Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kopyaladım masa üstüne yapıştıramadım sinir oldum...
Sen nekadar vermiştin bir haftada

wawcım hiç endişelenme ben hayıt hapını bıraktım lh fsh den 4 birim yüksek çıktı 3 ayda uçtu
zaten doktor söyledi değerler değişmiş yükselmiş bozulmuş
ya özelde yapılıyor yani o test afffffff aff gerek görürse yaptırıyor değil mi?
ya bu doktorlar baştan bakmıyor sonra o bu şu diyor
canım gündüzleri kendine bir meşguliyet bulman gerekli bu uyku düzenin çok önemli
sesim bir güzel bir güzel kısıldı bir de bugün iyice gitmez inşallah
ben kemana sardım bu ara ney ve keman sesi hiç dinledin mi ikisini bir arada ?
nasıl huzur verici geldi bana anlatamam
ondan dolayı vee
itiraf ediyorum nöbetler harici evdeyim hm kafama takıyorum takmamam gereken konuları
hem çok iş yapıp kendimi beynen bedenen bitiryorum :18: yeni başladı bu da....
çünkü sağım solum yine yaw Allah bozmasın gözüm yok da yaw biri 3 diğeri 1,5 yaşında bu ne şimdi
diğer komşu biri 10 diğeri 5 yaşında yine
tebrik ediyorum herkes bunları konuşuyor gitsem olmuyor gitmemek için bahane buluyorum
yani şimdi bunu onlara anlatmak çok zor hislerimi anlatmak zaten imkansızzz
yani ne yapayım beni bir Allah biliyor bir de benim durumumu paylaşan sizler
bu arada o komşum 10 kg vermiş 2 ayda şoklardayım hemende kalmış
bana durumu soracak diye gidip konuşamıyorum da hayırlısı...

ayy iskender ya bu iskenderi soslu falan ekmeğini yemeden yiyorum ben
yanında sade soda
yani 3 hafta önce yedim
zayıf insanlar bunu düşünmüyor yiyor karnını doyuruyor ve yediklerini enerjiye çevirip kullanıyor
bizde öyle olsakkk

wawcım hiç endişelenme ben hayıt hapını bıraktım lh fsh den 4 birim yüksek çıktı 3 ayda uçtu
zaten doktor söyledi değerler değişmiş yükselmiş bozulmuş
ya özelde yapılıyor yani o test afffffff aff gerek görürse yaptırıyor değil mi?
ya bu doktorlar baştan bakmıyor sonra o bu şu diyor
canım gündüzleri kendine bir meşguliyet bulman gerekli bu uyku düzenin çok önemli
sesim bir güzel bir güzel kısıldı bir de bugün iyice gitmez inşallah
ben kemana sardım bu ara ney ve keman sesi hiç dinledin mi ikisini bir arada ?
nasıl huzur verici geldi bana anlatamam
ondan dolayı vee
itiraf ediyorum nöbetler harici evdeyim hm kafama takıyorum takmamam gereken konuları
hem çok iş yapıp kendimi beynen bedenen bitiryorum :18: yeni başladı bu da....
çünkü sağım solum yine yaw Allah bozmasın gözüm yok da yaw biri 3 diğeri 1,5 yaşında bu ne şimdi
diğer komşu biri 10 diğeri 5 yaşında yine
tebrik ediyorum herkes bunları konuşuyor gitsem olmuyor gitmemek için bahane buluyorum
yani şimdi bunu onlara anlatmak çok zor hislerimi anlatmak zaten imkansızzz
yani ne yapayım beni bir Allah biliyor bir de benim durumumu paylaşan sizler
bu arada o komşum 10 kg vermiş 2 ayda şoklardayım hemende kalmış
bana durumu soracak diye gidip konuşamıyorum da hayırlısı...

ayy iskender ya bu iskenderi soslu falan ekmeğini yemeden yiyorum ben
yanında sade soda
yani 3 hafta önce yedim
zayıf insanlar bunu düşünmüyor yiyor karnını doyuruyor ve yediklerini enerjiye çevirip kullanıyor
bizde öyle olsakkk

bugünki menümü yazayım
sabah
yoğurtlu karışım (bırakıcam sanırım artık bunuda)
1 kkk peynir
6 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek

ara
1 kase keten tohumlu yoğurt
elma
mandalina

şimdide
bir avuç leblebi
5'i bir arada çay

aayyy bende iskenderde etinden çokk o ıslak ekmeğini seviyorummmmmm şirineeeee bigünn adanaya gelicemm seninlee kepap partisii yapıcammm....sen kebapcı ben kebapcıı ohhhhh....

canım ben bu listeyle..haftada 1 kilo verebiliyorum bazen ayda 5 kiloda oluyorduu..ama hiç saşmadan yapıyordumm...bide dr buna ek..ben patates salatasını istiyorum dediğimde haftada bir çor ba salata yerine pazates salatası vermiştii...bide haftada 2 kez pudik yiyebilirsin demişti ama ogün meyve yemicen 2 öğün...onuda hava sıcakdı serin bişiler dediğimde demiştiii...

canım direk kopyalanmazzz....bak şimdi masaüstüne ferade sağ tuşu tıkla..orda yeni seceneginden world dosyasını seç...masa üstüne gelecekkk...o world dosyasınaa kopyala yapıştır dee..oraya olurr..ordada düzenleyebiliirsin...sonrada çıkartttır onuu buz dolabın üstünee as..benim mutfakdada var odada da listeee :) sağım solum listeee...

canım bu beşi biarada çayı çok içmeee..bu genelde gabızken tercih ed,lecek bi çayy...bide gebelik düşünen kişileriz bizzz..onların içinde sinamiki varmı tam bilmiyorum ama pekde iyi değil..haftada 1..2 bişi etmezde hergün içmeee...

gebelik düşünenlere yasak olan bitkiler diye bi araştır bakalımm...

ELOCANNN..hani bu bitki çayları rahatlamak için içiliyor yaa geneldee..kas gevşetiyorr..o rahimdeki kaslarıda gevşettiği için..bebek tutunmada zorluk çeker diye okumuştum bi bakım bulursam paylaşırımm...

wawcım listeyi kaydettim canım sağol akşam düzenliycem inş...

Aman ne bilim herşeyi dengede götürmem lazım kilo kilo deyip bebeği unutmamam lazım
yemeğimi yapıp bakayım netten içindeki bitkiler zararlımıymış bize diye
yeşil çayın bi zararı yok ama öyle biliyorum

ya canım bu kür nasıl birşey...çok kolay yerim diyordum ama boğazımdan geçmiyor..bir kaşık alıp üzerine bir bardak su içiyorum yani zor yiyorum..
dün akşam yemekten önce yedim birde bu sabah aç karnına..beni aksine kabız yaptı sanki..bir hafta düzenli yapacağım..yalnız
sabah-öğle-akşam- değil de....sabah-akşam-yatarken yiyeyim diyorum
sen hiç vermedin mi??birde pes etme düzenli beslenmeye dikkat et elbet gidecektir kilolar..alırken birer birer alıyoruz verirken gram gram anca gidiyor..

Canım inanki ben onu bitki çaylarından daha rahat yiyorum okadarda zorlanmıyorum yani...
Aslına vermişim sabah 70.500 düm cumadan beri yarım kilo gitmiş...yok pes etmiycem canım diyete devam

Canım inanki ben onu bitki çaylarından daha rahat yiyorum okadarda zorlanmıyorum yani...
Aslına vermişim sabah 70.500 düm cumadan beri yarım kilo gitmiş...yok pes etmiycem canım diyete devam

yeşil çayı bende önceleri içemiyordum ama limon sıkınca rahatlıkla içiyorum..ne güzel işte 3 günde yarım kilo süper..cuma 6 ları kesin görürsün..
darısı başımıza...

gelelim bugünkü menüye
sabah
yumurta
2 d.kepek ekmek
zeytin
öğle
çorba
yarım simit
peynir
çay
ara
2-3 dilim kabak tatlısı
akşam
etli nohut
bol salata
1 d.ekmek

yemekten sonra görümceme gideceğiz elbet çayın yanında birşey olacak..ucundan alırım artık..dün akşam da k.validem un helvası yapmıştı çook güzel duruyordu ama ben iki çatal alıp bıraktım
biraz öncede yoğurt kürümü yedim daha doğrusu suyla yuttum..yarım saat sonra yemeğimi yiyeceğim..

bu arada kızlar;
BU HAFTA SPORUMUZ 25 DK..

ÖNEMLE ESEFLE KATILMANIZ RİCA OLUNUR...
GÜN AŞIRI YAPIYORUZ..
LÜTFEN DK YA RİAYET EDELİM..AMAÇ SPORU ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMEK..
DÜZENLİ BESLENMEYLE BİRDEN BAŞLANILAN SPOR BESLENMENİN BOZULMASIYLA BIRAKILIYOR..
SPOR HAYATIMIZIN BİR PARÇASI OLMALI..GAYEMİZ BU YÖNDE..
HAFTANIN SPOR BİRİNCİSİNİ DE CUMA BELİRLEYELİM..
HERHANGİ YAPILAN BİR İŞ SPOR YERİNE GEÇMİYOR
SPORA KENDİNİZE ÖZEL ZAMAN AYIRIN..BEYNİNİZİN VE BEDENİNİZİN BUNA İHTİYACI VAR..

Bugün daha iyiyim canım tekrardan motive oldum :)
Allah razı olsun canım...Amiinnn amiinnn inşallah
daha iyi zamanlara insallah

hosgeldin canim, gormek istedigim yerleri gormussun kendim gitmis kadar sevindim ama kendim gidersem daha cok
Gurcistana passport gerekmeden mi girdiniz

supersin canim benim evimde zerdecal im yok dun marketlerde de aradim bulamadim onsuz baslasam olmazmi ya gerci grip oldum sanirim hafta sonu falan baslayabilirim,
Oglen menum makarna salatasi ara yarim bardak 9lu cay
Tekrar ara 1portakal1mandalinspa 1elma
Aksam corba

Buarada arkadaslar beni spor bildiriminden muaf tutabilirsiniz. Eger sporsuz olmaz diorsaniz listeye de eklemeyin lutfen.

Waw listeni acamiyorum. Tablet pcden girdigim icin sanrim.;(

yeşil çayı bende önceleri içemiyordum ama limon sıkınca rahatlıkla içiyorum..ne güzel işte 3 günde yarım kilo süper..cuma 6 ları kesin görürsün..
darısı başımıza...
Limonlu naneli yeşil çayda aldim canim olmuyor bergamontluyu ehhh iste biraz biraz içmeye basladim şekersiz oolduğu için icemiyorum sanirim
Ayyy 6 gorucegim günleri bekliyorum yaninda da beş olanindan 65 olunca doktora gidicem

Yarin yine yapicam inş ssporumu bugün kalbim agriyodu nedense usuttum sanirim
Benimde bugünlerde yine canim çok tatli istiyor ama YEMİYECEM

Yagmurlu_İst canim zerdacalsiz olurmu bilmiyorum ben aktardan aldim varsa yakininda yarin bi bak istersen...az yemissin makarna salatasi olmasaymis iyiymis...geçmiş olsun bu ara kimle konustuysam ya grip yada midesini bozmus

Yagmurlu_İst canim zerdacalsiz olurmu bilmiyorum ben aktardan aldim varsa yakininda yarin bi bak istersen...az yemissin makarna salatasi olmasaymis iyiymis...geçmiş olsun bu ara kimle konustuysam ya grip yada midesini bozmus
Saol canim sabah biseyim yktu 45 dk spor bile yaptim, sabh size yazarkende yktu ama sonra usume tuttu yatiyorum hazirda o oldugu icn yedim yapacak halim yoktu disariya cikabildigimde bakaim canim

oynasak spor olurmuu.. :) :)

derslerr ne alemde derslerr :) :)

hangii listeyii canımm ??? yok pc tablet farketmiyorr...

Yarin yine yapicam inş ssporumu bugün kalbim agriyodu nedense usuttum sanirim
Benimde bugünlerde yine canim çok tatli istiyor ama YEMİYECEM

aynennn...bugün eşim pasta aldı karfurdaa promosyon yapmışlardı büyük pasta 15 aldıı..baya gezindik elimizdee..sonra ben yeşillikleri alınca pastayı bıraktırttım..istedi diyede 1 dilim aldık yedii...şimdi yanımdaa ahhh waww ahhh şimdi o pasta burda olacaktıııııı diyorr..ama olsa dayanamazdımmmmmmmmm..... bu ara canım sütlü tatlılardanda çekiyor uzun zamandırr sütleçda yapmadımm ama bi süre daha yapmamm...kabak mevsimii ayyyyy kabak tatlısıı kız tatlı dedin damarıma bastınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…