Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim kızlar, yarın insülin direncim ölçülecek şu saatten sonra bir şey yeyip içmemem gerekiyor ama "hiçbir şey" deyince doktor "su da mı?" demeyi unuttum.
su içebilirim de mi? emin olamıyorum
Günaydın canım..inanki pc açıp senin ve yağmurlunun eksileriyle karşılaşcam sanıyodum ikinizde spor ve yediklerinize baya dikkat ediyosunuz ve son günlerde cecoo...biyerde bişey vardır elbet canım pes etme sakın... bi kırılma noktası varmış inşallah hemen kırarsın onu...Artık İsyanlardayıııımmmmm .... Sabah tartıldım 200 gr almışım inanamıyorum yaaa tartının yerini değiştirdim yok şaşkınım .75.2 başlamıştım 75.4 olmuşum yaaa deli gibi spor yapıyorum yedikleirme çoook dikkat ediyorum ve aç uyuyorum resmen gece bebeğe mama için uyanıyorum resmen midem kazınıyor. ama yinede vermek şurda dursun kilo alıyorum artık gülmeye başlıyorum bazen pess dedim kendime. bu ne yaaaa adet olamıyorum yine gün geçti ondan şişkinlik mi oldu ?
Sabahları erken kalkıyorum zaten mecburum bebek var. akşam 23:00 gibi yatıyorum çok da uyumuyorum ve sürekli hareket halindeyim niye böyle yaaa yeşil çay içiyorum maydanoz limon su içiyorum soğan suyu lahana suyu artık böööööğğğ (((
Dün lahana suyu içtim o mu şişkinlik yaptı. o yüzden mi 200 gr almışım???????? tek lüksüm geçen gün 3 adet büsküvi yedim .. ama spor yapıyorum sauna eşofmanlarını giyiyorum terliyorum hiç mi gitmez yaaaa bıktımmmmmmmm ablamda polikistik 34 beden giyiyor üstelik 2 çocuğu var ben niye böyle şişiyorummmmmm ayyyyyy isyanlardayımmmm
Günaydın canım..inanki pc açıp senin ve yağmurlunun eksileriyle karşılaşcam sanıyodum ikinizde spor ve yediklerinize baya dikkat ediyosunuz ve son günlerde cecoo...biyerde bişey vardır elbet canım pes etme sakın... bi kırılma noktası varmış inşallah hemen kırarsın onu...
Desteğin için saol canım ama artık kırılsın motive olamıyor insan biraz versem motive olurum . ben ayda ancaa versem versem 2 kilo veriyorum. aranıza katılmadan öncede ben rejimdeydim bir ayda 2 kilo gitmişti. Sürekli yerimde sayıyorum. Makarna yemiyorum pasta yok hamur işi hiç yok.. zaten çook hamarat biri değilim bilmem öyle pasta hamur işi falan . misafir olursa hep dışardan alırım.
yaklaşık 1 aydır eve çikolata vs almıyoruz. millet diyet yapıyor hafta bir gün ödül günü yapıyor her şeyden yiyior ben onu da yapmıyorum sıkıldım bu işten ciddi bir diyetisyene gitmek lazım bunu anladım. Ben nerde hata yapıyorum diye sürekli soruyorum kendime 1 dilim yemeklerin yanında yiyiorum yaa tam buğdaylı ekmek onu da mı bıraksam. Ama enerjim bitiyor bebeğim var bu sefer halim kalmıyor... Nerde nerde hata yapıyorum acep.
Ozaman sende birgün boz diyetini vücuduna bi ödül verr sonra tekrardan devam et diyetine...Ben bu hafta çikolatada yedim dolmada yedim bisküvi falanda yedim...ve en önemlisi diyetisyene git canım o sana özel diyet listesi verir...
Artık İsyanlardayıııımmmmm .... Sabah tartıldım 200 gr almışım inanamıyorum yaaa tartının yerini değiştirdim yok şaşkınım .75.2 başlamıştım 75.4 olmuşum yaaa deli gibi spor yapıyorum yedikleirme çoook dikkat ediyorum ve aç uyuyorum resmen gece bebeğe mama için uyanıyorum resmen midem kazınıyor. ama yinede vermek şurda dursun kilo alıyorum artık gülmeye başlıyorum bazen pess dedim kendime. bu ne yaaaa adet olamıyorum yine gün geçti ondan şişkinlik mi oldu ?
Sabahları erken kalkıyorum zaten mecburum bebek var. akşam 23:00 gibi yatıyorum çok da uyumuyorum ve sürekli hareket halindeyim niye böyle yaaa yeşil çay içiyorum maydanoz limon su içiyorum soğan suyu lahana suyu artık böööööğğğ (((
Dün lahana suyu içtim o mu şişkinlik yaptı. o yüzden mi 200 gr almışım???????? tek lüksüm geçen gün 3 adet büsküvi yedim .. ama spor yapıyorum sauna eşofmanlarını giyiyorum terliyorum hiç mi gitmez yaaaa bıktımmmmmmmm ablamda polikistik 34 beden giyiyor üstelik 2 çocuğu var ben niye böyle şişiyorummmmmm ayyyyyy isyanlardayımmmm
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 70.6
Bu hafta : 70.2
Çok fazla kaçamak yapmamama rağmen 400gr gitmiş yengem bir haftada 4 kilo vermiş ya sabır diyorum pes etmek yok yola devam
Kizceler tunaydin gunaydin karisimindan sunuyorum sizlere
Oncelikle cumamiz mubarek olsun, rabbim icimzden dilimizden gecen hayirli dualarimizi kabul etsin, gonullerimize once ferah , hastalarimiza sifa, borclularimiza tez zamanda borclarindan kurtulmayi, evlenmek isteyenlere allah korkusu olan helal sut emmis hayirli es, evlat sahibi olmak isteyenlerimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Ben dun spor yapmadigim gbi saglikli da beslenemedim,
Bugunde spor yok esimin is yerine gidicem gerci beni almaya bukadar gec gelicegini bilseydim inerdim, beslenme derseniz sacma sapan oldu
Ben adet olamadim yine onun sisligi basladi
Dun aksam esimin is yerindeki sacma tartida 74, 5 ciktim, sasilacak sey dimi kp pil almis a gidip alamadim,
Yaz istersen waw cim
Cikmam lazim opuyorum
Canım yalnış yazmışım 69.20 bu hafta :)tahmin edebiliyorummm..bende yaşıyorum b problemii...o yüzden en azından bir hafta izin verdim kendimee..ama ben spor yapmıyorum hatamı o olarak kabul ediyorumm...sen güzel spor yapıyorsunn..bence adet olamadıgın için ödemin varr...bana diyetisyenim aşırı ödemim oldugunda ısırgan cayını önermiştii..en hızlı o atar demiştii..
glukofen içiyormusun wc durumun nasıl..gabızlık varsa ondanda artı çıkabilirsinn...pess etmek yokk..elocanın dediği gibii 2 gün kendine izin verr vucutta şaşırsınn..az besin girince kıtlık var diye sinyal gönderiyormuş beyinn..ve vucudu kitliyormuşş insan kilo veremiyormuşş..onu aşırtmak için 2 gün ye canın ne istersee..inallah 2 gün artı olmazhemen..onlar yaga dönüşmeden sporla yakarsın sen..
elocanımm yaa ben gecen hafta listeye 69 diye eklemişimm amaa hemen sayfalarda geçmişee gidiyorum yanlışsa düzelteyimm..benim pcde her hafta kayıtlı duruyorr..gecen haftanınkilerdee..
bu arada benimde sorunlar var sitede cevap yazarken gitmiyorr ve sonrada tekrar tekrar gidiyorr....
sanada hayırlı cumalarr canımm...
en kısa zamanda tartının pilini al canım kp denn..istersen ben bu kiloyu yazayımm..hafaya bi bilgi olsun elimizde inşallah pill geldiğinde eksileri görürsün fazlasıylaa...
Desteğin için saol canım ama artık kırılsın motive olamıyor insan biraz versem motive olurum . ben ayda ancaa versem versem 2 kilo veriyorum. aranıza katılmadan öncede ben rejimdeydim bir ayda 2 kilo gitmişti. Sürekli yerimde sayıyorum. Makarna yemiyorum pasta yok hamur işi hiç yok.. zaten çook hamarat biri değilim bilmem öyle pasta hamur işi falan . misafir olursa hep dışardan alırım.
yaklaşık 1 aydır eve çikolata vs almıyoruz. millet diyet yapıyor hafta bir gün ödül günü yapıyor her şeyden yiyior ben onu da yapmıyorum sıkıldım bu işten ciddi bir diyetisyene gitmek lazım bunu anladım. Ben nerde hata yapıyorum diye sürekli soruyorum kendime 1 dilim yemeklerin yanında yiyiorum yaa tam buğdaylı ekmek onu da mı bıraksam. Ama enerjim bitiyor bebeğim var bu sefer halim kalmıyor... Nerde nerde hata yapıyorum acep.
Canım yalnış yazmışım 69.20 bu hafta :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize hayırlı ve bol eksili bir gün diliyorum
Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere en kısa zamanda nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn
Evetttttttttttt kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu noktaya
Başlangıç; 123 kg ( Rabim kimsenin başına vermesin ...Aminnn )
Geçen hafta; 122 kg
Bu hafta; 120.9 kg
Giden; 1.1 kg ( bu kiloda olunca insan o 1.1e bile seviniyormuş )
Toplam giden; 2.1 kg
Ahhhh aptal kafam ahhh verdiklerimi almasaydım şimdiye kadar rahat 20 kg gitmişti ama ben geriye doğru çalıştım istemeddende olsa Neyse umutsuzluğa kapılmıyorum inşallah önümüzdeki cuma daha aşağılarıda göreceğim
Bu arada Spor; haftada 2 kere yürüyüş oldu bu hafta ( diğer koşturmaları saymıyorum tabiki )
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla olucak
Canım kilo verememizin tek etkeni stressssssssssss başka hiç birşey değil
İnan ben sıkıntı yaptıkça şiştim son haftalarda ve en sonunda yine bir sinir krizi sonrasında artık umurum değil dedim
Gerçektende bu kadar çok kilom olmasına rağmen kendimi serbest bıraktım elimden geldiğince dengeliyorum herşeye dikkat ediyorum ve bak spor sadece 2 gün yaptığım halde gitti
Yani en azından bende öyle ki canım istersede arada kaçamak yaparım hatta kaçamakta saymıyorum o tür şeyleri sonuçta vudumuzun herşeye ihtiyacı var