Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlar bende bu ay olumsuz malesef....

geldimi kırmızılarrr??yoksa testmi yaptınn...??? hayırlısı olsun ne diyekk...

evdeki tek kıl tüy derdi benim saçlarım. pko da saç dökülmeside oluyormuş. benim saçlarım çok dökülüyor.
waw yaysel çok hoşuma gitti :))))

aynen öyle ama yayselmoduu..:KK9::KK9:aynen benimde feci dökülüyorrr..kestirmeyi düşünüyorum biraz baya uzadı..omuzlarımdan bir karış daha aşağıya kısaltayım diyorum..kış geldi hemde dökülüyor işte :KK43:: :KK43:

MErhaba arkadaşlar muhabbetiniz bol olsunn
biraz moral bozuk bende testi yaptım :KK5: malesef negatif bende 10 gün geçti üstelik kırmızılar da yok:KK14: demek ki düzen bozulmuş
ay buna mı üzülsem negatife mi afffffffffffff
sonra dr gitcem kırmızılar neden gelmiyor :KK52:

deme yaaaa...sendemii..hayırlısı diyelim şirinemm..git bakalım dr a ne dicekkk..3 ayda doldu sanırımm..

şahsi araçla gezmeye alışana kalabalık zor geliyor canım lakin trafikten zor değildir :))
Afiyetler olsun ağız tadıyla yeyin inşallah
bu hafta ben de yapacağım inşallah

Canım hayırlısı olsunda emin misin kaç gün geçti ? belki geç döllenme oldu dikkat et kendine

deme yaaaa...sendemii..hayırlısı diyelim şirinemm..git bakalım dr a ne dicekkk..3 ayda doldu sanırımm..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Yatak odasından sonra birde akşam yemeğinden sonra mutfağıda hafif bir elden geçirdim yarına az işim kalsın diye :KK1:
Birtek ütülerime söylenecektir kızım şunları bekletmeden anında ütüleseydin ya diye o zamanda anne ütü masası kapının arkasında getirim istersen derim :KK60:
Aslında o bana ütümü yapsa ben diğer işleri seve seve yaparım yeminle :KK1:

Baya yoruldum ama sizlere bakmadan yatmak istemedim :KK34:
Malum sabah erken gelicek bizim kakılmış :KK60: o bendeykende bilgisayar açtırmaz ille önce işimizi yapalım diye :KK1:
Artık anam gidince vaktim kalırsa damlarım olmadı artık akşam yüzmeden sonra :KK34:

Bu arada bugünlük menü paylaşmıyorum çünkü bugün hayatımın en saçma menüsü oldu :KK53:
Çok yemedim ama liste dışına çıktım maalesef:26:
Eşim uzun zamandır ilk kez oluyor bukadar takma diyor ama kendime de kızmıyor değilim yani :KK19: Neyse yarında biraz şaşar düzenim ama sonra yine aynen devam :KK34:

Günaydın bayanlar,

Günümüz aydın olsun.işlerimiz rast gitsin. Tabi kocalarımızında işleri rast gitsin.
Amin.y
Dün akşam yemeğine kadar dikkat etmiştim ama akşam abarttım maalesef. Bugün toparlıycam inşallah. pes etmek yok.
spora başlayamıyoum onada başlasam süper olacak. ama gittiğim ikinci dr glucophage verdi. sadece sabah 1000 ama ağır geliyor sanırım. yedikten sonra hipoglisemi oluyo. elim ayağım tutmuyo kafamı kaldıramıyorum.alışınca sporada yeniden başlıcam inşallah.

günaydınn kızlarrrrrr..ben geldimm evimeee...dün baya yağmur vardı sabahtan ve ben yollardaydımmm...gittim geldim çok şükürr..hava cabuk kararıyorr ona çıldırıyorumm...aşure yedim doya doyaa..aşure günü bitmeden bende yapmak istiyorum yaa..ama hergün bişi çıkıyor bakalım...

bu sabah kahvaltımı yaptımm...
2 dilim tam bugday ekmeğinden kaşarlı tost yedim..
acıkta yogurt...yarın pazar var evde pek sebze kalmadı bi patlıcanım bide dolma biberim var akşama patlıcan yapayım diyorumm.

cecommmm işler başladımıııı..kolayy gelsinn sanaaa...yakın olaydıkk size arada çay yapar getirirdim yanınada bi patates salatasıı ohh miss...yer içer devam ederdinizz...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Ay kızlar ölüyyorum yorgunluktan :26: Sabah 10a doğru bizim kakılmış geldi :KK1: elinde süpürgesiyle :KK1:
Anam ben normal şöyle bir üstten yaparız diye düşünürken balkondan başladı ve şark köşemin altını bile kaldırdı :KK53:
Ne cam kaldı ne perde hepsini söktük, yıkadık, pakladık hatta bir sürüde ben bunu evde yıkarım diye topladığı şeyde vardı :KK1:
Allahtan yatak odasını daha evvel yapmışım :KK1: yoksa hayatta bitmezdi.
Ben mutfağı ve banyoyu hallettim oda sağ olsun salon ve balkonu halletti :KK42:
Büyük kızda kendi odasına girişti derken akşam üzere 4 gibi bitirdik sayılır :KK34:
Aslında biraz daha işim varda onları biraz dinlendikten sonra yaparım ( bir iki yerleştirilecek eşya var :KK34: birde gece yapacağım bir sepet ütüm var :KK34: )

Hesapta bugün yüzmeye gidecektim ama nerdeeee bacaklarımı almamıştım o yüzdende gidemedim birde anneme kalk git iş bitti nasılsa demek ayıp olurdu o yüzden bugün gidemedim. Zaten gitsemde bacaklarımda derman yok zor yüzerdim :KK1:
Artık perşembe günü inşallah :KK34:
Çok yoruldum ama mis gibi oldu her yer :KK16: keşke hiç pislenmese :KK1:

kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah
1yumurta
1 kibrit kutusu büyüklüğünde ancak yarısı inceliğinde b.ğeynir
5 yeşil zeytin
1 dilim Trabzon ekmeği
1 su bardağı süt

gün içinde 5 mandalina 1 elma
1 dokuzlu çay
birazcık tatlı :KK47::KK47::KK47::KK47:

akşamda
çorba
ıspanak
fırında tavuk
kereviz salatası
ekmek olmayacak

özellikle meyve abartı olmuş dimi :KK47::KK47::KK47:

cecommmm işler başladımıııı..kolayy gelsinn sanaaa...yakın olaydıkk size arada çay yapar getirirdim yanınada bi patates salatasıı ohh miss...yer içer devam ederdinizz...

WAW patates salatası yapma ya kalorisi çok. ama buzdolabında bekletirsen düşüyormuş. ama benim önerim öle bişey olsaydı kısır yapman :))))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Ay kızlar ölüyyorum yorgunluktan :26: Sabah 10a doğru bizim kakılmış geldi :KK1: elinde süpürgesiyle :KK1:
Anam ben normal şöyle bir üstten yaparız diye düşünürken balkondan başladı ve şark köşemin altını bile kaldırdı :KK53:
Ne cam kaldı ne perde hepsini söktük, yıkadık, pakladık hatta bir sürüde ben bunu evde yıkarım diye topladığı şeyde vardı :KK1:
Allahtan yatak odasını daha evvel yapmışım :KK1: yoksa hayatta bitmezdi.
Ben mutfağı ve banyoyu hallettim oda sağ olsun salon ve balkonu halletti :KK42:
Büyük kızda kendi odasına girişti derken akşam üzere 4 gibi bitirdik sayılır :KK34:
Aslında biraz daha işim varda onları biraz dinlendikten sonra yaparım ( bir iki yerleştirilecek eşya var :KK34: birde gece yapacağım bir sepet ütüm var :KK34: )

Hesapta bugün yüzmeye gidecektim ama nerdeeee bacaklarımı almamıştım o yüzdende gidemedim birde anneme kalk git iş bitti nasılsa demek ayıp olurdu o yüzden bugün gidemedim. Zaten gitsemde bacaklarımda derman yok zor yüzerdim :KK1:
Artık perşembe günü inşallah :KK34:
Çok yoruldum ama mis gibi oldu her yer :KK16: keşke hiç pislenmese :KK1:

ellerinize sağlık iyigünlerde pislet :)))):KK1::KK1::KK1::KK1:

Evettttttt gelelim bugünki menüme :KK1:

Sabah;
2 dilim ekmek
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 elma ( sabah sabah canım meyve istedi nedense :KK1: )

ara;
1 yeşil çay

Öğle; ( temizlikten ancak bukadarı oldu )
1 tabak Tarhana çorbası

ara;
Şekersiz nescafe

Akşam;
1 kase çorba
5 tavuk köftesi
koca bir kase salata
2 parça kornişon

gece;
1 koca fincan yeşilçay ( şimdi içiyorum :KK1: )

kızlarr yarın dr gidiyorumm..dualarınızı bekliyorumm...bu ay bi denk gelemedim dr a..klomenede kendim başladımm...pazartesi gitmeliydim dr yokmuş çarşamba gel dedi..inşallah geç kalınmamıştırr...korkuyorum yaa çok büyüdü diye yada hiç oluşmadı diyee..herşeyin hayırlısı bu sefer gecen ayki gibi olmucam inşallah..üzülmücem okadar ve ümitlenmicemde..olursa başım üstüne olmassada başım üstüne vardır elbet bi bildiği yaradanınn...

kızlarr yarın dr gidiyorumm..dualarınızı bekliyorumm...bu ay bi denk gelemedim dr a..klomenede kendim başladımm...pazartesi gitmeliydim dr yokmuş çarşamba gel dedi..inşallah geç kalınmamıştırr...korkuyorum yaa çok büyüdü diye yada hiç oluşmadı diyee..herşeyin hayırlısı bu sefer gecen ayki gibi olmucam inşallah..üzülmücem okadar ve ümitlenmicemde..olursa başım üstüne olmassada başım üstüne vardır elbet bi bildiği yaradanınn...

Canım bütün dualarım seninle :KK19:
Rabbim inşallah hayırlı haber vermeyi nasip eder....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim gönlünden geçeni sana hayırlı kılmıştır inşallah :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Dünki yorgunlukla nasıl uyduysam top patlasa duymayacak kıvamdaydım :KK1: ama şimdi çok iyiyim :KK34:
Hala ayaklarımın altı ağrıyor tabi avuç içlerimde :KK1:
Şimdi elma sirkeli sıcak suyumu aldım yudumluyorum ondan sonrada hemen kahvaltımı ediceğim :KK34:

Bugün yine pazara çıkma günüm :KK53:
Gidip biraz salatalık malzeme ve meyve alayım :KK34: birde markete uğrayıp bir iki eksiğimide tamamlayayım :KK34:
Malum bugün yine balık günümüz :KK1: o yüzden bu akşamda annemlerdeyiz :KK35:
Anam bir müddet daha böyle devam eder ama sonra az daha sınır çizmem lazım yoksa her gün bir arada olursak benim kendime hayatım kalmayacak :KK1: Komşu ablamla kaç gündür bir araya gelip kahve bile içemedik ne zamandır :KK53:

Bu arada kızlar komşu ablam benim için çok çok önemli bir insan :KK16:
İnanın onunla hayatımının en kötü dönemi tanıştık ve benim toparlanmama o vesile oldu Allah razı olsun ....Aminnnnnnnnnn
Maalesef bu aralar onlarında sıkıntısı var; Babası kanser olmuş ve yarın kanserli bölgenin temizlenmesi için ameliyata girecek :KK43:
Doktor ameliyatın çok riskli olduğunu söylemiş çünkü adamcağızın yaşı var üstelik narkozdan kurtulamayabilir :26: ama eğer amelyat olmazsada 3 ay ömür biçilmiş :KK14:
Nisa Ablam herşey Rabbime kalmış diyor ama eminim onlarda çok çok üzülüyor sonuçta baba yani :KK43:
Nisa ablama kalsa ameliyat ettirme taraftarı değildi sonuçta o ameliyattan çıkamayabilir yada çıksada ne kadar faydalı olur belli değil :26:

Lafın kısası ben dünden beri aklıma geldikce babası için dua ediyorum ve sizden ricam ne olur sizlerde bir kerecikte olsa dua edin :KK34: Belki sizlerden birinin duası kabul olurda adamcağız ameliyatı sağ sağlim atlatırda sağlığına kavuşur :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Dünki yorgunlukla nasıl uyduysam top patlasa duymayacak kıvamdaydım :KK1: ama şimdi çok iyiyim :KK34:
Hala ayaklarımın altı ağrıyor tabi avuç içlerimde :KK1:
Şimdi elma sirkeli sıcak suyumu aldım yudumluyorum ondan sonrada hemen kahvaltımı ediceğim :KK34:

Bugün yine pazara çıkma günüm :KK53:
Gidip biraz salatalık malzeme ve meyve alayım :KK34: birde markete uğrayıp bir iki eksiğimide tamamlayayım :KK34:
Malum bugün yine balık günümüz :KK1: o yüzden bu akşamda annemlerdeyiz :KK35:
Anam bir müddet daha böyle devam eder ama sonra az daha sınır çizmem lazım yoksa her gün bir arada olursak benim kendime hayatım kalmayacak :KK1: Komşu ablamla kaç gündür bir araya gelip kahve bile içemedik ne zamandır :KK53:

Bu arada kızlar komşu ablam benim için çok çok önemli bir insan :KK16:
İnanın onunla hayatımının en kötü dönemi tanıştık ve benim toparlanmama o vesile oldu Allah razı olsun ....Aminnnnnnnnnn
Maalesef bu aralar onlarında sıkıntısı var; Babası kanser olmuş ve yarın kanserli bölgenin temizlenmesi için ameliyata girecek :KK43:
Doktor ameliyatın çok riskli olduğunu söylemiş çünkü adamcağızın yaşı var üstelik narkozdan kurtulamayabilir :26: ama eğer amelyat olmazsada 3 ay ömür biçilmiş :KK14:
Nisa Ablam herşey Rabbime kalmış diyor ama eminim onlarda çok çok üzülüyor sonuçta baba yani :KK43:
Nisa ablama kalsa ameliyat ettirme taraftarı değildi sonuçta o ameliyattan çıkamayabilir yada çıksada ne kadar faydalı olur belli değil :26:

Lafın kısası ben dünden beri aklıma geldikce babası için dua ediyorum ve sizden ricam ne olur sizlerde bir kerecikte olsa dua edin :KK34: Belki sizlerden birinin duası kabul olurda adamcağız ameliyatı sağ sağlim atlatırda sağlığına kavuşur :KK34:
Rabbim şifa versin.Ailesine de en azından yarınki ameliytata beklme sürecinde sabır versin. ameliyatı beklemek zordurçünkü.Rabbim nerde şifa arıyanlar varsa hepsinin şifasını versin .Amin.
BEnde merakla bekliyorum ne zaman sıkılacaksınız die . Ama bir yandan annene de kıyamıyorum. kaç yıl gurbette kalmış evlatlarına hasret telafi etmek istiyo belliki :KK1::KK1:
WAWcım Allahyardımcın olsun güzelim. ya birimizin bebişi olsa dierlerine ümit olacak peş peşe gelecek bu minnoşlar bebişler .içimden bir ses öle dior.inşallah güzel hbrler ile gelirsin.gelir gelmez yaz tamammı

Evettttttt gelelim bugünki menüme :KK1:

Sabah;
2 dilim ekmek
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 elma ( sabah sabah canım meyve istedi nedense :KK1: )

ara;
1 yeşil çay

Öğle; ( temizlikten ancak bukadarı oldu )
1 tabak Tarhana çorbası

ara;
Şekersiz nescafe

Akşam;
1 kase çorba
5 tavuk köftesi
koca bir kase salata
2 parça kornişon

gece;
1 koca fincan yeşilçay ( şimdi içiyorum :KK1: )

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah ceco ma , spor niyetine de ev temizliği var. daha ne olsun.
bişi sorucam ceco sen matformin içerikli ilaç kullanıyormusun.

ben geldim.... :KK14::KK14::KK14::KK14: hiç yumoş felan yokmuş bu ay..gelişmemiş bişi..cuma yine gel dedi..ama yani bu saatten sonra gelişmezki daha :KK14::KK14: hiçbişi yazamıcam...yazsam anlayacagınızı biliyorum ama...acık iyi olmam lazım..

şimdi ne yapıcam bilmiyorumm...bidahaki aya aşılama isteyebilirimm...olmazsa 2. aşılamayıdayaparım...sonra tüp bebek...daha ara vermek istemiyorum..ne gerekiyorsa elimden geleni yapayım..sonrasında yokumm...

eşimlede aynen bu konuşmayı yapacagımm..daha dayanamıyorumm...tamam dayananlar vardırr..ama ben dayanamıyorumm..her ay bunu yaşamaya.eşimin karşısında böle kalmaya gücüm yetmiyor daha artık...

elimizdeki imkanlar neyse yapalım..sonrasında ikimizinde yolu açık olsun dicemm...eşim 35 yaşında daha nekadar bekleyecekk..yaşıtlarının boyunca cocukları varr..bizimle evlenenlerin 4 yaşında cocukları bide bebekleri var...oda hakediyor bunları...ama benim yüzümden olamıyorr...eskiler böle durumda başka biriyle evlendirirmiş ya eşinii..haklılarmışş..çünkü çok büyük çaresizlik...bende elimden geleni yapıcam..vermiyorsa rabbim..ayrılıcam eşimdenn..

bi düzeni olur en azından..bu benim kaderimse bende kendi kendime çeker giderimm...her ayy bunu yaşamak bundan çok daha acıı..her seferinde bu son ağlamıcam bidaha diyorum ama elimden başka birşey gelmeyince napayımmmmm....bi ağlayabiliyorum sadecee..okadarr...:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

selam kızlar, kaç gündür girmiyordum malum moralim bozuk, bugünde misafirim vardı kafa dağıtmak için ya biyerlere gidiyorum yada çağırıyorum ama fayda etmiyor malesef....:KK14:
anlaşılan kasım hiçbirimize yaramadı.Olsun allah büyük. önümüzdeki aya inşallah diyip dua edicez.
Buarada canım allah kabul etsin dualarını.

benim işim daha zor. kloroform. EŞim varikosel ameliyatı olmuş tanışmadan 1 yıl önce falan. ve sağ olsun merak edip hiç değerlerini kontol ettirmemiş. ve sanırım tekrar nüksetti. Allah korusunda. Anlaşılan sorun 2 taraflı maalesef.
O yüzden şükret arkadaşım.

Rabbim büyüktür.
İnşallah bizimde evlerimiz şenlencek bebeklerimizin kahkahalarıyla...
sağol canım Allah razı olsun, öyle düşünme sonuçta olmadıktan sonra ha öyle ha böyle, Rabbim nasipettikten sonra her şekilde olur...

MErhaba arkadaşlar muhabbetiniz bol olsunn
biraz moral bozuk bende testi yaptım :KK5: malesef negatif bende 10 gün geçti üstelik kırmızılar da yok:KK14: demek ki düzen bozulmuş
ay buna mı üzülsem negatife mi afffffffffffff
sonra dr gitcem kırmızılar neden gelmiyor :KK52:
canım hayırlısı olsunda emin misin kaç gün geçti ? belki geç döllenme oldu dikkat et kendine
ne bilim işte olmadımı olmuyor yapcak bişi yok...

Canım bunda da hayır vardır :KK34:
İnşallah Rabbim sanada en kısa zamanda müjde vermeyi nasip eder ....Aminnnnnn
amin, sağol ceco, aynen öyle herşeyin hayırlısı olsun inşallah....

geldimi kırmızılarrr??yoksa testmi yaptınn...??? hayırlısı olsun ne diyekk...
gelen giden yok waw, test yaptım evde ama çıkmadı, hayırlısı olsun ne diyim. yine çok kötü oldum üzüldüm ama nedense bu sefer çok ağlamadım... alışkanlık yaptı desem değil insan buna hiç bir zaman alışamaz heralde ama bu ayda böyle geçti gitti işte giden diğer aylar gibi ....

ben geldim.... :KK14::KK14::KK14::KK14: hiç yumoş felan yokmuş bu ay..gelişmemiş bişi..cuma yine gel dedi..ama yani bu saatten sonra gelişmezki daha :KK14::KK14: hiçbişi yazamıcam...yazsam anlayacagınızı biliyorum ama...acık iyi olmam lazım..

şimdi ne yapıcam bilmiyorumm...bidahaki aya aşılama isteyebilirimm...olmazsa 2. aşılamayıdayaparım...sonra tüp bebek...daha ara vermek istemiyorum..ne gerekiyorsa elimden geleni yapayım..sonrasında yokumm...

eşimlede aynen bu konuşmayı yapacagımm..daha dayanamıyorumm...tamam dayananlar vardırr..ama ben dayanamıyorumm..her ay bunu yaşamaya.eşimin karşısında böle kalmaya gücüm yetmiyor daha artık...

elimizdeki imkanlar neyse yapalım..sonrasında ikimizinde yolu açık olsun dicemm...eşim 35 yaşında daha nekadar bekleyecekk..yaşıtlarının boyunca cocukları varr..bizimle evlenenlerin 4 yaşında cocukları bide bebekleri var...oda hakediyor bunları...ama benim yüzümden olamıyorr...eskiler böle durumda başka biriyle evlendirirmiş ya eşinii..haklılarmışş..çünkü çok büyük çaresizlik...bende elimden geleni yapıcam..vermiyorsa rabbim..ayrılıcam eşimdenn..

bi düzeni olur en azından..bu benim kaderimse bende kendi kendime çeker giderimm...her ayy bunu yaşamak bundan çok daha acıı..her seferinde bu son ağlamıcam bidaha diyorum ama elimden başka birşey gelmeyince napayımmmmm....bi ağlayabiliyorum sadecee..okadarr...:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

yapma waw, ağlamicam diyordum ağlamadım diyordum ama ağlattın beni bak...
biliyorum çok zor seni o kadar iyi anlıyorumki ama kendini bu kadar üzme, ne yapalım kaderimiz bu ama tek bizim değil sonuçta eşlerimizinde kaderi imtihanı bu sonuçta onlarında olmayacakmışki bu şekilde olmuş. bende eşime dedim bu ay olmayıonca ama kızdı bana onlarda çok üzülüyor waw, bir erkeğin gözünde yaş gördüğünü düşünsene, ne kadar acı verici bişe. biliyorum kendini yarım ve eksik hissediyorsun. evet biz şuan eksiğiz ama yalnız değiliz, Allaha sığınıcaz bizde yarimiz o olacak ve ben inanıyorum bir gün bizede yaşatıcak Rabbim...

canım üzüntüyle ne kadar saçmaladığının farkında mısın?
ne demek ayrılırım falan??
anlıyorum çok üzgünsün ama daha ilaçla başladın tedaviye.
iğneli tedaviye geçince bak gör güzel güzel yumurtaların olacak..
ben 2. aşılamamı da oldum o da negatif (gerçi doktor kurbanıyım ama uzun hikaye) ama asla olumsuz düşünmüyorum.
içim çok rahat bir gün gelecek, biz de anne olucaz.
kısır değiliz biz canım, yumurtamız var çok şükür.
elbette onlar da buluşacak ve mucizemiz gelecek.
lütfen çabucak toparlan ..

yapma waw, ağlamicam diyordum ağlamadım diyordum ama ağlattın beni bak...
biliyorum çok zor seni o kadar iyi anlıyorumki ama kendini bu kadar üzme, ne yapalım kaderimiz bu ama tek bizim değil sonuçta eşlerimizinde kaderi imtihanı bu sonuçta onlarında olmayacakmışki bu şekilde olmuş. bende eşime dedim bu ay olmayıonca ama kızdı bana onlarda çok üzülüyor waw, bir erkeğin gözünde yaş gördüğünü düşünsene, ne kadar acı verici bişe. biliyorum kendini yarım ve eksik hissediyorsun. evet biz şuan eksiğiz ama yalnız değiliz, Allaha sığınıcaz bizde yarimiz o olacak ve ben inanıyorum bir gün bizede yaşatıcak Rabbim...

inan bana ağlamaktan içim dışıma cıktı ev dolusuncaa bagıra bagıra ağladımm...o sırada bi gürültüyle kendime geldim..gök gürültüsü bi yağmurr..o dindirdi ağlamamıı..şimdi daha iyiyim...buraya yazdıklarımı eşimede yazdımm...onun mesajı toparladı biraz beniii...ben çocuk için evlenmedim seninl seni sevdiğim için evlendimm..sen yanımda yokken ben napayım cocugu diyeee msj atmışş...msjı okuyunca yine başladım ağlamayaa...

şimdi napım ben yaa..cuuma çağıracak aşılama isteyeyimmii...??sen ne yapacaksın ?? söktürücü içmeyecekmisinn ?? canım o tahlilden çıkacakmıki sonuç..sağlıkocagında bi kan vereydinn...

canım üzüntüyle ne kadar saçmaladığının farkında mısın?
ne demek ayrılırım falan??
anlıyorum çok üzgünsün ama daha ilaçla başladın tedaviye.
iğneli tedaviye geçince bak gör güzel güzel yumurtaların olacak..
ben 2. aşılamamı da oldum o da negatif (gerçi doktor kurbanıyım ama uzun hikaye) ama asla olumsuz düşünmüyorum.
içim çok rahat bir gün gelecek, biz de anne olucaz.
kısır değiliz biz canım, yumurtamız var çok şükür.
elbette onlar da buluşacak ve mucizemiz gelecek.
lütfen çabucak toparlan ..

yapamıyorum oceann..toparlanamıyorumm...ve bilmiyorumm ne yapacagımıdaa...

çok üzüldüm seninde negatif olmuşş ne oldu neden dr kurbanısınn ?? inanırmısın bütün drlardan nefret ettim..bende istiyorum aşılamayı amaa..klomenle takibi bile zorla ben yaptırıyorum sanki dr a..yani insan düşünür..bi ilgilenir..neden tutmadı geçen ay diyee ??veya bu ay neden gelişmedi diye...tam 1 saat sonra girdim dr ve 5 dk sürmedi içerde olmam..baktı yok folikul cuma gel..bende sinirden bişi dicem diye susmayı tercih ettim..peki dedim çıktımm...

bu dr iyi amaçok yogun..aklı havadaaaa....ben konusuncada kafanı çok dolduruyorsun diyorr...

inan bana ağlamaktan içim dışıma cıktı ev dolusuncaa bagıra bagıra ağladımm...o sırada bi gürültüyle kendime geldim..gök gürültüsü bi yağmurr..o dindirdi ağlamamıı..şimdi daha iyiyim...buraya yazdıklarımı eşimede yazdımm...onun mesajı toparladı biraz beniii...ben çocuk için evlenmedim seninl seni sevdiğim için evlendimm..sen yanımda yokken ben napayım cocugu diyeee msj atmışş...msjı okuyunca yine başladım ağlamayaa...

şimdi napım ben yaa..cuuma çağıracak aşılama isteyeyimmii...??sen ne yapacaksın ?? söktürücü içmeyecekmisinn ?? canım o tahlilden çıkacakmıki sonuç..sağlıkocagında bi kan vereydinn...

bak Allah sana işaret göndermiş, ben inanırım öyle şeylere...
eşinede helal olsun, bak sıkma canını seni seven bir eşin var çocuğun olsada yuvanda hep huzursuzluk olsa dahamı iyi olurdu. sende şu an kendini eşine ada, nasıl olsa bebiş gelince adamların pabuçlarını dama atıcaz dimi ama:KK9:
ya dr konusu gerçekten sıkıntı, iyi ve ilgili bir dr bulmak çok zor. drun ilgi göstermesi vakit ayırması ve dozları iyi ayarlaması lazım, ne bilim Allah iyi drlarla karşılaştırsın...

iste waw, bende zaten eğer dra gidersem aşılama için gidicem... ama tuhaf bir ruh hali içindeyim hem çocuğumun olmasını çooook istiyorum hemde dra gitmek istemiyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum, o dr işleri gel gitler gözümde çok büyüyor ne yapıcam bende bilmiyorum...
Allah doğru yola yöneltsin hepimizi inşallah....

X