Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür laptob başına geçebildim
Günden döndüğümüzden beri kızın ingilizce ödeviyle uğraşıyordum
yemek molası verdik sonrada aynen devam
Bitirdik ama bende bittim
sağ olsun benim huysuz hiç bir cümlemi beğenmiyor öylemi olur böylemi olur diye eleştirip duruyor beni
madem çok biliyorsun sen yap diyorum onada bozuluyor
kavga dövüş ders yaptık
Babamız ingilizce bilmediğinden yırtıyor tartışmadan
Bugün gün fena geçmedi
şükür fazlada kaçırmadım hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah;
1 Portakal
1 elma
( bu ara canım hiç kahvaltı etmek istemiyor birde gün var diye abartmim dedim
)
Öğlen; ( günde normal yemek yapmıştı yengesi )
1 kase çorba
3 YK Nohut yemeği susuz
2 YK bulgur pilavı
1 avuç içi kadar ızgara tavuk
2 YK karışık salata
1 salatalık turşusu ( tadına baktım
)
ara;
2 KK kadar cevizli kek
2 Şekersiz çay
Akşam;
3 - 4 YK yoğurtlu havuç
1 Orta boy kase marul salatası
2 KK beyaz peynir
1 büyük fincan şekersiz çay
( akşamda canım istemedi ama maksat metabolizma çalışsın
)
Dikkat çekmeyi seviyo senin cimcime...Aman ceco hava nasıl oralarda bilmiyorum ama birde hastalıkla uğraşma
Canım İstanbuldayım ben
kar falan yok ama baya soğuk havalar
Annemin evi tam dört yol ağızı olduğu için baya bir esiyor eee doğalgaz sobası yada petek olmayınca sırf ufoyla ancak bir oda ısınıyor
Zaten anneme giderken çocuklara iki kat giydiriyorum hatta ev patiklerimizide götürüyoruz ayakları üşümesin diye
koltukta uzanırsa annem anında üzerine battaniye örter yatana kar yağar derler ya o hesap
Bakalım bu ara bırakmam belki ama onlar bu ayın sonunda belki almanyaya gidecek 2 - 3 ay sonra dönecekler ancak o zamanlar havalarda daha ısınmış olur gönül rahatlığı ile bırakırım
az daha sıkacağız dişimizi
gülmekten ölüyorummm...senin kuzu sizi parmagında oynatıyor yaa...orjinalmiş oo lafa bakk :) :)
cecomm günde kendinii rahatt bırakk...bugün kaçamak günü yap dicemm amaa yarın tartı günüü..cumartesi daha uygun kaçamagaa...
Sorma yaa hemde ne parmakta oynatmak
resmen bizi parmağına doluyor cadı
bir tek ablası onun numaralarını yemiyor
daha doğrusu hiç birimiz yemiyoruz ama işte ablasına sökmüyor
anında kalayı basıyor bizimkide ağlayarak anne kır onun kafasını bana bağırdı çok bağırdı diye şikayete geliyor
Ne zaman oyuncaklarını topla desem hemen koltuğa oturup aaaaa çok ağrıyor bacağım anneciğim toplayamıyacağım diyor
yada annemlere giderken merdiven çıkmak zor gelince
ama ben yürü diyorum babası kucağına alıyor kıyamıyor
Hep diyorum bu büyüdüğünde başımızı çok ağrıtacak diye
büyük rus askeri gibi beş karış surat erkeklerle ilgili bir sıkıntı yaşatmaz
ama öbürü yakışıklı görmesin anında süzülmeye başlıyor 3.5 yaşına rağmen
Ne yediyriyorsun cocuga bu kadar enerjik oluyo
yada ceco acaba bu cimcime sana mi benzemis bu enerjiklik konusunda ne de olsa genlerinde var
Valla bir bilsem ne o enerjiye sebep
anında keseceğim
Aslında haklsıın bende sevmem çok sakin olmayı
hatta eşime hep diyorum çok monoton bir hayatımız var diye
bana kalsa her an bir cılgınlık yapabilirim
hani gece yarısı kalk şuraya gidelim dese anında hazırlanırım yat aşağı manyakmısın demem
ama bizde evcil olan eşimdir daha çok hatta hep der şimdiki aklın olsa benle evlenmezdin diye
yok aşkım ama sende şu emekli amca modundan çık diyorum bazen
oda çocukları öne sürüyor onlar evlensin ondan sonra görürsün sen çılgınlığı diyor
ulen posam çıktıktan sonra çılgınlığı ne yapacağım diyorum gülüyor
Benim küçük cadıda bana çekmiş ha bire birşeyler yapsın istiyor
yatakta bile hep hareket eder benim gibi
Büyük kız desen aynı babası ha bire uyusun
gezmeye gideriz ne gerek var der
yılbaşı gecesi bile 10 buçukta yattı uyudu ruhsuz piyale
ulen insan fırsat bulmuşken arkadaşlarıyla yazışır ne bileyim gönlünce internette takılır yada en kötü ihtimal müzik dinler ama yok yattı uyudu miskin
Bende saftirik hayal kuruyorum en azından işte müzik dinleriz, sohbet eder gülüşürüz, Jenga oynarız yada ne bileyim en kötü ihtimal MOnopoly oynarız diye ama yooook yattı uyudu
Bana kalsa çocuklar olmasaydı kesinlikle sokakta girerdim yeni yıla
hatta şöyle ıssız bir tepede eşimle baş başa oturup güneşini doğuşunu izlemek isterdim ( Rumeli Fenerinden mesela ) ama nerdeeeeeeeee ne adrenalin ne romantizim
hiç biri olmadı kös kös oturdum
yazılarınızı okurken glukofen diye ilaç okudum acaba ne işe yarıyor zayıflamaya mı yardımcı yoksa bebek için takviye filan mı anlayamadım, eğer zayıflamakla ilgiliyse bende deniyeyim?
Açlık şekerini dengeleyip tatlı krizlerinide önlüyor pko tedavisinde kullanılıyor genelde
İlk kullanmaya başladığında ishal yaptığından kilo kaybıda oluyor ama düzenli kullanmak lazım
benim gibi arada bırakırsan tatlı krizleri yaşarsın yada kabızlık
normal doktorlar bile yazıyor onu ( sağlık ocağında )
merhaba arkadaşlar ben yarın hormon testi yaptırmak istiyorum sizce erken mi çünkü bugün akşama doğru adet oldum. kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Benimde bildiğim adetin 3.cü günü yapılıyor ama bir keresinde bende 2.ci gün yaptırmıştım
doktor sorun değil demişti
Umarım seninde sonuçta doğru çıkarda boşa bir ay daha beklemek zorunda kalmazsın