vala biraz kiloluyum boyuma göre boyum 1.74 kilomda 73plastes ve step için kursa başladım. düzenli olarak bu hafta başlıcam ama kaç kilo vermem gerekir tm olarak bi fikrim yok açıkcası
kilolu sayılmazsın bence..boyunda baya varmış maşallahh...kilonu kaldırıyordur yanii...diyet yapmasanda dengeli beslen bikaç zamann..5 kilo versenn sen incecik olursun bu boya..60..65 ideal kilon olabilirr..ne güzel kursa başlamışsın..dediğimgibi 30 sabah 30 akşam mekikde çek harika olursunn...
Kizlar yogurt icine zedacal zencefil tarcini deneyen oldu mu? Ben bugun aldim aktardan yarin basliyorum ama gunde 2 defa yapacam sabah ac karnina yapamam bogggg olurum.
canım hemen hemen aynı kiloyuz gram farkla..canım, ben haftada 500 gr razıyım valla)) bugun ciddi anlamda tekrar başladım diyete yok böyle olmayacak artık kurtulmak istiyorum kilolardan ve adet olmak istiyorum.. Alışveriş sitelerinde gördüğüm elbiseleri alıp giymek istiyorum.. Dolaşırken siteleri zayıflayayım öyle alayım diyorum hep ama bir türlü zayıflayamıyorum artık başlama vaktiiiii .....
Kızlar yaz yaz yaz yaz geliyorrrrrrr .. hadi başlayalım tekrardan yaza güzel cicilerle girelim hadi bitiyor kış uyanalım ve bir an önce başlıyalım yoksa bol bol kıyafetlere mahkum oluruz. Yazın mutlaka düğünlere derneklere davetli oluruz demi güzel güzel giyinip gidelim. Artık insanların yüzü çook güzel demesinden sıkıldım birazda hem yüzü hemde fiziği güzel desinlerrrrrr
şimdi ben kaçar derslerim varr..pazartesiden sonra daha çok buralarda olurum inşallahh...
canım hemen hemen aynı kiloyuz gram farkla..
boy kaçtı senin?
bana da herkes yüzün güzel ama çok kilolu da değilsin diyor..(boy 1.70)
kilo vereceğim diye alışverişi yani istediğim şeyleri almayı hep erteliyorum..bazen diyorum dünya. gözüyle fit olup istediklerimi giydiğimi görebilecekmiyim??
göreceğiz inşallahh
cecoo inşallah sonuç temiz çıkar..
gelen giden çok olmuş annenler yardımcı olmadımı?
öğünlerini atlama..hiç birşey yemesen bile yoğurtla galeta ye..
canımm 2 yumoşşş ay Maşallahslm kızlarr..gelemedim kaç gündürr...perşembe cuma annemlerdeydim..dün akşam geç geldik giremedimm...
sabahta erkenden dr gittik...ordan çıktık dolaştık birazz...eve geldik film izlemek istedi eşimm..film bitti o babasının yanına indi ben hemen pcbaşına geçtimm..listeyi ayarladım kusura bakmayınn...
gelelim benden haberlere..
:) :) dr gittim...2 dene yumoşum varmışşş :) :) ama dr um aşılama taraftarı değilll...o ne ya diyeceksinizz aynennn bende öyle dedimm..bunca dr beni direk tüp bebeğe gönderdi...
bu dr eşimden yine test istedi..test sonuçları güzell..sen daha önce 1 kere yumoşla denedin..bikaçkere doğal yoldan deneyin dedi...bende okiş dedimm..tabi daha yumoşların sonu ne belli değill...iğnelere devamm..daha çok küçük yumoşlar..inşallah büyür...slı günü yine gidecem bakalım ne diyecek..
2 yumoşu duyunca bi garip oldum ya ikiside tutarsa diyee...eşimin en büyük duası ikizzzz evladı olması..sonra beni rahatlmak için heralde ikisinin aynı anda tutması zorr..bizim şansımız artarr..biri olmazsa belki diğeri tutar diye cesaretlendirdi benii..bakalım hayırlısı..
dualarınıza talibimm.....
selamun aleykum hayirli geceler kizlarrr...
cecom waw im sipsirinem ve herkesler cok cok iyisinizdir insaallah... teyzeleri yegeninizin cinsiyetini ogrendik oglusumuz oluyormus... oouf unki de kiz galiba ohhh sayfamizi bi kizi bi oglu oluyo... Rabbim saglikla hayirlisiyla dogmayi nasip ederse ismini de dusunduk. esimle arkadasken bile dusunmustuk. insaallah hayirlisiysa Kubilay koymayi istiyoruz... anlami: gokyuzunun guzellikleri... sonsuz guzellik... ayin en parlak hali...Hz. Adem'in kible olarak diktigi tasin adi... bu anlamlara geliyormus insaallah Rabbim koymayi ve hayirli saglikli omrunu gormeyi nasip eder...
dualarimdasiniz canlarimmm...
bu arada yeni katilan arkadaslar! ben agustosun sonunda adetimin hemen bitiminde doktora gittim ve doktor iki yumurtaligimda da pko oldugunu ve bi sonraki adetin 3.gunu gel hormon testi yapalim ve tedaviye baslayalim dedi ama ben eylulde hastalanmadim ve hamile oldugumu ogrenerek gittim doktora... yani demem o ki iki yumurtaligimda da pko oldugumu ogrendigim hafta hamile kalmisim. Rabbim nasip edecekse imkansiz yoktur... sakin umudunizu kesmeyin canlarimmm... ALLAH im oyle guzel biliyorki ne zaman nasip efecegini... ben bebis olunca isi bile biraktim. uzerimde birsuru borc var ama icim oyle ferah ki... hersey yoluna giriyor. esim 1000 tl civari maas aliyordu zorlaniyorduk. kredi felan da var. ama bebislerimiz hep kismetiyle gonderiliyor insaallah. esim bir iki aya kadar yukseliyor insaallah birazcik artacak maasi . ogrenim kredilerimiz vardi onlar bitecek. bide dukkani devredebilirsek borclarda bitecek insaallah... amin... kisaca Rabbime emanet edin kendinizi hepsini yoluna koyacaktir insaallah...
SElam arakadaşlarr
sizden uzak kaldım yine kaçamaklarla geldim
sabah test yaptım bebiş yok
ya adette olmadım artık yarın öbür gün doktora gideceğim
bunaldım
canımm 2 yumoşşş ay Maşallah
Dualarım seninle wawcım inşallah yumoşlar büyüyüp bebiş olacak
kendini yorma dinlen bolbol ve bebişini düşün
kuzumm Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah
ismi de anlamı da çok güzelmiş inşallah ismiyle yaşasın
RAbbimiz nasip edecekse imkansız yoktur Rabbimiz işinizi gücünüzü rast getirsin canım
sağoll kuzum hayırlısı olsun inşallah..ozaman küçüktü ikiside bakalım yarın gidicem dr ayumoşlar ne alemdee....ayyy ay gülmedim cumartesiden berii..bi yandan içim garip oluyorr yaa ikiside tutarsa diyee...sonra yine bi garip oluyorum ikiside tutmazsa diyee..sonra hayırlısı diyorumm...
dün eşimle dalga geçtim bayaayemeği yedim yedim döndüm dedimki çokmu kaçırdım yaa..eşim bilmem işareti yaptı..yaa dedimm iki taneyumoş olunca böle oluyorr ben yemiyorum babası onların canı cekiyorrr hamileliği yaşayamıyorum bari yumoşları yaşayayımmm ayy öldük gülmektenn...
yarın dr gidicem bakalım ne durumda...biz aşılamadan vazgeçtikk yineeeeeee...dr eşimin sonuçlarını gördükten sonra bikaç ay dogal deneyin dedi..bizde okiş dedik..ama salıyumurtanın kalitesine göre karar veririz dedi..
sağoll kuzum hayırlısı olsun inşallah..ozaman küçüktü ikiside bakalım yarın gidicem dr ayumoşlar ne alemdee....ayyy ay gülmedim cumartesiden berii..bi yandan içim garip oluyorr yaa ikiside tutarsa diyee...sonra yine bi garip oluyorum ikiside tutmazsa diyee..sonra hayırlısı diyorumm...
dün eşimle dalga geçtim bayaayemeği yedim yedim döndüm dedimki çokmu kaçırdım yaa..eşim bilmem işareti yaptı..yaa dedimm iki taneyumoş olunca böle oluyorr ben yemiyorum babası onların canı cekiyorrr hamileliği yaşayamıyorum bari yumoşları yaşayayımmm ayy öldük gülmektenn...
yarın dr gidicem bakalım ne durumda...biz aşılamadan vazgeçtikk yineeeeeee...dr eşimin sonuçlarını gördükten sonra bikaç ay dogal deneyin dedi..bizde okiş dedik..ama salıyumurtanın kalitesine göre karar veririz dedi..