Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmm
Ay akşam üzere nasıl mayıştıysam küçük kuzuyla birlikte yatıp uyumuşuz
çok iyi geldi ama hala uyuyasım var bu seferde
Eşim resimleri görmüştü ama eşyaları görünce hele şükür dedi
Ne zamandır sehpada oturarak yemek yiyorduk bugün masada yiyince gerçekten dünya varmış dedim
Yarın artık biraz yatak odasından bazanın altına girecekleri ayıklayıp yerleştireceğim
birde kızların odasını temizledimmi çarşamba gününü kendime ilan ettim
kızkardeşimle dışarda ( ikeada
) kahvaltı edeceğiz ( çocuklarda oyun alanında oynarken biraz sohbet ederiz diye düşündük
)
Öğleden sonrada uzun zamandır görüşemediğim arkadaşıma geçiceğim hem kızım kızlarıyla oynasın hemde evlerinde bir golden köpek var benim çocuklar bayılıyor ona
onu sevsinler az dedim
Oraya gidince hiç anneeeee diye seslenmiyorlar çünkü köpekle ilgilenmekten kapışmaya fırsatları olmuyor
cecommmmm eşyalarınn harikaaa..herşeyy süperr olmuşşş....hele renklerinee bayıldmmmmmmmmmmmmmm......gülegüle kullann huzurlaa sağlıkla inşallahh....
Çok sağ ol canım inşallah daha güzelleride senin olur
kızlarr ben geldimmm...cuma içinn kusura bakmayın diyorumm..acil işler çıktı hepp..yoksa aradada olsa gelirdimm bende.....
cumakardeşim aradı çok sıkıntılıydı düğüne 1 ay kaldı ne ev ne eşya ne geilnlik var diyee...annemde cuma bize gelmek istiyorduu annemlede tartışmışlarr..eee annem sana gelicem dedi nasıl diyim kızın telaşlı otur diyee....
ynede kardeşime kıyamadımm..anneme dedim..nişanlısıylaanlaşırsa ben gelicem gelinliğe felan bakalımm...oda okey dedi..ama nişanlısı demiş hafta ortası baksanız biz bu hafta sonu ev baksakk..bende okiş dedim..işlerekoyuldum cuma annem ve 2 erkek kardeşim geldii...yemekdi çaydı hizmettebiraz titizim dakika oturmadım..
cumartesi sabah üzücü bi haberle uyandım...çalıştıgım son dönemdeki çok sevdiğim bi öğrencim vefat etmişş....esenler otogar yolunda bi trafik kazası geçirmişler ve ailehastanede ama oğlan vefat etmişşş öyle özel bi çocuktukii..anasınıfında okumaya geçmişti matematik çatır çatırdı..rabbim daha çok sevdi demekki sabır versin ailesine...ooyyy oyyy...
toparlanıp misafirlerime döndüm..kahvaltıydı çaydı...akşama babamda geldi...hepp onlarda balık oluyordu diyee hadi balık alayım dedimm...anammm bidaha tövbeeeee...pek sevmezdimde...zaten ama hadi yapım dedim...istavrit fırına attım..hamsiyle çupralarıda kızartıkk aman allahım 3 gündür koku var gibi geliyorr yıkamadıgımm silmediğim yer kalmadıı..ama bidaha tövbee...
pazar olduu ben yine ayakta erkendenn...kahvaltı hazırladımm...yedik kardeşlerimin dersi vardı giti..bizde annemle babamla çıktık kardeşimin bi kaç parca eksiği vrdıı onları aldık yolculadık annemlerii..
işte böleeeee...ama yediklerimin haddi hesabıı yokk...80 imm halaa...ve benimm artık bişiler yapmamm lazımm...anamm aldıı kilolar gitti başınıı....amaa zorbi ay beni bekliyorr...kardeşimin nikahıı..sınavlarrr....bu arada kardeşim nikahı tam sınav gününe almışşşşş evet şaka gibii..tedaviyede ara verdikk...ayyy herşey karma karışık işteee...
Canım başınız sağ olsun
RAbbim ailesine sabırlar versin
Gerçekten çok zor bir durum onlar için
Bu arada Allah sanada yardımcı olsun
İnşallah herşey gönlünüzce olurda tez zamanda bütün hazırlıkları tamamlarsınız
Hamdusenalar olsun kizlar kizima kavuştum
Sizlerr sanci cekrrken dualar ettim ins rabbim kabul eyler
Cumartesi sabah ezaniyla dogdu kizim ssat 05:10 da. 3.300 gram 50 cm
Rabbim hrkeze nasip etsin
Ayyyy çok sevindim canım yaaa
RAbbim analı babalı büyütsün
Maşallah küçük prensesimize sağlıcakla gelmiş Anneciğinin kollarına
İnşallah biraz daha toparlanır yine aramıza dönersin ( çok fazla kilo almamışsındır tahminimce
)
cecoo eşyalarınızı güle güle eskitin..
tam benim rengimm..oturma odasını değiştirdiğimde aynı renk L koltuk düşünüyodum bende
halıların son durumu ne??
Sorma canım hala arayan soran yok
bizde aramıyoruz
eşim cumartesiye kadar bekle bakalım belki getirirler olmadı artık ben icabına bakarım diyor