Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

vala biraz kiloluyum boyuma göre boyum 1.74 kilomda 73 plastes ve step için kursa başladım. düzenli olarak bu hafta başlıcam ama kaç kilo vermem gerekir tm olarak bi fikrim yok açıkcası

kilolu sayılmazsın bence..boyunda baya varmış maşallahh...kilonu kaldırıyordur yanii...diyet yapmasanda dengeli beslen bikaç zamann..5 kilo versenn sen incecik olursun bu boya..60..65 ideal kilon olabilirr..ne güzel kursa başlamışsın..dediğimgibi 30 sabah 30 akşam mekikde çek harika olursunn...

TEŞEKKÜR ederim..inşallah bırakmadan düzenli olarak yaparım mekik olayını... bide ben dışarda yemek yemeyi çok seviyorum kendime hakim olamıyorum çig köfte pizza kumpir vs.. onlarıda kendimi engellemeyebaşladım dışarda yemek yememye çalışıorm .. bununda kiloda çok etkisi vaar dglmi

Kızlar bugünkü yediklerim ve yiyeceklerimi yazayım
Sabah
1 bardak ılık su içinde 1 yk elma sirkesi
1 bardak yeşil çay
1 tutam dere otu
2 yk lor peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 adet zeytin
Maydanoz
2 adet kızarmış light etimek

ara
tarçınlı , zerdaçallı , zencefilli yogurt ( yoğurt 3 yk )

öğlen

1 kase çorba
1 ligh eti ekmek
3 yk ıspanak yemeği ( ıspanak 1 kaşık z. yağı ile yapıldı )

ara
tarçınlı , zerdaçallı , zencefilli yogurt ( yoğurt 3 yk )

Akşam
1 kepçe çorba ( yeşil mercimek )
patlıcan közlemesi üzeri domates sos
2 light dilim ekmek

saat 17:00 dan sonra yemek yemiyecem sadece çay içerim

biberiye ve z.yaprağı çayı demlerim içerim

spor yapmayı düşünüyorum sadece yürüyüş 30 dakika

Son düzenleme:
Kizlar yogurt icine zedacal zencefil tarcini deneyen oldu mu? Ben bugun aldim aktardan yarin basliyorum ama gunde 2 defa yapacam sabah ac karnina yapamam bogggg olurum.

canım ben denedim kilo vermek şöyle dursun daha çok şiştim..zaten çok kötü zor yedim..
topikte verenler var..sende dene bakalım belki etki eder sana

canım hemen hemen aynı kiloyuz gram farkla..
boy kaçtı senin?
bana da herkes yüzün güzel ama çok kilolu da değilsin diyor..(boy 1.70)
kilo vereceğim diye alışverişi yani istediğim şeyleri almayı hep erteliyorum..bazen diyorum dünya gözüyle fit olup istediklerimi giydiğimi görebilecekmiyim??
göreceğiz inşallahh

şimdi ben kaçar derslerim varr..pazartesiden sonra daha çok buralarda olurum inşallahh...

ben de çalışıyorum ama beynimde bilgiler birbirine girdi..soru çözmem lazımm çok az kaldıı
Rabbim zihin açıklığı versin hepimize..

cecoo inşallah sonuç temiz çıkar..
gelen giden çok olmuş annenler yardımcı olmadımı?
öğünlerini atlama..hiç birşey yemesen bile yoğurtla galeta ye..

Canim.boyum 1.61 suan 9aylik bebegim var herkes dogum kilolari gider bunlar diyorlar. Slkl vucudum aslinda insanlara kilomu sizce kac diye sordugumda hep 5 , 6 kilonun altinda rakam soyluyorlar.insallah veririz eski kiloma donsem hamile kalmadan onceki kilom 66- 67 civariydi. Sonradaha fazla vermek istiyorum

cecoo inşallah sonuç temiz çıkar..
gelen giden çok olmuş annenler yardımcı olmadımı?
öğünlerini atlama..hiç birşey yemesen bile yoğurtla galeta ye..

Bakalım canım yarın sabah erkenden hastaneye gideceğiz
İnşallah dediğin gibi temiz sonuç alırız

Bugün biraz daha dikkat etmeye çalıştım ama tabi olması gerektiği gibi değil henüz
Sağ olsun annem çok yardımcı oluyor bana
Ben hastanedeyken evimi bir güzel temizlemiş Geldiğimizde de akşamlık birşeyler yapıp gönderdi hatta dünde aynı şekilde ( misafirlerime yaptığı böreği ikram ettim hem bitsinde ben yemiyeyim diye hemde maksat çayın yanına birşeyler olsun
Bugünde sağ olsun gelip yatak odama girişti benle birlikte bütün ufak gelenleri ayıkladı ve çok iyi oldu dolap yarı yarıya indi

kızlar slm,
biliyorm uzun bir süreoldu ama inanın çok yoğun 1 hafta geçirdim iş görüşmeleri dr işleri vs derken geçti gittizaman
tabi kg da aldı başını gitti 75 kg oldum
yarın iş başı yapıcam allah ın izniyle evde çok sıkılmışdım, akşamları az yemeği düşünüyorum
artık bu halimide kabullendim doğrusu
elimden geldiğince gelmeye çalışıcam öpüyorum

SElam arakadaşlarr
sizden uzak kaldım yine kaçamaklarla geldim
sabah test yaptım bebiş yok
ya adette olmadım artık yarın öbür gün doktora gideceğim
bunaldım

canımm 2 yumoşşş ay Maşallah
Dualarım seninle wawcım inşallah yumoşlar büyüyüp bebiş olacak
kendini yorma dinlen bolbol ve bebişini düşün

kuzumm Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah
ismi de anlamı da çok güzelmiş inşallah ismiyle yaşasın
RAbbimiz nasip edecekse imkansız yoktur Rabbimiz işinizi gücünüzü rast getirsin canım

sağoll kuzum hayırlısı olsun inşallah..ozaman küçüktü ikiside bakalım yarın gidicem dr ayumoşlar ne alemdee....ayyy ay gülmedim cumartesiden berii..bi yandan içim garip oluyorr yaa ikiside tutarsa diyee...sonra yine bi garip oluyorum ikiside tutmazsa diyee..sonra hayırlısı diyorumm...

dün eşimle dalga geçtim bayaa yemeği yedim yedim döndüm dedimki çokmu kaçırdım yaa..eşim bilmem işareti yaptı..yaa dedimm iki taneyumoş olunca böle oluyorr ben yemiyorum babası onların canı cekiyorrr hamileliği yaşayamıyorum bari yumoşları yaşayayımmm ayy öldük gülmektenn...

yarın dr gidicem bakalım ne durumda...biz aşılamadan vazgeçtikk yineeeeeee...dr eşimin sonuçlarını gördükten sonra bikaç ay dogal deneyin dedi..bizde okiş dedik..ama salıyumurtanın kalitesine göre karar veririz dedi..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kızçemin son iğnesinide yaptırıp geldim
Cimcimede benim gibi çok sıkıldı evde oturmaktan baya bir yalvardı gezelim diye ama babamız inat etti yarın doktora bir görünün ondan sonra sonuca göre bakarız diye

Hemen aklımdayken Cumadan beri yazamadığım menülerimi yazayım unutmadan

Cuma günü; ( hastanedeydik malum )
Kahvaltı;
3 dilim ekmek
1 ufak labne ( şu minik hazır kutulardan )
5 zeytin
1 büyük fincan çay ( şekersiz )

Öğlen;
1/2 Kase çorba
1 kase yoğurt
1 ufak tabak ıspanak yemeği

ara;
1 portakal
1 fincan çay

Akşam; ( evde )
2 lahmacun
1 kase salata
1 büyük ayran

Cumartesi;
Kahvaltı;
2 dilim ekmek
1 omlet ( iki yumurtadan )
1 domates
2 kk beyaz peynir
3 zeytin

Öğlen; ( fırsat bulup birşey yapamadım )
1 elma
1 armut
2 fincan çay

Akşam;
1 kase çorba
1 büyük kase beyaz lahana salatası
1 kase yoğurt

Pazar;
Kahvaltı:
4 dilim kızarmış ekmek
çok az tereyağ
2 kk kadar kaşar peynir
1 domates
1 salatalık
2 fincan şekersiz çay

Öğlen;
1 büyük bardak ayran

Akşam;
2 ufak parça Anne böreği
2 bardak şekersiz çay
2 YK kadar yahni ( eşim kendi yaptı yiyecek hal olmayınca sadece tadına baktım )

Pazartesi;
Sabah;
2 dilim ekmek
3 zeytin
2 KK kadar peynir
1/2 domates

Öğlen; ( canım istemedi )
1 elma
1 şekersiz meyveli çay

Akşam;
1 ufak tabak yahni ( eşimin dün yaptığından )
4 Yk kadar pilav ( kaç aydır yapmıyordum )
2 kornişon turşu
2 bardak ayran

Zorda olsa yediklerimi hatırladım şükür
Gün içinde sadece 1.5 litre su kesin içtim ama daha fazla olduğunu sanmıyorum :26:

Hadi bakalım canım hayırlısı inan ben bile şimdiden heycan yaptım inşallah sende en kısa zamanda bizlere müjdeli haberi verirsin Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Selam kuzular nasilsiniz ins herkez iyidir bizde iyiyiz hamdolsun gunlerim azaldi iyice agirlastim
Neti kapattik girebildigim zamqn telfndan takip ediyorum
Waw çok sevindim canım iki yumos cok iyi ins olur stres yapma ve düşünme
Hayırlı haberleriniz alırız insallah

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Sabah erkenden doktora gittik ve şükür kuzum çok daha iyi
Doktor yine hava vermeye devam edelim bir hafta daha dedi ama 6 saatte 1e düşürdü bu sefer ve dozu biraz arttır ki iyice kurutalım dedi Bir hafta sonrada tekrar film çekicekmiş fazla radyasyona maruz kalmasın diye bu kez çekmeyelim dedi
Kuzum giderken evde kala iki kurabiye aldı yanına küçük bir kutu içinde doktora götürdük
Doktora sana kurabiye getirdim ama bir tanesi benim dedi
Doktor tabi koptu cimcimeye oda çekmeceden bir lolipop verdi ona

Bakalım haftaya ne götürmeye kalkışacak cadı
Ütülerim hala duruyor Dün akşam benim tansiyon düştü yine ve ben iyice mayışıp kaldım hatta sabah hava vermem gerekiyordu saat 04:00de ona bile saati duyup kalkamadım
Birazdan onlara girişeyim de bitsin onlarda anamın işi belli olmaz bakarsınız baskına gelir kalayı basar hala yapmadınmı ütülerini diye Kızkardeşim bile diyor kız anam geldi geleli her an gelirse diye hep düzenli olmak zorundayım yoksa dur ben yaparım derse diye kıyamıyoruz otursun istiyoruz ama oda dayanamıyor elime mi yapışır ben yaparım diyor
Valla önümüzdeki ayın sonunda Almanyaya gidecekler herhalde eşime diyorum anam gitsin bir hafta hiç iş yapmayacağım yan gel osman yatacağım diye nasıl gülüyor tabi gelene kadar rahat olursun diye
Kadıın içindeki kakılmış bizi çırrrttt Ayşe Teyze moduna sokuyor

CECOMMMM çük şükürrr...dahada iyii olsun inşallahhhh....ama sen çok sallıyorsun kendini iyi bak kendinee...

kızlarr nerdesinizzz.....herkezler bi sessizliktee..inşallah dönüş kötü olmazz...

KLOROFORMMMM....yoksun icee...

MİNİMAXXX nerelerdesinn....

MENEVŞE sınavlara veriyorum yoksun...

ELOCANNNN...sen nerelerdesinn...

YAĞMURLUUU..işin hayırlı olsun nerde başladın işee..bizleri unutma gel arada diyetede devamm...

WAWW :) :) sınavlarım var ondan yokum dönüşüm muhteşem olacakkk :) :)

SElam arkadaşlar nasılsınızz
ben 15 dk tempolu yürüyüşümün ardından ısındım Maşallah beynim mutluluk hormonu salgılıyor
günlerdir sizden uzak kaldım kaçamaklar yaptım tartıda + görünceee hemen yürüyüş bandıma sarıldım
Yeşil çayı 4 e çıkardım
ya waw kuzum şu metmorfinli ilacı 1000 likti benim ikiye bölüp içiyorum sabah akşam ya
regl olmadım testte bir şey çıkmadı su tutuyorum kaçamaklar yaptımm canım tatlılar istiyooo :18: ondan
kararsız kaldım arttırmayı da düşündüm
sen nasıl içiyorsun ?

ayy yani bizde yumoşu duyunca böyle ne güzel oluyor ah bir de hayırlısıyla bebişlerimiz olsa
demek yuvamız nasıl mutluluk dolacak
kız ikizde olsa olsun :) bence sağlıklı hayırlı olsun isterse üçüz olsun
tığ gibi oluruz hehe Rabbimiz hayırlısını versin

ceco Maşallah teyzeye o ne enerji o ne temizlik Rabbimiz sağlıcakla başından eksik etmesin
kusura bakma canım şaka bir yana dost başına bu teyze ellerinden öpüyorum selamlarımızı ilet
cimcimen iyimiş çok şükür Allah birdaha göstermesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…