MErhaba arkadaşlarr
nasılsınız ben hamdüsenalar olsun öksürük hariç iyiceyimm
bugünlerde çok kaçamak yapmamakla birliktespor da yapamadımm
birazdan yürüyüş yapacağım hiç olmazsa hareket olsun.
gelelim yediklerime itiraf ediyorumm
sabah kepek ekmekli tost üzerine yeşilçay
ara siyah çay
öğlen 5 kaiık ıspanak kavurması 2 dilim kepekli ekmek
ara 1 portakal
akşam üstü çok acıktımm ve bir elma yedim 4 gibi
az önce de akşam yemeği :18::18: elmayla çok yakın ve fazla oldu aslında farkındayım
yüksük çorbası
yarın sabaha bilemiyorum durumum ne olacak
sabaha Allah kerim
wawcım yorulma dikkatli yürü dikkatli çık merdivenleri felan
senden yana çok umutluyum inşallahh Şu mübarek Cuma gecesi su yüzü hürmetine Rabbimiz hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere
teşhis doğruymuş yani..ihmal etmeyin canım..çok üzüldüm Rabbim şifa versinSelamun aleykum kizlaaaaarrr
Sabah beri ugrayamadim
Maalesef kuzum yine ateslendi ve bu sefer zatürre teshisiyle hastaneye yatirildik((((
En az 3 gun buralardayim o yuzden haber vereyim dedim merak etmeyin diye
ne olur dua edin cimcimem bir an önce iyilessin
tabi bildirim yalan oldu ama kuzumdan önemli değil
Selamun aleykum kizlaaaaarrr
Sabah beri ugrayamadim
Maalesef kuzum yine ateslendi ve bu sefer zatürre teshisiyle hastaneye yatirildik((((
öncelikle HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE....
CUMA HÜRMETİNE RABBİM RAHMETİNİ YAĞDIR BİZE..
HASTALIKLARA ŞİFA DERTLERE DEVA EYLE..
RIZANI KAZANANLARDAN EYLE...amin..
duayla başlamak istedim çünkü çoğu yerde yağmur duasına çıklmış..kuraklık ta bir afettir Rabbim rahmetini indirsin bize..
hastalıklar geçmeden tekrarlıyor..
gelelim kilo bildirimine...
dünkü yediğim onca şey olmasaydı 75 i kesin görmüştüm..regl sonrası olduğu için ödem attım
76.0 kg yum
hoşgeldiiiinn....
bende hipotroid ve pkoluyum canım
levatiron yada tefor kullanıyormusun??
yürüyüşlerime geri döndüm şükür bugünde 15 dk tempolu olducanım bende hastalıktan sonra spor konusunda dağıldım..ayrıca menün iyi..meyveden
korkma canım..benim tatlı ihtiyacım olunca ekstradan meyve yiyorum
Sabah beri ugrayamadim
nasıl yani?ömür boyu kullanmak lazım seninki çok yüksek değil sanırım ama yinede kontrol altında tutmak lazımextrox 50 kullandım 3 yıl fakat doktorum aralıkta artık ıcmeme gerek kalmadıgını söylediii :]
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür evimize döndükDoktor geldiği ana kıyasla cimcimenin çok daha iyi olduğunu söyledi ve daha fazla para vermenize gerek yok imkanınız varsa o hava makinelerinden alın evde daha rahat edersiniz dedi Allah razı olsun
Bütün ilaçlarını falan yazdı tabi eşimde o arada gidip o hava makinesinden aldı ( en pahalısı 115 liraymış gittiği yerdeki bizim kaldığımız hastanenin geceliği 190 liraydı )
Artık 4 saat arayla Buseme hava vermek zorundayım salıya kadarsonra tekrar kontrole gidiceğiz ve tekrar göğüs filmi çekecek doktor %100 iyileştiğine emin olmak için
Şu anda inanın yorgunluktan gözlerim kapanıyor ama 12ye kadar daha oturmam lazımki hava bağlıyayım ondan sonra inşallah bir 4 saatcik uyuyabileceğim
Eşim sağ olsun benle birlikte kaldı refakatçi olarak ama erkekleri bilirsiniz onu versene, bunu versene, çay söylesene diye diye beni deli ettibir ara okadar dellendim ki Allah aşkına sen eve git yeter iyice yordun beni dedim tabi o birazda beni kızdırmak için yapıyordu
Büyük kızıma bakmak için Annemlerde bizim evde kaldılar dün ve hatun sabahın köründe uyanıp direk temizliğe girişmiş sağ olsun
Eğer bir gece daha kalsaydık ütülerimide yapacaktı yarın gündüz ama bana kaldı onlar tabi dönünce
Yarın gel ben ütülerimi yaparken sende bana sohbet eder arkadaş olursun dedim ama eşim evde diye yok iki gün siz baş başa kalın hem dinlenin ( nasıl dinleneceksem 4 saat arayla buhar verirken) hemde ben pazartesi gelirim bir güzel temizlik yaparız demezmi ben yorgunum diyorum hatun temizlik diyor valla Annemede dedim senin içindeki Kakılmışı yok etmek gerekiyor bu ne temizlik sevdası diye nasıl gülüyor ne yapayım kızım yapalımda olmadı ertelediğim yemeği bir sonraki cumartesi verirsin diyor
Bu geceyide atlatayım yarın sabah eşime kızı devredip bir kaç saat deliksiz uyuyacağım inşallah
nasıl yani?ömür boyu kullanmak lazım seninki çok yüksek değil sanırım ama yinede kontrol altında tutmak lazım
kaç kilosun?
iyi çok şükür..
bizde de hava aleti var..bugün 3 kere verdim ventolin ve serum fizyolojik veriyoruz..biraz önce öksürükle uyandı..birde buhar makinesi var odalarında..oda çok iyi geliyor tavsiye ederim
Sabah beri ugrayamadim
doktorum bana kilo ver demedi.troid + pko luyum 77 kiloyum:44::44::44:
başlangıç | önceki dönem | 1.hafta | 2.hafta | 3.hafta | 4.hafta | ay sonu | |
68,6 | menevşe | 66,9 | --- | ||||
69 | eftelya | 69,1 | 68,5 | ||||
73,5 | eloocan | 69,2 | 69,9 | ||||
73,6kg | yağmurlu | 74,5 | --- | ||||
75,4 | ada81 | 75,4 | 75,4 | ||||
75,5 | minimax | 70,4 | 71,7 | ||||
82 | eranisa | 76,6 | 76,0 | ||||