- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Anam yine yoğun ve yorucu bir günü bitirdim hamdolsun
Sabahtan annemde kahvaltı, kızkardeşimde kahve faslı ve koltuk görme , akşama doğruda havuzda deli dana yüzme bir uctan bir uca derken resmen dayak yemiş gibi oldum
Mİllet spor yapıp rahatlar ben iyice yamuldum bugün eşimde gitme diye tutturuyor neymiş çok yoruyormuşum kendimi çokta lülüüüüü gitcem işte
Beslenme şükür çok iyi gitti bugün ama maalesef yine su içmeyi ihmal ettim kendi kafamı kırasım geliyor bazen sırf bu yüzden ama yarın değişik bir taktik uygulayacağım
Telefonuma hatırlatıcı kuracağım saat başı su iç diye ötsün birde her yemekten evvel ve her yemekten sonrada birer bardak içeceğim RAhat 3 litreyi tamamlarım inşalllah
Bu arada bugün Doktorum programını izleyeniniz oldumu Ceyda düvencinin diyetisyeni çıktı ve çok değişik yağ yakıcı bir sebze çorbası tarifi verdi ben yazamadım ama netten bulur buradada paylaşır kendim içinde not alırım
Eğer haftada 3 kere o çorbadan tüketilirse akşamdan akşama , o zaman rahat 1 kilo vermeniz garanti diyordu hatun
Neticede çorba içindekilerde yenilmeyecek şeyler değil o yüzden hazır malzemeler elimde varken yarın yapmayı düşünüyorum o çorbadan
Canım inan çok isterdim ama yarın bütün gün Digitürk servisini bekleyeceğim
Yoksa inan çok isterdim senle bir araya gelmeyi Karadeniz mahallesinde ufak görümcem oturuyor
Bu sefer olmadı ama başka zaman seve seve gelirim o tarafa canım pek bilmem ama sora sora bağdat bulunur
Bu arada o potansiyel hakikaten var bende geçen gün kızkardeşimde kız diyetisyen eşliğinde zayıflaya zayıflaya doğur ne olucak dedi bir an acaba mı dedim ama büyük inan hiç istemiyor ve kesinlikle evi terk ederim diyor
Rabbim ne gösterir bilinmez ama şimdilik tıpa ( spiral ) var o yüzden kaza zor ancak kasten gidip çıkartırmak lazım o zamanda büyük cadı valla aramıza yatar engel olabilmek için
Canım inan seni herkes çok iyi anlıyor
Yaşadıkların gerçekten zor ama şükürler olsun senin inancın kuvvelti ki bir gün olsun ümitsizliğe kapılmadın
İnan bende dün gece hiç doğru dürüst uyumadım ama sonra bir ara dalmışım ve inanılmaz güzel bir rüya gördüm ( RAbbim inşallah en kısa zamanda gerçeğinide nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnnn )
Sana sadece şu kadarını söylim rüyamda seni gördüm ama nasıl ve ne oldu söylemem Arada rüyalarımında gerçekleştiğini söylemeden geçemiyeceğim Anladın sen onu
Sabır güzelim sabır bence çok yakın bir zaman bak sonra demedi deme
Valla senide korkutmak istemem ama emzirirken çocuk olmaz diye birşey yok
Anamda geçmişte öyle sanmış ve ben 3 aylıkken kardeşime hamile kalmış hee sökülemiyor da olabilirsin ama eğer bebek sahibi olmayı düşünmüyorsan bu aralar dikkatli olmanı tavsiye ederim
RAbbim gönlüne göre versin inşallah ...Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Anam yine yoğun ve yorucu bir günü bitirdim hamdolsun
Sabahtan annemde kahvaltı, kızkardeşimde kahve faslı ve koltuk görme , akşama doğruda havuzda deli dana yüzme bir uctan bir uca derken resmen dayak yemiş gibi oldum
Mİllet spor yapıp rahatlar ben iyice yamuldum bugün eşimde gitme diye tutturuyor neymiş çok yoruyormuşum kendimi çokta lülüüüüü gitcem işte
Beslenme şükür çok iyi gitti bugün ama maalesef yine su içmeyi ihmal ettim kendi kafamı kırasım geliyor bazen sırf bu yüzden ama yarın değişik bir taktik uygulayacağım
Telefonuma hatırlatıcı kuracağım saat başı su iç diye ötsün birde her yemekten evvel ve her yemekten sonrada birer bardak içeceğim RAhat 3 litreyi tamamlarım inşalllah
Bu arada bugün Doktorum programını izleyeniniz oldumu Ceyda düvencinin diyetisyeni çıktı ve çok değişik yağ yakıcı bir sebze çorbası tarifi verdi ben yazamadım ama netten bulur buradada paylaşır kendim içinde not alırım
Eğer haftada 3 kere o çorbadan tüketilirse akşamdan akşama , o zaman rahat 1 kilo vermeniz garanti diyordu hatun
Neticede çorba içindekilerde yenilmeyecek şeyler değil o yüzden hazır malzemeler elimde varken yarın yapmayı düşünüyorum o çorbadan
cecomm yaaa...yarın sende gelebilirmisin 1 saatliğine sabahtan işin varmı ?? sen ramide tramvay duragına yakınmısınn ?? tramvayla gelsen karadeniz duragında buluşucaz..hiç arabaya gerek yok yanii..[/B]
var var sende o potansiyell ışığı görüyorummm doğru diyorsun zaten bebek olunca bidaha vericen yinede ne kadar azla hamile kalsan yeter...sen daha öncede kilo almadan bitirdin ya hamileliği yine öyle olurr..90 olsan hamilekalsann..oh misssssss
Canım inan çok isterdim ama yarın bütün gün Digitürk servisini bekleyeceğim
Yoksa inan çok isterdim senle bir araya gelmeyi Karadeniz mahallesinde ufak görümcem oturuyor
Bu sefer olmadı ama başka zaman seve seve gelirim o tarafa canım pek bilmem ama sora sora bağdat bulunur
Bu arada o potansiyel hakikaten var bende geçen gün kızkardeşimde kız diyetisyen eşliğinde zayıflaya zayıflaya doğur ne olucak dedi bir an acaba mı dedim ama büyük inan hiç istemiyor ve kesinlikle evi terk ederim diyor
Rabbim ne gösterir bilinmez ama şimdilik tıpa ( spiral ) var o yüzden kaza zor ancak kasten gidip çıkartırmak lazım o zamanda büyük cadı valla aramıza yatar engel olabilmek için
slmm millett nasılsınızz....cecom yine çıkmışş evde durmuyorr mübarekkk ceco bu sensinnnn
yaww ben bu gecehiç uyuyamadım kızlarr yaaaa...resmen saatlerce döndüm yatakda arada daldım yine uyandımm.. sabah yatmadımm..dedim gece rahat uyuyayımm..bugünüde atlatsam gerisi allah kerimmm
yarın karşıya geçicemm..orda kalıcam cumarteside orda öyle geçerr....pazar eşimm var geçer anlamamm...pazartesii zor iştee..pazartesi test alıcamm...ve salı günü sabahtan yapıcammmm inşallah sonuç güzel olurr...
yaaa bi görseniz beni kızlarr..her dakka düşünceler dalıyorum..sonra kendime kızıyorumm...hani diyordum ya hep pozitif düşünmücemm..sonra çok üzülürüm diyee..negatif düşünücemm...karar değiştirdim..negatiff olunca zaten üzülücemm...bari şu bi kaç günüü hayallerle geçireyimm...eşimee nasıl söylicem planları yapmaya koyuldumm... lütfen biriniiz beni uyandırınn bu hayall dünyasındannn.....
eşime birdahaki hafta sonuna anca belli olur dedim...ama salı günü 13 günü ondan habersiz yapıcam test..negatifse kendimide onuda laıştırcam..acık silikde olsa çıkarsaa...yine söylemicem eşimee...cumaya kadar dayanıcamm..cuma gidip kanda vericemm..eger pozitifseee allahhhhh...cumartesi dayanıcam kendimi tutucamm..pazar sabah uyurken söylicemm..sabahları aşırı agrasif olur bizimkii.. :) şu pepe nin bi şarkısı var biliyormusunuz..benim güçlü kuvvetli babamm diyee...onu acıcam evdeee....vee kagıda kocaman yazılarla yazıcamm...babacımm ben annemin göbüşündeyim seni kandırdık diyeeeeeeeeeee.............. indirin beni bu süpürgenin üstünden uçuşa geçtimmyineeeee.......
ayyyyyyy işte kafayı yemiş gibiyim böle planlarlar uykularım kaçıyorr..ben bukadar plan kurduguma göre kesin negatif olacakkk...waww kendine gel diyorumm kendine gellllllll
bide diyorum okadar dayanamam...çantasına not yazarım..baba ben geldim diyee...yada teldeki nomu çocugum diye kayddedeyimgeceden...msj atayım sabah baba ben geldim diyeee....amaa o zamandaa yüzündeki o tepkiyi görememm..o yüzden pazar sabaha kadar sabretmeliym....cumartesi akşamda olabilir...dayanamazsam cumartesi sabahh
kızlar benim ruh halim hiç iyi değil yaaa...neyse bugünü atltırsam allah kerimdediğim buydu..yarından sonra oyalanırım dışarda unuturumm...
5 yıl olacak yaaa....ben hiç korunmadım ilk günden beriii...ve ben 5 yıldır her ayy bu ay olursa nasıl söylerim diye planlar yaptım...ama hiç bu kadar yaklaşmamıştımm
Canım inan seni herkes çok iyi anlıyor
Yaşadıkların gerçekten zor ama şükürler olsun senin inancın kuvvelti ki bir gün olsun ümitsizliğe kapılmadın
İnan bende dün gece hiç doğru dürüst uyumadım ama sonra bir ara dalmışım ve inanılmaz güzel bir rüya gördüm ( RAbbim inşallah en kısa zamanda gerçeğinide nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnnn )
Sana sadece şu kadarını söylim rüyamda seni gördüm ama nasıl ve ne oldu söylemem Arada rüyalarımında gerçekleştiğini söylemeden geçemiyeceğim Anladın sen onu
Sabır güzelim sabır bence çok yakın bir zaman bak sonra demedi deme
Merhaba kizlar size bir sey sormak istiyorum evliyim 1 kizim var 10 bucuk aylik
Benim adetim 17 kala acik kirmizi leke geldi dun hatta bugun kahverengi olmus merak ettim buarada korunmuyoruz esimle
Kizimmi emzirdigim den dolayi olmuyo bebek acaba bu pko belirtisimi bilirsiniz diye sordum karisik olduysa kusura bakmayin=)))
Valla senide korkutmak istemem ama emzirirken çocuk olmaz diye birşey yok
Anamda geçmişte öyle sanmış ve ben 3 aylıkken kardeşime hamile kalmış hee sökülemiyor da olabilirsin ama eğer bebek sahibi olmayı düşünmüyorsan bu aralar dikkatli olmanı tavsiye ederim
RAbbim gönlüne göre versin inşallah ...Aminnnnnnnnnnnnnnnn