- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
Aminn canım yaaa
ayyy aşkolsunn hep geç kalıyorum hakkını helal et
yumoş dün gece baya bi hissettirdi kendini ay inşallah kendini kapatmadan çalışabiliriz bu akşam
bende şiddetli göğüs ağrısı ama azcık çok az akıntı oldu o klomendeki gibi çook yumurta akı olmadı sende hiç olmadı değil mi peki nasıl oldı kuzum ?
ben resim göremedim neredesin ki ?
kızz yokk olmadıı bendee o akıntıı..bende o yüzden acaba kistmi oldu korkusu bastıı...
yaww sormaa o utanma faslı bendede var hala alışamadım böle konuşmalara dr soracaktımm biz hala çalışmalara devam edelimmi diyee :) :26::26::26: utandım soramadımm...çarşamba vuruldum iğneyii hala çalışalımmı daha yaaa:26::26: sana sorayım barii...
yaww nasıl göremedin resimm..sen benim arkadaşlık listemde ekli değilmisinn ?? benim profilimee gir orda sol alt köşede album olacakk..hedii bakk ordann...aykurtta gelip görse kaldırcam daha gelmedi hala..sende ekle bi fotonu yaa..özeli tıklayınca bitek arkadaşların görebiliyorr..
Amanda amann Bebiş nasılda güzelleştiriyor bak insan ilişkilerini
yani eminim ki eşlerimiz de çok istiyor biz üzülmeyelim diye seslenmiyorlar ayyy devamıda gelsin inşallah kuzummm
evet sen nereden çıktı misafir yorma kendiniii ve çalışmanız gerek ay utandım ama öyle kuzum
ağır kaldırma soğuk suyla çok uğraşmaa folikasidini ihmal etmee lütfen canım hadi inşallah senden de güzel haber bekliyorumm
oyyyy kuzumm benimm...içiyorum foliki...inşallah birlikte haber veririzz gebeliğimizii...
misafir gelecek ama yormucam kendimi dün yaptım temizliğimi..aslında gelsin iyi olur evde vakit geçmiyorr yaaa...şu 15 gün nasıl geçer bilmemm...
kızz gögüs hassasiyetiidee şeyy belirtisii hadii bakalımm..sen ne zaman adet olucan şimdi..bat kaçç..kaçı bekliyoruzzz....
Waaw cnm cooj sevndim yumosunun catladigina umarim tutar bu ay cnm benm cok mutku oldummm :)) dikkat et bu ara sebde umarim minicik melegin gelir. Bende ara ara takup ediyorum bu ara cok agirlastim bide kaynvakide sendromundayim sanirim yine
Yarin bize geleceklermis bende hazirlik ucerisindeym
Bebegimi daha net hissediyorun artik teyzeleri rabbim herkeze yasatsin cok guzel bi duyguymus
sağolll bebemm....inşallah o günleride görürüzz....artık gerisi nasipp...olmasada üzülmücemm..şükürr yumoş gelişti ve çatladııı...
sende iyiymişsinn kv yi felanda takmaa..hiçç koşturmadaa..nazlan birazz...eşine de gerekirseayy sancım var felann...bırakk gelmişş acık nazını çeksinn :)