Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Hayat sana güzel cnm vallahi hiç boş geçmiyor gunün oku düğüm kadarıyla senın ylerinde olmak vardı şimdi

Bazen çok bunalıyorum bu yoğunluktan ama daha evvelde can sıkıntısından şikayet ediyordum günümüze şükür diyelim
Rabbim herkese sağlık versin gerisi önemli değil
Ne kadar bunalsamda güzel telaşeler bunlar

Şu an bizi görmenizi isterdim ben bilgisayar başındayım diye fırsattın istifağde benim küçük cadı bütün oyuncaklarını salona döktü hatta bir rulo tuvalet kağıdını salonda aça aça dolandı şimdi göz göze gelince ben kızarım diye çaktırmadan geri sarıyor tuvalet kağıdını bir yandan da oyuncaklarını toplamaya çalışıyor
Valla bu cimcimeyle işimiz var ilerdede

[SUB]esım bU saatte makarna ıstedi mecbur yapacagım yemeden nasıl duracağım bilmiyorum akşam sadece salata yedim of yaaaaa [/SUB]kafayı yicemmm

Sende kendine şöyle güzel bir çacık yap yada koca bir bardak ayran koyu koyu hem tok tutar hemde sağlıklı
Bende bir saat önce çok acıkınca az salata yedim akşamdan kalmıştı ( az yağ ve tuz döktüğümden sünüşmemişti dökmeyede kıyamadım )
Boş mideyle oturursan o makarna pişince dayanamaz yersin

İnanamıyorum ya ok akıllı maşallah kızın toplaması çok güzel demekti çok iyi annelik yapıyorsun çimcimeye cnm tebrik ederim

Haklısın yaa cnm bir yandan makarnayı yapıyorum he ondan geç yazıyorum

Şimdi geldi yanıma anneciğim ben oyuncaklarımı topaldım diye ve gerçekten benim topaldığım gibi toparlamış
Şimdiki çocukların hepsi cin gibi maşallah bütün oyuncaklarını toparladıktan sonra heh şimdi tabletimde cizgi film seyredebilirim diyip oturdu hesapta ablasına alınmıştı tablet ama inan eline alamıyor cadıdan bırak bilmediği şey yok bir kere görmesi yeterli bir kere yanında oyun yükledim şimdi girip rast gele oyun buluyor ( şansına ) sonrada anne bunu yüklüyeceğim diyor ben dur bakayım diyene kadar sen dur dur ben yaparım diyor ücretli olanlara deng gelincede aaa bu olmaz diyip çıkıyor ( hani basınca kredi kartı numarası istenen ekran çıkıyor ya oradan anlıyor haspam )

Eskiden bizde gece geç saatte acıkınca değil makarna patates bile kızartırdık ama artık midemiz alıştı hafif yemeğe geçenlerde eşim patates kızarttı inan az birşey yediğimiz halde midemiz ağrıdı ağır geldi
İnşallah bu geceyi hasarsız atlatırsın enişte beyde bir daha sana böyle bir sınav yaratmasın bak erkeklerde yaşlandıkça kilo alıyor eşim eskiden dünyayı yerken kilo almazdı ama artık oda alıyor hatta benim yemeklerin yağını ve tuzunu azaltmamdan çok memnun ama hala tuzu eline aldığında uyarırım

Maşallah nazar değmesin cnm çok akıllı kızın var Allah bağışlansın ..vallahi karşımda yiyor bende yarım kase yoğurt yiyorum cnm biri olmaz dini :26: benimki yiyor yiyor kilo almıyor yasa ben hemen alıyorum her kahrolası pkoooo

Canım ıyı geceler rose kaçar kızını öp benim için kendine iyi bak Allah'a emanet ol cnm öptüm byby

Aynen canım yaa hani su içsek yarıyor derler ya pkolular için söylenmiş bir şey herhalde
Valla yiyip yiyip kilo almayanlara fit oluyorum
Diyorum ya hep benim arkadaşlarım biz senin yediğini yesek açlıktan bayılırız diyorlardı hep :26: hoş bu ara bayılacak kadar az yemiyorum ama en azından eskiye nazaran zararlı olan şeyler hayatımızdan çıktı

Bir tek şimdiden yılbaşı telaşı sardı beni
Geçen senede çok fazla kaçırmadım ama işte normal zamana nazaran biraz daha fazla çeşit yapıyorum ( salata ağırlıklı ) ve bir kaç senedir karşı komşumuzla yeni yıla giriyoruz ve oda sağ olsun döktürüyor
Herşeyin tadına bile baksam kesin 3 kilo fazla çıkarım ama bu yılbaşı kasmak istemiyorum kendimi yeni yılın ilk günüde son miladım olsun diyorum streste kilo yapar ya o bakımdan hiç stres yapmak istemiyorum artık çünkü huyumu biliyorum ben fazla kasınca patlamada o kadar büyük oluyor o yüzden patlamayı ufak tutmak için kasmadan yapmak istiyorum

Anlıyorum cnm gercekten pkoluların işi cokbzor çok zor kilo veriyoruz biz ..o yüzden motivasyonumuz düşüyor ve bırakmayı üstünüyoruz hemen çokbzor ya benım elimde degıl cinmişler istemez stresbyapıyıorum malesef ...yılbaşı ayyy sorma yaa Anıl yemeden durcm bilmiyorum gercekten biz yılbaşı anketi alıyosa her yıl hindi filan derken kilo hop tavan yapıyor

selamun aleyküm ve hayırlı sabahlar kızlar..
bu saatte evdeyim çünkü hastayım..
küçük kızımda hasta..kreşe gidemedik
dün sporun ilk gününe hasta başlamak istemezdim kreşten geldim yattım akşam üzeri yemeği zor yaptım..eşimde hasta..
küçük kızımda sürekli yattı şimdi iyi görünüyor ama götürmek istemedim daha kötü olmasın diye..
dünkü menümü paylaşayım hemen..
bu arada sabah wc den sonra tartıldım 78.4 kg

pazar yediklerim kalmadı

sabah
bir haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
peynir

ara
meyve

öğle
bir küçük parça tavuk göğsü
salata

ara
(öğlen çok az yediğim için)
bir küçük kase elmalı sütlü yulaf ezmesi(vazgeçilmezim)

akşam
bir kase çorba
azıcık sulu köfte
yoğurtlu brokoli

ara
meyve

bol bool su

bugün biraz dinleneyim mutlaka 15 dk yürüyüş yapacağım inş.

cecoo annenle maşallahınız var aslında çok iyi..
ben ailenin tekne kazıntısıyım büyük ablamın düğününü bile görmedim annem hamileymiş ve haberi yok üzerime de regl olmuş.beni 38 yaşında doğurmuş..şimdi bu yaş normal ama ozaman için çook geç..
annem 50 yaşından sonra kendini bıraktı..rahatsızlıklar falan..hadi temizliği geç mutfakta da bıraktı..50 çok erken bir yaş şimdi 65 yaşında..
iki doğumumda da annemi çok aradım..kadının kendine hayrı yokki bana olsun..bu yüzden hep genç anne olunması taraftarıyım Rabbim nasip ettiği sürece..
annenin başında olması ilgilenmesi çook güzel..Rabbim eksikliklerini göstermesin..

bu arada spor bildirimi yapmıyorsun..bu hafta 15 dk..kaçmak yook

diğer kızlara da duyurulur

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

İşlere girişmeden birde sizlere bakayım dedim
Hesapta temizlik yaptım ama sanki hala aynı gibime geliyor sağ olsun küçük cadı
Gece bel ağrısından pek uyuyamadım ama bugünde yoğunluğum olunca mecbur kalktım

Hemen bol suyumu içip hemen kahvaltımıda yapıp ufak ufak kalan ıncık cıncık işlerine girişiyorum ( kızın oyuncaklarını ayıklayıp kullanmadıklarını kaldıracağım birde salondaki tv ünitesinin çekmecelerini ayıklayacağım )
Sabah eşime bile dert yandım ulen iki günüm kaldı ama hala bir sürü işim var sanki diye oda sağ olsun merak etme en kötü ihtimal bu akşam ve yarın akşam bende yardım ederim işin kalmaz dedi
İşte sırf bu yüzden bu herifi seviyorum hayatta kıyamaz ille el atar

Bu arada herkese hayırlı ve bol eksili günler diliyorum

Biz yılbaşında hindi falan yapmayız hatta genelde akşam yemeğini bile çok daha erken ve hafif geçiririz ( ızgara tavuk yada köfte, salata, ayran gibidir çok zaman ) ama işte insan çok geç saate kadar oturunca yok kuru yemiş yok meyve falan derken ipin ucu kaçıyor. Birde komşu ablama geçiyorsak en azından iki çeşitte ben yapıyorum eeee yemek haricinde de meze tarzı salatalar olunca ipin ucu kaçıyor :26:
Fakat bu sefer kasmasamda fazla kaçırmamaya çalışacağım sonuçta ertesi gün miladım olucaksa iyice halsiz kalacak kadar yememem lazımki adapte olabileyim

Yok valla canım anama bile hep diyorum tövbe ya Rabbim ama ölecek olsan dur şurayı da temizliyeyim öyle alırsın canımı Azrail dersin diye hatta Allah geçinden versin ama sana birşey olursa iki paket tursil koyacağım yanına diye
Nasıl kahkahalarla gülüyor ama içinden gelen birşey istesende durduramazsın
Annemin yanında ben pasaklı kalıyorum o denli yani
Benim annemde 61 yaşında ama ne doktor bilir ne hastalık kesinlikle hasta olduğunda bile biz yalvarsakta yok az dinleneyim bir iki güne geçer der ve o haliyle her işinide kendi yapar
Bulaşık bile yıkatmaz bize ona gittiğimizde ( hele bana hiç yıkamatmaz çok fazla su akıtıyorum diye )

Rabbim dediğin gibi herkese erken yaşta anne olmayı nasip etsin ....Aminnnn sonuçta yaş ilerledikçe sabırda tükenmeye başlıyor ben hep diyorum eğer evlenir evlenmez Rabbim bana çocuk nasip etmeseydi ve yaşımda ilerlemiş olsaydı herhalde çocuk doğurmazdım yada sadece bir taneyle kalırdım :26: İnan daha 34 yaşındayım ama eğer büyük kızım olmasaydı ( resmen ikinci anne oldu kardeşine ) çok daha zor gelebilirdi çünkü sabır yaş ilerledikçe tükeniyor sanki
Tabi Rabbim herşeyin hayırlısını ve zamanında olanı nasip eder zaten hani birazda şöyle olsaydı böyle olurdu diye düşünmek bile gereksiz herkes kaderini yaşıyor işte

Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı günler nasip etsin ve arzu eden tüm bayanlarada en kısa zamanda büyülü bahçe olmayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnnn

Spor konusunda da haklsın canım valla bu hafta KPnin senesiyle gün hazırlıkları için bir türlü spor yapamadım :26:
İnşallah önümüzdeki hafta telafi edeceğim canım söz

slmmm millettt...nasılsınızzz...benden iyilik güzelikk :) :)

sabak 8.30 da açtım p c yii :) yazmam bu saatı bulduu..7 de kalktım eşimle kahvaltı yaptık..o gidince actım pc yi ama üşüdüm yataga girdim pc yle :) okurken okurken uyuya kalmışım..:)

sabah kahvaltımda..
2 dilim tam bugday ekmekk...
1.5 haşlanmış yumurtaaa..
1 kaşık lor..
domates salatalık..

bide yeşil çayımm..ohh miss di miss...böle beslenince kendimide mutlu ediyorumm ufacıkk bi kaçamakk morelimi bozuyor yaww...sporada başladımm..şimdlil evdeki step twist aletiyle idare edicemm..zor geliyorr yaa karar verdim dizi felan izlerken çıkıcamm ozaman farketmem belkideee..

Kızlar dün dışarıda kahvaltı yaptık. Çok güzel açık büfeydi keyfini çıkardım. Bir gün bayram yaptım yani.

Bu arada ağrıdan ölüyorum kızlarrr. Dayanamadım doktora gittim sabah. Veee bendeki 5 yumurtada kist olmuş hemde en küçükleri 35 mm şimdi kan verdim. 15:30 da tahlil sonuçlarını alıcam. Ne olacak bu halim bilmiyorummmmm. Neyse bakalımm nasip kısmet.

nneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee senn ne diyorsunn yaaaaaaa.....şok oldumm hepsimiii?? hiçmi çatlayan olmamışşş ??sana hangi çatlama iğnesini verdi?? benimki ovitrella gibi bişiydii..75 tl ye almıştımm...

valla şok oldum doz çok geldi demekki..bende bu ay senin gibi içicem demiştim yaa dr aradımm..hayır dedi 2 tane sadece akşamları içceceksin ve 5 günn...

seninkinin en büyük sebebi 7 gün kullandırması oldu...rahimduvarınıda inceltiyorr size hep diyorumm...dünnyanın en iyi profunada gitsenizzz siz kendinizin dr olun arastırıp öle için diyeee...çünkü aynı durumu bende yaşadım bi çok dr da..

ee ne testi yaptırdıki sana..bt hcg mii ?? onda gebelik varsada daha çıkmazkii iğnenin etkisiyle zaten yüksek olacaktır değerr...

bence sen dikkat et yinedekendine belki çatlayan ve tutan bi yumoşun vardır..kesin emin olduktan sonra iç doğum kontrol hapını...

kahvaltın güzelgeçmişş..en kısa zamanda tekrarı olur inşallah...neresiymişş böle methettiğin yerr..yolumuz birgün düşerse giderizz..

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrr acıktıııımmmmmmmm.......

öğlen 2 kaşık patates salatası vardı 2 kuşbası parca et...dünden kalanlar oldugu için azdıı...daha bişi yemiyim dedim ama acıkmaya başladımm.....aaaaaaaa unutuyordummm

aradada
yeşil cay...şamfıstıgı..bdem..fındık üçlüsünden yedimmm...

akşama kv bezelye filav yapıcam dedi..eşim okey derse ona inerizz...

bende açlıgımı bastırmakk içinnn yogurt ve bikaç galeta yiyeyimm...

bu arada kızlarrrr dün yine kuaförde seyansım vardıı..saçlarım ful platın oldu aralarda acık koyu sarılarda varr ama güzell olduu .eşimde begendi bu sefer amaaa ona ek para verdiğimi söyleyemedimmm:18::18::18::18: söylesem 2 saat mırın kırın edecekkk..çok verdin diyee..haklıdaa...ama bu kuaförde kapalı bayanlara imkan çok bide eşimin iş yerinin yanında o yüzden işimi görüyorr..tek kötü yönüü acayipp kazııkkk...

şuan tam 300 tl oldu..ama

saç kesimi + röfle + mavi su diye bi sprey aldım o..

bidee bakım kremi felanda veriyorduda almadımm...netten araştırdımdea iyiki almamışımm..2 katı fiyatla satıyormuşş..
şimdi uygun olanlara bakıcamm....

kızlarsaçlarını boyatanlarr bakım için napeysınızz???saçlarım birazz yıprandı doğal olarakk bakımlaa toparlamalıyımm...

MErhaba arakdaşlarr nasılsınız ben hamdolsun
biraz yorgun hissediyorum kendimi ve daha sağlıklı :))

Sayın spor başkanımm Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hepinize Maşallah yediklerini de yakıyorsun darısı başımıza hayırlısıyla

minimax kullanıcısından alıntı
"Kızlar dün dışarıda kahvaltı yaptık. Çok güzel açık büfeydi keyfini çıkardım. Bir gün bayram yaptım yani.

Bu arada ağrıdan ölüyorum kızlarrr. Dayanamadım doktora gittim sabah. Veee bendeki 5 yumurtada kist olmuş hemde en küçükleri 35 mm şimdi kan verdim. 15:30 da tahlil sonuçlarını alıcam. Ne olacak bu halim bilmiyorummmmm. Neyse bakalımm nasip kısmet."

Ayy ( canım yaa o sancı berbat bir şey kıvrandırıyor insanı Rabbim tez zamanda acil şifalar versinnn

waw dozu yavaş yavaş artttırıyorlar sanırsam lakin benimki hemen 3 tane vermişti :18: yumoş büyüdü lakin bir şey olmayınca kist olmuştu duvar incelmişti
kendi kendimizin doktoru olmak gerekiyor sana katılıyorum.

ne kadarlık evliydinn sen ?? yaş kaçdı ??

1,5 yıllık evliyim 24 yaşındaym hormon testlerini yptramadım yne dün gttm doktor yokmuşmuş da yapamazlarmş ya bn bu testleri bi türlü yptramıyorm allh hkmetmdr nedr istemio yptrmamı hep bişi çıkıo 4 ay gçti ya

Selam kızlarrrrrrrr

Biraz evvel ancak attım kendimi eve
Eşim gelmeden bir sizlere bakayım dedim
Öğlende anneme gittim dönüşte birde kuaföre uğradım dip boyam için eeee kuaförede girdiğim an en az 2 saatim orada geçiyor
Kuaför üst komşum olduğundan nazımız birbirine geçiyor diye boyadı saçımı iki lak lak yaptık bir baktı torunu kreşten alma saati gelmiş evde saçını yıkasan olurmu dedi bende kadıncağız geç kalmasın diye pılımı pırtımı toplayım zor attım kendimi tükkandan dışarı eve tam geldim jeton düştü kadına para ödemeyi unutmuşum aceleden
Neyse artık 9 gibi kızı yukarı gönderir parasını veririm sonuçta komşuluk başka ticaret başka
Eminim yürü git diye kıza fırça atacaktır ama kimseye borçlu kalmak istemem

Kaşlarımıda aldırdım kesin tartıda eksi çıkarım şu anda anam yol yol bitmedi kaşlar ama perşembeye hazırım
Sağ olsun annemde akşamlık yemeğimide verdi birazda dünden kalma vardı yemek derdimde yok şükür
Artık daha sonra uğrar uzun uzun sohbet ederiz şimdilik eşim gelmeden bir iki işimi daha halledeyim de ütüm kalsın bir tek geceye

Canım çok çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnn
Acaba neden hepsi birden kist oldu :44: acaba ilaçmı ağır geldi :44:
Herşeyin hayırlısı canım inşallah en yakın zamanda sende o güzel duyguyu tadarsın üzülme ne olur

Anammmm hakikaten baya bir kazıkmış kız
Valla benimki söylenmez direk isyan ederdi herhalde en son öyle iyi bir yere gittiğimde 170 lira verdim diye az söylenmedi
Amannnnnn boşver sonuçta kırk yılın başı üstelik dip boya okadar tutmaz birdahakine o mavi sudan bende alıcağım hatta biraz evvel saçlarımı tararken kendi kendime herife desem bulabilirmi diye düşündüm sonra söylenir ben çıktığımda alırım dedim

Şu durulanmaya istemeyen bakım kremleri var ( avonunda vardı uygun ) onlardan al istersen güzelim
Bende ilk fırsatta almam lazım kestirmeye kıyamıyorum bari bakımını yapayımda tiftik tiftik durmasın
Birde şampuan olarak bebek şampuanı alacağım kendime onlarda doğru dürüst kimyasal yokmuş bugün kuaförde iki kadında aynısını söyledi ikiside saç dökülmesinden bu sayede kurtulmuşlar

Canım henüz evliliğinde çok yeni o yüzden kendine stres yapma mutlaka testlerinide yaptırabilirsin Büyük devlet hastanelerinde bütün tahlilleri bedavaya yapıyorlar dahiliyeye git seni yönlendirirler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…