Ben bugünde çok halsizim nedeninide bilmiyorum ayağa kalkmaya takatim yok inanki...
Bugün midem çok bulanıyo iştahsızım zaten akşama kadar böyle devam ederse kaçamak yapmam heralde...
İnşallah lahana çorbasını yiyebilirsin canım kilo vermeye baya destekmiş
Şimdi ara öğünümü yiyorum canım mandalina ve yoğurt c vitaminide almış oluyorum böyleliklegeçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini almaya çalış bende geçenlerde öyleydim ama bugun kalktım hayır miskinlik yokkk hareketlen dedim kendime gerçi benimki miskinlik sana çook geçmiş olsun .
bakalım canım içersem çook iyi içemezsem dökerim artık)))
Wawcım senin ve adanın söylediği gibi yaptım çay siparişi vermedim
İki kiloya yakın almışım ne yaptım ya ben kendime diyorum silkelenmem lazım yine menümü paylaşmaya başlıyayım
sabah uyanınca 1 bardak incir suyu
Kahvaltım
1 kkk peynir
6 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Size yazdığım zaman daha az kaçamak yapıyorum yazmazsam unutursam hatırlatın kızlar
mrb lar cnm beni hatırladnmı bilmiyorm hani bir türlü yaptıramadğm şu hormon testlerimi sonunda yaptrdım cmrtesi doktoruma gidicem ama o zmna kadar meraktan ölürüm bi yorumlarmsn sonçlarmı
total testesteron 0,202 estradiol(e2)24,25 prolaktin 62,65 kortizol 33,53 progesteron 0,897 insülün açlık 8,53 fsh 5,96 lh 6,42
başladım canım salata ağırlıklı diyetine birde laha çorbası yaptım bakalım yiyebilecekmiyim))
Gördüm canım yazını ama ilk başını okumuştum sadece okuyayım şimdiamann haa canımm umutsuzluga kapılmak yokk..gecenlerde bi yazı paylaştım hatta dünn..dolunay olmak üzere ondan birazda sallıyormuşuz diyetii..bilgiler dikkatimi çekti ve paylaştımm...15..16..17 yi detoksla geçirinn..17 si ay küçükmeye başlıyormuşş..tam diyet zamanıymışş..yazıyı okursan daha iyi anlarsın..bana mantıklı geldi..bende 1 ay içinde bazen süper diyet yapıyorum bazı zamanlar duruyorum...bu yazıyla uyuştumm yanii..
kesinlikle paylaşınca daha az yazılıyorr...insan yazdıkca anlıyor yediklerinii...iyiyide kötüyüde yazmak lazım aslındaa...
bence zeytini kaçırmışsın biraz..3 yada en fazla 4..yeşil olursa 4 olabilir..domates salatalıkda yiyebilirdinn...
zeytin tuzlu yaa odaödem yapıyor..yani ödem yapanlardan...tuzlu şeyden sonra limonlu su içmek gerekiyormuşş...atıyormuş ödemii...
hatırlıyorum canımm...sendede pko varr..lh fsh den yüksek olmaması gerekiyorr...ama çok yüksek değill..ilaç tedavisinee cevap verirsinn...benim lh 20 düşün artık...
ama esas sorun prolaktininnn...oda yüksekk...prolaktin süt hormonu..nasıl emziren anneler adet görmez..süt hormonu yüksek diye..düzensizlik yaşamanda bundan olurr...benimde 48 çıkmıştı amadüşürdükk..
ama dert edilecek bişi yok tahlillerde anladıgım kadarıylaa...
prolaktin için:::::::dostinex::: diye bi ilaç verecek 2 haftaya düşürüyorr...ama vermezse muhakkak hatırlat dr unaa..kendi kendini takipde oll...araştır netten...prolaktinin çözümü geneldedostinex..büyük ihtimal yazar dr un ..ama yazmazsahatırlat..bende öyle oldu çünkü..aaaa evet yazsam iyi olur dedi akıllı dr um...
lh içinse klomen verecektirrr...
geçmiş olsun..
hadi bakalım inşallah içebilirsinnn...kapuska tarzındada yapabilirdin yagsızz....
Afiyet olsun canım...kahvaltımı yaptımmm......
2 dilim ekmekkk..
1 haşlanmışş yumurtaa ( zorla yedim resmen..)
2 çatal lor...
2 dene yeşil biber...
2 kayısı
1 bardak su :)
şimdi derse oturmalıyım öptüm hepinizii..
Bu sabah cecoo uğramadı niyeki acaba :44::44:
kızlar gecen tülin şahinn programında..mankenler tuzlu bişiler yerse arkasından bir bardak limonlu su içerler dedi...tuz vucutta odem yapıyor yaa..ödemi atmak içinn.mişş...zeytinn..turşuu özelliklee...bundan sonra denicemm..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr............SINAVLARR VARR... ondan giremiyorum güya ders çalışıcam ama oda olmuyorrr...kafamm allak bullakk..iyileştim gibi ama hala ağrılarım var salsam yatarımm...
akşamda aşimle tartıştıkkk...perşembe karşıya geçicem cuma akşamı dönücem dedimm ve çıldrdı..neymişş iğne yapıyormuşum dikkat etmeliymişim daha hastaymısım hassas bi dönemmişşş....
biçogunuz ona hak vereceksiniz belki amaaa...bana iyi gelecekk bu bebek meselesini çıkarmalıyım kafamdan ben hergünü atlatınca bi oh cekiyorumm..ve daha asıl beklemeyede başlamadımm..cumartesi belli olacak herşey...sonrası yine bekleyişş..aşılama olursa yine bekleyişşş...yani bu 1 ayım zaten bekleyişle geçecek ve beni evden dışarı çıkarmayacak yanlızz..en azından şu 2 gün gideyimmm...
söylendi söylendii yattıı...sinir oldum bendee...1 sayfa bişiler yazdım koydum çantasına yarınn okurr..
ooyyyyyyy oyyyyyy...
CECOMMMMMM....kuzunun iyi olmasına sevindimm..büyük kuzununkid nazdır inşallahhh...
Bu sabah cecoo uğramadı niyeki acaba :44::44:
canım Allah şifa versin inş.birşey yoktur..benim küçük kızımda da geniz ve burun akıntısıyla ciğerleri dolup tıkanıyor nefes alıp vermekte zorlanıyordu 1 yaşından beri hava veriyoruz..Selamün aleyküm kızlarrrr
Sabahtan beri uğrayamadım çünkü sabahın köründen beri hastanedeydik :26:
Kuzumun gece yine ateşi çıktı hatta bütün gece uyuyamadım 15 dakika arayla ateşini ölçüp kontrol edeceğim diye
En sonunda sabah 7ye doğru baya bir yükseldi ateşi ( 38.8 i gördük ) ve eşimi uyandırdığım gibi hastanenin yolunu tuttuk :26:
İlk önce devlet hastanesine gittik ama felaket kalabalıktı ve acildeki doktor bir ateş düşürücü verip önemli birşey yok diğer doktorun muayenesini bekleyin birde ona gösterin olmazsa dedi :26:
Tabi eşim çıldırdı yürü özele gidiyoruz dedihadiiii kalktık bize yakın bir özel hastaneye gittik oradada aksilik çocuk doktoru yok acil müdahale edecek
Tekrar yola çıktık başka bir yere götürdük ve şükür orada doktor vardı
Ateşi o arada biraz düşmüştü ama doktor yinede kaç gündür ateşle uğraşıyoruz diye film çekelim ve kan tahlili yapalım dedi :26:
Maalesef filmde göğsünün sol tarafında birşey gördü ve tahlilide görünce zatüreden şüphelendiğini söyledi
Acil büyük bir hastaneye gidin dedi tabi yol boyunca ağlamaktan içim dışıma çıktı
Kızımın halsizliği falan yoktu şükür ama inanılmaz ateşi oynuyordu bir yukarı bir aşağı birde tabi doktorun söyledikleri beynimde çınlayıp durdu resmen
İlk gittiğimiz hastaneye sevkle gidince anında ilgilendiler ve hemen müşahade altına aldıklar şükürtam 3 kere aralıklarla hava verdiler kuzuma öğleni buldu tabi hastaneden çıkmamız ama tabi kafama takılan doktorun ikinci kez film istememesi ki diğer doktor tomografi çekerler demişti ama yok çekmediler ve antibiyotikle öksürük şurubu yazıp 3 gün sonra tekrar kontrole gel diyip gönderdiler
Bakalım eğer yine ateşi çıkamzsa 3 gün sonra gittiğimde doktora diğer doktorun şüphesinden söz edip film çekmesini isteyeceğim hatta gerekirse tomografi diye ikna etmeye çalışacağım
Rabbim eksiklerinide göstermesin hastanelerin ama işte insan muhtaç oluncada sinir küpü oluyor ister istemez eksikleri gördükçe
Aslında çok haklısın canım ama işte eşinde senin sonradan daha fazla üzülmemen için öyle diyordur
Sen gerekeni zaten uzun uzun yazmışsındıreminim ikna edersin olmadı kardeşine söyle o gelsin bir kaç günlüğüne pjama partisi yapın iki kardeş
İyidi hesapta ama gece yine başladı ateşi :26:
Bakalım 3 gün sonra ne diyecek doktorumarım diğer doktor yanılmıştır
Hastanedeydik canım ancak geldim
Şükür şimdilik iyiyiz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr............SINAVLARR VARR... ondan giremiyorum güya ders çalışıcam ama oda olmuyorrr...kafamm allak bullakk..iyileştim gibi ama hala ağrılarım var salsam yatarımm...
akşamda aşimle tartıştıkkk...perşembe karşıya geçicem cuma akşamı dönücem dedimm ve çıldrdı..neymişş iğne yapıyormuşum dikkat etmeliymişim daha hastaymısım hassas bi dönemmişşş....
biçogunuz ona hak vereceksiniz belki amaaa...bana iyi gelecekk bu bebek meselesini çıkarmalıyım kafamdan ben hergünü atlatınca bi oh cekiyorumm..ve daha asıl beklemeyede başlamadımm..cumartesi belli olacak herşey...sonrası yine bekleyişş..aşılama olursa yine bekleyişşş...yani bu 1 ayım zaten bekleyişle geçecek ve beni evden dışarı çıkarmayacak yanlızz..en azından şu 2 gün gideyimmm...
söylendi söylendii yattıı...sinir oldum bendee...1 sayfa bişiler yazdım koydum çantasına yarınn okurr..
ooyyyyyyy oyyyyyy...
wawcım kendine dikkat et kuzum dinlenmelisin hastalık öyle geçiyorkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr............SINAVLARR VARR... ondan giremiyorum güya ders çalışıcam ama oda olmuyorrr...kafamm allak bullakk..iyileştim gibi ama hala ağrılarım var salsam yatarımm...
ooyyyyyyy oyyyyyy...
CECOMMMMMM....kuzunun iyi olmasına sevindimm..büyük kuzununkid nazdır inşallahhh...
ERANİSAAA....canım başınız sağolsunn..rabbim arkadaşına sabır versinn....benimde dersler kötüü veremiyorum kendimi dersleree...günbitti gitti..
ELOCANNNN.....pess etmek yok canım gram gram veriyoruzz..almamalıyız gerii...salata fikri güzelll...ayran diyetini ben 1 gün zor yapmıştım sen inşallah başarırsınn...canım öle her çayı alma sen gebelik düşünen birisin...bitki çaylarıııkas gevşetirmiş biçoguu...rahimdeki kaslarıda gevsetiyormuşş..ve bebeğin tutunması zorlaşıyormuşş..o yüzden gebeliği düşünenlere bi çok bitki çayı yasakkk...
ADAAA....pes etmek yok canım salata fikri süperrrbende başlarda diyetimde öyle yapıyordum..çok az yağ..ve limon tuzsuz 1 legen yapıyordum o bana 2 gün yetiryorduu...
ŞİRİNEEEMMM...inşallahh bu ayy güzel haberler verirsin kuzummm...sen ilaçsız adet olabiliyormuydunn...?? şimdi hangi günü bekliyoruzz :)
MENEVŞEE...derslerde başarılar canımmm....
canım Allah şifa versin inş.birşey yoktur..benim küçük kızımda da geniz ve burun akıntısıyla ciğerleri dolup tıkanıyor nefes alıp vermekte zorlanıyordu 1 yaşından beri hava veriyoruz..
kreşte de çocukların yarısı gelmiyor hasta..
anammmmmm...zor olmalıı allah yardımcın olsunn...bende alışmışımeşime anneme gidip 1 gün kalsam arıyorum adamıı yanımdaa...allah yardımcın olsun inşallah biter derslerinn...nerde ne yiyorsun kuzum sen...aman kilo alma dengesiz yemee..
çok teşekkür ederim canımMENEVŞEE..derslerde başarılar canımmm....