Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese az kalorili bol enerjili bir gün diliyorum :KK3:

canımm çok geçmiş olsunn rabbim şifasını versinnnn..bence söylee ..tamam kvyi anlıyorum bende çocuklarımı üzmek istemem ama bide kendi yönünden düşün annenin böle bi sorunu olsa bilmek istemezmisinn...bigün eşinle yanlızken güzel bi dille anlatt..inşallah daha ileriye gitmezz..hem eşin bilirse o dahada destek olurr...

diyetinde süper gidiyorr sen bakma burdaki sessizliğee..çogumuz yıpranmış moddayız bu çocuk konularındann ..sen daha yeni evlisinn bu güzel metive eden cümlelerin bile bize nasıl iyi geliyor bilemezsinn...inşallah rabbim birgün hepimize nasip edecek gönlümüzdekinii..

Aslında çok haklısın canım ama işte ara ara insan yinede açıyor muslukları :KK1:
Artık bıktım perhiz yapmaktan ve acıkcası çok daha fazla alma korkusu yüzünden sinirlerim bozuluyor :26:
Dediğin gibi Rabbim başka dert keder vermesin :KK34:
canımm yaaaa...ağlama dicemm amaaa..ağlamışsın iyi olmuşş acık için açılmıştırrr...annelerimiz yaş ilerledikce alıngan oluyorlarrr..biz kötü niyetle demiyoruz ama onlar bizim büyüdüğümüzü farkedemiyorlar iyi niyetle söylediğimizede alınganlık yapıyorlarr...sakına buna üzlmee kendini suçlama..annen sakinleştiği bi anda güzelce açıklamasını yaparsınn...

ablanında dediklerine alınmaaaa..oda kıyamadığı için annene öyle demişş ama çokk iyi anlayabiliyorum..bi arkadaşım evlendi hamile kalmışş biçok kerede yanyana geldik ben farketmedim 3.5 aylık hamileymişş annemlere dedim yaw arkadaş hamileymişş..evet biliyoruz dediler aaa neden söylemediniz dedimm..odada bisessizlikk...sonra biri bozdu sessizliğii ee sen üzülme diyee..ayy okadarr kırılmıştımkii anlatamam günlerce ağlamıştımm....bunları takmaa...biz kendi kendimize ne yürek acılarına göğüs gerdikk bide milletin arkamızdan konuşmalarını düşünerek dert eklemeyelim yüreğimizeee...

inşallahh bizlerde kavuşucazz ama kendini toparla sendee..başla dr a...ne zamaniçeceksin ilacını progestana başlamıştın dimii?? bende hesabı kitabı yaptım tarlusale başlıcam cuma günü..10 güne adet olurumm..

dimi insan bi an geliyorr daralıyorrr...bencede enişte haklıı takma kafaya her dakka bunuda düşünme düzenli beslennn emin ol gidecek kilolar pıtır pıtır..kafaya çok takıyoruzz onlarda takılıp kalıyorr bizeee...ağlamaaa bidahadakilo yüzündennn...rabbim daha büyük bi hastalık vereydi bideee...allah korusun evlatların varr yaaa hastene köşelerinde olaydınn...

yakın bi akrabamız var ablam..senlercecocugu olmadı..aşılamalartüp bebekler..yokk..hep ağladı durdu..sonra bi kız aldılar evlatlık..bebekti aldıklarında büyüdü genç kız oldu..ama ablamız hastaydı son zamanlardabu ramazan birden ağırlaştı kan kanseriymiş ve ice agırlaşmış anlamamış drlar..şimdi hastanede yatıyorr..kızınıda göremiyorr..evladımı yeniden yetim bırakmak istemiyorumdiye ağlıyorr....

bizlerde elimizdekilerin değerini blmiyoruzzz...herşeyin hayırlısını isteyelim zayıf olsan hasta olsan ne olurrr...buysa sorun budur...sağlıgın yerinde olsun verirsin inşallahh...ben genç kızken çok dua ediyordum zayıflayayım diye sonra hocam demişti hayırlısını iste...zayıflarsın hasta olursun bugünlerini ararsın diyee...sende birdaha ağlama allah aşkına kilo içinn...evlatların var seni seven eşin varr gülmek için çokşey var o yüzden ağlama

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese az kalorili bol enerjili bir gün diliyorum :KK3:

dimi insan bi an geliyorr daralıyorrr...bencede enişte haklıı takma kafaya her dakka bunuda düşünme düzenli beslennn emin ol gidecek kilolar pıtır pıtır..kafaya çok takıyoruzz onlarda takılıp kalıyorr bizeee...ağlamaaa bidahadakilo yüzündennn...rabbim daha büyük bi hastalık vereydi bideee...allah korusun evlatların varr yaaa hastene köşelerinde olaydınn...

yakın bi akrabamız var ablam..senlercecocugu olmadı..aşılamalartüp bebekler..yokk..hep ağladı durdu..sonra bi kız aldılar evlatlık..bebekti aldıklarında büyüdü genç kız oldu..ama ablamız hastaydı son zamanlardabu ramazan birden ağırlaştı kan kanseriymiş ve ice agırlaşmış anlamamış drlar..şimdi hastanede yatıyorr..kızınıda göremiyorr..evladımı yeniden yetim bırakmak istemiyorumdiye ağlıyorr....

bizlerde elimizdekilerin değerini blmiyoruzzz...herşeyin hayırlısını isteyelim zayıf olsan hasta olsan ne olurrr...buysa sorun budur...sağlıgın yerinde olsun verirsin inşallahh...ben genç kızken çok dua ediyordum zayıflayayım diye sonra hocam demişti hayırlısını iste...zayıflarsın hasta olursun bugünlerini ararsın diyee...sende birdaha ağlama allah aşkına kilo içinn...evlatların var seni seven eşin varr gülmek için çokşey var o yüzden ağlama

Aslında çok haklısın canım ama işte ara ara insan yinede açıyor muslukları :KK1:
Artık bıktım perhiz yapmaktan ve acıkcası çok daha fazla alma korkusu yüzünden sinirlerim bozuluyor :26:
Dediğin gibi Rabbim başka dert keder vermesin :KK34:

cecommm zaten sende pkosun ha deyince hamile kalamıyorsunn en azındannn çıkart kaderebırakkkk:KK9::KK9::KK9: ben doğuramıyorummm sana doğurt camm kızzzzz:KK49::KK49::KK49::KK49:

sormaa canımm yaa motive felan kalmadıı herkezz mevsim değişimdenmidir nedir bi hallerdeee...bende bugün yaptım listemii güzell...sen paylaşş...bizde katılıyoruz aradaa..bide benim sınalrda var onlarada bakınıyorum giremiyorumm ama haftalık listeler her zaman varr...

benim 2 seneyii geçti canım çektireliii...ee sen çektirmedinmii...filimden sonra hamile kalmalarının sebebi tüpler yapışık oluyor bazen o sıvıyı rahime gönderince onun şiddetiyle yapışkanlık açılıyor vee ilişkiye girildiğinde tüpler açıldıgındann sper kavuşuyor yumurtayaa...sen klomene başlarsan yada benzeri ilaca rahim filmini çektir..inşallah bi sorun yokdur amaa bi sorun varsada bosuna hormon yüklemiş olursun vücudaa...çektirilmesinin sebebii pkodan hariç sorunlarımız varmı sorun olacak herşeyi ortadan kaldırıpp öyle tedaviye başlıyorlarr...

amann ne bilemm iştee alimden geleni yapmaya çalışıyorum sonrası rabbime kalmışş..

bu yapışıklık falan ay Allah korusun varsa bu aşağıdan kamerayla baktıklarında görünüyor mu acaba?
bana hiç film önermedi korkuyorum ama gidip yaptırmasını isteyeyim ne zaman çekilir ?? adet hemen sonrasında mı yani günü var mı?
:18: aman zaten günde 3 tane iç dedi 5 gün adam 10 ilaç yazmış :KK37::KK37: ben şimdi yukarıda okuyunca farkettim zaten içmiyorum serephone falan eşimden test istedim yaptırmadı bende ben durumumu biliyorum da sana da bir bakalım dedim önce ona baktırmam da doktor tavsiyem oda hala ters vermedi

bu yapışıklık falan ay Allah korusun varsa bu aşağıdan kamerayla baktıklarında görünüyor mu acaba?
bana hiç film önermedi korkuyorum ama gidip yaptırmasını isteyeyim ne zaman çekilir ?? adet hemen sonrasında mı yani günü var mı?
:18: aman zaten günde 3 tane iç dedi 5 gün adam 10 ilaç yazmış :KK37::KK37: ben şimdi yukarıda okuyunca farkettim zaten içmiyorum serephone falan eşimden test istedim yaptırmadı bende ben durumumu biliyorum da sana da bir bakalım dedim önce ona baktırmam da doktor tavsiyem oda hala ters vermedi

şimdi sırayla cevp vereyiimm...hayır aşağıdan bakılınca görülmüyor tüplerr.....

2.si adetten hemen sonra çekiliyorr...öyle korkutucu birşey değill..aynı alttan muayene gibi uzanıyorsun orayı bişiyle açıyor adını unuttum..sonra sizden bi ilaç sıvı almanızı ister eczaneden..onu iğne gibi bişiye çekiyorr...ve o sıvıyı rahime sıkıyorr...sıktıgı andada göbeğine doğru röntgeni koyuyor ve film çekiyorr...o anda o sıvı tüplerden geçiyormu geçmiyormu bakıyorr....

ve sen duyuyorsun yorumları...bana bi tüpün tıkalı dedi...sonra filmi çeken kıza dedikii..diğerindede ince bi sızıntı var hemen bi ilaç daha doldur dedi..bi ilaç daha sıktı...o anda dediki şükür geçmiş olsun ikiside açık...bu kadar...

eşinn nasıll test vermezz yaaa...sana bu ilaçları nasıl içirecekk...hiç kendi yorumunu söylemee..dr test gelmeden tedaviye başlamıcam dedi de...yeri gelince kullan dr u....

senin dr da bi garipmişş...benim ilk dr daaynıydı..ondan sonra gittiğim her dr ona söylendii...muhakkak ama muhakkakk..bebek tedavisine başlandığındaa eşden sperm testi...senden hormon testi ve rahim filmi istenirr..en son aşamadır yumurta gelişimii...bunlarda bi sorun varsa yumurta gelişsin ne fark edecekki....ki inşallah hiçbirinde bi sorun yokturr...

ama çogu gereksiz görüyor 4..5 ay ilaç kullandırıyorr sonra olmayıncabaşka sorunlar varmı diye araştırıyorr...

canım sana o ilacı verdiyse..iç onuu....eğer eşin bu ay test vermeyecekse...sende rahim filmi çektirmeyeceksen..yinede bu ayı boşa geçirmeee..yumurtan gelişir ve her şey yolunda olur gelir bebeğinn..benim tavsiyem boş geçirme bu ay..

Anam sabah hesapta girecektim nette sorun vardı sonrada zaten pazardı, çocuklardı, kızkardeşimde balık faslıydı derken hiç mümkün olmadı kardeşimin evinde de olsa çöööö demeye :26:
Bugün inanılmaz yoruldum hatta bir ara pazarda belime giren ağrılar yüzünden zor yürüdüm :KK43:
Artık kilodan dolayı yürüyemez hale gelmekten korkuyorum :KK14: Aslında doğrusunu söylemek gerekirse sabahtan beri canım sıkkındı zaten şu ağrılar ve kilolar yüzünden :KK14::KK14::KK14::KK14:
Ben zayıflamak için çırpındıkça daha beter kilo alıyorum sanki :KK43:
Eşime yine bir ton göz yaşı döktüm ne olucak bu halim diye oda bir güzel fırça attı ya bırak artık zayıflayacağım diye kendini yırtmayı, stres yaptıkca sanki şişiyorsun herşeyi akışına bırak elbet gidecek diye bir güzel azarladı beni :KK36:
Aslında doğru söylüyor ama işte ben daha beter olurum korkusunda inanılmaz kasıyorum kendimi. Su hariç elimden geleni yapıyorum ( bir şu suyu içmeyi beceremedim gerektiği gibi bu aralar )

Neyse daha fazla canınızı sıkmayayım ama güne kötü başladığım için pek net havamdada değildim acılmayıncada uğraşmadım açıkcası sabah sabah sizlerinde canını sıkmamak adına :KK34: Şimdi çok daha iyiyim yine gün boyuda elimden geldiğince dikkatli davrandım :KK34: Eşim gece evde konuşuruz falan diyordu ama oda oyun konsolunun başına geçince bende sizlere içimi dökeyim dedim :KK17: Hakkınızı helal edin bu ara sık sık içim şişiyor :26:

Galiba havalarda var birşey :KK5: hepimiz bir sulu göz olmuşuz :KK53:
Bende aynı senin dediğin gibi bir yandan yazıp bir yandan süzülen yaşları siliyordum demin :KK43: eşimde sabah teselli ederken akşam konuşuruz diyordu hiç umursamadan gitti yattı :26: hesapta başka ne yapabileceğim konusunda benle konuşacaktı en azından konuşmasakta ona ihtiyacım varken gidip yatması bile canımı sıktı :KK19::KK19: onun bir sıkıntısı olsa sabaha kadar otururum ben onla genelde :KK36: neyse acısını çıkartırım nasılsa :KK34:

cecom sana bişi sölicem. Diyet perhiz bu kelimeleri yasakla. Ben öle yaptım son gittiğim dr adına diyet koyma sağlıklı yaşamak için gereken şeyler bunlar dedi. Kızlar diyette değiliz gerektiği kadarını gerekli olanı yiyoruz. sürekli diyet diyet die kasarsak olmaz bu iş.
KORTİZON sadece ilaçlarda yok. böbrek üstü bezlerimiz sinir stres anında KORTİZON üretir. ve tuzlu lar şekerliler ve yağlılar bize kg olarak geri döner. hani stres altında şiştim deriz ya hepsi kortizonun suçu. Cecom sende kastığın için böle olabilir. Öncelikle biraz relaks olalaım. Biz sağlıklı olmak için zayıflamak istiyoruz dimi.
Tatlı bize gerekli değil. ekmek gerekli değil. vitamin, mineral, enerjiye dönüşebilmesi için protein gerekli. enerji olduktan sonrada atabilmek için biraz hareket. inanın gram gramda olsa gidecek bu kg lar hadi ya toparlanın artık.
BEN YILMIŞ BIKMIŞ DİYET ARKADAŞLARI istemiyorum.
Hadi kızlar. Öncelikle kendi sağlığımız için gitsin bu kg lar.
evlatları olanlar için onların mutluzamanlarını uzun yıllar paylaşabilmek için sağlıklı olmanız gerek. bunun içindde fazlalıkların gitmesi:KK54:
evlat sahibi olmak isteyenler içinde ; düşük tehlikelerinin olmadığı, bebeğin sağlığının yerinde olduğu hamilelikler geçirebilmek , bebek sahibi olabilmek için bu kg ların gitmesi gerek. Kızlar biz emek verelim Cenab ı Hak görür. geri çevirmez. Rabbim bizleri güzelliklerle sınasın.

HAdi artık Ceco, WAW kloroform,sipsirine minimax şuan adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım . Hadi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Bugün yeniden başlıyoruz tamammı.
yarın son kez tartda artıları yada değişmeyen rakamları görüyoruz, önümüzdekihaftacuma günü hep eksiler hep eksiler inşallahhhhhh:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

cecom sana bişi sölicem. Diyet perhiz bu kelimeleri yasakla. Ben öle yaptım son gittiğim dr adına diyet koyma sağlıklı yaşamak için gereken şeyler bunlar dedi. Kızlar diyette değiliz gerektiği kadarını gerekli olanı yiyoruz. sürekli diyet diyet die kasarsak olmaz bu iş.
KORTİZON sadece ilaçlarda yok. böbrek üstü bezlerimiz sinir stres anında KORTİZON üretir. ve tuzlu lar şekerliler ve yağlılar bize kg olarak geri döner. hani stres altında şiştim deriz ya hepsi kortizonun suçu. Cecom sende kastığın için böle olabilir. Öncelikle biraz relaks olalaım. Biz sağlıklı olmak için zayıflamak istiyoruz dimi.
Tatlı bize gerekli değil. ekmek gerekli değil. vitamin, mineral, enerjiye dönüşebilmesi için protein gerekli. enerji olduktan sonrada atabilmek için biraz hareket. inanın gram gramda olsa gidecek bu kg lar hadi ya toparlanın artık.
evlatları olanlar için onların mutluzamanlarını uzun yıllar paylaşabilmek için sağlıklı olmanız gerek. bunun içindde fazlalıkların gitmesi:KK54:
evlat sahibi olmak isteyenler içinde ; düşük tehlikelerinin olmadığı, bebeğin sağlığının yerinde olduğu hamilelikler geçirebilmek , bebek sahibi olabilmek için bu kg ların gitmesi gerek. Kızlar biz emek verelim Cenab ı Hak görür. geri çevirmez. Rabbim bizleri güzelliklerle sınasın.

HAdi artık Ceco, WAW kloroform,sipsirine minimax şuan adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım . Hadi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
yarın son kez tartda artıları yada değişmeyen rakamları görüyoruz, önümüzdekihaftacuma günü hep eksiler hep eksiler inşallahhhhhh:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

süpersinn kuzummmmmmmmmmmmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben varımmm haddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yarın son artılar dediğin gibii.....kızlarr bide ben yarın kardeşim ve kuzenle iddiaya girmiştik o başlıyor yarın tartılıcazz..15 günde bir tartılıcaz en fazla kilo verene 20 tl vericez ayda 40 tl yapıyor kişi başı..şimdilik 4 kişiyizz...o yüzden yarından itibarennn acayipp girişiyorum diyetee....şu sınavda bitmek üzere sonrasıda bomba gibi olacak...ben hamile kalırsam rabbim nasip ederse ilk 3 ayda diyette olacagım..sonrasındada diikkatli olucam inşallahh...

bugün kahvaltı yapmadımm kızlarrrrr....sabah bi kase aşure yedim o yüzden kahvaltı yapmadım oda tuttu baya benii..bide mandalina yedim şimdii...evdede tv yi radyoya çevirdimm spor yapamasamdaaa bi sağ bi sol odada da olsam mutfaktada olsam tempoluyum..havada güzel bugün istanbulda camlarıda açtımm ohhhhh misssssssss:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kloroformmmmmmmmmmmmmmmm artıkk kendinee gelll kuzumm.....çık bu negatifliktenn...moralde çook önemliii..hadi kafaları boşaltalımm....ve tedavilerimize başlayalımm o arada ilolarıda gönderelimm.....

şirineeeeee....daha çok paylaşım istiyorumm senden neler yiyorsun bu ara hiçç sesinn çıkmıyorrrr....

cecommmmmmm...gidecek bu kilolarr başkaa yoluu yokkk....su içmeliyizzzzzzzzz......herkezz evde bi surahi çıkartsın kendine...hergün bitecekkk o surahiiii....

eranisa.......yanii sende fırsat yok diyordun amaaa buraya giremediğin aralarda haa yiyorsunn...74 dün 78 oldunn kendine gell..glıforun bunalımından çık artık.....

minimaxxxxx nerelerdesinn kuzummmmmmmm.........:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
süpersinn kuzummmmmmmmmmmmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben varımmm haddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yarın son artılar dediğin gibii.....kızlarr bide ben yarın kardeşim ve kuzenle iddiaya girmiştik o başlıyor yarın tartılıcazz..15 günde bir tartılıcaz en fazla kilo verene 20 tl vericez ayda 40 tl yapıyor kişi başı..şimdilik 4 kişiyizz...o yüzden yarından itibarennn acayipp girişiyorum diyetee....şu sınavda bitmek üzere sonrasıda bomba gibi olacak...ben hamile kalırsam rabbim nasip ederse ilk 3 ayda diyette olacagım..sonrasındada diikkatli olucam inşallahh...
Güzelmiş, bende kendime ble iddiaya girebileceğim birini bulsam süper olacak :)) Kocamla evlenmeden önce girmiştik o bana asla kg sunu sölemiyo. o yüzdne ben bozdum.
Süpersin WAW işde böle benimde müziğim açık acayip enerjik hissediyorum bugün. spora inemicem ama evde yapılacak bir sürü iş çıkardım onları yapıcam :)))
Oda hareket sonuçda
bugün kahvaltı yapmadımm kızlarrrrr....sabah bi kase aşure yedim o yüzden kahvaltı yapmadım oda tuttu baya benii..bide mandalina yedim şimdii...evdede tv yi radyoya çevirdimm spor yapamasamdaaa bi sağ bi sol odada da olsam mutfaktada olsam tempoluyum..havada güzel bugün istanbulda camlarıda açtımm ohhhhh misssssssss:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kloroformmmmmmmmmmmmmmmm artıkk kendinee gelll kuzumm.....çık bu negatifliktenn...moralde çook önemliii..hadi kafaları boşaltalımm....ve tedavilerimize başlayalımm o arada ilolarıda gönderelimm.....

şirineeeeee....daha çok paylaşım istiyorumm senden neler yiyorsun bu ara hiçç sesinn çıkmıyorrrr....

cecommmmmmm...gidecek bu kilolarr başkaa yoluu yokkk....su içmeliyizzzzzzzzz......herkezz evde bi surahi çıkartsın kendine...hergün bitecekkk o surahiiii....

eranisa.......yanii sende fırsat yok diyordun amaaa buraya giremediğin aralarda haa yiyorsunn...74 dün 78 oldunn kendine gell..glıforun bunalımından çık artık.....

minimaxxxxx nerelerdesinn kuzummmmmmmm.........:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ceco ben sürehi değil şişe kullanıyorum. susadıkça dikiyorum kafama biraz hoş bir görüntü değil ama bardağa koy falan uğraşmıyorum. ve daha çok su içiyorum bölece.Öneririm

Buarada waw sende bana yakınsın. sen 74 olana kadar inallah bende 69 olurum :))) şu 70 bi kırarsam süper olacak. dr 5 kg bile önemli dedi. HAdi bakalım tempoooooo:21::KK8::KK9::KK55::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Kızlar dün moralim çok bozuktu ama bugün kendimi harika hissediyorum. :KK52: Sağlıklı beslenmede son hız devam ediyor. Çok dikkat ediyorum karbonhidrat yok bir süre de hayatıma giremeyecek. :KK60: ( Makarna, Pilav, Beyaz ekmek) tuz alımımı azalttım. Size su içmekle ilgili püf noktası söyleyebilirim :KK34: Bu 1,5 litrelik su şişesinden 2 adet masanın üzerine koyuyorum. Hiç bardaha doldurmadan direk dikip içiyorum içebildiğim kadar öyle kendimi zorlamayarak. İnanın o kadar etkili oluyor ki sanki az su içmiş gibi oluyorsunuz. Günde 3 lt su içiyorum.

Yaklaşık 4 hafta oldu 75,5 tan 73,60 a indim bir haftada. Bugün perşembe olduğu için sabah tartıldım. Şuann 71,60 çıktım kızlar keyfim yerindeeeeeeee :KK55: Eşimde dedi zaten şişkinliklerin azalmış diye. Hedefimmm 60

Birazdan yürüyüşe çıkacağım. Size tavsiyem birkaç kaşık dahi olsa makarna pilav yemeyin. Beyaz ekmek hiç tüketmeyin.

Yağmurlu_ist. bayıldım yazdıklarına evetttt en yakın zamanda kilolar gidecek.

Ceco yediklerinden karbonhidratı çıkart ya da daha da azalt canım. Resmini görmüştüm bir ara yüklemiştiniz. Çok güzel bir bayansın, çok güzel bir annesin yapabileceğine inanıyorum.

Waw burdayımmmm canım. Dün kayınvaldemle biraz olaylar oldu. Kayınvaldem benim oğluyla evlenmemi hala hazmedemiyor ya 1,5 yıl olacak neredeyse. Zaten onun yüzünden 1,5 yıldır neler yaşadım. Hatta ben evliliğimin ilk aylarında hamile kalmışım haberim yoktu stresten sıkıntıdan düşük yaptım. Mide kanaması geçirdim. Birde gelip bana ne acelen vardıda hamile kalma derdine düştün dedi. Kayınvaldem çok şık çok kibar ama diğer vasıflardan noksan bir kadın. Emekli hemşire. Eşim asker benim. Bende özel bir okulda matematik öğretmeniyim ama kadın hiç beğenmiyor beni devamlı oran öyle buran böyle bende salak gibi susuyorum. Ama dün patladım artık.

Kayınvaldemle evlerimiz çok yakın. Eşimin 10 yaşında bir kız kardeşi var evlerimiz yakın olduğu için kayınvaldem gece gündüz demeden çocuğu bize bırakır gezer tozar. Biz çocuk bakalım. Tatile bile gitti 1,5 hafta ben baktım. Neyse konuya gelelim dün eşimin doğum günü dışarıda biryerlere gidelim dedik. Ee her akşam çocuk bizde ya kayınvaldem delirdi ben bu çocuğu nereye bırakıyim o zaman diye bağırmaya başladı. Bize göremi plan yapacakmış. Ben oğlunu ona karşı soğutuyormuşum. Sakın bundan çocuk yapmaya kalkma dedi eşime bende patladım. Terbiyemide bozmadan bir güzel sıvadım kayınvaldeciğimiiii. Hatta dedim seni bir psikyatri polikliniğine yatıralım sen iyi değilsin bize yaptıklarının farkında değilsin dedim.

Tabi bu olaydan sonra keyfimiz kaçtı biraz eşimde bana artık sadece slmlaş sen sabırlı saygılısın zaten o sane neler dedi sen yine de alttan aldın dedi.

Öyle işteeee ay ne çok yazmışım yaaaaaa waw ohhhh yazdım biraz daha rahatladım yazmakta iyi geliyormuş meğerrrr :KK52: :KK52: :KK52:

Sabah peynir yedim sınırsız veeriyo ama ben oturupta bi kalıp peynir yiyemiyorum tabi :)
Bi demlik çay içtim
Yarım kepekli poğça yiyemedim hepsini :)
domotes salatalık biber onlardan yedim :)

Şimdide normalde doktorum meyva vermiyo ama kusura bakmasın 38 şekerle gwziyorum sonra ölüp gideceemmm :KK52::KK52:
Kedime mama almaya çıkmıştım yürüyerek gittim geldim popomu kaldırmam normalde ama:KK52:
Şimdi eve girdim pc açtım bitane muz ve mandaline yedim :)
Türk kahvemi yapıp bide sigara yakıcam değmeyn keyfime :KK52::KK52:

Kızlar dün moralim çok bozuktu ama bugün kendimi harika hissediyorum. :KK52: Sağlıklı beslenmede son hız devam ediyor. Çok dikkat ediyorum karbonhidrat yok bir süre de hayatıma giremeyecek. :KK60: ( Makarna, Pilav, Beyaz ekmek) tuz alımımı azalttım. Size su içmekle ilgili püf noktası söyleyebilirim :KK34: Bu 1,5 litrelik su şişesinden 2 adet masanın üzerine koyuyorum. Hiç bardaha doldurmadan direk dikip içiyorum içebildiğim kadar öyle kendimi zorlamayarak. İnanın o kadar etkili oluyor ki sanki az su içmiş gibi oluyorsunuz. Günde 3 lt su içiyorum.

Yaklaşık 4 hafta oldu 75,5 tan 73,60 a indim bir haftada. Bugün perşembe olduğu için sabah tartıldım. Şuann 71,60 çıktım kızlar keyfim yerindeeeeeeee :KK55: Eşimde dedi zaten şişkinliklerin azalmış diye. Hedefimmm 60

Birazdan yürüyüşe çıkacağım. Size tavsiyem birkaç kaşık dahi olsa makarna pilav yemeyin. Beyaz ekmek hiç tüketmeyin.

Ceco yediklerinden karbonhidratı çıkart ya da daha da azalt canım. Resmini görmüştüm bir ara yüklemiştiniz. Çok güzel bir bayansın, çok güzel bir annesin yapabileceğine inanıyorum.

Waw burdayımmmm canım. Dün kayınvaldemle biraz olaylar oldu. Kayınvaldem benim oğluyla evlenmemi hala hazmedemiyor ya 1,5 yıl olacak neredeyse. Zaten onun yüzünden 1,5 yıldır neler yaşadım. Hatta ben evliliğimin ilk aylarında hamile kalmışım haberim yoktu stresten sıkıntıdan düşük yaptım. Mide kanaması geçirdim. Birde gelip bana ne acelen vardıda hamile kalma derdine düştün dedi. Kayınvaldem çok şık çok kibar ama diğer vasıflardan noksan bir kadın. Emekli hemşire. Eşim asker benim. Bende özel bir okulda matematik öğretmeniyim ama kadın hiç beğenmiyor beni devamlı oran öyle buran böyle bende salak gibi susuyorum. Ama dün patladım artık.

Kayınvaldemle evlerimiz çok yakın. Eşimin 10 yaşında bir kız kardeşi var evlerimiz yakın olduğu için kayınvaldem gece gündüz demeden çocuğu bize bırakır gezer tozar. Biz çocuk bakalım. Tatile bile gitti 1,5 hafta ben baktım. Neyse konuya gelelim dün eşimin doğum günü dışarıda biryerlere gidelim dedik. Ee her akşam çocuk bizde ya kayınvaldem delirdi ben bu çocuğu nereye bırakıyim o zaman diye bağırmaya başladı. Bize göremi plan yapacakmış. Ben oğlunu ona karşı soğutuyormuşum. Sakın bundan çocuk yapmaya kalkma dedi eşime bende patladım. Terbiyemide bozmadan bir güzel sıvadım kayınvaldeciğimiiii. Hatta dedim seni bir psikyatri polikliniğine yatıralım sen iyi değilsin bize yaptıklarının farkında değilsin dedim.

Tabi bu olaydan sonra keyfimiz kaçtı biraz eşimde bana artık sadece slmlaş sen sabırlı saygılısın zaten o sane neler dedi sen yine de alttan aldın dedi.

Öyle işteeee ay ne çok yazmışım yaaaaaa waw ohhhh yazdım biraz daha rahatladım yazmakta iyi geliyormuş meğerrrr :KK52: :KK52: :KK52:

ohhhhh yarasınn kuzumaaaa...iyi oldu yazdın rahatladınn...valla bende buaya yazabiliyorumm bii yazıp rahatlıyorum eskiden bi defterim vardı oraya yazıyordum aniden ölsem nolur bu defter diyordum şimdi buraya yazmaya başladığımdan beri defteride unuttummm:KK1::KK1::KK1:

anaaa senin kaynana uçmuşşş....kp yokmuu onu dizginleyecekk...kuzumm sen hiçç tınlama oda sizi strese sokmak için böle yapıyorr hiç tınlama sen eşini avcuna al eşinle yaşaa...kv le ilgili biçok şeydede kendini geri çek eşin söylesin..valla ben öle yappıyorumm benimkine sinir olur ama oğluna bişi diyemez diye ben ogluna diyorum anacıgına böle böl e de diyee:KK9::KK9: o anda bişi demiyor ama yeri geldiğinde savunmaya geçiyorrr...

senin kv yaşlanmayada başlıyor yaa sen gençsin onada takar kafayı kv bunalımı..başka çocugu yokmu 2 kişilermii..ee sende çalışıyorsunn evinin işi gücü senin yükün sana yeter zatenn....

süper kilolar gitmişşş tebrikk ediyorumm seniiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Sabah peynir yedim sınırsız veeriyo ama ben oturupta bi kalıp peynir yiyemiyorum tabi :)
Bi demlik çay içtim
Yarım kepekli poğça yiyemedim hepsini :)
domotes salatalık biber onlardan yedim :)

Şimdide normalde doktorum meyva vermiyo ama kusura bakmasın 38 şekerle gwziyorum sonra ölüp gideceemmm :KK52::KK52:
Kedime mama almaya çıkmıştım yürüyerek gittim geldim popomu kaldırmam normalde ama:KK52:
Şimdi eve girdim pc açtım bitane muz ve mandaline yedim :)
Türk kahvemi yapıp bide sigara yakıcam değmeyn keyfime :KK52::KK52:

iyi yapmışsınn meyvesizz olmazzzz.....amaa ben seni hatırlayamadımm yaaa...isim değişikliği felanmı yaptınn ????yada çok bizimle olmadın ondan hatırlamadım...10 kilo vermişsin tebrikler aynen devammm..

sendede pko varmıydıı??evlimiydinn ?? glukofen kulanıyormusun şimdilik bi kaç soru:KK1::KK1::KK1:

kızlarr eşimle 2 günlük bi kaçamak yapmakk istiyorumm istanbuldan ve insanlardan kaçmakk....ama nereyee...zaten buna karar verene kadar baya zaman gececek sınavlardan sonra kaçayım diyorum...bi şile ağva ya baktım şömineli odalar varmışş..ama 2 gece 600 geçiyorrr çokkkkkk hele böle tedavi aşamasındaa...istanbul yakınlarında böle sakin kafa dinlemelik biyer varmı tavsiye edebileceğinizz...

kızlarr eşimle 2 günlük bi kaçamak yapmakk istiyorumm istanbuldan ve insanlardan kaçmakk....ama nereyee...zaten buna karar verene kadar baya zaman gececek sınavlardan sonra kaçayım diyorum...bi şile ağva ya baktım şömineli odalar varmışş..ama 2 gece 600 geçiyorrr çokkkkkk hele böle tedavi aşamasındaa...istanbul yakınlarında böle sakin kafa dinlemelik biyer varmı tavsiye edebileceğinizz...

Sen İstanbuldaydın sanırım. Arabanız varsa Maşukiye yi öneririm kışın ayrı güzel oluyor. Ben gidiyorum bazen. İnternetten bir araştır istersen

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Günüde hasarsız atlattım :KK1:
Ya aslında çok fazla kalamıyacağım hatta gece giremeyebilirim :KK53: Benim Odunla sabah bir kapıştık hala yüz vermiyorum ama şimdi gece bilgisayar başına oturursam anında zeytinyağ gibi üste çıkar :KK20: o kozuda eline vermek istemiyorum.
Sabah ki hatta dünki muhabbettin devamı geldi :KK47:
Beyfendi benim sıkıntım varken hiç birşey yokmuş gibi girmiş Faceden eski sevgilisini aratmış yine :KK47::KK47::KK47::KK47:
Şer.....siz diye bir başladım okadar dellendim ki. Mesele kıskançlık değil ama işte benim canım sıkkınken yapması sinir etti yoksa inanın umurum bile olmaz :KK33::KK33::KK33:
Temiz fırçayı bastım :KK1: şimdi bir kaç gün burnundan getireceğim ki en azından canım sıkkınken biraz daha dikkatli davranır :KK1:
Odun diyincede kızıyor odunsun işte :KK34:
Bu arada nedense kuzenlerinden biride eski kız arkdaşıyla arkadaş çıktı üstelik o kuzeniyle evlendiğimizden beri bir kere bile bir araya gelmedik ama facede var :KK53:
Neyse konuştukca yine delleniyorum :KK1: ben kaçıyorum ki yakalanmim bilgisayar başında :KK1: olmadı gece başım ağrıyor diye otururum yine başına :KK1: nasılsa kafam dağılsın diye kesin kendi der aşkım uyuyamayacaksan gir nette dolan diye :KK60:

oooo seni kendime rakip seçtim pikaçuuu :))))
maşallah dielimde nazar değmesin. rahatlamanada sevindim.

Sen İstanbuldaydın sanırım. Arabanız varsa Maşukiye yi öneririm kışın ayrı güzel oluyor. Ben gidiyorum bazen. İnternetten bir araştır istersen

ya maşukiye de biz kurbandan sonra araştırma yaptık geceli 200 tl ama sanırım kişi başı fakat doğayla iç içe çok güzel

kızlar menümü paylaşmadım beeeenn çok ayıp :)

sabah
1 bardak tarçınlı su
6 yeşilzyetin
2 dilim ekmek
çörek otlu lor peyniri azıcık
kibrit kutusu kadar beyaz peynir

ara 1 armut

öğle
1 tabaktan daha az kereviz salatası
2-3 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
1ayva

akşam
1kase çorba
1tabak karnabahar
bolca kıvırcık salata
(ekmek yok)
yersem yoğurt birazcık daha ne olsun

1 tane meyve yerim arada

bugün 2lt ye yakın su içmişimdir. sporum yok ama ev işim var

benden bu kadar öpüyorum hepiciğinizi

kızlar yarın karşıdayımm sabah erken çıkıcaz kp ameliyat oldu bugün yarın pansumanı var benide karşıya bırakacaklarrr...kilo bildirimlerini unutmayınn..gelen gibi listeyi yayınlarımmm...

benim yinee aynı gibi....78,8 +100 grm..

canım takma kafana yaaa.
Benimde öyle Allah bilir arkamdan neler diyolar..
Kendi hallerine bıraktım ne konuşurlarsa konuşsunlar artık.
Bıktım bende çünkü..
Rabbim kısa zamanda hayırlı evllatlar nasip etsin inş bize..

böle düşünme lütfen.insanların bizim arkamızdan ne dediklerini duyma bilme. herkes bişeyler der. insanların maalesef ağızlarına mühürvuramayız. Kendine eziyet etme .
Rabbim yazdıysa zamanı geldiğinde bizde evlatlarımızı kucağımıza alırız. YAzmadıysa da yapacak bişey yok. Nasipse gelir şamdan yemenden, nasip değilse ne gelir elden.
Rabbim bizim için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin. Onu kabullenecek yada idare edecek gücü versin. Amin

Anam sabah hesapta girecektim nette sorun vardı sonrada zaten pazardı, çocuklardı, kızkardeşimde balık faslıydı derken hiç mümkün olmadı kardeşimin evinde de olsa çöööö demeye :26:
Bugün inanılmaz yoruldum hatta bir ara pazarda belime giren ağrılar yüzünden zor yürüdüm :KK43:
Artık kilodan dolayı yürüyemez hale gelmekten korkuyorum :KK14: Aslında doğrusunu söylemek gerekirse sabahtan beri canım sıkkındı zaten şu ağrılar ve kilolar yüzünden :KK14::KK14::KK14::KK14:
Ben zayıflamak için çırpındıkça daha beter kilo alıyorum sanki :KK43:
Eşime yine bir ton göz yaşı döktüm ne olucak bu halim diye oda bir güzel fırça attı ya bırak artık zayıflayacağım diye kendini yırtmayı, stres yaptıkca sanki şişiyorsun herşeyi akışına bırak elbet gidecek diye bir güzel azarladı beni :KK36:
Aslında doğru söylüyor ama işte ben daha beter olurum korkusunda inanılmaz kasıyorum kendimi. Su hariç elimden geleni yapıyorum ( bir şu suyu içmeyi beceremedim gerektiği gibi bu aralar )

Neyse daha fazla canınızı sıkmayayım ama güne kötü başladığım için pek net havamdada değildim acılmayıncada uğraşmadım açıkcası sabah sabah sizlerinde canını sıkmamak adına :KK34: Şimdi çok daha iyiyim yine gün boyuda elimden geldiğince dikkatli davrandım :KK34: Eşim gece evde konuşuruz falan diyordu ama oda oyun konsolunun başına geçince bende sizlere içimi dökeyim dedim :KK17: Hakkınızı helal edin bu ara sık sık içim şişiyor :26:
Galiba havalarda var birşey :KK5: hepimiz bir sulu göz olmuşuz :KK53:
Bende aynı senin dediğin gibi bir yandan yazıp bir yandan süzülen yaşları siliyordum demin :KK43: eşimde sabah teselli ederken akşam konuşuruz diyordu hiç umursamadan gitti yattı :26: hesapta başka ne yapabileceğim konusunda benle konuşacaktı en azından konuşmasakta ona ihtiyacım varken gidip yatması bile canımı sıktı :KK19::KK19: onun bir sıkıntısı olsa sabaha kadar otururum ben onla genelde :KK36: neyse acısını çıkartırım nasılsa :KK34:

canımm yaaaa...ağlama dicemm amaaa..ağlamışsın iyi olmuşş acık için açılmıştırrr...annelerimiz yaş ilerledikce alıngan oluyorlarrr..biz kötü niyetle demiyoruz ama onlar bizim büyüdüğümüzü farkedemiyorlar iyi niyetle söylediğimizede alınganlık yapıyorlarr...sakına buna üzlmee kendini suçlama..annen sakinleştiği bi anda güzelce açıklamasını yaparsınn...

ablanında dediklerine alınmaaaa..oda kıyamadığı için annene öyle demişş ama çokk iyi anlayabiliyorum..bi arkadaşım evlendi hamile kalmışş biçok kerede yanyana geldik ben farketmedim 3.5 aylık hamileymişş annemlere dedim yaw arkadaş hamileymişş..evet biliyoruz dediler aaa neden söylemediniz dedimm..odada bisessizlikk...sonra biri bozdu sessizliğii ee sen üzülme diyee..ayy okadarr kırılmıştımkii anlatamam günlerce ağlamıştımm....bunları takmaa...biz kendi kendimize ne yürek acılarına göğüs gerdikk bide milletin arkamızdan konuşmalarını düşünerek dert eklemeyelim yüreğimizeee...

inşallahh bizlerde kavuşucazz ama kendini toparla sendee..başla dr a...ne zamaniçeceksin ilacını progestana başlamıştın dimii?? bende hesabı kitabı yaptım tarlusale başlıcam cuma günü..10 güne adet olurumm..

kızlar hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz için... insanın bazen çöküş anları oluyor ya bu aralar o durumdayım, inşallah Allah yardım etsin çıkmam için... gerçi problemin biri bitiyor biri çıkıyor, dün yine kalabalık bi ortamdaydım gene bişeler söylendi ama neyse artık takmamaya çalışıcam, bu moddan çıkmam lazım... gerçi tedaviye başlamanın streside var bende, şimdi progestan içiyorum haftaya cuma falan gidicem nasipse dra. gene başlıcak yorucu dr işleri... olsun Allah nasip etsinde bunlara katlanmmak hiçbirşey değil... benim kuzenim tüp bebek yaptırırken diyorduki iğnelerden bile zevk alıyorum çünkü hepsi beni bebeğime yaklaştırıyor inşallah diye.... bizimde öyle olur inşallah, yaptığımız her şey bizi bebeğimize yaklaştırır... kullandığımız ilaçlar, vurulduğumuz iğneler, muayeneler, yaptığımız diyetler :KK52::KK34: (yada yapamadığımız :KK34:) hepsi hepsi.....

günaydın kızlarrrr, bugün tartıda artıyı gördüm beklediğim gibi 65kg olmuşum başladım kilo almaya bir an önce durdurmam gerek:18:

haklısın canım ya diyet topiğimi dert topiğimi anlayamadık:KK52: sarsılmamız gerekiyor gerçekten. evet başlamak lazım bi ucundan... bende yakında dra gidicem dr dicek vere vere 3 kgmi verdin...
aslında düşünsek ya yemediğimiz her zararlı şey bizi hem sağlığımıza hem yavrumuza kavuşturucak o zaman daha kolay olur heralde sabretmek.. yerken aldığımız o anlık tad için aslında neleri feda ediyoruz dimi... Rabbim bir an önce toparlanmayı, güçlenmeyi nasip etsin... biz güçlü kadınlarız :KK4: istersek yaparızzzzzz :KK1::KK9::21:

şimdilik çıktım bu negatiflikten innnşallah tam çıkamadan tekrar yakalanmam... bakalım waw ilacı içiyorum şu dr işlerini hayırlısı ile bi geçirsek... inşallah yaptığımız her şeyy bizi yavrumuza bir adım daha yaklaştırsın....

hepiniz sağolun kızlar, Rabbim hepinizin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah... öpüyorum sizleriiiiiii.....:KK54::KK54::KK54:

Günaydınn kızlarr Ankarada tedavi görüyorum bebek için evimde kalmadığım için nete fazla giremiyorummm...hemen kilomu söyliyeyim 72.1...Bugün ender saraçın on hareketine başlıycam bi inceleyin sizde :KK66:

X