Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

tamam canımm...hergün yazmak zorunda değilsinn...biz yani ben diyimm motivasyonum düşmesin diye hergün yazıyorumm yoksaçabuk pes ediyorumm....

tamam canımm...hergün yazmak zorunda değilsinn...biz yani ben diyimm motivasyonum düşmesin diye hergün yazıyorumm yoksaçabuk pes ediyorumm....

pes etmememiz gerekiyor, birbirimize destek olmamiz gerekiyor, benim hic cocugum yok ve cocuklara deli oluyorum, cocuk sahibi olmayi cok istiyoruz. son carem kilo.. bunuda yapip kurtulmak istiyorum artik... allah hepimizin yardimcisi olsun.. listeye baktimda herkezle ayni kilodayim neredeyse.. waw sen kendine hangi kiloyu hedef aldin.. yani kac kilo vermen gerekecek..

Evet kızlar haklisiniz :)) ama ilk girdigim dr glifor super etki yapmis dedi çok güzel bir yumurtan var dedi hic bahsetmedi kist olusmndan hmn igneni vurul.dedi )kafami hic takmicam bugün gece ilk ilskiyi dusunuyorum kizlar sonrada 36saat snra diye dusunuyorum yaa kendi drum o kadar iyi ki gencsiniz ne 24saati bekliyorsnz iliskye girin iste dio :)))

druna katılıyorumm..hiç bekleme..36 saat sonra yine denee...boşdurma anacım yanii :) :)hadi bakalımm hayırlısıı....

yaa canımm ben 75 olmak istiyorumm...bende 4 yıllık evlilyim ve bende çok istiyorumm bebeği...burdaki bi çok arkadaşımızda istiyor..3 yıl önce gittim dr 103 kiloydum..klomen kullandı 4 ay...oladıı..sonra kilo ver dedi..birasda alşamadım bu tedavi şekline bitürlü..3 yıldır da kendi haline bıraktım ama baktım olmuyor..önümüzdeki ay adet olduğumda bende gidicem inş dra..şuan 82 yim..bakalımm inebildiğim kadar inmek istiyorum bide hamilelik olursa ice kilo alırım...

sen nekadarlık evlisin canımm??hangi şehirdesinn??ne kadardır tedavi görüyorsunn...ben dr da bulamadım kendime güveneceğim böle salladım iştee..

cnm biz bulgaristandayiz.. burada yasiyoruz ve calisiyoruz.. biz evleneli dun tam 4 sene oldu.. ilk 1.5 yil korundum ben.. daha sonra denedik olmadi. gecen yil ekim de ilk tup bebegimizi yaptik tutmadi. sonra bekledim bu sene nisanda dondurulmus embriyolarimla tekrar denedik ama tutmadi maalesef.. her gittigim doktor kilo dedi ama ben bir duzene giripte kilomu veremedim maalesef.. psikolojik belkide.. yememem gerek dedikce yiyesim geliuyordu... ama 2. denemedede negatifi alinca canima tak etti artik..
yasin kacti ? yas cok onemli bu tur tedavilerde.. kesinlikle 35 yasini gecmeden tedavi olmak gerekiyor.. sen hangi sehirdesin ??

benn istanbuldayımm canımmm...bencede canımm sen önce biraz kilo verr sonra devam et tedaviyee...tüp bebekten önce klomen yada aşılama tedavisi denedinmi ???bide glukofen içiyormusunn??? bu arada ben 26 yaşındayımm...

Arkadaşım burda tanıştığım insanlara bakıyorum... Evet takipteyim ama ben sevdiğim insanları, gönlü güzel insanları takip ederim. Ben başka yerlerede bakıyorum ama sizleri tanıyınca sizlerle ilgili şeyleri okumak hoşuma gidiyor. Hiç muhabbetimin olmadığı kişileri takipte etmiyorum açıkçası. Birde sizlere bişey yazınca ilgileniyorsunuz. İnsan ilgilendiği, ilgilenildiği kişilerle muhabbeti seviyor... Ve sen gönlü güzel arkadaşım Rabbim bütün güzel dualarını kabul etsin. En çok istediğin şeyi hakkına hayırlı etsin...

kızlarrr yaa öğlen yemeğimi yedim 2 saat olmak üzere.....ama bi sorunumm varrrr....karnımm tok ama fecii bi şekildee tatlı istiyor canımm...çikolataa veya kek ikiside var mutfakta ve resmenn kendimle savaşıyorumm..ağzımm öyle acayipkiii..canımm çekiyor resmenn...inşallah bişi kaçırmamm...

öğle yemeğim...

yarım elma+ 2 bardak su
2 kaşık et kavurma biberli ve domatesli..
salata...
acık yoğurt
1 dilim ekmek...

canim arkadasim cok tesekkur ederim.. foruma yazdiklarini yeni okudum ve sana cevap yazdim birdaha senden oyle kotu cunlelerde duymak istemiyorum.. sana bol bol dua ediyorum... ben saka olarak yolladim sana mesaj.. birbirimizle ilgilenecegiz tabiki.. biz insaniz. hepimizin derdi ayni.. ama senden bir ricam var.. toparlan.. silkelen.. kendine gel biraz.. hadi bakalim..

hayir canim biz direkt tup bebekten basladik ve klomen kullanmadim.. pkolu hastalarda kullanilirmis ama bana doktorum bunu hic soylememisti.. 2. negatifimi aldigimda o hirsla baska bir tup bebek merkezine gittim, baska bir doktorla gorustum ve o bayan doktor bahsetti bana klomen isimli ilactan. daha oncede hic duymamistim maalesef.. 3 ay kilo ver biraz.. gel klomene baslayalim 3 ay klomen kullan eger olmazsa bebek yine tup bebek deneriz dedi..sanirim o gun doktor acidi halime.. aglamaktan gozlerim sismisti cunku.. zaten o hirsla gittim baska doktorla gorusmeye

Son düzenleme:

Gayet iyi menülerin canım, aynen devam :13: Bak şöyle bir şey önereyim sana tatlı krizlerinde, ben de böyle yapıyorum. Baktın dayanamıyorsun, şu meyveli probiyotik yoğurtlar var ya, onlardan al eve, krizin tuttuğu zaman bir kutu tüket, krizi bastırmaya yardımcı oluyor, hem de bağırsaktaki florayı destekliyor, iki açıdan da iyi yani. Evde mutlaka bulunduruyorum ben. Benim de bazen fena tutuyor acaba bulabilir miyim çikolata ya da onun yerine geçecek bir şey diye mutfağı talan ediyorum

Son düzenleme:

iştee sinir oluyorumm böylee oluncaa neden direk tüp bebekten başlattıkii...bende böle dr dan çektim..banada 4 ay klomen içirdi takip etmedi ne nedir bilemedim hiç..şimdide dr arayışındayımm...hakkında hayırlısı olsun canım üzülmee...bide glukofen içiyormusunn..bak oda çokk önemlii...muhakkak onuda içmeye başlaa içmiyorsan ..

sorma kızz yaaa...o kriz anını bende anlatamamm..kendimi kitledim mutfaga gitmiyorumm...bitane medine hurması attımm ağzıma acıkk duruldummmyaww yiyemiyorum o meyveli yoğurdu midem kalkıyorr..bi onu bide soğuk sütü içebilmeyi çok isterdim ama olmuyorr..yapamıyorummm

waww
canımmmm bugün muhteşem haber aldığın anı düşünnnn lütfenn...
hemen o mutluluğu tekrar yaşaa ne güzel sevindin bizimle paylaştın
seninle gurur duyuyorumm...
varsa çilek at bitane ağzınaa....
ya o cıss değildir di mii...
yada kakaoo acı ama bitter diye düşünn lütfenn...

Hoşgeldin arkdaşımm maşallah kilo vermeye başlamışsın bile...
devamı da gelecek ve bebişlerin de olacak inşallah canım benim hep aynı sorunlarla uğraşıyoruz ....
elbet bizim içinde bir zamanı vardır anne olmanın yani inşallahhhhh
kilolardan kurtulalım bebişler doğduktan sonraa daha güzel anneler olalımm :)

ayyyy geçtiii birazz ama fecii bi andıı yaaa :) :) kendimi bağımlılarrr gibi hissetiim ve direk buraya geldimm...bi dene medine hurmsı attım ağzımaa...gelecekk cumaya dahada sevinicezz inşallahh...partii yapıcazz burdaa partiiiiii...kilocukları vericezz inşallah hepimizzz...

Bu bende sürekli oluyor hele dün kandildi bizim burada kandil için ikramlar yapılır sevdiklerine , komşulara...
hatta bende yaptım da çalışınca 1 gün önceden yapmıştım 2 çatal ile durdum
şerbetine tarçın karanfil kaynattım güyaa vicdan azabı olmasın diye...
dünde gelen helvadan 2 çatal...
ee bak tartı o bitter çikolatalara ve bu tatlılara dayanamadı...
bugün yine tuttu ya gittim çilek attım ağzıma minik minik ezdim damakta sonra kakao yani seni çok iyi anlıyorummmmm
acıktım yemek pişiyorrr...

5 kaşık pilav ; 3 kaşık kavrulmuş et ;yağsız tuzsuz sirkeli salata....

bimden baskül aldım ya indirimdeydi :=) daha dikkatli olurum bu şeker ilacınıda alıyorum artık krizim olmaz sanırsam...

inşallah sevineceğiz arkadaşımmm sizlerle paylaştıkça daha iyi hissediyorum...
sizi seviyorummm... :13:

canımm bizde senii seviyoruzzz...bende aynen paylaşın ca yemiyorumm çünkü buraya yazınca çekiniyorum sizdenn..eşime bile diyorum yemiyim kızlar beni mahfederr....

akşam yemeği güzell..ama ekmek sakın yeme çünkü pilav var hemde 5 kaşık..senin yerinde olsam pilavı 3 kaşığa indirir yoğurt eklerdim daha uzun süre tok tutar...

basküll iyiki almışsınn bence bizim gibilerin evinde başköşede olmalı çook önemliii....hadi bakalımm cumaya kadarr büyük çaba harcayalımm..inş sonuç güzel olurr..dr a başlamadan 80 yada 79 olmakk istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaa
...

Evet kızlar haklsnz bol bol calisalim haftasonuda geldi ztn izinliyiz :)) hakkmzda hayrlisi insallah bu aydan cok coook umutluyumm

Evet kızlar haklsnz bol bol calisalim haftasonuda geldi ztn izinliyiz :)) hakkmzda hayrlisi insallah bu aydan cok coook umutluyumm

Hadi gayret canım Haftasonunu iyi değerlendirin

Ben de tartı aldım mediamarkt tan, kadranlı baya ucuza denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…