canımm arginmaxa baktımm..arginmax vomenimi alıcamm..eczanelerde varmııı ?? bide bunu dr mu verdi sanaa??? şimdi infolik içiyorummm..bugün soğan kürüne başladımm..bide çörek otuu..amaçörek otunu 5 güniçip bırakıcamm...daha yumoş dönemim geçtii...şimdi esas bu çörek otunu ne kadar yicem..adetin 2. günü başlayıppp kaç gün içicemm...
çörekotlarını robotta çektimm...ama hepsini balla karıştırmadımm...adet oldugumda karıştırırım dedimm...acaba balla karıştırıpmı bekletsemm yoksa karıştırmadan mıı ayyyyyy ayyyy...
senin bat 3 mart mıışşş...ayyy valla sevinçle bekliyorum inşallah pozitif haberini ver bizee...
canımm arginmaxa baktımm..arginmax vomenimi alıcamm..eczanelerde varmııı ?? bide bunu dr mu verdi sanaa??? şimdi infolik içiyorummm..bugün soğan kürüne başladımm..bide çörek otuu..amaçörek otunu 5 güniçip bırakıcamm...daha yumoş dönemim geçtii...şimdi esas bu çörek otunu ne kadar yicem..adetin 2. günü başlayıppp kaç gün içicemm...
çörekotlarını robotta çektimm...ama hepsini balla karıştırmadımm...adet oldugumda karıştırırım dedimm...acaba balla karıştırıpmı bekletsemm yoksa karıştırmadan mıı ayyyyyy ayyyy...
senin bat 3 mart mıışşş...ayyy valla sevinçle bekliyorum inşallah pozitif haberini ver bizee...
ewettt kıızçelerrr ben geldimmmm...tedavidekilerrrr sizlerle beraber bende bekliyorum bat tarihlerinizii...şirinee...elocann..minimaxxx....dualarım sizinlee yüreğimde..inşallah güzel haber verir bizi mutlu edersinizz...
ben bu 2 ayda kilo vermeliyim bugün iyi gitti şimdiye kadar amaa akşamm esas sorun...kv yok biliyorsunuzz oğlunun yanında yurt dışındaa..kp aşagıdaa...akşamları genelde yemek yapıyorum 4..4 luk..bide yufka alıyorr her hafta börek yer oldukk..olan bana oluyorr tabii kilo yönündenn...
sabah bi kase baharatlı yogurt..
6..7 tane parmak galetee...
şimdi soğan suyu içtimm...
1 tanede portakall...
yukarda kahvaltı dedim ama saat 12 yi geçmiştii...
bu ara duygusal yönden çok agır geçiyorr..hele sabahları uyanmalarım...uyanıyorum geri yatıyotumm...uyanıyorum bakıyorum ev sessiz sedasız ağlaya ağlaya yine uyuyorumm...bikaçkere böle devam ediyorr iştee...en sonunda mecbur kalkıyorum yinee...
dualarınıza talibim ..unutmayın benide...
Aslm Ecrin kilonu daha ilerlemeden durdurabilirsin maşallah azimli gördüm seniSlm kızlar brnde pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama negatif malesef birini bu ay yaptırdım olmafı 15 günde iğneler ilaçlar derken 4 kilo almışım evlenmeden önce 50 kilıyla 55 en fazla 55 oluyordum şimdi ise 68 kiloyum karatay diyeti yapıyorum ama çalıştığım için çok fazla uyamıyorum malesefdiyetisyene gitmeyi düşümüyorum ana fursat bulamıyorum zayıflamam laxım ki tekrar tedaviye devam edeyim uzun bi aradan sonra glukofene dün başladım umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız :))
Maşallah ikiz olur inşallah hayırlısı ile hem çok sevindirici buu canım seninki bugün 18 ise yarın 20 - 21 olur ozaman iğneni yaptırırsan değerlendirirseniz hayırlısıyla olur inşallah
doktora progestanı sor folikasiti ihmal etme inşallahh
aslında doktorunda ayarlayamamış pkoslar çoklu yumoş yapıp kendine zarar verebiliyor Allah esirgesin ihmal etme durumu izlettir canım
bu ay ben de 2 klomen kullandım 1 tanesi gelişti diğeri beklenmiyordu onu izlemedik
3 martı bekliyorum benim içinde dua eeder misinnnn
CECOMMMMM....maşallah diyorumm sanaaaaev bitsinn en güzel doğumgünü hediyesi olacak heralde sanaa..biraz yoruldunn amaaaa artık idare edersinnn :) :)
bu ara duygusal yönden çok agır geçiyorr..hele sabahları uyanmalarım...uyanıyorum geri yatıyotumm...uyanıyorum bakıyorum ev sessiz sedasız ağlaya ağlaya yine uyuyorumm...bikaçkere böle devam ediyorr iştee...en sonunda mecbur kalkıyorum yinee...
dualarınıza talibim ..unutmayın benide...[/B]
Slm kızlar brnde pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama negatif malesef birini bu ay yaptırdım olmafı 15 günde iğneler ilaçlar derken 4 kilo almışım evlenmeden önce 50 kilıyla 55 en fazla 55 oluyordum şimdi ise 68 kiloyum karatay diyeti yapıyorum ama çalıştığım için çok fazla uyamıyorum malesefdiyetisyene gitmeyi düşümüyorum ana fursat bulamıyorum zayıflamam laxım ki tekrar tedaviye devam edeyim uzun bi aradan sonra glukofene dün başladım umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız :))
Etmezmiyimmmm. Ederim tabi. İnşallah canım Allah nasip ederse olur.. Etmezse bir daha ki aylarda denemeye devam artık. Dün akşam 8 gibi doktora gittim. 18 mm di bugün saat 2 gibi iğnemi vuruldum. Bakalım nasipse olur. Ben üç aydır klomenle tedavi oluyorum ama gçen ay tam yumurtlama zamanında eşim hastalandı hastanelerde yattı yapmamıştık zaten olmadı. Bu ay ilk defa tam denemiş olucaz Allahın izniyle bakalım. Hepinize dua ediyorum. Sana Waw a bütüm kızlara.
Canım benim regl düzenim soğan suyu sayesinde oldu ve Allah'ın izniyle soğan suyu sayesinde hamile kaldımKizlar, sogan suyunun gozunu seveyim. O kadar ilac ictim grip oldum diye kesin adet gecikir dedim. Inanamiyorum tam gununde adet oldum. Ise yaradi sogan suyu devam edecem saracoglu 3-4 ay yapin demisti..cok mutlu oldum
Kizlar, sogan suyunun gozunu seveyim. O kadar ilac ictim grip oldum diye kesin adet gecikir dedim. Inanamiyorum tam gununde adet oldum. Ise yaradi sogan suyu devam edecem saracoglu 3-4 ay yapin demisti..cok mutlu oldum
töbee töbeeeee....bu ne yawwww...kuzum sen ne içmiştinn dr un neden ayarlamıyor dozlarınıı...ilk 2 gün az dozla başlatıp muayene etse gelişebilecekleri görüyor zatenn ona göre dozu azaltıyorlarr klomeni ya kesecekti yada 1 e indirecektii....
bence yine takibe gitt...o 2 tane 18 mm likler çatlar gibime geliyorr...onlar 20 mm oldugunda diğerleri hala 15 se çatlatma iğnesini ol..ama onlarda büyükseee...çogul gebelik olabilirr..4üz beşizz...allah yardımcın olsunnn...
canımm bende robotta cektim bardağa koydum rondoya çektimm...amaa çekili halde seraladım dolaba kaldırdım...birazınıda balla karıitırdımm yiyorum..10 gün sonra yine çekilmiş olanı kullanablirim dimi...bide kaçgün içiyorsunuz bunuu ??
doğru diyorsunn sabırrr..vardır bundada bi hayır vakti geldiğinde olacak biliyorumm...
canım senin hakkındada budur belki hayırlı olanıı...inşallah ilk seferde hamile kalacaksınn...1 ay sonra güzel haberler vereceksin bizee..
CECOMMMMM...Begendimm resmiiii..inşallah kazanırrr....
Ceco evinin son halini merak ediyorum badana işi çok zor Allah kolaylık versin iyiki annen var çocuklarla iş yapılmıyorSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür boya badana ve parke işlerimiz bugün bitti
Parkeleri baştan pek beğenmemiştim ama yapılınca bayıldımmmmmmmm
Şimdi bir tek Tv ünitemle diğer mobilyaları beklemek kaldı ondan sonra hemen sizlerede resimlerini atacağım
Kaç gündür artık ne kadar yorulduysam bugün kızın yatağına bir 5 dakika uzanayım dedim resmen uyuya kalmışım
Eşim o arada petekleride boyamış birde çay koymuş uyandırdı beni
Bugün çocukları getirdi annem gündüzden ama kadın evin halini görünce ona kalsa direk çocukları alıp dönecekti
Tabi her yer her yerde olunca ay bu çocuklar burada kalamaz diye tutturdu ama çocuk odasını zaten toparlamıştım oraya aldım direk onlarıkuzucuk dururmu ille bende yapacağım yardım edeceğim diye geldiği andan itibaren deli etti babasını
Adam en sonunda bağırınca çekil ayağımın altından diye ağlaya ağlaya bana geldi
Dedim tabi anannenle deden hiç bağırmıyorlardı alıştın her dediğinin olmasınaevet dedem bile hiç bağırmadı bana ben yine ananneme gideceğim demezmi
Bİr kaç gün uğraştıracak anlaşılan cimcime bizi ama neyse eski düzene çabuk alışır nasılsa
Yarına inşallah bir tek holün yerini temizleyip halılarımı yaymak kalacak birde tabi salonun camı silinip tüller yıkanıp asılacak
İnşallah eşyalarımda bir an önce gelirde keyif yaparım
İnşallah canım ev bitti sayılır ama bende bittim
Bırak bir kaç hafta sonrada kızların odasını boyayalım diyor eşimdaha sonrada yatak odasınıda aradan çıkartalım diyor
Dedim bir dur salon bitsin bir kaç hafta geçsin ben bir kendime geleyim ondan sonra bakarız
Çocuk odası pek gözümde büyümüyor ama yatak odasında iki koca dolap var birde koca yatakhangi birini çıkartacağız yada nereye toplayacağız :26: üstelik ne akla hizmet o odayı seneler evvel turuncu yaptıysak acık renge boyamaya kalkışırsak en az 2 kat beyaz sonrada hangi rengi istiyorsak iki katta o rengi boyamak lazım ve oda zaten ufak
Neyse şimdiden sıkıntı yapmayayım :26: herşey zamanla olur inşallah
Canım her zaman dualarımdasın zatenİnşallah hepde öyle olucak ve inşallah dualarımız kabul olurda şu duygusal anların neşeye döner
Seviyorum seni güzel insan
Canım her şey güzel olacak inşallahh sabahları bebişlerimizin gülücükleri ile uyanacağız
bende dün haberlerden çok etkilendim bebek doğumdan sonra annesinin yüzüne sarılıyor ağlamıyor ayırıyorlar ağlıyor
annesi daha kendinde değil ayy Allahım bizlere de nasip et dedimm
canım sabahları uyandıktan sonra kendini zorlama uyumayaa evde olunca zaman verimsizleşiyor
ve vücudun düzeni bozuluyor ben de yaşadım
sabah yürüyüş yapma imkanın yok mu gel gazeteni al oku derslerin için prog. :126: yapsan nasıl olur ?
dualarım seninle canım güzel olacak inşallah her şey.
Aslm Ecrin kilonu daha ilerlemeden durdurabilirsin maşallah azimli gördüm seni
inşallah bebişte gelecek kilocuklarda gidecek
hoşgeldin aramıza canımkilomuz aynıymış inşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız
Ceco evinin son halini merak ediyorum badana işi çok zor Allah kolaylık versin iyiki annen var çocuklarla iş yapılmıyor
Bende eşyaların yerini değiştiriyorum
Canım benim regl düzenim soğan suyu sayesinde oldu ve Allah'ın izniyle soğan suyu sayesinde hamile kaldım
Pkolulara tavsiyemdir