- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Hayat sana güzel cnm vallahi hiç boş geçmiyor gunün oku düğüm kadarıyla senın ylerinde olmak vardı şimdi
[SUB]esım bU saatte makarna ıstedi mecbur yapacagım yemeden nasıl duracağım bilmiyorum akşam sadece salata yedim of yaaaaa [/SUB]kafayı yicemmm
Bazen çok bunalıyorum bu yoğunluktan ama daha evvelde can sıkıntısından şikayet ediyordumgünümüze şükür diyelim
Rabbim herkese sağlık versin gerisi önemli değil
Ne kadar bunalsamda güzel telaşeler bunlar
Şu an bizi görmenizi isterdimben bilgisayar başındayım diye fırsattın istifağde benim küçük cadı bütün oyuncaklarını salona döktü hatta bir rulo tuvalet kağıdını salonda aça aça dolandı şimdi göz göze gelince ben kızarım diye çaktırmadan geri sarıyor tuvalet kağıdını bir yandan da oyuncaklarını toplamaya çalışıyor
Valla bu cimcimeyle işimiz var ilerdede
Sende kendine şöyle güzel bir çacık yap yada koca bir bardak ayran koyu koyuhem tok tutar hemde sağlıklı
Bende bir saat önce çok acıkınca az salata yedimakşamdan kalmıştı ( az yağ ve tuz döktüğümden sünüşmemişti dökmeyede kıyamadım )
Boş mideyle oturursan o makarna pişince dayanamaz yersin
İnanamıyorum ya ok akıllı maşallah kızın toplaması çok güzel demekti çok iyi annelik yapıyorsun çimcimeye cnm tebrik ederim
Haklısın yaa cnm bir yandan makarnayı yapıyorum he ondan geç yazıyorum
Şimdi geldi yanıma anneciğim ben oyuncaklarımı topaldım diye ve gerçekten benim topaldığım gibi toparlamış
Şimdiki çocukların hepsi cin gibi maşallahbütün oyuncaklarını toparladıktan sonra heh şimdi tabletimde cizgi film seyredebilirim diyip oturdu hesapta ablasına alınmıştı tablet ama inan eline alamıyor cadıdan bırak bilmediği şey yok bir kere görmesi yeterli bir kere yanında oyun yükledim şimdi girip rast gele oyun buluyor ( şansına ) sonrada anne bunu yüklüyeceğim diyor ben dur bakayım diyene kadar sen dur dur ben yaparım diyor ücretli olanlara deng gelincede aaa bu olmaz diyip çıkıyor ( hani basınca kredi kartı numarası istenen ekran çıkıyor ya oradan anlıyor haspam )
Eskiden bizde gece geç saatte acıkınca değil makarna patates bile kızartırdıkama artık midemiz alıştı hafif yemeğe geçenlerde eşim patates kızarttı inan az birşey yediğimiz halde midemiz ağrıdı ağır geldi
İnşallah bu geceyi hasarsız atlatırsınenişte beyde bir daha sana böyle bir sınav yaratmasın bak erkeklerde yaşlandıkça kilo alıyor eşim eskiden dünyayı yerken kilo almazdı ama artık oda alıyor hatta benim yemeklerin yağını ve tuzunu azaltmamdan çok memnun ama hala tuzu eline aldığında uyarırım
Maşallah nazar değmesin cnm çok akıllı kızın var Allah bağışlansın ..vallahi karşımda yiyor bende yarım kase yoğurt yiyorum cnm biri olmaz dini :26:benimki yiyor yiyor kilo almıyor yasa ben hemen alıyorum her kahrolası pkoooo
Aynen canım yaa hani su içsek yarıyor derler ya pkolular için söylenmiş bir şey herhalde
Valla yiyip yiyip kilo almayanlara fit oluyorum
Diyorum ya hep benim arkadaşlarım biz senin yediğini yesek açlıktan bayılırız diyorlardı hep :26: hoş bu ara bayılacak kadar az yemiyorumama en azından eskiye nazaran zararlı olan şeyler hayatımızdan çıktı
Bir tek şimdiden yılbaşı telaşı sardı beni
Geçen senede çok fazla kaçırmadım ama işte normal zamana nazaran biraz daha fazla çeşit yapıyorum ( salata ağırlıklı ) ve bir kaç senedir karşı komşumuzla yeni yıla giriyoruz ve oda sağ olsun döktürüyor
Herşeyin tadına bile baksam kesin 3 kilo fazla çıkarımama bu yılbaşı kasmak istemiyorum kendimi yeni yılın ilk günüde son miladım olsun diyorum streste kilo yapar ya o bakımdan hiç stres yapmak istemiyorum artık çünkü huyumu biliyorum ben fazla kasınca patlamada o kadar büyük oluyor o yüzden patlamayı ufak tutmak için kasmadan yapmak istiyorum
Sorma anam küçük görümce büyüğünden beter
Ama yok artık eski banu karşısındainan bahane arıyorum artık ağzının payını vermek için
Büyüğü politikacı bana sen haklısın der diğer yandanda annesine verir çoşkuyu
İnan bende sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi özledim ama sağ olsun anam boş bırakmıyor
Birde ben aynı sokakta oturunca en ufak şeyde hadi sen gel diyorkardeşim bir semt ötede olunca aaa hava soğuk çocuklar kreşe gidecek yok çocukları almaya gideceğim iki saat için gelmim der yırtar
İlk geldiklerinde her sabah kahvaltıya çağırıyordu ama artık iki günde bir uğrasam yetiyoroda tabi her sabah ve akşam telefonla görüşüyoruz yinede
Yarın kızkardeşime gidecekmiş bir iş için ama tembihliyor ben 2de evde olurum sende işini hallet 3den sonra gel hem akşamda birşeyler yapar birlikte yeriz diye
Bir yandan iyi oluyor yemek derdim olmuyor o günler diğer yandanda dilediğim gibi yan gelip yatamıyorum
Sabah gözümü açıyorum hemen evi topluyorum eğer geceden cadının oyuncaklarını toplamadıysamhani olurda gelirse evi dağınık görünce kızım sabah sabah bilgisayara oturacağını şuraları toplasaydın aniden biri gelse rezil olursun demesin diye Allahtan öyle sabah baskınları yok
Ya annemler yılbaşından sonra yine gidecekler almanyaya daha doğrusu çoğu zaman burada olacaklar ama giriş çıkış yapmak zorundalar oturumları ölmesin diyeAllah korusun ama sağlıkla ilgili bir durum olsa orası daha kapsamlı üstelik oradaki evi kendilerinin diye nasılsa kapatmıyorlar bari biletler ucuzken gidip 3 - 4 ay kalır geri geliriz diyorlar
Hem erkek kardeşimde orada ya tamamen kopmaları mümkün değil
Aman boşver arada gitsinki bende istediğim gibi yayılayım
Her günki sabah kahvelerimi bile içemiyorum komşu ablamlahem anam çağırıyor hemde komşu ablamın babası malum ameliyat olmuştu oda onlara koşturuyor oda geçen gün dedi anan geldi pabucum dama atıldı diye ama inan fırsat yaratıp onla bol bol sohbet etmeye çalışıyorum
Zaten bir Nisa ablam birde sizler beni rahatlatıyorsunuz
Anlıyorum cnm gercekten pkoluların işi cokbzor çok zor kilo veriyoruz biz ..o yüzden motivasyonumuz düşüyor ve bırakmayı üstünüyoruz hemen çokbzor ya benım elimde degıl cinmişler istemez stresbyapıyıorum malesef ...yılbaşı ayyy sorma yaa Anıl yemeden durcm bilmiyorum gercekten biz yılbaşı anketi alıyosa her yıl hindi filan derken kilo hop tavan yapıyor
cecoo annenle maşallahınız var aslında çok iyi..
ben ailenin tekne kazıntısıyım büyük ablamın düğününü bile görmedim annem hamileymiş ve haberi yok üzerime de regl olmuş.beni 38 yaşında doğurmuş..şimdi bu yaş normal ama ozaman için çook geç..
annem 50 yaşından sonra kendini bıraktı..rahatsızlıklar falan..hadi temizliği geç mutfakta da bıraktı..50 çok erken bir yaş şimdi 65 yaşında..
iki doğumumda da annemi çok aradım..kadının kendine hayrı yokki bana olsun..bu yüzden hep genç anne olunması taraftarıyım Rabbim nasip ettiği sürece..
annenin başında olması ilgilenmesi çook güzel..Rabbim eksikliklerini göstermesin..
bu arada spor bildirimi yapmıyorsun..bu hafta 15 dk..kaçmak yook
diğer kızlara da duyurulur
Kızlar dün dışarıda kahvaltı yaptık. Çok güzel açık büfeydi keyfini çıkardım. Bir gün bayram yaptım yani.
Bu arada ağrıdan ölüyorum kızlarrr. Dayanamadım doktora gittim sabah. Veee bendeki 5 yumurtada kist olmuş hemde en küçükleri 35 mm şimdi kan verdim. 15:30 da tahlil sonuçlarını alıcam. Ne olacak bu halim bilmiyorummmmm. Neyse bakalımm nasip kısmet.
Sayın spor başkanımm Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hepinize Maşallah yediklerini de yakıyorsun darısı başımıza hayırlısıylaselamun aleyküm ve hayırlı sabahlar kızlar..
bu saatte evdeyim çünkü hastayım..küçük kızımda hasta..kreşe gidemedik
dün sporun ilk gününe hasta başlamak istemezdim kreşten geldim yattım akşam üzeri yemeği zor yaptım..eşimde hasta..
küçük kızımda sürekli yattı şimdi iyi görünüyor ama götürmek istemedim daha kötü olmasın diye..
dünkü menümü paylaşayım hemen..
bu arada sabah wc den sonra tartıldım 78.4 kg
pazar yediklerim kalmadı
nneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesenn ne diyorsunn yaaaaaaa.....şok oldumm hepsimiii?? hiçmi çatlayan olmamışşş ??sana hangi çatlama iğnesini verdi?? benimki ovitrella gibi bişiydii..75 tl ye almıştımm...
valla şok oldum doz çok geldi demekki..bende bu ay senin gibi içicem demiştim yaa dr aradımm..hayır dedi 2 tane sadece akşamları içceceksin ve 5 günn...
seninkinin en büyük sebebi 7 gün kullandırması oldu...rahimduvarınıda inceltiyorr size hep diyorumm...dünnyanın en iyi profunada gitsenizzz siz kendinizin dr olun arastırıp öle için diyeee...çünkü aynı durumu bende yaşadım bi çok dr da..
ee ne testi yaptırdıki sana..bt hcg mii ?? onda gebelik varsada daha çıkmazkii iğnenin etkisiyle zaten yüksek olacaktır değerr...
bence sen dikkat et yinedekendine belki çatlayan ve tutan bi yumoşun vardır..kesin emin olduktan sonra iç doğum kontrol hapını...
kahvaltın güzelgeçmişş..en kısa zamanda tekrarı olur inşallah...neresiymişş böle methettiğin yerr..yolumuz birgün düşerse giderizz..
ne kadarlık evliydinn sen ?? yaş kaçdı ??
Kızlar dün dışarıda kahvaltı yaptık. Çok güzel açık büfeydi keyfini çıkardım. Bir gün bayram yaptım yani.
Bu arada ağrıdan ölüyorum kızlarrr. Dayanamadım doktora gittim sabah. Veee bendeki 5 yumurtada kist olmuş hemde en küçükleri 35 mm şimdi kan verdim. 15:30 da tahlil sonuçlarını alıcam. Ne olacak bu halim bilmiyorummmmm. Neyse bakalımm nasip kısmet.
bu arada kızlarrrr dün yine kuaförde seyansım vardıı..saçlarım ful platın oldu aralarda acık koyu sarılarda varr ama güzell olduu .eşimde begendi bu sefer amaaa ona ek para verdiğimi söyleyemedimmm:18::18::18::18: söylesem 2 saat mırın kırın edecekkk..çok verdin diyee..haklıdaa...ama bu kuaförde kapalı bayanlara imkan çok bide eşimin iş yerinin yanında o yüzden işimi görüyorr..tek kötü yönüü acayipp kazııkkk...
şuan tam 300 tl oldu..ama
saç kesimi + röfle + mavi su diye bi sprey aldım o..
bidee bakım kremi felanda veriyorduda almadımm...netten araştırdımdea iyiki almamışımm..2 katı fiyatla satıyormuşş..
şimdi uygun olanlara bakıcamm....
kızlarsaçlarını boyatanlarr bakım için napeysınızz???saçlarım birazz yıprandı doğal olarakk bakımlaa toparlamalıyımm...
1,5 yıllık evliyim 24 yaşındaym hormon testlerini yptramadım ynedün gttm doktor yokmuşmuş da yapamazlarmş ya bn bu testleri bi türlü yptramıyorm allh hkmetmdr nedr istemio yptrmamı hep bişi çıkıo 4 ay gçti ya