Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

selam kızlar dün pek uğrayamadım.. dün yine tartıldım ve henüz korktuğum başıma gelmedi ama birden şişecem diye çok korkuyorum. hala 64kgyim. ama innnnnşallah en kısas zamanda yine başlayacağım diyete..

olsun canım üzülme, drlar en iyi yumurtayı yakalayana kadar dozlarla oynuyor, klomen olmadı iğnelerle denersin. inşallah bir şekilde ulaşırsın....

kesinlikle öyle, bende şu an tamamiyle o moddayım. nasipse olacak zaten nasip değilse ne yapsak nafile. tabi yinede elimizden geleni yapmamız lazım, sonra tevekkül...
kloroform sen benim hedef kilomunda altındasın..:KK31:maksimum kaç kiloya çıktın???pko da gebe kalmak için en önemli şey psikoloji..sitres sıkıntı tamamen engel..gayret bizden takdir Allahtan...:KK16:

kızlar ilk defa bir cumartesi evdeyim...ama birazdan olmayacağım..bıcırıklar beni delirtti:KK52: bende arkadaşa gideceğim..üç günün yorgunluğu çıktı..canım hiçbirşey yapmak istemiyor..:KK31:
ilk kilo verme maceram 11 kasımda başlamıştı..şimdi o tarihe az kaldı..motive olma çabasındayım...benim sözlüğümde diyet rejim kelimeleri yok...sporu alışkanlık haline getiremedim..neyse evi süpürüp çıkmam lazım..
görüşürüzz
:KK3:

Merhaba arkadaşlar yaşasın hafta sonu yaşasın ev modundayım
:KK14:şuan hiç bir kelime yetmiyor anlatmaya duygularımı
kimselerle paylaşamam bunu lakin :KK14::KK14:

$1458670_541251499290005_1073725984_n.jpg

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3:

Aslında nereden başlıyacağımı bilmiyorum :26: dün geceden beri moralim yine yerlerde hatta hayatımda ilk kez bu kadar içim dışıma çıkana kadar ağladım :KK14:
Sabah uyandığımda gözlerim hala şişti ve nasıl birşeyse göz kapaklarım bile ağrıyor :KK43::KK43::KK43:
Şimdi hepiniz acaba ne oldu diye düşünüyorsunuzdur ama inanın sebebini duyunca sizlerde en az benim kadar şok olacaksınız :KK50:

Uzun zamandır tartımdan kıllanıyorum diyordum zaten hep fazla çıkıyorum diye. Dün eşim tartıya yeni pil taktı ve gece acaba kaç oldum eksi varmı diye tartıya çıktığımda hayatımın şokunu yaşadım :KK53::KK53:
Hala inanamıyorum ama resmen tartıda 120i gördüm yine :KK14::KK14::KK14::KK14: evet yanlış okumadınız 120 :KK52::KK52::KK52::KK52:
Resmen dün gece sinir krizi geçirdim ve eşim ne yaptıysa 2 saat susturamadı beni :KK50:

Bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum.
Anlamıyorum ya okadar dikkat etmeme mümkün olduğunca az kaçamak yapmama rağmen hala kilo almaya devam ediyorum :KK14:
Rabbimin bana nasıl bir cezasıdır bu anlamıyorum :KK50: artık çok korkuyorum daha beter olmaktan şu kilo illetti yüzünden canımdan olmaktan hatta evlatlarımın büyüdüğünü bile görememekten çok korkuyorum :KK14::KK14::KK14::KK14:

Bunları sizlere anlatmak istemedim aslında ama sizlere karşı dürüst olmak kendime karşı dürüst olmak sonuçta :KK34:
Sizler bana ailemden çok daha yakınsınız:26: yeri geldi eşimden bile daha yakın oldunuz.
Rabbim sizlerden razı olsun.
Ne olur bir müddet beni listelerden muhaf tutun :KK34: söz her gün fırsat buldukca yine burada sizlerle olacağım, günlük menümü paylaşacağım :KK34: ama şu ara bu şoku hazmedebilmem için biraz zaman ihtiyacım var :KK25:

Pazartesi diyetisyene gidiceğim tabiki ve elimden geleni yapacağım kilo vermek adına :KK34: yanlız her hafta aynı gerginliği yaşamak istemediğimden sadece diyetisyende tartılmayı istiyorum :KK34: tabi sizlerede mutlaka haber veririm neticeyi.
Dün gece eşimlede sabaha kadar konuştuk ve bu kendime verdiğim son şansım :26: kendime bir sene mühlet tanıdım ve eğer o bir sene içinde kilo veremezsem ( ki ümidimi kesmedim her ne kadar dibe vurmuş dahi olsam ) obezite cerrahisine yönelmeye karar verdim :KK19: Eşimde annemde karşı çıkmışlardı ben ilk lafını ettiğimde ama eşimede dedim şu bir sene içinde elimden geleni yaptığım halde giden olmazsa kesinlikle kimse bana engel olamaz çünkü kilom yüzünden ölmek istemiyorum :KK14: evlatlarımın büyüdüğünü, evlendiklerini hatta torunlarımı bile görmek istiyorum ve bunun için son çare ameliyatsa onuda göze alacağım kim karşı çıkarsa çıksın ailemden :KK20:

Biliyorum başınızı şişirdim yine uzun uzun yazarak ama ne yaparsam yapayım kendimi rahatlatamıyorum ve elimde olmadan devamlı ağlıyorum dünden beri :KK43:
Ne olur şu zorlu yolda yine önceden de olduğu gibi bana destek olmaya devam edin :KK34: inanın çok ihtiyacım var.
Hayır işin garibi beni görenler zayıflamışsın diyorlar ama tartı tam tersine ayı gibi olmuşsun diyor :KK53:

Cecom bence sen acilen baska bir tartiya cik.senin evdeki tarti boxuk. Disaridan gozlemkerinde insanlar zayifkamis diorlarsa sen kg aldigini kiyafetlerinden hissetmiyorsan'bunda bi is var bence.
Diyetisyene durumu anlat bixide haberdar et.belki takviye ilac verir

Ama sende biliyorsunki moral cok onemli koyverme kendini

kızlarr napeysınızzz....nerelerdesinizzz...ben evime geldiimmm...cuma sabahh güzel geçtiii..bi muhabbet bi muhabbet saat nasıl geçti bilmiyorumm..bütün içimi döktümmm :) bugün kız kardeşime görücülerr geldiiii:KK1::KK1:yani görücü derken çocukla onlarkonuşuyordu anneler tanıştıııı...tabi babam terelellimm....doğuluya kız vermem derkennn..beni karslıya verdi...şimdi gelen damatta karslıı... :) kardeşim hatırlarsanız 2 yıl önce nişan atmıştı onlarda ağrılıydıı..

babam o yüzdennn..yogurdu bırak üflemeyiii..yemiyorrrrr...çocukk çok tatlıı 24 yaşındaa...daha okuyorr..okul 2 sene sonra bitecekk..sonra askere gidecekk...amaaa evlenmek istiyorlarr..2 sene sonra askere giderim diyorr...bana yattı kafayadaa...babammm nasıl kabul edecek bilmiyorumm....

cocuk şimdi çalışacakk...dışardan okuyacakk..kardeşimde çalışıyor zaten..çalıştığı okula yakın kiraya çıkarızdiyorlarr...ama işte zor..allah yardımcıları olsunn..

CECOMMMMMM....nerdesin kuzummm..biz senin yanındayızz ama sen neredeseinn....pazartesiyi bekleyelim bakalımm...offf ben bugünü pazar zannediyordummm yarını atlatsam diyordumm ama yarın daha pazarmışşş...ama içimdeki umutta ümitte bittiiii...

diğer ilaç kullanan arkadaşlar vardı topikdee herkez negatiff..bende negatif olacak yinee....kendiliğimden bu duygu oluştu o yüzdende memnunum..hazırladım resmen kendimii :) çook üzülmeyeyimm diyeee....

kloroformm nerdesinn kuzummmm......

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Bugün yine baya bir yoğunluğum vardı.
Sabah kahvaltıdan hemen sonra abdestimi aldığım gibi eşimin amcasının evine gittim bebek mevlüdüne hazırlıklara yardımcı olayım diye :KK34:
Saat 11den itibaren akşam saat 16:00ya kadar bir dakika bile oturmadan koşturdum durdum yok hazırlık yap, yok ikramları ayarlayıp dağıt, yok bulaşıkları topla yıka diye devam edip durdu :KK34:
Bir ara eşimin Halaları kız yeter otur artık diye tutturdular ama iş bırakmak istemedim sonuçta yengesininde hali pek olmuyor eee gelin zaten kuzuyla ilgileniyor paso :KK34:
Şükür bu günüde atlattık Allahın izniyle :KK34:

Akşam üzerede eşimle biraz turlayıp eve döndük sonrada az kendi evimi toparlıyayım derken bu saat oldu :KK1:
Sizlerin inşallah haftasonu çok güzel geçmiştir :KK34:

cecommmmmmmmmmmmmmm:KK14::KK14::KK14::KK14: ne olurr ağlamaaaa...sen vereceksinn kilolarınıı değil kuzucukların büyüdüğünü torunlarının bile düğününü yappacaksınn....sakın ağlamaa..o tartıyıda at gitsinnn..hiç tartılma bilee..vee allah aşkınaa içme şu depresyon ilaçlarınıııııııııı.....içmeeeeeeeeeeeeee.........onlardan olduu...ama hiçmi kıyafetlerden belli olmuyor yani bi yanlışlık olmalııı....

şuan annemlerdeyimm..zor girdim yazdıklarını görüncede 2 kelime yazmadan çıkamadımm...

allah aşkınaaa...tek damla daha ağlamaaa...ve kendine gell...o tartıyı koy bi kenara tartılmaa..pazartesi sıfırdan başla herşeyee...vee kilon ne gelirse gelsinn..hiç morelini bozma yepyenii bi başlangıçç olacakk beynindeki herşeyi sıfırlaa..ve herşeyy çok güzell olacakkk...

:KK54::KK54::KK54::KK54: Canım çok ama çooook sağ ol desteğin için :KK34:
Allah razı olsun şükür bugün daha iyiyim ama seninde dediğin gibi ilaçlarda şişirmiş olabilir beni. İki gündür içmiyorum ilaçları ama bu seferde gak deseler ağlayacak moddayım yine :KK53:
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal :KK1: Bugün amcaoğlu ( eşimin ) yenge sigarayı bırakman iyi olmuş ama o bile sana kilo aldırmış olabilir dedi :26: hatta keşke önce zayıflayıp öyle bıraksaydın bile dedi :KK1: ama tabi bir tek o konuda iyiki diyorum :KK34:

Bende yarını bir atlatayım da bakalım ne diyecek doktor :KK34:
Belki bir ilaç birşey verirde en azından şu yeni şişliğim gider :KK34:
Pantalonum tam oturuyor ama eskiye nazaran sanki çok hafif göbişim çoğalmış gibime geldi bugün ama işte insan tam emin olamıyor. Hee okadar çok değildir diye düşünüyorum çünkü öyle olsa o pantalonun içine mümkün değil girememen lazım ama hala gayet rahat bacak ve totoş kısmı sadece göbiş biraz sıkıyor oda ödem olduğu zamanda aynı oluyordu :KK34:

Neyse Rabbim inşallah benimde yüzümü güldürecek :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
KIZLAAAR HAYIRLI PAZARLAR HERKESEEEE..:21:
BİLİYORUM ŞUAN HERKES UYUYOR..
bu saatte kalkmaya alıştık biz ..eşimin dersi var çalışıyor saat 11 de kahvaltıya gelecek..
dün dediğim gibi arkadaşa gittim..akşam eşim oradan aldı bizi k.validelere gittik..
ve beennnn hallaaa ders çalışmaya başlamadım..
boğazım tam olarak iyileşmedi ve oruç tutmak istiyorum tutamıyorum..
bu arada gliforu 10 gündür içmiyorum..ara verip başlayınca tekrar o mide bulantılarıları halsizlikleri yaşamak istemiyorum
:KK31:

kızlarr napeysınızzz....nerelerdesinizzz...ben evime geldiimmm...cuma sabahh güzel geçtiii..bi muhabbet bi muhabbet saat nasıl geçti bilmiyorumm..bütün içimi döktümmm :) bugün kız kardeşime görücülerr geldiiii:KK1::KK1:yani görücü derken çocukla onlarkonuşuyordu anneler tanıştıııı...tabi babam terelellimm....doğuluya kız vermem derkennn..beni karslıya verdi...şimdi gelen damatta karslıı... :) kardeşim hatırlarsanız 2 yıl önce nişan atmıştı onlarda ağrılıydıı..

babam o yüzdennn..yogurdu bırak üflemeyiii..yemiyorrrrr...çocukk çok tatlıı 24 yaşındaa...daha okuyorr..okul 2 sene sonra bitecekk..sonra askere gidecekk...amaaa evlenmek istiyorlarr..2 sene sonra askere giderim diyorr...bana yattı kafayadaa...babammm nasıl kabul edecek bilmiyorumm....

cocuk şimdi çalışacakk...dışardan okuyacakk..kardeşimde çalışıyor zaten..çalıştığı okula yakın kiraya çıkarızdiyorlarr...ama işte zor..allah yardımcıları olsunn..

CECOMMMMMM....nerdesin kuzummm..biz senin yanındayızz ama sen neredeseinn....pazartesiyi bekleyelim bakalımm...offf ben bugünü pazar zannediyordummm yarını atlatsam diyordumm ama yarın daha pazarmışşş...ama içimdeki umutta ümitte bittiiii...

diğer ilaç kullanan arkadaşlar vardı topikdee herkez negatiff..bende negatif olacak yinee....kendiliğimden bu duygu oluştu o yüzdende memnunum..hazırladım resmen kendimii :) çook üzülmeyeyimm diyeee....

canım kesinlile askere gitmeden evlenmesin...benim eşimde evlendikten sonra gitti..çook zor oldu..herkese de derim önce askerliğini yapsın..evlendikten sonra çok zor oluyor..evlenmden önce kolay geliyor ama öyle değil..

günaydın kızlar, güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle....
kloroform sen benim hedef kilomunda altındasın..:KK31:maksimum kaç kiloya çıktın???pko da gebe kalmak için en önemli şey psikoloji..sitres sıkıntı tamamen engel..gayret bizden takdir Allahtan...:KK16:
benim boyum kısa 1,54cm boyuma göre kilom fazla. evlenirken, yani 5 sene önce 53 kiloydum 68e çıktım ve diyetle 64e düştüm inşallah dahada düşmem lazım.... ben çok stresli bir insanım malesef olur olmaz şeyleri kafama takarım, şimdiden tansiyonum bile yüksek çıkıyor:KK14:

Merhaba arkadaşlar yaşasın hafta sonu yaşasın ev modundayım
:KK14:şuan hiç bir kelime yetmiyor anlatmaya duygularımı
kimselerle paylaşamam bunu lakin :KK14::KK14:

Eki Görüntüle 854867
kız nerden buluyorsun bu duaları, buda çok güzel ama geçen yayınladığına bayılmıştım....

kız bende dün yoğundum, kv geldi köyden sabah oraya gittik, akşamüstü amcamlar uğradı, akşamada tekrar kv gittik. gelincede başım ağrıyordu yattım, halaa ağrıyor gerçi neden bilmiyorum. ensem ağrıyor tansiyonumdan şüphelendim ama 12-8 çıktı normal...
sen ne yaptın asıl. görüşmüşsünüz damat adayıyla, hayırlısı olsun inşallah... ama evliyken asker yolu beklemek zor gerçekten bence iyi düşünsünler, şimdi onlar gençler hevesliler, bu hevesle yanlış yapmasınlar....

kızlarr napeysınızzzz....ben zorlada olsa bugünüde bitirdimm..yarın sabah ilk iş eşim gidince tahlil alıp yapmak olacakk..hiç ümidim yokk..ama bi okadarda ümidim varr...hayırlısı artıkk..

kızlarr kardeşim için askerlik önce demişsinizz..bizde aynını dedikk..hatta her duyanda aynısını diyorr..amaa benim kardeşim 2 yıl önce sözlendi 1 ay sonra askere gitti sözlüsü...arada geldiğinde nişan oldu..askerlik bitti ev düzüyorlardı tarihler alındı..ama nasip değilmiş bittii...

kardeşimde şimdi ben bidaha asker bebesi büyütemem diyorr...annemlere yakın biyerde ev tutarız annemlerin anaokulunda çalışmaya devam ederim diyorr..çocuk 5 ay yapacak zaten askerliğini...oda 2..3 sene sonraa..o adara ben annemlerde kalırım...yada kardeşlerim bana gelir diyorr..banada mantıklı geldii ama babam nasıl razı olur bilemiyorum..karslı oluşu zaten büyük sorunn babama..bide bu işler baya zorrrr...

karslı olan varsa sakın yanlış anlamasınn...benim eşimde karslı ve iyi insanlarr...ama babamda doğululara karşı bi sogukluk var..eşim tarafında kürtlük yokdu..azerilik varr...ama yeni dağmadımız kürtmüşş..onuda babama hiç dememeyi düşünüyoruzz..

Selamün Aleyküm kızlarr :KK3:

Bugün tam pazar modundaydık ailecek :KK1:
Sabahtan evdeydik sonra anneme geçtik hatta çocukları parka götürdük eğlensinler diye :KK34: hem bizde temiz hava almış olsuk :KK34:
Geç saattede eşim ve çocuklarla Forum İstanbula gittik kıza hem kitap almaya hemde kışlık ceket bakmaya :KK34:
Sağ olsun huysuz yine beğenmedi birşey ama azimliyim bir iki hafta içinde mutlaka beğeneceği birşey bulacağım :KK1:

Yarın sabah erkenden eşimle evden çıkıp hastaneye gidiceğim :KK34: bakalım ne çıkacak sonuçlarım ve diyetisyen ne diyecek :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarr :KK3:

Bugün tam pazar modundaydık ailecek :KK1:
Sabahtan evdeydik sonra anneme geçtik hatta çocukları parka götürdük eğlensinler diye :KK34: hem bizde temiz hava almış olsuk :KK34:
Geç saattede eşim ve çocuklarla Forum İstanbula gittik kıza hem kitap almaya hemde kışlık ceket bakmaya :KK34:
Sağ olsun huysuz yine beğenmedi birşey ama azimliyim bir iki hafta içinde mutlaka beğeneceği birşey bulacağım :KK1:

Yarın sabah erkenden eşimle evden çıkıp hastaneye gidiceğim :KK34: bakalım ne çıkacak sonuçlarım ve diyetisyen ne diyecek :KK34:

inşallah herşey yolunda gider cecom....ve sorun neyse şıpdadanak bulurlarda mucize gibi kurtulu verirsin kilolardann...yarın diyetisyen tartacaktır ozaman kesin sonuçda çıkarr....eğer yine bu tartın yanlışlık yaptıysa sıpıt at artıkk onuuuuu...

inşallah herşey yolunda gider cecom....ve sorun neyse şıpdadanak bulurlarda mucize gibi kurtulu verirsin kilolardann...yarın diyetisyen tartacaktır ozaman kesin sonuçda çıkarr....eğer yine bu tartın yanlışlık yaptıysa sıpıt at artıkk onuuuuu...

İnşallah canım o zaman gerçekten tartıyı anında çöpe atacağım :KK34:
Yılbaşına kadar bir 5 kilo bile versem çok mutlu olacağım :KK34:
Yarın gelince kilomu ve listemi sizlerle de paylaşırım :KK34: tabi her gün yediklerimide :KK34:

Antidepresanlarıda içmiyorum artık :KK34: sigarada içmiyorum artık şu metabolizmada çalışsın yoksa nerede olduğunu bilsem ben söküp atacağım :KK1: Bu ara yine sinirlerim çabuk bozuluyor ama Allahın izniyle oda geçer inşallah en kısa zamanda :KK34:

İnşallah canım o zaman gerçekten tartıyı anında çöpe atacağım :KK34:
Yılbaşına kadar bir 5 kilo bile versem çok mutlu olacağım :KK34:
Yarın gelince kilomu ve listemi sizlerle de paylaşırım :KK34: tabi her gün yediklerimide :KK34:

Antidepresanlarıda içmiyorum artık :KK34: sigarada içmiyorum artık şu metabolizmada çalışsın yoksa nerede olduğunu bilsem ben söküp atacağım :KK1: Bu ara yine sinirlerim çabuk bozuluyor ama Allahın izniyle oda geçer inşallah en kısa zamanda :KK34:

içme ilaçlarıııı bencede..sen neleri atlatmışsınn yaa..bırak senin içinde o güç varrr...netten araştırr ilaçlar yerine neler yapabilirsin eminim vardır birşeylerr...

hadi bakalımm yarın güzel haberlerlee gellllll....

ve sonrasındaa hep beraber tam destekk..diyet ve sporr...bende evde lesliye başlıcamm...

Selam kizlar nasilsiniz umrim herkez iyidirr rabbim saglik versin :) bebisler versin herkeze aminn
Biz çok zooor zamanlar geçiriyorz kizlar dua edin rabbim yetissin insallah
Maddi manevi coktuk herşey ust uste geldi rabbim siniyo galiba olsun insallah bebeğimiz nasibi bereketiyle gelir de bu gunlerde geçer:)
Sali gunu ayrintili ult. Girecegim insallah sagliginda bisi cikmaz kuzumun du edin teyzelerii
Bu arada.kızlar geçen dra gittim cinsyetni öğrenmek için yine sırtını döndü öğrenemedik ama:))
Normalde o tarihte 21 haftaliktim ultrsyonda 23 hftlk gorunuyordum 553 gram olmuş :nazar: gelişimi önde gidiyor dedi dt tahmini dogum tarihimde 10 gün geri atti 7mart diyo :KK43: kafam karisti kendi drumdada oyle cikarsa napcam bilemiyorumm

WAW canım güzel haberini bekliyorum işallah belli olmuştur. bizimde cinsiyetimiz belli oldu prensesim olucak işallah. Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu.

günaydın bayanlar, nasılsınız iyisinizdir inşallah...

waw ve ceco sizden güzel haberler bekliyoruz bugün inşallah..

benimde annemin yarın mevlütü var nasipse, bugün temizlik yapcaz orda. inşallah bu sefer kazasız belasız okutabiliriz, yaz başı tam okutmaya niyet etti kalp krizi geçirdi, by pass oldu 2 ay hastanede kaldık, sonra bi daha niyet ettik herşeyi hazırladık eniştem vefat etti... şimdi korka korka hazırlanıyoruz, dua edinde hayırlısı ile okutalım inşallah:18::18:

kız ben mesajdaki cuma sabahı kısmını farketmemişim.... :KK52: benimde cuma sabahı güzel geçmişti ne tesadüf :KK34::KK34::KK34:
aynı şeyleri yaşayan hisseden biriyle muhabbet etmek dertleşmek çok güzel oluyormuş, unutmuştum bu duyguyu...
yaşatandan Allah razı olsun, Rabbim dileklerini hayırlısı ile gerçekleştirsin.....:KK54::KK54::KK54:

Güzel bayanlar, günaydınlar.

Bugün çok enerji doluyum.neden bilmiyorum ama içim pozitif dolu.
Bugün eşimle diyete başladık. insülin direnci yüksek kişilerin uyguladığı bir diyeti uyguluycam günlük kalri 1200 olacak.
Sabah kahvaltı yaptık.ama sanırım hastanede üşüttü. kendini iyi hissetmiyormuş.

Buarda sizin haberiniz yok tabi. ctesi aksamı kv ye gittik.eve dönerken eşimle canlı müzike gidelim dedik konser varmış biletler tükenmiş neyse boling oyanaylımdedik.bilordayu çok sever bilardo öğretti bana 00:30'da çıktık eve geldik.Dışardan yemek söledik.film bulduk film izliyoruz saat gece 2:30 görümcem aradı. kv troid ameliyatı olmuştu geçen hafta. fenalaşmış. kalkkık Cerrahpaşa gittik acile, gece 2:30 dan dün saat 1o'u geçiyordu hastanedeydik. eşim koridorda soğukda beklerken uyuyordu maalesef. Korktuğum başıma geldi sanırım üşüttü.

o hasta olunca çok üzülüyorum hep ağır geçiriyor.
annemi aradım geçen hafta kardeşim elini kesmiş 7 dikiş atmışlar ama kv ameliyatından dolayı bana sölememişler, babam acillik olmuş bana sölememişler. Annem ağzından attı, şimdi çok şükür ikiside iyiymiş o an çok üzüldüm ama şimdi iyiyim.
neden bilmiyorum ama içim hala kıpır kıpır. evde bir sürü işim var bide aşure yapıcam bugün. bakalım.

benim bat 9 Kasım'dı . adet olmadım. Korkumdan test alamıyorum.pko'dan dolayı mı adet olamadım.yoksa misafirim mi var bilemiyorum.Ama bilmiyorumo bile enerjimi düşürmüyor. Allah hayıra çıkarsın.

ayyyy yine çenem düştü.
Kızlar sizi seviyorum.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

kızlarrrr ben test yaptımm..sonuçyine aynı..koskocaman NEGATİFFFF....

X