Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform64,564,564,565
73,5eloocan73,573,572,171,5
73,6kgyağmurlu73,675,574,474,7
75,5minimax7473,67271,6
83.3kgwaw78.778,778,779,4
120ceco34118,8118.6119119
100kgşipşirine9495,595,596

kızlarr birazz geç oldu amaüzgünüm kusura bakmayınnn...

Son düzenleme:
kızlar kaç gündür bunalımdaydım ya sonunda yaptım kendime yapacağımı... bi kaç gündür başım dönüyordu ara ara, şu bi kaç günde 3-5 sefer oldum öyle, bugün ablamla ablama halı almaya gittik neyse aldık falan abla dedim benim başım dönüyor yürüyemiyorum. hemen bindik tramvaya ben daha kötü oldum hemen bizim mahallenin girişinde klinik var waw sen bilirsin, orda tanıdık dr var gittim ona tansiyonumu bi ölçtü 14 10 ki dr bu düşmüş hali dedi. hemen serum taktı öyle düştü tansiyon, artık serumun içine ne ilaçlar sıktıysalar kafamı kaldıramadım kaç saat... bana çok depresif görünüyorsun dedi, yarın tekrar gidicem. zaten benim uzun zamandır tansiyonum çıkıyor ara ara, tansiyon hastası olmaktan korkuyorum artık :18::18::18: stres, üzüntü derken çok yoruyorum kendimi, vücut artık kaldırmıyor galiba, sinyal veriyor yorma beni sağlıklı yaşa diye... inşallah düzelir herşey yoluna girer...

CAnımm geçmiş olsunnn RAbbimiz acil şifalar versin stres üzüntü her şeyi mahvediyor
aslında hayat çok güzel ve yaşamaya değer
türlü imtihanlar var sabırla sağlıkla vermek nasip olsun inşallah

kızlar kaç gündür bunalımdaydım ya sonunda yaptım kendime yapacağımı... bi kaç gündür başım dönüyordu ara ara, şu bi kaç günde 3-5 sefer oldum öyle, bugün ablamla ablama halı almaya gittik neyse aldık falan abla dedim benim başım dönüyor yürüyemiyorum. hemen bindik tramvaya ben daha kötü oldum hemen bizim mahallenin girişinde klinik var waw sen bilirsin, orda tanıdık dr var gittim ona tansiyonumu bi ölçtü 14 10 ki dr bu düşmüş hali dedi. hemen serum taktı öyle düştü tansiyon, artık serumun içine ne ilaçlar sıktıysalar kafamı kaldıramadım kaç saat... bana çok depresif görünüyorsun dedi, yarın tekrar gidicem. zaten benim uzun zamandır tansiyonum çıkıyor ara ara, tansiyon hastası olmaktan korkuyorum artık :18::18::18: stres, üzüntü derken çok yoruyorum kendimi, vücut artık kaldırmıyor galiba, sinyal veriyor yorma beni sağlıklı yaşa diye... inşallah düzelir herşey yoluna girer...

Hmmm aslında hazır lahanam varken yapabilirim bende :KK34: maydanozum yok ama onuda yarın alırım nasılsa :KK34: ben sadece lahana suyunu bol limonla içtim oda kızkardeşim geçen gün aaa hem ziyan olmasın hemde şifa niyetine ödem sökücü demişti ordan aklımda kalmıştı :KK1:
Artık bildiğim herşeyi birden uygulayıp bünyeyi şaşırtmayı düşünüyorum :KK1:
Sıkıyorsa bu seferde vermesin :KK1:

Peki sen bir faydasını görmüşmüydün :KK34:

Canım inşallah daha güzel bildirimlerde olur :KK34:
Ne olur biraz daha fırsat buldukça aramıza ol ki bari şu 3lü hanelerden çok çok uzak kal :KK34: İnan kendim almışım gibi üzülüyorum ( kendim vermeyince daha beter üzülüyorum o ayrı bir vaka ama inşallah son olur :KK34: )
HArikasın ceco Bu lahananın tok tutma özelliği de var sanırım bol limonla içince tadı da güzelleşmiştir.
canım teşekkür ederim inşallah senin de güzelce gidecek kiloların benimde inşallah 3 lü hanelerden korkuyorum aranızda olacağım elimden geldikçe
waw ümitsizliğe düşmek istemiyorum lakin moral bozukluğu işte saldım iyice ama toparlanacağım canım çok teşekkür ederim:KK54:

HArikasın ceco Bu lahananın tok tutma özelliği de var sanırım bol limonla içince tadı da güzelleşmiştir.
canım teşekkür ederim inşallah senin de güzelce gidecek kiloların benimde inşallah 3 lü hanelerden korkuyorum aranızda olacağım elimden geldikçe
waw ümitsizliğe düşmek istemiyorum lakin moral bozukluğu işte saldım iyice ama toparlanacağım canım çok teşekkür ederim:KK54:

sennn hayırdırr busattee burdasınn...??nöbettemisinn ??

ümitsizlikk umutsuzlukk yokk...anamm ne oldu sizee bölee kendinizee gelinnnnnnnnnnn.....ooooo o cocuklar zor gelir sizee bunalımlı anaları napsınlarrrrr.....

çıldırtmayın beniii...siz burdan uzaklaşınca diyetide bırakıyorsunuz morelleridee...kendinizee gelinn şekerlerr..kendinizeeeeeee

canım dikkat et kendine , bukadar hırpalama kendini, Rabbim büyük. Aslında benim sana bir önerim var.
ablan mı konuşuyor yengen mi konuşuyor. işde sen üzülme die senden bişey mi gizliyorlar farkettiğin anda içine atp üzülmektense bu yapılanların seni daha çok üzdüğünü onlara sert bir dille söle, HAyat ta kimin KADERinin kendi elinde olduğunu kendisinin çizdiğini ve bazı konularda Yaradan Mevla'dan başka bir belirleyici olmadığını, buna ahlayıp vahlayıp durmanın bir nevi şirk olduğunu, Kaldıki senin böle bir durumun olmadığını, verdikleri bu motivasyonsuzluk sayesinde bu negatif enerji sayesinde olacağı olan şeyleride engellediklerini ve seni yıprattıklarını söle. dök içindeki taşları. Çekinme .
bırak senin içinde kalıp seni böle tansiyon hastası yapacaklarına dök içini kendi hatalarını fark etsinler. hem sen rahatlamış olursun. hemde onları aslında bilmeden günaha girmekten kurtarmış olursun yazık günah bitanem sana , kendine acımayıda bırak lütfen. kendine yapabileceğin tüm kötülükleri yapıyorsun

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform64,564,564,565
73,5eloocan73,573,572,171,5
73,6kgyağmurlu73,675,574,474,7
75,5minimax7473,67271,6
83.3kgwaw78.778,778,779,4
120ceco34118,8118.6119119
100kgşipşirine9495,595,596

kızlarr birazz geç oldu amaüzgünüm kusura bakmayınnn...

ellerine sağlık canım. elocanı tebrik ederim. 600 gr farkı var geçen hafta ile maşallah dioruz:nazar: :nazar:

selamun aleyküm kızlar hayırlı mutlu ve mesut haftasonları diliyorum hepinize....:21:

büyük kızım orta kulak iltihabı oldu yatıyor şimdi kuzum..küçük cimcimede yanımda kendi kendine oynuyor..
dün akşam artık yeteeeeeer dedim iç sesimle ve ders çalışamadan nette motive amaçlı kilo vermeyle ilgili araştırmalar yaptım..
çook şey biliyoruzda iş uygulamada bitiyor..
şuan beynimi kamp dönemine aldım bilinçaltımı hazırlıyorum..çünkü duygusal açlık varken ne yerseniz yiyin doymazsınız..ama bilinçaltına olumlu direktiflerle hükmederseniz bir lokma bile midenizde balon haline gelebilir..

BOMBA GİBİ GELİYORUM KIZLAR BEKLEYİN
:KK52:

ayrıca sporu hayatımızın vazgeçilmezi kılacağız..
kendimi SPOR BAŞKANInız ilan ediyorum..
:KK8:
nasıl başlayacağız?
örneğin;
ilk hafta hergün 15 dk yürüyüş yada hareket yada plates vs.
ikinci hafta hergün 20 dk üçüncü hafta 25 dk
derken her hafta yavaş yavaş artıracağız..günde maksimum yarım saat bile yeter yada gün aşırı 1 saat

haftalık kilo bildirimlerinizle toplam spor dakika yada saatlerinizin bildiriminide ben alacağım..nedersiniz??
HAYDİ KIZLAR DAHA NE DURUYORUZ KENDİMİZİ MUTLU ETME ZAMANI...
HADİ AMAAAAAA
:KK76:

Kızlarrrr bennn bı delılıkk yaptımmmm suan kuafordeyımmm :) sacları kesdırdımmm sımdıde boyanıyorrr..

Bakalım sonucu gorucezzz...ıddıalı bı renk sectık hayırlısı

selamun aleyküm kızlar hayırlı mutlu ve mesut haftasonları diliyorum hepinize....:21:

büyük kızım orta kulak iltihabı oldu yatıyor şimdi kuzum..küçük cimcimede yanımda kendi kendine oynuyor..
dün akşam artık yeteeeeeer dedim iç sesimle ve ders çalışamadan nette motive amaçlı kilo vermeyle ilgili araştırmalar yaptım..
çook şey biliyoruzda iş uygulamada bitiyor..
şuan beynimi kamp dönemine aldım bilinçaltımı hazırlıyorum..çünkü duygusal açlık varken ne yerseniz yiyin doymazsınız..ama bilinçaltına olumlu direktiflerle hükmederseniz bir lokma bile midenizde balon haline gelebilir..

BOMBA GİBİ GELİYORUM KIZLAR BEKLEYİN
:KK52:

ayrıca sporu hayatımızın vazgeçilmezi kılacağız..
kendimi SPOR BAŞKANInız ilan ediyorum..
nasıl başlayacağız?
örneğin;
ilk hafta hergün 15 dk yürüyüş yada hareket yada plates vs.
ikinci hafta hergün 20 dk üçüncü hafta 25 dk
derken her hafta yavaş yavaş artıracağız..günde maksimum yarım saat bile yeter yada gün aşırı 1 saat

haftalık kilo bildirimlerinizle toplam spor dakika yada saatlerinizin bildiriminide ben alacağım..nedersiniz??
HAYDİ KIZLAR DAHA NE DURUYORUZ KENDİMİZİ MUTLU ETME ZAMANI...
HADİ AMAAAAAA
:KK76:

Evet bende acaaayippp kararlıyım zaten canım. Hadi bakalım gelsin sporlar gitsin kilolar. :)) Ben günde 20 dakika ender saraçın 10 hareketini yapıyorum. Gün aşırıda yarım ya da bir saatlik plates yapıyorum. Çok etkili öneririmm.

Kızlarrrr bennn bı delılıkk yaptımmmm suan kuafordeyımmm :) sacları kesdırdımmm sımdıde boyanıyorrr..

Bakalım sonucu gorucezzz...ıddıalı bı renk sectık hayırlısı

Ayyy kaç gündür bende düşünüyordum bi değişiklik mi yapsam diye. Bende istiyorummmmmm.

Zaten güzeel hatundun daha da güzl olursun eminim canım. İddialı olmak lazım :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Anam sabahtan beri daha yeni fırsatım oldu gelmek için :KK34:
Aslında öğlende girmiştim hatta tam sizlere yazaakken sevgili kocam akşam çaya gelmeye niyeti olan arkadaşları yemeğe davet etsekmi dedi ve bende anında çıkıp kendimi mutfağa atmak zorunda kaldım :KK1:
Çok şükür Rabbim yardımcım oldu ve herşey istediğimden güzel oldu ve zamanında yetişti :KK34:

3 Saat içinde hem evi toparlayıp süpürdük hemde ben bir yandan
- Ezogelin çorbası
- Saç kavurma
- Pilav
- karışık salata
- çacık
- Tavuk göğüsü tatlı yaptım :KK1:

Gece güzel geçti :KK34: Eşimin arkadaşı tacikistanlı bir bayanla evlenmiş ( ikisininde ikinci evlilikleri ) Zaten daha evvel tanışmıştık ama ilk kez bizim eve geldiler :KK34: Bayan çok cana yakın biriymiş hatta sağ olsun devamlı bende birşeyin ucundan tutayım dedi durdu :KK34: ama büyük kızım Anneciğine çok yardım ettiği için hiç gerek kalmadı :KK34:
Hazır onlar gider gitmez eşim oyun konsoluna geçince bende sizlere bir bakayım dedim :KK1:

Bu arada aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK34:

Sabah;
3 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay

Öğle;
Karışık salata
1 büyük bardak ayran ( hazırlıklardan ancak bu kadar oldu )

Akşam;
1 kase çorba
3 Kaşık pilav
5 kaşık saç kavurma
bol salata
1 bardak kola :KK17:

Bir saat sonrasında da çayla tatlı faslı :KK17: ama çok ağır değildi zaten hatta şekerini az koyup vanilya aromasıyla tat verdim :KK1: misafirlerim bayıldı hatta yeni gelin tarif bile aldı :KK1:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Anammm gece nasıl yorulduysam sabah geç uyandım ondan sonra kahvaltı faslı falan derken ancak şimdi fırsatım oldu uğramak için :KK34:
Bugünde birazdan Annemlere gideceğiz :KK66: hem akşam yemeğinde orada olucağız hemde iki gündür torunlarını görmüyordu onları görmüş olur :KK66:
Ohhh bugünde bedavaya geldi :KK1:

selamun aleyküm kızlarr..:21:

sessiz ve sakin bir pazar günü..
:KK31:
dün akşam karla buluştuk sonunda..
dün k.validelere gitmiştik akşam zor geldik eve..eşim kar lastiklerini taktırmamıştı..araba en küçük bir yokuşu bile zor çıktı..geç geldik eve..

bugünde sabahtan beri ince işlerle uğraşıyorum..şimdi oturup derslere bakıyordum..regl yaklaştı tatlı krizleri de..
:26:
yaa artık ince çıtır bir bayan olmak istiyorum ama kızlar sporu vazgeçilmezimiz yapmamız şart..
:nazar:
çünkü sporla oluşan kas yapısı ileri yaşlarda oluşan ağrılarıda önlüyor..özellikle dizlerde..yazık ya dizlerimize okadar kiloyu taşıyor
SPOR...SPOR..SPOR..

sabah kahvaltımı dolgun yaptım(ekmek az yedim ama) eşim bana bakıp sonun kötü dedi..
:KK47:
bende görürsün dedim..havalara bakıyor..dalgasını geçsin o...binbir zahmetle kilo veriyorsun sonra alıyorsun ben emeğine acıyorum diyor..
spor olursa hayatımızda kaçamaklarda olsa hemen yağa dönüşmez...
değilmi kızlar????
:KK3:

daha öncede beğendiğim bir diyetisyenin sizinle paylaşmıştım..
motive amaçlı tekrar paylaşmakta yarar görüyorum;
:KK34:

1. Herkes çok farklıdır; vücutlarımız, zihnimiz ve en önemlisi ruhlarımız. Sakın başkalarının yapabildiği diyetleri ‘ben neden yapamıyorum’ diyerek insanın kendini suçlamaktan vazgeçmesi gerekir. Herkesin iradesinin kuvvetli ve zayıf olduğu farklı yönleri vardır.

2. Tamam anlıyorum, etrafta herkes vücudunuzla, görünüşünüzle ilgili pozitif olun diyor size ve siz de ‘bu o kadar kolay değil’ diyorsunuz. Çok haklısınız. İnsan kendini aynanın karşısında iğrenç görürken nasıl ‘çok güzelim’ diyebilir ki? Ben de sizlere diyorum ki:Kendinize yalan söylemeyin ama en azından negatif kelimeler de kullanmayın. Şöyle düşünelim: Ben sizi yolda gördüm ve dedim ki ‘Ayy ne kadar iğrenç gözüküyorsun, acayip kilo almışsın, her tarafından yağ fışkırıyor, halin felaket!’ Ne yaparsınız? Hemen defansa geçersiniz, ya bana karşı negatif bir şeyler söylersiniz ya da benimle bir daha hiç konuşmazsınız. Ama aynısını siz kendinize yapıyorsunuz ve ruhunuzun size iyi davranmasını bekliyorsunuz. Hayır, mümkün değil. Kendinize yalan, güzel sözcükler söyleyin demiyorum ama negatif kelimeler de lütfen kullanmayın.

3. Kendinizi dinlemeyi öğrenin. Acıktığınızda yiyin. Bırakın artık medyada sürekli söylenen 6 öğün, 8 öğün, 10 öğün tavsiyelerini. Siz ne zaman acıkıyorsunuz, ne kadarla doyuyorsunuz ona kulak verin. Japonlar günde üç öğün yiyorlar, üstelik en sağlıklı ve en uzun yaşayan toplumlardan birisi onlar. Başkalarını dinlemek yerine artık kendinizi dinlemenin zamanı geldi.

4. Kendinize yasaklar, kurallar koymayın çünkü kurallar çiğnenmek, yasaklar kırmak içindir. Yasak koyduğunuz her şey size çok daha cazip gelecektir. Şunu hep kendinize tekrarlayın: ‘Eğer canım çok isterse tadına vararak istediğim şeyden yiyebilirim.’

5. Eğer sürekli tatlı yemek istiyorsanız, hayatınızda ne gibi bir tat eksik, onu bulun vehayatınızı tatlandırın.

6. Basit karbonhidrat tüketimlerinde (meyve, kuru meyve, şeker ve türevi gıdalar) mutlaka yanında protein ağırlıklı bir gıda tüketin (badem, ceviz, yoğurt, süt vs.) Kan şekeriniz daha stabil olacaktır ve hemen acıkmayacaksınızdır. Tek başına elma yiyin, yarım saat sona karnınız guruldamaya başlar.

7. Delicesine aç bir halde ne süpermarkete gidin, ne de dışarıda yemeğe. İster istemez çok yiyeceksiniz, çünkü gözünüz dönmüştür.

8. Ruhunuzu doyurursanız daha az açlık çekersiniz. Eğer sürekli acıkıyorsanız ve fiziksel olarak yeterli gıda alıyorsanız o zaman ruhunuzu bir yerlerde aç bıraktınız demektir.Ruhunuza ne iyi geliyorsa onu yapın. Ben müzik dinleyip dans etmeye bayılıyorum. Ha, bir de ablalarımdan birisiyle konuşmaya. Eh, insanın üç ablası olunca birinden birini muhakkak telefonda yakalıyor.

9. Spor yapın. Ama sporu kilo vermek için değil, hakikaten ruhunuza ve bedeninize iyi geleceği için yapın. Ve her spordan sonra spor yapabildiğiniz için şükredin. Ne büyük bir hikmettir ki spor yapacak enerjiye sahipsiniz.

10. Zamanla kendinizi daha çok sevin ve kendinize değer verin. Kendinize verdiğiniz değer kadar değerlisiniz bu hayatta…

11. Benim ne dediğimin çok bir önemi yok. Size hayatta ne iyi hissettiriyorsa onu yapın ve mutlu olun. Kimse siz değil ve siz olamaz. Mevlana’ya sormuşlar: ‘Aşk nedir?’ diye. ‘Ben ol ki bilesin’ demiş. Artık kendinizi dinlemenin vakti geldi de geçiyor bile…

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum, bende pko lu olupta kilo vermek isteyenlerdenim. beni de aranıza alırsanız sevinirim. yaşım 29 kilom 69. yardımlarınızı bekliyorum :KK16:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Eve geldiğimden beri ( 8 buçuk falandı herhalde ) ha bire birşeylerle uğraşırken ancak fırsatım oldu :KK34:
Daha doğrusu asmam gereken çamaşırlar var ama hazır mola vermişken sizlerede bir bakayım dedim :KK1:

Hazır aklımdayken menümüde paylaşayım :KK34:

Sabah ;
3 dilim kızarmış ekmek
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
domates, salatalık
1 tk kadar becel margarin ( kızarmış ekmeğe de sürmeden olmaki :KK17: )

Öğlen;
çok geç uyanıdığımız için sadece şekersiz bir nescafe içtim

Akşam; Saat 5 gibi yedik
1 kase pirinç çorbası
3 Yk etli patates yemeği
bol soğanlı salata :KK1:

Gece;
2 bardak şekersiz çay

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum, bende pko lu olupta kilo vermek isteyenlerdenim. beni de aranıza alırsanız sevinirim. yaşım 29 kilom 69. yardımlarınızı bekliyorum :KK16:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah sende en kısa zamanda mucizene kavuşursun :KK34:

hoşgeldin...
benimle yaşıtsın ve benim görmek istediğim rakamlardasın..boy kaç canım birde glifor kullanıyormusun??kısaca kendinden bahsedebilirsin

$images (1).jpg

HAYIRLI SABAHLAR ÇITIRLAR...:21::21::21:
Eşimi yolladım kızlarımı kaldırmadan size günaydın demek istedim
saat 10 da bizde çıkıyoruz zaten..

dün kestane aşerdim
:18:eşime aldırttım çokta güzel değildi ama biryerim şişmeden yedim..:26:

hoşgeldin...
benimle yaşıtsın ve benim görmek istediğim rakamlardasın..boy kaç canım birde glifor kullanıyormusun??kısaca kendinden bahsedebilirsin

hoşbulduk canım evet kilom çok abartılı değil ama evlendikten sonra yani 3 yılda 15 kilo aldım desem fazladır sanırım :KK1: hızla kilo almaya devam ettiğim için bu işe artık dur demek istedim :KK45: :KK45: boyum 1.60. gliforu 4 yıl kullandım iki yıl öncede bıraktım. 7 yıl kadar diana 35 kullandım. evlenince bıraktım tabi. çocuğum yok ama pko yüzünden değil eşimle alakalı. biz ilk bir buçuk yıl pko yüzünden çocuğumuz olmadığını zannederken eşimin azosperm olduğunu öğrendik :KK50: şimdi onunla mücadele ediyoruz, bir yandan bu yaştan sonra üniversiteye başladım :KK1: evde boş boş oturamadım. büro yönetimi okuyorum ikinci sınıftayım. kısaca kendimi tanıtmış oldum :nazar: inşallah hep beraber hedeflediğimiz kilolara ulaşırız :KK16: :KK16:

canım ssk da banada pko yok dedilerr..makinaları eski heralde birazzz...sen hormon tahlilleri yazzz LH değerin FSHden yüksekse pkolusun kesinn...sonuçlar gelince yazarsınn..inşallah özeldeki yanılmıştır ve pko yokturr...kilo vermekle pko gitmiyor..doğuştan olan bi drum..varsa ölene kadarda gider..kilo vermek ve almamak pkonun dahada ilerlemesini durdurur...

ya zaten özeldeki doktor gitmez demişti ne bilim zaten doktor sinrli asabi bi kadındı bişide soramıyosn azarlıyor hemen muhtaç olmasam kalrmıym ona özele giderim tabi devltte rezllktn bşka bişi çekmiyorz.nese inşlh senın dedğin gbi yoktr sonçlarmı alır almaz yazarm cnm teşekkrler.

Ayyy kaç gündür bende düşünüyordum bi değişiklik mi yapsam diye. Bende istiyorummmmmm.

Zaten güzeel hatundun daha da güzl olursun eminim canım. İddialı olmak lazım :KK66:

ayy canım benim iltifat ediyorsunnn...sağol..valla bana iyi geldi tavsiye ederimm..ogün yazmıştım ama gönderilmemiş iletim...saçlarım siyaha yakındı sarı yaptık baya ugraştık..biraz kazık bi kuaför ama seviyorumm orayı eşimin işyeriyle yan yana o güzelliğide varr...

hoşgeldinn canımm...yaptıgın bi diyet varmıı?? biz düzenli beslenme taraftarıyız tek besinli diyetlerdense o yüzden herşeyden azar azar 3 ana 3 ara öğün olarak dağıtıyoruzzz...burda paylaşımlarımız oluyor onlarda örnek olabilir sanaa...bide sporla inşallh istediğimiz kiloya gelicezzz..

bende pko hastasıyım 5 yılık evliyim..26 yasındayımmm..bebek istiyoruzz ama bakalım nasibimizde ne zaman varsa...

Eki Görüntüle 888265

HAYIRLI SABAHLAR ÇITIRLAR...:21::21::21:
Eşimi yolladım kızlarımı kaldırmadan size günaydın demek istedim
saat 10 da bizde çıkıyoruz zaten..

dün kestane aşerdim
:18:eşime aldırttım çokta güzel değildi ama biryerim şişmeden yedim..:26:

afiyett olsunn canımmm....spor süper fikirr...ama ben pazartesiden sonra katılayımm..şu sınavlar bi gitsindee...ankaraya kar yağmışş..istanbuldada soğuğu var amaa daha karr yokk :) :)

ya zaten özeldeki doktor gitmez demişti ne bilim zaten doktor sinrli asabi bi kadındı bişide soramıyosn azarlıyor hemen muhtaç olmasam kalrmıym ona özele giderim tabi devltte rezllktn bşka bişi çekmiyorz.nese inşlh senın dedğin gbi yoktr sonçlarmı alır almaz yazarm cnm teşekkrler.

canımm yaa sen nerde yaptırdın tahlilleri ssk damı...bigün sonra çıkıyor zaten internetten bakabiliyorsunn baksanaa...googla ssk tahlil sonuçları yazz..eger ssk da yaptırdıysan anlatırım nasıl bakabileceğinii...

X