Merhaba Kızlar ,
Dün gün boyu temizlik yaptım giremedim nete. Akşama misafir vardı biraz tatlı hazır (Ben yapmadım o yüzden biraz ağır tatlıydı ) birazda patlamış mısır yedim yaaa yemeyince de olmuyor ben yemeyince misafirde yemiyor rejimde oldugumu biliyor ama yinede hiç uzanmıyor tabağa ben yemeye başlayınca uzanıyor tabağına ..neyse gün boyu dikkat etmiştim çok hareket etmiştim sanırım karşılar birbirini))
Bugün tartıya çıktım 75.2 geldi yani 200 gram gitmiş bunada şükür tekrar vermeye başlıyorum sanırım haftaya 74 lü rakam görmek istiyorum inşallah ..haaa gayret kızlar yaz geliyor yazzzzz
Gunaydin kizlaarrt
Kilo bildirimini yapayim
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 70.5
Hizla toparlanmam lazim...yeni bi diyete basladim bir hafta deniyeyim yazicam dizede
canım senin boy kaç beden kaç?benim boy 1.70 kilo 76 beden 44-46..sıkılaşmam lazım
ya bende 74 ü görmek istiyorum..kendime zaman koymuyorum çünkü o zaman geçtikten sonra sporda dahil kendimi salıyorum..
bu beslenme şeklini yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorum..
İnşallah zamanla bu alışkanlığı bırakırsın canım glukofenin gerçekten bu konua faydaası varsabah sabah kalktım sırf tatlı isteğimi bastırmak için filtre kahve yaptım az şekerli onu içiyorum
canım kalkarkaklmaz bişeyler yemek istemiyor daha çok tatlı istiyor
zaten benim sorunum uykudan kalkıp tatlıya saldırmalarla başladı gece kalkar tatlı yerdim
diyetlerimde hep gece bozuluyordu
Evet canım biz sabah kuşlarıydık...veririm inşallah canımakşam dörtten sonra hiç bişey yemiyorumÖzlettin kendini canım , sabahları genelde burada olurdun şimdi ben yalnız kaldım sabahları pek kimse uğramıyor) aldığın kiloları dert etme en zor oturmuş kiloları vermek bir kaç günde aldığın kiloları bir haftada verirsin sıkıntı yapma zaten sıkıntı yaptıkça verilmiyor bunu bizzat ben yaşadım. Misafir varken diyet yapmak zaten çook zor ona yemek yapıyorsun ister istemez onunla oturup yiyiyorsun olmuyor. ama yalnız olunca kendine diyet yemeyi yapıp geçiştiriyorsun. Misafirlerin gidince sıkı bir şekilde başlarsın tekrar.
Günboyu herşeyi abartmadan yiyorum patates hariç akşam dörtten sora sadece su ve bitki çayı çok acıkırsam ayran...ben biraz kısayım canım boyum 1.52 bedenimi tam bilmiyorum lcw pantolonumun bedenine bakı yazarım birazdancanım fazla kilo almamışsın verirsin merak etme.ne diyetine başladın?
senin boy ve beden kaçtı canım??merak ediyorum
boyum olduğu halde benmi anormalim anlamadım:44:
şirinemm nerelerdesin sen yaaa...hiç ugramaz oldunn..ama yazdıklarını okudukca mutlu oldumm..çok sevindimm..aynen devam et..glukofenide bırakmaa..o yumoşlarada etki edecek göreceksinn....+lar gitti eksiiler gelecek inşallahh...
bilmiyorum bebiş gelirmi..çok garip hallerdeyimmm...
dediğimgibigarip bi hal var üzerimdeağlamaya bahane arıyorumm..allah hayretsinn..bu bebek işleri beni çok yorduuheleiğneden sonraki bu bekleyişler en beteriii..hayırlısı diyorum kendimi sakınleştiriyorum ama bide eşim varrrrr başımda..bi belirti yokmu..hadi test yapalımm...bak hamile olabilirsin onu yapma bunu yapmaaaçıldırmak üzereyimmm...
kızlarr yarınn yokum annemlerde olucam akşamda belli değil gelirmiyimm..belki kalıcameşim cumartesi gelecekk..siz bildirimleri yapın akşam gelirsem eklerim amagelemezsem pazara listeyi eklerim kusura bakmayınn...
günaydın bende bugün itibariyle bebiş yolunda kilo vermeye çalışıcağım
sabahları tatlı isteğiyle uyanıyorum hasta gibi uyanıyorum(((
canım, boyum 1,62 kilo 75.2 ama beden 42 giyiyorum. benim doğumdan önce bedenim 38 bazen bazı markalarda 40 oluyordu ...benim vücudum çook sıkı zamanında çok spor yaptım şuan bebekten fazla vakit bulamıyorum ama yinede en kötü haftada 2 kere yapıyorum. kilomu soranlar 75 olduğuma inanmıyorlar şaşırıyorlar hatta diyorlar ki kesin kemiklerin ağır o zaman diyorlar daha az göründüğümü söylüyorlar. Bir arkadaşım var görünüşte bakıldığında çook kilolu duruyor ama ben ondan ağır çıkıyorum o daha hafif bana göre ..
Vücüt sıkılığı çok önemli ama irsi bence benim annemde benim gibi vücudu çok sıkı ama ablam öyle değil 36 beden giyiyor iki çocuk annesi ama biraz kilo alsın hemen göbek fırlıyor.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Anneme geçmeden birde sizlere bakayım dedim ama maşallah in cin top oynuyor gene
Neyse haftasonu normaldir diyelim
Bugün akşam yemeğinde annemlerdeyiz yinekadın dayanamıyor şunu yaptım gelin bunu yaptım gelin diyor
Bu arada ben iki gündür yine menü paylaşmadımaklımdayken yazayım bari
Cuma;
Sabah;
2 kk beyaz peynir
1 kk kaşar peyniri
2 dilim jambon
1 haşlanmış yumurta
ara: yeşil çay
Öğlen;
1 kase tavuk suyuna çorba ( bir gün önceden kalanı bitireyim dedim )
1 kase yoğurt
ara; şekersiz nescafe
Akşam;
1 kase çorba
6 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt
Cumartesi;
sabah:
1 parça kepekli ekmek
2 KK kadar beyaz peynir
2 dilim jambon
2 yumurtadan omlet
1 fincan yeşil çay
ara; yeşil çay
Öğlen; ( sabah zaten öğleni bulmuştuda)
1 koca bardak ayran
ara: 1 şekersiz nescafe
Akşam;
1/2 Piliç çevirme
1 kase yoğurt
1 bardak ZERO
Gece; 1 yeşil çay
Sabahları uyanır uyanmaz 1 YK elma sirkesi içiyorum ve gün içinde de en az 2 litre suyum var ki cuma 3 litre içmiştim
Biliyorum şimdi herkes anam bunda hiç sebze yok diyecek ama dukanımsı bir deneyim yapıyorum
Bir gün daha sırf protein besleniceğim ondan sonra sebzeyide dahil edeceğim inşallahşu metabolizmamı şaşırtmam şart yoksa yerimde sayıklar dururum artık şu kiloların gitmesi şart