Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

GELELİM KİLO BİLDİRİMİNEE...
Çook şükür korktuğum kadar olmadı..
artıyım ama çok değil
geçen hafta sanırım 75.6 kg idim
bu hafta 76.0 kiloyum

dün itibariyle spora başladım yarım saat yürüdüm 10 dk dk plates hareketleri yaptım

bugünde yapacağım kahvaltıyı geç yaptım biraz küçük kızım karın ağrısıyla uyandı onunla ilgilendim..
temizliğime kaldığım yerden devam edeceğim inş.
yarın davetteyim bari bugünü evde geçireyim

canım senin boy kaç beden kaç?benim boy 1.70 kilo 76 beden 44-46..sıkılaşmam lazım
ya bende 74 ü görmek istiyorum..kendime zaman koymuyorum çünkü o zaman geçtikten sonra sporda dahil kendimi salıyorum..
bu beslenme şeklini yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorum..

Gunaydin kizlaarrt
Kilo bildirimini yapayim
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 70.5
Hizla toparlanmam lazim...yeni bi diyete basladim bir hafta deniyeyim yazicam dizede

canım fazla kilo almamışsın verirsin merak etme.ne diyetine başladın?
senin boy ve beden kaçtı canım??merak ediyorum
boyum olduğu halde benmi anormalim anlamadım:44:

canım, boyum 1,62 kilo 75.2 ama beden 42 giyiyorum. benim doğumdan önce bedenim 38 bazen bazı markalarda 40 oluyordu ...benim vücudum çook sıkı zamanında çok spor yaptım şuan bebekten fazla vakit bulamıyorum ama yinede en kötü haftada 2 kere yapıyorum. kilomu soranlar 75 olduğuma inanmıyorlar şaşırıyorlar hatta diyorlar ki kesin kemiklerin ağır o zaman diyorlar daha az göründüğümü söylüyorlar. Bir arkadaşım var görünüşte bakıldığında çook kilolu duruyor ama ben ondan ağır çıkıyorum o daha hafif bana göre ..

Vücüt sıkılığı çok önemli ama irsi bence benim annemde benim gibi vücudu çok sıkı ama ablam öyle değil 36 beden giyiyor iki çocuk annesi ama biraz kilo alsın hemen göbek fırlıyor.

hepinize merhaba arkadaşlar geldik bir bildirim gününe daha. benimde hafta boyunca birkaç kaçamağım oldu. diğer günlerde dikkat etmeye çalıştım çok şükür dengelemişim. sabah itibariyle 67.8 i gördüm. geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 68.1 dim. 300 gr eksi ile haftayı bitirdim çok şükür. hedefim ellili rakamları görebilmek. şubat ayı benim için bol eksili geçmeli ondan sonra kilo vermem hayal olur. hepinize bol eksili bildirimler diliyorum.

İnşallah zamanla bu alışkanlığı bırakırsın canım glukofenin gerçekten bu konua faydaası var
Evet canım biz sabah kuşlarıydık...veririm inşallah canımakşam dörtten sonra hiç bişey yemiyorum
canım fazla kilo almamışsın verirsin merak etme.ne diyetine başladın?
senin boy ve beden kaçtı canım??merak ediyorum
boyum olduğu halde benmi anormalim anlamadım:44:
Günboyu herşeyi abartmadan yiyorum patates hariç akşam dörtten sora sadece su ve bitki çayı çok acıkırsam ayran...ben biraz kısayım canım boyum 1.52 bedenimi tam bilmiyorum lcw pantolonumun bedenine bakı yazarım birazdan

eranisacım defacto pantalon bedenim 42 miş kemersiz giyinemiyorum hafif bol...benim yağlarımın hepsi göbeğimde canım

canım geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versinn
sen kendini de koru kuzum bak bağışıklık sistemini güçlü tutmalısın kefir mayalamıyor musun sen ?
ben arada ondan da içiyorumm mayalamamışsam hazırını da alıyorum
sizleri özlüyorum elbet lakin evde net yok benim aslında bilinçli olarak almıyorum işte zaten pc başındayım evde ibadetimle eşimle kitaplarımla saat 23:30 oluveriyor.
Rabbimiz bu hallerini en güzel hallerinize kavuştursun inşallahh canım bizler elimizden geleni yaptık Allaha tevekkül ediyoruz
sıkıntı olmasın inşallah hayra çıkacağız .
glukofen 850 den memnunum aralarda senin gibi inofolic alıyorum gece yatmadan folibal
tevekkülümüz Rabbimize ona güveniyoruz
geçen hafta Meryem suresini okuyanlardan güzel haberler aldım darıısı başımıza inşallah

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Aslında şu anda karşımda eşimin yeğeni oturuyor diğeride eşimle öbür odada oyun konsolu başında
ama yinede sizlere bir bakayım dedim
Bugün öğlende bir mide bulantısı başladı akşam geç saate kadar sürdü
Bir ara yattım uyudumda biraz daha iyi oldum

Annemlere uğradım maşallah çocuklar kudurunca daha beter oldum zor attım kendimi eve
Benim bilgisayarı tamire bırakmayı unuttuk ama sağ olsun eşim şirketteki takozunu getirmiş idare edeyim haftasonu diye
Birde bana plates topu almış yapmak istiyorum dedim diye yarın inşallah öğlende ilk platesime başlarım

Aklım burada kalacak ama şimdi ayıp olur fazla takılırsam

günaydın bende bugün itibariyle bebiş yolunda kilo vermeye çalışıcağım
sabahları tatlı isteğiyle uyanıyorum hasta gibi uyanıyorum (((

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah çok güzel kilolar veririz birlikte

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Biraz evvel kuzenlerden kız olanı uğurladım diğeride eşimle oyun konsolunun başına geçince bende kendimi buraya attım
Gece hep birlikte Jenga oynadık tabi eşimde erkek olan yeğenide bir araya gelince iyice ufak çocuk gibi şımardılar ve tabi bizleri gülme krizine soktular
Anam nasıl mızıkıyorlar, kazandıkça nasıl havalara giriyorlar onların şaklabanlıkları bizleri deşarj etti
Kahvaltıdan sonra oturup çay faslı yaptık sohbet ettik sonrada doğru buraya

Ya nedense sabahtan beri yine midem bulanıyor :44: midemimi üşüttüm ne
Neyse bir iki güne kadar geçer inşallah

kimsecikler yok yineee hafta sonu olunca malum eşler evde ben eşimi alışverişe gönderdim markete ) hemen bakayım dedim bugun sabah kahvaltımı standart güzel diyete uygun yaptım ama öğlen biraz kaçırdım akşama sadece yoğurt yemeyi planlıyorum birde bugun şu spor tembelliğimi kıracam tam 1 saat yürüyüş bandında yürüyecem yarında öyle planlıyorum hazır eşim bebeğe bakarken ben biraz spor yapayım .

Spor yaptıkça yapasın geliyor ama 2 -3 gün ara verdin mi tekrar dönemiyorsun hep araya bahaneler giriyor. bugun ve yarın iyice spor yapayım pazartesi tartılayım bakayım bir değişiklik olacak mı )))

Guzelce sauna kemerimi taktim ustune sauna esofmanimi giydim 1 saat yurudum 10 dakikada eliptik bisiklet cevirdim sauna esofmanimi cikardim su gibi olmustum guzel dus simdi cay keyfi yapiyorum ohhhh hafiflemis hissettim kendimi...yarin devam spora

ya deli olacam yaaa..ben en iyisi spora ağırlık vereyim..sıkı vücut iki beden farkettiriyor
sizin kıyafet konusunda pek sıkıntınız yok ozaman...
bana da kilomu göstermediğimi söylüyorlar hatta daha fazla verme böyle çok iyisin diyorlar
ama ben 6 ları gö-re-cemmm

Kızlar şuan mide bulantısından ölüyorum
malum bugün davetteydim ve yedimm..mide bulantımın sebebi nezaman sarımsaklı birşey yesem ertesi güne kadar mahfoluyorum
bir tane börek yoğurtlu karnıbaharlı salata
1 kurabiye-1 dilim pasta

1 haftalığına bir diyet programı uygulamak istiyorum
önümüzdeki hafta eşim izinli bilmiyorum nezaman yaparım
:44:
birazdan da yürüyüşümü yapacağımm

selam ben kendimi pek iyi hissetmiyorum kızlar nedense umutsuzluk var içimde
havalardanmıdır nedir pek bi karamsarım birazda sabırsız

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Anneme geçmeden birde sizlere bakayım dedim ama maşallah in cin top oynuyor gene
Neyse haftasonu normaldir diyelim

Bugün akşam yemeğinde annemlerdeyiz yine kadın dayanamıyor şunu yaptım gelin bunu yaptım gelin diyor

Bu arada ben iki gündür yine menü paylaşmadım aklımdayken yazayım bari

Cuma;
Sabah;
2 kk beyaz peynir
1 kk kaşar peyniri
2 dilim jambon
1 haşlanmış yumurta

ara: yeşil çay

Öğlen;
1 kase tavuk suyuna çorba ( bir gün önceden kalanı bitireyim dedim )
1 kase yoğurt

ara; şekersiz nescafe

Akşam;
1 kase çorba
6 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt

Cumartesi;
sabah:
1 parça kepekli ekmek
2 KK kadar beyaz peynir
2 dilim jambon
2 yumurtadan omlet
1 fincan yeşil çay

ara; yeşil çay

Öğlen; ( sabah zaten öğleni bulmuştuda )
1 koca bardak ayran

ara: 1 şekersiz nescafe

Akşam;
1/2 Piliç çevirme
1 kase yoğurt
1 bardak ZERO

Gece; 1 yeşil çay

Sabahları uyanır uyanmaz 1 YK elma sirkesi içiyorum ve gün içinde de en az 2 litre suyum var ki cuma 3 litre içmiştim
Biliyorum şimdi herkes anam bunda hiç sebze yok diyecek ama dukanımsı bir deneyim yapıyorum
Bir gün daha sırf protein besleniceğim ondan sonra sebzeyide dahil edeceğim inşallah şu metabolizmamı şaşırtmam şart yoksa yerimde sayıklar dururum artık şu kiloların gitmesi şart

inşallah sonuç alırsın canım..yine hatırlatayım gliforu ihmal etme

selamun aleyküm kızlar

sessiz bir haftasonununda sonundayız..

bugün kreşle alakalı seminerim vardı..eşim beni bıraktıktan sonra çocukları avm ye götürdü..hava açık güneşli olmasına rağmen buzz gibiydi..eşim ve çocuklar tavuk döner yedi benim de canım birşey istemedi ama sonrasında cozuttum resmen

tulumba tatlısı aldım ondan yedim meyve yedim çekirdek yedim..
:18:şuan da açım..
eşim bu hafta izinli..çocukları yatırdıktan sonra film izleriz
aamir khan her çocuk özeldir filmini övüyorlar onu izleriz herhalde

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Aslında şimdi bulaşık makinesi durdu onu boşaltacaktım ama önce size bakayım dedim
Öğleden sonra Anneme geçtim ve sağ olsun eşim bulaşık makinesini dizip çalıştırmış anneme gelirken ( o bir kaç saat sonra geldi )
Birazdan yediklerimide yazarımda kaç gündür salladığım bildirimimide yapayım

Öğlene doğru uyandığım için ne kadar sağlıklı bir sonuç bilmiyorum ama tüm merak edenlere gelsin

Başlangıç; 123 kg
Geçen hafta; 120.9 kg ( yanılmıyorsam )
Bu hafta; 120.5 kg ( öğlene doğru çıkan sonuç ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi )
Giden; 0.4 kg
Toplam giden; 2.5 kg
Spor yok maalesef ama inşallah ekleyeceğim onuda yarından itibaren

Bu arada geçen cumadan beri hep 123 görüyordum tartıda ve o yüzden hiç bildirim yapmak istemedim ama reglm daha dün bitti o yüzden bugüne sabredeyim de bildirimimi yapayım dedim
İnşallah önümüzdeki haftada artık şu 119u görürüm şu çümleyi kuracağımı 10 sene evvel söyleselerdi herhalde küfürü basardım ne diyorsun sen diye ama işte Rabbim bunuda gösterdi ve inşallah incecik olduğumuda gösterecek bana Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…