Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

MErhaba arkadaşlarr
nasılsınız ben hamdüsenalar olsun öksürük hariç iyiceyimm
bugünlerde çok kaçamak yapmamakla birlikte :KK17: spor da yapamadımm
birazdan yürüyüş yapacağım hiç olmazsa hareket olsun.
gelelim yediklerime itiraf ediyorumm
sabah kepek ekmekli tost üzerine yeşilçay
ara siyah çay
öğlen 5 kaiık ıspanak kavurması 2 dilim kepekli ekmek
ara 1 portakal
:KK17::KK17:akşam üstü çok acıktımm ve bir elma yedim 4 gibi
az önce de akşam yemeği :18::18: elmayla çok yakın ve fazla oldu aslında farkındayım
yüksük çorbası:KK17::KK17:
yarın sabaha bilemiyorum durumum ne olacak :KK17::KK17:
sabaha Allah kerim :KK1::KK1:

wawcım yorulma dikkatli yürü dikkatli çık merdivenleri felan
senden yana çok umutluyum inşallahh Şu mübarek Cuma gecesi su yüzü hürmetine Rabbimiz hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere :KK16::KK16:

canım bende hastalıktan sonra spor konusunda dağıldım..ayrıca menün iyi..meyveden korkma canım..benim tatlı ihtiyacım olunca ekstradan meyve yiyorum

Selamun aleykum kizlaaaaarrr :KK3:

Sabah beri ugrayamadim :KK34:

Maalesef kuzum yine ateslendi ve bu sefer zatürre teshisiyle hastaneye yatirildik :KK43:((((
En az 3 gun buralardayim o yuzden haber vereyim dedim merak etmeyin diye :KK34:

ne olur dua edin cimcimem bir an önce iyilessin :KK34:
tabi bildirim yalan oldu ama kuzumdan önemli değil
teşhis doğruymuş yani..ihmal etmeyin canım..çok üzüldüm Rabbim şifa versin
benim küçük kuzuda hasta..

öncelikle HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE....

CUMA HÜRMETİNE RABBİM RAHMETİNİ YAĞDIR BİZE..

HASTALIKLARA ŞİFA DERTLERE DEVA EYLE..

RIZANI KAZANANLARDAN EYLE...amin..
:KK16:

duayla başlamak istedim çünkü çoğu yerde yağmur duasına çıklmış..kuraklık ta bir afettir Rabbim rahmetini indirsin bize..
hastalıklar geçmeden tekrarlıyor..
:KK31:

gelelim kilo bildirimine...
dünkü yediğim onca şey olmasaydı 75 i kesin görmüştüm..
:KK17:regl sonrası olduğu için ödem attım

76.0 kg yum
:KK23:

Maalesef kuzum yine ateslendi ve bu sefer zatürre teshisiyle hastaneye yatirildik :KK43:((((

Canim cok gecmis olsun . rabbim acil sifalar versin bosver kiloyu suan dusunme bile kuzu iyi olsun sonra hersekilde verirsin

=#800080]teşhis doğruymuş yani..ihmal etmeyin canım..çok üzüldüm Rabbim şifa versin
benim küçük kuzuda hasta..[/COLOR][/QUOTE]

Canım sizede çok geçmiş olsun :KK71:
Biz en az iki gece daha hastanede tedavi göreceğiz sanırım :KK34:

öncelikle HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE....

CUMA HÜRMETİNE RABBİM RAHMETİNİ YAĞDIR BİZE..

HASTALIKLARA ŞİFA DERTLERE DEVA EYLE..

RIZANI KAZANANLARDAN EYLE...amin..
:KK16:

duayla başlamak istedim çünkü çoğu yerde yağmur duasına çıklmış..kuraklık ta bir afettir Rabbim rahmetini indirsin bize..
hastalıklar geçmeden tekrarlıyor..
:KK31:

gelelim kilo bildirimine...
dünkü yediğim onca şey olmasaydı 75 i kesin görmüştüm..
:KK17:regl sonrası olduğu için ödem attım

76.0 kg yum
:KK23:

güzel duana Amin diyorum canım :KK54:

Merhaba arkadaşlar kilo bildirimimi yapayım: 68.5 :KK23:
geçen haftada 69.1 dim.
bir ayın sonunda yarım kilo vermiş oldum.:KK1:
geçen hafta bir gün olan kaçamak hakkımı üç gün kullanmasaydım daha güzel olacaktı.:KK17::KK17:
Ceco çok geçmiş olsun canım :KK71: üzüldüm kızın için Rabbim şifa versin.

Kızlar akşama kadar bildirim yapmaya çalışırım malum evimde olmadığım için düzenli tartılamıyorum, bugün bir eczaneye uğrayabilirsem bildirimimi de yaparım inşaallah.

ben tartılmadım bildirim yapmayacağim daha adet olmadım çook şişkinim moralimi bozmak istemiyorum ama beni listeye 75.4 olarak eklerseniz sevinirim çünkü en son tartıldığımdaki durum.

:KK3: Merhaba arkadaşlar güzel bir günün ardından sizlerleyim
lakin çook eksiğimiz var sanki neredesinzi yaww :KK25::2:
kilo bildirimim :KK17: 94,3
geçen 8 li rakamlara yaklaştım derkeeen :KK17:
ee spor yok aradaki yüksük çorbası hamurlu şehriye çorbası hamur olacağı buydu :KK17:

canım bende hastalıktan sonra spor konusunda dağıldım..ayrıca menün iyi..meyveden
korkma canım..benim tatlı ihtiyacım olunca ekstradan meyve yiyorum
yürüyüşlerime geri döndüm şükür bugünde 15 dk tempolu oldu
meyvenin de fazlası zarar da en azından tatlı yemekten daha masumdur inşallah canım :)

:KK16: canım benimmm Rabbim acil şifalar versinnnnnnn ay :KK54:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Şükür evimize döndük :KK34: Doktor geldiği ana kıyasla cimcimenin çok daha iyi olduğunu söyledi ve daha fazla para vermenize gerek yok imkanınız varsa o hava makinelerinden alın evde daha rahat edersiniz dedi Allah razı olsun :KK34:
Bütün ilaçlarını falan yazdı tabi eşimde o arada gidip o hava makinesinden aldı ( en pahalısı 115 liraymış gittiği yerde :KK1: ki bizim kaldığımız hastanenin geceliği 190 liraydı :KK1: )
Artık 4 saat arayla Buseme hava vermek zorundayım salıya kadar :KK34: sonra tekrar kontrole gidiceğiz ve tekrar göğüs filmi çekecek doktor %100 iyileştiğine emin olmak için :KK34:

Şu anda inanın yorgunluktan gözlerim kapanıyor ama 12ye kadar daha oturmam lazımki hava bağlıyayım ondan sonra inşallah bir 4 saatcik uyuyabileceğim :KK34:
Eşim sağ olsun benle birlikte kaldı refakatçi olarak ama erkekleri bilirsiniz onu versene, bunu versene, çay söylesene diye diye beni deli etti :KK1: bir ara okadar dellendim ki Allah aşkına sen eve git yeter iyice yordun beni dedim :KK1: tabi o birazda beni kızdırmak için yapıyordu :KK1:
Büyük kızıma bakmak için Annemlerde bizim evde kaldılar dün ve hatun sabahın köründe uyanıp direk temizliğe girişmiş sağ olsun :KK16:
Eğer bir gece daha kalsaydık ütülerimide yapacaktı yarın gündüz ama bana kaldı onlar tabi dönünce :KK60:
Yarın gel ben ütülerimi yaparken sende bana sohbet eder arkadaş olursun dedim ama eşim evde diye yok iki gün siz baş başa kalın hem dinlenin ( nasıl dinleneceksem 4 saat arayla buhar verirken :KK1: ) hemde ben pazartesi gelirim bir güzel temizlik yaparız demezmi :KK52::KK52::KK52::KK52: ben yorgunum diyorum hatun temizlik diyor :KK1: valla Annemede dedim senin içindeki Kakılmışı yok etmek gerekiyor bu ne temizlik sevdası diye :KK60: nasıl gülüyor ne yapayım kızım yapalımda olmadı ertelediğim yemeği bir sonraki cumartesi verirsin diyor :KK34:

Bu geceyide atlatayım yarın sabah eşime kızı devredip bir kaç saat deliksiz uyuyacağım inşallah :KK34:

extrox 50 kullandım 3 yıl fakat doktorum aralıkta artık ıcmeme gerek kalmadıgını söylediii :]
nasıl yani?ömür boyu kullanmak lazım seninki çok yüksek değil sanırım ama yinede kontrol altında tutmak lazım
kaç kilosun?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Şükür evimize döndük :KK34: Doktor geldiği ana kıyasla cimcimenin çok daha iyi olduğunu söyledi ve daha fazla para vermenize gerek yok imkanınız varsa o hava makinelerinden alın evde daha rahat edersiniz dedi Allah razı olsun :KK34:
Bütün ilaçlarını falan yazdı tabi eşimde o arada gidip o hava makinesinden aldı ( en pahalısı 115 liraymış gittiği yerde :KK1: ki bizim kaldığımız hastanenin geceliği 190 liraydı :KK1: )
Artık 4 saat arayla Buseme hava vermek zorundayım salıya kadar :KK34: sonra tekrar kontrole gidiceğiz ve tekrar göğüs filmi çekecek doktor %100 iyileştiğine emin olmak için :KK34:

Şu anda inanın yorgunluktan gözlerim kapanıyor ama 12ye kadar daha oturmam lazımki hava bağlıyayım ondan sonra inşallah bir 4 saatcik uyuyabileceğim :KK34:
Eşim sağ olsun benle birlikte kaldı refakatçi olarak ama erkekleri bilirsiniz onu versene, bunu versene, çay söylesene diye diye beni deli etti :KK1: bir ara okadar dellendim ki Allah aşkına sen eve git yeter iyice yordun beni dedim :KK1: tabi o birazda beni kızdırmak için yapıyordu :KK1:
Büyük kızıma bakmak için Annemlerde bizim evde kaldılar dün ve hatun sabahın köründe uyanıp direk temizliğe girişmiş sağ olsun :KK16:
Eğer bir gece daha kalsaydık ütülerimide yapacaktı yarın gündüz ama bana kaldı onlar tabi dönünce :KK60:
Yarın gel ben ütülerimi yaparken sende bana sohbet eder arkadaş olursun dedim ama eşim evde diye yok iki gün siz baş başa kalın hem dinlenin ( nasıl dinleneceksem 4 saat arayla buhar verirken :KK1: ) hemde ben pazartesi gelirim bir güzel temizlik yaparız demezmi :KK52::KK52::KK52::KK52: ben yorgunum diyorum hatun temizlik diyor :KK1: valla Annemede dedim senin içindeki Kakılmışı yok etmek gerekiyor bu ne temizlik sevdası diye :KK60: nasıl gülüyor ne yapayım kızım yapalımda olmadı ertelediğim yemeği bir sonraki cumartesi verirsin diyor :KK34:

Bu geceyide atlatayım yarın sabah eşime kızı devredip bir kaç saat deliksiz uyuyacağım inşallah :KK34:

iyi çok şükür..
bizde de hava aleti var..bugün 3 kere verdim ventolin ve serum fizyolojik veriyoruz..biraz önce öksürükle uyandı..birde buhar makinesi var odalarında..oda çok iyi geliyor tavsiye ederim

nasıl yani?ömür boyu kullanmak lazım seninki çok yüksek değil sanırım ama yinede kontrol altında tutmak lazım
kaç kilosun?

tatlım benim yüksel degil azıcık düsüktü.nefes daralıyo diye ic demisti.degerlerim normale cıkmıs bıraktırdı :)))

Merhaba kızlarrr yaklaşık 3 haftadır yoktum :) Üç haftada neler olmadı ki. İşden ayrıldım. 5 folikül kistinden kurtuldum ( Biraz meşakatli geçti ama şükür hepsi gitmiş. ) Kayınvaldemle ipleri tamamen kopardım ve tayin istemeye karar verdik. Gitmek istiyorum buralardan. . Özledim sizi kilo bildirimim xx

71,7 :KK70:

Dün itibariyle spor kursuna yazıldım. 45 dk plates 45 dakika spor aletleriyle inşallah faydalı olacak. Eski kiloma dönmek istiyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Yine aynı şeyi söylüyorum ama ben ölüyorummmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Eve gelmek bir yandan iyi bir yandan kötü oldu çünkü sağ olsun bizim Paşa oturduğu yerden aman hastanede çok yoruldum bir çay demlede içelim, çok yoruldum birşeyler hazırlada yiyelim, çok yoruldum bir su verde içeyim modundan hala çıkamamıştı bir kaç saat öncesine kadar :KK1: ta ki ben kükreyene kadar :KK60: :KK60::KK60:

Bİr yandan çocuğu yorulmasın diye frenlemeye çalışıyorum bir yandan beyimizin istekleri derken sabah sabah dellendim :KK1:
Ulen öleceğim yeterin artık el insaf diye söylendim durdum. Paşa gece yattı uyudu ben anasını satayım gece kıza koltuğa yatak yapmıştım düşmesin yada birşey isterse duymamazlık olmasın diye gittim kendime yer yatağı yaptım tabi uyumak ne mümkün :KK53: sabah 4e doğru alarma uyanıp yine hava bağladım kuzuma o sırada birileri horul horul uyuyordu :KK53::KK53:
Sabah 8de tekrar hava verip ondan sonra koltukta 2 - 3 saat kadar uyumuşum :KK53:

Eve geldiğimizden beri henüz duş alacak halim bile yok :26: zaten eve gelir gelmez eşimin amcaoğlu geldi kuşumu dolaşmaya ( çok düşkünler birbirlerine :KK1: ) sonrada komşu ablam gelince kaldı duş işi :KK1:
Bİraz sonrada KV gelicekmiş herhalde kuzuya ( hanım hastaneye gelmedi yoğunmuş :KK53: )
Oda eşim telefon açtı hastaneye gelicekmisin diye ( sitem etti neden herkes geldi de o gelmedi diye ) biz eve geçiyoruz hani geleceksen eve gel direk dedi ama zaten hatunun gelme niyeti yokmuş :KK47:
Sülale geldi gitti kaçıncıya arıyor hatun yeni gelebildi :KK1:
Şimdi karşımda kızıyla görüşüyor skypede bende fırsat o fırsat yazayım dedim :KK33:

iyi çok şükür..
bizde de hava aleti var..bugün 3 kere verdim ventolin ve serum fizyolojik veriyoruz..biraz önce öksürükle uyandı..birde buhar makinesi var odalarında..oda çok iyi geliyor tavsiye ederim

Bu buhar makinesi olarakda kullanılıyormuş :KK66: çıktığımda şu sıvı vicks gibi birşey vardı ondan alacağım mentollü bari bağlamadığımda o şekilde kullanayımda odanın nemi dengelensin ve mentol koksun :KK34:
Büyük kızada bağlıyacağım arada ventolin oda fena öksürüyor :KK53::KK53::KK53:

neredesiniz kızlar yaaa. kimse doğru düzgün kilo bildirimi bile yapmamış.:KK31::KK31:

Slm kizlar bugun cok yogundun nete giremedim. Kilo bildirimi adet olduktan sonra yazacam ama bugun carsiya giderken giydigim kiyafetlerim hafif bol geldi gibi hissediyorum

CECOMMMM...çok geçmişşolsunnn..rabbim vermişş şifasınııı...çok şükür toparlamışş kuzuunn...hava makinası iyi geliyorr..bizim ufaklıklarda kullanıyorr...inşallah salıya hiçbişiciği kalmaz kuzununn...amann haa dikkat et kendineee..sen iyi ol hepsinin başında..

doktorum bana kilo ver demedi.troid + pko luyum 77 kiloyum :KK42::44::44::44:

canım hoşgeldinn...geçmiş olsunn..fazla görmemiştir kilonu..sen yinede vermeye çalışş ve kesinlikle alma pkoda kilo çok tehlikelii..

kızlarrr.liste içinn üzgünümmm...anca düzenleyip ekleyebildimm.....

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68,6menevşe66,9---
69eftelya69,168,5
73,5eloocan69,269,9
73,6kgyağmurlu74,5---
75,4ada8175,475,4
75,5minimax70,471,7
82eranisa76,676,0
83.3waw78,778,7
120ceco34120---
100kgşipşirine93,994,3

X