canımm bende buralardayımmm....bu ara misafirler kardeşimin işleri derken biraz aksattım ...ve kilo aldı başını gitti bu son diyorum yinebiri bozuyorr işii...aahhh o spor yokmu sporrrr...ben bi onu yapamadımm yaa...o bi olsaa herşey daha güzell olacaakkk...
canımmm yaaa inşallah tutacakk...tek transfermi yapacaksın iki tane mii ?? dozu yüksek başlamışlar ama normal tüp bebekte çok yumurta toplayalım diyedir...hadi bakalım hayırlısııı...ilk heycanlanıyorda insann sonra alıışıyorr vurmaya ben kendim vuruyordum bikaçkez sol tarafıma zorlandım eşime dedim vurr..hayatta yapapmam dedii :) :) ben eşiimede normal iğneleri vurdugum için alışkındımm ama sol tarafa zorlandımm..çıkartırken hızlı çek dışarı daha az acıyor ozamann...
sana özelden yazdım canım bakarsınn..
Gunaydin canim İyi yapmissin değişiklik olmuş senin içindeOhhh taze sebzeleri alirsin neguzelÇekmeköy şahinbey tarafindamisin :)))))CECOMMMMM...allah hayra çıkarsınnn......selamün aleyküm kızlarrrr....ben eşimle şe geldim bugün..eşimin işyerinin orda güzel sosyete pazarı var gecen arkadaşla ona rastladımm..pazar kültürü olmayan ben şaşkına döndümm..ama pazar demeye bin şahit lazım..herşeyy pahalııı..ama güzell..bugünde orayaaa gidicemm..belki sebzede alırımm kv gitti yaa pazar yapacak kimse kalmadıı...diyet bilmem nasıl olur bugünn diyet yaptıgımda denemez yaaa...sabah beyaz elmekle tost yedim...eşim yapmış dahada bi lezzetli geldi hazır oluncaabi parçata çikolataa...ve çayyy
CECOMMMMM...allah hayra çıkarsınnn......
selamün aleyküm kızlarrrr....ben eşimle şe geldim bugün..eşimin işyerinin orda güzel sosyete pazarı var gecen arkadaşla ona rastladımm..pazar kültürü olmayan ben şaşkına döndümm..ama pazar demeye bin şahit lazım..herşeyy pahalııı..ama güzell..bugünde orayaaa gidicemm..belki sebzede alırımm kv gitti yaa pazar yapacak kimse kalmadıı...
diyet bilmem nasıl olur bugünn diyet yaptıgımda denemez yaaa...
sabah beyaz elmekle tost yedim...eşim yapmış dahada bi lezzetli geldi hazır oluncaabi parçata çikolataa...ve çayyy
Galiba bunalımdayım canım çok sıkıldım her şeyden adet beklemekten, bu ay soğan kürü kullandım ama biraz aksatarak, yine de faydası oldu gibi hissediyorum ama daha adet olmadım, bir hafta gecikmeli bile olsa bunu başarı sayacağım bir durumdayım. Bir daha doktora gittim bir daha kilo ver dedi, güya ders çalışmak için nete girmiyordum başlarda ama nete girerken daha iyi çalışmıştım ben hem de vize final zamanı, şimdi ne oldu bana bilmiyorum. Biraz sıkıntılıyım galiba da yine de öyle demeye korkuyorum Rabbime şikayete geçer diye...Canımmmmm nerelerdesınn. Sennnn????
kizlar selam nasilsiniz bebegim sarilik oldu hastanede yayoypr kac gundur perisanim
Daha toparlanamadim dua edin kizlar. Bebegim ciksin bende toparlanayim sizlere herseyi an la ticam hepinizi cok opuyorum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Malum bugün pazar ve bende iki gündür okadar yorulmuşum ki bugün tam keyif yaptım
Eşim sağ olsun akşam yemeğinide üstlendi
Bu arada dün gece çocukları da uyutup biraz baş başa Film seyrettik
Bir ara yine beni sıkıştırdı işte neyin var falan diye bende yahu birşeyim yok sadece bütün gece uyuyamayınca gerildim dedim oda inandı
Bugünde koltukta oturduğumuzda bile hep dibine girdim
Heee birde dün aklıma geldi geçenlerde sohbet ederken dip boyan gelmiş kuaföre gitmiyormusun demişti eşim hatta kızımda anne bu sefer başka bir reng boyatsana dediğinde biraz daha aç saçının rengini hatta sarı yapsana dedi eşim
Sanırım adam gerçekten monotonluktan sıkıldığı için birazda heycan arayışına girmiş gibi :26: bende aslında bayılırım sarı saçaartık yoğun istek üzerine gidip kuaförde saçımı sarıya boyatacağım kaşlarımda pala remzi misali olmuş onlarıda aldırıp devamlı dikkat ediceğim bundan sonra
Tabi en önemliside zayıflamam şarto yüzden önümüzdeki hafta için hemen kendime randevu alıp tahlillerimide yaptırıp endokrine sevk isteyeceğim Birde annem almanyadan bana bir shake tarzı protein tozu gibi birşey getirmişti 3 kutu onlar hala duruyor pazartesiden itibaren onları kullanacağım endokrine gidene kadar Metabolizmayı hızlandırmak için ilk 3 gün sabah, öğle ve akşam ondan içilmesi gerekiyormuş sonrasında günde 2 kere ondan 1 de normal öğün olucakmış bakalım belki endokrine gidene kadar bir 5 kg bile vermemi sağlarsa ( 1 ay sonrada olsa ) bana motivasyon olur sonra nasılsa doktor ne derse o olucak
Yine her daim buralardayım ama beni isterseniz listeden çıkarabilirsiniz en azından bir süreliğineendokrinlede görüştükten sonra inşallah nasıl bir yol çizeceğim belli olucak ve ben ne pahasına olursa olsun bu kilolardan da kurtulacağım
Ondan sonra bakalım herifin gözü az da olsa dışarı kayarmıİşte o zaman oyarım o gözü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?