Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

İyi aksamlar kizlar
Telefonumda netim bitmişti yenilendi hemen yazayim dedim
Bugün ultrason için gittim çok şükür o sirada adetim sokuldu Drlar tedaviye basliyabiliriz dedi yarin aksam iğneye basliycam inşallah yumurtam oluşur ve catlar...
Waw bana ozelden yazabilirmisin nerde öğretmenlik yapmistin sen

eeloocaann , hadi bakalım hayırlısı dualarımdasınız inşallah her şey gönlünüzce olur canım....

Kızlar hafta sonu aldığım kilocukları vermeye çalışıyorum hafta içi süper hafta sonu beni batırıyor artık hafta sonuna çook dikkat edecem olmuyor böyle...

Hamdusenalar olsun kizlar kizima kavuştum
Sizlerr sanci cekrrken dualar ettim ins rabbim kabul eyler
Cumartesi sabah ezaniyla dogdu kizim ssat 05:10 da. 3.300 gram 50 cm
Rabbim hrkeze nasip etsin
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bugün biraz geç uyandım ama işlere girişmeden bir sizlere bakayım dedim
Yatak odasından salondaki bazanın altına koyacaklarımı ayıklayacağım bugün birde çamaşır yıkıyacağım mecbur iki posta
Yarın bütün gün dışarda olacağım diye bugün biraz fazla iş yapmam lazım perşembede gün varmış ve ben yine unuttum Allahtan benim çakma elti ( eşimin amcasının gelini ) aradıda hatırlattı bak perşembe bendeyiz diye
Anammmmmmmmmmm gezmek çok güzelde evdeki işlerde kendi kendine bitseydi iyidi

Adini toprak koydu babasi kizlar hepinize tesekkurler
Rabbim dileyen herkeze nasip etsin hamileligimde 11kilo al dm kizlar daha tartilmadim yarin bebisin kpntroku var o zaman bende bakarim ama henuz sisim dpgumum cok zor oldu

Adıyla mutlu ve huzurlu yaşasın ...Aminnnnnnnnn
Ne güzel çok fazla kiloda almamışsın ve eminim yarısından çoğu gitmiştir bile doğumdan sonra

Hayırlsı canım inşallah en kısa zamanda müjde verirsin bizlerede

Ada cecoo teşekkürler kizlar dualariniza ihtiyacim var stresli bi döneme ggörüyorum inşallah saglikli sihhatli hayirlisiyla atlatirim bunuda

Anammmmm kızlarrrrrrr yorgunluktan ölüyorummmmm

Ay yatak odasınada girmez olaydım baştan savma işte yapamıyorum girmediğim köşe kalmadı
Aslında çok az işim kaldı ama bir 10 dakika mola vereyim dedim
Ütülenecek eşyaları görseniz böyle olursunuz
Kaç gündür yıkayıp yıkayıp duruyorum sanki hiç ütülenmeyecekmiş gibi Neyse artık kızımla dönüşümlü ütüleyeceğiz onları

Olmadı bu gece nöbetçi olurum yoksa o ütüler hayatta bitmez
Biraz evvelde eşimin halası aradı bir kaç gün sonra sana geliceğiz diye
Yarın dışardayım, ertesi gün akraba günü var oraya gidincede günüm bitmiş oluyor o yüzden ütüleri aradan çıkarmam lazımki olurda cuma günü halalar gelirlerse işim bitmiş olsun

Anammmm ne nankör iş şu evhanımlığı hem beleşe iş yapıyorum hemde devamlı bitmek bilmiyor işler
Şöyle pasaklı bir kadın olupta umursamasaydım ne güzel olurdu ama eşimde cins bir gün ellemiyeyim ( es kaza ) hemen der hadi yapamıyorsan beraber yapalım diye ama bu sefer en ufak şeyde eee bende yardım ediyorum etmesem ne olur halin diye havalara giriyor tipik erkek işte o yüzden ben bulaşsın ne koksun

Ada cecoo teşekkürler kizlar dualariniza ihtiyacim var stresli bi döneme ggörüyorum inşallah saglikli sihhatli hayirlisiyla atlatirim bunuda

Canım bütün dualarımız seninle Sakın stres yapma biliyorsun stres ters tepiyor
Sen rahat ol, günlerin tadını çıkar ve Rabbime bırak eminim o sana en kısa zamanda o çok özleminni duyduğun kuzuyu gönderecektir
Bak topiğimizin ilk kuzusu Toprak doğdu bile belki seninkide 3.cü olur ( bir arkadaşımız daha vardı hamile olupta bugün yarın doğuracak olan )
Hadi bakalım Rabbim inşallah gönlüne göre verirde bize tez zamanda müjde verirsin

Aklımdayken bugün yediklerimide yazayım

Sabah;
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir

ara;
az şekerli türk kahvesi

Öğlen;
1 tabak tarhana çorbası
1 büyük bardak ayran

ara;
1 fincan şekersiz çay

Akşam;
1 kase tarhana çorbası ( öğleden kalanı bitirdik )
4 - 5 parça brokoli
1 kase sarımsaklı yoğurt

Gece;
Şekersiz nescafe bol sütlü

Gün içinde 1.5 litre su ancak içmişimdir yine işe daldım ama artık bittiğine göre 2 litreyi kesin buldururum

Adini toprak koydu babasi kizlar hepinize tesekkurler
Rabbim dileyen herkeze nasip etsin hamileligimde 11kilo al dm kizlar daha tartilmadim yarin bebisin kpntroku var o zaman bende bakarim ama henuz sisim dpgumum cok zor oldu
Oyyyyy kuzumaaaa...gelmıss dunyayaa..mınık prensesımızz bızımm..ısmı cok guzelmıss toprakk comert olurrrrr..bırlıkte uzun omurlere ınsallahhh...annesıı koklaa onu doya doyaa..o daha melek ırtıbatı kopartmamıstırr bızımkılerede selam etsınnn...

Canım ne guzel az kılo almıssın cogu gıtmıstırr..musaıt vakıtta dogum hıkayenı beklıyorumm..

Ayyyyy hadı bakalımmm hayırlıı olsunn sukurr adet gecıkmedenn geldııı..ıns yumos olur ve bebegın gelır sanaa..

Canım ben bekarken calısıyordum ıstanbul avrupa yakasında ..6 yıl calıstımm..aıleme aıt anaokulları var ozel orda ıdarede ve egıtımde calıstımm...

Adaa sormaa yaaa cumaa gıdıyorlarr pazartesıı hopp sıl bastann yasıyorumm bendee..sınır oluyorumm kendımee

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün :)

Canımmmmm nerelerdesınn. Sennnn????

Oyyyyy. Senın ıslerr bıtmezz bu harekete o kılo nasıl var sende anlamıyorummmm...gunn varmıss senın gunlerı duyunca ozenıyorumm yaaa bende ıstıyorumm...paralımı sızın gun ???

ŞiRINEEEEEeeeeeeeee nerelerdesınn sennnn... Merakk edıyorumm yoksun ortalardaaa...ıyısındır ınsallahh

Kızlar gunduz gelemedım sabah erkenden karsıya gectımm..esım gelmeden evde olmak kosuluyla ızın aldım ve gıttım..

Kardesım mobılya bakacaktı ve gelınlık..evım sahane atolyesı ne gıttık begendık bıkac mobılyaa..amannn hersey cokk pahalıııı..allah evlenenlere yardım etsınn..cok zor valla..gelınlıgıde verdık sparıss oda 2000 tl ye..

Rabbım tamamını getırsınn ıns. Az kaldıı..

Aksam esımden 10 dk once gırdım eve ona pızza sozu vermıstım gelınce fırından hamur. Almıstımm.. Bıde ıcecek..hemen fırına pızza attım harıkaydı resmını eklerdım ama telden gırıyorumm..yınee kacamaklı bı gundu bakalım hayırlısı..

ah kızlar ahhhhhh ne güzel bir ara herkes buradaydı kilo vermek için uğraşırdık destek verirdik şimdi herkes kayboldu. ya da herkesin bir yoğunluğu var uğramaz oldunuz... ya da ben çok boşum evde otur otur nete takılıyorum hahahah neyse ben yinede yazayım yediklerime dikkat ediyorum ah ettim verecem bu kiloları nisanda spor merkezine de gitmeyi planlıyorum tabii bir aksilik olmazsa bakalım orada daha çok terliyorsun herkes birbirine bakıyor daha çok spor yapıyor.

Selamun aleyküm kızlarrr....
Sabah size uzun uzun yazdım ama leptopun şarjı bitince silindi gitti bütün hepsi....
Cecocum inş hayırlısıyla tez zamanda size müjdeli haberi veririm...stres yapmamaya calışıyorum ama çok zor eşimden ayrı şehirlerdeyiz bu benim için başlı başına bi stres konusu...eşime söz verdim bu sefer ağlamıycam stres yapmıycam mutsuz olmıycam diye :)

Waw çok şükür adetim bekletmedi beni dün akşam ilk iğnemi vuruldum kendim vurulcaktım ama yapamadım elimde iğne ağlamaya başladım sinirden neyseki görümcemin alt komşusu hemşire o halletti...purogen 150 vuruluyorum sanki biraz yüksekten başlattı doktorlar ama neyse onlar daha iyi bilir...
Canım yengeminde (abimin eşi) kreşi var Anadolu yakasında belki bilirsin diye sordum

Ada ben kiloyu koyverdim gitti hele bu iğnelerden sonra ne olur bilmiyorum tüp bebek tutmazsa tekrardan başa dönüp kilo vermem gerekecek oyyy oyyy

canımm bende buralardayımmm....bu ara misafirler kardeşimin işleri derken biraz aksattım ...ve kilo aldı başını gitti bu son diyorum yinebiri bozuyorr işii...aahhh o spor yokmu sporrrr...ben bi onu yapamadımm yaa...o bi olsaa herşey daha güzell olacaakkk...

canımmm yaaa inşallah tutacakk...tek transfermi yapacaksın iki tane mii ?? dozu yüksek başlamışlar ama normal tüp bebekte çok yumurta toplayalım diyedir...hadi bakalım hayırlısııı...ilk heycanlanıyorda insann sonra alıışıyorr vurmaya ben kendim vuruyordum bikaçkez sol tarafıma zorlandım eşime dedim vurr..hayatta yapapmam dedii :) :) ben eşiimede normal iğneleri vurdugum için alışkındımm ama sol tarafa zorlandımm..çıkartırken hızlı çek dışarı daha az acıyor ozamann...

sana özelden yazdım canım bakarsınn..

kızlarr sabah geç kalktımm saat 12 gibii...

bi tabak ıspanak 2 kaşık yogurt yedim...bide minik dilim pizza dünden kalmaa...

şimdide 1 portakall...

yine acıktım ne yesem ilmiyorumm...canım bişi hazırlamak istemiyorr..ama hazırlamasamda atıştırmalıklar hep zararlıı...

bu arada kızlarr ben adettt oldummmmmmm....ve ilaçsızz soğan suyundanmıı ??ama çok az ..normalmi..yani bu adet mi sayılıyorrr??

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Gezenti ceco geldiiii
Sabah bir attık kendimizi sokağa ana kız daha 1 saat oldu geleli
Kahvaltımızı dışarda yaptık ( en hafifinden ) sonrada uzun zamandır gitmediğim bir arkadaşıma geçtim hem kızıyla hemde köpeğiyle oynasın küçük kuzum diye Aslında eve uğrayıp öyle çıkarım diye düşünüyordum ama benim küçük cadı ille karamele gidelim diye tutturdu ( karamel köpeğin adı ) Çok güzel sohbetler ettik ve çocuklarda çok eğlendi
En sonunda hadi kalkalım dedim kıza ( ona kalsa akşama kadar orada kalacak )
Yine en kısa zamanda bir araya gelmeye söz verdik birbirimizede öylelikle sakinleşti cimcime Havalar ısındığında da hep birlikte pikniğe gideceğiz hem biz eğleniceğiz hemde çocuklar köpekle doya doya koşturabilecekler

Oyyyyy. Senın ıslerr bıtmezz bu harekete o kılo nasıl var sende anlamıyorummmm...gunn varmıss senın gunlerı duyunca ozenıyorumm yaaa bende ıstıyorumm...paralımı sızın gun ???

Heee 15de bir bir araya geliyoruz ve kişi başı 50 Lİra en azından para bahanesiyle millet bir araya geliyor
Bende eşimden gün parası dün almıştım ama bugün ucundan yiyinca mecbur zuladan para çıkartmak zorundayım yoksa herife ucundan yedim desem kesin söylenir hiç çekemem

Kızzzzzzzzzz gelinliği sakın Fatihten aldık demeyin keşke daha evvel lafı geçseydi en azından sizi bizim dükkana gönderir bende telefon açardım arkadşım gelicek uygun bir fiyat söyle diye neyse kısmet değilmiş diyelim ama aklında bulunsun canım evlenecek birileri varsa telefon açar uygun fiyat vermesini tembihleyebilirim sonuçta yuva kurana ufacıkta olsa bir katkımız olursa ne mutlu bize

Canım hadi gözün aydın kendi kendine adet olmuşsun
İnşallah hep böyle devam ederde kuzucukta kendiliğinden gelir belki

bende 1 hafta önce pkolu olduğumu öğrendim doktor bebek yapmak için 3 ay denememi söyledi ama ben kilo vermeden bebek yapmak istemiyorum kilo vermemi felanda söylemedi...boyum 1,67 kilom 68 vermem gereken 5 kg var ama ne diyet ne spor bi şey yapmıyorum.çalıştıgım için zaten yorgun oluyorum eve gel yemek bulaşık ev işi derken yorgunluktan spora zamanda kalmıyor ee spor yapmadan da rejim işe yaramaz napcam bilmiyorum :44:

S.aleyküm arkadaşlar
Yorgunluktan uzanırken eşimin tlf dan gireyim dedim
Kreşe Kuran'ı kerime geçen çocuklarımızın partileri oluyor güzel ama yorucu
Bizde komşularda 15 günde bir toplanıyoruz
Bugün de siteden bir komşum çağırdı kreşten dönüşte uğradım
Dün de binadaki komşulardaydım eşim gez bakalım diyor
Geziyorum ama yemeğimizde aksatmıyorum
Ceco benim ütülerden birikiyor çamaşırım hiç eksik olmaz
www düğün nezaman?netten çok güzel kıyafetler buldum ama model var fiyat yok
Acilen toparlanmamız lazım

Bu arada tv de doktor dediki pkolular ilkg gebelikten sonra çorap söküğü gibî diğerleride gelir dedi
Binamıza yeni taşınan bir komşumuzda tanıştım 38 yaşında önseniz yıllık evli üç tüp bebek sonuç negatif..çok üzülüyordum okuduğum bir hayat hikayesinden sonra hayırlısı deyip üzülmüyorum dedi
Hikaye şu; çocuk sahibi olamayan bir kadın sürekli dua eder; RAbbim bana bir çocuk ver nasıl verirsen ver ama broşür bir çocuk ver.. Diye dua eder ve çocuğu olur
El bebek Gül bebek 15 yaşına gelir çocuk ve eroin bağımlısı olur bir kriz anında babasını öldürür..kadın hem eşinden olur hem çocuğundan..
Nasıl dua ettiğimiz çok önemli. . .

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Eve geldikten sonra bir halsizlik çöktü üzerime sormayın :26:
Bİraz uzanaımda geçer diye düşündüm ama uyuya kalmışım ve uyandığımda inanılmaz bir mide bulantısı yaşadım :44:
Ne dokundu bilmiyorum ama baya bir süründürdü beni en son istifrağ ettimde ( kendiliğinden tabi ben zorlamadım ) biraz rahatladım
Akşam yemeğinde de yoğurtlu brokoli ve salatayle geçiştirdim ki daha beter olmayayım diye

Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah;
2 kk beyaz peynir
1 domates
4 dilim salatalık
5 zeytin
1 ufak kepekli baget ekmek
2 fincan şekersiz nescafe

ara;
1 az şekerli türk kahvesi
1 dilim kek

Öğle;
1 tabak kuskus
2 bardak şekersiz limonata

ara;
yok

Akşam;
4 parça brokoli
3 - 4 YK sarımsaklı yoğurt
1 kase karışık salata

gece; yani birazdan
1 fincan yeşil çay

Bugün istediğim gibi olmadı ve büyük ihtimal yarında olmayacak malum güne katılacağım artık cuma artı görmemek bile bana kafi gelecek

Cuma akşamı eşimin halaları gelicek çaya ve dağ gibi ütülerimin haricinde balkonda daha kuruyacak olanlar var birde makinede asacağım çamaşırlarım var Anam ne yolluk kaldı, ne battaniye kimse bana bahar temizliği demesin artık fenalık geldi ama işte uzun bir süre sadece kaynananı gördüğü yerleri yaparım

Aramıza hoşgeldin
Üzülme Allahın izniyle o 5 kgcuğuda kuzucuk yola çıkmadan verirsin zaten kilon fazla değil eğer hamile bile kalmış olsan emin ol sağlıklı beslenirsen ve bol bol yürürsen hamileliğini hiç kilo almadan bile bitirebilirsin Ben 112 kgla hamile kalmiştim ( gözlerine inanamadın dimi ama gerçekten öyle ) ve 9 ayın sonunda 5 kg vermiştim doktor bile inanamadı tabi doğuma gireceğim ana kadar devamlı sokaktaydım millet artık sokakta doğuracaksın diyordu üstelik bende pkoluyum ve doktor asla tedavisiz çocuk sahibi olamazsın dediği halde ikinci kızıma kendiliğimden hamile kalmıştım onada doktor inanamamıştı ama Rabbim ol dedikten sonra tıp istediği kadar imkansız desin

Sorma canım bende bıktım şu çamaşırlardan ama işte huyuma tüküreyim ille bir gün bile giyilse tshirt onu kirliye atarım terlememişde olsam eşim zaten hergün farklı giyinmek zorunda iş icabi küçük kuzu desen günde 3 post üst değiştirtir ya terlediği yada üzerine birşey döktüğünden

Dua konusunda bende sana katılıyorum
RAbbimden hayırlısını istemek lazım her daim belkide hiç olmaması daha hayırlıdır yada vakti vardır ve biz ısrar edince madem beklemiyorsun al sana diye bizi o şekilde de sınıyor olabilir
Rabbim hepimize hayırlı olanı gönlümüzden geçirmeyi nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin
Üzülme Allahın izniyle o 5 kgcuğuda kuzucuk yola çıkmadan verirsin zaten kilon fazla değil eğer hamile bile kalmış olsan emin ol sağlıklı beslenirsen ve bol bol yürürsen hamileliğini hiç kilo almadan bile bitirebilirsin Ben 112 kgla hamile kalmiştim ( gözlerine inanamadın dimi ama gerçekten öyle ) ve 9 ayın sonunda 5 kg vermiştim doktor bile inanamadı tabi doğuma gireceğim ana kadar devamlı sokaktaydım millet artık sokakta doğuracaksın diyordu üstelik bende pkoluyum ve doktor asla tedavisiz çocuk sahibi olamazsın dediği halde ikinci kızıma kendiliğimden hamile kalmıştım onada doktor inanamamıştı ama Rabbim ol dedikten sonra tıp istediği kadar imkansız desin

hoşbulduk :) doktor pkolu olduğumu söyledi söyleyeli buna hiç inanmadım :) çünkü hiç bir belirtisi yoktu bende birde istediğim an kilo verebiliyordum bana kilo vermekte çok zor olur demişti. inanmama sebeplerimden biri de sadece ultrason görüntüsüne göre konuşmasıydı hormon testleri yapmadı.su an yeni evli olduğumuz için ve bazı sartlardan dolayı bebekte düşünmüyoruz o yüzden bebek yapmayı da denemedik hiç...bu arada hikayen beni de çok sasırttı :) evet her sey Allahın ol demesine bağlı Allahın izniyle zamanı geldiğinde benim de bebeğim olur inşallah ...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

İnşallah hepimiz için bol eksili az kalorili bir gün olur Aminnnnnnn

Gece erken yattım iyice uykumu alayım diye ama nasıl birşeyse gece okadar çok korktuğum bir rüya gördüm ki uykuya dalamadım uzun bir süre. O korkuyla bildiğim bütün duaları patır patır okudum
Kim bilir belkide dua okumayı ihmal mi ettim bu aralar

Çamaşırlarımı toplayıp yeni yıkananlarıda hazır hava güneşliyken sereceğim gitmeden evvel ben gelene kadar ancak kurur nasılsa

Aminnnnnn canım inşallah sende kuzucuk sahibi olmak istediğin zamana kadar o 5 kilocuğuda verirsin sonra Allah inşallah çabucak nasip ederde sende o mucizeyi tadarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…