Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

merhaba kızlar;

sabah temizliği yaptım geldim..Birazdan yemek yapmaya koyulurum bu aralar hiç spor yapamıyorum başlamak istiyorum ama hep bir şey bahane oluyor başlayamıyorum bugun bir 30 dakika yürüsem iyi olacak. sıkı bir diyet yapmıyorum ama akşam saat 17:00 dan sonra sadece çay içiyorum meyve dahil yemiyorum sabah acıkmış olarak uyanıyorum bugun kendime tarih attım tam bir ay ağzıma şekerli hiçbirşey sürmeyecem inşallah başarabilirim canım çook tatlı isterse light süt ile tarçın yapıp içeçeceğim. bir kırsam şu tatlı isteğini artık ne zaman şekerli şey yesem kendime diyorum bak şeker kanserin dostu yeme diyorum az az bırakıyorum beynime bu şekilde şartlıyorum.

CECOMMMMM....maşallah diyorumm sanaaaa ev bitsinn en güzel doğumgünü hediyesi olacak heralde sanaa..biraz yoruldunn amaaaa artık idare edersinnn :) :)

ewettt kıızçelerrr ben geldimmmm...tedavidekilerrrr sizlerle beraber bende bekliyorum bat tarihlerinizii...şirinee...elocann..minimaxxx....dualarım sizinlee yüreğimde..inşallah güzel haber verir bizi mutlu edersinizz...

ben bu 2 ayda kilo vermeliyim bugün iyi gitti şimdiye kadar amaa akşamm esas sorun...kv yok biliyorsunuzz oğlunun yanında yurt dışındaa..kp aşagıdaa...akşamları genelde yemek yapıyorum 4..4 luk..bide yufka alıyorr her hafta börek yer oldukk..olan bana oluyorr tabii kilo yönündenn...

sabah bi kase baharatlı yogurt..
6..7 tane parmak galetee...

şimdi soğan suyu içtimm...
1 tanede portakall...

yukarda kahvaltı dedim ama saat 12 yi geçmiştii...

bu ara duygusal yönden çok agır geçiyorr..hele sabahları uyanmalarım...uyanıyorum geri yatıyotumm...uyanıyorum bakıyorum ev sessiz sedasız ağlaya ağlaya yine uyuyorumm...bikaçkere böle devam ediyorr iştee...en sonunda mecbur kalkıyorum yinee...

dualarınıza talibim ..unutmayın benide...

Slm kızlar brnde pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama negatif malesef birini bu ay yaptırdım olmafı 15 günde iğneler ilaçlar derken 4 kilo almışım evlenmeden önce 50 kilıyla 55 en fazla 55 oluyordum şimdi ise 68 kiloyum karatay diyeti yapıyorum ama çalıştığım için çok fazla uyamıyorum malesef diyetisyene gitmeyi düşümüyorum ana fursat bulamıyorum zayıflamam laxım ki tekrar tedaviye devam edeyim uzun bi aradan sonra glukofene dün başladım umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız :))

wawcımm bana doktor vermedi ben artık bebiş bebiş diye araştıra araştıra aradım buldum
kendim gnc den gttim aldım arginmax ve bak bu da çok önemli q-10 ikisi birlikte alıyolarmış zaten
gnc firmayıda çok araştırdım kadınlar kulübünde bunları içenler olmuş daha önce onlardan güzel haberleride okumuştum
internette gnc firmasını da araştırdım sertifikalı ürün ithal ediyorlarmış ve ürünler iyi diye bir sonuca da ulaşıncaa güvenle kullandım
tavsiye etiim hayırlısı ile bir faydam olabilirse kendime sizlere ne mutlu bana
inofolici ben 2 aydır hiç bırakmadım ocak 2014 milat oldu inofolic ve glucophane
soğan kürü rahim duvarımı incelti benim 2 ayda 4 defa adet olur gibi zaten kan azdı
dikkatli ol canım
çörek otu doğal östrojen ve herkes için çook mucizevi hücre yenileyiciymiş
ben taze yapmadım küçük bir kavanoza 7 yk tarçın 7 yk el değirmen çekimi çörek otu 7yk bal karıştırım yumoşun ilk günleri biraz fazla yedim tadı çok güzel gelmişti
adetin ikinci günü sabah akşam aç karınıa bi tatlı kaşığı yedim yumoşun 13-14.gününe kadar arada badem incir de yedim üzerine hatta inciri cevizi suya ıslayıp sabah yedim içtim suyunuda
çook karıştırdım çok
tabi o ara o vitaminleri öğlen içiyordum adam bana sabah akşam 2 şer tavsiye etti ben öğlen q-10 la birlikte 3 tane içtim
canım inşallah hepimiz güzel haberler verelim ben de bekliyorum inşallah şuan bütün sporum diyetim temizlik misafir kariyer yumoşu bekliyoruz durdurdum her şeyi Rabbimiz hepimize tüm azaları tam olan hayırlı evlatlar versin onları sağlıcakla dünyaya getirmek ve büyütmek nasip etsin

çörek otu çayı mı içecektin sen onu nereden duydun soracaktım

Son düzenleme:

Canım her şey güzel olacak inşallahh sabahları bebişlerimizin gülücükleri ile uyanacağız
bende dün haberlerden çok etkilendim bebek doğumdan sonra annesinin yüzüne sarılıyor ağlamıyor ayırıyorlar ağlıyor
annesi daha kendinde değil ayy Allahım bizlere de nasip et dedimm
canım sabahları uyandıktan sonra kendini zorlama uyumayaa evde olunca zaman verimsizleşiyor
ve vücudun düzeni bozuluyor ben de yaşadım
sabah yürüyüş yapma imkanın yok mu gel gazeteni al oku derslerin için prog. :126: yapsan nasıl olur ?
dualarım seninle canım güzel olacak inşallah her şey.

Aslm Ecrin kilonu daha ilerlemeden durdurabilirsin maşallah azimli gördüm seni
inşallah bebişte gelecek kilocuklarda gidecek

Etmezmiyimmmm. Ederim tabi. İnşallah canım Allah nasip ederse olur.. Etmezse bir daha ki aylarda denemeye devam artık. Dün akşam 8 gibi doktora gittim. 18 mm di bugün saat 2 gibi iğnemi vuruldum. Bakalım nasipse olur. Ben üç aydır klomenle tedavi oluyorum ama gçen ay tam yumurtlama zamanında eşim hastalandı hastanelerde yattı yapmamıştık zaten olmadı. Bu ay ilk defa tam denemiş olucaz Allahın izniyle bakalım. Hepinize dua ediyorum. Sana Waw a bütüm kızlara.[/QUOTE]

Allah razı olsunnnn canım Rabbimizin ol emrini bekliyoruz o ol dedikten sonra hiçbir şey engel olamaz folikasitini al o bebişlerin tutunmasına vesile oluyormuş benim doktor verdi.İnşallah bebişlerin seninledir Allaha emanetsiniz :13:
ya inofolic verdi mi sana? daha önce ben doktora sormayı da unuttum bir zararı olmaz inşallah :18::18:

Son düzenleme:
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür boya badana ve parke işlerimiz bugün bitti
Parkeleri baştan pek beğenmemiştim ama yapılınca bayıldımmmmmmmm
Şimdi bir tek Tv ünitemle diğer mobilyaları beklemek kaldı ondan sonra hemen sizlerede resimlerini atacağım

Kaç gündür artık ne kadar yorulduysam bugün kızın yatağına bir 5 dakika uzanayım dedim resmen uyuya kalmışım
Eşim o arada petekleride boyamış birde çay koymuş uyandırdı beni
Bugün çocukları getirdi annem gündüzden ama kadın evin halini görünce ona kalsa direk çocukları alıp dönecekti
Tabi her yer her yerde olunca ay bu çocuklar burada kalamaz diye tutturdu ama çocuk odasını zaten toparlamıştım oraya aldım direk onları kuzucuk dururmu ille bende yapacağım yardım edeceğim diye geldiği andan itibaren deli etti babasını
Adam en sonunda bağırınca çekil ayağımın altından diye ağlaya ağlaya bana geldi
Dedim tabi anannenle deden hiç bağırmıyorlardı alıştın her dediğinin olmasına evet dedem bile hiç bağırmadı bana ben yine ananneme gideceğim demezmi

Bİr kaç gün uğraştıracak anlaşılan cimcime bizi ama neyse eski düzene çabuk alışır nasılsa

Yarına inşallah bir tek holün yerini temizleyip halılarımı yaymak kalacak birde tabi salonun camı silinip tüller yıkanıp asılacak
İnşallah eşyalarımda bir an önce gelirde keyif yaparım

CECOMMMMM....maşallah diyorumm sanaaaa ev bitsinn en güzel doğumgünü hediyesi olacak heralde sanaa..biraz yoruldunn amaaaa artık idare edersinnn :) :)

İnşallah canım ev bitti sayılır ama bende bittim
Bırak bir kaç hafta sonrada kızların odasını boyayalım diyor eşim daha sonrada yatak odasınıda aradan çıkartalım diyor
Dedim bir dur salon bitsin bir kaç hafta geçsin ben bir kendime geleyim ondan sonra bakarız
Çocuk odası pek gözümde büyümüyor ama yatak odasında iki koca dolap var birde koca yatak hangi birini çıkartacağız yada nereye toplayacağız :26: üstelik ne akla hizmet o odayı seneler evvel turuncu yaptıysak acık renge boyamaya kalkışırsak en az 2 kat beyaz sonrada hangi rengi istiyorsak iki katta o rengi boyamak lazım ve oda zaten ufak
Neyse şimdiden sıkıntı yapmayayım :26: herşey zamanla olur inşallah

Canım her zaman dualarımdasın zaten İnşallah hepde öyle olucak ve inşallah dualarımız kabul olurda şu duygusal anların neşeye döner
Seviyorum seni güzel insan

Allah razı olsunnnn canım Rabbimizin ol emrini bekliyoruz o ol dedikten sonra hiçbir şey engel olamaz folikasitini al o bebişlerin tutunmasına vesile oluyormuş benim doktor verdi.İnşallah bebişlerin seninledir Allaha emanetsiniz :13:
ya inofolic verdi mi sana? daha önce ben doktora sormayı da unuttum bir zararı olmaz inşallah :18::18:
[/QUOTE]

İnşallah canım en yakın zamanda hepimiz güzel haberler alırız. Nasip herşey. Ben 3 ay boyunca aralıksız folic asit aldım. Bu ay bıraktım kullanmayı bu ay dinlenmeyi düşünüyordum tedaviye bir daha ki ay devam edecektim ama yeni gittiğim doktor aralık vermeye gerek yok bu ayı da değerlendirelim dedi. Bir haftadır folicplus kullanıyorum. Rahim kalınlığı iyi dedi doktor başka ilaç vermedi. Nasip bekleyeceğiz artk.

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza canım kilomuz aynıymış inşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız

[/QUOTE]

İnşallah canım en yakın zamanda hepimiz güzel haberler alırız. Nasip herşey. Ben 3 ay boyunca aralıksız folic asit aldım. Bu ay bıraktım kullanmayı bu ay dinlenmeyi düşünüyordum tedaviye bir daha ki ay devam edecektim ama yeni gittiğim doktor aralık vermeye gerek yok bu ayı da değerlendirelim dedi. Bir haftadır folicplus kullanıyorum. Rahim kalınlığı iyi dedi doktor başka ilaç vermedi. Nasip bekleyeceğiz artk.

Kizlar, sogan suyunun gozunu seveyim. O kadar ilac ictim grip oldum diye kesin adet gecikir dedim. Inanamiyorum tam gununde adet oldum. Ise yaradi sogan suyu devam edecem saracoglu 3-4 ay yapin demisti..cok mutlu oldum
Canım benim regl düzenim soğan suyu sayesinde oldu ve Allah'ın izniyle soğan suyu sayesinde hamile kaldım
Pkolulara tavsiyemdir

Kizlar, sogan suyunun gozunu seveyim. O kadar ilac ictim grip oldum diye kesin adet gecikir dedim. Inanamiyorum tam gununde adet oldum. Ise yaradi sogan suyu devam edecem saracoglu 3-4 ay yapin demisti..cok mutlu oldum

Canım kendini çok yıpratıyorsun
Kafanı dağtacak uğraşlar bulsan kendine bukadar sitres olmazsın

Kızlar hepinize hayırlı geceler diliyorum
Leptop gideli nete giredim gelmiyor yine eşimin tl sen yazıyorum
Son zamanlarda iyice düzensizleşti öğünlerim..hamur işinden nefret eder oldum ama davetlerde yiyorum
Yarından itibaren yürüyüşe başlıyorum inşallah

Ceco evinin son halini merak ediyorum badana işi çok zor Allah kolaylık versin iyiki annen var çocuklarla iş yapılmıyor
Bende eşyaların yerini değiştiriyorum

Amin canım amin inş bu sefer azimliyim ben bu kilolar gitmeden tedaviye başlamıycam kilo al al nereye kadar :)))

Ceco evinin son halini merak ediyorum badana işi çok zor Allah kolaylık versin iyiki annen var çocuklarla iş yapılmıyor
Bende eşyaların yerini değiştiriyorum

Sorma canım bugün annemin işleri var diye birde artık çocukları özledik diye ısrarla getirmesini istedik ama maşallah ufak cimcime gelir gelmez bende yapacağım bende edeceğim diye deli etti bizi
Allahtan erken yorulduda eşimin halaları çaya geldiğinde kafa dinledik

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sabahın 5inden beri ayaktayım
Daha doğrusu zaten doğru dürüst uyuyamadım bile sinirden
Şu tadilat yüzünden salonun halısını ve yolluklarımı yıkamaya göndermiştim tadilat bitene kadar ancak gelir diye.
Salı akşamı halıları tam biz annemlere çıkacakken getirdiler ve eşimde direk tozlanmasın diye poşetinden çıkarmadan yatak odasına attı halıyı doğal olarak
Dünde bütün gün zaten uğraştığımız için hiç halıya bakmadık bile ne alemde diye :26:
GEce yatmak için yatak odasına bir girdik ağır bir koku var
Hayırdır inşallah falan derken eşim bir baktı halının olduğu poşet nem yapmış :26: adam halıyı kaldırmaya uğraşırkende bir baktık ki o ağır koku halıdan geliyor
Herifler resmen iyice kurutmadan ıslak halıyı sarıp poşetlemiş ve öyle getirmişler
Hem sinirden hemde odadaki ağır kokudan uyuyamadım

Hayır kimse telefon açıpta ille acil halımızı getirin demedi üstelik o halıya dünya para vermiştim
Şimdide bir yandan sinirden kuduruyorum bir yandanda bir an önce sabah olsunda adamların canını okuyayım diye bekliyorum
Hayır halının sırf poşetinin kenarını açtık bu kadar koku hani alıp tekrar yıkasalar bile halı düzelirmi bilmiyorum ama eğer bana halımı maf ettilerse ki öyle görünüyor :26: onların benden çekeceği var
İçimdeki mahalle kadınını uyandırdılar gece gece

Canım benim regl düzenim soğan suyu sayesinde oldu ve Allah'ın izniyle soğan suyu sayesinde hamile kaldım
Pkolulara tavsiyemdir

merhaba canım ,

Benim de hamile kalmam soğan suyu sayesinde olmuştu ama daha sonra günde sadece bir kere içiyordum soğan suyunu pek faydasını görmemiştim geçtiğimiz ay günde 2 defa içtim bu ay gününde ve inanılmaz ama saatinde oldum .. Bugun adet bitti yarın tekrar başlayacam 15 gün devam.. Canım sen ne kadar süre içtin reglin düzene girdi ??? Hala içiyormusun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…