- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese az kalorili bol enerjili bir gün diliyorum
Herkese az kalorili bol enerjili bir gün diliyorum
canımm çok geçmiş olsunn rabbim şifasını versinnnn..bence söylee ..tamam kvyi anlıyorum bende çocuklarımı üzmek istemem ama bide kendi yönünden düşün annenin böle bi sorunu olsa bilmek istemezmisinn...bigün eşinle yanlızken güzel bi dille anlatt..inşallah daha ileriye gitmezz..hem eşin bilirse o dahada destek olurr...
diyetinde süper gidiyorr sen bakma burdaki sessizliğee..çogumuz yıpranmış moddayız bu çocuk konularındann ..sen daha yeni evlisinn bu güzel metive eden cümlelerin bile bize nasıl iyi geliyor bilemezsinn...inşallah rabbim birgün hepimize nasip edecek gönlümüzdekinii..
Aslında çok haklısın canım ama işte ara ara insan yinede açıyor muslukları
Artık bıktım perhiz yapmaktan ve acıkcası çok daha fazla alma korkusu yüzünden sinirlerim bozuluyor :26:
Dediğin gibi Rabbim başka dert keder vermesin
canımm yaaaa...ağlama dicemm amaaa..ağlamışsın iyi olmuşş acık için açılmıştırrr...annelerimiz yaş ilerledikce alıngan oluyorlarrr..biz kötü niyetle demiyoruz ama onlar bizim büyüdüğümüzü farkedemiyorlar iyi niyetle söylediğimizede alınganlık yapıyorlarr...sakına buna üzlmee kendini suçlama..annen sakinleştiği bi anda güzelce açıklamasını yaparsınn...
ablanında dediklerine alınmaaaa..oda kıyamadığı için annene öyle demişş ama çokk iyi anlayabiliyorum..bi arkadaşım evlendi hamile kalmışş biçok kerede yanyana geldik ben farketmedim 3.5 aylık hamileymişş annemlere dedim yaw arkadaş hamileymişş..evet biliyoruz dediler aaa neden söylemediniz dedimm..odada bisessizlikk...sonra biri bozdu sessizliğii ee sen üzülme diyee..ayy okadarr kırılmıştımkii anlatamam günlerce ağlamıştımm....bunları takmaa...biz kendi kendimize ne yürek acılarına göğüs gerdikk bide milletin arkamızdan konuşmalarını düşünerek dert eklemeyelim yüreğimizeee...
inşallahh bizlerde kavuşucazz ama kendini toparla sendee..başla dr a...ne zamaniçeceksin ilacını progestana başlamıştın dimii?? bende hesabı kitabı yaptım tarlusale başlıcam cuma günü..10 güne adet olurumm..
dimi insan bi an geliyorr daralıyorrr...bencede enişte haklıı takma kafaya her dakka bunuda düşünme düzenli beslennn emin ol gidecek kilolar pıtır pıtır..kafaya çok takıyoruzz onlarda takılıp kalıyorr bizeee...ağlamaaa bidahadakilo yüzündennn...rabbim daha büyük bi hastalık vereydi bideee...allah korusun evlatların varr yaaa hastene köşelerinde olaydınn...
yakın bi akrabamız var ablam..senlercecocugu olmadı..aşılamalartüp bebekler..yokk..hep ağladı durdu..sonra bi kız aldılar evlatlık..bebekti aldıklarında büyüdü genç kız oldu..ama ablamız hastaydı son zamanlardabu ramazan birden ağırlaştı kan kanseriymiş ve ice agırlaşmış anlamamış drlar..şimdi hastanede yatıyorr..kızınıda göremiyorr..evladımı yeniden yetim bırakmak istemiyorumdiye ağlıyorr....
bizlerde elimizdekilerin değerini blmiyoruzzz...herşeyin hayırlısını isteyelim zayıf olsan hasta olsan ne olurrr...buysa sorun budur...sağlıgın yerinde olsun verirsin inşallahh...ben genç kızken çok dua ediyordum zayıflayayım diye sonra hocam demişti hayırlısını iste...zayıflarsın hasta olursun bugünlerini ararsın diyee...sende birdaha ağlama allah aşkına kilo içinn...evlatların var seni seven eşin varr gülmek için çokşey var o yüzden ağlama