Herkese günaydınnnnnnnnnn
Kızlar dün sonunda su içmemi hatırlatacak App i cebime yükledim ve sabah şarıl şarıl su sesleriyle hatırlatmam başladı
Sabah 8e kurmuştum başlangıç saatini uyanırım nasılsa diye hatta eşimde ne oluyor diye uyanınca kalkmışken bir bardak su versene bana nasılsa işe gitmen lazım dedim
Anladığım kadarıyla saat başı su hatırlatması yapacak ama o bile benim için çok iyi
birde hatırlattığında o bir saat içinde su içtiysen onuda teleona giriyorsun günlük ihtiyacından düşüyor
eksik oluncada seni yazılı uyarıyor günlük ihtiyacın eksik diye
Benim kiloma göre günde 4 litre içemem gerekiyormuş zayıflayabilmek için
Bakalım birde bunu deneyeyim
Bu arada artık yemeklerden 20 dakika önce içmeyi bırakacağım ve yemeklerde kesinlikle sıvı tüketmeyeceğim
Şimdi nerden çıktı bu diyebilirsiniz ama hani bir ara ben obezite cerrahisi düşünürken araştırıyordum ya orada dikkatimi çeken olmazsa olmaz bir kural :26: OP olanların hepsinin ömürlerinin sonuna kadar yemek yerken sıvı tüketmesi yasaklılar listesinde
baştan acaba neden diye düşünürken sonunda acıklamasınıda buldum
Meğer yemeklerle birlikte içilen sıvı midemizin iyice genişlemesine sebep olurmuş
Sanıldığının aksine bizi tıkayıp daha az yememize yardımcı olmazmış
Üstelik yemeklerden 20 dakika önce sıvı tüketiminide kesmek midenin genişlemesine engel oluyormuş
Bir müddet bende bu kuralı ameliyat olmadığım halde uygulamayı düşünüyorum
belki bir faydası olur diye sizlerlede paylaşmak istedim