Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selam kizlar nasilsiniz umrim herkez iyidirr rabbim saglik versin :) bebisler versin herkeze aminn
Biz çok zooor zamanlar geçiriyorz kizlar dua edin rabbim yetissin insallah
Maddi manevi coktuk herşey ust uste geldi rabbim siniyo galiba olsun insallah bebeğimiz nasibi bereketiyle gelir de bu gunlerde geçer:)
Sali gunu ayrintili ult. Girecegim insallah sagliginda bisi cikmaz kuzumun du edin teyzelerii
Bu arada.kızlar geçen dra gittim cinsyetni öğrenmek için yine sırtını döndü öğrenemedik ama:))
Normalde o tarihte 21 haftaliktim ultrsyonda 23 hftlk gorunuyordum 553 gram olmuş :nazar: gelişimi önde gidiyor dedi dt tahmini dogum tarihimde 10 gün geri atti 7mart diyo :KK43: kafam karisti kendi drumdada oyle cikarsa napcam bilemiyorumm

canımm rabbim sıkıntılarınızı gidersinn..işte dünya hali biyerden bitse diğer yerden geliyor sıkıntıı...

anam senin kuzu ne nazlı çıktııı göstermedi gitti kendini...ayrıntılı ult. güzel çıkar inşallahh..

WAW canım güzel haberini bekliyorum işallah belli olmuştur. bizimde cinsiyetimiz belli oldu prensesim olucak işallah. Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu.

aminnn sağoll arkadaşımm..amamaleseff sonuç NEGATİFFF...

günaydın bayanlar, nasılsınız iyisinizdir inşallah...

waw ve ceco sizden güzel haberler bekliyoruz bugün inşallah..

benimde annemin yarın mevlütü var nasipse, bugün temizlik yapcaz orda. inşallah bu sefer kazasız belasız okutabiliriz, yaz başı tam okutmaya niyet etti kalp krizi geçirdi, by pass oldu 2 ay hastanede kaldık, sonra bi daha niyet ettik herşeyi hazırladık eniştem vefat etti... şimdi korka korka hazırlanıyoruz, dua edinde hayırlısı ile okutalım inşallah:18::18:

BENDEN HABER GELDİİİ....negatifff...güya hiç umudum yokduu nedeçok umudum varmışşş...ama yine koskoca bi negatiff...

mevlüt varmış yarın allah kabul etsinnn..bişi çıkmaz inşallahh..

Güzel bayanlar, günaydınlar.

Bugün çok enerji doluyum.neden bilmiyorum ama içim pozitif dolu.
Bugün eşimle diyete başladık. insülin direnci yüksek kişilerin uyguladığı bir diyeti uyguluycam günlük kalri 1200 olacak.
Sabah kahvaltı yaptık.ama sanırım hastanede üşüttü. kendini iyi hissetmiyormuş.

Buarda sizin haberiniz yok tabi. ctesi aksamı kv ye gittik.eve dönerken eşimle canlı müzike gidelim dedik konser varmış biletler tükenmiş neyse boling oyanaylımdedik.bilordayu çok sever bilardo öğretti bana 00:30'da çıktık eve geldik.Dışardan yemek söledik.film bulduk film izliyoruz saat gece 2:30 görümcem aradı. kv troid ameliyatı olmuştu geçen hafta. fenalaşmış. kalkkık Cerrahpaşa gittik acile, gece 2:30 dan dün saat 1o'u geçiyordu hastanedeydik. eşim koridorda soğukda beklerken uyuyordu maalesef. Korktuğum başıma geldi sanırım üşüttü.

o hasta olunca çok üzülüyorum hep ağır geçiriyor.
annemi aradım geçen hafta kardeşim elini kesmiş 7 dikiş atmışlar ama kv ameliyatından dolayı bana sölememişler, babam acillik olmuş bana sölememişler. Annem ağzından attı, şimdi çok şükür ikiside iyiymiş o an çok üzüldüm ama şimdi iyiyim.
neden bilmiyorum ama içim hala kıpır kıpır. evde bir sürü işim var bide aşure yapıcam bugün. bakalım.

benim bat 9 Kasım'dı . adet olmadım. Korkumdan test alamıyorum.pko'dan dolayı mı adet olamadım.yoksa misafirim mi var bilemiyorum.Ama bilmiyorumo bile enerjimi düşürmüyor. Allah hayıra çıkarsın.

ayyyy yine çenem düştü.
Kızlar sizi seviyorum.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

günaydınn canımm...rabbim neşenihiç bozmasınn..diyete başlamışsınız hadi bakalım hayırlı olsunnnn....

inşallah misafirn vardır ve seninledirr..adet günün geçmiş neden test yapmadınkii ??

eşinede kv nede geçmiş olsun canımm...

canım üzülme hani testde çıkmıyor falan diyorlar belki geç döllenmedir.sen yinede kendine dikkat et.

sağoll canımm...alıştım artıkk negatifee..adet oldugum gün daha çok koyabilirr..daha adet olmadımm...

Selamun aleykum kizlarrrrrrrrrr :KK3:

Herkes benden guzel haberler bekliyor ama maalesef benim gerizekali doktor ( ki ona ilk kez gitmistim ve bugunki baska deng geldi ) sadece troit bezlerine bakmis ayrintili hormon tahlili istedigim halde :KK53: tabi bunu sabah 8den öğlen 2ye kadar beklemek zorunda kaldiktan sonra ogrendim:KK52::KK52::KK52::KK52:
Cimcimeyle vosu bosuna beklemisiz onca saat ustelik diger doktor ayrintili tahlili yazdi onuda yarin sabah ac karnina tekrar yaptiracagim:KK53:
Sabahtan beri deli oldum beklerken üstelik diyetisyene de giremedim tahlillerim eksik diye :KK47:

Bakalim yarin yaptiracagim in sonucu ne zaman cikacak:KK19:

kızlarrrr ben test yaptımm..sonuçyine aynı..koskocaman NEGATİFFFF....

Canim herseyde bir hayir vardir ama ben inanıyorum senin kuzu pek yakinda gelecegini duyuracak :KK34:
Sen o tatlı canını uzme :KK54:

Selamun aleykum kizlarrrrrrrrrr :KK3:

Herkes benden guzel haberler bekliyor ama maalesef benim gerizekali doktor ( ki ona ilk kez gitmistim ve bugunki baska deng geldi ) sadece troit bezlerine bakmis ayrintili hormon tahlili istedigim halde :KK53: tabi bunu sabah 8den öğlen 2ye kadar beklemek zorunda kaldiktan sonra ogrendim:KK52::KK52::KK52::KK52:
Cimcimeyle vosu bosuna beklemisiz onca saat ustelik diger doktor ayrintili tahlili yazdi onuda yarin sabah ac karnina tekrar yaptiracagim:KK53:
Sabahtan beri deli oldum beklerken üstelik diyetisyene de giremedim tahlillerim eksik diye :KK47:

Bakalim yarin yaptiracagim in sonucu ne zaman cikacak:KK19:

Canim herseyde bir hayir vardir ama ben inanıyorum senin kuzu pek yakinda gelecegini duyuracak :KK34:
Sen o tatlı canını uzme :KK54:
üzmeyeyimm dimii...keşke elimde olsaaa...geçti ağlama krizlerimm...adet oldugum gün daha fena olurum heralde daha adet olmadığım için sakinimm...

seninde işler ters gitmişş..inşallah sonuçlar gelsinde...yarın vereceksen..çarşamba en geç 3 gibi çıkar o saate randevu alırsın sende..tahlili alıp girersin diyetisyenee...

Merhaba arkadaşlarr nasılsınızz
ben hamdolsun iyiyim sadece çok yorgunum ve sizleri çok özledim sırdaşlarım benimm :KK54::KK54::KK54::KK54:

kızlarr napeysınızzzz....ben zorlada olsa bugünüde bitirdimm..yarın sabah ilk iş eşim gidince tahlil alıp yapmak olacakk..hiç ümidim yokk..ama bi okadarda ümidim varr...hayırlısı artıkk..
kızlarr kardeşim için askerlik önce demişsinizz..bizde aynını dedikk..hatta her duyanda aynısını diyorr..amaa benim kardeşim 2 yıl önce sözlendi 1 ay sonra askere gitti sözlüsü...arada geldiğinde nişan oldu..askerlik bitti ev düzüyorlardı tarihler alındı..ama nasip değilmiş bittii...
kardeşimde şimdi ben bidaha asker bebesi büyütemem diyorr...annemlere yakın biyerde ev tutarız annemlerin anaokulunda çalışmaya devam ederim diyorr..çocuk 5 ay yapacak zaten askerliğini...oda 2..3 sene sonraa..o adara ben annemlerde kalırım...yada kardeşlerim bana gelir diyorr..banada mantıklı geldii ama babam nasıl razı olur bilemiyorum..karslı oluşu zaten büyük sorunn babama..bide bu işler baya zorrrr...
karslı olan varsa sakın yanlış anlamasınn...benim eşimde karslı ve iyi insanlarr...ama babamda doğululara karşı bi sogukluk var..eşim tarafında kürtlük yokdu..azerilik varr...ama yeni dağmadımız kürtmüşş..onuda babama hiç dememeyi düşünüyoruzz..
Canım hayırlı olsunnn inşallah hayırlısıysa en güzel şekilde neticelensin aminnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarr :KK3:

Bugün tam pazar modundaydık ailecek :KK1:
Sabahtan evdeydik sonra anneme geçtik hatta çocukları parka götürdük eğlensinler diye :KK34: hem bizde temiz hava almış olsuk :KK34:
Geç saattede eşim ve çocuklarla Forum İstanbula gittik kıza hem kitap almaya hemde kışlık ceket bakmaya :KK34:
Sağ olsun huysuz yine beğenmedi birşey ama azimliyim bir iki hafta içinde mutlaka beğeneceği birşey bulacağım :KK1:

Yarın sabah erkenden eşimle evden çıkıp hastaneye gidiceğim :KK34: bakalım ne çıkacak sonuçlarım ve diyetisyen ne diyecek :KK34:

cecom nasılsınn kuzum nasıldı doktordaki randevunn hadi kuzum güzel morallerle gelesinn :KK54:
Selam kizlar nasilsiniz umrim herkez iyidirr rabbim saglik versin :) bebisler versin herkeze aminn
Maddi manevi coktuk herşey ust uste geldi rabbim siniyo galiba olsun insallah bebeğimiz nasibi bereketiyle gelir de bu gunlerde geçer:)
Sali gunu ayrintili ult. Girecegim insallah sagliginda bisi cikmaz kuzumun du edin teyzelerii
Bu arada.kızlar geçen dra gittim cinsyetni öğrenmek için yine sırtını döndü öğrenemedik ama:))
Normalde o tarihte 21 haftaliktim ultrsyonda 23 hftlk gorunuyordum 553 gram olmuş :nazar: gelişimi önde gidiyor dedi dt tahmini dogum tarihimde 10 gün geri atti 7mart diyo :KK43: kafam karisti kendi drumdada oyle cikarsa napcam bilemiyorumm
:nazar::nazar::nazar: Maşallah bebişee Allah kolaylıklar versin canım inşallah her şey güzel olacak Rabbim maddi manevi bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah:KK16: Aminnnnnnnn

WAW canım güzel haberini bekliyorum işallah belli olmuştur. bizimde cinsiyetimiz belli oldu prensesim olucak işallah. Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu.

Ayyyyy hayırlı olsunnnnnnn Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn :KK48:
:nazar::nazar:

günaydın bayanlar, nasılsınız iyisinizdir inşallah...

waw ve ceco sizden güzel haberler bekliyoruz bugün inşallah..

benimde annemin yarın mevlütü var nasipse, bugün temizlik yapcaz orda. inşallah bu sefer kazasız belasız okutabiliriz, yaz başı tam okutmaya niyet etti kalp krizi geçirdi, by pass oldu 2 ay hastanede kaldık, sonra bi daha niyet ettik herşeyi hazırladık eniştem vefat etti... şimdi korka korka hazırlanıyoruz, dua edinde hayırlısı ile okutalım inşallah:18::18:

Allah kabul etsinnn inşallah okutabilmişsinizdir

:KK54: waw canımm Rabbim hayırlısıyla o pozitif haberleride vereceğin günleri gösterecek inşallahh
kuzum sabret acele etmee daha zamanı çok geç dölleme olabilir demişler doğru söylüyorlarr
bu arada bende de öyle sanırsam Allah affetsin lakin huzursuzum çok
eşimle de çok kötü atıştık hayırlısı bakalım

"kız nerden buluyorsun bu duaları, buda çok güzel ama geçen yayınladığına bayılmıştım...."

kloroform bunları faceden alıyorum sanırım "mutluluğun şifresi " isimli bir topluluk var ona üyeyim :KK17:
maşallah öyle güzel dualar paylaşılıyor ki böyle güzel tasarımları oldumu da 1 -2 defadır sizlerle de paylaşmak istedim
:KK17:

selam kızlar... benimki hasta evdeydi bugün, o yüzden pek giremedim. yarında annemin mevlütü var ya biraz telaşımızda var. inşallah hayırlısı ile okuturda rahatlarız...
hayırlısı olsun yaa takma kafana hiç birşeyi, çok şükür Rabbim evlat nasip etmiş tadını çıkar bence... Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin, rızkı ile doğarmış bebekler Allah kolaylık verir inşallah....
hayırlı olsun canım, Rabbim kızınızla hayırlı bir ömür versin...
Güzel bayanlar, günaydınlar.

Bugün çok enerji doluyum.neden bilmiyorum ama içim pozitif dolu.
Bugün eşimle diyete başladık. insülin direnci yüksek kişilerin uyguladığı bir diyeti uyguluycam günlük kalri 1200 olacak.
Sabah kahvaltı yaptık.ama sanırım hastanede üşüttü. kendini iyi hissetmiyormuş.

Buarda sizin haberiniz yok tabi. ctesi aksamı kv ye gittik.eve dönerken eşimle canlı müzike gidelim dedik konser varmış biletler tükenmiş neyse boling oyanaylımdedik.bilordayu çok sever bilardo öğretti bana 00:30'da çıktık eve geldik.Dışardan yemek söledik.film bulduk film izliyoruz saat gece 2:30 görümcem aradı. kv troid ameliyatı olmuştu geçen hafta. fenalaşmış. kalkkık Cerrahpaşa gittik acile, gece 2:30 dan dün saat 1o'u geçiyordu hastanedeydik. eşim koridorda soğukda beklerken uyuyordu maalesef. Korktuğum başıma geldi sanırım üşüttü.

o hasta olunca çok üzülüyorum hep ağır geçiriyor.
annemi aradım geçen hafta kardeşim elini kesmiş 7 dikiş atmışlar ama kv ameliyatından dolayı bana sölememişler, babam acillik olmuş bana sölememişler. Annem ağzından attı, şimdi çok şükür ikiside iyiymiş o an çok üzüldüm ama şimdi iyiyim.
neden bilmiyorum ama içim hala kıpır kıpır. evde bir sürü işim var bide aşure yapıcam bugün. bakalım.

benim bat 9 Kasım'dı . adet olmadım. Korkumdan test alamıyorum.pko'dan dolayı mı adet olamadım.yoksa misafirim mi var bilemiyorum.Ama bilmiyorumo bile enerjimi düşürmüyor. Allah hayıra çıkarsın.

ayyyy yine çenem düştü.
Kızlar sizi seviyorum.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Allah bozmasın keyfini kız... başınıza birşeyler gelmiş ama çok şükür geçmiş Allah beterlerinden korusun inşallah. kız sen yinede bir test yap ne olur ne olmaz...

kloroform bunları faceden alıyorum sanırım "mutluluğun şifresi " isimli bir topluluk var ona üyeyim :KK17:
maşallah öyle güzel dualar paylaşılıyor ki böyle güzel tasarımları oldumu da 1 -2 defadır sizlerle de paylaşmak istedim

çok güzel paylaşmaya devam et :KK34:

Merhaba arkadaşlarr nasılsınızz
ben hamdolsun iyiyim sadece çok yorgunum ve sizleri çok özledim sırdaşlarım benimm :KK54::KK54::KK54::KK54:

Canım hayırlı olsunnn inşallah hayırlısıysa en güzel şekilde neticelensin aminnnnnn

cecom nasılsınn kuzum nasıldı doktordaki randevunn hadi kuzum güzel morallerle gelesinn :KK54:

:nazar::nazar::nazar: Maşallah bebişee Allah kolaylıklar versin canım inşallah her şey güzel olacak Rabbim maddi manevi bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah:KK16: Aminnnnnnnn

Ayyyyy hayırlı olsunnnnnnn Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn :KK48:
:nazar::nazar:

Allah kabul etsinnn inşallah okutabilmişsinizdir

:KK54: waw canımm Rabbim hayırlısıyla o pozitif haberleride vereceğin günleri gösterecek inşallahh
kuzum sabret acele etmee daha zamanı çok geç dölleme olabilir demişler doğru söylüyorlarr
bu arada bende de öyle sanırsam Allah affetsin lakin huzursuzum çok
eşimle de çok kötü atıştık hayırlısı bakalım

inşallah canım ogünleri görürüz hep beraberr..ama bu ayy benden ümidi kesinn...şimdi senden ..kloroformdan...minimax dan..bide yağmurludan güzel haberler bekliyoruzzz..inşallah hamile haberiyle gelinn...

pko li olarak sayfayı takip ediyorum (sayfaları pek okuduğum söylenmez) ama senin pozitif sonucunu görmek için de takip ediyorum. allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş.

sağoll canımm...alıştım artıkk negatifee..adet oldugum gün daha çok koyabilirr..daha adet olmadımm...

üzmeyeyimm dimii...keşke elimde olsaaa...geçti ağlama krizlerimm...adet oldugum gün daha fena olurum heralde daha adet olmadığım için sakinimm...

seninde işler ters gitmişş..inşallah sonuçlar gelsinde...yarın vereceksen..çarşamba en geç 3 gibi çıkar o saate randevu alırsın sende..tahlili alıp girersin diyetisyenee...

canımmm benim dur bakalım daha batın gelmediki. yumurta çatladıktan sonra kaç gün geçtiki, 14-15 günden önce belli olmaz bence... ama hayırlısı olsun olmasada üzülme, bu ay olmasa bi dahaki ay olur inşallah. elinde değil biliyorum ama yapacak birşey yok Rabbimin takdiri, O istemezse elimizden birşey gelmez.
bende çok yaşadım bunları ama insan bi şekilde atlatıyor...:KK54:

kızlar selamun aleyküm..
akşam sefasımı yapıyorsunuz??
ya ben hala ders çalışmaya başlamadım netten derslere bakacağım..kızlarımı uyutunca start alacağım inş.
benim boğaz aynı..özellikle gece çok kuruyor ve yarın oruç tutabilirmiyim bilmiyorum..

WAW çok acelecisin..canım şimdiden moralini bozuyorsun ki moral çook önemli...
hayırlısı canını sıkma hayırlı haberlerin bana da yakın gibi geliyor..

CECOO troid değerlerin kaç çıktı??benim de kontrole gitmem lazım

pko li olarak sayfayı takip ediyorum (sayfaları pek okuduğum söylenmez) ama senin pozitif sonucunu görmek için de takip ediyorum. allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş.

aminn inşallahh canımm...senin varmı yavrunn..pkoluymuşsunn ??

canımmm benim dur bakalım daha batın gelmediki. yumurta çatladıktan sonra kaç gün geçtiki, 14-15 günden önce belli olmaz bence... ama hayırlısı olsun olmasada üzülme, bu ay olmasa bi dahaki ay olur inşallah. elinde değil biliyorum ama yapacak birşey yok Rabbimin takdiri, O istemezse elimizden birşey gelmez.
bende çok yaşadım bunları ama insan bi şekilde atlatıyor...:KK54:

inşallah bende atlatıcamm..şimdilikk bişii yokkk ama adet olunca esas çöküşüm olur heraldee...bidahaki aya attım zatii umutlarımıı...sizden güzel haberler bekliyorumm bu ay..

kızlar selamun aleyküm..
ya ben hala ders çalışmaya başlamadım netten derslere bakacağım..kızlarımı uyutunca start alacağım inş.
benim boğaz aynı..özellikle gece çok kuruyor ve yarın oruç tutabilirmiyim bilmiyorum..

yaww bi dr a gitsen cnaımmm..bogazların içinn..çok uzun sürmedimii..??

valla bende başlamadım daha derslere allah sonumu hayretsinn...

yaw hamile olanların çıkıyor genelde silikde olsaa...ama çıkmadı bendee..nasip bidahaki aya diyelimm...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Akşam yemeğinden sonra annemleri çaya davet ettik onlarda elektrikler kesik diye :KK34:
Tabi çayfaslı sohbet derken daha yeni gittiler.
Yarın benim için son miladım :KK34: sabahtan itibaren çok düzenli ve dikkatli beslenip elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve sizlerle de paylaşıyorum :KK34:
Bugün hastanede 6 saat kalınca bende beslenme namına birşey kalmadı :KK53: hastanede sadece kaşarlı bir tost yedim ama ne ara öğün nede su içmedim doğru dürüst tuvalete gitmek zorunda kalmim diye :KK1:

Tabi önce yine aç karnına hastaneye gidip kan vericeğim mecbur :KK1:

kızlar selamun aleyküm..

Valla bilmiyorum canım yaaa doktor bilgisayardan baktı ama değer söylemedi iyi yada kötüde demedi sadece eksikmiş birdaha yapacağız dedi :KK53: dur bakalım yarın yaptırayım tekrarda diğer değerlerimide çıktısını aldırıp sizlerede yazarım :KK34:

Bence ihmal etme sende bir an önce git :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Hazırlanıp çkmadan sizlerede bir Günaydın diyeyim dedim :KK1:
Hala felaket uykum var, kuzuda uyuyor ama mecbur uyandıracağım :KK53:
Gidip şu tahlili bir daha yaptırayım da ondan sonra eve gelip hafifce kahvaltımı edeyim :KK34:

Kocaman öpüyorum hepinizi :KK54:

günaydın kızlar... bugün namazdan sonra yatmadık, eşimle tvde nurettin yıldız hocanın annelerle ilgili sohbetini dinledikte anne babanın evladı üzerinde o kadar hakkı varki, hani bildiğim halde şaştım... inşallah bizde anne olabiliriz kızlarrrrr.... :KK34:
bugün mevlüt var şimdi biraz evi toparlayıp anneme geçicem, hayırlısı ile geçer inşallah mevlüdümüz... sizlerede dua edicem....:KK54::KK54::KK54:

Selam kızlarrrrrrrr :KK3:

Şimdilik evdeyken sizlerede bir bakayım dedim :KK1:
Sabah gittim bir aksilik olmadan yarım saatte kanımı verip döndüm şükür :KK34: sonuçlarım öğlende çıkacakmış o yüzden öğleden sonra yine hastane yolu görünüyor bana :KK1: diyetisyen için sıraya girdim kadında öğleden sonrayı bulur dedi bende o süre içinde eve geleyim dedim :KK34:
Bir güzel kahvaltı tabağı hazırladım kendime ve karnımı doyurdum şimdide üzerine bir yeşilçay içiceğim :KK34:

Rabbimin izniyle çok güzel kilolar vereceğime inanıyorum ve elimden geleni söz yapacağım :KK34:

günaydın kızlar... bugün namazdan sonra yatmadık, eşimle tvde nurettin yıldız hocanın annelerle ilgili sohbetini dinledikte anne babanın evladı üzerinde o kadar hakkı varki, hani bildiğim halde şaştım... inşallah bizde anne olabiliriz kızlarrrrr.... :KK34:
bugün mevlüt var şimdi biraz evi toparlayıp anneme geçicem, hayırlısı ile geçer inşallah mevlüdümüz... sizlerede dua edicem....:KK54::KK54::KK54:

Allah yardımcınız olsun ve şimdiden kabul etsin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnn :KK34:

Son düzenleme:
inşallah canım ogünleri görürüz hep beraberr..ama bu ayy benden ümidi kesinn...şimdi senden ..kloroformdan...minimax dan..bide yağmurludan güzel haberler bekliyoruzzz..inşallah hamile haberiyle gelinn...

Merhaba arkadaşlarr nasılsınızzz tatlı yorgunluk sürüyor( hafta sonu kısa bir gezi yaptık çok güzel ve yorucuydu :KK56: kaçamaklıydı gerçi hep protein ağırlıklıydı lakin :KK17:
tartıya çıkamadım korkumdan :KK17: inşallah Cuma gününe kadar kendiliğinden gidecek kaloriler :KK17:

Waw inşallah diyorum kuzum yaa hayırlısyla o güzel haberleri verebileceğimiz günler gelsin artık :KK6: böyle bir meşguliyet mi üretsem kendime diyorum lakin zaten kendime zaman ayıramıyorum ki çok
ama maşallah bak aykurt kafasından sildi o takıntılarını vee öre öre el işini bebişi gelecek inşallah sağlıcakla
taktıkça gelmiyor inatçılar yaw :100: hayırlısıylaa :95: gellinnn artıkkkkkkkkkkkk

Kizlar nasılsınız. Waww canm acele etmeee beni.biliyorsun gec yumurtlamistim gec ogrenmistim hemde 12gun kadar
Dr ultrasynda bile gorememisti idrar testlerine inanmiyorm benn. Benxe takipte olsugun druna bi telefonla danis derim
:nazar: rabbim verecek insallah dualarimdasiniz kizlaar :)
Bende bugun ayrintili ult girdim kixlar ama hoca hastasiyfim ve bicak parasi kalkti bir ay once muayeneler ucretlenmis :KK43:fetal eko cektirecektim bebegin tum organlari tarama yapiliyo fetal eko deniyo onada ekstra ucret istediler yatıramadık bakilmadi ayrintli ult doktorum gerek yok yaptirma dedi :)) hersey ust uste geldi cok moralim bozuldu kizlar ne yapacagiz bilmiyorum rabbim kimsenin uzerinden elini etegini cekmesin amin :nazar:
Artik kesinlesti Kizimiz olacakmis teyzeleri :nazar:
Bu arada kixlar 24 haftalik gorunuyorum su ana kadar 1.5almisim ins boyle gexer bebegimde gayet guzelmis grlisimi sanirim yediklerimi bebek almis :))

kızlaaaar selamun aleykümmm nerelerdesiniz??:KK3:

bugün oruçtum Allah kabul etsin inş. yarın da tutacağımm..
:KK16:boğazım çok kötü değildi..gece kalkıp ballı ılık süt içtim..kreşte çok konuşmamaya çalıştımm..
regl oldum olacağım..tatlıları götürüyommm..onlarda beni götürmez inş.
derslerin sitresi sardı beni..az kaldı yaaa...
:KK52:
hep bilgi sorusu..kitapları kopyalayıp beynimize yapıştırsak keşke
:44:

X