Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

geldim :)
ne güzel burda kilolarınızı vermişsiniz
bende başlamalıyım en kısa zamanda
birde bu glukofeni reçetesiz eczaneden kendim alabilirmiyim

hoşgeldinn canımm...evet alabiliyoruzz ben öyle alıyorum yada kayınpedere veriyorum sağlık ocagında yazdırıyorr...pahalı değil 13 tl felandı heralde son hatırımda kalann...

ben kilolarımı burda verdim öncesinde başka topikdeydim sonra burda pkolularla hem pkoyu hemdekiloyu kontrol etmeye çalışıyoruzz...

valla özlettin kendinii...ne zaman gidecek bu görümcee..iyi oluyor aslında sana arkadaşş ama gözünü seveyim geri alma kilolarıı...yarın bildirim yap muhakkak unutmaaa...

inşallah yöntem işe yarar..dayanabiliyormusun bişi yememeyee...ben dayanamıyorum geç saatte ice fena olup dahada fazla kaçırıyorumm

smer testim salı günü çıkıcak onu doktora gösterirken soruyumda öyle haraket ediyim en iyisi
bende yarın başlıyım artık diyete inşallah

Bende sizi özledim canim...evet iyi oldu benim için zaman hemen geciyo çocuklarla oyna falan hemen aksam oluyor esimde çok seviyo o mutlu oldukça bende mutlu oluyorum....
Canim ben baya aldim 70.8 dim bu sabah bakalim yarin sabah nasil olacak...
Okadar çok ciz varki evde zor tutuyorum kendimi aradada yiyorum haftaya gidicek sanirim gorumcem hepsini vericem götürsün
Çok acikmiyorum canim benim kilom pkodan hareketsizlik ten ve gündüz çok yemekten akşam dayana biliyorum

Selamun aleyküm kizlarrrrrrr

Dun bilgisayarım bozuldu hatta bu aksam esim tamir etmeye çalıştı ama maalesef mevta
Artik yaptirana kadar tabletle idare etmeye çalışacağım ama boylede hem zor hemde sıkıcı
Tamda bozulacak zamaniydi

Gunduz arkadasa gittim ve şükür yaptiklarina hayir diyebildim
Giderken yanimda unsuz kek goturdum tatlandiricili onu yedim kilo yapmiyormus hesapta Nette buldum su meshur dukancilarin yapip yediklerinden

Selam arkadaşlarr nasılsınızz yoğunum yine gelemez oldumm
lakin kaçamak yapmadım hehe
maşallah diyorum kendimeee kızlar ben 850 sabah akşam alıyorum artık metformini 1 haftadır bu şekilde tatlı krizleri yok börek çöreak tatlı pasta yapmıyorum yapandan da almıyorumm ekmek tam buğday unu yiyorum sabah 2 akşam 2 dilim
lakin yorgun oluyorum spor da yok
bu sabah 93,9 gördümm bu arada öğle yemeğim bir büyük elmaa
yani şaşırtmazsam bu metebolizmayı başka türlü olmayacak önceki hafta 2 gün ara öğüne meyve aldım +++ olduu
sonraki günlerde yemekten önce baya açtım elma aldım geri düştü +lar
yani 2 hhaftadır +lar gidiyor lakin - olamıyordummm
artık yemeği iptal ettim elma + portakal yiyorum inat oldu
bir arkadaşım aradı 2. çocuk daha 1 yaşında 3.ye hamileymişşş MAşallahhh dedimm
o da hemen ertesi gün hapı falan almış ona rağmen 6 haftalık olmuş bebiş baktım yani Allah ol demiş her şey boş ondan da dua iistedimm

:) canım bu yumoşlar ne nazlı böyle yani koca ay bekle 1 gün beklemesin :S
Hay Allah
canım çoook geçmiş olsun dinlendir geçer inşallahhh Rabbim yardımcın olsun
senden güzel haber okurum diyordumm wawcımmm dualarımdasın sen de inşallah

canım bunlar çok güzel oluyor ben de milföyle yapıyordumm hımmhım
çook yarıyor minicik yese de insan cısss
arkadaşımm senin kilon iyi bebişte yolda inşallah

şirinemm nerelerdesin sen yaaa...hiç ugramaz oldunn..ama yazdıklarını okudukca mutlu oldumm..çok sevindimm..aynen devam et..glukofenide bırakmaa..o yumoşlarada etki edecek göreceksinn....+lar gitti eksiiler gelecek inşallahh...

bilmiyorum bebiş gelirmi..çok garip hallerdeyimmm...

kızlarr allah hayra çıkartsın garip bi halgeldi üstümeee...canım sıkılıyorr..ağlamak var üstümdee...eşimde hasta 2 gündürr..yaww ben hasta olunc örter üstümü yatarım neyer neiçerim ssessiz sedasız yatarım..eşim gündüz işde akşamlarıda aman allahımm...

bakk akşam geldi yemeğini yedi...

yarım saat sonra kahve....

yarım saaat sonra ıhlamurr..

yarım saat sonraa kek yaptımm..kek ve çayy..

sonra akşam yemekde ekmeği az vermişmişimm acıkmışmışşş ( sabah beni azarladı kahvaltı yaptırıyrmusumm kilo almışmış hiç dikkat etmiyormuşum..akşam ekmeği azalt dedim az verdim..)

1 saat sonraa artık yoruldum dırdırındann..patats kızarttımm..domates sos..bide salata istedi paşa limonluuu

şimdi yedii..hayrett hastamıyım hastamı olucam bir dene patetes aldım onun sofrasına oturmadımm yemedim..canım istemedi kendime hayret ettim..ama akşam 1 dilim kek yedimm..

vee halaa dırdır ediyorr..ilgilenmiyormusum elimde pcc varmış halaaa..yeni aldım dahaa..

dediğimgibigarip bi hal var üzerimdeağlamaya bahane arıyorumm..allah hayretsinn..bu bebek işleri beni çok yorduuheleiğneden sonraki bu bekleyişler en beteriii..hayırlısı diyorum kendimi sakınleştiriyorum ama bide eşim varrrrr başımda..bi belirti yokmu..hadi test yapalımm...bak hamile olabilirsin onu yapma bunu yapmaaaçıldırmak üzereyimmm...

kızlarr yarınn yokum annemlerde olucam akşamda belli değil gelirmiyimm..belki kalıcameşim cumartesi gelecekk..siz bildirimleri yapın akşam gelirsem eklerim amagelemezsem pazara listeyi eklerim kusura bakmayınn...

s.aleyküm çıtırlar

k.valideden geldik..çocukları yatırdık..malesef kaçamak yaptım k.valide kek yapmış bir dilim yedim

akşam yemeğinde azıcık çorba+azıcık bezelye+azıcık tavuk pilav yedim..şu kek olmasa iyiydi
neysee canım sağolsun..

eve gelince de bir bardak greyfurt suyumu içtim
ya söylemesi ayıptır ben kabız oldumm
yarın sabah aç karnına kuru kayısı yiiym barii

canım bu adamlar çocuktan beter..bizimki hasta olsada bana kıyamaz..amaa başka türlü kıyar..neysee..
ikimizde kek kaçamak yapmışız..
canını sıkmaaaaaaaaaa
inşirah ve ayetel kürsi oku..Rabbim bu cuma gecesi gönlünü ferahlatsın

nerelerdesin yaaa..kaçak..
topikten uzak kalınca kilolar da kaçınılmaz oluyor
ayrıca 4 ten sonra yememek çare değil
metabolizma zaten yavaş..
bende 6 dan sonra yemek yemiyorum sadece meye yiyorum
çoğu diyetisten gece 22 ye kadar menü verir..erken mi yatıyorsun??

Gorumcem var canim fazla giremiyorum haftayada ankaraya gidicem ordada nekadar kalicagim belli degil
Bi deniycem bakalim faydasi olucakmi...erken uyuyorum canim genelde

günaydın bende bugün itibariyle bebiş yolunda kilo vermeye çalışıcağım
sabahları tatlı isteğiyle uyanıyorum hasta gibi uyanıyorum (((

Gunaydin kizlaarrt
Kilo bildirimini yapayim
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 70.5
Hizla toparlanmam lazim...yeni bi diyete basladim bir hafta deniyeyim yazicam dizede

günaydın bende bugün itibariyle bebiş yolunda kilo vermeye çalışıcağım
sabahları tatlı isteğiyle uyanıyorum hasta gibi uyanıyorum (((

Gunaydin canim bende ayni yolda kilo vermeye calisiyorum inş biran önce kurtuluruz kilolarimizdan ve kavusuruz bebeklerimize
Bende uyanir uyanmaz mutfağa gidip bir lokmada olsa bisey yiyordum ama glukofenden sonra AC uyanmiyorum düzenli icsem daha iyi olucak ama unutuyorum icmeyi

ben henüz almadım ilacı salı günü doktora gidicem ozaman söylicem yazsın banada
bu nasıl bir hastalıktır böyle bütün vücudu etkiliyor meğer yaşadığım bütün sıkıntılar pkodanmış
kaç kere ağladığımı bilirim neden ben normal insanlar gibi yemiyorum diye

sabah sabah kalktım sırf tatlı isteğimi bastırmak için filtre kahve yaptım az şekerli onu içiyorum
canım kalkarkaklmaz bişeyler yemek istemiyor daha çok tatlı istiyor
zaten benim sorunum uykudan kalkıp tatlıya saldırmalarla başladı gece kalkar tatlı yerdim
diyetlerimde hep gece bozuluyordu

Merhaba Kızlar ,

Dün gün boyu temizlik yaptım giremedim nete. Akşama misafir vardı biraz tatlı hazır (Ben yapmadım o yüzden biraz ağır tatlıydı ) birazda patlamış mısır yedim yaaa yemeyince de olmuyor ben yemeyince misafirde yemiyor rejimde oldugumu biliyor ama yinede hiç uzanmıyor tabağa ben yemeye başlayınca uzanıyor tabağına ..neyse gün boyu dikkat etmiştim çok hareket etmiştim sanırım karşılar birbirini ))

Bugün tartıya çıktım 75.2 geldi yani 200 gram gitmiş bunada şükür tekrar vermeye başlıyorum sanırım haftaya 74 lü rakam görmek istiyorum inşallah ..haaa gayret kızlar yaz geliyor yazzzzz

'' Ey güzeller güzeli Mevlam!
Benim senden istediklerimi değil,
Sen'in bende görmek istediklerini yaşat...
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN...''

Özlettin kendini canım , sabahları genelde burada olurdun şimdi ben yalnız kaldım sabahları pek kimse uğramıyor ) aldığın kiloları dert etme en zor oturmuş kiloları vermek bir kaç günde aldığın kiloları bir haftada verirsin sıkıntı yapma zaten sıkıntı yaptıkça verilmiyor bunu bizzat ben yaşadım. Misafir varken diyet yapmak zaten çook zor ona yemek yapıyorsun ister istemez onunla oturup yiyiyorsun olmuyor. ama yalnız olunca kendine diyet yemeyi yapıp geçiştiriyorsun. Misafirlerin gidince sıkı bir şekilde başlarsın tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…