Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini almaya çalış bende geçenlerde öyleydim ama bugun kalktım hayır miskinlik yokkk hareketlen dedim kendime gerçi benimki miskinlik sana çook geçmiş olsun .

bakalım canım içersem çook iyi içemezsem dökerim artık )))

Şimdi ara öğünümü yiyorum canım mandalina ve yoğurt c vitaminide almış oluyorum böylelikle
İnşallah içe bilirsin canım

Wawcım senin ve adanın söylediği gibi yaptım çay siparişi vermedim
İki kiloya yakın almışım ne yaptım ya ben kendime diyorum silkelenmem lazım yine menümü paylaşmaya başlıyayım

amann haa canımm umutsuzluga kapılmak yokk..gecenlerde bi yazı paylaştım hatta dünn..dolunay olmak üzere ondan birazda sallıyormuşuz diyetii..bilgiler dikkatimi çekti ve paylaştımm...15..16..17 yi detoksla geçirinn..17 si ay küçükmeye başlıyormuşş..tam diyet zamanıymışş..yazıyı okursan daha iyi anlarsın..bana mantıklı geldi..bende 1 ay içinde bazen süper diyet yapıyorum bazı zamanlar duruyorum...bu yazıyla uyuştumm yanii..

sabah uyanınca 1 bardak incir suyu

Kahvaltım
1 kkk peynir
6 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

Size yazdığım zaman daha az kaçamak yapıyorum yazmazsam unutursam hatırlatın kızlar

kesinlikle paylaşınca daha az yazılıyorr...insan yazdıkca anlıyor yediklerinii...iyiyide kötüyüde yazmak lazım aslındaa...

bence zeytini kaçırmışsın biraz..3 yada en fazla 4..yeşil olursa 4 olabilir..domates salatalıkda yiyebilirdinn...

zeytin tuzlu yaa odaödem yapıyor..yani ödem yapanlardan...tuzlu şeyden sonra limonlu su içmek gerekiyormuşş...atıyormuş ödemii...

hatırlıyorum canımm...sendede pko varr..lh fsh den yüksek olmaması gerekiyorr...ama çok yüksek değill..ilaç tedavisinee cevap verirsinn...benim lh 20 düşün artık...

ama esas sorun prolaktininnn...oda yüksekk...prolaktin süt hormonu..nasıl emziren anneler adet görmez..süt hormonu yüksek diye..düzensizlik yaşamanda bundan olurr...benimde 48 çıkmıştı amadüşürdükk..

ama dert edilecek bişi yok tahlillerde anladıgım kadarıylaa...

prolaktin için:::::::dostinex::: diye bi ilaç verecek 2 haftaya düşürüyorr...ama vermezse muhakkak hatırlat dr unaa..kendi kendini takipde oll...araştır netten...prolaktinin çözümü geneldedostinex..büyük ihtimal yazar dr un ..ama yazmazsahatırlat..bende öyle oldu çünkü..aaaa evet yazsam iyi olur dedi akıllı dr um...

lh içinse klomen verecektirrr...

geçmiş olsun..

başladım canım salata ağırlıklı diyetine birde laha çorbası yaptım bakalım yiyebilecekmiyim ))

hadi bakalım inşallah içebilirsinnn...kapuska tarzındada yapabilirdin yagsızz....

kahvaltımı yaptımmm......

2 dilim ekmekkk..
1 haşlanmışş yumurtaa ( zorla yedim resmen..)
2 çatal lor...
2 dene yeşil biber...
2 kayısı
1 bardak su :)

şimdi derse oturmalıyım öptüm hepinizii..

Gördüm canım yazını ama ilk başını okumuştum sadece okuyayım şimdi
Domates ve salatalıktan bıktımmı ne ağzıma sürmek bile istemiyorum...
Diyet listemde 5 zeytin var birtaneside benden olsun dedim :)

kahvaltımı yaptımmm......

2 dilim ekmekkk..
1 haşlanmışş yumurtaa ( zorla yedim resmen..)
2 çatal lor...
2 dene yeşil biber...
2 kayısı
1 bardak su :)

şimdi derse oturmalıyım öptüm hepinizii..
Afiyet olsun canım...
Allah zihin açıklığı versin ders çalışan herkese..

hatırlıyorum canımm...sendede pko varr..lh fsh den yüksek olmaması gerekiyorr...ama çok yüksek değill..ilaç tedavisinee cevap verirsinn...benim lh 20 düşün artık...

ama esas sorun prolaktininnn...oda yüksekk...prolaktin süt hormonu..nasıl emziren anneler adet görmez..süt hormonu yüksek diye..düzensizlik yaşamanda bundan olurr...benimde 48 çıkmıştı amadüşürdükk..

ama dert edilecek bişi yok tahlillerde anladıgım kadarıylaa...

prolaktin için:::::::dostinex::: diye bi ilaç verecek 2 haftaya düşürüyorr...ama vermezse muhakkak hatırlat dr unaa..kendi kendini takipde oll...araştır netten...prolaktinin çözümü geneldedostinex..büyük ihtimal yazar dr un ..ama yazmazsahatırlat..bende öyle oldu çünkü..aaaa evet yazsam iyi olur dedi akıllı dr um...

lh içinse klomen verecektirrr...

geçmiş olsun..

ayy allah razı olsun senden vlla çok rahatladım şimdiden inşlh doktormda senin gbi konuşur söyledğin ilçları not ettm söyleyecğim rabbim dualrnı kabul etsin aeo

kızlar gecen tülin şahinn programında..mankenler tuzlu bişiler yerse arkasından bir bardak limonlu su içerler dedi...tuz vucutta odem yapıyor yaa..ödemi atmak içinn.mişş...zeytinn..turşuu özelliklee...bundan sonra denicemm..

ben limonlu su içiyorum tansiyonum zaten düşük iyice düşürüyor hergün yapmasamda haftanın 3 günü mutlaka yapıyorum. Limon kan dolaşımı içinde çok iyimiş kanın pıhtılaşmasını önlüyormuş.

lahana çorbası fena olmamış gerçi ben biraz farklı yaptım yararı olur mu bilmem.
1 kaşık z.yağı biraz çatalın ucundan salça ve doğranmış lahanaları attım pişirdim güzel olmuş. en azından bir deneyeyim

Selamün aleyküm kızlarrrr

Sabahtan beri uğrayamadım çünkü sabahın köründen beri hastanedeydik :26:
Kuzumun gece yine ateşi çıktı hatta bütün gece uyuyamadım 15 dakika arayla ateşini ölçüp kontrol edeceğim diye
En sonunda sabah 7ye doğru baya bir yükseldi ateşi ( 38.8 i gördük ) ve eşimi uyandırdığım gibi hastanenin yolunu tuttuk :26:
İlk önce devlet hastanesine gittik ama felaket kalabalıktı ve acildeki doktor bir ateş düşürücü verip önemli birşey yok diğer doktorun muayenesini bekleyin birde ona gösterin olmazsa dedi :26:
Tabi eşim çıldırdı yürü özele gidiyoruz dedi hadiiii kalktık bize yakın bir özel hastaneye gittik oradada aksilik çocuk doktoru yok acil müdahale edecek
Tekrar yola çıktık başka bir yere götürdük ve şükür orada doktor vardı
Ateşi o arada biraz düşmüştü ama doktor yinede kaç gündür ateşle uğraşıyoruz diye film çekelim ve kan tahlili yapalım dedi :26:
Maalesef filmde göğsünün sol tarafında birşey gördü ve tahlilide görünce zatüreden şüphelendiğini söyledi
Acil büyük bir hastaneye gidin dedi tabi yol boyunca ağlamaktan içim dışıma çıktı

Kızımın halsizliği falan yoktu şükür ama inanılmaz ateşi oynuyordu bir yukarı bir aşağı birde tabi doktorun söyledikleri beynimde çınlayıp durdu resmen
İlk gittiğimiz hastaneye sevkle gidince anında ilgilendiler ve hemen müşahade altına aldıklar şükür tam 3 kere aralıklarla hava verdiler kuzuma öğleni buldu tabi hastaneden çıkmamız ama tabi kafama takılan doktorun ikinci kez film istememesi ki diğer doktor tomografi çekerler demişti ama yok çekmediler ve antibiyotikle öksürük şurubu yazıp 3 gün sonra tekrar kontrole gel diyip gönderdiler

Bakalım eğer yine ateşi çıkamzsa 3 gün sonra gittiğimde doktora diğer doktorun şüphesinden söz edip film çekmesini isteyeceğim hatta gerekirse tomografi diye ikna etmeye çalışacağım

Rabbim eksiklerinide göstermesin hastanelerin ama işte insan muhtaç oluncada sinir küpü oluyor ister istemez eksikleri gördükçe

Aslında çok haklısın canım ama işte eşinde senin sonradan daha fazla üzülmemen için öyle diyordur
Sen gerekeni zaten uzun uzun yazmışsındır eminim ikna edersin olmadı kardeşine söyle o gelsin bir kaç günlüğüne pjama partisi yapın iki kardeş

CECOMMMMMM....kuzunun iyi olmasına sevindimm..büyük kuzununkid nazdır inşallahhh...

İyidi hesapta ama gece yine başladı ateşi :26:
Bakalım 3 gün sonra ne diyecek doktor umarım diğer doktor yanılmıştır

Bu sabah cecoo uğramadı niyeki acaba :44::44:

Hastanedeydik canım ancak geldim
Şükür şimdilik iyiyiz

canım Allah şifa versin inş.birşey yoktur..benim küçük kızımda da geniz ve burun akıntısıyla ciğerleri dolup tıkanıyor nefes alıp vermekte zorlanıyordu 1 yaşından beri hava veriyoruz..
kreşte de çocukların yarısı gelmiyor hasta..

canım dün güya ders çalıştım okudum ama birşey anlamadım..sınav yerleri de belli olmuş..
eşine hak ver canım..olmadı eşinle dışarı çık..10 gün derslere yoğunlaş..yakınlarını eve çağır..yakın olsak gelirdik

wawcım kendine dikkat et kuzum dinlenmelisin hastalık öyle geçiyor
bir de hormon alıyorsun lütfen dikkatli ol

inşallah wawcım ben de bu ayı bekliyorum ilaçsız olması kilo verince mümkün oluyor fakat 35 günü geçiyor
o yüzden çok ta emin olarak şudur budur diyemiyorum
keşke her normal kadın gibi bugün günüm geçti kesin bebiş var diyebilsek hayırlısıylaa
Allah zihin açıklığı versinn iyi çalışmalarr sizlere

Son düzenleme:
kızlar regl denmidir bilmiyorum ki öyle sanırım her yerim dökülüyor..
bugün kreşte midemi çöplüğe çevirdim..kısır-makarna salatası-tatlı yedim..
yarın da öğretmen arkadaşın evine davetliyiz..akşamları yemiyorum ama spor yapamıyorum yaa
daha yemek yapmadım..biraz dinleneyim de görüşürüz kızlar

Çok sağ ol canım inşallah geçecek
İlk kez hava verdiler kuzuya, doğduğundan beri hep çok hafif hastalanıyordu o yüzden biraz sinirlerim bozuldu herhalde
Doktor zatüree diyince kötü oldum ister istemez ama inşallah yanılıyordur

aynen canım çok zor geliyor, vizelere geldiğimde de zorlanmıştım hele son zamanları ama bu kez en başından garip oldum. Bir arkadaşımın yanındayım burada, bazen canım abur cubur çekiyor geç vakte kadar uyanık olunca ama tutuyorum kendimi, geç yatıp geç kalkıyorum pek iştahım da yok gibi ama bu cuma göreceğiz ne derece etkisi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…