- 20 Temmuz 2013
- 2.731
- 12
ciceklerin cok güzellll:81::124:dogum günün kutlu olsun kuzummm yeni yasın sana bebiş getirsin insallah aminnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun ceco, bizim buralar yakın sana waw geldiğinde sende gel görüşelim. beyaz çay aktarlarda satılıyormu, sallama çay şeklindemi yoksa demliyormusun?
ben geçenlerde okumuştum nette yeşil caya göre beyaz çay daaha faydalı ve daha çabuk zayıflatıyormuş .....biliyor musun bilmiyorum ama bence zayıflamak için günde üç kere içilmeli !
kızlarrrrr...yağmurluuu istanbuldakilerr buluşalım dedi yaaa..buluşamıyoruz ama bari tanışalımm yaaa...aklıma bi fikir geldii...(eşim duysa bu fikri öldürür benii))
neyse diyorumki..burda bigün ve saat belirtelimm..o anda albüme resimlerimizi ekleyelim..bi kaç dakikalıgınaa..ve tanışalımm..sonra kaldıralımm resimlerii..eşimm izin vermiyor o yüzden devamlı yüklü tutamam bi süre koyar kaldırırım eşimden gizli..sizde okey derseniz bi gün ve saat belirleyelimm :) :)
Süper fikir canım en azından bizde seni görmüş oluruz
Gün ve saati belirleyinde bende burada olayım ama mimkinse sabah erken bir saat olsun malum anama gidiyorum öğlenleri çoğu zaman
evettt karar alalımm hepmiz o saatte girelimm...çünkü bi kaç dakkalıgına ekleyebilirimm..sanırım sende öylee..tanışırr sonra kaldırırızz :) hem uzaktakide yakındakinide görmüş tanımış oluruzz :) pazartesi yada salı sabahı olabilirr...
selamun aleyküm çıtırlaar..
bu ne yaa..oku oku bitiremedim sayfaları kaynatmışsınızzz..
yarın tartı günü ve ben bugün abur cubur yedim..dün spor yapmıştım ama bugün yapamadım..k.valideler geldi..
eksi değil zaten de artı olmasın ona da şükür..:18:
waw demiştim yumoş son anda büyüyor..söylemesi ayıp değil gün aşırı ilişki ve ilişkiden sonra sakın kalkma ayaklarını yukarı kaldır ve 15 dk bekle en az..ben öyle yapıyordum..es geçme haaa önemlii..
acıktım yaa.tabiki yemeyeceğim bu saatte...neyse görüşürüz kızlar..
tartılmayın unutmayınnn
Canım benim zaten albümde vardı resmim ama seni çok merak ediyorum
yaa sende klomen tedavisiylemi hamile kaldınn ?? ben ilk defa yumoş varlıgından haberdarımm ve bende çok heycan yaptıı...çatladımıı çatlıcakmıı...diyedüşünmektnnn...inşallah nasibimde vardır bu ayyy....kist oluşmazz inşallahhh...
Rabbim inşallah şu mübarek gecenin ve yarınki mübarek günün yüzü suyu hürmetine o çok istediğin mucizeyi nasip edecektir ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Bütün dualarım seninle
çokk sağoll cecommmmmm...et dua çok et hemdee...kendimi kaptırmayayım diyorum ama bi anda hayaller içindeyimmm...15 gün sonra ya adet olucamm yada bebek gelecekk...bu 15 gün nasıl geçer bilmemm..
şimdiden eşime nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorumm...pek sürpsiz olmayacakk ama..kendimi takipte olucamm gerkirse gizliden yapıcam tahlili ve ona adet oldum dicemm...sabrede bilirsem sonra sürprizzzzzzzz.....ayyyyyyyy işte hep böle hayallere dalıyorummm...
olurda ben nasıl resim koyuluyor bilmiyorum, önce onu öğrenmem lazım bende sizi görmek isterim..kızlarrrrr...yağmurluuu istanbuldakilerr buluşalım dedi yaaa..buluşamıyoruz ama bari tanışalımm yaaa...aklıma bi fikir geldii...(eşim duysa bu fikri öldürür benii))
neyse diyorumki..burda bigün ve saat belirtelimm..o anda albüme resimlerimizi ekleyelim..bi kaç dakikalıgınaa..ve tanışalımm..sonra kaldıralımm resimlerii..eşimm izin vermiyor o yüzden devamlı yüklü tutamam bi süre koyar kaldırırım eşimden gizli..sizde okey derseniz bi gün ve saat belirleyelimm :) :)
bencede erken saat olması daha iyi, sonra biyerlere kaçarız evde olmayız falan.Süper fikir canım en azından bizde seni görmüş oluruz
Gün ve saati belirleyinde bende burada olayım ama mimkinse sabah erken bir saat olsun malum anama gidiyorum öğlenleri çoğu zaman
çokk sağoll cecommmmmm...et dua çok et hemdee...kendimi kaptırmayayım diyorum ama bi anda hayaller içindeyimmm...15 gün sonra ya adet olucamm yada bebek gelecekk...bu 15 gün nasıl geçer bilmemm..
şimdiden eşime nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorumm...pek sürpsiz olmayacakk ama..kendimi takipte olucamm gerkirse gizliden yapıcam tahlili ve ona adet oldum dicemm...sabrede bilirsem sonra sürprizzzzzzzz.....ayyyyyyyy işte hep böle hayallere dalıyorummm...
innşallah canım inşallah, bu süreçte bol bol çalış ve bol bol dua et, inşallah bu sefer Rabbim seni kapısından boş çevirmez.yaa sende klomen tedavisiylemi hamile kaldınn ?? ben ilk defa yumoş varlıgından haberdarımm ve bende çok heycan yaptıı...çatladımıı çatlıcakmıı...diyedüşünmektnnn...inşallah nasibimde vardır bu ayyy....kist oluşmazz inşallahhh...
kızz sen benii görmedinmii gördünn yaaaaaa....yoksa unuttunmuuuuuuuuu du bakalım kızlar okey verirse tekrardan tanışalımmm :)