Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Aslında nereden başlıyacağımı bilmiyorum :26: dün geceden beri moralim yine yerlerde hatta hayatımda ilk kez bu kadar içim dışıma çıkana kadar ağladım
Sabah uyandığımda gözlerim hala şişti ve nasıl birşeyse göz kapaklarım bile ağrıyor
Şimdi hepiniz acaba ne oldu diye düşünüyorsunuzdur ama inanın sebebini duyunca sizlerde en az benim kadar şok olacaksınız
Uzun zamandır tartımdan kıllanıyorum diyordum zaten hep fazla çıkıyorum diye. Dün eşim tartıya yeni pil taktı ve gece acaba kaç oldum eksi varmı diye tartıya çıktığımda hayatımın şokunu yaşadım
Hala inanamıyorum ama resmen tartıda 120i gördüm yine
evet yanlış okumadınız 120
Resmen dün gece sinir krizi geçirdim ve eşim ne yaptıysa 2 saat susturamadı beni
Bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum.
Anlamıyorum ya okadar dikkat etmeme mümkün olduğunca az kaçamak yapmama rağmen hala kilo almaya devam ediyorum
Rabbimin bana nasıl bir cezasıdır bu anlamıyorum
artık çok korkuyorum daha beter olmaktan şu kilo illetti yüzünden canımdan olmaktan hatta evlatlarımın büyüdüğünü bile görememekten çok korkuyorum
Bunları sizlere anlatmak istemedim aslında ama sizlere karşı dürüst olmak kendime karşı dürüst olmak sonuçta
Sizler bana ailemden çok daha yakınsınız:26: yeri geldi eşimden bile daha yakın oldunuz.
Rabbim sizlerden razı olsun.
Ne olur bir müddet beni listelerden muhaf tutun
söz her gün fırsat buldukca yine burada sizlerle olacağım, günlük menümü paylaşacağım
ama şu ara bu şoku hazmedebilmem için biraz zaman ihtiyacım var
Pazartesi diyetisyene gidiceğim tabiki ve elimden geleni yapacağım kilo vermek adına
yanlız her hafta aynı gerginliği yaşamak istemediğimden sadece diyetisyende tartılmayı istiyorum
tabi sizlerede mutlaka haber veririm neticeyi.
Dün gece eşimlede sabaha kadar konuştuk ve bu kendime verdiğim son şansım :26: kendime bir sene mühlet tanıdım ve eğer o bir sene içinde kilo veremezsem ( ki ümidimi kesmedim her ne kadar dibe vurmuş dahi olsam ) obezite cerrahisine yönelmeye karar verdim
Eşimde annemde karşı çıkmışlardı ben ilk lafını ettiğimde ama eşimede dedim şu bir sene içinde elimden geleni yaptığım halde giden olmazsa kesinlikle kimse bana engel olamaz çünkü kilom yüzünden ölmek istemiyorum
evlatlarımın büyüdüğünü, evlendiklerini hatta torunlarımı bile görmek istiyorum ve bunun için son çare ameliyatsa onuda göze alacağım kim karşı çıkarsa çıksın ailemden
Biliyorum başınızı şişirdim yine uzun uzun yazarak ama ne yaparsam yapayım kendimi rahatlatamıyorum ve elimde olmadan devamlı ağlıyorum dünden beri
Ne olur şu zorlu yolda yine önceden de olduğu gibi bana destek olmaya devam edin
inanın çok ihtiyacım var.
Hayır işin garibi beni görenler zayıflamışsın diyorlar ama tartı tam tersine ayı gibi olmuşsun diyor