Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Sabah karga kahvaltısını etmeden kalıp halinde uyandım :KK1:
Dün parkta rüzgarı yiyince zaten boynum tutulmuştum ama eşime kremle ovdurunca sabaha geçer sanmıştım hatta erkenden yattım :KK1: fakat sabah bir uyandım dünden beterim resmen üst bölgem kalıp halinde :KK1:
Şimdilik evdekiler uyuyor diye bende kendimi buraya attım :KK1: artık eşim uyanınca biraz fönü tutup rahatlatır inşallah yoksa haftasonu kalıp olarak kalırım :KK1:

selamun aleyküm kızlar:21::21::21:

herkese hayırlı sabahlar..
:KK16:
tabii ben 8 de ayaktaydım 9 da eşimi yolladım hala sallanıyorum
öncelikle bildirimimi yapayım
76.4 kg
:KK23:
-100 gr bile beni çook mutlu etti
:KK9:
malum bu akşam nişan var..çocukları banyo yaptırıp öğle uykusuna yatıracağım akşam huysuzlanmasınlar..
birazda ütü yaparım akşama kadar evdeyim dışarıda rahmet yağıyor..cam silenlerin camları tekrar yıkandı..biride benim ablam..tümcamlarını silmiş..
bu arada kızlar tatlı canını isterse mutlaka hurma yiyin..ben öyle yapıyorum tatlı isteğimi bastırıyor
:KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Gezenti ceco geldiiiiiiiii hanımmmmmmm :KK1:
Öğlende bir attık kendimizi dışarı daha yeni geldim sayılır :KK1:
Eşim ve çocuklarla önce bir İKeaya gittik ( küçük kuşum top havuzunda oynarken bir güzel mağazayı gezdik ve tam çıkarken küçük kuzuma indirim reyonunda ufak bir merdaneyle iki kek kalıbı buldum :KK1: hepsi 4 lira :KK1: hemen aldım tabi çünkü öbür türlü oyun hamurunun merdanesini kullanıp hamuru maf ediyor :KK1: ) Nadirende olsa birşeyler yaparsak onada ayrı merdane olsunda beni rahat bıraksın dedim :KK1:
TAbi inanılmaz sevindi teşekkür üzerine teşekkür ettti :KK1:
Ordan hemen yanındaki KOçtaşa gittik salona güzel bir saat beğenmiştik onu almak için ama kalmamış :KK1: ama yinede boş çıkmadık :KK1: kendime şu ufak kokulu mumlardan aldım birde prizlerimiz baya bir yıpranmıştı yeni priz aldık :KK34:

Tam eve geçecektik küçük kuzum ben acıktım ille yemek yiyelim dedi bizde başka bir alışveriş merkezine geçip orada ailece güzel ve sağlıklı bir yemek yedik :KK34: üstünede bir güzel kahvelerimizi içtik :KK1:
Aslında yemek yeme niyetim yoktu ama benimki ulen yinemi yemek diye tuturuyorsunuz batıracaksınız beni diyince ona inat hadi yemeğe gidiyoruz dedim :KK60: sen öküzlük yaptığın sürece sana acımayacağım artık dedim :KK60: tabi acıkmasaydık demezdim de :KK1: olsun bilmesede olur :KK1:
Yemekten sonrada baya bir mağazalara girip çıkarken yediklerimide eritmişimdir kesin :KK34: tabi 5de yediğimiz içinde akşam yemeği erken oldu ve bu saatten sonra ancak yeşil çay ve su içerim :KK34:

Kizlar nerelerdesiniz yahuuuuu bir duzenli cecooo ile ben varim. Artik gelin diyete devam destek verelim birbirimize . Ben bu sabah 74.200 gordum tartida cokmutlu oldum.... Bu gun kacamak yaptim pisman oldum malum hafta sonu. Ama yarin sporla telafi yapacam...acayip gaza geldim.

Aklımdayken bugünki menümüde yazayım :KK34:

Sabah;
aç karnına bir bardak lahana suyu

1 tane muz ( sabahın 7sinde uyanınca millet uyanana kadar aç kalmim dedim :KK1: )

Kahvaltı;
2 ufak sandeviç ekmeğine karışık tost
1 Fincan şekersiz çay

ara;
1 az şekerli türk kahvesi

Öğlenle akşam bir;
Mantarlı tavuk sote
3 - 4 YK erişte
1 koca porsiyon salata ( az yağlı, tuzsuz )

ara;
1 orta boy kahve

Şimdide bir fincan yeşil çay :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Sabahtan beri temizlikle boğuştum durdum hatta en son ayağıma ufak bir sehpayı düşürünce temizlik bitti :KK1:
Bugünlük bukadar yeter :KK1: kalanınıda yarın yaparım dedim :KK34:
Yine dolaptan 2 koca çöp poşeti eşya ayıkladım :KK1: vermeye kıyamıyordum hep bir sürü şeyi ama baktım dolapta kuru kalabalık hemen hepsinden kurtuldum :KK34: bazılarını hiç giymemişim hatta etiketi üzerinde :KK1:

Eşim dükkanda ihtiyaç sahibi biri varmış ona götürecek onları :KK34:
Bari başkaları sebeplensin de boşu boşuna dolabı işgal etmesinler :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Ay bugün nedense iyice yorgunluktanmıdır nedir mayıştım :KK1:
Ufak kuzuda yorulmuş olucak herhalde ki erkenden uyudu :KK1: inşallah bir iki saat sonra kalkıp gece geç saate kadar oturmaya kalkışmaz :KK1:

Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım :KK34:

Sabah;
Uyanır uyanmaz lahana suyu 1 büyük bardak

1 omlet
1 domates
1 salatalık
1 KK beyaz peynir
1 dilim kaşar ( ufak )
1 fincan şekersiz çay

ara;
1 şekersiz nescafe

Öğle;
3 parça tavuk pirzola
1 koca kase salata
3 yk yoğurt

ara;
1 fincan sıcak suya limon suyu

Akşam;
1 fincan şekersiz çay
1 domates
1 salatalık
1 kase yoğurt

ara; 4 petibör büskevit :KK1:

Gün içinde de 1.5 litre su içtim :KK34:

Hele şükür gelebildim :KK1:
Sabah mobilyacıların telefonuyla uyandım :KK1: eşyalar mağazaya gelince hemen gönderdiler sağ olsun ve acaba nasıl olucak diye merak eden ben bayıldımmmmm eşyalara :KK16:
Mağazada alırken köşe ufak gibi gelmişti bana hatta sonradan ay keşke daha büyük birşey alsaymışım diye düşündüm ama gelince hiçte ufak olmadığını gördüm :KK1:
Komşu ablamda gelip gördü ve kesinlike çok beğendi :KK1:
Bakalım yüklemeyi becerebilirsem buraya sizlerinde fikrini almak isterim:KK34:

Eki Görüntüle 1016041

Eki Görüntüle 1016042

Eki Görüntüle 1016043

Eki Görüntüle 1016044

Hele şükür oldu sonunda :KK70:
Bir saattir uğraşıyordum ama sonunda facee yükleyip ordan diğer bilgisayara geçip yapabildim :KK1:

kimse gelmiyor bari başlığı ikinci sayfaya düşmesinden kurtarayım yazayım dedim. kimseler uğramaz oldu ...

Bende her fırsatta buradayım ama işte deng gelemeyince kimseye öyle bakıp bakıp çıkıyorum :KK1: zaten topiğin neredeyse yarısına ben destan yazmışımdır :KK60:

Kızlarrrrrrrrrrrrrr :122: hadi ama toplanalım yine bakın yaza az kaldı :KK34:

Hele şükür gelebildim :KK1:
Sabah mobilyacıların telefonuyla uyandım :KK1: eşyalar mağazaya gelince hemen gönderdiler sağ olsun ve acaba nasıl olucak diye merak eden ben bayıldımmmmm eşyalara :KK16:
Mağazada alırken köşe ufak gibi gelmişti bana hatta sonradan ay keşke daha büyük birşey alsaymışım diye düşündüm ama gelince hiçte ufak olmadığını gördüm :KK1:
Komşu ablamda gelip gördü ve kesinlike çok beğendi :KK1:
Bakalım yüklemeyi becerebilirsem buraya sizlerinde fikrini almak isterim:KK34:

Eki Görüntüle 1016041

Eki Görüntüle 1016042

Eki Görüntüle 1016043

Eki Görüntüle 1016044

Hele şükür oldu sonunda :KK70:
Bir saattir uğraşıyordum ama sonunda facee yükleyip ordan diğer bilgisayara geçip yapabildim :KK1:

cecommmmm eşyalarınn harikaaa..herşeyy süperr olmuşşş....hele renklerinee bayıldmmmmmmmmmmmmmm......gülegüle kullann huzurlaa sağlıkla inşallahh....

kızlarr ben geldimmm...cuma içinn kusura bakmayın diyorumm..acil işler çıktı hepp..yoksa aradada olsa gelirdimm bende.....

cumakardeşim aradı çok sıkıntılıydı düğüne 1 ay kaldı ne ev ne eşya ne geilnlik var diyee...annemde cuma bize gelmek istiyorduu annemlede tartışmışlarr..eee annem sana gelicem dedi nasıl diyim kızın telaşlı otur diyee....

ynede kardeşime kıyamadımm..anneme dedim..nişanlısıylaanlaşırsa ben gelicem gelinliğe felan bakalımm...oda okey dedi..ama nişanlısı demiş hafta ortası baksanız biz bu hafta sonu ev baksakk..bende okiş dedim..işlerekoyuldum cuma annem ve 2 erkek kardeşim geldii...yemekdi çaydı hizmettebiraz titizim dakika oturmadım..

cumartesi sabah üzücü bi haberle uyandım...çalıştıgım son dönemdeki çok sevdiğim bi öğrencim vefat etmişş....esenler otogar yolunda bi trafik kazası geçirmişler ve ailehastanede ama oğlan vefat etmişşş :KK14::KK14::KK14: öyle özel bi çocuktukii..anasınıfında okumaya geçmişti matematik çatır çatırdı..rabbim daha çok sevdi demekki sabır versin ailesine...ooyyy oyyy...

toparlanıp misafirlerime döndüm..kahvaltıydı çaydı...akşama babamda geldi...hepp onlarda balık oluyordu diyee hadi balık alayım dedimm...anammm bidaha tövbeeeee...pek sevmezdimde...zaten ama hadi yapım dedim...istavrit fırına attım..hamsiyle çupralarıda kızartıkk aman allahım 3 gündür koku var gibi geliyorr yıkamadıgımm silmediğim yer kalmadıı..ama bidaha tövbee...

pazar olduu ben yine ayakta erkendenn...kahvaltı hazırladımm...yedik kardeşlerimin dersi vardı giti..bizde annemle babamla çıktık kardeşimin bi kaç parca eksiği vrdıı onları aldık yolculadık annemlerii..

işte böleeeee...ama yediklerimin haddi hesabıı yokk...80 imm halaa...ve benimm artık bişiler yapmamm lazımm...anamm aldıı kilolar gitti başınıı....amaa zorbi ay beni bekliyorr...kardeşimin nikahıı..sınavlarrr....bu arada kardeşim nikahı tam sınav gününe almışşşşş:KK52::KK52::KK52: evet şaka gibii..tedaviyede ara verdikk...ayyy herşey karma karışık işteee...

kızlarr ben geldimmm...cuma içinn kusura bakmayın diyorumm..acil işler çıktı hepp..yoksa aradada olsa gelirdimm bende.....

cumakardeşim aradı çok sıkıntılıydı düğüne 1 ay kaldı ne ev ne eşya ne geilnlik var diyee...annemde cuma bize gelmek istiyorduu annemlede tartışmışlarr..eee annem sana gelicem dedi nasıl diyim kızın telaşlı otur diyee....

ynede kardeşime kıyamadımm..anneme dedim..nişanlısıylaanlaşırsa ben gelicem gelinliğe felan bakalımm...oda okey dedi..ama nişanlısı demiş hafta ortası baksanız biz bu hafta sonu ev baksakk..bende okiş dedim..işlerekoyuldum cuma annem ve 2 erkek kardeşim geldii...yemekdi çaydı hizmettebiraz titizim dakika oturmadım..

cumartesi sabah üzücü bi haberle uyandım...çalıştıgım son dönemdeki çok sevdiğim bi öğrencim vefat etmişş....esenler otogar yolunda bi trafik kazası geçirmişler ve ailehastanede ama oğlan vefat etmişşş :KK14::KK14::KK14: öyle özel bi çocuktukii..anasınıfında okumaya geçmişti matematik çatır çatırdı..rabbim daha çok sevdi demekki sabır versin ailesine...ooyyy oyyy...

toparlanıp misafirlerime döndüm..kahvaltıydı çaydı...akşama babamda geldi...hepp onlarda balık oluyordu diyee hadi balık alayım dedimm...anammm bidaha tövbeeeee...pek sevmezdimde...zaten ama hadi yapım dedim...istavrit fırına attım..hamsiyle çupralarıda kızartıkk aman allahım 3 gündür koku var gibi geliyorr yıkamadıgımm silmediğim yer kalmadıı..ama bidaha tövbee...

pazar olduu ben yine ayakta erkendenn...kahvaltı hazırladımm...yedik kardeşlerimin dersi vardı giti..bizde annemle babamla çıktık kardeşimin bi kaç parca eksiği vrdıı onları aldık yolculadık annemlerii..

işte böleeeee...ama yediklerimin haddi hesabıı yokk...80 imm halaa...ve benimm artık bişiler yapmamm lazımm...anamm aldıı kilolar gitti başınıı....amaa zorbi ay beni bekliyorr...kardeşimin nikahıı..sınavlarrr....bu arada kardeşim nikahı tam sınav gününe almışşşşş:KK52::KK52::KK52: evet şaka gibii..tedaviyede ara verdikk...ayyy herşey karma karışık işteee...

canım sınav tarihleri değişmiş 26-27 nisandı 19-20 nisana alınmış..kitapları aldım ama hala açmadım:KK31:
canım bizde kaynımı sözledik yaza kesin düğün olacak..elticimle tanıştım boy benimle aynı ama benden zayıf..
:KK23:düğüne kadar incelmemiz lazımm..arkadaşlar gülüyor senin düğününmü diye..ama çıtır olmak lazım sonuçta en yakınlarımız..:KK8:

Hamdusenalar olsun kizlar kizima kavuştum
Sizlerr sanci cekrrken dualar ettim ins rabbim kabul eyler
Cumartesi sabah ezaniyla dogdu kizim ssat 05:10 da. 3.300 gram 50 cm
Rabbim hrkeze nasip etsin

Bende her fırsatta buradayım ama işte deng gelemeyince kimseye öyle bakıp bakıp çıkıyorum :KK1: zaten topiğin neredeyse yarısına ben destan yazmışımdır :KK60:

Kızlarrrrrrrrrrrrrr :122: hadi ama toplanalım yine bakın yaza az kaldı :KK34:

cecoo eşyalarınızı güle güle eskitin..
tam benim rengimm..
:KK16:oturma odasını değiştirdiğimde aynı renk L koltuk düşünüyodum bende:KK31:
halıların son durumu ne??

KIZLAAARR ACİL ALARMMMMM:KK52::KK52::KK52:

NE DÜZENLİ BESLENME NE DE SPOR...
:KK47:

YOK..YOK..YOOKKK..
:KK19::KK19::KK19:
MART SENDROMU MU ACABA MEVSİM GEÇİŞLERİ?
:44::KK24::KK55:
leptop gideli sık giremez oldum..netten araştırıp kendimi ve sizi motive ediyordum..kendimi de saldım sizi de..
:KK17:
spor düşüncelerimden hiiç çıkmıyor ama icraat yok..
:KK5:
yine söylüyorum spor şart..en kilolu yerim bacaklarım öyle cıvıdı ki sıkılaşmak beden küçültüyor
:KK8::KK8::KK8:

sürekli birşeyler yemek istiyorum ama beynimi motive edersem canım istemiyor
yine duygusal açlık yani..
:KK23::KK23::KK23::KK23:
beynimi hazırlayıp muhteşem dönüş yapacağımm
:emir_bebek:

ayy canımm Allah bağışlasın...:KK16::KK16:adını ne koydunuz??
ya daha dün gibi hamile kaldığını öğrenmiştik..
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin..
:KK16:

Yine ben geldimmmmm :KK1:
Ay akşam üzere nasıl mayıştıysam küçük kuzuyla birlikte yatıp uyumuşuz :KK16: çok iyi geldi ama hala uyuyasım var bu seferde :KK1:
Eşim resimleri görmüştü ama eşyaları görünce hele şükür dedi :KK1:
Ne zamandır sehpada oturarak yemek yiyorduk bugün masada yiyince gerçekten dünya varmış dedim :KK1:

Yarın artık biraz yatak odasından bazanın altına girecekleri ayıklayıp yerleştireceğim :KK34: birde kızların odasını temizledimmi çarşamba gününü kendime ilan ettim :KK34: kızkardeşimle dışarda ( ikeada :KK1: ) kahvaltı edeceğiz ( çocuklarda oyun alanında oynarken biraz sohbet ederiz diye düşündük :KK34: )
Öğleden sonrada uzun zamandır görüşemediğim arkadaşıma geçiceğim hem kızım kızlarıyla oynasın hemde evlerinde bir golden köpek var benim çocuklar bayılıyor ona :KK1: onu sevsinler az dedim :KK1:
Oraya gidince hiç anneeeee diye seslenmiyorlar çünkü köpekle ilgilenmekten kapışmaya fırsatları olmuyor :KK1:

cecommmmm eşyalarınn harikaaa..herşeyy süperr olmuşşş....hele renklerinee bayıldmmmmmmmmmmmmmm......gülegüle kullann huzurlaa sağlıkla inşallahh....

Çok sağ ol canım inşallah daha güzelleride senin olur :KK34:

Canım başınız sağ olsun :KK71: RAbbim ailesine sabırlar versin :KK34: Gerçekten çok zor bir durum onlar için :KK34:

Bu arada Allah sanada yardımcı olsun :KK71:
İnşallah herşey gönlünüzce olurda tez zamanda bütün hazırlıkları tamamlarsınız :KK34:

Ayyyy çok sevindim canım yaaa :KK19::KK19::KK19:
RAbbim analı babalı büyütsün :KK34:
Maşallah küçük prensesimize sağlıcakla gelmiş Anneciğinin kollarına :KK34:
İnşallah biraz daha toparlanır yine aramıza dönersin ( çok fazla kilo almamışsındır tahminimce :KK34: )

cecoo eşyalarınızı güle güle eskitin..
tam benim rengimm..
:KK16:oturma odasını değiştirdiğimde aynı renk L koltuk düşünüyodum bende:KK31:
halıların son durumu ne??

Sorma canım hala arayan soran yok :KK1: bizde aramıyoruz :KK1: eşim cumartesiye kadar bekle bakalım belki getirirler olmadı artık ben icabına bakarım diyor :KK1:

Hazır aklımdayken bugünki menümüde yazayımda kaçayım :KK1: benimki bugün nedense neşesiz geldi eve birazda onunla ilgileneyimde kıskanmasın :KK60:

Sabah;
1 omlet
1 domates
1 salatalık
2 kk beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay

ara;
1 az şekerli türk kahvesi

Öğle;
1 kase yoğurt çorbası
1 kase salata

ara;
1 meyveli oralet ( şekersiz )

akşam;
1 tabak spagetti
1 kase yoğurt

ara; 1 ufak kase karışık kuru yemiş :KK17: birşeyler atıştırmak isteyince en mahsum olanı buydu :KK1: yoksa kesin çikolata yerdim ( eşim suikastçi gelirken getirmiş

Eğer benimki erken yatarsa damlarım yine :KK1: olmazsa artık sabah görüşürüz :KK3:
Kocaman öpüyorum yinede herkesi :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Adini toprak koydu babasi kizlar hepinize tesekkurler
Rabbim dileyen herkeze nasip etsin hamileligimde 11kilo al dm kizlar daha tartilmadim yarin bebisin kpntroku var o zaman bende bakarim ama henuz sisim dpgumum cok zor oldu

X