Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Wawcim biraz kati bi diyet degilmi yapabiliyosan masallah sana bu arada tartim bozuldu yarin bildirim yapamayabilirim

anamm ozamann kork sonuçdann ne zamandır bozuk...tartı bozuldugu andaakilolar alınıyorr...tartılmaaya çalışş ...

canımm bazı günleri böle az menüü hergün değill...ben 25 kilo vermişimm yaklaşık 20 kg sini bu diyetle vermişimdirr...ne zamandır takıldımm belki bu toparlar beniii...

Canim kilo almaya basladim istahimda cok acildi frenlemek lazim bunu bu karisimla biraz frenlenenir diye düşünüyorum...
İnş bu listeyi uyguladigin dönemdeki gibi kurtulursun fazlaliklarindan canim

İnsallah canim. Pili bitti muhtemelen. Bugun oldu digital ekraninda lo yaziyo
Yaaa kg gelmesin ya yilbasi icin dar bi elbise aldim kg alirsam giremem icine ve kaos a gireriz o aksam

İnsallah gider kg lar

Son düzenleme:
selamun aleyküm kızlaarrr...
kreşten geldim yemeğimi yedim oturuyorum..
kreşte yine tatlı kaçamağım oldu
bugün spor yok ama ben yarınkini bugün yapacağım..haftada toplam 4 gün yapıyoruzz
sabah tartıldım 100 gr eksik çıktım..kaçamaklar affetmiyor ama istikrar!

facede onlıne yemek blogları varr..ve çok güzel şeyler paylaşıyorlarr....mini pide ve pizzlar yapmışlarr..2 kere kalktımm sonra geri oturdummmmmmmm.......canım cekiyorr..ama yarın tartı varr...belki yarın akşama yaparımm...

köfte yapımm bariii...eşimede acık pilav yanınaa...offffffff canım yemekk yemekkk istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......pide istiyorumm..börekk...ayyy pizzaaaaaa....ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim yine bu listeylee açlıkk krizlerimm başlıyorrrrrrrrrrrrr...........

CECOMM hatırlarrbi bunları o zaman başka topikdeydikkkkkk

KIZLAR YOĞURT KÜRÜNÜ ARAŞTIRDIM MANTIKLI GELDİ..KK DA KİLO VERENLERDE VAR
AMA HİÇBİRŞEY TEK BAŞINA ZAYIFLATMAZ UNUTMAYIN PKO DA KİLO VERMEK ZOR OLDUĞUNDAN METABOLİZMAYI HIZLANDIRMAK İÇİN İYİ BİR ALTERNATİF..

HAFTADA YARIM KİLO VERSEK İDEALDİR.

NEDERSİNİZ BERABER BİR HAFTA BU KÜRÜ DENEYELİMMİ??

ELOCAN BAŞLADINMI?
PAZAR BAŞLAYALIM DİYORUM NEDERSİNİZ???
KÜR HAKKINDA BİLGİ VEREYİM;

Kür %100 etkili olduğu söyleniyor. Üstelik zerdeçal gibi bir sağlık iksiri varken ne zararı olabilir değil mi? Kürümüzün bilimsel dayanağı ABD Tennesse Üniversitesi'nin araştırmaları. Bu araştırmalara göre yağsız yoğurt, göbek yağlarının %81 inin tek başına eritiyormuş. Ayrıca zencefil yağ yakıcı ve metabolizma hızlandırıcı özelliğe sahiptir. Zerdeçal hazmı kolaylaştırıp, ödem attırıyor ve tarçının da zayıflamaya yardımcı olduğu
bilimsel kanıtlanmıştır.

Gelelim kürümüzü nasıl yapacağımıza

Her öğün yemeklerden yarım saat önce (sabah-öğle-akşam)

1'er çay kaşığı zencefil, zerdeçal ve tarçını 2 yemek kaşığı yağsız yoğurt ile karıştırıp tüketiyoruz.
bol sıvı tüketerek ve azda olsa spor yaparak verebiliriz diye düşünüyorum.malzemeleri alıp yapmak istiyorum.çünkü benim hipotroidden dolayı da metabolizmam yavaş..
hep beraber deneyelim...özellikle CECOO ,,,,WAW,,

wawcim kis aylarinda vucut karbonhidrat istiyormus' senin durumunda bundan kaynakli, vucudun seni yanitiyor bak bende yemek yapmayinyemeyi yedirmeyi severim, zevk aliyorum guzel yemek yedigimde ama kendimizi durdurmaliyiz,

Ben pazartesi baslybilirim

Ne kadar kg verdiriyor acaba bilgin var mi

kızlarrrrrrrrr akşamm yemeğimii yedimmmmmmmmm......

çok acıkmışımm....fırına köftee attımm bide patatess..kızarmış gibydiii...çok güzeldii..kızlar ben köfteye yumurtaa koymuyorumm harika oluyorr...

valla 6 ..7 tane küçük köfte yedimm...

6..7 dilimde patatesssssss napımm yaaaaaa....

birazda yogurtt...

listeme göree..köfte ve salata yemeliydimm...ama dayanamadım patates yedim..salatada zor geldi yapmakk...

allahım eşimde bir ekmek getirmişş çıtır çıtırrr....bide bana demiyormu bi parça ekmek versene..vallaa:26::26::26: ekmeği toplarkenn 2 kere ısırdım tam başından dayanamadımm napımmmmmmmmm......:26::26::26: daha gn devam ediyorr..meyve ve süt içmeyi düşünüyorum okadarr...

Ne kadar kg verdiriyor acaba bilgin var mi

canım kişiden kişiye farklılık gösteriyor..kk da verenleri okuyorum da 1 haftada 3 kilo verende var (bence fazla sonra geri gelir)
1 kilo verende...bana 1 kg bile fazla geliyor..düşünsene günde 100 gr versek ayda 3 kiloya yakın eder ki en ideal olanı da bu zaten..
bu kürü yaparken dengeli beslenmeye ve spora devam edeceğiz..amaç metabolizmayı çalıştırmak...
hep beraber başlayalım bakalım pkolu olarak hepimizde nasıl etki gösterecek..gliforu da bir süre içmeyi düşünmüyorum..ayrıca bu kür tok tutuyormuş..5 gün yapıp 2 gün ara verip tekrar devam etmek gerekiyor bağışıklık yapmaması için..
PAZARTESİ BAŞLAYALIM İNŞ.

bu yoğurt kürü aynı zamanda bu kış aylarında bağışıklığı da güçlendiriyor..
ilk hafta hiç kilo vermeyip ikinci hafta 2 kg verenler de var..

birde karbonatlı su içelim mi kızlar???

Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır?
KADINLARKULUBU 22 TEMMUZ 2013 34

Karbonatlı suyla kilo vermek, pek çoklarına yabancı bir zayıflama yolu olarak gelebilir. Ancak geleneksel kullanım alanları olan hazımsızlık, vücuttaki fazla asit birikimini atmak, mide fesadına doğal çözüm sunmak gibi genel faydalarının yanında karbonatlı su aynı zamanda zayıflama amacıyla da kullanılıyor.
Peki karbonatlı su zayıflatırmı?
Metabolizmayı hızlandırmanın yolunun vücudun asit baz dengesini alkali seviyeye çekmekten geçtiğini uzmanlar söylüyorlar. Bunu yapmanın en doğal yolu ise karbonatlı su içerek zayıflama oluyor. Karbonatlı suyun alkali yapısı ise bu konuda bizlere büyük bir fırsat sağlıyor. Özellikle et ve karbonhidrat ağırlıklı beslenen kişilerde vücutta asit birikmesi oluşmakta ve bu durum da ister istemez kilo vermeyi neredeyse imkansız hale getirmektedir. Ortalama olarak sahip olduğumuz her 15 kg için 1 kg karbonatlı su tüketmek gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve kalıcı zayıflama sağlayabiliriz. Bu konuda batı ülkelerinde yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup gerek doğal maden suyu gerekse karbonat adını verdiğimiz beyaz mineral karışımı ile yapılacak içecek kürü ile doğal zayıflamanın yolu açılmaktadır.
Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır?
Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.
Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı edeceğiz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar.

Canım ben yoğurt kürüne başladım günboyu gerçektende acıkmadım fazla öğleden sonra biraz acıktım sadece...bakalım yarın sabah kaç kg çıkıcam...bugün tlf su uyarısını ayarladım günboyu wcdeydim
karbonatlı suyu bende duydum ama yogurt kürüyle birlikte olurmu

yogurt kürüne değildeee bu suyaa bende başlayayımmm...bugun baya içtim su amaa wc denn çıkamadımmm.....

bidee kızlarrr ben bişi farkettim su serın diye az içiyorumm suyumu ılıttımmm ozamann baya içebildimm....

Canım bende sobanın yanına koyuyorum suyumu ozaman içebiliyorum...burda sular çok soğuk donuyo :)

elocan ikisi birarada neden olmasın..yapanlar ve güzel kilo verenler var
BEN PAZARTESİ BAŞLIYORUM İNŞ.
WAW NEDEN YAPMIYORSUN???

CECOO SENDE MUTLAKA DENEMELİSİN İNATÇI KİLOLARIN İÇİN

WAW NEDEN YAPMIYORSUN???

Ne bilim mideme dokuncak diye korkuyorum..birde bu karbonat şu marketlerde satılan değilmiş sanırım

WAW NEDEN YAPMIYORSUN???

canımm yaa pek benim yiyebileceğim gibi bişi değill...bide devamını geirememm..devamını getiremicem şeyde şimdi verdirir bi kaç kiloo bırakınca geri alırımm...

ama alkali suyu yapıcan yarın karbonat alayımm..

SEN BİLİRSİN CANIM..
Ben deniyim bakalım çünkü bende hipotroitde var..
hiçbir kür tek başına işe yaramaz..
dengeli beslenmeye bol su içmeye devamm..

Ne bilim mideme dokuncak diye korkuyorum..birde bu karbonat şu marketlerde satılan değilmiş sanırım
canım sen küre başladın ama pideleri hamur işlerini hüplettin..
pazartesi beraber başlayalım..yediklerimize dikkat ederek tabi..
spor bildirimini göremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…