Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür evime gelebildim
Evim evim sıcak evim diyesim geldi
Annemlerde herşey iyi güzelde maalesef ev kardeşimin üzerine olduğu için doğalgaza baş vuramıyolar ve ufoyla idare ediyorlar
TAbi küçük cimcimem yerinde durmadığı için ha bire soğuk odalara kaçıyor tabi bizde peşinden gel buraya diye
Bİrlikte bugün baya bir yürüdük sonrada pazarlığımızı yapıp eve geçtik
malum balık günü
Bu arada dün cebime yüklediğim app süper birşeymiş
devamlı bana su içmem gerektiğini hatırlattı
tabi içtiğin su miktarıda girince şu anda kadar ne kadar su içtiğimi net biliyorum
tam 4 Litre içmişim bugün
yani olması gerektiği kadar
Yemeklerde su içmeme kararımıda uyguladım şükür ve kendimi çok iyi hissediyorum
Kesinlikle herkese tavsiye ederim
Yarın biraz temizlik yapacağım
eşimin yeğenleri inat ettiler cuma günü yatıya geleceğiz diye
bari cumartesi akşamı gelsinlerde bizde gündüzden biraz dışarı çıkalım deme gafletinde bulundum ve bizimki elli tane laf söyledi
yok efendim sen istemiyorsun onları, kıvırmak için bahane arıyorsun, işte ne inatcısın onlar öyle planlamış falan diye bir başladı söylenmeye annemlerdeyken ( tabi annem o an mutfakta ) bende sonunda lanet olsun gelsinler demek zorunda kaldım ama eşimede dedim öğlende gönderirsin sonuçta benimde bir haftasonum var ve sırf onlar istiyor diye de feda edemem. Zaten çakal eşim annemler geldiğinden beri hiç doğru dürüst bir yere götürmedi beni:26: bir tek beni susturmak için halalarına gidiyorduk.
Nefret ediyorum şunların huylarından
biz planımızı yaptık herkes uymak zorunda modundalar hep :26:
Pazar günü içinde nasıl olduysa kahvaltıya çağırmış ablası bizi :44: herhalde kızkardeşinide çağırmıştır diye tahmin ediyorum. Offfff hiç çekilmez aslında ama yine eşimin hatırına eyvallah diyeceğiz mecbur
Canım uygulamanın adı ; WATER YOUR BODY
Sabah uyandığın saati ayarlıyorsun ve yatacağın saatten iki saat önceside bitiş saatini
sonra ara ara sana hatırlatıyor su içmen gerektiğini
Kilonuda yazıyorsun günde kaç litre içmen gerektiğini söylüyor
Canım bende baştan çok sandım ama inan güne yayınca çok fazlada değilmiş ( ihtiyacım varmış ki hiç fazla gelmiş gibi hissetmedim
tabi paso tuvalete taşınmak tek dezavantajı
)
Sigara bitti güzelim
3 ay içinde ancak 4 kere içtim
çok nadiren canım isterse kahvenin yanında bir tane içerim diye şartlandırmıştım kendimi çünkü fazla kasınca çok daha fazla istek oluşuyor diye
zaten ondanda biraz kilo aldım ya
Ohhhh iyisin güzelim
İNşallah çok güzel zaman geçirirsin ve sağ sağlim dönersin
Kırk yılın başı gidiyorsun tabiki rejim bir kenarda bekler
gelince yine teslim alırsın