geldim :)
ne güzel burda kilolarınızı vermişsiniz
bende başlamalıyım en kısa zamanda
birde bu glukofeni reçetesiz eczaneden kendim alabilirmiyim
Selamun aleyküm kızlar...
Görümcem bende günboyu onun çocukları pc başında ceptende okuyorum sizi takipteyim
Hızla geri gelen kilolarımla başım dertte...Yeni bi diyet uyguluyorum akşam dörtten sonra bişey yemiyorum ama görümcem pasta yaptı şimdi küçük bir dilim yerim heralde...
hoşgeldinn canımm...evet alabiliyoruzz ben öyle alıyorum yada kayınpedere veriyorum sağlık ocagında yazdırıyorr...pahalı değil 13 tl felandı heralde son hatırımda kalann...
ben kilolarımı burda verdim öncesinde başka topikdeydim sonra burda pkolularla hem pkoyu hemdekiloyu kontrol etmeye çalışıyoruzz...
valla özlettin kendinii...ne zaman gidecek bu görümcee..iyi oluyor aslında sana arkadaşş ama gözünü seveyim geri alma kilolarıı...yarın bildirim yap muhakkak unutmaaa...
inşallah yöntem işe yarar..dayanabiliyormusun bişi yememeyee...ben dayanamıyorum geç saatte ice fena olup dahada fazla kaçırıyorumm
hoşgeldinn canımm...evet alabiliyoruzz ben öyle alıyorum yada kayınpedere veriyorum sağlık ocagında yazdırıyorr...pahalı değil 13 tl felandı heralde son hatırımda kalann...
ben kilolarımı burda verdim öncesinde başka topikdeydim sonra burda pkolularla hem pkoyu hemdekiloyu kontrol etmeye çalışıyoruzz...
valla özlettin kendinii...ne zaman gidecek bu görümcee..iyi oluyor aslında sana arkadaşş ama gözünü seveyim geri alma kilolarıı...yarın bildirim yap muhakkak unutmaaa...
inşallah yöntem işe yarar..dayanabiliyormusun bişi yememeyee...ben dayanamıyorum geç saatte ice fena olup dahada fazla kaçırıyorumm
:) canım bu yumoşlar ne nazlı böyle yani koca ay bekle 1 gün beklemesin :Sgünaydın kızlar dicektimm..size laf yetiştirene kadar öğlen olduu....yogun bir hafta ve hafta sonundan sonra bugun sakin bi güne uyandım..hafta sonunu hiç anlamadım..bugünde eşim evde olsaydı harika olurduu....
gelelim neler oldu nelerr....kızlarr yaa sol ayagım çok ağrıyor ayak bileğimm..şişlilkte var..ama vurmadım burkmadım hatırladığım kadarıylaa..bitek ayakkabı aldım dediğim gün çok yürümüştük ya 3 saat ozaman mı oldu diyorum..zor basıyorum üstünee..acaba bu ayakkabımı yaramadı banaa...eşim incinmiştir diyip duruyor bende ona güvenip basıyorum hala üstüne inşallah bişi yokdurr..aşırı balon gibi bi şişlik yokk...böle bişi yaşayanınız oldumuu..
gelelim diğer konuyaa iğne vurulacaklara önemli bi notum var demiştim yaahayatta kimseye anlatamamdaa szlerde aynıyoldan gececeksinizz haberiniz olsun diye diyorumm...dr bana vurul dedi çat iğneni..eve geldim saat oldu 4 ...ee 4 de vuruldumm..cuma günü..cumartesi saat 4 den sonra ilişki dedi dr um :) :) sabahsıda sınavlarım varr...neyse cumartesi aşam oldu ben hala ders çalışıyorum bitmemiş ünitelerim vardıı...saat oldu 1 eşime yatsana diyorummyok yatarsam uyanamam 4 de diyorr ayy yaa çok komediydik...ben elimde kitapla uyuya kalmışım...rezillikti anlayacagınızzz...bu ortamdanda çocuk olursa bilemiyorum nasıl olurr...
dr ilk ssatlerde deneyin..sonr bidaha deneme sansınız olur dedi..çünkü mübarek 1 ay beklediğimiz yumoşş sadee 24 saat duruyormuşş...artık olacagı varsa olur..sıınavlarım olmasa iyideee bide sınavlarım varr..rezillikti yaa...
vuruldugunuz saati ayarlayın muhakkakk...öğlenn..yada öğleden önce dr gidin son muayenizee büyümüşse öğlen olmadan vurulunn..off nebilimm insan kasıyorr kendinii yaaaa...valla normal hamile alıp doğuranlr ne kadar sanslıı biz herşeyii düşünmekten kafa yicezz..
canım bunlar çok güzel oluyor ben de milföyle yapıyordumm hımmhımKızlarr ben yedıklarımı yazayım sabahı yazmıstımm..
Oglen kucuk paket cubuk kraker yedım..
Sutlu nescafe 3 bı aradaydı bıde sutle ıctım bu kotu oldu..
Ikındıde 1 kase corba
6dene fındık..
Aksam hengel denen bı yemegı var bızımkılerım kıymasız mantı gıbı bısı yogurtlu ondan yedım..
Yarım portakal..
Dersler bıttı yaa..kp yalnız kv yok asagı ındık caya..cayın yanına bısı yaptımm kesınlıkle tavsıye ederımm harıkaydıı..ama az yıyın bıde cok pratıkdı 5dk..anlatıyorumm..
Cevız cektım robotta tozsekerle karıstırdımm
Baklava yufkası vardı..onu serdım tezgaha uzerıne fırcayla tahın surdumm..uzerıne sekerlı cevızden serptımm..
Sonra yıne yufka+tahın+sekerlı cevız..
3.Kat yufka+tahın+sekerlı cevızz..
Sonra bunu rulo yaptım sıkıca..
Ve baklava dılımı gıbı yan yan kesdım..
Tepsıye dızdım uzerıne bısı surmedenn..ustu kızarıncaa..cıkarttımm..acık soguduu..uzerıne pudra sekerı serptımm...
Harıkaaaaa bısı oldu kesınlıkle deneyınn vqzgecemıceksınızz..hele mısafırr bayılırr goruntusude cok hos du..
kızlarr allah hayra çıkartsın garip bi halgeldi üstümeee...canım sıkılıyorr..ağlamak var üstümdee...eşimde hasta 2 gündürr..yaww ben hasta olunc örter üstümü yatarım neyer neiçerim ssessiz sedasız yatarım..eşim gündüz işde akşamlarıda aman allahımm...
bakk akşam geldi yemeğini yedi...
yarım saat sonra kahve....
yarım saaat sonra ıhlamurr..
yarım saat sonraa kek yaptımm..kek ve çayy..
sonra akşam yemekde ekmeği az vermişmişimm acıkmışmışşş ( sabah beni azarladı kahvaltı yaptırıyrmusumm kilo almışmış hiç dikkat etmiyormuşum..akşam ekmeği azalt dedim az verdim..)
1 saat sonraa artık yoruldum dırdırındann..patats kızarttımm..domates sos..bide salata istedi paşa limonluuu
şimdi yedii..hayrett hastamıyım hastamı olucam bir dene patetes aldım onun sofrasına oturmadımm yemedim..canım istemedi kendime hayret ettim..ama akşam 1 dilim kek yedimm..
vee halaa dırdır ediyorr..ilgilenmiyormusum elimde pcc varmış halaaa..yeni aldım dahaa..
Görümcem bende günboyu onun çocukları pc başında ceptende okuyorum sizi takipteyim
Hızla geri gelen kilolarımla başım dertte...Yeni bi diyet uyguluyorum akşam dörtten sonra bişey yemiyorum ama görümcem pasta yaptı şimdi küçük bir dilim yerim heralde...
nerelerdesin yaaa..kaçak..
topikten uzak kalınca kilolar da kaçınılmaz oluyor
ayrıca 4 ten sonra yememek çare değilmetabolizma zaten yavaş..
bende 6 dan sonra yemek yemiyorum sadece meye yiyorum
çoğu diyetisten gece 22 ye kadar menü verir..erken mi yatıyorsun??
günaydın bende bugün itibariyle bebiş yolunda kilo vermeye çalışıcağım
sabahları tatlı isteğiyle uyanıyorum hasta gibi uyanıyorum(((
Gunaydin canim bende ayni yolda kilo vermeye calisiyorum inş biran önce kurtuluruz kilolarimizdan ve kavusuruz bebeklerimize
Bende uyanir uyanmaz mutfağa gidip bir lokmada olsa bisey yiyordum ama glukofenden sonra AC uyanmiyorum düzenli icsem daha iyi olucak ama unutuyorum icmeyi