zayıflama kürleri bölümünde 9 hayat çayı diye bir kür var 9 bitkiden oluşan kullanan oldu mu acaba ben kullanmayı düşünüyorum da.
Kızlar benımde tatlı krizim tutuyor ama evde bişey olmayınca su içiyorum bitki çayı içiyorum gidermeye çalışıyorum. ben eve hiç bir şey almıyorum tatlı adına. Eşime diyorum bana yardımcı ol eşimde tatlıyı çook seviyor gelirken bir tane al tatlı ye bitsin ertesi güne kalmasın. zaten çook hamarat değilim öyle tatlı pasta yapmam yapmayıda pek sevmiyorum. Evde yürüyüş bandım ,eliptik bisikletim. mekik aletim var ayrıca pilates studio csf var oda ayaklarına lastikleri geçiyorsun ayakları kaldır indir hareketi günlük onları yapacam birde ip alacam kızlar ip atlamakda çook faydalıymış.Evim spor salonu resmen saolsun eşim her aleti aldı ısrarla spor yapmama rağmen kilo veremeyince üzülüyorum((
Kendimde şunu fark ettim bir gün içerisinde 1,5 saat spor yapınca ertesi gün yapmak istemiyorum. bunun için hergün sadece 40 dakika yapacam sauna eşofmanlarımı giyecem 40 dakika yeter hergün yapılırsa faydasını görürüm inşallah. Gitsin kilolar.
Nasıl anlatacağımı bende bilmiyoruminsülin direnci pkoyla ilgili canım...pkolu birçok kişide insülin dienci varmış
yazılarınızı okurken glukofen diye ilaç okudum acaba ne işe yarıyor zayıflamaya mı yardımcı yoksa bebek için takviye filan mı anlayamadım, eğer zayıflamakla ilgiliyse bende deniyeyim?
merhaba arkadaşlar ben yarın hormon testi yaptırmak istiyorum sizce erken mi çünkü bugün akşama doğru adet oldum. kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
canımm bizlerde yani pkolularda şeker direnci oluşuyor hormonların dengesizliğindenn...buda insülin direnci oluyorr..tıbbi terimlerle anlatamıcamm daha ayrıntı istersenn google amcaya sorarsınn..glukofen ve pko ilişkisi diye yazarsan çıkarr...bebek için içmiyoruzz..bebek isteyen olsun istemeyen olsunn glukofeni kullanıyorr..çünkü oluşan şeker direncii devamlı açlık yapıyor ve tatlı krizlerine sokuyorkii bi çokşey daha varr...ve bunları dengelemek için bu ilacı içiyoruzz..bu ilaç genel şeker hatalarının içtiği bi ilaçç...ama bi çok diyetisyen ve iç hastalıkları uzmanıda bu ilacı diyete destek amaçlı veriyorr..
mesela ben bekarken..gittiğim iç hastalıkları uzmanı vermişti glukofeni ve bana kilo vermek sonrada almak istemiyorsan bunu hepiçeceksin demişti ama ben anlamamış diyet bitince bırakmıştımm...pko oldugumu bilmiyorduk bilee...
sonrasında geçenlerde bahsettiğimZİYA MOCANA gittik oda verdi...ve kuzenimede verdi ki..o benden küçük 21 yaşında pko felan hiçbişideyok..ona baktılar pko varmı diye ama yok..onada glukofen verdii..ve çokda güzel kilolar verdii..benden bu kadar bilgii..
canım yarın erkenn birazz.ben 3. günü yaptırıyorumm...özeldemi yaptıracaksınn ?? özelde yaptıracaksann cumartesi yaptır..ben 3. günü verdim hep kan...bende akşama doğru oluyordum hepp..o günü 1. gün sayıp..3. günü tahlil veriyordumm...
canım bizde sporu alışkanlık haline getirmek için bir düzene soktuk..azar azar başladık..ben SPOR BAŞKANI olarak zamanı belirliyorum ve denetliyorum..pek düzenli yapan yok..ama sende alet çok bu hafta günaşırı 25 dk idi sporumuz..şimdiden yapabilirsin..
canım yarın yaptıramazsam birkaç ay dahada yaptıramam. özel devlet fark etmez ama ben ilçede oturuyorum yarın merkeze gidecektim gitmişken yaptırayım diyordum cumartesi sadece test için gidemem zaten öylesine yaptırmak isyordum iki yıldır yaptırmadığım için ne durumda diye merak ettim:26:
Dikkat çekmeyi seviyo senin cimcime...Aman ceco hava nasıl oralarda bilmiyorum ama birde hastalıkla uğraşma
gülmekten ölüyorummm...senin kuzu sizi parmagında oynatıyor yaa...orjinalmiş oo lafa bakk :) :)
cecomm günde kendinii rahatt bırakk...bugün kaçamak günü yap dicemm amaa yarın tartı günüü..cumartesi daha uygun kaçamagaa...
Ne yediyriyorsun cocuga bu kadar enerjik oluyoyada ceco acaba bu cimcime sana mi benzemis bu enerjiklik konusunda ne de olsa genlerinde var
yazılarınızı okurken glukofen diye ilaç okudum acaba ne işe yarıyor zayıflamaya mı yardımcı yoksa bebek için takviye filan mı anlayamadım, eğer zayıflamakla ilgiliyse bende deniyeyim?
merhaba arkadaşlar ben yarın hormon testi yaptırmak istiyorum sizce erken mi çünkü bugün akşama doğru adet oldum. kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Başlama kilon 75.2 haftayada inşallah bol eksilmiş olurAranıza katılalı henüz 2 gün oldu kilom tabiiii aynı 75.2 haftaya cuma inşallah bende kilo vermiş olarak yazmak istiyorum.
Evde kala kala iyice hastalık hastası oldum bu sabah gittim kan tahlili yaptırdım trioidleirime bakılsın istedim 3,5 ay önce baktırmıştım bişey çıkmamıştı ama ben yine evham yaptım normalde böyle evhamlı biri değildim bebek olduktan sonra çalışma hayatını bıraktım evde kala kala olduuu
Başlama kilon 75.2 haftayada inşallah bol eksilmiş olur
Niye troitlerinize özellikle baktırdın canım...şekerine baktırmışmıydın
Şekeri sormamın nedeni pkolularda insülin direnci oluyo %HbA1C testi yapılmışmı...Canım ben aslında uzun süredir diyet yapıyorum ama buraya katılmam 2 gün oldu bir türlü kilo veremiyorum. tamam polikistik var ama yinede trioitlerde bişey var mı diye baktırmak istedim. 3,5 ay önce hepsine bakıldı şeker , trioit , kolestrol hepsi normal çıktı. Bu aralar bende kaşıntı başladı gerçi doğunun en ücra köşesindeyim ve çook soğuk havalar ondan olabilir mi diye düşündüm aile hekimi soğuktandır dedi. için rahat etsin test yapalım tekrar dedi.
Şekeri sormamın nedeni pkolularda insülin direnci oluyo %HbA1C testi yapılmışmı...
Bende aynıyım canım bu kadar soğuk havaya alışık değil bünyem...Aynı dert bendede başladı bende soğukla savaş veriyorum ve inanırmısın bilmem sürekli kaşınıyorum cildim pul pul dökülüyo bebek yağımı alsam diyorum acaba benimkidemi soğuktandır...hangi ildesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?