Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

inşallah canım ogünleri görürüz hep beraberr..ama bu ayy benden ümidi kesinn...şimdi senden ..kloroformdan...minimax dan..bide yağmurludan güzel haberler bekliyoruzzz..inşallah hamile haberiyle gelinn...

sonuç negatif canım bende da
yarın Yeditepe üniversitesi hastanesine gideceğim. kg veremiyorum.bakalım o ne diyecek.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Yine yoğun ve verimli bir gün geçirdim ve geçte olsa evime dönebildim :KK34:
Beslenme açısından da gayet başarılı bir gün geçirdiğimi düşünüyorum ama kararını sizlerde verirsiniz birazdan nasılsa paylaşınca :KK34:

Bugün tam 2 saat pazarda dolaştık ve hava baya serin olmasına rağmen fiyatlar okadar uygundu ki baya birşeyler aldım :KK1:
Dönüşte yine Annemlere geçtik malum balık günümüz :KK1:
Çay faslınıda yapıp eve geçtik şükür :KK34: Yarında Allahın izniyle inşallah biraz ev işi yapacağım sonra da kendimi spor salonuna atacağım :KK34: Gidip bir güzel yüzeyimde hem sıkılaşma olsun hemde biraz keyif yapmış olayım :KK34:

Bu arada aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım :KK34:

Sabah uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su

Kahvaltıda;

3 ince dilim çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 büyük fincan yeşil çay

ara;

1 yeşil çay + 1 ELMA

Öğlen;

1 ufak parça kabaklı hamur ( yarım poğça kadar )
1 fincan sütsüz şekersiz nescafe

Yarım saat sonrası
3/4 simit

( Öğle yemeği saati dışarda olacağımız için bu şekil oldu birde tabi pazarda simit yemeden eve gelinirmi hiç :KK1: bende dengelemek adına böyle yaptım :KK34: )

ara;

1 çay bardağı süt + 1 Çay bardağı leblebi + 1 elma

Akşam;

1 kase mercimek çorbası
2 parça palamut ( toplam avuç içi kadar )
1 koca tabak yağsız bol limonlu salata

Yarım saat sonra 2 fincan şekersiz demleme çay.

Gece;

1 yeşil çay ( aslında süt olması gerekiyordu ama balık yedim malum :KK1: )
1 elma

İşte böyle kızlar :KK1: sizce yanlış bir durum varmı bu listede :KK34:
Daha şimdiden yarın için ne pişirsemde düzenim bozulmasa diye düşünüp duruyorum :KK1:

slm kızlarrr...ben bugün daha dayanamayıp gidip kan tahlili verdim...ve oda negatifff....0,56.. bana yine dr yolu göründüüü

Canım bunda da vardır bir hayır :KK34:
Bak mübarek muharrem ayında bol bol dua edelim belki Rabbim kabul ederde kuzucuğun gelir :KK34:

selam kızlar, bugün eşim evdeydi ya giremedim. iş yaptım biraz evde, akşam üstü 1 saat kadar uyudum. akşamda eltime çaya gittik. böyle geçti günüm işte. eltimlerde çiğ köfte yedik yaaaa:KK17::KK17: ben ne yapcam bilmiyorum bir türlü diyete yaklaştıramıyorum kendimi, canım hep tatlı çekiyor, bugün sütte bisküvi ezdim yedim aynı bebek gibi :KK1: bu ay olmazsa bi dahaki ay dra gidicem zayıflamamda lazım, offffff :KK14:
sormaa yaaa bu haftaa ders çalışmam gerekiryordu ama hep dışardayımm..dün karşıdaydım..bugün acık buralarda işim vardı..

yarın yine kardeşiminkiler gelecekmiş yine karşıya geçicez eşimlee...sanki haftasonunun suyu çıktıı...

ondan uzak kaldınmm..bide diyet felan kalmadı ondann...

bugün oruçluyumm..yarında tutmak istiyorumm..ondan dengede şaşıyor tebii..
Allah kabul etsin orucunu canım, bu aralar bol bol dua etmemiz lazım, Rabbim büyük...
slm kızlarrr...ben bugün daha dayanamayıp gidip kan tahlili verdim...ve oda negatifff....0,56.. bana yine dr yolu göründüüü
sakın üzülmek yokkkk, uğraşıcaz pes etmicez, inancımızı kaybetmicez, imtihanımızı kazanıcaz ve Rabbim nasip edecek inşallahhhh...
ama tahlil yapman iyi olmuş, üzülmüşsündür biliyorum ama kafan daha rahat olur.. şimdi önümüzdeki aya odaklanalım ve dua edelim...
yarın Yeditepe üniversitesi hastanesine gideceğim. kg veremiyorum.bakalım o ne diyecek.
hayırlısı olsun canım, nasip neyse o oluyor...

Selamün aleyküm kılarrrrrrr :KK3:

Hepniize günaydınnnnnn :122:

Gece baya sıkıntılı geçti maalesef :26: küçük cimcime dün fazlamı koşturdu nedir gece bacağım ağrıyor diye uyandı ve ne yaptıysak susturamadık. En son eşim biraz bengai sürdü çok çok az bende o uyuyana kadar masaj yaptım pijamasının üzerinden :KK34:
Şükür uyudu bir iki saat uğraştıktan sonra ve nasıl bitkin düştüyse şu anda bile uyuyor :KK34:

Bende yine sabahın 7sinde uyandım bir güzel salonumu toparladıktan sonra bir güzel kahvaltımı ettim :KK34:
Şimdide buraya bakarken bir yeşil çay içeyim diyorum :KK34:

sendede mi negatiff..adet oldunmuu ?? git bakalım hastaneye hayırlısı olsunn...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

İşte böyle kızlar :KK1: sizce yanlış bir durum varmı bu listede :KK34:
Daha şimdiden yarın için ne pişirsemde düzenim bozulmasa diye düşünüp duruyorum :KK1:

Canım bunda da vardır bir hayır :KK34:
Bak mübarek muharrem ayında bol bol dua edelim belki Rabbim kabul ederde kuzucuğun gelir :KK34:

canımm süper listennn..ben bu ay çook ümitliyimm..en az -4 diye bahse giriyorum hattaa...ayy cecomm sen paylaş böle bizide aşka getirrr...bende feci şekilde başlıyorum..bebek bi aydaha ertelendi nasılolsaa..geçen 2 hafta harikeydi..eşimin bana hamileymişim havasını yaşatmasıı:KK9::KK9::KK9::KK9: hapşırıncaa bilee..öhhh yanii bebek varsa gitti diyorduuu:KK9::KK9::KK9: marketteki poşetleri taşıtmamasıı:KK9::KK9: geçti bu fasıll kendimi diyete vermem lazımm..

bebek yok bide gidip saçlarımı boyatmam lazım..hamileyken boyatılmaz diye bişi duydumm..bebeiş gelmeden saçlarımı halledimmm:KK9::KK9::KK9::KK9:

selam kızlar, bugün eşim evdeydi ya giremedim. iş yaptım biraz evde, akşam üstü 1 saat kadar uyudum. akşamda eltime çaya gittik. böyle geçti günüm işte. eltimlerde çiğ köfte yedik yaaaa:KK17::KK17: ben ne yapcam bilmiyorum bir türlü diyete yaklaştıramıyorum kendimi, canım hep tatlı çekiyor, bugün sütte bisküvi ezdim yedim aynı bebek gibi :KK1: bu ay olmazsa bi dahaki ay dra gidicem zayıflamamda lazım, offffff :KK14:
Allah kabul etsin orucunu canım, bu aralar bol bol dua etmemiz lazım, Rabbim büyük...

sakın üzülmek yokkkk, uğraşıcaz pes etmicez, inancımızı kaybetmicez, imtihanımızı kazanıcaz ve Rabbim nasip edecek inşallahhhh...
ama tahlil yapman iyi olmuş, üzülmüşsündür biliyorum ama kafan daha rahat olur.. şimdi önümüzdeki aya odaklanalım ve dua edelim...

hayırlısı olsun canım, nasip neyse o oluyor...

aynenn öylee nasip neyse ooo..ama iştee bazı zamanlar ne yürek dinliyorr ne dill...bu sabahh balon gibi gözlerle uyandım..dün ne kadar ağladıysamm..eşimde geldii ben suratsızmışım diye triplerde..geçtim uzandım yatağıma..bu sefer yine söyleniyorr..sonra yine dilim varmadı mesaj attımm..

ben bu ayda yanlız kaldımm..kan tahlili verdim negatif diyee...o zaman yumuşadı..kaldırdı benii..hemen olsa garip olmazmıydıı..dua et yumoşlar gelişti felan filanlaraa..

Selamün aleyküm kılarrrrrrr :KK3:

Hepniize günaydınnnnnn :122:

Gece baya sıkıntılı geçti maalesef :26: küçük cimcime dün fazlamı koşturdu nedir gece bacağım ağrıyor diye uyandı ve ne yaptıysak susturamadık. En son eşim biraz bengai sürdü çok çok az bende o uyuyana kadar masaj yaptım pijamasının üzerinden :KK34:
Şükür uyudu bir iki saat uğraştıktan sonra ve nasıl bitkin düştüyse şu anda bile uyuyor :KK34:

Bende yine sabahın 7sinde uyandım bir güzel salonumu toparladıktan sonra bir güzel kahvaltımı ettim :KK34:
Şimdide buraya bakarken bir yeşil çay içeyim diyorum :KK34:

sana maşallahh diyorumm..aynen devamm cecommmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarr bugünyine kardeşiminkiler gelecekkk ve ben karşıya geçicem..eşim sabahtan gitmemi istemedi bende dedim yapılcakları burda yaparım akşam gelirimm...

sarma hazırrr..

kars ketesi yapıcam içi un kavurmalıı :KK52::KK52: bayılırımmm...

bide kakaolu portakallı ıslakk kekkkkk....sosunu sadece sütkakao ve şekerle yapıyorum oda harikaaaaa...

ayy keşke hepimiz yakınolaydıkk...ayda yılda bigün seçerdikk cozutmagünü diyee..birlikte toplanır bişiler yapar yerdikkk:KK9::KK9::KK9::KK9:

bu arada bugünde oruçluyum akşam niyetlenmedimm..sabh annemi aradım bugün bişiler pişircem dün tuttum bugün tutmasam olurmuu...olmas dedi..yahudiler aşure gününü tek tutar ondan iyi değilmişş 2 gün tutulması daha evla dedi..bendeniyetlendim tadı tuzu bozuk olursa ben karışmamm...hıhhh dedimmm :KK9::KK9::KK9::KK9: kardeşimde gülüyor ben senin yerinde olsam tutmamm diyorrr :KK9::KK9::KK9:

kızlarr bugünyine kardeşiminkiler gelecekkk ve ben karşıya geçicem..eşim sabahtan gitmemi istemedi bende dedim yapılcakları burda yaparım akşam gelirimm...

sarma hazırrr..

bide kakaolu portakallı ıslakk kekkkkk....sosunu sadece sütkakao ve şekerle yapıyorum oda harikaaaaa...

ayy keşke hepimiz yakınolaydıkk...ayda yılda bigün seçerdikk cozutmagünü diyee..birlikte toplanır bişiler yapar yerdikkk:KK9::KK9::KK9::KK9:

bu arada bugünde oruçluyum akşam niyetlenmedimm..sabh annemi aradım bugün bişiler pişircem dün tuttum bugün tutmasam olurmuu...olmas dedi..yahudiler aşure gününü tek tutar ondan iyi değilmişş 2 gün tutulması daha evla dedi..bendeniyetlendim tadı tuzu bozuk olursa ben karışmamm...hıhhh dedimmm :KK9::KK9::KK9::KK9: kardeşimde gülüyor ben senin yerinde olsam tutmamm diyorrr :KK9::KK9::KK9:

Ohhhhhhh bana diyorsun ama maşallah kendin benden faalsin bu aralar :KK1:
Anammmm keşke yakın olsaydık diyeceğim ama bu seferde olurdum 200 kilo :KK60: :KK60: maşallah hamarat hatun :KK34: bu arada RAbbim orucunu kabul etsin :KK34: Aminnnnnnnnnnn

Kızlar özledim sizi. İnş. bir daha ki ay güzel haberlerimiz olur. Kilo veririz bebiş gelir ohhh pozitif düşünelim pozitif olsun. Ben işlerimden dolayı 7 gün Hollanda'da olacağım alıştım hergün girip sizin haberleriniz okumaya. Kendinize iyi bakınnnnnnn. Bi minimax vardı nerde bu kız acaba dersiniz diye yazdım :122: :KK3: :KK3: Bu arada orada ipin ucunu kaçırmamak için protein ağırlıklı diyete başladım. Vermemmm lazım bu kilolarıı. Hepinizi öptüm :KK3:

Son düzenleme:
Kızlar özledim sizi. İnş. bir daha ki ay güzel haberlerimiz olur. Kilo veririz bebiş gelir ohhh pozitif düşünelim pozitif olsun. Ben işlerimden dolayı 7 gün Hollanda'da olacağım alıştım hergün girip sizin haberleriniz okumaya. Kendinize iyi bakınnnnnnn. Bi minimax vardı nerde bu kız acaba dersiniz diye yazdım :122: :KK3: :KK3: Bu arada orada ipin ucunu kaçırmamak için protein ağırlıklı diyete başladım. Vermemmm lazım bu kilolarıı. Hepinizi öptüm :KK3:

Canım sana hayırlı yolculuklar :KK3:
Sağlıcakla git gel inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada iyi oldu haber verdiğin çünkü gerçekten nerede bu kız derdik :KK34: İş icabıda olsa fırsat buldukça bol bol gez ve sakın fazla kaçamak yapma :KK34:
Gittiğin kilodan daha az dönersin inşallahhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnnn

kızz nerdesin sennnn....benim gözlerim aramaya başlamıştı zatenn güzel haberler bekliyordum hepp yumoşşlarr ne olduuuu ??

güle güle git gelll...gez toz..değişik yemeklerdende ye ama fazla kaçırmaaaa....

döndüğünde hemen yaz bizee...

Ohhhhhhh bana diyorsun ama maşallah kendin benden faalsin bu aralar :KK1:
Anammmm keşke yakın olsaydık diyeceğim ama bu seferde olurdum 200 kilo :KK60: :KK60: maşallah hamarat hatun :KK34: bu arada RAbbim orucunu kabul etsin :KK34: Aminnnnnnnnnnn

sorma kızzz...bi yöncen iyi oldu bi yönden kötüü..kafam dağılıyor iyii...dersler var daha başlamadımm o yöndende kötüüü...

eşimden başkasıda bilmiyor tedaviyii...annemlerde...onlarda üzülmedi bu yönden iyii...beni hiç anlamıyorlar bu yandanda kötü olduu..

iyiki varsınızz...:KK54::KK54::KK54:

merhba nasıl gidiyor hamiş olan var mı???? dünden beri sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum inann kki!!!!!!
evvelsi gün internette kadın doğum uzmanı bir bayana mail attım hormon tahlillerimmi oda dün cevap atmış bana sende pko görünmüyor hipogonatizm olabilir diyee bu hastalığı bilen var mı aranızda ? ben pek fazla bir şey bilmiyorum açıkçası bildiğim şu 500 kadından birinde görülen bir hastalık ama doktorların gözünde pkodan daha kolay tedavi edilen bir hastalık....doğal yolla hamile kalma ihtimalin daha yüksek!! birde ilaçsız regl olamoyr muşsun bu hastalıkta ki bende ilaçsız olamıyorummm!!!!!!!! önümüzdeki haftta mutlaka ir kadın doğumcuya gitmem gerek ama iyi bir kadın doğum uzmanı bulmam gerek bütün kadın doğumlar anlamıyor mus bu hastalığııı offfff offffffff bilemedim ben yaaaaa:KK31::KK31::KK31:

sorma kızzz...bi yöncen iyi oldu bi yönden kötüü..kafam dağılıyor iyii...dersler var daha başlamadımm o yöndende kötüüü...

eşimden başkasıda bilmiyor tedaviyii...annemlerde...onlarda üzülmedi bu yönden iyii...beni hiç anlamıyorlar bu yandanda kötü olduu..

iyiki varsınızz...:KK54::KK54::KK54:

sende iyi ki varsın tatlım!!!!!!! hep iyi düşün iyi olsun canım benim .....:KK54:
minikim iyi yolculuklar kendine iyi bak Allaha emanet ol!!!!!!!!

merhba nasıl gidiyor hamiş olan var mı???? dünden beri sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum inann kki!!!!!!
evvelsi gün internette kadın doğum uzmanı bir bayana mail attım hormon tahlillerimmi oda dün cevap atmış bana sende pko görünmüyor hipogonatizm olabilir diyee bu hastalığı bilen var mı aranızda ? ben pek fazla bir şey bilmiyorum açıkçası bildiğim şu 500 kadından birinde görülen bir hastalık ama doktorların gözünde pkodan daha kolay tedavi edilen bir hastalık....doğal yolla hamile kalma ihtimalin daha yüksek!! birde ilaçsız regl olamoyr muşsun bu hastalıkta ki bende ilaçsız olamıyorummm!!!!!!!! önümüzdeki haftta mutlaka ir kadın doğumcuya gitmem gerek ama iyi bir kadın doğum uzmanı bulmam gerek bütün kadın doğumlar anlamıyor mus bu hastalığııı offfff offffffff bilemedim ben yaaaaa:KK31::KK31::KK31:

Canım ilk defa duyuyorum senden ama pkodan daha kolay tedavisi diyorsa kadın buda bir umuttur :KK34:
İnşallah iyi bir doktor bulup netteki doktorun teşhisinden bahset bence belki ona göre bir yol çizersiniz :KK34:
İNşallah herşey gönlünce olur ve sende yakın zamanda müjde verirsin bizlere :KK34:

sarma hazırrr..

canım peygamber efendimiz(sav)in hadisi şerifi var..10.günü tek tutmayınız ya 9. günle yada 11.günle birlikte tutunuz diye..sadece bu konuda değil her konuda yahudilere benzemeyi haram kılmış..ayetlerde de mevcut..
bende 9 ve 10.günlerii tuttum..dün orucumu açtım gece regl oldum..çok şükür..

Canım ilk defa duyuyorum senden ama pkodan daha kolay tedavisi diyorsa kadın buda bir umuttur :KK34:
İnşallah iyi bir doktor bulup netteki doktorun teşhisinden bahset bence belki ona göre bir yol çizersiniz :KK34:
İNşallah herşey gönlünce olur ve sende yakın zamanda müjde verirsin bizlere :KK34:

cecoo hayırlı güzel sonuçlarını bekliyoruzz..:KK16:

selam kızlarrrrr... öpüyorum sizi. bugünüde eşimle beraber evde geçirdik, yarın işe başlar inşallahta bende biraz kafa dinlerim:KK1: yarın ablama gidicem kahvaltıya, ne kadar yerim kim bilir...
sendede mi negatiff..adet oldunmuu ?? git bakalım hastaneye hayırlısı olsunn...

canımm süper listennn..ben bu ay çook ümitliyimm..en az -4 diye bahse giriyorum hattaa...ayy cecomm sen paylaş böle bizide aşka getirrr...bende feci şekilde başlıyorum..bebek bi aydaha ertelendi nasılolsaa..geçen 2 hafta harikeydi..eşimin bana hamileymişim havasını yaşatmasıı:KK9::KK9::KK9::KK9: hapşırıncaa bilee..öhhh yanii bebek varsa gitti diyorduuu:KK9::KK9::KK9: marketteki poşetleri taşıtmamasıı:KK9::KK9: geçti bu fasıll kendimi diyete vermem lazımm..

bebek yok bide gidip saçlarımı boyatmam lazım..hamileyken boyatılmaz diye bişi duydumm..bebeiş gelmeden saçlarımı halledimmm:KK9::KK9::KK9::KK9:

aynenn öylee nasip neyse ooo..ama iştee bazı zamanlar ne yürek dinliyorr ne dill...bu sabahh balon gibi gözlerle uyandım..dün ne kadar ağladıysamm..eşimde geldii ben suratsızmışım diye triplerde..geçtim uzandım yatağıma..bu sefer yine söyleniyorr..sonra yine dilim varmadı mesaj attımm..

ben bu ayda yanlız kaldımm..kan tahlili verdim negatif diyee...o zaman yumuşadı..kaldırdı benii..hemen olsa garip olmazmıydıı..dua et yumoşlar gelişti felan filanlaraa..
olsun bak o da seni düşünüyor, sen sıkma canını işte. nasip bir dahaki aya inşallah.bende 12-13 gün sonra gözlerimi şişiririm artık.. şimdi beklemedeyim, ama değişik bir ruh halindeyim bazen umutlu oluyorum bazen umudum gidiyor.. hayırlısı...
ooo iyi gezmeler git gez enerji depola gel inşallah. pozitif olmak zorundayız yoksa hayat geçmezki ....

ilk defa duydum bende o hastalığı, nasıl bişiymişki acaba? neyse en azından pkodan kolaymış tedavisi, şanslısın ne güzel... hakkında hayırlısı olsun inşallah....

kızlar derslerle ilgili özet indiriyorum netten geldim ama kimse yokk
dün regl oldum..bugün kreşte aşure yaptık..afiyetle yedim..onu yiyince yemek yenmiyor tabii
:KK23:

birde sizinlee kurabiye tarifi paylaşacğıım..öğretmen arkadaşım yapmış içinde margarin yok ben kurabiye sevmem ama buna bayıldım her yiyen tarif alıyor
mutlaka deneyinn
:KK56:

tahinli kurabiye

1 su bardağı pudra şekeri
yarım su bardağı tahin
1 su bardağı sıvıyağ
3,5 su bardağı un
kabartma tozu vanilya
1 su bardağından biraz az iri dövülmüş ceviz ve fındık
170 derece ısınmış fırında pişirin

afiyetle yiyin..
:KK76:

ben bu aralar yemekle mutlu oluyorum..duygusal açlık modundayım yanii..tartıya çıkmaya korkuyorum ama yarın çıkacağımm
:KK31:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Havuzuma gittim bir güzel yüzdüm sonrada suyun içinde birde bol bol hareketler yapıp evceğizime döndüm :KK34:
Akşam yemeğimizide yedikten sonra biraz da herifimle sohbete ettik ve kendimi ancak attım buralara :KK34:

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım :KK34:

Uyanınca;

1 koca fincan az elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;

3 dilim çavdar ekmeği
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 Domates
1 Salatalık

Ara;

1 ufak bardak süt + 1 çay bardağı leblebi + 1 elma

Öğlen;

1 kase çorba
4 - 5 kaşık mantar sote ( yağsız, acılı :KK1: )
1 kase cacık
1 koca kase yağsız salata ( marul, domates, salatalık )

Ara;
1 Yeşilçay
1 Elma

Akşam;
1 kase çorba
3 Yk bulgur pilavı
4 Yk kadar tavuk ( haşlayıp ditmiştim mevlüt pilavi misali :KK1: )
1 kase cacık
1 koca kase yağsız salata ( bol limonlu )

Ara;
1 büyük fincan yeşil çay
5 adet kestane

Yatarkende bir bardak süt içmeyi düşünüyorum :KK34:

X