Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kız gizli kutuluk bir durum yok, daha günüm geçmediki test yapayım. geçsin hemen tahlil vericem, evde test yapmicam biliyorsun evdeki testler beni yanıltabiliyor sonra boşu boşuna umutlanmak istemiyorum...Rabbim hayırlısını versin inşallah...

hadi bakalım hayırlısı, inşallah güzel haberini alırız bu ay... belki şimdi sıra sendedir...
kız ne yolun sonu, dur bakalım dahaa oooo önümüzde ne günler olacak inşallah... benim amcamın karısına erkek dr eğer ben çocuk doğurursam sende doğurursun demiş zamanında, şimdi yengemin 3 tane oğlu var kocaman... yani anlayacağın bu durum ne drların ne bizim nede çevremizdekilerin elinde olan bişey, sadece ve sadece Rabbimin kararına kalmış, düşünsene dünyaya bir can getiriyorsun, bir insan getiriyorsun basit birşey değilki bu, tabiki Rabbimin kararına kalmış...
hem sen dur bakalım daha 5 yıl olmadı senin :KK34: benim tam 5 yıl 1 ay oldu evleneli ama artık gerçekten çok zorlamaya başladı... etrafındaki herkesin çocuğu olunca insan kendini yapayalnız hissediyor.. biliyorsun kuzenlerimle ben hep beraber tedavi olmuştuk ama şu an onlar bebeklerini seviyorlar, yanımda cukcuk öpüyorlar nazlıyorlar bazen o kadar kötü oluyorumki ama elden birşey gelmiyor... kolay değil zaten kolay olsa imtihan olmazdı dimi, Allah'ım ona yalvarmamızı istiyor sabrımızı sınıyor bizede imtihanımızı kazanmaya çalışmak kalıyor.... Rabbim en kısa zamanda bizede tattırsın inşallah bu duyguyu....

bende perş. akşlamı çok köüydüm çok ağladım, eşimde dayanamamış abktım dün gül getirmiş bana, çokta güzel bir gonca hemde... biz ne kadar onlar için üzülüyorsak onlarda bizim için üzülüyor waw... bide biz ağlıyoruz dertleşiyoruz, onlar hep içlerine atıuyorlar Allah yardımcımız olsun hem onların hem bizim.. ay ne çok yazdım, dolmuşum bende heralde....

aynı kız aynı... benimde etrafımda o kadar çok bebek varki, hemde görmek zorunda oldukalrım. çocukları çok severim ben, yeğenlerimi olsun etrafımdaki çocukları olsun çok seviyorum ama bazen insan dayanamıyor, kötü oluyor.. ama bu asla kıskanmak değil, fesatlık değil sadece bir annenin evladını sevdiğini gördüğünde insan içindeki boşluğu hissediyor ve o boşluk acıyor, kanıyor bişeyler oluyor insanın içinde.. keşke diyorsun, boğazına birşey düğümleniyor, ağlasan kıskandı diyecekler sana acıyacaklar ağlayamıyorsun, tek kelime edemiyorsun atıyorsun içine.. atıyon atıyon şişiyorsun... bazen hissediyorum gerçekten gözyaşlarımın içime aktığını...

İnşallah sıra bizlerde olsun güzel haberler verebilelim :KK16:
kesinlikle kıskançlık kötü düşünmek değil ya anlıyorum seni çünkü nasıl anlatsam
hani böyle yavrusunu seviyor ya insan kendi evlatlarını da kucaklasın sevsin istiyor :KK43: evet ben de tuta tuta kendimi bazen donuklaşıyorum :KK43: aman karşımdakiler yanlış anlamasın diyerek var ya
afffffffff çok sıkıntılı ya
RAbbim bizleri hayırlısıyla evlat sahibi ederek bu sıkıntılarımızdan kurtarsın inşallah

rabbim hayra çıkarsın tevekkülünüü...

bende garip bi çaresizlik içindeyimm..dün gece çok garip oldumm..bianda düşündüm koskoca 5 yıl..dedim ben yolun sonundayım artıkk..daha olmaz bu saatten sonraa..ilk defa bukadar ümitsizlik doğdu içimee..ümitsizlikten öteçaresizlik...rabbim tek çare sensin istersen olur dedim amaa..sonra hakkımda hayırlısı değil demekki dedimm...

çalışmıyorumm evdeyimm..arada karşıya annemlere geçerim okadar konu komsu arkadaş pek gitmem hele çogu çocuga karıştıktan sonraa..belki çalışsam kafamdan atardım biraz...ama koca gün evdebi başınaa..bazen çok ağır geliyorr..

dün gece yattım eşim hemen uyudu ben yine dldım düşüncelere ve bu duygulara karıştım yattığım yerde ağlamaya başladımm..bizim ev sessiz..aşağıdann bebeğin sesi geliyorr..abi seviyor..oyyy babasının gülüü diyeee...ağlamam dahada şiddetlendii...

sonra yine bi değişik duyguu..rabbimm hasetlikden ağlamıyorumm..dahada mutlu olsunlarr..benim bu hüznüm onlara ağırlık olmasınn...ben sadece eşimede o duyguyu yaşamak nasip olmadı diye ağlıyorum diye açıklama ekledimm..:KK14::KK14::KK14:

çünkü yapacak birşeyim yok artıkk..ağlıyorum konuşuyorum onunlaa..sonra yineaçıklama yapıyorum kurban oldugum bilmiyormuş gibii..

git gide zamanda uzadı daha artık kimseye diyemiyorum düşünmüyoruz çocuk diye..5 yıll..daha ne düşünmücen diyorlarr...ve belki anlayarak belkide anlamadan çok üstüme geliyorlar..yapın artık bi bebek..ahh bi tatsanızz lezzetini evinizde onun sesi çınlasaa diyorlar banaaa.....:KK14::KK14::KK14: içimi susturuyorum yüz mimiklerime engel olmaya çalışıyorumm..ufak bi cvp veriyorum oda zar zor çıkıyor bendenn..arkamı döndüğüm anda süzülüyor yaşım..o serinletiyor biraz yangınımı...

RABBİM SABIR VERSİN HEPİMİZEE...BEKLEDİĞİMİZ OGÜN GELENE KADAR...ÇEVREMİZEDE ANLAYIŞŞ..

Canım ne yaptın sabah sabah ağlattın beni. Allah büyük umarım en yakın zamanda mucizesini gösterecek. İçini ferah tut. Mutlu haberlerini alacağız inş.

Son düzenleme:
Sabah kızı yolladım anneme git börek verecekmiş anannen akşam halalar için dedim sen kızın üzerindeki çeketin kolunda bir leke görmüş ( ki o ceketi ben yarın renklilerle yıkıyacaktım ) sen nasılsa hava çok soğuk değil ver üzerindekini ben yıkıyayım demiş :KK60:
Sırf benden alıp götürmesin diye herşeyi kendim daha ayrıntılı yapayım diye düşünüyorum ama maşallah hızına yetişemiyorum hatunun :KK60: anında almış üzerinden :KK1:
Salı günü artık en ince ayrıntıya kadar girer beni deli eder ama yapcak birşey yok :KK53: hayır neredeyse Almanyaya gitseler diye dua edeceğim :KK1: yoksa bana rahat yok :KK1:

DUA et annen...kv oldugunu düşünseneee...ayyy insan gıcıkk olurduu...

ayyy sen ordaykenmii ayakkabılarını yıkamışşş:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: öldüm gülmektenn...

kıyamam yaaa..bide uzakdaydı yaa hepp..size yardımcı olamadım diye belkide dert edindi hepp şimdide böle destek oluyorr...rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin annenede babanada...

vayyy sizi tursilciler sizii...tursil çamaşır deterjanı olan mıı ?? yerleri felanda onunlamı siliyorr ??

:KK1: :KK1: valla banyoyuda onla ovalar, tuvaletin içinide onla beyazlatır, her türlü çamaşırı temizler hatta halı yada koltuk sileceği zamanda suyuna biraz tursil döker :KK60:
Allah gecinden versin ama kız seni gömerken yanına iki paket tursil koyacağım diyorum annem kahkahalarla gülüyor :KK60: :KK60: :KK60:

Dediğin gibi senelerce yardımcı olamadığından öyle yapıyor herhalde :KK34:
Eminim bir müddet sonra oda vazgeçecektir :KK34: şimdi daha yeni ya o bakımdan :KK34:

Selam Kızlar

Son 2 senede 24 kilo aldım ne yaparsam yapayım hangi diyet yaparsam yapayım hangi sporu yaparsam yapayım bir türlü kilo veremedim. Hem tiroitlerim çalışmıyor hemde pcos çıktı. Dün doktorum beni diyetisyene yönlendirdi ve bugün itibari ile verdiği listeye başladım. Liste aşağıdaki gibi sormak istediğim şey ise beyaz çay hakkında bilginiz var mı ? Ben biraz araştırdım ancak kullanıp faydasını göreniniz var mı acaba ?

Eki Görüntüle 870008

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah hepbirlitke çok güzel kilolar veririz :KK34:

Valla beyaz çayı ben içiyordum ( paketim yeni bitti hala alacağım :KK1: )
Yeşilçaydan 7 kat daha faydalı diyorlar ve içtiğim sırada gerçekten çok daha az şişliğim vardı :KK34:
Bu ara yine davul gibi hissediyorum kendimi :KK34:
İlk fırsatta yine almam lazım hatta bu sefer bir kaç paket birden alacağım inşallah :KK34:

ELMALI MUHALLEBİLİ TATLI
Eki Görüntüle 870024
Malzemeler:
Tabanı İçin;
§ 400 gr pötibör bisküvi
§ 5 tane elma (kabuklarını soyun ve rendeleyin)
§ 1 tatlı kaşığı tarçın
§ 1 çay bardağı şeker
§ 1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
Muhallebisi İçin;
§ 3,5 su bardağı süt
§ 4 yemek kaşığı un (tepeleme)
§ 3/4 su bardağı şeker
§ 1 paket vanilya
§ hindistancevizi rendesi
Yapılışı:
1. Elmaları şekerle beraber suyunu çekene kadar pişirin.
2. Bisküvileri irice kırın ve taban için gereken tüm malzemeyi güzelce karıştırın, ıslattığınız cam bir tepsiye elinizle bastırarak yayın. Elinizi suyla hafif ıslatmak işinizi kolaylaştıracaktır.
3. Muhallebi malzemelerini vanilya hariç karıştırın, sürekli karıştırın ve kaynamaya başlayıp koyulaşınca ocaktan alın.
4. Muhallebiye vanilya ekleyerek karıştırın ve bisküvinin üzerine dökün.
5. Muhallebinin üzerine bolca hindistancevizi rendesi serpin ve tatlıyı buzdolabında soğutup servis edin.

kızlar bu tatlıyı daha önce yapmıştım hiç yağ yok çok hafif..
bu sabah tekrar yapayım dedim önceden yapmış olmama rağmen 3/4 su bardağı şekeri 3-4 su bardağı şeker olarak algılayıp okadar şeker koydum koyduktan sonra bu süt niye sarardı diyorum..okadar şeker koyarsan...yapmış oldum soğuduktan sonra tadına baktım baldan tatlı olmuş..
diyorumki birazdaha muhallebi yapıp şeker atmadan onuda eklesem üzerinee..nasıl olur??

bu aralar erken bunama dönemindeyim..dün ocağa çayı koydum dışarı çıktıık..kapatıp kapatmadığımı hatırlamadığım için geri döndük..neyseki kapatmışım ama akıl nerede???
geçenlerde de teflon tavada ekmek ısıtmıştım..altını açık bırakıp kreşe gittim..6 saat evde yoktum..Allaha şükürler olsunki altı çok kısıktı yinede yangın çıkabilirdi..eşim çok kızdı..geri dönüşü olmayan şeyler bunlar..

Canım tatlı güzele benziyor aslında bir ara denemek lazım :KK34:
Bu arada başınızdan geçen tatsız olay için çok geçmiş olsun :KK71: Yine Rabbim korumuş dediğin gibi yangın çıkabilirdi :nazar:
Sen bir ara bir kan tahlili yaptır B12 eksikliği de unutkanlık yapar :KK34:

Başta Büyük Öğretmen Atatürk olmak üzere tüm Öğretmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun :KK71:
Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin ki sizler aklı başında, dürüst, başarılı ve hayatı boyunca kendi ve vatanı için hayırlı işlerle uğraşacak çok daha fazla Öğrenciler yetiştirebilesiniz :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Canım benim Aminn Rabbimiz Cümlemizin sabrını versin TEvekkülümüzü hayra çıkarsın inşallah
senden farklı değilim karşımdaki evde arkamdaki önümdeki evde her yerde üstelik Maşallah daha 2 yaşına değmeden yenisi kucağında Rabbim onlarada ağırlık vermesin sağlıcakla sevsinler sevinsinler evlatlarıyla da
yani çocukları çok sevmeme sosyal bir insan olmama rağmen gidemez oldum :KK14: en yakın arkadaşıma bile...
sorulara cevap veremez oldum :KK14:
yalan söylemek istemiyorum artık:KK43:
YAni geçen namazın ardından da öyle dua ettim.
Allahım müslüman kişi sözünden elinden emin olunan kişidir :KK43:
Benim yüreğim hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsunda onları sağlıcakla büyütelim diye bu kadar yanarken insanlara söylediğim şu yalanlardan kurtar beni :KK14::KK14::KK14:
senin yazdıklarını okudum tam koptum ağlıyorum birden bunu yayınladı arkadaşın biri
hemen sizlerle de paylaşmak istedim.
Hz. Mevlânâ bir gün eve gelir,
oğlunu üzgün görür. Sebebini sorar.
Oğlu: “Hi煔 der.
Hz. Mevlânâ dışarı çıkar.
Kapıda asılı bir kurt postu vardır, onu alır üstüne giyer.
Ellerini havaya doğru açıp ulumaya başlar.
Oğlu babasının bu haline bakıp güler.

Hz. Mevlânâ:
“Evladım, gördün mü?” der.
“Dünya dertleri de işte böyledir.
Kurt, aslında korkutucu bir hayvandır.
Ama sen o postun arkasında babanın olduğunu
bildiğin için korkmadın ve güldün.
İşte bütün dertlerin arkasında da
Rabbinin olduğunu bil ve ona güven…”:KK43:

aynenn öylee..rabbimin oldugunu bilmek benide rahatlatıyorrr...bizlere sabır versin rabbimm başka yolu yokk bunuunn..sabır sabır sabırr...

test aldımm demiştinn ne olduu yapmadınmıı dahaa...ama idrar testi adet günün geçince çıkıyormuş oda yani kesin sonuç çıkmayadabiliyormuşş....

kız gizli kutuluk bir durum yok, daha günüm geçmediki test yapayım. geçsin hemen tahlil vericem, evde test yapmicam biliyorsun evdeki testler beni yanıltabiliyor sonra boşu boşuna umutlanmak istemiyorum...Rabbim hayırlısını versin inşallah...

hadi bakalım hayırlısı, inşallah güzel haberini alırız bu ay... belki şimdi sıra sendedir...
kız ne yolun sonu, dur bakalım dahaa oooo önümüzde ne günler olacak inşallah... benim amcamın karısına erkek dr eğer ben çocuk doğurursam sende doğurursun demiş zamanında, şimdi yengemin 3 tane oğlu var kocaman... yani anlayacağın bu durum ne drların ne bizim nede çevremizdekilerin elinde olan bişey, sadece ve sadece Rabbimin kararına kalmış, düşünsene dünyaya bir can getiriyorsun, bir insan getiriyorsun basit birşey değilki bu, tabiki Rabbimin kararına kalmış...
hem sen dur bakalım daha 5 yıl olmadı senin :KK34: benim tam 5 yıl 1 ay oldu evleneli ama artık gerçekten çok zorlamaya başladı... etrafındaki herkesin çocuğu olunca insan kendini yapayalnız hissediyor.. biliyorsun kuzenlerimle ben hep beraber tedavi olmuştuk ama şu an onlar bebeklerini seviyorlar, yanımda cukcuk öpüyorlar nazlıyorlar bazen o kadar kötü oluyorumki ama elden birşey gelmiyor... kolay değil zaten kolay olsa imtihan olmazdı dimi, Allah'ım ona yalvarmamızı istiyor sabrımızı sınıyor bizede imtihanımızı kazanmaya çalışmak kalıyor.... Rabbim en kısa zamanda bizede tattırsın inşallah bu duyguyu....

bende perş. akşlamı çok köüydüm çok ağladım, eşimde dayanamamış abktım dün gül getirmiş bana, çokta güzel bir gonca hemde... biz ne kadar onlar için üzülüyorsak onlarda bizim için üzülüyor waw... bide biz ağlıyoruz dertleşiyoruz, onlar hep içlerine atıuyorlar Allah yardımcımız olsun hem onların hem bizim.. ay ne çok yazdım, dolmuşum bende heralde....

aynı kız aynı... benimde etrafımda o kadar çok bebek varki, hemde görmek zorunda oldukalrım. çocukları çok severim ben, yeğenlerimi olsun etrafımdaki çocukları olsun çok seviyorum ama bazen insan dayanamıyor, kötü oluyor.. ama bu asla kıskanmak değil, fesatlık değil sadece bir annenin evladını sevdiğini gördüğünde insan içindeki boşluğu hissediyor ve o boşluk acıyor, kanıyor bişeyler oluyor insanın içinde.. keşke diyorsun, boğazına birşey düğümleniyor, ağlasan kıskandı diyecekler sana acıyacaklar ağlayamıyorsun, tek kelime edemiyorsun atıyorsun içine.. atıyon atıyon şişiyorsun... bazen hissediyorum gerçekten gözyaşlarımın içime aktığını...

gizli kutu derkenn..yanii daha belli değil gebeolup olmadıgınızzz.....hakkınızda hayırlısı neise o olsunn...
Canım ne yaptın sabah sabah ağlattın beni. Allah büyük umarım en yakın zamanda mucizesini gösterecek. İçini ferah tut. Mutlu haberlerini alacağız inş.

Sabah kızı yolladım anneme git börek verecekmiş anannen akşam halalar için dedim sen kızın üzerindeki çeketin kolunda bir leke görmüş ( ki o ceketi ben yarın renklilerle yıkıyacaktım ) sen nasılsa hava çok soğuk değil ver üzerindekini ben yıkıyayım demiş :KK60:
Sırf benden alıp götürmesin diye herşeyi kendim daha ayrıntılı yapayım diye düşünüyorum ama maşallah hızına yetişemiyorum hatunun :KK60: anında almış üzerinden :KK1:
Salı günü artık en ince ayrıntıya kadar girer beni deli eder ama yapcak birşey yok :KK53: hayır neredeyse Almanyaya gitseler diye dua edeceğim :KK1: yoksa bana rahat yok :KK1:

:KK1: :KK1: valla banyoyuda onla ovalar, tuvaletin içinide onla beyazlatır, her türlü çamaşırı temizler hatta halı yada koltuk sileceği zamanda suyuna biraz tursil döker :KK60:
Allah gecinden versin ama kız seni gömerken yanına iki paket tursil koyacağım diyorum annem kahkahalarla gülüyor :KK60: :KK60: :KK60:

Dediğin gibi senelerce yardımcı olamadığından öyle yapıyor herhalde :KK34:
Eminim bir müddet sonra oda vazgeçecektir :KK34: şimdi daha yeni ya o bakımdan :KK34:

İnşallah hepbirlitke çok güzel kilolar veririz :KK34:

Valla beyaz çayı ben içiyordum ( paketim yeni bitti hala alacağım :KK1: )
Yeşilçaydan 7 kat daha faydalı diyorlar ve içtiğim sırada gerçekten çok daha az şişliğim vardı :KK34:
Bu ara yine davul gibi hissediyorum kendimi :KK34:
İlk fırsatta yine almam lazım hatta bu sefer bir kaç paket birden alacağım inşallah :KK34:

Canım tatlı güzele benziyor aslında bir ara denemek lazım :KK34:
Bu arada başınızdan geçen tatsız olay için çok geçmiş olsun :KK71: Yine Rabbim korumuş dediğin gibi yangın çıkabilirdi :nazar:
Sen bir ara bir kan tahlili yaptır B12 eksikliği de unutkanlık yapar :KK34:

anammm senin anne uçmuşş ..bideonlar 2 kişii ne yapacakk bütün odagını temizliğeveriyor demekkii...siz evdekızkende bölemiydi kızzz...

bideo dediği deterjanı merak ettimm..bildiğimiz tursilmi toz çamaşırmakinasına konan..yoksa sıvı bişimii domestos gibii...

kızlarr napeysınızz ..dilerim herkezler iyidirrr...ben iyiyimm şükürr...bugün dışarı çıktık eşimlee..arabayı bıraktık metroye bindikk:KK9::KK9:ben toplu taşımaya alıştım son zamanlarda karşıya geçerkenn ama paşamızz pek alışık değildirr..çok trefik var metroyu deneyelim dedim vakittende kazanırız dedim beni dinledi amaa:KK9::KK9::KK9::KK9: gülme krizlerine girdimmm...

aayy bi triplerde ama çok dolu nasıl binilcekk ( kii bomboşş bi koltuklar dolu....) neyse indik..millet hurra merdivenlerde bizimkii benii geri geri çekiyor ne olduu..geri gel herkez çıksın biz sonra çıkarızzz:KK9::KK9::KK9::KK9:

neyse denemiş olduk bu yakada hiç metroyabinmemiştimama karşıdaki daha güzell..çünkü burdakii aşırı yer altında ve bi süre sonradaralıyor insan..

yediklerimegelince yedim biraz simit zamlanmadan yiyiym dedim yarım simit..sonrada döner yedim..ayranlaa..bidelimonata içtim..okadarr..şimdiden sonra nolur bilmem...

yarın annem aşure yapacak ve ona gidicemm..yarın paso aşure yemeyi düşünüyorumm..çok özledimm..yemek yemicem aşureyerim :) :)

selam kızlar nasıl geçti pazar gününüz.... ben sabah biraz temizlik yaptım sonrada eşimle şehzade camiine gittik hem namaz kılmaya hemde nurettin yıldız hocamızı dinlemeye, Allah razı olsun çok güzel anlattı güzel ve manevi vakit geçirmiş olduk...
Başta Büyük Öğretmen Atatürk olmak üzere tüm Öğretmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun :KK71:
Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin ki sizler aklı başında, dürüst, başarılı ve hayatı boyunca kendi ve vatanı için hayırlı işlerle uğraşacak çok daha fazla Öğrenciler yetiştirebilesiniz :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
3 hafta öğretmenlik yapmış biri olarak üstüme alındım bak şimdi :KK9: sağolasın :KK9:

kızlarr napeysınızz ..dilerim herkezler iyidirrr...ben iyiyimm şükürr...bugün dışarı çıktık eşimlee..arabayı bıraktık metroye bindikk:KK9::KK9:ben toplu taşımaya alıştım son zamanlarda karşıya geçerkenn ama paşamızz pek alışık değildirr..çok trefik var metroyu deneyelim dedim vakittende kazanırız dedim beni dinledi amaa:KK9::KK9::KK9::KK9: gülme krizlerine girdimmm...

aayy bi triplerde ama çok dolu nasıl binilcekk ( kii bomboşş bi koltuklar dolu....) neyse indik..millet hurra merdivenlerde bizimkii benii geri geri çekiyor ne olduu..geri gel herkez çıksın biz sonra çıkarızzz:KK9::KK9::KK9::KK9:

neyse denemiş olduk bu yakada hiç metroyabinmemiştimama karşıdaki daha güzell..çünkü burdakii aşırı yer altında ve bi süre sonradaralıyor insan..

yediklerimegelince yedim biraz simit zamlanmadan yiyiym dedim yarım simit..sonrada döner yedim..ayranlaa..bidelimonata içtim..okadarr..şimdiden sonra nolur bilmem...

yarın annem aşure yapacak ve ona gidicemm..yarın paso aşure yemeyi düşünüyorumm..çok özledimm..yemek yemicem aşureyerim :) :)
ohooo istanbulda toplu taşıma aracına binmeden olurmu hiç... bizde araba olmadığı için biz hep toplu taşıma kullanıyoruz ama genelde metro kullandığımız için rahat oluyor, otobüsler çekilmez gerçekten...

ne güzel sende eşinle gezmişsin, açılmışsındır inşallah... nasıl keyfin halin...
bana iyi geldi dışarı çıkmak gerçekten, hem duada ettim orda...

selam kızlar nasıl geçti pazar gününüz.... ben sabah biraz temizlik yaptım sonrada eşimle şehzade camiine gittik hem namaz kılmaya hemde nurettin yıldız hocamızı dinlemeye, Allah razı olsun çok güzel anlattı güzel ve manevi vakit geçirmiş olduk...
3 hafta öğretmenlik yapmış biri olarak üstüme alındım bak şimdi :KK9: sağolasın :KK9:

ohooo istanbulda toplu taşıma aracına binmeden olurmu hiç... bizde araba olmadığı için biz hep toplu taşıma kullanıyoruz ama genelde metro kullandığımız için rahat oluyor, otobüsler çekilmez gerçekten...

ne güzel sende eşinle gezmişsin, açılmışsındır inşallah... nasıl keyfin halin...
bana iyi geldi dışarı çıkmak gerçekten, hem duada ettim orda...

iyilik güzellik ne olsunn...iyi geldiii çok şükürr..valla bindik bizde burda metroya otobüse hiç bindiremezdşm heralde..bi triplerde bi iki binse alışırr..:)

yarın otarafa geçicem annem aşure yapacakmış sonra kendim dönücem yinee...böle iştee..

sen nasılsınn...sormak istemiyorum amaa..senin ne zaman adet gününn?? bat kaçı bekliyoruz yanii..

teşekkürler bebemmm seninde kutlu olsunn..sende 2 çocugunun öğretmenisin ilk öğretmeni..

günaydın kızlar, ben bugün yine erkenciyim... hepinize güzel bir gün diliyorum...
iyilik güzellik ne olsunn...iyi geldiii çok şükürr..valla bindik bizde burda metroya otobüse hiç bindiremezdşm heralde..bi triplerde bi iki binse alışırr..:)

yarın otarafa geçicem annem aşure yapacakmış sonra kendim dönücem yinee...böle iştee..

sen nasılsınn...sormak istemiyorum amaa..senin ne zaman adet gününn?? bat kaçı bekliyoruz yanii..

yarın öbür gün normalde ama ben hiç bir zaman düzenli olmamki. ayrıca korkuyorum test yapmaya..

Kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm :KK3:

Ya iki gündür bu ne biçim yorgunluksa koltuğa iki dakika uzanayım diyorum ve anında uyuya kalıyorum :KK1:
Akşam eşimin halalarına birde amcasının ailesi eklendi ve çok güzel bol kahkahalıı bir akşam geçirdik :KK34:
Yeni doğmuş kuzucuklarıda vardı ( amcasının torunu )
Anammm okadar tatlı bir şeyki bu bebekler :KK1: hani az daha kilom eksik olsaydı anında niyeti bozardım :KK60:
Eşimde bebeği görünce başladı banu biz buseye kardeş düşünsekmi diye :KK1:
Küçük kızım bebeğin başından ayrılmadı :KK1: ama bizde kalsın senin yatağında yatar falan diyince baştan bebek bizde kalsın diye tutturdu ama sonradan bir baktım sen bebeği halama ver bak o istiyor diyip durdu :KK60:
Kardeş istiyorum diyor ama eminim şu an da kardeşi olsa kesinlikle kıskançlıktan ne yapacağını şaşırır :KK1:

Bu arada ben birazdan yine dışarı atıyorum kendimi :KK1:
Artık akşama hem dünki hem bugünki menümü yazarım :KK34:
Annemle yatak odama yolluk bakmaya gidiceğiz birde bir kaç eksiğim var onları alayım diyorum :KK34:
Gelince akşam girerim yine nasılsa :KK3:

Hepinize bol enerjili ve bol eksili bir gün diliyorum :KK3:
Herşey gönlünüzce olsun :KK71:

anammm senin anne uçmuşş ..bideonlar 2 kişii ne yapacakk bütün odagını temizliğeveriyor demekkii...siz evdekızkende bölemiydi kızzz...

bideo dediği deterjanı merak ettimm..bildiğimiz tursilmi toz çamaşırmakinasına konan..yoksa sıvı bişimii domestos gibii...

Bildiğin toz çamaşır makinesi deterjanı :KK1: Annemin almanyada kullandığının adı tursil diye biz hepsine tursil diyoruz :KK1: yani marka fark etmiyor ama her türlü leke çıkartıyor:KK1:
Eğer renkliyse çok az deterjan döküp bulamaç gibi yapıp lekenin üzerine döker sonra az bekletip çitiler ve anında leke çıkar :KK34:

Bakalım hatun yarın nasıl beni deli edecek titizliğiyle :KK60:

canım ben kullanmadımm ama benzeri bi çay aldım tilaks diye oda aşırı gabızlık sorunum olunca bir tane içiyorumm ..2. yi içmiyorumm..çünkü bu tarz çaylar bagımlılık yapıyorr...

ki senin kilon aşırı bi kilo değill...senin kilo almamak için yapacagın en güzel şey..glukofen kullanıyormusun ondan içç..kilon sabit kalırr...çay olarakda yeşil çay..içine bi parceda çucuk tarçın att..ohh miss...

kızartma yeme...hamur işinden uzak dur...ekmeğide abartmaa..sabah iki öğle iki..akşam bir yeterli..makarna yada pilav varsa ekmek yeme..şimdilik aklıma gelenler bunlar..takip edersenn bizler paylaşıyoruzz fikir olabilirr...

glukofen kullanmıyorm cnm dedikelrni dikkate alıcm çok teşkkr edrm ben biraz boğazma düşkünüm bu hstalk olmasa asla verremzdm zaten bakalm allh hepmzn yardmcısı olsn takipte kalıcam cnm

Merhaba pco hastasıyım dr glifor 850mg verdi yaklaşık 1 ay 3 gün oldu kullanalı 4 kiloda verdim bu süre içerisinde sürekli miğdem bozuldu halsizlik yaptı dr bırakmamamı söylüyor çok fazla kiloluda değilim 59 kg dan 55 e düştüm boyumda 1,64 aynı zamanda çalışıyorumda yorgunluk bitiriyo

aynenn öylee canımm....

benimm eşimde oturmazz evde hep yaysel modundaa..elinde kumandaa..onun koltugu bellidirr...ama sana bi öneri daha kıl tüğ sorunu varsaa pelüşlü polarlı şeyler iyi olmuyorr...bende ilk polar aldım krem rendi..eşimin kolları felan tüğlüdür..aralara girdi..şimdi düz kumaşlar aldım..sirkeliyorum dökülüyor hepsi ufak bi tavsiye..

evdeki tek kıl tüy derdi benim saçlarım. pko da saç dökülmeside oluyormuş. benim saçlarım çok dökülüyor.
waw yaysel çok hoşuma gitti :))))

rabbim hayra çıkarsın tevekkülünüü...

bende garip bi çaresizlik içindeyimm..dün gece çok garip oldumm..bianda düşündüm koskoca 5 yıl..dedim ben yolun sonundayım artıkk..daha olmaz bu saatten sonraa..ilk defa bukadar ümitsizlik doğdu içimee..ümitsizlikten öteçaresizlik...rabbim tek çare sensin istersen olur dedim amaa..sonra hakkımda hayırlısı değil demekki dedimm...

çalışmıyorumm evdeyimm..arada karşıya annemlere geçerim okadar konu komsu arkadaş pek gitmem hele çogu çocuga karıştıktan sonraa..belki çalışsam kafamdan atardım biraz...ama koca gün evdebi başınaa..bazen çok ağır geliyorr..

dün gece yattım eşim hemen uyudu ben yine dldım düşüncelere ve bu duygulara karıştım yattığım yerde ağlamaya başladımm..bizim ev sessiz..aşağıdann bebeğin sesi geliyorr..abi seviyor..oyyy babasının gülüü diyeee...ağlamam dahada şiddetlendii...

sonra yine bi değişik duyguu..rabbimm hasetlikden ağlamıyorumm..dahada mutlu olsunlarr..benim bu hüznüm onlara ağırlık olmasınn...ben sadece eşimede o duyguyu yaşamak nasip olmadı diye ağlıyorum diye açıklama ekledimm..:KK14::KK14::KK14:

çünkü yapacak birşeyim yok artıkk..ağlıyorum konuşuyorum onunlaa..sonra yineaçıklama yapıyorum kurban oldugum bilmiyormuş gibii..

git gide zamanda uzadı daha artık kimseye diyemiyorum düşünmüyoruz çocuk diye..5 yıll..daha ne düşünmücen diyorlarr...ve belki anlayarak belkide anlamadan çok üstüme geliyorlar..yapın artık bi bebek..ahh bi tatsanızz lezzetini evinizde onun sesi çınlasaa diyorlar banaaa.....:KK14::KK14::KK14: içimi susturuyorum yüz mimiklerime engel olmaya çalışıyorumm..ufak bi cvp veriyorum oda zar zor çıkıyor bendenn..arkamı döndüğüm anda süzülüyor yaşım..o serinletiyor biraz yangınımı...

RABBİM SABIR VERSİN HEPİMİZEE...BEKLEDİĞİMİZ OGÜN GELENE KADAR...ÇEVREMİZEDE ANLAYIŞŞ..

waw lütfen. toparlan. Rabbim büyük. bazenküüçük bir neden herşeyi değiştirebilir. lütfen ümitsizliğe kapılma.

kızlar bende bu ay olumsuz malesef....

anlaşılan kasım hiçbirimize yaramadı.Olsun allah büyük. önümüzdeki aya inşallah diyip dua edicez.
Buarada canım allah kabul etsin dualarını.

benim işim daha zor. kloroform. EŞim varikosel ameliyatı olmuş tanışmadan 1 yıl önce falan. ve sağ olsun merak edip hiç değerlerini kontol ettirmemiş. ve sanırım tekrar nüksetti. Allah korusunda. Anlaşılan sorun 2 taraflı maalesef.
O yüzden şükret arkadaşım.

Rabbim büyüktür.
İnşallah bizimde evlerimiz şenlencek bebeklerimizin kahkahalarıyla...

MErhaba arkadaşlar muhabbetiniz bol olsunn
biraz moral bozuk bende testi yaptım :KK5: malesef negatif bende 10 gün geçti üstelik kırmızılar da yok:KK14: demek ki düzen bozulmuş
ay buna mı üzülsem negatife mi afffffffffffff
sonra dr gitcem kırmızılar neden gelmiyor :KK52:

şahsi araçla gezmeye alışana kalabalık zor geliyor canım lakin trafikten zor değildir :))
Afiyetler olsun ağız tadıyla yeyin inşallah
bu hafta ben de yapacağım inşallah

Canım hayırlısı olsunda emin misin kaç gün geçti ? belki geç döllenme oldu dikkat et kendine

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Ev işinden nefretlik geldi yaaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Annemle sabah halı işini halletmek için çıktık ve yağmura rağmen birde pazara uğradık :KK1: iyikide uğramışım çünkü yatak odama ve mutfağıma pazardan çok güzel yolluklar aldım :KK34:
Bir sürü şey aldım yine :KK1:
Allah razı olsun annem yine kuruş ödetmedi bende eşimden aldığım pazar parasını indirdim :KK60: Hastalık için sakladığım zulama ilave ettim :KK1: Eşimin sağ olsun hiç kenara koyma huyu yok o yüzden bende mecbur böyle yapıyorum :KK34:

Eve döndükten sonrada az dinlenip yatak odama giriştim :KK34:
Yarın annem süpürgesiyle gelecekmiş :KK60: ( hanımın süpürgesi maşallah halıyı kaldırıyor süpürürken :KK1: )
Bari o gelmeden yatak odasını aradan çıkartayımda işimiz biraz azalsın dedim :KK34:
Eşimde sağ olsun akşam mutfağı bir elden geçirmeme yardımcı olacakmiş :KK34:
Yarın en azından yatak odasından yırtarım mutfağında sadece fayansları kalır yapılması gereken :KK34:

Merhaba pco hastasıyım dr glifor 850mg verdi yaklaşık 1 ay 3 gün oldu kullanalı 4 kiloda verdim bu süre içerisinde sürekli miğdem bozuldu halsizlik yaptı dr bırakmamamı söylüyor çok fazla kiloluda değilim 59 kg dan 55 e düştüm boyumda 1,64 aynı zamanda çalışıyorumda yorgunluk bitiriyo

İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz :KK34:

Canım bunda da hayır vardır :KK34:
İnşallah Rabbim sanada en kısa zamanda müjde vermeyi nasip eder ....Aminnnnnn

X