- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
Allah razı olsun arkadaşım duamdasın..selamün aleyküm kızlar... nasılsınız?
dün gene ablamın başındaydım örnek öğretsin diye, yedim kadının başını akşama doğru eve geldim, koca bebeğimi yedirdim.. yatsıdan sonra teyzemde sohbet vardı oraya gittim, sohbet dinlemek çok faydalı oluyor, duydukça yapasım geliyor yoksa unutuyorum bazı şeyleri Allah'ım affetsin...
akşam yine kötü oldum, ağladım ağladım, öyle ağlarken uyumuşum...
lh iyi gibi canım, benimde lhta problem oluyor genelde, o yüksek çıkıyor ama bazende 7 lere kadar düşüyor. ne bilim işte, neye göre değişiyor acaba. lh için ilaç yok malesef, kafasına göre takılıyor sen geçen ilaç aldım falan demiştin, ne içiyorsun şimdi sen, ne yapıyorsun bu ay? dr işleri falan...
sanada hayırlı cumalar canım, Rabbim bu mübarek günde yaptığımız tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah....
Eki Görüntüle 868752
selamun aleyküm ve hayırlı sabahlaaar herkesee...
bugün tartı günü..yüzüm yok ama tartıldım..3 günde 1.5 kilo almak ideal mi??:26:
78,1 kg çıktım
dün misafir vardı ve geç yattım gece uyuyamadım sabah namazından sonra ders çalışayım dedim..gece uykusuz olunca sabahta uyumadım ama derste çalışamadım..
cecoo sen bizi motive et..iyi gidiyorsunn..
A.slm hayırlı sabahlarr
bugün benim tartı 95,5 gösterdi yani 3 gündür zor giden 300 gr
ve 3 günde 1,5 kg alabiliyorum bende :
Allah kolaylık versin cecom Allah kabul etsinSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalarrrrrrr
RAbbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı kılsın ve en kısa zamanda şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepinizin önünüze sunsun ....Aminnnnnnnnnnnnnn
Bugün Allahın izniyle Aşure yapacağım
İnşallah kıvamı ve lezzeti güzel olur eşim cinstir beni kızdırmak için başlar şekeri mi az olmuş, yok kıvamımı koyu olmuş falan diye beni dellendirene kadar
Aslında akşam kendi yapacaktı ama baktım yok karanfilde koyacağım yok mısırda koyacağım falan diye sayıyor dedim sen bırak annemmmmmmmm ben yaparım çünkü ben pek sevmem öyle çok antin kuntin şeyleri aşure içinde