diye onun beline elimi atıp hafif bir sarkıntılık yaptığımda hemen saçmalama içerde misafir var der ( sanki ayıp birşey yapıyormuşum gibi
)
Adam iki dakikada sarkıntılık yapıp yine içeri girdi
o an hoşuma gitmedi değil ama sonradan bütün gece kafama takıldı çünkü senelerdir yapmadığı şeydi
Sabahta eşim dükkana gitti ( giderken bile beni öpmedi herif ulen bir gece önce neyin heycanıydı o ozaman )
Tabi bende anında Nisa ablamı çağırdım ve bombayı patlatıyorum
Ablam hiç hoşlanmamış hatundan :44:
Akşam kızın anası arayıp kızına nerede olduğunu sorduğunu hatta işte bizide yemeğe davet ettiğini söyleyince ya geç Allah aşkına madem bu kadar düzgün bir aile kızını neden daha dün tanıdığı bir adamın evine gönderiyor dedi :26:
Hadi yolladı 35 yaşına gelmiş bir bayanı annesi neden iş arkadaşının evine yemeğe gidince kontrol etsinki
( tek başına tatillere bile izin verirken dedi ) ki oda bana mantıklı geldi sonuçta ailen her şeye izin veriyorda bir aileye yemeğe gideceğin zamanmı korumacı davranıyor ( belkide onu bile bana karşı hanım kız izlenmimi yaratmak için o şekilde göstermiş olabilir hazır annesi birşey için aramışken )
Onları eve gelmeden önce çarşıda görmüş evdeki misafirle dışardaki hatun sanki bambaşka biriydi diyor tabi eşimde aynı şekilde
Markette girecektim tam diyor onları gördüğünde ; ikiside kahkahalar atarak şakalaşarak pür neşe tatlı almaya gidiyorlarmış hatta eşim ablamı görünce biraz tuhaf olmuş madem gizlin yok saklayacak şeyin yok ne basılmış gibi davranıyorsun
Eşim hatta Nisa ablamıda çaya davet etmiş oda misafirim gelicek ama iki dakika uğrarım demiş
Dışarda gördüklerim cıvıl cıvıl insanlar ama senin evinde ikiside oturaklı ağır başlı gibiydiler diyor ( rol yaptıkları aşikar diyor )
Size geldiğimde tamamen iki farklı insan gördüm diyor sanki o pür neşe insanlar yoktu o anda diyor :26:
Aslında söylemeyi düşünmüyordu ama onun tecrübelerine çok güvendiğim için baya bir sıkıştırdım ablamı ve benim bütün gece düşündüğüm şeyi sanki onaylamış gibi oldu
Hakikaten eşimde bütün gece daha çok bizim sohbet etmemizi bekledi kendi hatunla çok fazla diyaloğa bile girmedi Hatta normalde çocuklarla fazla oynamayan adam dün tam bir sevgi kelebeği gibiydi çocuklara karşı büyük kıza istediği birşey için yüz vermeler ( ki daha geçen gün asla diyordu ) pazarlık yapıp devamlı sarılmalar ( ki normalde yan yana bile pek oturmazlar ) ufaklığı desen hiç kuçağından indirmedi devamlı öpüp durdu hatta ufaklık legolardan ev yapmış gösterdiğinde onu çok ilgili bir şekilde inceledi sonrada hadi Elif ablanada göster falan diye ona yönlendirmeler ulen normal zamanda bakmadan direk hadi git anana göster dersin )
Kızlar ya aralarında birşey var diyipte kimsenin günahını almak istemem ama ikisininde bir arada olmaktan büyük zevk aldıkları aşikar
He cinsellik yok bence işin içinde ama eşimin bir başka bayanla vakit geçirmekten hoşlanması bile beni inanılmaz rahatsız etti
Acaba benim herif 40 yaş bunalımına mı girdi de kendine heycanmı arıyor aklımı bulandırmak istemiyorum ama gerçektende dün geceden beri bunu düşünüyorum
En önemliside ben bu durumda ne yapacağımı ilk kez tam kestiremiyorum
Nisa ablam kesinlikle ailenide kendinide o bayandan uzak tut Allah korusun bu güne kadar olmadıysada olmayacak diye bir garantin yok sen yuvana ve huzuruna sahip çık ve eşine hiç birşey belli etme dedi ( şimdilik bende öyle yapmayı düşünüyorum ama sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum çünkü eşimde o hatunda devamlı bir aradalar ve eşim görüntüde beni bulaştırmayın siz gezin desede bütün gün burnunun dibinde hani bir yere gitmelerine gerek yok zaten )
Geceden beri kendi kendime şiştim durdum düşünmekten o yüzdenne olur kusura bakmayın başınızı şişirdim ama rahatlamam gerekiyordu
Hakkınızı helal edin kızlar