Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr...
ya resimleri göremedim arkadaş olarak eklemediğimiz içinmi?arkadaş olarak nasıl ekliyoruz???
bu arada daha erken girecektim ama sabahtan beri baş ağrısı çekiyorum..sabah tartıdaki gördüğüm rakamdan olsa gerek..
77.1 kg
ben görmeden kaldırmayın fotoları
Ben sabah tartıldığımda 74 kg dım. Siz uzun zamandır devam ediyorsunuz ama bende bugünden sonra sizinle zayıflamaya karar verdim. O tartıda 50 li kilolar görülecek arkadaşşşş.
Bende akşam yemeğimi yedim geldim
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Resim çektim ama maalesef yine hata verdi eşim bir baksın şunun ayarlarınada belki düzelir sorun
Sabah;
1 büyük fincan beyaz çay
2 KK beyaz peynir
5 siyah zeytin
1/2 TURP
1/2 Domates
1 salatalık
2 dilim Tavuk Jambon
ara;
1 bardak Ayran
Öğlen;
1 kase yayla çorbası
1 Tabak zeytinyağlı pırasa
1 bardak ayran
ara;
Şekersiz nescafe
Akşam; biraz karışık oldu ama neyse
Biraz sucuklu yumurta
3 - 4 Yk pilav ( eşim ille canım çekti dedi cadıdan kalıncada hüplettim )
1 bardak ayran
Birazdanda kendime yine beyaz çay yaparım tabi yatana kadar bol su
Kız benim nicke tıklayınca benim profil sayfam açılıyor ya orada hafif sayfanın aşağısına gidiyorsun ve albümü görüyorsun gir benim resimleri görürsün
Yanlız bende senin hiç albümün yok görünüyor ama ben şimdi meraktan çatlarım
Üzülme eminim sende en kısa zamanda KKda her türlü işlemi yaparsın biraz kurçalamak yeterli
waw
canım tedavin ne aşamada?
kendiniz mi deniyorsunuz yoksa aşılama falan olacak mısın?
waw nereye gittin ya??
Talebimi onaylada göreyim senii
kendimiz deniyoruzz canımm..bu ay 2. ayım klomen içtim..geçen ay 10 mm de kaldı büyümedi yumoş...bu ay büyüdü.22 mm deydi iğne vurdu dr...ama kist olmuş gibi hissediyorum..yarın kontrolum var bakacak inşallah catlamıştırr...
sende durumlarr ne ?? napeysınn...
buralardayımm canımm..eşim gelmişti sayfayı kapattım şimdi aşagı indi..kabul ettim ama şimdide sen yoksunn...
waw gördüm canım sende çok tatlısın..benim gibi kilonu göstermiyorsun??armutluda çekilmiş fotolarda vardı sanırım..
eşine söyleyimmi????
ben foto koyamıyorum benim eşim seninkinden beter...yollamayı bilmiyorum hem eşim yanımda..
beyaz tenli sarışın ela gözlü..balık etli bir bayanım işteee..
bu aralar acayip yiyorum glifor hak getire..kilolar geliyorr..
p.tesi start alacam inş.
ben de yarın doktora gidicem canım 2. aşılamaya başlicaz
temem sen görmeden kaldırmayalımm da sende görr biran öncee eşim çakmadan silmem lazımm..tırsıyorummm sendeekle bi kaç resmini...toplaşıp buluşamıcazz böle tanışalımm dedikk
kızlarrrrr ben geldimm dr dannnn.....benimm yumoşşşşşşş çatlamışşşşşşşş gerisii Allaha kalmışşşş..nasipde varsa bu ayy gelirr bebişimmmm...dua edin nolurrr..
MErhabalar Arkadaşlarr nasılsınızz ben hala hastayımm ve dün aşırı yorucu aşırı yoğun bir gündü vee gece nöbet bugün bittim artık :2::2: dün resimler eklediniz hiç yazamadım bir şey bakamadım tanışamadık sizlerlee :105:
waww canım benim kilo bildirimim aynı aslında yazıyorum kuzum ama değişen bir şey yok + var - yok 95,2 idi en son Cuma sabah işe gitmeden bakayım dedim çıktım tartıya pili bitmiş
bu arada nette bir şey gördüm paylaşayım sizlerle
Eki Görüntüle 846705 :85:
aminnn hepimize göndersin inşallahhhh......çok güzel bi duaymışş...
neyse sana ceza verecektimdeee..vazgeçtimm çokk yormuşlarr kuzumuuu....eee nettinn yumoşş nealemdeee...şimdi adet olmayı mı beklicez ikimizdeee...
sen resim eklemedin mii?? bak benimki hala duruyorr..tanış bakalım waw la hayalindekiyle benzeşiyormuu :)
kızlarr akşama misafirlerimm varrr..şimdi mutfağa giricemm yemeklerimi yapmaya başlayayımm :) :) anca hallederim benn...ayyy drdan çıktıkk alışverişe girdikk...aayyy ayyy benim kocişim bi tatlı bi tatlıı elimde marketsepeti varr..fanta felan soda koydum agırlaştıı iceee..onunda elinde su şişelerii ayy bendeki sepetide aldıı..taşıma bi ara dikkatli ol diyorrr...
ayyyyy öyle garip hissettimki kendimii..inşallah ona güzel haberi veririm birgünn..rabbim biliyor en çok onun için istiyorumm...o sabırla bekledi bigün bişi demedi bana...bugün hem hoşuma gitti..hemdebi buruk oldum..inşallah bu ay olurda bu sevinci kursagında kalmazz..olmasada üzülmücem dedii..yumoşun büyüyp çatlaması bile güsel haber benim için dedii...ama bilemiyorumm işte..nasipp..inşallah olur..
kızlarr akşama misafirlerimm varrr..şimdi mutfağa giricemm yemeklerimi yapmaya başlayayımm :) :) anca hallederim benn...ayyy drdan çıktıkk alışverişe girdikk...aayyy ayyy benim kocişim bi tatlı bi tatlıı elimde marketsepeti varr..fanta felan soda koydum agırlaştıı iceee..onunda elinde su şişelerii ayy bendeki sepetide aldıı..taşıma bi ara dikkatli ol diyorrr...
ayyyyy öyle garip hissettimki kendimii..inşallah ona güzel haberi veririm birgünn..rabbim biliyor en çok onun için istiyorumm...o sabırla bekledi bigün bişi demedi bana...bugün hem hoşuma gitti..hemdebi buruk oldum..inşallah bu ay olurda bu sevinci kursagında kalmazz..olmasada üzülmücem dedii..yumoşun büyüyp çatlaması bile güsel haber benim için dedii...ama bilemiyorumm işte..nasipp..inşallah olur..