- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
hımm çörek otunu nasıl geçtin yazzz...benim roboot var ama büyük çörek otunu nasıl çekecekk...acaba balla koyum blendıramı ceksem :) :) bu ay geçti amaaaa bidahaki aya bende yapıcamm...
Canım benımde gözüm sizleri arıyor inanki....
Hsg iyi çıktı canım iki tarafta açık bugün vajinal ultrason ve muayene oldum smer testimin bir senesi dolmuştu onu yeniledik dr yumurtalarınmı yumurtalıklarınmı tam anlıyamadım iyi dedi bazen insana öyle bi hal geliyoki soru sormayı unutuyosun birde askeri hastaneye gidiyorum kasılıyorum yaa :)
ptesı 21. gün testim yapılcak prolaktinimime bakılcak haftaya salı tüp bebek konseyine çıkıcaz eşimle çok heyecanlıyım biranda tüp bebek yoluna girdik fazla bilgimde yok neler yapılcak nasıl oluyo falan diye
İnşallah bu ay yüzümüz güler canım ...
Canım ovitralleyi vurulur ve bütün yumurtalar çatlar ve döllenirse çoğuuullll bi hamilelik yaşarsın düşünsene 8ininde döllendiğini :)Kızlar çok karışık duygular içindeyim. Çok dua ettim bu ay yumurtam gelişsin diye. Geçn ay 5 yumurtam olmuştu ama hem o günleri değerlendiremedik eşim çok ağır hasta oldu hastanede yattı, hem aşırı büyüdüler çatlamadılar kist oldular.
Bu akşam üstü doktora gittim sağ yumurtalıkta 2tane 18 mm var solda 6 adet 15 mm var inanamadı doktor. Tavuk gibi yumurtlamışsın dedi. Bu ay korun yapma dedi. Ne yapacağımı şaşırdım ya. Allah hakkımızda hayırlısı versin belki bu kadar yumurta var ama hiçbiri tutmayacak. Nasip işi bu bir yumurta olup tutar. 10 yumurta olur tutmaz. Ben şansımı denemek istiyorum. Ama ben her halukar ovitralle aldım. Vurulmayı düşünüyorum. Ne olur akıl verin vurulsam mı ? Ne zaman vurulsam
İnşallah canım İnsallah...Diyet yalan oldu hiiç uygulıyamıyorum baya kilo aldıminşallah canım yüzünüz bu ay güler , dualarım sizlerle iyi haberler bekliyoruz. diyet nasıl gidiyor yapabliyormusun ?
Canım ovitralleyi vurulur ve bütün yumurtalar çatlar ve döllenirse çoğuuullll bi hamilelik yaşarsın düşünsene 8ininde döllendiğini :)
Ben kendi fikrimi söyliyeyim çatlatma iğnesini kullanma doktorunu dinle
ne yedin ne içtin geçen ayy ilaç olarak doğal olarak söylede bizde yapalım uygulıyalım
Kızlar çok karışık duygular içindeyim. Çok dua ettim bu ay yumurtam gelişsin diye. Geçn ay 5 yumurtam olmuştu ama hem o günleri değerlendiremedik eşim çok ağır hasta oldu hastanede yattı, hem aşırı büyüdüler çatlamadılar kist oldular.
Bu akşam üstü doktora gittim sağ yumurtalıkta 2tane 18 mm var solda 6 adet 15 mm var inanamadı doktor. Tavuk gibi yumurtlamışsın dedi. Bu ay korun yapma dedi. Ne yapacağımı şaşırdım ya. Allah hakkımızda hayırlısı versin belki bu kadar yumurta var ama hiçbiri tutmayacak. Nasip işi bu bir yumurta olup tutar. 10 yumurta olur tutmaz. Ben şansımı denemek istiyorum. Ama ben her halukar ovitralle aldım. Vurulmayı düşünüyorum. Ne olur akıl verin vurulsam mı ? Ne zaman vurulsam
Ben robotta çektim canım.Küçük bölümü vardı benimkinin.Aktarlarda çekiyorlar istersen
Wawcım bozma moralini hiç yumurtan oluşmuyo değil bu ay böyle oldu AMH testinde iyi çıktı sonuçta....buay olmadı diye büyümedi diye bidahaki ay olmıycak diye bişey yok sabır sabır sabır...
Bianda kendimi tüp bebeğe adım atmış buldum kendimi bana kalsa iki ay ilaç sonra aşılama sonra tüp istiyodum neyse bundada vardır bir hayır Rabbime hep dua ederim sen doğru olan yoldan ilerlet beni diye....
HSG çekilirken bi kadınla tanıştım iki sene önce tüp bebek yapmış üçüncüde tutmuş bıcır bıcır dolaşan kızı vardı yanında nekadar verdiniz tüp için dedim kadının yaşı küçük olduğu için karşılamamış ssk sı 2000 tl vermişler benimkini karşılıyo ama kafama takılan bişey var devlette iki aşılama yaptıktan sonra tüp bebeğe hak kazanıyosun rapor çıkarıyosun benimse direk tüpe geçtiler yaşımdanmıdır bilmiyorum
Özel birşey yapmadım canım 8 saat aralıklarla klomen aldım 5 gün boyunca. 1,5 kutu bitirdim yani. Doktorum öyle tavsiye etti. Birde tekrar gittim bir saat önce falan doktoruma göründüm. Tamam vuralım hayırlısı dedi vuruldum Bakalım Bat ı bekleyeceğim hayırlısı olsun. Hepimiz içinnnnnnn:)
hadii bakalımm hayırlısıı olsunnn...inşallah çatlar ve bebişlerin gelirr sanaaaa....15 gün sonrayı bekliyoruzz deseneee...2 hafta sonra mucizelerin seninle olur nşallahh....
CANIMM YAAA BİZ NİYEE ÜZÜLELİMKİİ FIRSAT BULDUKCA GELL DAHADA SEVİNİYORUZZZ.. tükenen ümidimizz artıyorrr...öpüyorum senide kuzunudaa...
benim ümidim yoktu amayinede agır geldi bu sonuçç...elimdee olmayan sebepleden dolayı böyle oluyorrr....ne yapailirim..rabbimin dediği olur vakti zamanı değil demekkii...ben hep bekledim..şimdi tedavi vesile olacaksa onu yapıyordum ama oda olmadı..şimdi yine beklemedeyimm...
bu ay ben senden güzel haberler bekliyorumm..daha önceki beta testindn sonra bu ay daha güzellerini bekliyorm...senden minimax dan ve elocandan...belkide üçünüz birden güzel haberler verirsiniz inşallahh....
canım ben iğne vuruluyorum 2 aydır gecen ay yumoş oldu doğal deneyin dedi dr um ve eşimde istedi aşılama iptal oldu...
bu ay yine iğne kullandım yumoş 11 mm de kaldıdaha vurulma dedi dr um bu ay...dinlen dedi...bidahaki ayda vurulma dedi...3. adetinde gel yine başlayalım dedi bakalım bizde öle yapıcazz...
oyyyyy minimaxx oyyyyyy....bende sizleri tanımıyorum amaa bi sözünüzle derman oluyorsunuzz...nasip diyorm..nasipde yoksa olmuyorr işdeee..ben elimden geleni yaptımmm...keşke evliliğimin ilk yıllarında başlasaydım dr a bu kadar yorgun olmazdım 5. yılındayım..ve bu saatten sonra dahada zorgeliyorr...amavardır her şerde bir hayırr..ben vakti zamanı bekliyorumm..
inşallahh bu ay sizlerden güzel haberler bekliyorumm...
Kızlar çok karışık duygular içindeyim. Çok dua ettim bu ay yumurtam gelişsin diye. Geçn ay 5 yumurtam olmuştu ama hem o günleri değerlendiremedik eşim çok ağır hasta oldu hastanede yattı, hem aşırı büyüdüler çatlamadılar kist oldular.
Hayırlara vesile olsun tedavin elocannn inşallah güzel olacak hsg temizdi senin yumoşlarda çoktu değil miWawcım bozma moralini hiç yumurtan oluşmuyo değil bu ay böyle oldu AMH testinde iyi çıktı sonuçta....buay olmadı diye büyümedi diye bidahaki ay olmıycak diye bişey yok sabır sabır sabır...
Bianda kendimi tüp bebeğe adım atmış buldum kendimi bana kalsa iki ay ilaç sonra aşılama sonra tüp istiyodum neyse bundada vardır bir hayır Rabbime hep dua ederim sen doğru olan yoldan ilerlet beni diye....
HSG çekilirken bi kadınla tanıştım iki sene önce tüp bebek yapmış üçüncüde tutmuş bıcır bıcır dolaşan kızı vardı yanında nekadar verdiniz tüp için dedim kadının yaşı küçük olduğu için karşılamamış ssk sı 2000 tl vermişler benimkini karşılıyo ama kafama takılan bişey var devlette iki aşılama yaptıktan sonra tüp bebeğe hak kazanıyosun rapor çıkarıyosun benimse direk tüpe geçtiler yaşımdanmıdır bilmiyorum
Kızlarr
Kendi faceimde paylaştım ama birde burada paylaşmak istedimtabi inşallah olur
Eşimin yeğeni uluslar arası bir resim yarışmasına katıldı ve birinciyle arasında çok az fark kaldıanneside benden rica edince bende kendi faceimdeki arkadaşlardan rica ettim ama birde buradaki face hesabı olan kızlara rica edeyim dedim
Mimkinse faceiniz açıkken şimdi yayınlayacağım linke tıklayıp resmi beğenirseniz çoook makbule geçecek
https://www.facebook.com/#!/photo.p...70290660.92680.364891560292971&type=1&theater
Umarım bu şekilde olurYeğen için çok önemli
Hayır duvası alırsınız kızzzzzz( anam daha fazlası aklıma gelmedi )
Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize
Allah razı olsun wawcım Rabbimize senin içinde dua ediyorum inşallah tüm azaları tam olan hayırlı evlatların olur
canım bu ay nasılsa korunmayacaksın o klomenin felan baya etkileri oluyordu sen söylemiştin iğneler belki de daha çok güzel etkilere sebep olacaktır canım ya nasip inşallah
Allahın ol emrinde her şey ben de bekliyorum içim ürperiyor sevinmek istiyorum Allahtan ümit kesilmez diyorum.
ne hissedeceğim bilemeyince belimdeki ağrı gitmiyor ona takmamaya çalışıyorum.
Waw canım araştırdın mı dedğim vitaminleri lütfen araştır ben onları alırken adam bana tüp bebek tedavisi mi oluyorsunuz dedi
canımm arginmaxa baktımm..arginmax vomenimi alıcamm..eczanelerde varmııı ?? bide bunu dr mu verdi sanaa??? şimdi infolik içiyorummm..bugün soğan kürüne başladımm..bide çörek otuu..amaçörek otunu 5 güniçip bırakıcamm...daha yumoş dönemim geçtii...şimdi esas bu çörek otunu ne kadar yicem..adetin 2. günü başlayıppp kaç gün içicemm...
çörekotlarını robotta çektimm...ama hepsini balla karıştırmadımm...adet oldugumda karıştırırım dedimm...acaba balla karıştırıpmı bekletsemm yoksa karıştırmadan mıı ayyyyyy ayyyy...
senin bat 3 mart mıışşş...ayyy valla sevinçle bekliyorum inşallah pozitif haberini ver bizee...
CECOMMMMM...Begendimm resmiiii..inşallah kazanırrr....[/B]
canım resimi beğendim güzel
Allah bahtını açık etsinngeldi mi senin kızlar çot güzel kardeşler ayy Maşallah seninkilere teyze ne güzel ilgileniyor
yarın öbürgün giderlerse çok özlerler kız hayırlısıyla çabuk gelirler inşallah
Allah anne babalarımızı sağlıkla sıhhatle ağıztadıyla yanımızda eylesin her daim aminnnn
töbee töbeeeee....bu ne yawwww...kuzum sen ne içmiştinn dr un neden ayarlamıyor dozlarınıı...ilk 2 gün az dozla başlatıp muayene etse gelişebilecekleri görüyor zatenn ona göre dozu azaltıyorlarr klomeni ya kesecekti yada 1 e indirecektii....
bence yine takibe gitt...o 2 tane 18 mm likler çatlar gibime geliyorr...onlar 20 mm oldugunda diğerleri hala 15 se çatlatma iğnesini ol..ama onlarda büyükseee...çogul gebelik olabilirr..4üz beşizz...allah yardımcın olsunnn...
canımm bende robotta cektim bardağa koydum rondoya çektimm...amaa çekili halde seraladım dolaba kaldırdım...birazınıda balla karıitırdımm yiyorum..10 gün sonra yine çekilmiş olanı kullanablirim dimi...bide kaçgün içiyorsunuz bunuu ??
doğru diyorsunn sabırrr..vardır bundada bi hayır vakti geldiğinde olacak biliyorumm...
canım senin hakkındada budur belki hayırlı olanıı...inşallah ilk seferde hamile kalacaksınn...1 ay sonra güzel haberler vereceksin bizee..
CECOMMMMM...Begendimm resmiiii..inşallah kazanırrr....