Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Aynen paşamın göbegi benimkini geçti :)
Aceleyle yaptım canım suyu ılık yaptım içine mayayı ve iki kesme şekeri attım çok az sıvı yağ ve bir yumurtanın akını koydum unu ve tuzu ekledim hamur yaptım biraz beklettim sonra kıymalı harç ve patatesli harç hazırladım küçük bezeleri açtım içlerden koydum üzerine yumurta sürüp biraz beklettim kuzinemde pişirdim :)

ohhh misssss...valla eşinn kıymetini bilsinnnn :) çogusu ugraşmazz bölee..hartlarr bu saatte olurmu diyeee...ama sen yapmışsınn...bende senin gibiyimmm...saat kaçda ne isterse bazen kıyamam yaparımm...şimdi bazen güzelce konuşuyorumm..aşkımm bak benn diyetteyim lütfen yapma etmee...bazen dinler bazen dinlemezz...

afiyet bal şeker olsun..hiç kilo olmasınn..rabbim ağzınızın tadınızı bozmasınn...

20 dk sporumm tamamm...hamur gibi oldumm :) ben kaçar..allah hepinize rahatlık versinn..

20 dk sporumm tamamm...hamur gibi oldumm :) ben kaçar..allah hepinize rahatlık versinn..

Bende yeterki bisey istesin hemen yaparim... Oda benimle diyete başladı gecen gün gece dayanamıyorum turta yaparmisin yaninada beyaz ekmek dedi pes etti...ohhh ne guzel sporunda tamam...iyi geceler canim yarin görüşmek dilegiyle

Kizlar bisey sorucam size aranizda yoğurt kurunu duyan yada uygulayaniniz varmi

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize kocaman bir günaydın

Umarım bugünde bol enerjili ve az kalorili bir gün geçirir yarında güzel güzel bildirimler yaparız
Küçük cimcimem çok şükür hala uyuyor
Ne güzel kendi yatağına yatıyor diye sevinirken dün tuturmuş ben yatağımda uyumam canavar var orada diye babası o nerden çıktı diye soruncada annem söyledi dedi annemlerdeyken söylediğim şeyde ; senin kedi canını yerim ama o nasıl becerdiyse canavar anlamış hatta ben kedi canavar sen büyük canavarsın demişti o an ama düzelttiğim halde canavar değil dediğim halde takmış yatmam diye birazda tabi yanımızda yatmak için bahanesi
Neyse bir iki güne unutur nasılsa

Canım senin dediğin yoğurt kürü içine zencefil, zerdeçal ve tarçın konulanmı :44:
Eğer oysa ben bir kere yaptım onu midem kaldırmadı :26: eminim çok faydalıdır çünkü okuduğum kadarıyla hiç perhiz yapmayan bile onunla göbişinden kurtuluyormuş hatta 1 ayda perhiz yapmadan 3 kilo kesin gidiyormuş ama dediğim gibi benim midem kaldırmadı belki sen yapabilirsin

Aleykum selam canim....cimcime yaninizda yatmak için yapiyodur diyecem ama ben bu yastayim hala tek yatamam odada gece karanlik odalara gidemem
Ben yedim sabah tadi kotu ama midemi çokta kotu yapmadi uyguliya bilirim yani

canim magaza lara bakarsin nerde oturuyorsun bilmiyorum ama albi dergi kitap sahil yakinsa git bi kafede otur oku yarim saat bile cok iyi gelir

Waw bana verdirmedi ya
kolay gelsin canım ama ev işi spor sayılmıyooooorrrrr.....
lütfen kurallara uyalım uymayanları uyaralım

bu hafta 20 dk gün aşırı spor yapıyoruz zor değil yaa
Canim 30 dk ev isi 20 dk sporla esdegermis
Ben surekli ev isi yapmadigimdan bana spor oluyor
Aminnnnnnn
sogan kurunu nasil uyguladin canim

Canim bol bol eglen gez bized rehberlik yap nerelere gitmeliyiz gittigimzde. Geldiginde de diyete dewam edersin
Aminnnn

Kizlar gunaydin guzel bir gun olsun insallah
Dun yaramazliklarla dolu bir gun oldu o yuzden yazmiyim. Gerci hic oturmadim. Temizlik di servisdi derken gece nasil uyudum sabah oldu bilemedim
Sabah sabah kalktim yatak odamin camini sildim. Bugunde camasir ve utu gunu ama az once 10 dk spor yaptim gun icerisinde yapicam yne,

Buarada kizlar ben ilac kullanmayi birakiyorum, glikopen folik asit benexol hepsini biraktim hatta. Sīkıldim ilac icmekten . Kv dr agitmisti 15 kg vermen lazim demis. Dedimki anne yine bana gelin. Benimde kg vermem lazim. Diyeti birlikde yapariz. Yuruyus bandinda da yarim saat yurusek yeter die, veririz kg lalari dedim. Kv istekli ama kp pek taraf degil. Bakalim.

yokk ben hiç duymadımm..nasıll bişi kaç gün yapılıyorrr???

canımmm erir inşallah o kaçamaklarrr...kv lediyete kalkışmışsınn..hadi bakalım hayırlısı olsunn....

ilaçları bırakıyorum demişsin amaa bırakmaa...benexol ne için vermişti onu ilk duyuyorumm...folik asidi bırakabilirsinn...ilk zamanlarda ben diyete gittiğimde drum içme demişti..kilo vermeni biraz zorlaştırır demişti..bırakmıştımm..şimdi yine başladımgüyaa amaa gününe gün içemiyorum unutuyorumm..
ama glukofeni içç...o gebe kalmana yarayacak vekolaylaştıracakk bi ilaççç...sana nasıl verdirmedii..sende 4 kilo felan verdinn başlardaa..sonra gerialmaya başladınn...glukofenini bırakma iç derimm...

kızımm senin bu kuzularr varyaa şeytana papucu terss giydirir...hanıma bak senn bahaneside hazırr canavar varmışş mışş...sen çiçek desen böcege çevirirmişş ooo..orda yatmamak için bahaneee çokkk...ayy sabah sabah güldüm yaniii...şü küçüklerdeki akıl bazenn ediyorr benii...

cecomm..sporr nasıll...dyett nasıll...kanaviçee nasıllll nerden aldın malzemelerii...bende bi bebek battaniyesimi yapsam diyorum sen dedikten sonraa....krem..yada beyazaa..tatlı renklerle bişiler yapsamm...ama hiç yapmamışım hayatımda kaneviçee :) :)

B12 kompleks vitamini benexol, matformin icerikli ilaclar b vitamini degerlerini dusurebiliyormus benim normalde de dusuk daha da dusmesin de verdi.

Folik asit mi kg vermeyi zorlastiryormus

[QUOTE3258392]yokk ben hiç duymadımm..nasıll bişi kaç gün yapılıyorrr???

canımmm erir inşallah o kaçamaklarrr...kv lediyete kalkışmışsınn..hadi bakalım hayırlısı olsunn....

ilaçları bırakıyorum demişsin amaa bırakmaa...benexol ne için vermişti onu ilk duyuyorumm...folik asidi bırakabilirsinn...ilk zamanlarda ben diyete gittiğimde drum içme demişti..kilo vermeni biraz zorlaştırır demişti..bırakmıştımm..şimdi yine başladımgüyaa amaa gününe gün içemiyorum unutuyorumm..
ama glukofeni içç...o gebe kalmana yarayacak vekolaylaştıracakk bi ilaççç...sana nasıl verdirmedii..sende 4 kilo felan verdinn başlardaa..sonra gerialmaya başladınn...glukofenini bırakma iç derimm...
[/QUOTE]

Canim yogurt kuru uç kasik yoğurda birer cay kasigi zencefil zerdacal tarcin eekliyosun yemeklerden önce yiyosun...kaç gün yapilicagini falan bilmiyorum canim ama bu yyöntemle zayiflayan çok kişi var

B12 kompleks vitamini benexol, matformin icerikli ilaclar b vitamini degerlerini dusurebiliyormus benim normalde de dusuk daha da dusmesin de verdi.

Folik asit mi kg vermeyi zorlastiryormus

biliyorumm benim dr da vermiştii..glukofen besinlerdeki b12 emiliminide engelliyormuşş ama uzun kullanımlarda..banada yazdıda ben o ara diyetisyenegidiyordumm..şimdilik b12 yede folikede gerek yok dedii...bende içmedim...ama glukofeni içç..glukofende 3 ay sonunda esas etkisini gösteriyor...3 ve 6 ay yazıyor dr lar..

Canim yogurt kuru uç kasik yoğurda birer cay kasigi zencefil zerdacal tarcin eekliyosun yemeklerden önce yiyosun...kaç gün yapilicagini falan bilmiyorum canim ama bu yyöntemle zayiflayan çok kişi var

ayyyyyy bilmiyorumm yapabilirmiyimmmm...yogurdu zor yiyorumm bide içine bunlar girince hiç yiyemem...hadi bakalım sana başarılarr...senin öyle çok kilonn yok aslındaa..devamını getiremiceğin şeyler deneme...böle şeyler kkilo verdirsede bıraktıgında geri alırsınn...o yüzden antin kuntin şeylere girmiyorum..evdeki düzeni kendime uydurmaya çalışıyorumm..

Tamam canim baslarim yeniden. Buarada yemek arasinda mi tuketiyorsun .dr bana yemek yerken arada ic demisti bi arkadasima da vermis dr o yemekden once iciyo. Sen nasil iciyorsun.glikopaje bendeki . ayni icerikliler. Gunde 1000 icuyorum sen 2000 mi iciyorsun

Az once istanbul basvaazci hoca tv ye cikti. Kadinin biri cikti. Cocugu olmuyormus, derdini anlatti okuabiilecegi dualari istedi. Ona hz ibrahimin adinin gectigi sureleri bulup okumasini istedi. Kapattikdan sonrada Hoca dediki bir seyi israrla istemeyin. Ya rab ne eylrse guzel eyler. Belki olmamasi sizin icin daha iyidir. Evladi olup gozunun yasi kurumayan cok insan var dedi, arkadaslarim yine ayni konuya donuyoruz rabbim hakkimizda hayirli is bebeklerimizi kucagimiza almayi buyutmeyi nasip etsin.
Amin

evett kızçelerimm ben gelmişş bulunuyorum önce yorumları attım anca kendime geldi sıraa

yaww 1 haftadırr hiç rahat uyanmıyorumm gece gördüklerimm yoruyorr beni sabah yorgun uyanıyorumm...bu gecede inlemelerime eşim uyandırdı beniii...vee gece gece kızdı banaa...yeter artıkk..yeter rahat bırak azcık kendinide beyninideee..diyee...bende kızdım döndüm arkamı yattıımm..

sabah kalktımm..tartıldımm yine aynı çıkınca delirdimmmmm oysaki dün -1 çıkmıştım..vee hemen arşivlerii karıştırdımmvee muhteşemm kilolar verdiğim..ziya mocanın listesii buldumm...onu uyguluyorum sanıyordum amaa unutmuşum çok eksik varmışş..ve hemen ona başladım bugün itibariylee...

sabah kahvaltımm...
1 kase yogurt...
1 tane elmaa...
2 ceviz yazıyor amacevizim yokdu...

haftanın 2 günü kahvaltı bu....

arada 1 meyve +8 badem ama bademimde yookkk:26::26::26: bunları aldırayım eşime..

öğlen...
1 su bardağı su yarım elma..

1 kase çorba...
1kase yogurt..yada cacık..
ve salata... çok azmışşş...

Wawcim biraz kati bi diyet degilmi yapabiliyosan masallah sana bu arada tartim bozuldu yarin bildirim yapamayabilirim

aminnn...aynen öylee..hayırsızsa gönlümüzden alsın rabbim bu istegii...

canım ben 2000 içiyorumdaa..benim işim hiç belli olmuyorrr...banada bi dr yemekden yarım saat önce iç dedi...diğeri tok karnına iç dedii...bende aklıma geldikçe içiyorumm...bazen bir hafta oluyor içmiyorumm...ama düzenli içtiğim vakitler..sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içerim..bide akşam yemekden sonra 1 tane içerimm...

sen 1 dediyse 1 iç..benden zayıfsın..sana etki eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…