- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
Selam kizlar nasilsiniz umrim herkez iyidirr rabbim saglik versin :) bebisler versin herkeze aminn
Biz çok zooor zamanlar geçiriyorz kizlar dua edin rabbim yetissin insallah
Maddi manevi coktuk herşey ust uste geldi rabbim siniyo galiba olsun insallah bebeğimiz nasibi bereketiyle gelir de bu gunlerde geçer:)
Sali gunu ayrintili ult. Girecegim insallah sagliginda bisi cikmaz kuzumun du edin teyzelerii
Bu arada.kızlar geçen dra gittim cinsyetni öğrenmek için yine sırtını döndü öğrenemedik ama:))
Normalde o tarihte 21 haftaliktim ultrsyonda 23 hftlk gorunuyordum 553 gram olmuş gelişimi önde gidiyor dedi dt tahmini dogum tarihimde 10 gün geri atti 7mart diyo kafam karisti kendi drumdada oyle cikarsa napcam bilemiyorumm
canımm rabbim sıkıntılarınızı gidersinn..işte dünya hali biyerden bitse diğer yerden geliyor sıkıntıı...
anam senin kuzu ne nazlı çıktııı göstermedi gitti kendini...ayrıntılı ult. güzel çıkar inşallahh..
WAW canım güzel haberini bekliyorum işallah belli olmuştur. bizimde cinsiyetimiz belli oldu prensesim olucak işallah. Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu.
aminnn sağoll arkadaşımm..amamaleseff sonuç NEGATİFFF...
günaydın bayanlar, nasılsınız iyisinizdir inşallah...
waw ve ceco sizden güzel haberler bekliyoruz bugün inşallah..
benimde annemin yarın mevlütü var nasipse, bugün temizlik yapcaz orda. inşallah bu sefer kazasız belasız okutabiliriz, yaz başı tam okutmaya niyet etti kalp krizi geçirdi, by pass oldu 2 ay hastanede kaldık, sonra bi daha niyet ettik herşeyi hazırladık eniştem vefat etti... şimdi korka korka hazırlanıyoruz, dua edinde hayırlısı ile okutalım inşallah:18::18:
BENDEN HABER GELDİİİ....negatifff...güya hiç umudum yokduu nedeçok umudum varmışşş...ama yine koskoca bi negatiff...
mevlüt varmış yarın allah kabul etsinnn..bişi çıkmaz inşallahh..
Güzel bayanlar, günaydınlar.
Bugün çok enerji doluyum.neden bilmiyorum ama içim pozitif dolu.
Bugün eşimle diyete başladık. insülin direnci yüksek kişilerin uyguladığı bir diyeti uyguluycam günlük kalri 1200 olacak.
Sabah kahvaltı yaptık.ama sanırım hastanede üşüttü. kendini iyi hissetmiyormuş.
Buarda sizin haberiniz yok tabi. ctesi aksamı kv ye gittik.eve dönerken eşimle canlı müzike gidelim dedik konser varmış biletler tükenmiş neyse boling oyanaylımdedik.bilordayu çok sever bilardo öğretti bana 00:30'da çıktık eve geldik.Dışardan yemek söledik.film bulduk film izliyoruz saat gece 2:30 görümcem aradı. kv troid ameliyatı olmuştu geçen hafta. fenalaşmış. kalkkık Cerrahpaşa gittik acile, gece 2:30 dan dün saat 1o'u geçiyordu hastanedeydik. eşim koridorda soğukda beklerken uyuyordu maalesef. Korktuğum başıma geldi sanırım üşüttü.
o hasta olunca çok üzülüyorum hep ağır geçiriyor.
annemi aradım geçen hafta kardeşim elini kesmiş 7 dikiş atmışlar ama kv ameliyatından dolayı bana sölememişler, babam acillik olmuş bana sölememişler. Annem ağzından attı, şimdi çok şükür ikiside iyiymiş o an çok üzüldüm ama şimdi iyiyim.
neden bilmiyorum ama içim hala kıpır kıpır. evde bir sürü işim var bide aşure yapıcam bugün. bakalım.
benim bat 9 Kasım'dı . adet olmadım. Korkumdan test alamıyorum.pko'dan dolayı mı adet olamadım.yoksa misafirim mi var bilemiyorum.Ama bilmiyorumo bile enerjimi düşürmüyor. Allah hayıra çıkarsın.
ayyyy yine çenem düştü.
Kızlar sizi seviyorum.
günaydınn canımm...rabbim neşenihiç bozmasınn..diyete başlamışsınız hadi bakalım hayırlı olsunnnn....
inşallah misafirn vardır ve seninledirr..adet günün geçmiş neden test yapmadınkii ??
eşinede kv nede geçmiş olsun canımm...