Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

İnşallah sıra bizlerde olsun güzel haberler verebilelim
kesinlikle kıskançlık kötü düşünmek değil ya anlıyorum seni çünkü nasıl anlatsam
hani böyle yavrusunu seviyor ya insan kendi evlatlarını da kucaklasın sevsin istiyor evet ben de tuta tuta kendimi bazen donuklaşıyorum aman karşımdakiler yanlış anlamasın diyerek var ya
afffffffff çok sıkıntılı ya
RAbbim bizleri hayırlısıyla evlat sahibi ederek bu sıkıntılarımızdan kurtarsın inşallah

Canım ne yaptın sabah sabah ağlattın beni. Allah büyük umarım en yakın zamanda mucizesini gösterecek. İçini ferah tut. Mutlu haberlerini alacağız inş.

Son düzenleme:
Sabah kızı yolladım anneme git börek verecekmiş anannen akşam halalar için dedim sen kızın üzerindeki çeketin kolunda bir leke görmüş ( ki o ceketi ben yarın renklilerle yıkıyacaktım ) sen nasılsa hava çok soğuk değil ver üzerindekini ben yıkıyayım demiş
Sırf benden alıp götürmesin diye herşeyi kendim daha ayrıntılı yapayım diye düşünüyorum ama maşallah hızına yetişemiyorum hatunun anında almış üzerinden
Salı günü artık en ince ayrıntıya kadar girer beni deli eder ama yapcak birşey yok hayır neredeyse Almanyaya gitseler diye dua edeceğim yoksa bana rahat yok

valla banyoyuda onla ovalar, tuvaletin içinide onla beyazlatır, her türlü çamaşırı temizler hatta halı yada koltuk sileceği zamanda suyuna biraz tursil döker
Allah gecinden versin ama kız seni gömerken yanına iki paket tursil koyacağım diyorum annem kahkahalarla gülüyor

Dediğin gibi senelerce yardımcı olamadığından öyle yapıyor herhalde
Eminim bir müddet sonra oda vazgeçecektir şimdi daha yeni ya o bakımdan

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlitke çok güzel kilolar veririz

Valla beyaz çayı ben içiyordum ( paketim yeni bitti hala alacağım )
Yeşilçaydan 7 kat daha faydalı diyorlar ve içtiğim sırada gerçekten çok daha az şişliğim vardı
Bu ara yine davul gibi hissediyorum kendimi
İlk fırsatta yine almam lazım hatta bu sefer bir kaç paket birden alacağım inşallah

Canım tatlı güzele benziyor aslında bir ara denemek lazım
Bu arada başınızdan geçen tatsız olay için çok geçmiş olsun Yine Rabbim korumuş dediğin gibi yangın çıkabilirdi
Sen bir ara bir kan tahlili yaptır B12 eksikliği de unutkanlık yapar

Başta Büyük Öğretmen Atatürk olmak üzere tüm Öğretmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun
Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin ki sizler aklı başında, dürüst, başarılı ve hayatı boyunca kendi ve vatanı için hayırlı işlerle uğraşacak çok daha fazla Öğrenciler yetiştirebilesiniz

aynenn öylee..rabbimin oldugunu bilmek benide rahatlatıyorrr...bizlere sabır versin rabbimm başka yolu yokk bunuunn..sabır sabır sabırr...

test aldımm demiştinn ne olduu yapmadınmıı dahaa...ama idrar testi adet günün geçince çıkıyormuş oda yani kesin sonuç çıkmayadabiliyormuşş....

gizli kutu derkenn..yanii daha belli değil gebeolup olmadıgınızzz.....hakkınızda hayırlısı neise o olsunn...
Canım ne yaptın sabah sabah ağlattın beni. Allah büyük umarım en yakın zamanda mucizesini gösterecek. İçini ferah tut. Mutlu haberlerini alacağız inş.

anammm senin anne uçmuşş ..bideonlar 2 kişii ne yapacakk bütün odagını temizliğeveriyor demekkii...siz evdekızkende bölemiydi kızzz...

bideo dediği deterjanı merak ettimm..bildiğimiz tursilmi toz çamaşırmakinasına konan..yoksa sıvı bişimii domestos gibii...

kızlarr napeysınızz ..dilerim herkezler iyidirrr...ben iyiyimm şükürr...bugün dışarı çıktık eşimlee..arabayı bıraktık metroye bindikkben toplu taşımaya alıştım son zamanlarda karşıya geçerkenn ama paşamızz pek alışık değildirr..çok trefik var metroyu deneyelim dedim vakittende kazanırız dedim beni dinledi amaa gülme krizlerine girdimmm...

aayy bi triplerde ama çok dolu nasıl binilcekk ( kii bomboşş bi koltuklar dolu....) neyse indik..millet hurra merdivenlerde bizimkii benii geri geri çekiyor ne olduu..geri gel herkez çıksın biz sonra çıkarızzz

neyse denemiş olduk bu yakada hiç metroyabinmemiştimama karşıdaki daha güzell..çünkü burdakii aşırı yer altında ve bi süre sonradaralıyor insan..

yediklerimegelince yedim biraz simit zamlanmadan yiyiym dedim yarım simit..sonrada döner yedim..ayranlaa..bidelimonata içtim..okadarr..şimdiden sonra nolur bilmem...

yarın annem aşure yapacak ve ona gidicemm..yarın paso aşure yemeyi düşünüyorumm..çok özledimm..yemek yemicem aşureyerim :) :)

selam kızlar nasıl geçti pazar gününüz.... ben sabah biraz temizlik yaptım sonrada eşimle şehzade camiine gittik hem namaz kılmaya hemde nurettin yıldız hocamızı dinlemeye, Allah razı olsun çok güzel anlattı güzel ve manevi vakit geçirmiş olduk...
3 hafta öğretmenlik yapmış biri olarak üstüme alındım bak şimdi sağolasın

ohooo istanbulda toplu taşıma aracına binmeden olurmu hiç... bizde araba olmadığı için biz hep toplu taşıma kullanıyoruz ama genelde metro kullandığımız için rahat oluyor, otobüsler çekilmez gerçekten...

ne güzel sende eşinle gezmişsin, açılmışsındır inşallah... nasıl keyfin halin...
bana iyi geldi dışarı çıkmak gerçekten, hem duada ettim orda...

iyilik güzellik ne olsunn...iyi geldiii çok şükürr..valla bindik bizde burda metroya otobüse hiç bindiremezdşm heralde..bi triplerde bi iki binse alışırr..:)

yarın otarafa geçicem annem aşure yapacakmış sonra kendim dönücem yinee...böle iştee..

sen nasılsınn...sormak istemiyorum amaa..senin ne zaman adet gününn?? bat kaçı bekliyoruz yanii..

teşekkürler bebemmm seninde kutlu olsunn..sende 2 çocugunun öğretmenisin ilk öğretmeni..

günaydın kızlar, ben bugün yine erkenciyim... hepinize güzel bir gün diliyorum...
yarın öbür gün normalde ama ben hiç bir zaman düzenli olmamki. ayrıca korkuyorum test yapmaya..

Kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm

Ya iki gündür bu ne biçim yorgunluksa koltuğa iki dakika uzanayım diyorum ve anında uyuya kalıyorum
Akşam eşimin halalarına birde amcasının ailesi eklendi ve çok güzel bol kahkahalıı bir akşam geçirdik
Yeni doğmuş kuzucuklarıda vardı ( amcasının torunu )
Anammm okadar tatlı bir şeyki bu bebekler hani az daha kilom eksik olsaydı anında niyeti bozardım
Eşimde bebeği görünce başladı banu biz buseye kardeş düşünsekmi diye
Küçük kızım bebeğin başından ayrılmadı ama bizde kalsın senin yatağında yatar falan diyince baştan bebek bizde kalsın diye tutturdu ama sonradan bir baktım sen bebeği halama ver bak o istiyor diyip durdu
Kardeş istiyorum diyor ama eminim şu an da kardeşi olsa kesinlikle kıskançlıktan ne yapacağını şaşırır

Bu arada ben birazdan yine dışarı atıyorum kendimi
Artık akşama hem dünki hem bugünki menümü yazarım
Annemle yatak odama yolluk bakmaya gidiceğiz birde bir kaç eksiğim var onları alayım diyorum
Gelince akşam girerim yine nasılsa

Hepinize bol enerjili ve bol eksili bir gün diliyorum
Herşey gönlünüzce olsun

Bildiğin toz çamaşır makinesi deterjanı Annemin almanyada kullandığının adı tursil diye biz hepsine tursil diyoruz yani marka fark etmiyor ama her türlü leke çıkartıyor
Eğer renkliyse çok az deterjan döküp bulamaç gibi yapıp lekenin üzerine döker sonra az bekletip çitiler ve anında leke çıkar

Bakalım hatun yarın nasıl beni deli edecek titizliğiyle

Merhaba pco hastasıyım dr glifor 850mg verdi yaklaşık 1 ay 3 gün oldu kullanalı 4 kiloda verdim bu süre içerisinde sürekli miğdem bozuldu halsizlik yaptı dr bırakmamamı söylüyor çok fazla kiloluda değilim 59 kg dan 55 e düştüm boyumda 1,64 aynı zamanda çalışıyorumda yorgunluk bitiriyo

evdeki tek kıl tüy derdi benim saçlarım. pko da saç dökülmeside oluyormuş. benim saçlarım çok dökülüyor.
waw yaysel çok hoşuma gitti :))))

waw lütfen. toparlan. Rabbim büyük. bazenküüçük bir neden herşeyi değiştirebilir. lütfen ümitsizliğe kapılma.

kızlar bende bu ay olumsuz malesef....

anlaşılan kasım hiçbirimize yaramadı.Olsun allah büyük. önümüzdeki aya inşallah diyip dua edicez.
Buarada canım allah kabul etsin dualarını.

benim işim daha zor. kloroform. EŞim varikosel ameliyatı olmuş tanışmadan 1 yıl önce falan. ve sağ olsun merak edip hiç değerlerini kontol ettirmemiş. ve sanırım tekrar nüksetti. Allah korusunda. Anlaşılan sorun 2 taraflı maalesef.
O yüzden şükret arkadaşım.

Rabbim büyüktür.
İnşallah bizimde evlerimiz şenlencek bebeklerimizin kahkahalarıyla...

MErhaba arkadaşlar muhabbetiniz bol olsunn
biraz moral bozuk bende testi yaptım malesef negatif bende 10 gün geçti üstelik kırmızılar da yok demek ki düzen bozulmuş
ay buna mı üzülsem negatife mi afffffffffffff
sonra dr gitcem kırmızılar neden gelmiyor

şahsi araçla gezmeye alışana kalabalık zor geliyor canım lakin trafikten zor değildir :))
Afiyetler olsun ağız tadıyla yeyin inşallah
bu hafta ben de yapacağım inşallah

Canım hayırlısı olsunda emin misin kaç gün geçti ? belki geç döllenme oldu dikkat et kendine

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Ev işinden nefretlik geldi yaaaaaaaaaaaa
Annemle sabah halı işini halletmek için çıktık ve yağmura rağmen birde pazara uğradık iyikide uğramışım çünkü yatak odama ve mutfağıma pazardan çok güzel yolluklar aldım
Bir sürü şey aldım yine
Allah razı olsun annem yine kuruş ödetmedi bende eşimden aldığım pazar parasını indirdim Hastalık için sakladığım zulama ilave ettim Eşimin sağ olsun hiç kenara koyma huyu yok o yüzden bende mecbur böyle yapıyorum

Eve döndükten sonrada az dinlenip yatak odama giriştim
Yarın annem süpürgesiyle gelecekmiş ( hanımın süpürgesi maşallah halıyı kaldırıyor süpürürken )
Bari o gelmeden yatak odasını aradan çıkartayımda işimiz biraz azalsın dedim
Eşimde sağ olsun akşam mutfağı bir elden geçirmeme yardımcı olacakmiş
Yarın en azından yatak odasından yırtarım mutfağında sadece fayansları kalır yapılması gereken

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz

Canım bunda da hayır vardır
İnşallah Rabbim sanada en kısa zamanda müjde vermeyi nasip eder ....Aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…