- 20 Eylül 2013
- 801
- 33
- 34
teşekkürlerkızlar okudum yazdıklarınızı aama elimde değil, içimden yüzüne bakmak bile gelmiyor şuan. içimde kkocaman bir buzdağı var sanki. salonda oturuyoruz ama 2yabancı gibi dudak ucuyla konuşuyorum. keşke önerilerinizi yapabilsem. ama içimden gelmiyor.
2 gündür düşünüyorum. belkide Cenab-ı hak ayrılacağımız için bize çocuk nasip etmiyor. Çünkü kendine gelmezse ben bu şekild eçok uzun süre dayanamam. ya sağlığımdan olurum. Ki 1.5 yıl önce beyin ameliyatı geçirmiş biriyim ben. Yoğun bakımdan çıkar çıkmaz kendimi asla üzmicem die söz vermişdim. dediğim gibi ya sağlığımdan olurum ya da evimden. ,rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin Amin.
Bugün yataktan hiç çıkmadım diebilirim. mskin miskin yedim yattım.
WAW yarın yenidne 75 çıkabilirim
2 gündür düşünüyorum. belkide Cenab-ı hak ayrılacağımız için bize çocuk nasip etmiyor. Çünkü kendine gelmezse ben bu şekild eçok uzun süre dayanamam. ya sağlığımdan olurum. Ki 1.5 yıl önce beyin ameliyatı geçirmiş biriyim ben. Yoğun bakımdan çıkar çıkmaz kendimi asla üzmicem die söz vermişdim. dediğim gibi ya sağlığımdan olurum ya da evimden. ,rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin Amin.
Bugün yataktan hiç çıkmadım diebilirim. mskin miskin yedim yattım.
WAW yarın yenidne 75 çıkabilirim