Selamün aleyküm kızlarrrr
Sabahtan beri uğrayamadım çünkü sabahın köründen beri hastanedeydik :26:
Kuzumun gece yine ateşi çıktı hatta bütün gece uyuyamadım 15 dakika arayla ateşini ölçüp kontrol edeceğim diye
En sonunda sabah 7ye doğru baya bir yükseldi ateşi ( 38.8 i gördük ) ve eşimi uyandırdığım gibi hastanenin yolunu tuttuk :26:
İlk önce devlet hastanesine gittik ama felaket kalabalıktı ve acildeki doktor bir ateş düşürücü verip önemli birşey yok diğer doktorun muayenesini bekleyin birde ona gösterin olmazsa dedi :26:
Tabi eşim çıldırdı yürü özele gidiyoruz dedi
hadiiii kalktık bize yakın bir özel hastaneye gittik oradada aksilik çocuk doktoru yok acil müdahale edecek
Tekrar yola çıktık başka bir yere götürdük ve şükür orada doktor vardı
Ateşi o arada biraz düşmüştü ama doktor yinede kaç gündür ateşle uğraşıyoruz diye film çekelim ve kan tahlili yapalım dedi :26:
Maalesef filmde göğsünün sol tarafında birşey gördü ve tahlilide görünce zatüreden şüphelendiğini söyledi
Acil büyük bir hastaneye gidin dedi tabi yol boyunca ağlamaktan içim dışıma çıktı
Kızımın halsizliği falan yoktu şükür ama inanılmaz ateşi oynuyordu bir yukarı bir aşağı birde tabi doktorun söyledikleri beynimde çınlayıp durdu resmen
İlk gittiğimiz hastaneye sevkle gidince anında ilgilendiler ve hemen müşahade altına aldıklar şükür
tam 3 kere aralıklarla hava verdiler kuzuma
öğleni buldu tabi hastaneden çıkmamız ama tabi kafama takılan doktorun ikinci kez film istememesi ki diğer doktor tomografi çekerler demişti ama yok
çekmediler ve antibiyotikle öksürük şurubu yazıp 3 gün sonra tekrar kontrole gel diyip gönderdiler
Bakalım eğer yine ateşi çıkamzsa 3 gün sonra gittiğimde doktora diğer doktorun şüphesinden söz edip film çekmesini isteyeceğim hatta gerekirse tomografi diye ikna etmeye çalışacağım
Rabbim eksiklerinide göstermesin hastanelerin ama işte insan muhtaç oluncada sinir küpü oluyor ister istemez eksikleri gördükçe
Aslında çok haklısın canım ama işte eşinde senin sonradan daha fazla üzülmemen için öyle diyordur
Sen gerekeni zaten uzun uzun yazmışsındır
eminim ikna edersin olmadı kardeşine söyle o gelsin bir kaç günlüğüne
pjama partisi yapın iki kardeş
İyidi hesapta ama gece yine başladı ateşi :26:
Bakalım 3 gün sonra ne diyecek doktor
umarım diğer doktor yanılmıştır
Hastanedeydik canım ancak geldim
Şükür şimdilik iyiyiz