Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

bak Allah sana işaret göndermiş, ben inanırım öyle şeylere...
eşinede helal olsun, bak sıkma canını seni seven bir eşin var çocuğun olsada yuvanda hep huzursuzluk olsa dahamı iyi olurdu. sende şu an kendini eşine ada, nasıl olsa bebiş gelince adamların pabuçlarını dama atıcaz dimi ama:KK9:
ya dr konusu gerçekten sıkıntı, iyi ve ilgili bir dr bulmak çok zor. drun ilgi göstermesi vakit ayırması ve dozları iyi ayarlaması lazım, ne bilim Allah iyi drlarla karşılaştırsın...

iste waw, bende zaten eğer dra gidersem aşılama için gidicem... ama tuhaf bir ruh hali içindeyim hem çocuğumun olmasını çooook istiyorum hemde dra gitmek istemiyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum, o dr işleri gel gitler gözümde çok büyüyor ne yapıcam bende bilmiyorum...
Allah doğru yola yöneltsin hepimizi inşallah....

aminn inşallahh..bende aynı duygu karmaşasındayımm..bunca zaman gtmediğime kızıyorummm..sonra nasipde yoksa gitsemde olmayacaktı diyorum...gitmeyeyim olacagında olur diyorumm...ama sonrada gideyim elimden geleni yapayımdiyorumm...bilmiyorumm rabbim doğruyu göstersin bizee.....iyi drlarla karşılaştırsınnn...

bence sende git bi dr a..anlıyorum içindeki duyguyu..sende beni anlarsınn benimde drgitmek istememe sebebimm bu streslerr..ama gitmedende olmuyorr...

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Bugün malum annemlerle hem pazara çıktık hemde akşam balık faslı yaptık :KK34:
Bedenen çok fazla yorulmadım ama maalesef benim yeğenler birde benim küçük cadı resmen çete gibiydiler ve bir dakika durmadılar :KK35: Artık sık sık sesimide yükseltmek istemiyorum kızkardeşim kırılırsa diye ama beni deli etti 3ü bir arada :KK52::KK52::KK52:

Eşim maalesef bugün bu saat oldu hala gelemedi :26:
Amcası fenalaşmış ve eşim onu hastaneye götürdü. Aslında iki tane oğulu var amcasının ama biri pipirik en ufak şeyde fenalaşır hastanede az fazla kalınca ( ya mikrop kaparsam korkusundan :KK1: ) diğeride tek başına başa çıkamayacağından eşimi aramışlar eee tabi birde onlarda araba yok :KK53:
Umarım öneml birşey değildir ama maalesef kan tükürüyormuş ve tansiyonu tavan yapmışı :26:
Rabbim acil şifa verir inşallah :KK34: Aminnnnnnnnn
Bakalım eşim kaçta gelebilecek :KK53:

ben geldim.... :KK14::KK14::KK14::KK14: hiç yumoş felan yokmuş bu ay..gelişmemiş bişi..cuma yine gel dedi..ama yani bu saatten sonra gelişmezki daha :KK14::KK14: hiçbişi yazamıcam...yazsam anlayacagınızı biliyorum ama...acık iyi olmam lazım..

Canım sonraki yazdıklarınıda okudum ve inan çok üzüldüm bukadar ağlamana :KK19:
Kıyamam be güzelim sana :KK54:
Biliyorum çok zor birşey, eminim çoğu zaman ümitlenmiyeceğim desende insan ister istemez ümitlenir belki bu kez olmuştur diye ama işte zorda olsa sabretmeye devam edeceksin :KK34:
Sen elinden geleni yap gerisi Rabbime kalmış :KK34:
Bak eşinde ne güzel sana destek olmuş :KK34: Aslında siz sıkı sıkı birbirinize sarılın eminim bir şelkilde senin mucizende sana yakında gelecektir :KK34:
Bak streste bazı şeyleri geçiktirir o yüzden sen elinden geleni yap ve sabretmeye devam et :KK39:
İnan aklıma geldikce sana ve diğer tüm arkadaşlarıma dua ediyorum ne olur Rabbim hepsine yürekleri kadar güzel ve sağlıklı birer mucize nasip et diye :KK34: ve inanıyorum ki yakında dualarımız kabul olacak :KK34:
Sen bu gece koy başını eniştemizin göğsüne ve sadece o huzurun tadını çıkar sabaha kadar :KK34: daha yaşın çok genç ve inanıyorum ki tüp bebeğe gerek bile kalmayacak :KK34:

Aklımdayken bugün yediklerimide yazayım :KK34:

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık

ara;
1 mandalina

Öğlen;
4 YK bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara;
1 şekersiz nescafe

Akşam;
1 kase tel şehriye çorbası
Bol hamsi
bol salata
3 yk bulgur pilavı ( kalanı bitirelim dedik :KK1: )

Gün içinde 2 litre su
spor maalesef yok :KK34:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Bugün şükür uykumu aldım ama sabah sabah küçük cimcimem bana iş çıkardı :KK53:
Yavru kuşum şifayı kapmış anlaşılan ki sabah öksüreyim derken ne kadar balgam varsa çıkardı :KK35: Kuzum birde o an banyoya koşmaya çalışınca yatak odasından banyoya kadar şerit halinde izni biraktı :KK1:
Neyseki benim çok fazla midem kalkmadı da temizleyebildim :KK1:

Şu anda koltukta keyif yapıyor cimcimem hatta yesin diye mandalina soydum önüne koydum birazdan da ihlamur koyarım biraz midesine iyi gelir :KK34:
Zaten doğru düzgün yemek yemiyordu artık bir kaç gün iyice uğraştırır :26:
Bende hemen kahvaltımı yapayım geç kaldım bugün :KK53:

Yavru kuşum şifayı kapmış anlaşılan ki sabah öksüreyim derken ne kadar balgam varsa çıkardı :KK35: Kuzum birde o an banyoya koşmaya çalışınca yatak odasından banyoya kadar şerit halinde izni biraktı :KK1:

Şu anda koltukta keyif yapıyor cimcimem hatta yesin diye mandalina soydum önüne koydum birazdan da ihlamur koyarım biraz midesine iyi gelir :KK34:

günaydınn cecommm....geçmiş olsun kuzunaaa...hayırdır bugün evdesinnn:KK1::KK1:

bende keyif köşemdeyim..tost yaptım kendime..bi bardakta süt..pcyide aldım hem yiyorum hem yazıyorum..

canımm komşu ablanın babasınada geçmiş olsun..yazdıklarını okudugum anda duamı ettimmm..inşallah ameliyattan sorunsuz çıkarrr...

güzel duaların içinde teşekkürlerr...inşallah rabbim o vakte kadar sabrınıda versinn...yanii benim çocuk özlemimden çok eşime bunu yaşatamadımın stresi ve üzüntüsü varr...rabbim nasip ederse oda olacak inşallah..

slmm kızlarrrr....sabah uyandımm yataktan çıkmadım bi ara kendimi kendime getirdimmm:KK1::KK1::KK1:

sonra çıktım bi duş aldım...kahvaltımı hazırladım kahvaltımı yapıcamm sonrada eve girişicemm birazz...sınava az kaldıı ben daha ders çalışmadım biraz derslerede bakıcammm..

kahvaltımı yazıyımm...

2 tam bugday ekmeğiyle kaşarlı tost..

1 su bardağı süt...

şimdilik bukadar...

hee bide bir 2 bardak suyla glukofenimi içtim uzun zamandır içmiyordumm..

şimdi ne yapıcam bilmiyorumm...bidahaki aya aşılama isteyebilirimm...olmazsa 2. aşılamayıdayaparım...sonra tüp bebek...daha ara vermek istemiyorum..ne gerekiyorsa elimden geleni yapayım..sonrasında yokumm...

eşimlede aynen bu konuşmayı yapacagımm..daha dayanamıyorumm...tamam dayananlar vardırr..ama ben dayanamıyorumm..her ay bunu yaşamaya.eşimin karşısında böle kalmaya gücüm yetmiyor daha artık...

elimizdeki imkanlar neyse yapalım..sonrasında ikimizinde yolu açık olsun dicemm...eşim 35 yaşında daha nekadar bekleyecekk..yaşıtlarının boyunca cocukları varr..bizimle evlenenlerin 4 yaşında cocukları bide bebekleri var...oda hakediyor bunları...ama benim yüzümden olamıyorr...eskiler böle durumda başka biriyle evlendirirmiş ya eşinii..haklılarmışş..çünkü çok büyük çaresizlik...bende elimden geleni yapıcam..vermiyorsa rabbim..ayrılıcam eşimdenn..

bi düzeni olur en azından..bu benim kaderimse bende kendi kendime çeker giderimm...her ayy bunu yaşamak bundan çok daha acıı..her seferinde bu son ağlamıcam bidaha diyorum ama elimden başka birşey gelmeyince napayımmmmm....bi ağlayabiliyorum sadecee..okadarr...:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
ya kocalarımızda sorun olsaydı biz onları bırakırmıydık? asla bırakmazdık. o yüzden bu şklde düşün ve bırakma savaş rabbim inşlh emeğinn karşlığnı versin allh hepmze sabır versin AMİNNNNN

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Dünki yorgunlukla nasıl uyduysam top patlasa duymayacak kıvamdaydım :KK1: ama şimdi çok iyiyim :KK34:
Hala ayaklarımın altı ağrıyor tabi avuç içlerimde :KK1:
Şimdi elma sirkeli sıcak suyumu aldım yudumluyorum ondan sonrada hemen kahvaltımı ediceğim :KK34:

Bugün yine pazara çıkma günüm :KK53:
Gidip biraz salatalık malzeme ve meyve alayım :KK34: birde markete uğrayıp bir iki eksiğimide tamamlayayım :KK34:
Malum bugün yine balık günümüz :KK1: o yüzden bu akşamda annemlerdeyiz :KK35:
Anam bir müddet daha böyle devam eder ama sonra az daha sınır çizmem lazım yoksa her gün bir arada olursak benim kendime hayatım kalmayacak :KK1: Komşu ablamla kaç gündür bir araya gelip kahve bile içemedik ne zamandır :KK53:

Bu arada kızlar komşu ablam benim için çok çok önemli bir insan :KK16:
İnanın onunla hayatımının en kötü dönemi tanıştık ve benim toparlanmama o vesile oldu Allah razı olsun ....Aminnnnnnnnnn
Maalesef bu aralar onlarında sıkıntısı var; Babası kanser olmuş ve yarın kanserli bölgenin temizlenmesi için ameliyata girecek :KK43:
Doktor ameliyatın çok riskli olduğunu söylemiş çünkü adamcağızın yaşı var üstelik narkozdan kurtulamayabilir :26: ama eğer amelyat olmazsada 3 ay ömür biçilmiş :KK14:
Nisa Ablam herşey Rabbime kalmış diyor ama eminim onlarda çok çok üzülüyor sonuçta baba yani :KK43:
Nisa ablama kalsa ameliyat ettirme taraftarı değildi sonuçta o ameliyattan çıkamayabilir yada çıksada ne kadar faydalı olur belli değil :26:

Lafın kısası ben dünden beri aklıma geldikce babası için dua ediyorum ve sizden ricam ne olur sizlerde bir kerecikte olsa dua edin :KK34: Belki sizlerden birinin duası kabul olurda adamcağız ameliyatı sağ sağlim atlatırda sağlığına kavuşur :KK34:

A.slm ceco dua ettim Rabbimiz tüm hastalara şifalar versin yanı sıra amcayada inşallah
bu arada küçük cimcimn hasta olmuş geçiş olsun :KK54:

ben geldim.... :KK14::KK14::KK14::KK14: hiç yumoş felan yokmuş bu ay..gelişmemiş bişi..cuma yine gel dedi..ama yani bu saatten sonra gelişmezki daha :KK14::KK14: hiçbişi yazamıcam...yazsam anlayacagınızı biliyorum ama...acık iyi olmam lazım..

şimdi ne yapıcam bilmiyorumm...bidahaki aya aşılama isteyebilirimm...olmazsa 2. aşılamayıdayaparım...sonra tüp bebek...daha ara vermek istemiyorum..ne gerekiyorsa elimden geleni yapayım..sonrasında yokumm...

eşimlede aynen bu konuşmayı yapacagımm..daha dayanamıyorumm...tamam dayananlar vardırr..ama ben dayanamıyorumm..her ay bunu yaşamaya.eşimin karşısında böle kalmaya gücüm yetmiyor daha artık...

elimizdeki imkanlar neyse yapalım..sonrasında ikimizinde yolu açık olsun dicemm...eşim 35 yaşında daha nekadar bekleyecekk..yaşıtlarının boyunca cocukları varr..bizimle evlenenlerin 4 yaşında cocukları bide bebekleri var...oda hakediyor bunları...ama benim yüzümden olamıyorr...eskiler böle durumda başka biriyle evlendirirmiş ya eşinii..haklılarmışş..çünkü çok büyük çaresizlik...bende elimden geleni yapıcam..vermiyorsa rabbim..ayrılıcam eşimdenn..

bi düzeni olur en azından..bu benim kaderimse bende kendi kendime çeker giderimm...her ayy bunu yaşamak bundan çok daha acıı..her seferinde bu son ağlamıcam bidaha diyorum ama elimden başka birşey gelmeyince napayımmmmm....bi ağlayabiliyorum sadecee..okadarr...:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

:KK43: canım benim :KK43:
Her şey güzel olacak inşallah moralimizi bozmayalım inşallah eşine :nazar::nazar: helal olsun en güzel şekil de cevap vermiş sana
canım klomeni kendi kendine içme bizim için çok tehlikliymiş birden çok yumoş olup yumurtalıklara felan Allah korusun zarar verebiliyormuş :18:
kuzum bizim hamdüsenalar olsun yumoşumuz var sadece büyüyüp yola çıkmasında buluşmasında sorun çıkıyor
o da Allahın ol demesiyle olacak inşallah
:KK16:

slmm kızlarrrr....sabah uyandımm yataktan çıkmadım bi ara kendimi kendime getirdimmm:KK1::KK1::KK1:

sonra çıktım bi duş aldım...kahvaltımı hazırladım kahvaltımı yapıcamm sonrada eve girişicemm birazz...sınava az kaldıı ben daha ders çalışmadım biraz derslerede bakıcammm..

kahvaltımı yazıyımm...

2 tam bugday ekmeğiyle kaşarlı tost..

1 su bardağı süt...

şimdilik bukadar...

hee bide bir 2 bardak suyla glukofenimi içtim uzun zamandır içmiyordumm..

oh Maşallah canım derslere bak tabi Allah zihin açıklığı versinn
bugün menüm sabah kahv. 1 dilim ekmek + 2 yumurta :KK17: ay canım çok istedi ve kendime zaman ayırdım tavada az yağlı peynirli ohh:KK16: yarım domates
arada türkkahv. +madensuyu
öğlen yoğurt special k
ara öğün yeşil çay küçük elmam var
akşama yemeğim var etli tava
hala yemekleri çok yiyorum tarçın çayını bıraktım
iştahım çok 2 dilim ekmekle 2 tabak yemek yenir mi :KK17: ve anca üzrine yeşil çay içince doyuyorum
bu akşam aç karnına yeşil çay içeceğim
ay vitaminleri de bıraktm :KK17:

doktora da gitmedim daha pazartesi anca izin alırım bu gidişle

ya kocalarımızda sorun olsaydı biz onları bırakırmıydık? asla bırakmazdık. o yüzden bu şklde düşün ve bırakma savaş rabbim inşlh emeğinn karşlığnı versin allh hepmze sabır versin AMİNNNNN

aminn canımmm aminnn....bende bırakmazdım eşimi amaa..işte bazen dayanamıyorumm...

sen naptınnn ?? adet oldunmu tahlil verecektinnn ???

oh Maşallah canım derslere bak tabi Allah zihin açıklığı versinn
bugün menüm sabah kahv. 1 dilim ekmek + 2 yumurta :KK17: ay canım çok istedi ve kendime zaman ayırdım tavada az yağlı peynirli ohh:KK16: yarım domates
arada türkkahv. +madensuyu
öğlen yoğurt special k
ara öğün yeşil çay küçük elmam var
akşama yemeğim var etli tava
hala yemekleri çok yiyorum tarçın çayını bıraktım
iştahım çok 2 dilim ekmekle 2 tabak yemek yenir mi :KK17: ve anca üzrine yeşil çay içince doyuyorum
bu akşam aç karnına yeşil çay içeceğim
ay vitaminleri de bıraktm :KK17:

doktora da gitmedim daha pazartesi anca izin alırım bu gidişle
sendeee ice salladınn yaniii..git biran öncee belki bi sürprizle gelirsin bizee..kırmızıları görene kadar benim ümidim kesilmiyorr...

git kuzum git biran önceee...bak 3 ayda doldu galibaa..inşallah bundansonra herşey yolunda giderr...

canım ben drdan habersiz içmedim ilacı dr verdi..semineri oldugundan hastanede yokdu..başla dedii...bende içtim gittim..ama hiçbişi yok dedii..şok oldum bende..yarın yine çağırdıı..gidicemm ve konuşucam bidahaki aya yine klomen içelim dicem olursa yumoş aşılama isticem...buaradada eşime tahlil vermesini istedim oda okey dedi..tabi daha sonra napar bilemiyorum..daha öncekide 400 tl yi geçmişti..şimdi araştırdım daha uygun labarotuarlar varmış..ikna edebilirsem oda versin ..

hepimizin hakkında hayırlısııııı...rabbim hayırsız evlatlar vermesin..hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsinn...

Ah waw aahh yazdıklarını okurken ne kötü oldum bilemezsin. Canım ben eminim senin güzel haberlerini alacağız burda. Allah bununla imtahan ediyor bizi. Canım hiçbirinizi tanımıyorum ama inan hep dua ediyorum sizin için. İnşalllah en yakın zamanda Rabbim ol dersen olur diyorum.

Geçen hafta Hollanda'daydım biliyorsun oradan İsviçreye geçtik orada yaşadığım bir olayı anlatıcam sana. 7 yıllık evli bir arkadaşı var eşimin 1 yıldır İsviçrede yaşıyorlar oraya gittik bir gün kaldık 6,5 yıl çocukları olmamış. 4,5 aylık hamileydi nasıl oldu neler yaşadı diye sordum. Tabi benim tedavi gördügümü bilmiyorlar.

Evliliklerinin ilk 2 yılı korunmuş sonra bırakmış. 5 yıl olduğunda bakmış bebek olmuyor doktora gitmiş klomen kullanmış her seferinde bir yumurta gelişmiş iğneyle çatlatmışlar ama olmamış. Üçüncüden sonra ümidim bitti bıraktım doktora gitmeyi dedi. Bir yıl kendimi işe güce verdim artık içten içe kabul ettim benim bebeğim olmayacak diye dedi. Sonra yaz tatili için Türkiye ye gelmişler akrabaları ısrar kıyamet kadın doğumcuya götürmüşler bunu. Doktor yine Klomen vermiş. Hiç ümidim yoktu dedi. Ama akrabalarından biri (Duymuşsunuzdur eminim) Bal çörekotu tarçın kürü hazırlamış buna adetinin 2 gününden itibaren. Hem klomen Hemde bu kürü kullanmış. Doktora bi gitmiş 3 olgun yumurta. Anlatırken çok ağladı hala gözümün önünde. Allahtan ümit kesmekle hata yapmışım dedi. Üçüde tutmuş o ay ama ikisini kaybetmiş. Belki bu olay bir dersti bana. Çünkü bende ne kadar dilimde ümit ediyorum desemde içimden ümitsizliğe kapılıyordum. Eşime bile yansıtamıyordum. Çok ağlıyordum.

Düşünüyorum da nasipten öteye hiçbirşey yok. Nasipde varsa ne zaman olursa olsun zamanı geldiğinde olacak. Allah dualarımız kabul edecek. :26:

Offfff :KK56: 1,5 kilo aldımmmmm bu arada. Bi de grip oldum. Hava buzzzzzzz gibiydi anlatılmaz yaşanır yani dondum. Ne Tırtttan bi memleket arkadaş. Yılın ilk karını İsviçrede gördüm. Çok soğuk herşey soğuk evler insanlar.

Bu arada bugün adetimin ilk günü doktoru aradım yarın gel dedi hafta sonu araya giriyor geç olmadan bakalım dedi. Bu bal çörekotu tarçın işini bi denicem bakalım bu ay ne olacak. Önümüzde zaman çok. Bu kasvetli havalara kapılıp içimizi karartmayalım. Bol bol dua.

Çok uzun yazmışım ya kendimi aştım :KK15: Hepinizi öptümmmmm kızlar umut kaybetmek yok !!!!!! :KK54:

merhaba arkadaşlar naslsınız iyi misiniz? umarım bir sorun yoktur herşey yolundadır !!!

geçen salı günü doktora gittim iki yumurtalığımda da polikistik ovver sendromu varmış ben birinde biliyodum canım sıkıldı biraz kan tahlili istedi verdim yarın sonuları almaya gideceğim eşim için sperm testi istedi onu da bir hafta sonra yaptıracağım ... eğer eşinde sorun varsa aşılama yaparız dedi doğal yolla tedavi yaparak seni yormak istemem eşinde problem yoksa eğer doğal yolla sana yükleniriz dedi .... sperm testinden sonra herşey belli olacak anlayacağınız ama yarın nediyecek merak ediyorum benim için yarın göstereceğim doktora sonuçları yazarım yarın kızlar size öpüyorum kendizze iyi bakın ALLAH a emanet olun kafanıza takıp stres yapmayın bir ek ölümün çaresi yok unutmayınn

selamun aleyküm kızlarr..:21:
nasılsınız görüşmeyelii???
ben bugün şifayı kaptım hamdolsun..
:2:etrafımda herkes hasta..eşim..kızlarım..öğrencilerim..
birde büyük kızımın gözleri iltihaplandı şişti..meğer bulaşıcıymış banada geçti gözüm kızardı
ders çalışmam lazım zaman hızla azalıyor...
2 gün önce aşure yaptım yiyorummm şişiyorumm
:KK15:

Ben sana pko da çocuk sahibi olmak için moral çok önemli sitres yok dedikçe sen dahada batıyorsun..
kızlar gerekenleri söylemiş..lütfen tevekkül et..
ben klomen tedavisinden sonra hastaneye gitmiştim sıramı beklerken elimde bir kağıtla..diğer hastaların ellerinde içi kağıt dolu dosyalar gördüm..aylarca senelerce hastanelerdelr..tüpleri tıkalı olanlar vs daha sayamadığım bir sürü hastalık..
şükretki yumurtalığın var ve büyüyor..
TEVEKKÜL VE TESLİMİYET...

Ah waw aahh yazdıklarını okurken ne kötü oldum bilemezsin. Canım ben eminim senin güzel haberlerini alacağız burda. Allah bununla imtahan ediyor bizi. Canım hiçbirinizi tanımıyorum ama inan hep dua ediyorum sizin için. İnşalllah en yakın zamanda Rabbim ol dersen olur diyorum.

Geçen hafta Hollanda'daydım biliyorsun oradan İsviçreye geçtik orada yaşadığım bir olayı anlatıcam sana. 7 yıllık evli bir arkadaşı var eşimin 1 yıldır İsviçrede yaşıyorlar oraya gittik bir gün kaldık 6,5 yıl çocukları olmamış. 4,5 aylık hamileydi nasıl oldu neler yaşadı diye sordum. Tabi benim tedavi gördügümü bilmiyorlar.

Evliliklerinin ilk 2 yılı korunmuş sonra bırakmış. 5 yıl olduğunda bakmış bebek olmuyor doktora gitmiş klomen kullanmış her seferinde bir yumurta gelişmiş iğneyle çatlatmışlar ama olmamış. Üçüncüden sonra ümidim bitti bıraktım doktora gitmeyi dedi. Bir yıl kendimi işe güce verdim artık içten içe kabul ettim benim bebeğim olmayacak diye dedi. Sonra yaz tatili için Türkiye ye gelmişler akrabaları ısrar kıyamet kadın doğumcuya götürmüşler bunu. Doktor yine Klomen vermiş. Hiç ümidim yoktu dedi. Ama akrabalarından biri (Duymuşsunuzdur eminim) Bal çörekotu tarçın kürü hazırlamış buna adetinin 2 gününden itibaren. Hem klomen Hemde bu kürü kullanmış. Doktora bi gitmiş 3 olgun yumurta. Anlatırken çok ağladı hala gözümün önünde. Allahtan ümit kesmekle hata yapmışım dedi. Üçüde tutmuş o ay ama ikisini kaybetmiş. Belki bu olay bir dersti bana. Çünkü bende ne kadar dilimde ümit ediyorum desemde içimden ümitsizliğe kapılıyordum. Eşime bile yansıtamıyordum. Çok ağlıyordum.

Düşünüyorum da nasipten öteye hiçbirşey yok. Nasipde varsa ne zaman olursa olsun zamanı geldiğinde olacak. Allah dualarımız kabul edecek. :26:

Offfff :KK56: 1,5 kilo aldımmmmm bu arada. Bi de grip oldum. Hava buzzzzzzz gibiydi anlatılmaz yaşanır yani dondum. Ne Tırtttan bi memleket arkadaş. Yılın ilk karını İsviçrede gördüm. Çok soğuk herşey soğuk evler insanlar.

Bu arada bugün adetimin ilk günü doktoru aradım yarın gel dedi hafta sonu araya giriyor geç olmadan bakalım dedi. Bu bal çörekotu tarçın işini bi denicem bakalım bu ay ne olacak. Önümüzde zaman çok. Bu kasvetli havalara kapılıp içimizi karartmayalım. Bol bol dua.

Çok uzun yazmışım ya kendimi aştım :KK15: Hepinizi öptümmmmm kızlar umut kaybetmek yok !!!!!! :KK54:

çokk doğru diyorsunn herşeyy nasipp kısmett...bizimkilerde nasip oldugunda gelecekler inşallahhh...işte arkadaşın nasibide o zamanmışş..bende bazen yılıyorum gitmicem doktora nasipde varsa olacak diyorumm...sonrada nasibe gayret gerek diyorumm..elimden geleni yapayım gerisi allah kerimm..

merhaba arkadaşlar naslsınız iyi misiniz? umarım bir sorun yoktur herşey yolundadır !!!

geçen salı günü doktora gittim iki yumurtalığımda da polikistik ovver sendromu varmış ben birinde biliyodum canım sıkıldı biraz kan tahlili istedi verdim yarın sonuları almaya gideceğim eşim için sperm testi istedi onu da bir hafta sonra yaptıracağım ... eğer eşinde sorun varsa aşılama yaparız dedi doğal yolla tedavi yaparak seni yormak istemem eşinde problem yoksa eğer doğal yolla sana yükleniriz dedi .... sperm testinden sonra herşey belli olacak anlayacağınız ama yarın nediyecek merak ediyorum benim için yarın göstereceğim doktora sonuçları yazarım yarın kızlar size öpüyorum kendizze iyi bakın ALLAH a emanet olun kafanıza takıp stres yapmayın bir ek ölümün çaresi yok unutmayınn

doğru diyorsun canımm...hadi bakalım sonuçların güzel gelirr inşallahhh...yaz buraya anladıgımız kadarını değerlendiririz..bende tahlillerimi yenilicem..eşimede tahlil verdiricemmm..bidahaki aya bende aşılama yaptırıcam gerekirse...

rabbim ras getirsin inşallahh....

Ben sana pko da çocuk sahibi olmak için moral çok önemli sitres yok dedikçe sen dahada batıyorsun..
kızlar gerekenleri söylemiş..lütfen tevekkül et..
ben klomen tedavisinden sonra hastaneye gitmiştim sıramı beklerken elimde bir kağıtla..diğer hastaların ellerinde içi kağıt dolu dosyalar gördüm..aylarca senelerce hastanelerdelr..tüpleri tıkalı olanlar vs daha sayamadığım bir sürü hastalık..
şükretki yumurtalığın var ve büyüyor..
TEVEKKÜL VE TESLİMİYET...

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: haklısınnn...hemdee çokkk...

aminn canımmm aminnn....bende bırakmazdım eşimi amaa..işte bazen dayanamıyorumm...

sen naptınnn ?? adet oldunmu tahlil verecektinnn ???

sendeee ice salladınn yaniii..git biran öncee belki bi sürprizle gelirsin bizee..kırmızıları görene kadar benim ümidim kesilmiyorr...

git kuzum git biran önceee...bak 3 ayda doldu galibaa..inşallah bundansonra herşey yolunda giderr...

canım ben drdan habersiz içmedim ilacı dr verdi..semineri oldugundan hastanede yokdu..başla dedii...bende içtim gittim..ama hiçbişi yok dedii..şok oldum bende..yarın yine çağırdıı..gidicemm ve konuşucam bidahaki aya yine klomen içelim dicem olursa yumoş aşılama isticem...buaradada eşime tahlil vermesini istedim oda okey dedi..tabi daha sonra napar bilemiyorum..daha öncekide 400 tl yi geçmişti..şimdi araştırdım daha uygun labarotuarlar varmış..ikna edebilirsem oda versin ..

hepimizin hakkında hayırlısııııı...rabbim hayırsız evlatlar vermesin..hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsinn...

Canım hastaneye gidince bin sıkıntı ağlayarak gidip ağlayarak geliyorum
ay hamilelere bakıyorum Allah esirgesin kötü hastalıklarda araştırılanlar var
kendi halime de güvenemiyorum kaçıyorum sanırım iyice sonu yok biliyorum 3 ay doldu canım hatta 14 gün geçti lakin bizim bu pkos yüzünden evlenmeden önceleri dönem dönem pek dengeli değildi benim moralimi bozup ümitlendirmeyen bu
ama annem bile benim canlı olduğumu 4, ayda öğrenmiş :KK53: amma uyumuşum ruh 4. ayda üfleniyormuş ya :KK14: ayyy kötü oldum yine:KK43:
darısı bizlerin başına hayırlısıylaa tez zamanda sağlıcakla
ilacı dr tavsiyesi ile aldığına sevindim waw ben okudukça ürküyorum bu hormon haplarından
bu bal çörekotu tarçını yapcam yine bu arada ben de eşimle konuştum aşılama yaptıralım 2014 geliyor şimdilerde tahlil yaptırmasını istedim özel laboratuvarlar daha mı güvenlidir ?:18: ben de senin gibi düşünüyorum zamanım daralıyor :KK49: anne olmak istiyorummm
Rabbimiz bizlere tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin :KK14:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Yine geç oldu ama sonunda geldim :KK1:
Bugün biraz keyif yaptım sonrada baktım benim keyif sayesinde ev anında kakalaklar saldırısı sebebiyle iyice sağılıyor ( abla kardeş maşallah kakalaklar gibi her yerde :KK1: ) hemen yine evi bir düzene sokup kendimi havuza attım :KK34:
Arada yüzme bahanesiyle dışarı çıkmak bile bana inanılmaz iyi geliyor :KK1:
Resmen kendimle baş başa vakit geçirme şansım oluyor en azından :KK34:

Akşam yemeğinden sonra annemler çaya gelince tabi benim buraya gelmem geçikti :KK1:

Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK34:

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sicak su

Kahvaltı;
3 dilim çavdar ekmeği
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 tk krem peynir
1 yeşil çay

ara;
3 adet salatalık

Öğlen;
1.5 kase mercimek çorbası ( ekmeksiz )
1 kase karışık salata
2 - 3 kaşık yoğurt

ara;
1 çay bardağı leblebi ( sütüm kalmamıştı yoksa sütte içmem gerekiyordu )

Akşam;
1/2 kase çorba
4 Yk sebzeli makarna
1 büyük kase salata
1 ufak kase yoğurt

ara;
2 bardak şekersiz çay

gece;
Şu andada yeşil çayımı hüpletiyorum :KK1:

Maalesef bugün pek su içmedim :26: nedense midem almıyor yine bu ara :KK50: ama zorlamaya çalışacağım kendimi :KK34:
Sporumda bugün 45 dakika yüzme + 10 dakika sauna :KK1:

günaydınn cecommm....geçmiş olsun kuzunaaa...hayırdır bugün evdesinnn:KK1::KK1:

:KK1: hakikaten bugün tam keyf günümdü benimde :KK1:
Akşam çaya geldiler hem eşime bir kağıtla ilgili birşey danışmak için :KK34: bir ara çay bardağını götürmek için kalktı baktım etrafına bakınıyor bak bak detektiv gajet :KK1: toz bulabilecekmisin diye dedimde nasıl gülüyor :KK1: yok öylesine baktım diye:KK1:
Babamda anan 10 günde bir gelecekmiş sana böyle dedi bende hayatta işim olmaz çekemem her zaman öyle temizliği valla bekarken evden kaçmadım ama evlendikten sonra beni evden kaçırırsınız diye :KK60: nasıl gülüyor anana söyliyeceğim seni diye :KK1: sonra annem odaya gelince onada dedim oda kahkahayla gülüyor birde aaa temizlik iyidir diyor :KK1: Dedim benim yapmadığım her temizlik iyidir :KK1:

selamun aleyküm kızlarr..:21:
nasılsınız görüşmeyelii???
ben bugün şifayı kaptım hamdolsun..
:2:etrafımda herkes hasta..eşim..kızlarım..öğrencilerim..
birde büyük kızımın gözleri iltihaplandı şişti..meğer bulaşıcıymış banada geçti gözüm kızardı
ders çalışmam lazım zaman hızla azalıyor...
2 gün önce aşure yaptım yiyorummm şişiyorumm
:KK15:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK71:
İNşallah tez zamanda Rabbim hepinize şifa verir ....Aminnnnnnnnnn

Kizlar gunaydin.oncelikle cumamiz mubarek olsun.tel den giriyorum.aksam insallah gecmisi okurum. kg bildirimi yapip kacacagim.
Gecen hafta perşembe 75.5 demistim. Bu sabah 74.4
CUMALAR HURMETINE GONLUMUZDEKI DUALARIN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE
Allah a emanet olun

selamün aleyküm kızlar... hepinize hayırlı cumalar diliyorum.. Rabbim bugün yaptığımız tüm dualarımızı hayırlı eylesin ve kabul etsin inşallah... sabah yine hepinize dua ettim namazdan sonra...

gün bildirim günüdür,64.5 bende yine artıda yok ekside. ama biliyorum ben bu şekilde devam edersem birden şişicem, hem bu ay olmadı şimdi dr yolu göründü bana dra gidince kilo vermiş olmam lazım yoksa kızacak bana :KK17: Rabbvim hayırlısını versin hep Allahım bana doğru yolu göster diye dua ediyorum çünkü ne yapacağımı bilmiyorum, boşlukta gibiyim kızlar...
aminn inşallahh..bende aynı duygu karmaşasındayımm..bunca zaman gtmediğime kızıyorummm..sonra nasipde yoksa gitsemde olmayacaktı diyorum...gitmeyeyim olacagında olur diyorumm...ama sonrada gideyim elimden geleni yapayımdiyorumm...bilmiyorumm rabbim doğruyu göstersin bizee.....iyi drlarla karşılaştırsınnn...

bence sende git bi dr a..anlıyorum içindeki duyguyu..sende beni anlarsınn benimde drgitmek istememe sebebimm bu streslerr..ama gitmedende olmuyorr...
aynen bu durumdayım bende gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum, bugün oturup çeşitli hesaplamalar yapmam lazım. daha adet olmadım ilaç içmeye başlamam lazım. 3. gününü ayarlamam lazım falan filan. bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah....

geçmiş olsun ceco, daha geçende hasta değilmiydi senin cimcime, ne çok hasta oluyor. Allah şifa versin inşallah....
o dediğin amcayada dua ettim okuduğum gibi, onada Allah şifa veriri inşallah. hastane işleri zor biz annemle 2 ay hastanelerde kaldık ordan biliyorum yani.. Allah yakınlarınada sabır versin...

X