Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hele şükür geçmişi bitirip gelebildim
Maşallah bir gece uğramadım ne kaynatmışsınız
ama iyi geldi sabah sabah
Uyanır uyanmaz anam bunlar neler konuştu acaba diyip işim biter bitmez damladım
Çok şükür reglm bitmiş
öğlende işlerim bitince kendimi duşa atıp buruşana kadar yıkanmak istiyorum
Küçük kuzuyuda tadilat başlamadan evvel yıkamıştım ( annemde evi soğuk diye yıkamamış ) 10 gün olucak kız yıkanmayalı
rekor kırdı ki normalde 4 günde bir yıkıyorum
Ben regl o ter derken iki kokarcaya döndük diye dün dalga geçtim nasıl kızıyor ben kokarca değilim diye
Ana kız bir kırklanalım
AAAYYYYYY elocannnnn bi anda nerelere geldinn kızzz...bikaç ay daha var derkenndirek tüp bebekkk...inşallahh önümüzdeki ay güzel haberler vereceksin bizee...rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versinnn....özledikk senii yaaaa...şimdi dönücenmi eve yoksa ordamı beklicen adetii...
inanmıyorumm yaa bölesinide ilk duydum küpe olsun kulagımaaaa.....akıllıya bakk parfum yokmu parfum sıkk heeee....ne güzelde çözümm...kızz mahfettiler halıyı yıka yıkaa..daha profösyenel birinemi verseydinn..dahada mahfedeceklerr...
amann cecomm yaaa...valla altlı üstlü oturuyoruzzz ama uzagızzz...onların huzuruna dokunmam benimkine bulaşmasınlar diyede uzak duruyordumm eşimle başta sorunlar yasadım ama artık ben susuyorum o görüyor ve oda baya mesafe koyduki zaten mesafeliydii...işlerde bir yaaa o çok kötü..aşırı adaletsizz..ama artık onuda takmıyoruzz..karar aldık abiylede konuştuk eşim dedi bundan sonra ben işçi statüsündeyim..paramı alırçekilirim ne fazlasına karışırım ne borcunaa...2 hatta 3 kat fazla alıyorr...ama degmesin bize yeterr...ama yine deyiyorr...aaayyyyy cecomm araba kullanmaya başladım son zamanlarda vee abide gördü beni eve geldiğimizde direksiyondan indimm keşke görmeseydi daha iyiydi ama hoşumada gitti..
kaşkai var onlarda şimdi satmayı düşünüyorlarr otomatik alacaklarmışş..eşi senelerdir araba borcu odüyor ama kullanamıyor..vee ortalıgı karıştırmışş wawın kocası aldı wawa diyee :) :) bide eşim bu arabayla gitmiyorr..önceki arabayı çalışanımıza vermişlerdi o gelip alıyor araba kapıdaa..eee tebii çıldırtıyorr :) :): ) yarı yarıya para alsada eşim iyi dengeliyorr ee tabi bendeeeee..bunada çıldırıyor hafiftenn...neyseki hallettik sorunuu...
biz hep başkaları yüzünden kavga ettikk..kendi kendimize çok nadirdirr kavgamızz...yatagı ayırma diyorsundaa...bu seferde hemen barışıyoruz dediğin gibii...bu sefer 2 gece ayrı yattım hemde..ama bu sefer onu istemedim ytaga ohh ben yayıldım yattım..3. gün dönüş yapmasa yine yatmayacaktımm..yanii iyi değil biliyorum amaa bi tepki koymalıydımm...
canımm çokk haklısınn amaaa..aile binasında oturuyorumm ve kaynımla sorunlarımız oluyorr...birebir hiçbir sorun yok..ama iç çatışma diyelimm :) :) anlattım yukardadaa...birdaha olmaması için bi tepki koymalıydımm...yanlışda olsa bunu yaptımm..küss duramam hiç eger yatak ayırmasam o akşamı barışırdım..barışmak istemedimm..bakalımm inşallah birdahası olmass...zorrr...
Canım araba kullanmana çoook sevindim
Kıskananlar çatlasın
Rabbim inşallah herşeyin çok daha güzelini sana nasip eder ....Aminnnnnnnnn
Boşver güzelim başkaları için huzurunuzu bozduğunuza deymez
Ceco...ada...waw...
Kizlar.çok sagolun çok gizli bir giriş oldu benim için Rabbim hayirlisiyla verir inşallah
Wawcim burada bekliycem esim sabah yola cikti donuyo...belki bi ara İstanbula kacarim...Dr adetin ikinci günü gel dedi cuma adet gorursen cuma gel dedi hafta sonu giriyor araya çünkü...sivastan fazla otobüs yok butarafa o riski almiyayim dedim...inşallah fazla gecikmez ama hemen de gelmez hazir değilim henuz...
Kizlar dualarinizi bekliyorum çok ihtiyacim var
Bütün dualarımız seninle canım
Rabbim inşallah gönlüne göre verir hayırlı olarak
Aminnnnnn
kızlar bişey soracam süt kilo aldırır mı???? günde bir bardak tarçın ile içsem hı ???
Canım diyetisyenlerin çoğu zaten her akşam tarçınlı sütü yatmadan 2 saat evvel öneriyor
hem şekeri düzenliyor tatlı ihtiyacını gideriyor hemde gece rahat uyuyup sabah bağırsakların daha düzenli çalışmasını sağlıyor
Hee ben yapıyormuyum tabiki hayır
ama sen söyleyince yine jeton düştü
yarından itibaren bende yapayım
bugün çıktığımda süt alayımda ( kuzunun sütüde bitmiş nasılsa
)
Ceco senin yaşadığın halı olayını yaşadım iki gün önce ne terbiyesiz adamlar ya hem suçlular hem güçlüler. Halım krem rengi eve gelir gelmez açtım hatta sen geldin aklıma koku varmı nemliyse hemen kurutmak için anaaa bir baktım bir köşesi mürekkep lekesi kocaman bir kalem çıktı içinden. Gerizekalılar tepemi attırdılar halım gitti kızlarr çok moralim bozuk herhalde çıkmaz artık. Çıkartıp hata bizim buyrun 200 lira dediler bide. Tabi ki almadım eşim sen bana bırak ben halledicem onları dedi. Bakalım ne olacak.
Wawcımm önümüzde ki bat dan sonra rahim filmi çektirmek istiyorum randevumu aldım araştırma hastanesine gidicem. Sen çektirmiştin dimi nasıl oluyor hangi gün yapıyorlar. Yani bat dan ne kadar sonra.
Birkaç gün önce ağrılarım vardı ya doktora gittim idrar yollarımı üşütmüşüm. İlaç verdi geçti biraz Allaha şükür. Yumurtalardan sadece biri çatlamamış geri kalan hepsi çatlamış. Ama ümidim yok Allah biliyor ya. Sanki tutmadı gibi geliyor. Bende tüplerim açıkmı kapalımı öğrenmek için rahim filmi çektiricem. İyi bir doktor buldum bundan sonra ona gitmeye başlıcam.
Canım maalesef önüne gelen halı yıkama fabrikası diye ara sokaklarda yer açıyorlar :26:
Benim uğraştığım halı yıkamanın kartında koca bir fabrika gösteriliyordu hatta makinelerle temizleniyor izlenimi veriliyordu ve acıkca gidip önce yerini göreyim diye düşünmemiştim hiç bu olay olana kadar
İnan af edersin kıç kadar bir dükkan ve sokakta kuruttuklarını gösteren kapı önünde halıları asmaya yarayan demirler vardı
Bencede iyi yapmışsın parayı almamakla
madem bir hata yaptılar o zaman halının tamamını ödesinler yada hatayı gidersinler
Eşin arayıp gerekirse tüketici mahkemesiyle tehdit etsin
eşim öyle diyince anında aman abi gözünü yiyeyim yapma biz hallederiz moduna girdiler
şimdi ya tertemiz yapıp getirecekler yada 750 lira halı parasını bana verecekler
sonuçta mahkemeye verirsek ( ki eşim kesin verir iş inada bindi ) çok daha zararlı çıkacaklarını biliyorlar
Umarım sizinde durum fazla uzamadan düzelir
kızlar nasılsınız
bu ara hiç giremiyorum nete pek bakamıyorum telaşeden. :26:
Rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsin.
Doğumumu beklıyorum ama hala gelmiyor prensesim
dra göre daha vakit var 7 mart 27 mart arası doğabileceğini söyledi.
şimdilik bi aksilik çıkmazsa normal doğuracağım
sancı bekliyorum sancılanınca ilk işim sizlere dua etmek olacak rabbim sancı çeken kadının duasını kabul edermiş öyle diyor buyuklerım
hepiniz aklımdasınız kızlar hep dua ediyorum sizlere
strese girmeyin kızlar bol bol dua edın.
banada dua edin kızlar sağsalim kızıma kavuşayım.
topiğimizin ilk bebeği doğar herkeze huzur bereket bebişler getirir inşallah
AMİN
Aminnnnnnn Canm inşallahhhhhhhhhhhh
Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin prensesimizi ....Aminnnnnnn
Bende doğum anında edilen duaların kabul olduğunu duymuştum ikinci kızımdan evvel ve o an kesinlikle hep dua ettim içimden Rabbim günahlarımızı bağışlasın diye
( uyanık ceco )
Aklına gelirmi o an bilimiyorum ama buradaki diğer kızlarada eminim dua edeceğine
Güzel Allahım inşallah sana prensesini sağsağlim kucağına alıp koklamayı nasip eder ...Aminnnnnnnnnnnnnn
Kız doğumdan sonrada hemen ilk fırsatta topiğimizin ilk prensesinin resmini istiyoruz :122: :122: :122: