Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Ceco34 coook gecmis olsun canim. Kucuk cadi insallah en kisa zamanda iyilesir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim :122: :122: :122:
Kv saat 9 gibi gitti tabi ondan sonra bende mutfağa girişmek zorunda kaldım
Geldiğinde kuzumu sevmek istedi ama çocuk hem hastalıktan hemde onu çok nadir gördüğünden kuçağına gitmedi :26: aslında içim acıdı o an :26: sonuçta ben olsam fena halde bozulurdum torunum beni istemese
Sohbet edecek pek birşeyimiz olmadığından eşim konu açayım derken eve geldiğimizde deng geldiği SEda Sayanın Kaynana Gelin Programından konuyu açtı
Meğer KV de izliyormuş onu ve aaa diyor ne gelinler var ( tabi benle kıyaslayıp ay sen Allah razı olsun böyle değilsin demeyi yüreği götürmedi )
Eşime anammm hadi bizde katılalım bari dedim Bugün ki gelinlerden biri KVsine 8 yılın intikamını alıyorum demişti onu söyledi KV bende aaaa gidersek bende 14 senenin intikamını alırım dedim ağzını açıp tek kelime etmedi
Aslında KV gelmeden evvel eşimle izlerken hep diyordum eşime sen olsan kesin beni orada satar Anandan yana çıkar beni millete rezil edersin diye tabi kv yanında hiç dermiyim kocacığımda herşeye benim eşim doğru diyor der dedim KVde eee tabi akşam olunca eve gidiyor erkekler o yüzden karılarını haklı görüyorlar dedi

Bir iki saat oturup gitti
Heee bu arada malum KV büyük damadının evlerinden birine yerleşmişti ve hesapta damat ölene kadar bu ev senin demişti ya. Bizim Sakinede ( adı değil hee ) gitti kocasından kalan tek evi satıp paylaştı ya
Damat o evi satışa çıkaracakmış KV tabi aaa sorun değil başka bir dairesi daha var oraya geçeceğim ( damadın teyzesi şu anda orda oturuyor oğluda polis olduğundan tahini çıkmış yakında çıkacakmış hesapta )
Aslında ne kadar acı her an kaderi damadının iki dudağının arasında :26: ama o hala umursamadan öbür eve geçicekmişim diyor
Hayır işin bana dokunan tarafıda ortada yine bütün taşınma faslı eşime ve bana patlayacak
Küçük kızı zaten çocuğunu bahane edip gelmiyor eşimin halaları geçen sefer sırf bana destek olmak için yardıma gelmişlerdi ama tekrar gelirlermi bilimyorum :44:
Ayy valla fenalık geliyor daha şimdiden :26: tekrar okadar eşyayı kolile, temizle, tekrar yerleştir falan diye uğraş dur ulen ben kendi evime zor yetişiyorum kadın hala angarya yüklüyor bize
Birde doktora gidecekmiş kontrolede eşime diyor ki olmazsa sen beni götür ulen elin ayağın tutuyor, cahil değilsin okuma yazman var, gitmediğin yer değil ama ilgi çekecek ya eşime angarya yüklüyor üstelik Cumartesi günü benim misafirim olduğunu söylediğim halde
Sonradan olmadı ben yanlız giderim diye bir ağız yaptı ama ben KVmi tanıyorum kesinlikle yine yapacağını yapacak ve eşimi arayıp götür beni diyecek ve biz misafir gelmeden bir güzel birbirimizi yiyeceğiz garanti
Sonuçta ben defalarca hastalandığımda bir kere bile beni doktora götürmedi ve eğer anasını götürürse kıyamet kopar Bana gelince elin ayağın tutuyor, okuma yazman var git kendin diyorsa ona ayrı muamele yaparsa fena bozulurum doğal olarak :26:

Neyse Cumartesiye bir çıkalim da görelim olacakları

süperrr...bende içim..kan pıhtılaşmasına iyi geliyorsaa...ama bende 10 a 6 geziyorum tansiyonn..düşürürmü dahada :)

ayy canımm çokk geçmişş olsunnn...okuyunca üzüldümmçokk...ama sen gönllünü ferah tuttt..inşallah hiçbişiciği kalmazz...drlar acayip bi dediği bi dediklerini tutmuyorr..sen ihmal etmeyine bi film çektiriçin rahatetsinn..

yaww ben zaten onsuz nadir çıkarımm...sen bilmiyorsun bizim krizleriii...CECOMM iyi bilirr...ben daha yeni yeni dışarı çıar oldum eşim cama bile çıkarmaz benii...kapıda arabaya biner gittiğim yerde inerim..neyse bu ara iyiyizz..bakalım allah kerim :)

sağoll canımm...hakkında hayırlısııı..iyi 35 güne oluyorsan oda güzel bişiii...ben ilaçsız adet olamıyorumm...ama ne zamandır denemedim olurmuyum diyee...bebek işlerine ara verirsem içmicem bi ara bakalım olucammı...
allah yardımcınn olsunn canımm...sayılı gün gecer gider inşallah....
ayy cecommm...ömür törpüsüü..takmaa hiçbirini kafanaa bırak nereye gidecekse gitsin eniştede..netsinn..aşağı tükürse sakal..yukarı bıyık...

sen hiçbirini takma..evineee..kuzunaa..ve kendine odaklannnn....herkeze hee hee de geçç..hayat akıp gidiyorr valla..

kızlarr ben galip geldimm..yarın gidiyorum karşıyaa..cuma akşamı gelicemm..giremem buraya..cuma gelen gibi eklerim listeyii..

sabah eşim götürecekk..tek korkum iğne vuruluyorum ya çaktırmadann vurulurum inşallahh...

öpüyorum hepinizii..inşallah eksileri görürüzz..ben bugün aynı 78,7 çıktıı

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Çok çalışmam lazım çoook
Bugün evdeyim keyif yaparım diyordum ama öğlende annem ve kızkardeşim geçmiş olsuna geleceklermiş
Gelirkende simit falan alırız dediler
Hadi o sorun değilde şimdi mecbur işlerimi onlar gelmeden bitirmem lazım
Çamaşır atayım makinayada yıkansın birde kuzum uyandı yatak odamı toplayayım

Anam kazayla yatak odasına girip girse şimdi kesin kalpten gider
Kadın titiz uyanır uyanmaz daha tek gözü kapalıyken yatağını düzelten bir hatun bende tam tersine öğlene doğru ancak toparlıyorum birde bir sürü ütüm var sepeti görse kesin ver bari oturduğum yerde yapayım der ama olsun bu gece kendim yaparım

Neyse anamlar gittikten sonra geliriim yine şimdi girişeyimde onlar gelene kadar ancak biter Allahtan dün mutfağımı çok güzel temizlemiştim de mutfak ve salonda işim yok

offfff anam evi temizle temizle bitmiyor canım çıktı yaaa ufff yoruldum . eşim çook dağınık akşam bir geliyor herşeyi bir yere koyuyor sabah hooop toplamaya başlıyorum ancak bitiyor.

Bugun güzel klasik kahvaltımı yaptım öğlen temizlik yapıyordum yemek saatim geçti veee cok acıkmıştım makarna vardı bir güzel onu yedim yanında salata akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum diyet yemek yapmaya üşeniyorum şuan.

Dİyet listesi bölümünde hafta 3 kilo vermiş birinin başlığı vardı dün akşam onu inceledim gayet güzel doyurucuda diyetisyen vermiş. ben kişye uygun olabileceğini düşündüm ama herkes yapmış olumlu sonuçlar almışlar. bende deneyeyiim dedim yaaa bir adet olsam şu şikinlikten kurtulsam yarın tartılmayacam takiii aet olup bitene kadar tartıya çıkmayı düşünmüyorum moralim bozuluyor.

Bende bugün sözde temizlik yapıcaktım ama eşim ve arkadaşları geldi onlara yemek falan işlerim kaldı şimdi toparlıyorum yarın süpürmem kolay olur...
İnşallah biran önce adet olursunda rahatlarsın
Ben okadar çok kaçırdımki yine..
Sabah
iki kaşık müsli yedim
öğlen
Biraz patates kızartması
3 sigara böregi
yarım haşlanmış yumurta
2 kaşık melemen
şimdide elma
bu hafta hiç su içemedim günde 1 litre falan anca içiyorum tekrardan suya başlamam lazım

Kolay gelsin cecoo
Kızın nasıl oldu toparladımı biraz...

MErhaba arkadaşlarr
nasılsınız ben hamdüsenalar olsun öksürük hariç iyiceyimm
bugünlerde çok kaçamak yapmamakla birlikte spor da yapamadımm
birazdan yürüyüş yapacağım hiç olmazsa hareket olsun.
gelelim yediklerime itiraf ediyorumm
sabah kepek ekmekli tost üzerine yeşilçay
ara siyah çay
öğlen 5 kaiık ıspanak kavurması 2 dilim kepekli ekmek
ara 1 portakal
akşam üstü çok acıktımm ve bir elma yedim 4 gibi
az önce de akşam yemeği :18::18: elmayla çok yakın ve fazla oldu aslında farkındayım
yüksük çorbası
yarın sabaha bilemiyorum durumum ne olacak
sabaha Allah kerim

wawcım yorulma dikkatli yürü dikkatli çık merdivenleri felan
senden yana çok umutluyum inşallahh Şu mübarek Cuma gecesi su yüzü hürmetine Rabbimiz hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere

Son düzenleme:
selamun aleyküm çıtır ve hamarat kızlar...
hepiniz temizliğe kalkışmışsınız..bende yarı yıl tatilini bekliyorum büyük temizlik için..
bugün kreşte regl sancısı öyle bir tuttuki...
ağrı kesici içip biraz dinlendim..öğlen yemek yiyemedim
öğretmen arkadaşın evine davetliydik oraya aç düştüm..birde aşure vardı...çok yedim yaa
yarın tartı kardeş neder bilmiyorum ama reglden dolayı ödem attım..
hepimize bol eksiler görmek nasib olsun inşşaalllahh

Canim sen ozel krestemisin devlettemisin
Bu saatte odalari degistiriyoruz alt katimizdakilerle oturma odalarimiz ayniydi biz gece geç yatiyoruz onlar sabah erken kalkiyolar sorun oluyordu yerlerde tahta ses çok gidiyo yarina gülleri falan halledicem inş
Yarin en cok artiyi ben gorucem sanirim tartida :18:

Selamun aleykum kizlaaaaarrr

Sabah beri ugrayamadim

Maalesef kuzum yine ateslendi ve bu sefer zatürre teshisiyle hastaneye yatirildik ((((
En az 3 gun buralardayim o yuzden haber vereyim dedim merak etmeyin diye

ne olur dua edin cimcimem bir an önce iyilessin
tabi bildirim yalan oldu ama kuzumdan önemli değil

doktorum bana kilo ver demedi.troid + pko luyum 77 kiloyum :44::44::44:

doktorum bana kilo ver demedi.troid + pko luyum 77 kiloyum :44::44::44:

Inşallah burada hep beraber veririz o kilolari
bendede pko ve insülin direnci var maalesef ama inaniyorum hepsi kilo verdikçe yok olacak

bu arada aramiza hosgeldin

Canım benim çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, Allah sağlık sıhhat versin yeter ki haklısın cimcime iyileşsin de en evvel.

Cecoo çok geçmiş olsun Allah sifasini versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…