Bende çok seviyorum ama eşim pek sevmiyo zor tuttum kendimi ama yapmadım...
Kestaneyi fazla kaçırdım yaa
Bizim burda ala balık tesisi var canım ordan alıyoruz onunda buğulaması güzel olmuyo mısır unlayıp kızartıyorum...hamsiyide hamsi kuşu yapıyorum azcık yağda kızartıyorum yada buğulamasını yapıyorum...senin yaptığın balığın resmi hala gözümün önünde sen mısır unlayıp fırına atıyosun dimi hiç yağlamadan
Menüm iyiydide akşam bozuldu...
Sana diyecem diyecem unutuyorum diğer topikte muhammedömer vardı ya onunla görüşüyorum gün içinde bana havuç yememi söyledi yumurtanın çatlamasına yardımcıymış sende yee canım...ve ben bu ay incir kürüde yaptım
Gözümüz aççç miğdeyide dilediği kadar doldurmuyoruzki her istediğini yemiyoruzki
Aman be waw okadarcıkta yükselsin artık napalım doğal şeker oyavv kuzummm havuçç iyidee bizde pko varya onada zarar şekeri yüksek diyee...ama yesek bişi olmaz heralde tedavi sürecindee...ben salatalarda yıyorumm valla...ama eşimede yedircem erkegede iyiymişşş..
kv ankaraya gitmeden pazar yapar inşallah aldırıcamm bolcaa...
evet aynı kazartmaya hazırlar gibi hazırlıyorr...tepsiye diziyorumm..yanlarınada patatess...biraz kendini çekince silikon fırçalar varyaa onlarla yağ sürüyorum üstlerine yada istersen tereyağ koy ben koymadımm..ohh çıtır çıtır kızartmadan hiç fark yok dene bi kere..
Aynıyız canım... OOOO ben saymaya başlamıyayım ama düne göre daha iyiyim...unutmadan glukofenimide içeyimoff ne bilimm yaa...doyuyorum aslındaa..ama canım sıkılıyorr..ozamanlardada hepp bişilerr kemiresim geliyorr...ben mutluyken pek yiysim gelmezz...
amaşimdi meselaa.. kandil simidii olsaa...yanında çayyyy...ayy ayyyyyyyy
bende pko luyum dogum yapali 8 ay oldu kilolarimi veremedim.suan 75 kiloyum hedefim 58 olmak 2 ayda bir adet oluyorum oda coook az ve kisa surede bitiyor. Yarin bende basliyorum her gun ne yedigimi yazacam.
Aman be waw okadarcıkta yükselsin artık napalım doğal şeker o
Sen hiç pazara gitmiyomusun çık gez hem kafan dağılır hemde hareket olur...bende gidemiyorum burdaki pazarda toplasan 5 tezgah vardır manavdan alıyorum yada eşime sipariş veriyorum
Eşime balık siperişi verdim yarın gelirse balık alıcak deniycem canım böyle ama hamsi alırsa farklı yaparım eşim nasıl isterse
Aynıyız canım... OOOO ben saymaya başlamıyayım ama düne göre daha iyiyim...unutmadan glukofenimide içeyim
WAW cım şu fırında balığı deneyeceğim yarınki menümüz balık inş.
aynı bensin sende..sürekli birşeyler yemek istiyorum hatta bir ara tokum midem bulandığı halde tıkınıyordum..
işte bu duygusal açlık..yediklerimizi tatmadan çiğnemeden mideye indiriyoruz..
yazılarını paylaştığım diyetisyende aynı şeyi söylüyor..öncesinde tabak tabak yiyip birşey anlamadığı yiyecekleri şimdi canı istediğinde tadını çıkara çıkara yiyor ve bir tabakla doyuyor..
yediklerimi çok çiğnemeye çalışıyorum..
önceki mantığımı da değiştirdim artık
80-89 kg topikte 20 kg verdim küçük kızımı emziriyordum ve her cuma kendime bolca ödül veriyordum emzirdiğim için ödüller + olarak dönmüyordu hiç sporda yapmadım..
demek istediğim ödülün zıddı cezadır..cuma harriç diğer günler beyin cezalı sinyalini aldığı için diyet sendromuyla kendimi kasıyordum..verilen tavizler çorap söküğü gibi geliyordu..diyetisyenin dediği gibi;
BATTI BALIK YAN GİDER..yada haftaya toparlarım..belli bir zamana sıkıştırırsak hep diyorum sonunda patlama yaşarız ve o zahmetle verilen kilolar o kadar kolay geri geliyorki...
ben kendime zaman biçmiyorum..ayda 5 kg vereceğim yada yaza kadar zayıflayacağım..düğüne kadar..vs.
yeme alışkanlığımı düzenliyorum..herşeyi yerim..ama artık gerçekten yemek istediğim de yiyeceğim..
destan yazmışım neyse..kendimi iç sesimle nasıl motive ediyorsam bu size yansıyor
elocan kestaneyi benim canımda istiyor son zamanlarda..
yalnız kestane karbonhidrat bakımından çok zengin..bir taneciğinde 23 kl var..
afiyet olsun yaramasın..yarına dengelersin...bol bol su iç
kızlar bir araştırmamı daha size aktarmak istiyorum..lise çağlarında 8 li rakamları ilk defa gördüğümde ki diyet hiiç yapmadım sabahları kahvaltıdan önce bir bardak sulandırılmış greyfurt suyu içtim inanın farkına varmadan 10 kg vermiştim..
yoğurt kürünü yaptıktan sonra haftaya greyfurt yemeye başlamayı düşünüyorum..yemeklerden önce bir bardak sulandırılmış içeceğim..yoğurtlu kürden çok daha iyidir..
yalnıııızzzz....bir sorum var araştırdım cevabını buldum sanırım greyfurtla (bazı ilaçların)düzenli ilaç alımı olmuyor..metformine etkisi var mı birde ben hipotroidden dolayı levotiron kullanıyorum
metformine ve levotirona etkisi yok..
GREYFURT VE KİLO VERME
Bir tam greyfurtta yaklaşık 80 kalori olduğunu biliyoruz. Fakat greyfurtun asıl marifeti yağ yakıcı etken göstermesi. California bölgesinde bulunan bir klinik uzun zamandır greyfurtla zayıflamakonusunu inceliyor. Elde edilen bilgilere göre ise yemeklerden önce yenilen bir yarımgreyfurt kilo almayı önlemenin yanında vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyormuş.
Greyfurt ile nasıl zayıflayacaksınız?
Greyfurt ile zayıflama için birkaç önemli nokta belirteceğiz, unutmamak gerekir ki tıka basa yiyerek ve üzerine de greyfurt tüketerek zayıflama sağlayamazsınız. Greyfurtsadece sizin zayıflamanıza metabolizma hızını artırarak etki eden bir meyvedir. Bu yüzdengreyfurt takviyesi mutlaka bir diyet eşliğinde uygulanmalıdır. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinden önce yarım bardak greyfurt suyu içerek bu takviye sağlanmaktadır. Önemli bir nokta ise greyfurt suyunun kesinlikle şekerlendirilmeden tüketilmesi gerektiğidir.
Canım bu greyfurtu bende duymuştum geçen hafta sonu baktım ama burada bulamadımkızlar bir araştırmamı daha size aktarmak istiyorum..lise çağlarında 8 li rakamları ilk defa gördüğümde ki diyet hiiç yapmadım sabahları kahvaltıdan önce bir bardak sulandırılmış greyfurt suyu içtim inanın farkına varmadan 10 kg vermiştim..
yoğurt kürünü yaptıktan sonra haftaya greyfurt yemeye başlamayı düşünüyorum..yemeklerden önce bir bardak sulandırılmış içeceğim..yoğurtlu kürden çok daha iyidir..
yalnıııızzzz....bir sorum var araştırdım cevabını buldum sanırım greyfurtla (bazı ilaçların)düzenli ilaç alımı olmuyor..metformine etkisi var mı birde ben hipotroidden dolayı levotiron kullanıyorum
GREYFURT VE KİLO VERME
Bir tam greyfurtta yaklaşık 80 kalori olduğunu biliyoruz. Fakat greyfurtun asıl marifeti yağ yakıcı etken göstermesi. California bölgesinde bulunan bir klinik uzun zamandır greyfurtla zayıflamakonusunu inceliyor. Elde edilen bilgilere göre ise yemeklerden önce yenilen bir yarımgreyfurt kilo almayı önlemenin yanında vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyormuş.
Greyfurt ile zayıflama için birkaç önemli nokta belirteceğiz, unutmamak gerekir ki tıka basa yiyerek ve üzerine de greyfurt tüketerek zayıflama sağlayamazsınız. Greyfurtsadece sizin zayıflamanıza metabolizma hızını artırarak etki eden bir meyvedir. Bu yüzdengreyfurt takviyesi mutlaka bir diyet eşliğinde uygulanmalıdır. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinden önce yarım bardak greyfurt suyu içerek bu takviye sağlanmaktadır. Önemli bir nokta ise greyfurt suyunun kesinlikle şekerlendirilmeden tüketilmesi gerektiğidir.
Bugün balık günü bizde hatta eşim arkadaşlarıyla balık tutmaya gitti ama ben pişirebilirmiyim bilmiyorum belim çok ağrıyo günboyu yattımhadi bakalımm yarın balık günü sizde demekkii...afiyet şeker olsun..yok yaww eşim izin vermez pazara..bende pek sevmem kalabalık olur diye...ama eşimle gittim bi kaçkere hele sosyete pazarlarına bayılırım...ama burda kv yapıyor pazarı sağolsunn...o olmazsad a marketten alırız eşimle..
ayyyyyyy ne oldu bize bölee yaaaaaaa.....duygusall açlık çekiyoruzz galibaa...
canım balık harika oluyor öncede tuzluyorum ama ununada açık tuz atıyorumm...acık fırında kendini çekince fırçayla yağ sürüyorum..ben hamsi ve istavrit yaptım..ice kızart çıtır çıtır oluyor..yanlarınada patates tuzla att..ohh missss...
bu ara canavar var gibi içimdee..devamlı yemek istiyorum..duygusal açlıktır belkide benimkii...
bunu deneyebilirrmmmmm....evet bunda bende katılırım sanaa....ama okadar çok şey yiyip içiyorumki vucut yeret dicek...
hergün 2 kupa hayıt suyu....
2 bardan infolikk...
yeşil çayy...
ilaçlarr...
Canım ben artık yapmıyorum yoğurt kürünü bendede bi değişiklik olmadı kullandığım bir hafta boyunca...selamun aleyküm kızlar..
sabah güzel bir kahvaltıdan sonra ev işiyle meşgul oldum ve daha yeni oturdum..eşimin dışarıda işleri vardı birazdan gelir..akşama balık yapacağız..yemekten sonra da bir akrabasına gideceğiz..
dün yatarken yoğurt kürünü yemedim..sabah aç karnına yedim..çok şişiriyor beni..sabah tartıldım geçen haftaya göre 400 gr fazlam var..yoğurt bitene kadar kürü yapacağım..
hoşgeldinn canımm..hadi bakalımm yarınn bekliyoruzz senideeee....
bende pko luyum dogum yapali 8 ay oldu kilolarimi veremedim.suan 75 kiloyum hedefim 58 olmak 2 ayda bir adet oluyorum oda coook az ve kisa surede bitiyor. Yarin bende basliyorum her gun ne yedigimi yazacam.
gecmis olsun canimKızlar siz glukofeni yada benzeri ilacı nasıl kullanıyosunuz...Ben bugün 1000mg la başladım hatamı yaptım acaba...Bugün temizlik yapıcam inşallah dün ceyranda kaldım sırtım ve göğsüm ağrıyo...
tesekkur ederim canim kocam aksam geldi cok guzel kusburnu ihlamur ve bicok sey koymus icine karistirdi iyi geldi en azindan dun gece cok iyi gecti yeni yila daha iyi girdimÇok geçmiş olsun inş ilerlemeden atlatirsin
AmiiiiiiinnnnSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese yılın son gününden kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah Yeni yıl hepimize sağlık ve huzur getirirgönlümüzden geçenleri hayırlı olarak önümüze sunar Rabbim inşallah....Aminnnnn
Gece sağ olsun küçük cimcime yine tam formundaydı
Uyumamak için inat etti hatta kuçağımda yatırıp sallamaya çalııştım ama o keyif yaptı ve dakika çenesi durmadı
Bizim Film planlarıda hayal olduEn sonunda eşimde dellendi hadi yatalım bari dedi ve cadı aramıza yatıp bıdı bıdı konuşmaya devam etti kız uyusana dedikçe uykum yokki, ben konuşcağım, kimse beni susturamaz diye tutturdu durdu sonunda hangimiz önce uyudu onuda hatırlamıyorum ama en azından uykumu aldım biraz daha erken yatınca
Bugün Annemlere gitmiyorumEşim öğlende eve geliyormuş o yüzden o gelene kadar biraz etrafı toparlamak istiyorum Yeni yıla temiz gireyimde bütün senem pis geçmesin o işin şakası tabi ama dağınıklık olunca bana geliyorlar evde tek başımıza oturacağız diye de salmanın anlamı yok nasılsa
Akşamda büyük ihtimal abartmamak için yemek yapmıyacağımsalata tarzı şeyler düşünüyorum oda çok az yaparım sonra günlerce ziyan olmasın bitireyim bari diye uğraşıyorum Bir tek milyöfden kızım börek yapsana diye tutturdu onuda ufak ufak yaparım hem yemesi kolay olur hemde benimde gözüm doyar ve fazla yemem
Anam daha kahvaltı etmeden akşam yemeği düşünüyorumneyse hemen birşeyler yiyeyim sonra yine buralardayım
Allah razı olsun canımİnan samimiyetini yazılarından alıyorum
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah....Aminnnnnnnnnnn
Dediğin gibi biraz kendimi iki günde olsa serbest bırakacağımŞu Glukofenide düzenli olarak içmeye başlıyayım yine tek eksiğim o ve su şimdi düşününce ama senin dediğin o intolerans testinide gerçekten bir ara yaptırsam iyi olucak. Daha evvel düşünmüştüm onu yaptırmayı ama baya bir pahalıya yapılıyordu diye mecbur vazgeçmiştim. Bakalım belki daha uygun bir yer bulurum
Eşimde hep söyleniyor kasma bukadar kendini diye çünkü biliyor 10 gün çok kasarsam patlama olunca daha beter olucağımı
Allahın izniyle yeni yılda herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorumhepimiz için inşallah...Aminnnnnnnnnnn
YOk anam nerdeeee cadı bizi uyuttu
Neyse bugün öğlende onu uyutmayacağım birde bol bol oyun oynarım ki yorulsun sonrada yeni yıla uyuyarak girsin cadışaka bir yana ama arada insan baş başa birşeyler yapmak istiyor
Allah hepinizden razı olsunTopikçe benim için seferber oldunuz
Onuda netten bir araştırayımda belki dediğin gibi bana uygundur
şu depresyondann çıksam belki daha rahat vereceğim
insallah canimSlm kızlar siz hiç uyumuyormusunuz saat kaçlara kadar yazışmışsınız. Ne güzel. Ben spora ve rejime devam :))) hadi bakalım. Bebek içinde bir iki ay ara vermeyi düşünüyorum. Sonra tekrar tedavi ve çalışmalara başlıcaz :) Nasip artık.
yağmurlu_ist Gürcistana pasaporta gerek yok nüfus cüzdanınla girebiliyorsun. Bizde pasaport vardı ama sadece nüfus cüzdanlarımıza baktılar. Güzel bir uygulama. İnşallah Trabzon, Artvin, Rize gidip görebilirsin çok güzel yerler.
Hangi ilaca basliyorsun canim ek olarakmi basliycaksinhadi bakalım şu yogurt kürünü takipdeyimm işe yarar inşallahh..bu hafta belli etmesede haftaya belli olurr etkisi...
glukofen deme bana bu ara yaaa...ben onu bırakan gibi gabızz oluyorummm...1 hafta sürüyor odaa..vee bende artıkk basurr da varrrrrrhangi hastalıktan korktuysam başıma geldii...
2 gündür içiyorumglukofen yine ama günde 1 alıyorumm..çünkü şimdi metformin içerikli başka bi ilacada başlıcammm..o yüzden 1 e düşürdüm...ama yinede glukofenden vazgecemiyorum...çünkü benim tatlı krizlerimi tamamenn önlüyorr yaaa...karın ağrısınada alıştım artık 2 gün çekiyorumm...ama şunu diyim gabız problemi olanlar muhakkak her sabah ılık suyla kayısı yemelii..benim oda bittii..onuda almam lazımm...
Amin insallahİyisiyle kötüsüyle bir seneyi daha arkamızda bırakıyoruz
İnşallah yeni yıl bir öncekinden çok daha güzel geçer ve en önemlisi hepimiz ailemiz ve tüm sevdiklerimizle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçiririz....
Herkese iyi senelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim gönlünüzden geçenleri bu yıl hepinize hayırlı olarak sunar inşallah....Aminnnnnnnnnnnn
Ya bende yapmadım birşey aslında her zamanki gibi akşam yemeği ( tavuk patates diye tuturdu eşim ) daha sonrada zaten kuru yemiş ve meyveyle PTT yaparız olur biter
Benimkide dün diyordu bira alayım sanada diyetabi biliyor ben kaldıramıyorum iki birayla maymuna dönüyorum
Canım çok geçmiş olsun
İnşallah şu anda daha iyisindir
kızlar bir araştırmamı daha size aktarmak istiyorum..lise çağlarında 8 li rakamları ilk defa gördüğümde ki diyet hiiç yapmadım sabahları kahvaltıdan önce bir bardak sulandırılmış greyfurt suyu içtim inanın farkına varmadan 10 kg vermiştim..
GREYFURT VE KİLO VERME
Bir tam greyfurtta yaklaşık 80 kalori olduğunu biliyoruz. Fakat greyfurtun asıl marifeti yağ yakıcı etken göstermesi. California bölgesinde bulunan bir klinik uzun zamandır greyfurtla zayıflamakonusunu inceliyor. Elde edilen bilgilere göre ise yemeklerden önce yenilen obir yarımgreyfurt kilo almayı önlemenin yanında vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyormuş.
Greyfurt tansiyon kan sekeri udsuklugune yol acabiliyor dikkatliBende yeniym arkadaslar,4 yil olacak martta evleneli..sizi okuyodum surekli ama yazmak,dahil olmak istedim.bendede pko var ve en son 4 ay once seker yuklemesi yaptirdm gizli seker cikti.aclik 110,ilk saat 177 idi.4 ayda saglijli beslenmeye calisarak 98 kilodan 90 a indim.2 aydir adetm duzeldi.eger subatin ortasina kadar 5 kilo daha verebilirsem yeniden yukleme yaptirucam eger dusmusse direkt tup bebek insallah..tabi bu 8 kilo oyle boyle gittide simdiden sonrasi zorluyo..