• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Heyyy bizimkisi hastalik kardesligi saydigin hastaliklarin hepsi 99 luk tesbih gibi olan 99 kg vücutta mevcuttt...bende mehter yürüyüsü gibi kilo veriyorum...iki ileri bir gerriiii...insaallah bu kilolari verecegz ;-)

Sende de mi aynıydı :53: :53: :52: :52: Aynen hastalık kardeşliği bizimkisi :D Tahminen ben bir ara 100 lere de çıktım herhalde, çok çabuk tıkanıyordum. Gene var ama o kadar değil şimdi. İki kilo verdiysem 5-6 kg geri aldım :41: Sinir edici valla. Gerçi el atmış durumdayız belki bizim voltranımızdan ötürü biraz daha yavaş olur ama bu kilolar gii-diii-ceeekkkk

şükürr allaha iyilikk güzellikk kuzumm..sende ne var ne yokk...ne kadar suya ne kadar atmalıyızz karbonat bi bilgin varmı??bende 2 litrelik bi surahi var mesela na ne kadar etmelıtımm??

İyilik sağlık :D İki litreye bir çay kaşığı yeter canım. Hıı bu arada bakın bir püf noktası vereyim :D Kahveciler kahve yaparken telve karıştırır ya, yanlarında da karbonatlı su olur, kahvenin içine bir iki damla damlatırlar o sudan ya da kaşığı karbonatlı suya batırıp sonra da o kaşıkla kahveyi karıştırırlar :D Suyu yumuşattığı için kahvenin köpüğü daha fazla olur :34:

Son düzenleme:
canımm yaa şimdi sonkez bidaha sorimm..listeye ekyeyimmi senii??? kiloo kaçdı unuttum ben birdaha bildirirsen memnun olurumm...
canim yarismaya kapadokyadan katiliyorummmm...
yas 28
boy 1,78
kilo 98,8 bugun ac karna tartildim...

amma da uyumluyum ha 28-1,78-98,8 ;))))
listeye kesin ekleyin beni de ama cumaya bisi belli olmaz sanirim ben bugun basladimmm... ha bide sende mi acikogretim magdurusun canim sinavlarim var demissin...

Öglen menümde
barbunya 3 yk
Pilav 2 yk
Bir kase cacik
ve öglen arasi yarim saat yürüyüs ;-)

süpersinnnnnn:46::46:aynen devamm tempooyu hiç düşürmeee...

İyilik sağlık :D İki litreye bir çay kaşığı yeter canım. Hıı bu arada bakın bir püf noktası vereyim :D Kahveciler kahve yaparken telve karıştırır ya, yanlarında da karbonatlı su olur, kahvenin içine bir iki damla damlatırlar o sudan ya da kaşığı karbonatlı suya batırıp sonra da o kaşıkla kahveyi karıştırırlar :D Suyu yumuşattığı için kahvenin köpüğü daha fazla olur :34:
karbonat alıp denicemm...bakalım kahveyide o suyla yapıcamm nasıl olacakk..teşşkürlerrr..
canim yarismaya kapadokyadan katiliyorummmm...
yas 28
boy 1,78
kilo 98,8 bugun ac karna tartildim...

amma da uyumluyum ha 28-1,78-98,8 ;))))
listeye kesin ekleyin beni de ama cumaya bisi belli olmaz sanirim ben bugun basladimmm... ha bide sende mi acikogretim magdurusun canim sinavlarim var demissin...
ekledimm canımmm hadi bakalımm hayırlısııı sende haftaya cuma daha belli olur verdiğin kilocuklarrr...

evet benimde açıköğretim sınavlarım varr..ve çok ters zamana denk geldii..çalışamadım hiç şuandaa..ben işletme 2. sınıftayımm..

Diyetteyim gözü kara diyetteyimmm
yakarim yaglari da yakarimmmm
Gecerim ilk siraya da gecerimmmm
Yaparim Bilirsiinnnnn ;-)))))

diyetime güfte bile yazdimmm ;-)

süpersinnnnnn:46::46:aynen devamm tempooyu hiç düşürmeee...

karbonat alıp denicemm...bakalım kahveyide o suyla yapıcamm nasıl olacakk..teşşkürlerrr..

ekledimm canımmm hadi bakalımm hayırlısııı sende haftaya cuma daha belli olur verdiğin kilocuklarrr...

evet benimde açıköğretim sınavlarım varr..ve çok ters zamana denk geldii..çalışamadım hiç şuandaa..ben işletme 2. sınıftayımm..

ALLAHim kolaylik versin canim bende iktisat 4teyim ama 4.sinifta 3.senem... hep aksilikler denk geldi sadece 2sinavim kaldi insaallah veririmde bu sene kurtulurum cok sinir oluyorum artikkkk...
bende calisamiyorum canim sorma... ama kismet bakalim

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td]91.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td]93,1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]96,8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td]98,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]

buyrunnn listemizin yeni halii..sedacan arkadaşımızın fikri..top10 dizilişii :) :) kiloyu verenin derecesi yükselicek yukarıı doğruu...he heeeee birincilikk bende şuandaaa:32::32::32::32::21::21: beni yeimden edecek kimse varsaa buyursunn gelsinnnn...:21::21: :12::12:

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

:46::46::46::46::46: Süper olmuş ellerine sağlık :34:
İnşallah yavaş yavaş yukarı doğru çıkarız :1:

Diyetteyim gözü kara diyetteyimmm
yakarim yaglari da yakarimmmm
Gecerim ilk siraya da gecerimmmm
Yaparim Bilirsiinnnnn ;-)))))

diyetime güfte bile yazdimmm ;-)

:1::1::1::1: Süpermiş yaa :1::1::1::1:

Anamm zaten kahveye bayılırım bol köpüklüde yaparım ama ilk fırsatta denerim bende :34:

WAW sınav yerleri belli olmuş baktın mı? Benim okullarda değişiklik yok. Neredeyse sınıflar bile aynı :D

ALLAHim kolaylik versin canim bende iktisat 4teyim ama 4.sinifta 3.senem... hep aksilikler denk geldi sadece 2sinavim kaldi insaallah veririmde bu sene kurtulurum cok sinir oluyorum artikkkk...
bende calisamiyorum canim sorma... ama kismet bakalim

Sınıfdaşım :D Ben de 4. sınıftayım. Bölümüm de İktisat. Hangi derslerin kaldı?

O değil de, 23 Haziran'da Mezuniyet Töreni varmış :D Bu sene bitirelim de gidelim :D

Son düzenleme:
kizlarrr kahvaltiyi gec yaptim pnun icin ogle yemegim bu saate.sarkti... bi tane salatalik 2-3 yemek kasigi tulum peynirim (niyet ettim diyetimde et niyetine tulum peyniri yemeye ;) ) ve ekmegi bol tuttum ara ogunleride ekledim 4 dilim kepekli ekmek... ama dilimler kucucuk hazirlar gibi degil... ben diyetisyene gittigimde gunde 9 dilim ekmek vermisti listemde... ve her bir dilim 25 gr olacak sekilde diyordu.. hatta onun verdigi diyeti yapinca 45 gunde 7 kilo vermistim... ama sonra hastalandim kemiklerim agrimaya basladi doktora gittim direk diyetmi yaptin dedi evet dedim vitamin minnarel kalsiyum ne bulduysa verdi ve onlari alinca kendime geldim ama kilocuklarinda birazi geldi...

bu arada eski diyet listemde et 1kofte kadar et yerine gecen besinler yazardi orda tulum peyniri vardi bugun onu yaptim...
isyerine pek bisi getiremiyom malumunuz

Bak yine stres yapıyorsun ama, olmaz :20:

Doktorun yoğun olabilir,dönüş yapamamıştır. Pazartesi günleri klinikler hastahaneler vs. çok kalabalık olur. Öyle düşün olayı.

Ben de çok sanmıyorum kist olduğunu aslında. Testten sonra belli olur. Ne zaman adet olman gerekiyordu?

Ona da üzülme. Hem evliliğiniz daha çok taze. Laf edilmeye başladıysa da (gerçi bu kadar özel bir konudan millete ne, onu da çözemedim ya, neyse) biz daha yeni evliyiz, o kadarına da karışmayın, bizim bileceğimiz iş o der çıkarsın işin içinden.

kızlar ben geldımm nasılsınız bakalım=) ya stres yapmıyorumda uzuldum ıste boyle hbrlerı alınca cok ıstıyorum cunkı :( drumun gerı donmeyısı muhtemelen ıste ılgılenmedıgı ıcınbence cunku her zaman donus yapardı sanmıyorum ya ıns kızlar kıstım olmamıstır
evet laf etmeye baslandı yanı kımseye daha dusunmuyoruz dıyoruz ama can sıkıolar :D
bakalım regl tarıhım duzensız kuzum:( son adet tarıhım 6mayıstı 35 gunde oldum gecen ay
glıforun etkısıyle duzene gırrmı bılmıyorum ama

Sınıfdaşım :D Ben de 4. sınıftayım. Bölümüm de İktisat. Hangi derslerin kaldı?

O değil de, 20 Haziran'da Mezuniyet Töreni varmış :D Bu sene bitirelim de gidelim :D

hmm ozaman 20sinden once aciklarlar desene... cok bunaldim artik ben bitireyim esim basliycakmis ;))) hehe...

canim benim iktisat tarihi ve Turkiye ekonomisi kaldi hadi hayirlisi bakalim... bitiririz insaallah da mezuniyete felan gidemem aman bana lisans diplomami gondersinler yeter

WAW sınav yerleri belli olmuş baktın mı? Benim okullarda değişiklik yok. Neredeyse sınıflar bile aynı :D
evet baktımm benimde aynı hiç değişmemiş yerlerr....inşallah sınavdaki şansımda değişmemiştir ve güsel geçerr....sen nerdeydin canım şehir olaraakkk...bende herkeze hem soruyorum sonrada unutuyorumm:9::9:
kizlarrr kahvaltiyi gec yaptim pnun icin ogle yemegim bu saate.sarkti... bi tane salatalik 2-3 yemek kasigi tulum peynirim (niyet ettim diyetimde et niyetine tulum peyniri yemeye ;) ) ve ekmegi bol tuttum ara ogunleride ekledim 4 dilim kepekli ekmek... ama dilimler kucucuk hazirlar gibi degil... ben diyetisyene gittigimde gunde 9 dilim ekmek vermisti listemde... ve her bir dilim 25 gr olacak sekilde diyordu.. hatta onun verdigi diyeti yapinca 45 gunde 7 kilo vermistim... ama sonra hastalandim kemiklerim agrimaya basladi doktora gittim direk diyetmi yaptin dedi evet dedim vitamin minnarel kalsiyum ne bulduysa verdi ve onlari alinca kendime geldim ama kilocuklarinda birazi geldi...

bu arada eski diyet listemde et 1kofte kadar et yerine gecen besinler yazardi orda tulum peyniri vardi bugun onu yaptim...
isyerine pek bisi getiremiyom malumunuz

hadi bakalımm bu sefer de öyle güsel kilolar verirsin inşş....bende et yerine yumurta yicemm öğlendee..daha bende yemedim öğlen yemeğimii...

hmm ozaman 20sinden once aciklarlar desene... cok bunaldim artik ben bitireyim esim basliycakmis ;))) hehe...

canim benim iktisat tarihi ve Turkiye ekonomisi kaldi hadi hayirlisi bakalim... bitiririz insaallah da mezuniyete felan gidemem aman bana lisans diplomami gondersinler yeter

Kesin öyle olacak bence, mezun olmayanları almıyorlar törene diye duydum. Diplomalar büroya gönderiliyor zaten.

Ben de İktisat Tarihi'nden takıldım gibi :D İşin ironik yanı, en çok da ona çalışmıştım :D İlginç :D Türkiye Ekonomisi eh idare eder.

evet baktımm benimde aynı hiç değişmemiş yerlerr....inşallah sınavdaki şansımda değişmemiştir ve güsel geçerr....sen nerdeydin canım şehir olaraakkk...bende herkeze hem soruyorum sonrada unutuyorumm:9::9:

İnşallah hepimizin sınavları güzel geçer :) İzmir'deyim ben canım. Yalnız benim sınavlarımı saçma sapan planlamışlar. Cumartesi öğleden sonra bir ders, pazar öğleden sonra beş ders :41:

Kesin öyle olacak bence, mezun olmayanları almıyorlar törene diye duydum. Diplomalar büroya gönderiliyor zaten.

Ben de İktisat Tarihi'nden takıldım gibi :D İşin ironik yanı, en çok da ona çalışmıştım :D İlginç :D Türkiye Ekonomisi eh idare eder.

canim ben ikisibede son zaman calistim hatta iktisat tarihi elime p.tesi gecti c.tesi pazar sinava girdim dusun yani. ama Turkiye ekonomisi cok iyi gecmisti benim nasil oldu bilemiyorum 50 almisim... iktisat tarihi pek iyi degildi zaten ondanda 45 almisim ;((

İnşallah hepimizin sınavları güzel geçer :) İzmir'deyim ben canım. Yalnız benim sınavlarımı saçma sapan planlamışlar. Cumartesi öğleden sonra bir ders, pazar öğleden sonra beş ders :41:

gel de strese girme degilmi... ne sacma sey ya... bes dersten sinava girecen bi gunde akil var mantik var. biz normal universite okurken bile bi gunde en fazla uc derten girilirdi fazlasi yasakti...

canim ben ikisibede son zaman calistim hatta iktisat tarihi elime p.tesi gecti c.tesi pazar sinava girdim dusun yani. ama Turkiye ekonomisi cok iyi gecmisti benim nasil oldu bilemiyorum 50 almisim... iktisat tarihi pek iyi degildi zaten ondanda 45 almisim ;((

Ben de İktisat Tarihi'ni iyi bekliyordum çok düşük geldi. Ya kaydırma yaptım ya da merkezde hesaplanırken bir şeyler oluyor. Bilemedim şimdi. Ama farketmez bu notlarla her türlü ortalamanın üstüne çıkarsın.

gel de strese girme degilmi... ne sacma sey ya... bes dersten sinava girecen bi gunde akil var mantik var. biz normal universite okurken bile bi gunde en fazla uc derten girilirdi fazlasi yasakti...

Aynen bizde de öyleydi. Sınav eklemeye kalkarlarsa (ki genelde olmuyordu da) ayağa kalkıyordu millet direkt. Bu Anadolu Üniversitesi ne yapmaya çalışıyor çözemedim ben. Gerçi o değil de, inşallah dengesiz gözetmenlere düşmeyiz. Geçen sene bütünlemeye girdim yıllıkta, firmanın birinde çalışıyordum, derslerle çalışma hayatını yürütemedim dersler aksadı. Neyse, vatandaş geldi oo tembeller mi bu sınıfta toplanmış diye. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü :D Kimin ne şartlarda okuduğunu, çalıştığını bilmiyorsunuz, ayrıca burada durduğunuz saatin parasını da hakaret ettiğiniz öğrenciler ödüyor, haddinizi bilin ayrıca AÖF te genelde çalışan insanlar okuyor görevlisi olduğunuz üniversitenin öğrenci profilini öğrenin de gelin buraya dedim :D

Aynen bizde de öyleydi. Sınav eklemeye kalkarlarsa (ki genelde olmuyordu da) ayağa kalkıyordu millet direkt. Bu Anadolu Üniversitesi ne yapmaya çalışıyor çözemedim ben. Gerçi o değil de, inşallah dengesiz gözetmenlere düşmeyiz. Geçen sene bütünlemeye girdim yıllıkta, firmanın birinde çalışıyordum, derslerle çalışma hayatını yürütemedim dersler aksadı. Neyse, vatandaş geldi oo tembeller mi bu sınıfta toplanmış diye. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü :D Kimin ne şartlarda okuduğunu, çalıştığını bilmiyorsunuz, ayrıca burada durduğunuz saatin parasını da hakaret ettiğiniz öğrenciler ödüyor, haddinizi bilin ayrıca AÖF te genelde çalışan insanlar okuyor görevlisi olduğunuz üniversitenin öğrenci profilini öğrenin de gelin buraya dedim :D

vuuuuuu helal sanaaaaaa... ya sanki onlar universite okumadi. bide universitede anlatiyorlar dersi biz? haldir haldir oku ezberle gir sinava.... ben gectigimiz butunlemeye bu iki dersten katildim ama hic calisamadim nerdeyse... esim o ara is degistirdi mi... ev tasiyacaz tasinacagimiz eve 15 gun tadilat yaptik mi... bu arada ramazandayiz... tam tadilatlar bitti derken kayibabam felc gecirdimi ... baska memlekette olunca ramazanin son gunu gece araba bulup gittik mi oraya... neyse geldik evi tasidik mi... o arada esim hastalandimi... ben goturup getirdim ise... neyse evi sonra yerlestireyim derse bakayim dedim apartmanda yakin akrabanin dugunu cikti evi dugunde acarim diye mecbur kac gun onu yerlestirdim mi... bu arada bide ben kirtasiyedeyim okullar aciliyo hadi kuzum kayseriye sezon alisverisine dediler... eee genede calistim bi sene uzatmak istemiyorum diye ama oyle kazik sormuslarki butunlemede ikisinden de caktim... bi sonraki haftada kpss vardi kitabin kapagini dahi acmadan girdim ona da... simdide cogu sey ustuste geliyor ama bi seneyi daha bunyem kaldirmaz calisip gecmem lazim... hatta ahanda aldim kitabi onume basliyom calismaya ;))

Back