Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

slm kızlarr..gelemedim kaç gündürr...perşembe cuma annemlerdeydim..dün akşam geç geldik giremedimm...

sabahta erkenden dr gittik...ordan çıktık dolaştık birazz...eve geldik film izlemek istedi eşimm..film bitti o babasının yanına indi ben hemen pcbaşına geçtimm..listeyi ayarladım kusura bakmayınn...

gelelim benden haberlere..
:) :) dr gittim...2 dene yumoşum varmışşş :) :) ama dr um aşılama taraftarı değilll...o ne ya diyeceksinizz aynennn bende öyle dedimm..bunca dr beni direk tüp bebeğe gönderdi...

bu dr eşimden yine test istedi..test sonuçları güzell..sen daha önce 1 kere yumoşla denedin..bikaçkere doğal yoldan deneyin dedi...bende okiş dedimm..tabi daha yumoşların sonu ne belli değill...iğnelere devamm..daha çok küçük yumoşlar..inşallah büyür...slı günü yine gidecem bakalım ne diyecek..

2 yumoşu duyunca bi garip oldum ya ikiside tutarsa diyee...eşimin en büyük duası ikizzzz evladı olması..sonra beni rahatlmak için heralde ikisinin aynı anda tutması zorr..bizim şansımız artarr..biri olmazsa belki diğeri tutar diye cesaretlendirdi benii..bakalım hayırlısı..

dualarınıza talibimm.....

tatlım iklolusun ver demedi.troidim de var kilo veremiyorum

selamun aleykum hayirli geceler kizlarrr...
cecom waw im sipsirinem ve herkesler cok cok iyisinizdir insaallah... teyzeleri yegeninizin cinsiyetini ogrendik oglusumuz oluyormus... oouf unki de kiz galiba ohhh sayfamizi bi kizi bi oglu oluyo... Rabbim saglikla hayirlisiyla dogmayi nasip ederse ismini de dusunduk. esimle arkadasken bile dusunmustuk. insaallah hayirlisiysa Kubilay koymayi istiyoruz... anlami: gokyuzunun guzellikleri... sonsuz guzellik... ayin en parlak hali...Hz. Adem'in kible olarak diktigi tasin adi... bu anlamlara geliyormus insaallah Rabbim koymayi ve hayirli saglikli omrunu gormeyi nasip eder...

dualarimdasiniz canlarimmm...
bu arada yeni katilan arkadaslar! ben agustosun sonunda adetimin hemen bitiminde doktora gittim ve doktor iki yumurtaligimda da pko oldugunu ve bi sonraki adetin 3.gunu gel hormon testi yapalim ve tedaviye baslayalim dedi ama ben eylulde hastalanmadim ve hamile oldugumu ogrenerek gittim doktora... yani demem o ki iki yumurtaligimda da pko oldugumu ogrendigim hafta hamile kalmisim. Rabbim nasip edecekse imkansiz yoktur... sakin umudunizu kesmeyin canlarimmm... ALLAH im oyle guzel biliyorki ne zaman nasip efecegini... ben bebis olunca isi bile biraktim. uzerimde birsuru borc var ama icim oyle ferah ki... hersey yoluna giriyor. esim 1000 tl civari maas aliyordu zorlaniyorduk. kredi felan da var. ama bebislerimiz hep kismetiyle gonderiliyor insaallah. esim bir iki aya kadar yukseliyor insaallah birazcik artacak maasi . ogrenim kredilerimiz vardi onlar bitecek. bide dukkani devredebilirsek borclarda bitecek insaallah... amin... kisaca Rabbime emanet edin kendinizi hepsini yoluna koyacaktir insaallah...

waw kuzummm yumoslarina cok sevindim. insaallah ikiz kizlarin olur demek geldi icimden hayirlisi bakalim... insaallah dogal yolla sizi uzmeden gelir kuzularin canim benim. ben inaniyorum sen bizi fazla bekletmiyceksin canim... ALLAH im her isteyene hayirli ve tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaallah aminnn... benim kiz kardesim yok canim olmasini cok isterdim gercekten. sizleri kiz kardesim sayiyorim insaallah herkesin omru bahti guzel olur. insaallah Rabbim nasip eder de bebislerimiz dogunca bulusuruz...

Bunu oluşumun içerisinde olduğum için değil bizzat kendim de kullandığım ve kullandırttığım için söylüyorum.
Hem avon usulü satşını yapıp kazanç sağlıyorum( açık açık söylüyorum)
Hem de aldığım seminerlerdeki bilgileri seve seve paylaşabileceğimi belirtmek istiyorum.
Ne yerseniz yeyin yağ-tuz-şeker almıyorsunuz vücudunuza
muhteşem bir dokluk hissi duyuyorsunuz
Halam yemek yediğimiz zamanlar kilosundan sandalye'ye oturmaya çekinirdi 1 buçuk ay sonunda yarısına indi 1.70 boyuna yaklaşık 90 kiloydu ancak şuanda 75 kiloya kadar indi. kullanmaya devam ediyor.İlgilenen arkadaşlar özelden yazsın bilgi veririm.
Amerika ve kanada sağlık bakanlığı onayları mevcut bir ürün.
bu arada ben 1.68 boy ve 55 kiloydum 2 aydır kullanıyorum şuanda 47 kiloyum. çok mutluyum

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Maaşallah baya bir geçmiş birikmiş ama maalesef yine okuyamıyacağım
Anam hastanede kalsaydık herhalde bu kadar yorulmadım
Gelen gidene hizmet et, evdekilere hizmet et, yok efendim yemek yap temizlik yap derken resmen baygınlık geçirecek hale geldim
Kuzum çok şükür iyi ama bu sefer ben gidiciyim

Tam biraz dinleneyim yazdıklarınızı okuyayım derken Annem aradı birazdan geliyoruz birşey lazımmı diye kızkardeşimde eşiyle ve çocuklarıyla kuzumu dolaşmaya gelicekler
Annem börek yapmış yanına çay demleriz olur biter diye yemek derdim yok ama gelde şimdi o börekten yeme yada az ye
Neyse idare ediceğiz artık

Gece girerim inşallah

İnşallah canım güzel haberlerini alırız çok güzel haber iki tane olması da güzel. Eşinin dediği gibi biri olmazsa biri olur inşallah. Dualarım seninle.

Ceco'cumm ne güze her günün dolu dolu geçiyo. Senin yazdıklarını okurken hiç sıkılmıyorum. Bu arada geçmiş olsun canım ama atlattığınıza sevindim.

Kizlar yogurt icine zedacal zencefil tarcini deneyen oldu mu? Ben bugun aldim aktardan yarin basliyorum ama gunde 2 defa yapacam sabah ac karnina yapamam bogggg olurum.

Kizlar yogurt icine zedacal zencefil tarcini deneyen oldu mu? Ben bugun aldim aktardan yarin basliyorum ama gunde 2 defa yapacam sabah ac karnina yapamam bogggg olurum.
Canım onu bnde eranisada kullandı ikimizde faydasını göremedik inş sende bizimkisi gibi olmaz hergün 500gr verirsin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim
Anam herhalde bugünden sonra sülaleden gelecek kimse kalmamıştır yani umarım kalmamıştır
Allah razı olsun hepsi sevip sayıp geldiler ama ben şu 3 günde gerçekten bittim
Öğlende bir ara koltuk altım ağrımaya başladı dedim eşime oda nerden aklına geldiyse gel bir tanisyonunu ölçeyim dedi
Büyük tansiyonum 16, küçük 12 olmuştu

Yorgunluktan tansiyonum fırlamış resmen :26:
Hemen bol limonlu bir su içirdi banada tansiyonum normale düştü şükür
Şu 3 gün içinde ne yediğimi yada su içip içmediğimide hatırlamıyorum bir bugün annemin yaptığı börekten 2 ufak parça yedim ve şu anda açlıktan ölüyorummmmmmmmmmmm ( saat 5 gibi yemiştik )
Eşimin halaları sonrasında geldiklerinde onlarada tabak falan hazırladım ama tabiki ben yemedim hiç birşey
Bakalım salı kontrole gidene kadar aynı düzene devam edeceğiz herhalde ( 4 saat arayla hava ve akşamdan akşama iğne )
Ondan sonra Allahın izniyle kızçem iyileşmiş olur iyicede bende kendi düzenime dönerim

Ceco'cumm ne güze her günün dolu dolu geçiyo. Senin yazdıklarını okurken hiç sıkılmıyorum. Bu arada geçmiş olsun canım ama atlattığınıza sevindim.

Sorma canım amma dolu dolu geçiyor Valla kendim zor yetişiyorum yoğunluğa
Çok şükür kuzum şu anda çok daha iyi ama tabi salı film çektirdikten sonra belli olucak tam geçip geçmediği inşallah geçmiştir

Canım onu bnde eranisada kullandı ikimizde faydasını göremedik inş sende bizimkisi gibi olmaz hergün 500gr verirsin

canım, ben haftada 500 gr razıyım valla )) bugun ciddi anlamda tekrar başladım diyete yok böyle olmayacak artık kurtulmak istiyorum kilolardan ve adet olmak istiyorum.. Alışveriş sitelerinde gördüğüm elbiseleri alıp giymek istiyorum.. Dolaşırken siteleri zayıflayayım öyle alayım diyorum hep ama bir türlü zayıflayamıyorum artık başlama vaktiiiii .....

Kızlar yaz yaz yaz yaz geliyorrrrrrr .. hadi başlayalım tekrardan yaza güzel cicilerle girelim hadi bitiyor kış uyanalım ve bir an önce başlıyalım yoksa bol bol kıyafetlere mahkum oluruz. Yazın mutlaka düğünlere derneklere davetli oluruz demi güzel güzel giyinip gidelim. Artık insanların yüzü çook güzel demesinden sıkıldım birazda hem yüzü hemde fiziği güzel desinlerrrrrr

slmm milletttttttt....ben geldimmmmm....

dün sabah erken kalktımm kahvaltı hazırladım kayınpeder yanlız ya eşim evdeyken kahvaltıya alayım dedim...güzel bi kahvaltı hazırladım ve yedimde acık patates kızartması..yogurtlu havuç..baklava yufkasından kıymalı börekk..yumurtaa..oyyoyy..saat 10 toparladım herşeyii..ve yolakoyulduk...

bostancıya indik..saat 10.30 da bibaşladık yürümeyee..saat 2.10 du arabaya bindiğğimizde..ve bu saat boyunca sahiil kenarında tempolu yürüdükk..hava çok güzeldi inanamadık sonra kendimize....benim ayaklarım hep sorunludurr..şuanda evde bütün spor markalarının ayakkabıları var..ama hepsinde bi sorun yaşadımm...vee sonunda kendi ayakkabımı buldum..şu koşu yürüyüş ayakkabıları var ya ondan aldı eşim cumartesi 100 tl ye almış..ama o kadar saat yürüdüm ayaklarım harikaydıı..ama akşama ve bugünn bacaklarım dayak yemiş gibii..

sabah kahvaltımaa gelinceee...

2 kayısı+1 bardak su

2 dilim ekmek..
1 kaşık lor..
yarım yumurta..

kuzunun toparlamasına sevindim..ama sen baya bi yıprandınn :) :) gelen giden sağolsunnn...dikkat et kendine...salı günü geldi sayılırr yarınn çooooookk güzel haberlerle gel inşallahh...

şimdi ben kaçar derslerim varr..pazartesiden sonra daha çok buralarda olurum inşallahh...

ne kadar süre uygulamalıyım ki etki etsin

hergün düzenli yaparsan en geç 1 aya ilk etkisini gösteriyorr...başta 15 mekikle başla..sonra30 a çıkar...internete google yaz..ebru şallı karın için plates diyee...mekikden sonra bide plates yapp...oohh miss...kilon kaç eger kiloda varsa diyette yaparsan süper sonuç alırsın..

vala biraz kiloluyum boyuma göre boyum 1.74 kilomda 73 plastes ve step için kursa başladım. düzenli olarak bu hafta başlıcam ama kaç kilo vermem gerekir tm olarak bi fikrim yok açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…