Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlar ben dün ip aldırdım eşime. biraz önce 100 kere atladım acayip terletti tavsiye ederim 100 de akşam atlarım artı diğer sporlarımıda yaparım artık eski elbiselerime girmek istiyorummmmmm

kızlar ben dün ip aldırdım eşime. biraz önce 100 kere atladım acayip terletti tavsiye ederim 100 de akşam atlarım artı diğer sporlarımıda yaparım artık eski elbiselerime girmek istiyorummmmmm
İnşallah sağlıklı ve hızlıca verirsin kilolarını...
Bende ip atlıyorum canım önce lesli yapıyorum sonra ip...dün yerimde zıpladım 100 kere arttırmam lazım benimde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Uzun bir süredir malum motivasyonum yerle bir değil aksine yerin 7 kat dibinde
Bugün eşimle dışardayken uzun uzun sohbet etme fırsatı bulduk ve artık sirkelenip kesinlikle bu kiloların bir çaresine bakmak zorunda olduğuma karar verdik
Sağ olsun eşim bu kez daha kararlı birşekilde bana destek olacağına söz verdi
Bundan sonra her haftasonu mutlaka çocuklarıda alıp yürüşe gideceğiz hatta haftaiçide fırsat buldukça iki günde bir de olsa çocukları gerekirse anneme bırakıp yürüyeceğiz sahile inip

İkinci bir emre kadar diyet kelimesini lugatından çıkartıyorsun dedi eşim haklıda çünkü gerçekten diyet kelimesi bile beni germeye yetiyor Annem bile geçen gün aynı şeyi söyledi ; Ailecek inanılmaz gerginsiniz kızım az rahat olsana diye Herkes gerginliğimin kilo veremememden geldiğinin farkında :26:
Biliyorsunuz bir ara Ameliyata bile niyetlendim ama komplikasyonlarını iyice araştırınca vazgeçtim
Açıkcası gidip Genel Cerrahla bile görüştüm bana herşeyi ayrıntılarıyla anlatınca zaten kesinlikle olmayacağıma emin oldum sonuçta ömrümün sonuna kadar hiç birşekilde zevkle bir kerede olsa yemek yiyemiyeceksem ne o riske gireyim dimi ama

Bir müddet kendimi eşimin himayesine alıyorum Kafamı toplayıp kararlı birşekilde sağlıklı beslenmeye odaklanacağım Glukofen içmeyi kesmiştim yarından itibaren onada tekrar başlıyorum
Sırf zevk için her gün ip atlayacağım çocukluğuma az geri döneyim hem spor sayılır
Geçenlerde annem TVde bir doktoru izlemiş; o doktor demişki stres kesinlikle metabolizmayı durma noktasına getirir eğer biri zayıflamak istiyorsa önce bir rahatlasın ve tamamen rahat birşekilde sağlıklı beslenmeye başlarsa o kişi daha çabuk kilo verdiğini görecektir demiş
Benimde hep söylediğim birşeydi ama onaylanmış oldu

Tabiki yine buralarda olucağım sohbet etmek için ama bir hafta en azından bildirim yapmayı düşünmüyorum biraz kendime gelirim nasılsa bir haftada ondan sonra bomba gibi sahalara dönerim inşallah

Bende inşallah yarından itibaren ip atlayarak başlıyacağım tabi sporda yaparım inşallah
Dediğin gibi eski elbiselere girsek yine yeter yeni almasamda olur yeterki kilolar gitsin

Cece34 canim insallah kurtulacagiz bu kilolardan sadece inanalim. motivasyon cok onemli hergun ne yedigimizi ve kac saat spor yatigimizi yazalim gaza geliriz insallah. Birde ben sunu yapiyorum dogumdan once giydigim kotum vardi hergun gozumun onunde dolaba koymuyorum spor yaparken gozumun onunde daha cok spor yapasim geliyor kotu gordukce:))))

Kizlar selamun aleykum hayirli dualarimizin kabul oldugu cumalarimiz olsun insallah
Benim tarti bozuk dunki bildirimimi yazacagim,
73,3
Annem gitti biraz once
Sabah annemle guzel bi kahvalti yaptik. Ara ogun 1 elma ve 1 ayvanin 3de1ini yedim
Az once 1 tabak yagsiz yogurtlu domates soslu makarna yedim,pulbiberi cok katmisim 1 mandalina yedm
Kocaman bir bardagim var ilacdan sanirim surekli u iciyorum. Bugun annem okugu icin spora inemedim

Günaayyydıın kızlar...
Kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta : 71.00
Bu hafta : 69.60

İnşallah hepimiz bol eksili günler geçiririz...
CANIM SÜPER VERMİŞSİN...1.400 GR TEBRİKLER..
Bende 6 ları er yada geç göreceğim inş.
6 ları görmek nasıl bir duygu???
kestanelere rağmen iyi vermişsin..kürün etkisi hiç olmadımı?

selamun aleyküm kızlar
hastalıktan ölüyorum her yerim ağrıyor..
biraz kendime geldim ve bildirim yapayım dedim..sabah çok halsizdim..dün akşamdan başlamıştı..kendimi sürükleyerek kreşe gittim ve daha kötü oldum öğlen izin alıp geldim
yoğurt kürünü iki gün önce bırakmıştım kabız yapmıştı..dün glifora başladım hemen etkisini gösterdi çok şükür wc ye gittim..
bu yüzden anca 200 gr verebilmişim

geçen hafta: 77.0
bu hafta: 76.8

aslında tartının pili çok zayıf..önce 79 kg çıktım..
tabi mümkün değil dedim..
kendimi çok halsiz hissediyorumm

Kizlar suan ibrahim saracoglunu izliyorum polikistikler once sogan kuru sonrada 1 ay testere dislisi aslan pencesini kullanin dedi hormonlari dengeliyormus adet duzene sokuyormus ben kullanacam gunde 2 defa dedi

CANIM SÜPER VERMİŞSİN...1.400 GR TEBRİKLER..
Bende 6 ları er yada geç göreceğim inş.
6 ları görmek nasıl bir duygu???
kestanelere rağmen iyi vermişsin..kürün etkisi hiç olmadımı?

canım bence yoğurt kürünün hiiiççç faydası olmadı bu hafta kullanmadım gibi bişey...
Altıları evlendiğimden beri aldığım hızlı kilolardan sonra göremiyodum ama haftaya 68 olursa ozaman tam duygularımı paylaşırım canım
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin
Olsun 200 grda 200 grmdır almamışsın ya çok şükür
Kizlar suan ibrahim saracoglunu izliyorum polikistikler once sogan kuru sonrada 1 ay testere dislisi aslan pencesini kullanin dedi hormonlari dengeliyormus adet duzene sokuyormus ben kullanacam gunde 2 defa dedi
Bende izliyorum canım ama şu son verdiği fatih sultan mehmet hanın macununu yazmadım

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform65
68,6menevşe68,668,667,967,8
69eftelya696969,569,8
73,5eloocan71,6707169,6
73,6kgyağmurlu73,974,4izinli73,3
75,5minimax70,770,4izinli
82eranisa79,477,67776,8
83.3waw79,27978,278,2
120ceco34118,5118118
100kgşipşirine959594,5

merhaba kızlar

bugunku menüm:sabah sogan suyuna basladım
kahvaltıda:2 yumurtadan omlet
dom-sal-biber.
az dil peyniri
pekmez tahin-az
ara:2 bisküv
öğlen:4 kask kadar nohut
3 kasık pilav
1 kase mercimek çorba
salata

arada:1,5 dilim kadar havuclu cevizli kek

aksam:bonfile parcacıklı salata

bugun dısarıda oldugumdan kendi istediğm seyleri yiyemedim ne yazıkki

öğlen yemegi full karbonhidrat oldu:26:

nohut,corba,pilav..hepsi karbonhidrat

o yuzden acıktım 1 saat sonra o kek te krizimin neticesi

neyse yarın daha düzenli olur inş..

waw benide eklermisin..haftaya ilk bildirimimi vereyim..kilom:90..

arkadaşlar dikkat ettiyseniz (- ki pkoluların seker dengesizliğinden buda-) sacma bi öğunden sonra toparlanmak çok önemli..karbonhidrat ağırlıklı yeyip doymadıgım bir öğün sonrası-çünkü doyma hissi gelmiyor- hemen farkedip mutlaka protein yemem lazım demek ve ona göre bişeyler tuketmek cok önemli..

pko-seker-kilo üçgeni bizi tuketmeden biz tukettiklerimize dikkat edip onları tuketelim

waw cım bu arada ilk hedefim subat ortasına kadar 5 kilo verebilmek nasipse..kendimi kilitlemiyrm..cunku ben bu kiloları kısa surede almadım..veremeyebilirm ama deniycem..

günaydınn millettttt....cumartesi mayhoşlugu var sayfadaa....ben dün akşam giremedim eşimm bu ara takık benimle ilgilen deyip duruyorr..arada derede girip yazdıklarınızı okudum listeyi düzenleyip çıktımmm...

bende kilo aynı ama gecen hfta 1 kilo vermiştim ya iddiaya girdiğimiz grupda ben kazandımm paraları aldımmm verince kötü oluyordaa paralarıı...alınca güzeldiii

eşim işe çıktı o arada gireyim dedim...makinaya çaması atım acıkdaha işim var onlarıda halletmem lazımm..öğlen eşimle çıkıcam ..kv bugun gidiyor oglunun yanına arabistana 3 ay orda kalacakk ..tabii dayanabilirsee...kp evde kalacakk...

kızlarr benim bu ayki tedavi sürecim başladı gibimm...dün tarlusale başladım haftaya cumartesi dr gidicemm..dualarınızı istiyorumm..inşallah bu ay yumoş olurda aşılama olurr vee tutarr...ihtimal az amanasipde varsa olacakk...

Gunaydin kizlardun aksam corba salata (bol kivircikli+ yumurta li)aksam bitter ciko. Yemeseydim iyiydi
Gelelim bu Sabah 40 dk yuruyus 16 dk bisiklet 4 dk da bel hareketleri yaptim mutluyum
Simdi k fleks yicem, bugunde bir suru is var ama aksama sutlu tatli yapicam esim dun aksamki mefnuden menun olmayinca bugun bi doping yapiyim, alistiriyorum yavas yavas aslinda gec bile kaldim, ama onunda bidi yapmai lazim sve seve yapmadi malesef zorla yapacak hihhh

wawcim allah yar ve yardimcin olsun. Hadi bismillah hayirli ise bu ay gelsin bebis

Canım inşallah adetin bekletmeden gelir ve bu ay kaliteli yumurtaların oluşur...Benim eşim bugün ve yarın çalışıcak hava bugün burda biraz iyi bende kendimi temizliğe vurdum sabahtan beri temizlik yapıyorum ama kendimi sobanın yanına zor attım baya üşüdüm hasta olmam inşallah

Dun gayet guzel yediklerime dikkat ettim ustelik 45dakikada spor yaptim. Ama esim evde olunca daha cok yiyoruz bugun diyet bozuldu. Aksam spor yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…