Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Hepimize hayırlı ve bol eksili cumalar diliyorum :KK34:
Rabbim gönlümüzden geçenleri inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı olarak en kısa zamanda nasip eder....Aminnnnnnnn

Dün malum herif beni fena dellendirmişti :KK1:
Ağzıma geleni saydıktan sonra yüzüne telefonu kapatınca bizimkisi anında çıktı eve geldi :KK1: ama o an Nisa abla bana yeni gelmişti o yüzden hiç birşey yokmuş gibi davranmak zorunda kaldı :KK1: hatta bir ara ben mutfağa kahve yapmaya girdiğimde peşimden gelip yalvardı yanlış anladın falan diye ama inadım tuttu bir kere o burun sürtecek :KK1:
Neyse gitti mecbur bende güne gittim :KK34: akşam hadi gezelim az dedim kızlar sıkıldı diye oda ben kapıya gelince ararım dedi :KK1:
Arabaya bir bindim koltukta tek bir gül :KK60: ki bilirsin huyu değildir :KK1: yolda giderken ya hiç şarkı açmıyorsun sen nasıl ko pilotsun dedi teybi bir açtım :KK1: Seni çok ama çok ama çoooooook seviyorum ve bunu bağıra çağıra söylemekten utanmıyorum diye bir şarkı varya ona ayarlamış USByi :KK60: :KK60: :KK60:
İçimden eridim bittim ama dıştan hiç istifimi bozmadım sadece bumudur der gibi güldüm çok hafif kafamı sallayarak :KK60:
Dışarda ailecek çocuklarla yemek yedik sonra tutturdu hadi sana kışlık mont alalım :KK34: dedim gerek yok istemiyorum :KK1: bu seferde bir gün çocukları annenlere bırakalımda senle haftasonu olmadı şişliye gidelim baş başa diye :KK1: dedim bakarız canım isterse :KK1:
Neticede eve geldiğimizde barışmıştık bile :KK1:

Lanet olsun ben bu adama küs kalamıyorum bir türlü :KK53: hem ben yapamıyorum hemde çocuklar etkileniyor. Dün ufaklık çarkı söylüyordu pepenin ama sözlerini bir dinledim; Annem Annem çok ağlıyorrrrr çünkü babam onu çok üzdüüüü diye çarkıyı çevirmiş :KK43: içim gitti resmen o an sonra hemen hadi gel giyinip güne gidelim dedimde unuttu o şarkıyı :KK34:
He şimdi uzun bir müddet hata yapmamaya çalışır odun bu defa bu kadar ucuz atlatamaz diye :KK1:
Birde normalde çocuklar birşey istediklerinde biraz mızıkır ne gerek var falan diye ( hep ben araya girmek zorunda kalırım eğer oyuncak tarzı birşeyse :KK1: ) Dün çocuklar ne yapmak istediyse onlarada tamam dedi:KK1: biliyor arıza çıkarsa bu seferde hazır sinirliyken onu bahane eder konuyu uzatırım diye :KK1: İkisinide oyuncakcıya kendi isteğiyle sokup hadi ne istiyorsunuz alalım dedi :KK1: kızlarda kendilerine birer puzzle aldılar :KK1: yani ucuz yırttı sayılır :KK1:

mrb lar canım sana bişiler sormak istiyorm bu konularda bnden dha bilgili olduğunu düşünüyorm.dün doktora gttm hani hormon testleri yapcktmda doktr ypmadı ben bakacm dedi ya randevu aldm muayne oldm işte kan testi idrar falan verdm ayrıca adetlyken hormon testlerini de yapalm dedi amacıma ulaştm anlıcağn :) ultrasondan baktılar detylıca ve snde pko falan yok dedi bn öncesnde özele gtmştm ordaki ultrason resmimle karşlştrdğmda gerçktnde bişi görünmüyo ben hçbişi anlamdm bu durumdan şaşırdm yani 5 kg verdm acaba kg verince yok olmuş olablrmi özldeki doktorm asla yok olmaz dedi lütfen bna yardımcı olurmusun

Az daha bildirim yapmayı unutuyordum :KK1:

Maalesef değişen birşey yok bu hafta :KK50: sinirden şişmediğime duacıyım :KK1:

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 119 kg
Bu hafta; 119 kg

Giden; -
Toplam giden; 1 KG :KK1: şaka gibi

Spor; 45 dakika yüzme, 1 saat yürüyüş

Başlangıç : 75,50
Geçen hafta : 73,60
Bu hafta : 71,60

Günde yarım saat plates ( Malzemelerim vardı cd den izliyorum. :) )

Günlük öğünlerimde protein ağırlıklı besleniyorum. Unutmayın protein yetiri kadar alınmazsa kaslardan gidiyor ağırlıklarımız. Evettt hedeff 60 inşallah en yakın zamanda görürüm... :)

Az daha bildirim yapmayı unutuyordum :KK1:

Maalesef değişen birşey yok bu hafta :KK50: sinirden şişmediğime duacıyım :KK1:

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 119 kg
Bu hafta; 119 kg

Giden; -
Toplam giden; 1 KG :KK1: şaka gibi

Spor; 45 dakika yüzme, 1 saat yürüyüş

kız cecoo daha ne yapsın adam..erkeklerin bu şekilde özür dilemesi bile çook büyük erdem..ne yaptı kocan sana??
benimkide dün canımı sıktı konuşmadan yattım..sabah hiçbirşey olmamış gibi davranıyor..
bu arada sporda fazla kendine yüklenme günlük yarım saat yürüyüş yeter sana canımm

ya ben ilk defa tartılmayı unuttum..ee tabi düzenli beslenmeyle alakam olmadığı için tartıya çıkmayada yüzüm yok
reglide yaklaşıyor ben regl sonrası bildirim yapsam?

kız cecoo daha ne yapsın adam..erkeklerin bu şekilde özür dilemesi bile çook büyük erdem..ne yaptı kocan sana??
benimkide dün canımı sıktı konuşmadan yattım..sabah hiçbirşey olmamış gibi davranıyor..
bu arada sporda fazla kendine yüklenme günlük yarım saat yürüyüş yeter sana canımm

:KK1: Sorma yaaa aslında normal zamanda olsa kızmamda benim canım sıkkınken ( kilolar yüzünden yine ağlama krizlerinden birini yaşarken :KK53: Diyetisyenin verdiği listeyle okadar uygun kalmışken kilo verememiş hatta 2 kg artı çıkmış olmam canımı sıkmıştı ) benim akıllı kocam girmiş face e girmiş ve eski sevgilisinin faceini incelemiş :KK47:
Hayır normal zamanda sorun etmem ama o an zaten iyice sinirlerim boşalmış üstelik o profilini incelediği ex sevgilisi biz çıkarken hatta nişanlıyken bizi defalarca huzursuz edip ayırmaya çalışmış biri :KK47::KK47::KK47: adına bile tahammülüm yokken adam ben iyice moral olarak desteğe ihtiyaç duyarken adam röntgencilik peşindeymiş :KK60: :KK60: :KK60:

O an çok sinirlendim ama şimdi gülüp geçiyorum çünkü adam şekilden şekile girdi dünden beri :KK60: :KK60: :KK60:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Anam hele şükür işim bittide gelebildim :KK1:
Bugün mutfaktan çıkamadım bir türlü :KK1: pek bir hamarat gördüm kendimi :KK60: :KK60: :KK60:
Lahana yaprağı ayırmıştı annem geçen gün bana sen sarmayı seversin üstünden sarmalık sen al ben kapuska yaparım diye :KK34: hadi onu yapayım bugün dedim ve uzun süre onla uğraştım ama Lahana sarmalarım güzel oldu :KK34: tabi çok fazla yaprak olmadığından yanına birazda dolmalık biber yaptım :KK34:
Çocuklara öğlenlik birşeyler yapıp yedirdim bir yandanda :KK34: Birdeeee bugün müthiş bir kısır yaptım akşam için :KK34: salata yerine onu ortaya koyarım dedim değişiklik olsun diye üstelik hiiiiiiiiiiiiiiiiçççç zararı yokkkkkkkkk ve çoooooooook sağlıklı :KK1: :KK1:

Hemen dökülüyorum :KK1:
Bir ufak karnabaharım vardı onu bir güzel Rondodan geçirdim ve ince bulgur kadar olana kadar rondoda çektim :KK34: Yağsız tavada kısık ateşte bir güzel kavurdum ( ama rengi değişmedi sadece karnabahar kokusu gitti :KK1: ve yumuşadı :KK34: )
Normal kısıra yaptığımız gibi bir taraftada kuru soğanı küp küp doğrayıp çok az yağ ve salçayla kavurup birazda biber salçası ekledim ve karnabaharla karıştırdım iyice :KK34:
İçine 5 - 6 yaprak marul ve 2 - 3 tanede taze soğan doğradım :KK34: dilediğim gibi baharatta koydum üstüne bol limonda sıktım :KK56::KK56::KK56::KK56:
Kaşığın ucuyla tadına baktım inanın müthiş birşey olmuş :KK34:
Bu tarifi Dukan diyeti yapan bir grupta uzun zamandır görüyordum FAcebookta :KK1: hep deneyecektim ama nasıl olur diye çekindim sonrada apırsada köpürsede yenir yoksa niye millet bu kadar övsün diyordum :KK1: üstelik sınırsız tüketilebilen bir Karnabahar kısırı :KK34:

Kesinlikle tavsiye ederim kızlar bir ara deneyin :KK34: görüntüde aynı kısır :KK34: Akşama eşime normal kısır diye kakalayacağım sonra söylerim nasılsa karnabahar yediğini :KK1: Kızım nefret eder ama eminim tadına bakınca karnabaharı artık hep öyle isteyecektir çünkü kendiside kısır delisidir :KK1:

Bu arada birde ne yaptığımı duysanız belki gülersiniz :KK60:
Lahana Sarması için yaprakları haşladığım suyu bir şişeye döktüm süzerek :KK1: hatta biraz daha arttı onuda büyük bir bardağa daha döktüm içine bol limon sıktım ve şu anda onu içiyorum :KK1:
Şişedekinide her gün bir bardak içer bitince evde olan az birşey daha lahana var ondan tekrar yaparım diye düşünüyorum :KK34:
Ulen ne yiyip içeceğimi şaşırdım kilo vermek uğruna :KK60:
Bu hafta eksi göreceğim başka çaresi yooooooooooooookkk bu kadar :21::21::21:

kizlar evde degilim kg bildirimi yapmak icin girdim 74.7 ciktim sabah ama regliyim dun dedigim gbi gecen haftayi hatirlamiyorum cumaniz mubarek olsun

Kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç : 73,5
Bu hafta : 71,5
ip atlarken bütün vücut hareket ettiği için kilo vermek daha hızlı oluyomuş ipimi hazırladım atlamak kaldı :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Anam hele şükür işim bittide gelebildim :KK1:
Bugün mutfaktan çıkamadım bir türlü :KK1: pek bir hamarat gördüm kendimi :KK60: :KK60: :KK60:
Lahana yaprağı ayırmıştı annem geçen gün bana sen sarmayı seversin üstünden sarmalık sen al ben kapuska yaparım diye :KK34: hadi onu yapayım bugün dedim ve uzun süre onla uğraştım ama Lahana sarmalarım güzel oldu :KK34: tabi çok fazla yaprak olmadığından yanına birazda dolmalık biber yaptım :KK34:
Çocuklara öğlenlik birşeyler yapıp yedirdim bir yandanda :KK34: Birdeeee bugün müthiş bir kısır yaptım akşam için :KK34: salata yerine onu ortaya koyarım dedim değişiklik olsun diye üstelik hiiiiiiiiiiiiiiiiçççç zararı yokkkkkkkkk ve çoooooooook sağlıklı :KK1: :KK1:

Hemen dökülüyorum :KK1:
Bir ufak karnabaharım vardı onu bir güzel Rondodan geçirdim ve ince bulgur kadar olana kadar rondoda çektim :KK34: Yağsız tavada kısık ateşte bir güzel kavurdum ( ama rengi değişmedi sadece karnabahar kokusu gitti :KK1: ve yumuşadı :KK34: )
Normal kısıra yaptığımız gibi bir taraftada kuru soğanı küp küp doğrayıp çok az yağ ve salçayla kavurup birazda biber salçası ekledim ve karnabaharla karıştırdım iyice :KK34:
İçine 5 - 6 yaprak marul ve 2 - 3 tanede taze soğan doğradım :KK34: dilediğim gibi baharatta koydum üstüne bol limonda sıktım :KK56::KK56::KK56::KK56:
Kaşığın ucuyla tadına baktım inanın müthiş birşey olmuş :KK34:
Bu tarifi Dukan diyeti yapan bir grupta uzun zamandır görüyordum FAcebookta :KK1: hep deneyecektim ama nasıl olur diye çekindim sonrada apırsada köpürsede yenir yoksa niye millet bu kadar övsün diyordum :KK1: üstelik sınırsız tüketilebilen bir Karnabahar kısırı :KK34:

Kesinlikle tavsiye ederim kızlar bir ara deneyin :KK34: görüntüde aynı kısır :KK34: Akşama eşime normal kısır diye kakalayacağım sonra söylerim nasılsa karnabahar yediğini :KK1: Kızım nefret eder ama eminim tadına bakınca karnabaharı artık hep öyle isteyecektir çünkü kendiside kısır delisidir :KK1:

Bu arada birde ne yaptığımı duysanız belki gülersiniz :KK60:
Lahana Sarması için yaprakları haşladığım suyu bir şişeye döktüm süzerek :KK1: hatta biraz daha arttı onuda büyük bir bardağa daha döktüm içine bol limon sıktım ve şu anda onu içiyorum :KK1:
Şişedekinide her gün bir bardak içer bitince evde olan az birşey daha lahana var ondan tekrar yaparım diye düşünüyorum :KK34:
Ulen ne yiyip içeceğimi şaşırdım kilo vermek uğruna :KK60:
Bu hafta eksi göreceğim başka çaresi yooooooooooooookkk bu kadar :21::21::21:
Cecooo bende başlamıştım şu lahana suyuna saraçoğlu facebookta yayınlamıştı...3-4 yaprak lahanayı 2,5 bardak kaynayan suya atıyosun 3 dakika kaynatıp üzerine 20 dal kadar maydanoz koyup karıştırıyosun 2 dk böyle kaynatıyosun toplamda 5 dakika kaynıycak ılık olunca üzerine iki yemek kaşığı limon suyu sıkıp bir bardak sabah bir bardak akşam içiyosun bunu günlük taze hazırlıycaksın ve içmeden önce limonu içine katıcaksın...ben birgün yaptım evime gidince yapıcam inşallah

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı Cumalar
benim gliforlu günler devam ediyor sanırım alıştım artık 500 mg yarın 1000 e çıkaracağım inşallah
malum şeker harcanamayınca yağa dönüşüyor :KK43:
kilo bilidirimim aşureli günlerden sonra +500 gr 96 :KK47:
işte paylaşım yapmayınca da böyle oluyor salınıyor işte :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Cecooo bende başlamıştım şu lahana suyuna saraçoğlu facebookta yayınlamıştı...3-4 yaprak lahanayı 2,5 bardak kaynayan suya atıyosun 3 dakika kaynatıp üzerine 20 dal kadar maydanoz koyup karıştırıyosun 2 dk böyle kaynatıyosun toplamda 5 dakika kaynıycak ılık olunca üzerine iki yemek kaşığı limon suyu sıkıp bir bardak sabah bir bardak akşam içiyosun bunu günlük taze hazırlıycaksın ve içmeden önce limonu içine katıcaksın...ben birgün yaptım evime gidince yapıcam inşallah

Hmmm aslında hazır lahanam varken yapabilirim bende :KK34: maydanozum yok ama onuda yarın alırım nasılsa :KK34: ben sadece lahana suyunu bol limonla içtim oda kızkardeşim geçen gün aaa hem ziyan olmasın hemde şifa niyetine ödem sökücü demişti ordan aklımda kalmıştı :KK1:
Artık bildiğim herşeyi birden uygulayıp bünyeyi şaşırtmayı düşünüyorum :KK1:
Sıkıyorsa bu seferde vermesin :KK1:

Peki sen bir faydasını görmüşmüydün :KK34:

benim gliforlu günler devam ediyor sanırım alıştım artık 500 mg yarın 1000 e çıkaracağım inşallah
işte paylaşım yapmayınca da böyle oluyor salınıyor işte :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Canım inşallah daha güzel bildirimlerde olur :KK34:
Ne olur biraz daha fırsat buldukça aramıza ol ki bari şu 3lü hanelerden çok çok uzak kal :KK34: İnan kendim almışım gibi üzülüyorum ( kendim vermeyince daha beter üzülüyorum o ayrı bir vaka ama inşallah son olur :KK34: )

Hmmm aslında hazır lahanam varken yapabilirim bende :KK34: maydanozum yok ama onuda yarın alırım nasılsa :KK34: ben sadece lahana suyunu bol limonla içtim oda kızkardeşim geçen gün aaa hem ziyan olmasın hemde şifa niyetine ödem sökücü demişti ordan aklımda kalmıştı :KK1:
Artık bildiğim herşeyi birden uygulayıp bünyeyi şaşırtmayı düşünüyorum :KK1:
Sıkıyorsa bu seferde vermesin :KK1:

Peki sen bir faydasını görmüşmüydün :KK34:

Canım inşallah daha güzel bildirimlerde olur :KK34:
Ne olur biraz daha fırsat buldukça aramıza ol ki bari şu 3lü hanelerden çok çok uzak kal :KK34: İnan kendim almışım gibi üzülüyorum ( kendim vermeyince daha beter üzülüyorum o ayrı bir vaka ama inşallah son olur :KK34: )
Canım ben birgün denedim sadece oyüzden farkedemedim faydası oldumu diye....benimde şu yeşil çaya alışmam lazım içemiyorum hastanede tanıştığım bi kadın platesi ve bergamontlu yeşil çayı önerdi ama henüz bulamadım onu..benimde vermem lazım doktorum yoksa tedaviye başlamıycakmış :KK53:

Canım ben birgün denedim sadece oyüzden farkedemedim faydası oldumu diye....benimde şu yeşil çaya alışmam lazım içemiyorum hastanede tanıştığım bi kadın platesi ve bergamontlu yeşil çayı önerdi ama henüz bulamadım onu..benimde vermem lazım doktorum yoksa tedaviye başlamıycakmış :KK53:

Canım bende yeşil çayı normalde içemem :KK53:
Hatta aktardan aldığım hala duruyor :26: midemi felaket kaldırdı o yüzden ben BİMden naneli limonlu yeşilçay alıyorum ve içimi çok rahat :KK34: hatta bulabilirsen Portakalçiçekli beyaz çayı dene :KK34: Yeşilçaydan 7 kat daha etkiliymiş :KK34: ben yarın inşallah markette gittiğimde tekrar alacağım kendime :KK34: Metabolizmayı hızlandırmaya yardımcıymış :KK34:
Denemekte çare var sonuçta bağırsakları güzel çalıştırıyor :KK34:

Canım bende yeşil çayı normalde içemem :KK53:
Hatta aktardan aldığım hala duruyor :26: midemi felaket kaldırdı o yüzden ben BİMden naneli limonlu yeşilçay alıyorum ve içimi çok rahat :KK34: hatta bulabilirsen Portakalçiçekli beyaz çayı dene :KK34: Yeşilçaydan 7 kat daha etkiliymiş :KK34: ben yarın inşallah markette gittiğimde tekrar alacağım kendime :KK34: Metabolizmayı hızlandırmaya yardımcıymış :KK34:
Denemekte çare var sonuçta bağırsakları güzel çalıştırıyor :KK34:
Birazdan markete gidicem bakayım bende şu beyaz çaya...yoğurt kürünü araştırmadayım şimdide

kızlar kaç gündür bunalımdaydım ya sonunda yaptım kendime yapacağımı... bi kaç gündür başım dönüyordu ara ara, şu bi kaç günde 3-5 sefer oldum öyle, bugün ablamla ablama halı almaya gittik neyse aldık falan abla dedim benim başım dönüyor yürüyemiyorum. hemen bindik tramvaya ben daha kötü oldum hemen bizim mahallenin girişinde klinik var waw sen bilirsin, orda tanıdık dr var gittim ona tansiyonumu bi ölçtü 14 10 ki dr bu düşmüş hali dedi. hemen serum taktı öyle düştü tansiyon, artık serumun içine ne ilaçlar sıktıysalar kafamı kaldıramadım kaç saat... bana çok depresif görünüyorsun dedi, yarın tekrar gidicem. zaten benim uzun zamandır tansiyonum çıkıyor ara ara, tansiyon hastası olmaktan korkuyorum artık :18::18::18: stres, üzüntü derken çok yoruyorum kendimi, vücut artık kaldırmıyor galiba, sinyal veriyor yorma beni sağlıklı yaşa diye... inşallah düzelir herşey yoluna girer...

kızlar kaç gündür bunalımdaydım ya sonunda yaptım kendime yapacağımı... bi kaç gündür başım dönüyordu ara ara, şu bi kaç günde 3-5 sefer oldum öyle, bugün ablamla ablama halı almaya gittik neyse aldık falan abla dedim benim başım dönüyor yürüyemiyorum. hemen bindik tramvaya ben daha kötü oldum hemen bizim mahallenin girişinde klinik var waw sen bilirsin, orda tanıdık dr var gittim ona tansiyonumu bi ölçtü 14 10 ki dr bu düşmüş hali dedi. hemen serum taktı öyle düştü tansiyon, artık serumun içine ne ilaçlar sıktıysalar kafamı kaldıramadım kaç saat... bana çok depresif görünüyorsun dedi, yarın tekrar gidicem. zaten benim uzun zamandır tansiyonum çıkıyor ara ara, tansiyon hastası olmaktan korkuyorum artık :18::18::18: stres, üzüntü derken çok yoruyorum kendimi, vücut artık kaldırmıyor galiba, sinyal veriyor yorma beni sağlıklı yaşa diye... inşallah düzelir herşey yoluna girer...

Allah şifa versin canım
tansiyonun en büyük nedeni SİTRES..
gerçi çoğu hastalığın ana nedeni...
eşiminde bir ara 18 lere çıktı...herşeyine baktırdı birşey çıkmadı..
en güzel şifa kaynağı duadır sitrese..
Rabbim yüreğine inşirah versin

ya cecoo benim kocam öyle yapsa annesinden emdiği sütü burnundan getiririm valla..
seni etkilemek istemem ama..mesela sen öyle yapsan kocan ne yapar??

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Günüde hasarsız atlattım :KK1:
Ya aslında çok fazla kalamıyacağım hatta gece giremeyebilirim :KK53: Benim Odunla sabah bir kapıştık hala yüz vermiyorum ama şimdi gece bilgisayar başına oturursam anında zeytinyağ gibi üste çıkar :KK20: o kozuda eline vermek istemiyorum.
Sabah ki hatta dünki muhabbettin devamı geldi :KK47:
Beyfendi benim sıkıntım varken hiç birşey yokmuş gibi girmiş Faceden eski sevgilisini aratmış yine :KK47::KK47::KK47::KK47:
Şer.....siz diye bir başladım okadar dellendim ki. Mesele kıskançlık değil ama işte benim canım sıkkınken yapması sinir etti yoksa inanın umurum bile olmaz :KK33::KK33::KK33:
Temiz fırçayı bastım :KK1: şimdi bir kaç gün burnundan getireceğim ki en azından canım sıkkınken biraz daha dikkatli davranır :KK1:
Odun diyincede kızıyor odunsun işte :KK34:
Bu arada nedense kuzenlerinden biride eski kız arkdaşıyla arkadaş çıktı üstelik o kuzeniyle evlendiğimizden beri bir kere bile bir araya gelmedik ama facede var :KK53:
Neyse konuştukca yine delleniyorum :KK1: ben kaçıyorum ki yakalanmim bilgisayar başında :KK1: olmadı gece başım ağrıyor diye otururum yine başına :KK1: nasılsa kafam dağılsın diye kesin kendi der aşkım uyuyamayacaksan gir nette dolan diye :KK60:
:KK20::KK20::KK20:okuyuncaa üzüldümmmm...ayıp etmişş...ama netcennn aynı evdesinn...bilmiyorum öle bişi olsa napardımmm allahdan eski bişiyi yok bizimkinin..ben senin gibi sinirlenmem kıskanmam diyemem bizde baya sorun olabilirdii..bence sende bu sefer farklı bi tepki ver birdahası olmasınn...şimdi hemen barışırsann birdaha aynı şey yaşanacaktırrr....
kızlar hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz için... insanın bazen çöküş anları oluyor ya bu aralar o durumdayım, inşallah Allah yardım etsin çıkmam için... gerçi problemin biri bitiyor biri çıkıyor, dün yine kalabalık bi ortamdaydım gene bişeler söylendi ama neyse artık takmamaya çalışıcam, bu moddan çıkmam lazım... gerçi tedaviye başlamanın streside var bende, şimdi progestan içiyorum haftaya cuma falan gidicem nasipse dra. gene başlıcak yorucu dr işleri... olsun Allah nasip etsinde bunlara katlanmmak hiçbirşey değil... benim kuzenim tüp bebek yaptırırken diyorduki iğnelerden bile zevk alıyorum çünkü hepsi beni bebeğime yaklaştırıyor inşallah diye.... bizimde öyle olur inşallah, yaptığımız her şey bizi bebeğimize yaklaştırır... kullandığımız ilaçlar, vurulduğumuz iğneler, muayeneler, yaptığımız diyetler :KK52::KK34: (yada yapamadığımız :KK34:) hepsi hepsi.....

inşallahh canımmmm...ama bizim sağlıgımızz yerinde olacakki onlarda bizee gelecekk...sen bölenasıl anne olacaksınnn...lütfen herşey bebeğin içinse biran önce bebeğin için kendine gell...ve sana bi fikir vericemmm..sen uzun zamandır kafa dağıtıcam diye dışarlardasınn ve bu seni dahada negatif etkiledii...evinde otur acık gitmee gelecek olan olursada uzak durrr..musait değilim dee..acık kendinle kall...akrabalar aileler çok yakınn ve insan yıpranıyorrr...

evinle eşinle ilgilenn...kendine zaman ayır kendinle ilgilenn..sınavlar bitsinbigün görüşelim seninlee..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Hepimize hayırlı ve bol eksili cumalar diliyorum :KK34:
Rabbim gönlümüzden geçenleri inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı olarak en kısa zamanda nasip eder....Aminnnnnnnn

Dün malum herif beni fena dellendirmişti :KK1:
Ağzıma geleni saydıktan sonra yüzüne telefonu kapatınca bizimkisi anında çıktı eve geldi :KK1: ama o an Nisa abla bana yeni gelmişti o yüzden hiç birşey yokmuş gibi davranmak zorunda kaldı :KK1: hatta bir ara ben mutfağa kahve yapmaya girdiğimde peşimden gelip yalvardı yanlış anladın falan diye ama inadım tuttu bir kere o burun sürtecek :KK1:
Neyse gitti mecbur bende güne gittim :KK34: akşam hadi gezelim az dedim kızlar sıkıldı diye oda ben kapıya gelince ararım dedi :KK1:
Arabaya bir bindim koltukta tek bir gül :KK60: ki bilirsin huyu değildir :KK1: yolda giderken ya hiç şarkı açmıyorsun sen nasıl ko pilotsun dedi teybi bir açtım :KK1: Seni çok ama çok ama çoooooook seviyorum ve bunu bağıra çağıra söylemekten utanmıyorum diye bir şarkı varya ona ayarlamış USByi :KK60: :KK60: :KK60:
İçimden eridim bittim ama dıştan hiç istifimi bozmadım sadece bumudur der gibi güldüm çok hafif kafamı sallayarak :KK60:
Dışarda ailecek çocuklarla yemek yedik sonra tutturdu hadi sana kışlık mont alalım :KK34: dedim gerek yok istemiyorum :KK1: bu seferde bir gün çocukları annenlere bırakalımda senle haftasonu olmadı şişliye gidelim baş başa diye :KK1: dedim bakarız canım isterse :KK1:
Neticede eve geldiğimizde barışmıştık bile :KK1:

Lanet olsun ben bu adama küs kalamıyorum bir türlü :KK53: hem ben yapamıyorum hemde çocuklar etkileniyor. Dün ufaklık çarkı söylüyordu pepenin ama sözlerini bir dinledim; Annem Annem çok ağlıyorrrrr çünkü babam onu çok üzdüüüü diye çarkıyı çevirmiş :KK43: içim gitti resmen o an sonra hemen hadi gel giyinip güne gidelim dedimde unuttu o şarkıyı :KK34:
He şimdi uzun bir müddet hata yapmamaya çalışır odun bu defa bu kadar ucuz atlatamaz diye :KK1:
Birde normalde çocuklar birşey istediklerinde biraz mızıkır ne gerek var falan diye ( hep ben araya girmek zorunda kalırım eğer oyuncak tarzı birşeyse :KK1: ) Dün çocuklar ne yapmak istediyse onlarada tamam dedi:KK1: biliyor arıza çıkarsa bu seferde hazır sinirliyken onu bahane eder konuyu uzatırım diye :KK1: İkisinide oyuncakcıya kendi isteğiyle sokup hadi ne istiyorsunuz alalım dedi :KK1: kızlarda kendilerine birer puzzle aldılar :KK1: yani ucuz yırttı sayılır :KK1:

canımmm barışmanızaa sevindimmm...ama dedimm yaainşallah birdaha olmazzz....kafayı takıp üzülme üzülecek birşey değil dediğin gibi eniştede telafi etmek için elinden geleni yapmışş..amabence sendesakin bi zamanda konuş bu son olsun diyee...nekadar umrumda değil desende umrundaolur insanın bazen kendine söyleyemezz bu bile stresyapar ve stres kortizon salgılar.sonrada kilolarr...

mrb lar canım sana bişiler sormak istiyorm bu konularda bnden dha bilgili olduğunu düşünüyorm.dün doktora gttm hani hormon testleri yapcktmda doktr ypmadı ben bakacm dedi ya randevu aldm muayne oldm işte kan testi idrar falan verdm ayrıca adetlyken hormon testlerini de yapalm dedi amacıma ulaştm anlıcağn :) ultrasondan baktılar detylıca ve snde pko falan yok dedi bn öncesnde özele gtmştm ordaki ultrason resmimle karşlştrdğmda gerçktnde bişi görünmüyo ben hçbişi anlamdm bu durumdan şaşırdm yani 5 kg verdm acaba kg verince yok olmuş olablrmi özldeki doktorm asla yok olmaz dedi lütfen bna yardımcı olurmusun

canım ssk da banada pko yok dedilerr..makinaları eski heralde birazzz...sen hormon tahlilleri yazzz LH değerin FSHden yüksekse pkolusun kesinn...sonuçlar gelince yazarsınn..inşallah özeldeki yanılmıştır ve pko yokturr...kilo vermekle pko gitmiyor..doğuştan olan bi drum..varsa ölene kadarda gider..kilo vermek ve almamak pkonun dahada ilerlemesini durdurur...

kizlar evde degilim kg bildirimi yapmak icin girdim 74.7 ciktim sabah ama regliyim dun dedigim gbi gecen haftayi hatirlamiyorum cumaniz mubarek olsun

hiçç takma kafaya 300 gram artı varr ama regl den dolayı regl ol 1kilodan fazla azalacaktırrr...aynen devamm listelerinn harikaaa...

şirineeee üüzülüyorummm....yapma böle allah aşkınaaa...bebekten daha önemlisi bu kilolar önce bunlardan kurtulmalıyızz...diğerleri sonra istediğimiz bebeklerin sağlıklı anneleri olmalıı....

senki sigarayı bıraktınn...çikolata krizleri gittiama düzenli beslenmiyorsun..beslensen gördük verdin kilolarıı...

artıkk sende yeniden başla düzenli bildirimlerr yapmaya lütfenn...inan bana glukofeninde etkisi olacaktır inşallahh..

Kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç : 73,5
Bu hafta : 71,5
ip atlarken bütün vücut hareket ettiği için kilo vermek daha hızlı oluyomuş ipimi hazırladım atlamak kaldı :)

çoooookkkkkkkkkk güzell yaaaa..6 lı rakamlara çook az kaldıı...2 kilo daha versen 6lı rakamları görücennnn...yerinde olmak isterdimm...bende 6 lı rakamları görmekk istiyorummmmmmmmmmmm.....

aferimmm sana yaaaaa aferimmm...hiçbirşey demiyorumm sanaaa...bundan sonra dışarı çıkmak yok sana bu insanlardaha çok üzüyor senii...ablana yengene kuzene gitmek yokk..hep bi bahane bull..evindedur kendinlekall..kendinle ilgilenn..nevar tedavidee başlıcaz tabii streste yapmaa başlayana kadar herşeyyy..dua et kii.şükretkii önümzde deneyeceğimiz yollar varrr...ya hiç umudumuz olmayaydıııı??? hiç yumurtalıgı olmayann...rahmi olmayan insanlar varr....

senin en son hormonlarda lh ve fsh kaçtı...bide eşin tahlil vermişti dimii....

lütfenn toparlan artıkk..toparlanki sağlıklı düşünebil..sağlıklı düşünkii yol kat edebilelim...yol katedebilelimkii bebeklerimize yaklaşalımm...emin oll rabbimin bir bildiği varr...şuan evladımız yanımızda değilse bununda bir sebebi varr...bilemiyoruz..

X