CECOMMMM...çok geçmişşolsunnn..rabbim vermişş şifasınııı...çok şükür toparlamışş kuzuunn...hava makinası iyi geliyorr..bizim ufaklıklarda kullanıyorr...inşallah salıya hiçbişiciği kalmaz kuzununn...amann haa dikkat et kendineee..sen iyi ol hepsinin başında..
canım hoşgeldinn...geçmiş olsunn..fazla görmemiştir kilonu..sen yinede vermeye çalışş ve kesinlikle alma pkoda kilo çok tehlikelii..
arkadaşlar ben hem pkolu hemde kilolu bir bayanımm...birlikte aynı tedavi yöntemlerini denerken bi yandanda bizim rahatsızlığımızı aşırı tetikleyen kilolarımızı verebilmek için gerekli motivasyonu belki burada bulabilirizdi ye düşündümm...inşallahh işe yararrr...
evettt...bismillah diyip ilk ben başlayayımmm anlatmayaaa..ben 26 yaşında 4 yıllık evli pko hastası bi bayanımm..çocuk tedavisini evliliğimin ilk yılı 4 ay tedavi gördüm bebek olmadı...şimdi kilocukları verip tedaviye başlamak istiyorumm...
pkodan dolayı kilo..kilodan dolayıda bebek sahibi olamıyorum...103..kiloyla başladım.şuan 82 kiloyum..ama daha vermem gereken kilocuklar varr..ama bütün enerjimi kaybetmiş durumdayımm..burada biçok pkolu arkadaşımda benimle aynı sorunu yaşıyor ve onlarla ortak bi karar alıp birbirimizi motive etmek amacıyla bu sayfayı açtık..inşallah bizede bizim gibi aynı sorunu yaşayanlarada yardımcı olurr..
peki neler paylaşıcaz burada...pkodan dolayı yaşadığımız sorunları..tedavilerii..ve kilo vermek için yaptığımız herşeiiii...diyet spor..vs..gün içinde yediğimizz..fedakarlık yapıp yemediklerimizzz..yıldığımız anları..çoştuğumuz anları hepsinii...haftada bigün belirleyip ogün kilo bildirimi yaparr ve birbirimizi kamçılarızz...
buranın en büyük amacı..yıldığımız ve motivasyonumuzun bittiğinde birbirimize destek olacak bi alan olmasıı...inşallah niyet ettik sonuç güzel olurr..
slm kızlarr..gelemedim kaç gündürr...perşembe cuma annemlerdeydim..dün akşam geç geldik giremedimm...
sabahta erkenden dr gittik...ordan çıktık dolaştık birazz...eve geldik film izlemek istedi eşimm..film bitti o babasının yanına indi ben hemen pcbaşına geçtimm..listeyi ayarladım kusura bakmayınn...
gelelim benden haberlere..
:) :) dr gittim...2 dene yumoşum varmışşş :) :) ama dr um aşılama taraftarı değilll...o ne ya diyeceksinizz aynennn bende öyle dedimm..bunca dr beni direk tüp bebeğe gönderdi...
bu dr eşimden yine test istedi..test sonuçları güzell..sen daha önce 1 kere yumoşla denedin..bikaçkere doğal yoldan deneyin dedi...bende okiş dedimm..tabi daha yumoşların sonu ne belli değill...iğnelere devamm..daha çok küçük yumoşlar..inşallah büyür...slı günü yine gidecem bakalım ne diyecek..
2 yumoşu duyunca bi garip oldum ya ikiside tutarsa diyee...eşimin en büyük duası ikizzzz evladı olması..sonra beni rahatlmak için heralde ikisinin aynı anda tutması zorr..bizim şansımız artarr..biri olmazsa belki diğeri tutar diye cesaretlendirdi benii..bakalım hayırlısı..
dualarınıza talibimm.....
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Maaşallah baya bir geçmiş birikmiş ama maalesef yine okuyamıyacağım
Anam hastanede kalsaydık herhalde bu kadar yorulmadım
Gelen gidene hizmet et, evdekilere hizmet et, yok efendim yemek yap temizlik yap derken resmen baygınlık geçirecek hale geldim
Kuzum çok şükür iyi ama bu sefer ben gidiciyim
Tam biraz dinleneyim yazdıklarınızı okuyayım derken Annem aradı birazdan geliyoruz birşey lazımmı diyekızkardeşimde eşiyle ve çocuklarıyla kuzumu dolaşmaya gelicekler
Annem börek yapmış yanına çay demleriz olur biter diyeyemek derdim yok ama gelde şimdi o börekten yeme yada az ye
Neyse idare ediceğiz artık
Gece girerim inşallah
Canım onu bnde eranisada kullandı ikimizde faydasını göremedik inş sende bizimkisi gibi olmaz hergün 500gr verirsinKizlar yogurt icine zedacal zencefil tarcini deneyen oldu mu? Ben bugun aldim aktardan yarin basliyorum ama gunde 2 defa yapacam sabah ac karnina yapamam bogggg olurum.
Ceco'cumm ne güze her günün dolu dolu geçiyo. Senin yazdıklarını okurken hiç sıkılmıyorum. Bu arada geçmiş olsun canım ama atlattığınıza sevindim.
Canım onu bnde eranisada kullandı ikimizde faydasını göremedik inş sende bizimkisi gibi olmaz hergün 500gr verirsin
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam herhalde bugünden sonra sülaleden gelecek kimse kalmamıştıryani umarım kalmamıştır
Allah razı olsun hepsi sevip sayıp geldiler ama ben şu 3 günde gerçekten bittim
Öğlende bir ara koltuk altım ağrımaya başladı dedim eşime oda nerden aklına geldiyse gel bir tanisyonunu ölçeyim dedi
Büyük tansiyonum 16, küçük 12 olmuştu
Yorgunluktan tansiyonum fırlamış resmen :26:
Hemen bol limonlu bir su içirdi banada tansiyonum normale düştü şükür
Şu 3 gün içinde ne yediğimi yada su içip içmediğimide hatırlamıyorumbir bugün annemin yaptığı börekten 2 ufak parça yedim ve şu anda açlıktan ölüyorummmmmmmmmmmm ( saat 5 gibi yemiştik )
Eşimin halaları sonrasında geldiklerinde onlarada tabak falan hazırladım ama tabiki ben yemedim hiç birşey
Bakalım salı kontrole gidene kadar aynı düzene devam edeceğiz herhalde ( 4 saat arayla hava ve akşamdan akşama iğne )
Ondan sonra Allahın izniyle kızçem iyileşmiş olur iyicede bende kendi düzenime dönerim
Sorma canım amma dolu dolu geçiyorValla kendim zor yetişiyorum yoğunluğa
Çok şükür kuzum şu anda çok daha iyi ama tabi salı film çektirdikten sonra belli olucak tam geçip geçmediğiinşallah geçmiştir
karın bölgesini eritmek için neler ypmalıyız ? bilgisi olan varmı
ben bana etki edenleri söyliyimm...mekik..sabah 15 akşam 15 çekk..daha sonra çogalt onları...bide platess sıkılştırıyor..
ne kadar süre uygulamalıyım ki etki etsin
hergün düzenli yaparsan en geç 1 aya ilk etkisini gösteriyorr...başta 15 mekikle başla..sonra30 a çıkar...internete google yaz..ebru şallı karın için plates diyee...mekikden sonra bide plates yapp...oohh miss...kilon kaç eger kiloda varsa diyette yaparsan süper sonuç alırsın..