- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
bak Allah sana işaret göndermiş, ben inanırım öyle şeylere...
eşinede helal olsun, bak sıkma canını seni seven bir eşin var çocuğun olsada yuvanda hep huzursuzluk olsa dahamı iyi olurdu. sende şu an kendini eşine ada, nasıl olsa bebiş gelince adamların pabuçlarını dama atıcaz dimi ama
ya dr konusu gerçekten sıkıntı, iyi ve ilgili bir dr bulmak çok zor. drun ilgi göstermesi vakit ayırması ve dozları iyi ayarlaması lazım, ne bilim Allah iyi drlarla karşılaştırsın...
iste waw, bende zaten eğer dra gidersem aşılama için gidicem... ama tuhaf bir ruh hali içindeyim hem çocuğumun olmasını çooook istiyorum hemde dra gitmek istemiyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum, o dr işleri gel gitler gözümde çok büyüyor ne yapıcam bende bilmiyorum...
Allah doğru yola yöneltsin hepimizi inşallah....
aminn inşallahh..bende aynı duygu karmaşasındayımm..bunca zaman gtmediğime kızıyorummm..sonra nasipde yoksa gitsemde olmayacaktı diyorum...gitmeyeyim olacagında olur diyorumm...ama sonrada gideyim elimden geleni yapayımdiyorumm...bilmiyorumm rabbim doğruyu göstersin bizee.....iyi drlarla karşılaştırsınnn...
bence sende git bi dr a..anlıyorum içindeki duyguyu..sende beni anlarsınn benimde drgitmek istememe sebebimm bu streslerr..ama gitmedende olmuyorr...