- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
kız gizli kutuluk bir durum yok, daha günüm geçmediki test yapayım. geçsin hemen tahlil vericem, evde test yapmicam biliyorsun evdeki testler beni yanıltabiliyor sonra boşu boşuna umutlanmak istemiyorum...Rabbim hayırlısını versin inşallah...
hadi bakalım hayırlısı, inşallah güzel haberini alırız bu ay... belki şimdi sıra sendedir...
kız ne yolun sonu, dur bakalım dahaa oooo önümüzde ne günler olacak inşallah... benim amcamın karısına erkek dr eğer ben çocuk doğurursam sende doğurursun demiş zamanında, şimdi yengemin 3 tane oğlu var kocaman... yani anlayacağın bu durum ne drların ne bizim nede çevremizdekilerin elinde olan bişey, sadece ve sadece Rabbimin kararına kalmış, düşünsene dünyaya bir can getiriyorsun, bir insan getiriyorsun basit birşey değilki bu, tabiki Rabbimin kararına kalmış...
hem sen dur bakalım daha 5 yıl olmadı senin benim tam 5 yıl 1 ay oldu evleneli ama artık gerçekten çok zorlamaya başladı... etrafındaki herkesin çocuğu olunca insan kendini yapayalnız hissediyor.. biliyorsun kuzenlerimle ben hep beraber tedavi olmuştuk ama şu an onlar bebeklerini seviyorlar, yanımda cukcuk öpüyorlar nazlıyorlar bazen o kadar kötü oluyorumki ama elden birşey gelmiyor... kolay değil zaten kolay olsa imtihan olmazdı dimi, Allah'ım ona yalvarmamızı istiyor sabrımızı sınıyor bizede imtihanımızı kazanmaya çalışmak kalıyor.... Rabbim en kısa zamanda bizede tattırsın inşallah bu duyguyu....
bende perş. akşlamı çok köüydüm çok ağladım, eşimde dayanamamış abktım dün gül getirmiş bana, çokta güzel bir gonca hemde... biz ne kadar onlar için üzülüyorsak onlarda bizim için üzülüyor waw... bide biz ağlıyoruz dertleşiyoruz, onlar hep içlerine atıuyorlar Allah yardımcımız olsun hem onların hem bizim.. ay ne çok yazdım, dolmuşum bende heralde....
aynı kız aynı... benimde etrafımda o kadar çok bebek varki, hemde görmek zorunda oldukalrım. çocukları çok severim ben, yeğenlerimi olsun etrafımdaki çocukları olsun çok seviyorum ama bazen insan dayanamıyor, kötü oluyor.. ama bu asla kıskanmak değil, fesatlık değil sadece bir annenin evladını sevdiğini gördüğünde insan içindeki boşluğu hissediyor ve o boşluk acıyor, kanıyor bişeyler oluyor insanın içinde.. keşke diyorsun, boğazına birşey düğümleniyor, ağlasan kıskandı diyecekler sana acıyacaklar ağlayamıyorsun, tek kelime edemiyorsun atıyorsun içine.. atıyon atıyon şişiyorsun... bazen hissediyorum gerçekten gözyaşlarımın içime aktığını...
İnşallah sıra bizlerde olsun güzel haberler verebilelim
kesinlikle kıskançlık kötü düşünmek değil ya anlıyorum seni çünkü nasıl anlatsam
hani böyle yavrusunu seviyor ya insan kendi evlatlarını da kucaklasın sevsin istiyor evet ben de tuta tuta kendimi bazen donuklaşıyorum aman karşımdakiler yanlış anlamasın diyerek var ya
afffffffff çok sıkıntılı ya
RAbbim bizleri hayırlısıyla evlat sahibi ederek bu sıkıntılarımızdan kurtarsın inşallah