• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

evettt kızlarrr...şişkolarrrrr....ben kahvaltımıı yaptımm....ben şişkooolar deyince üstüne alınıpp bana kızann varmııı ?????

kahvaltı...

2 bardak su...
1 kaşık lor...
2 zeytin..
2 dilim ekmek tam buğday..
1 domates..+ 1 salatalık...

Evet, kesinlikle bu hastalıkta kilo kontrolü çok önemli kilo aldıkça tablo ağırlaşmaya başlıyor, bir de mutlaka kan tahlili yaptır, özellikle tiroid hormonlarına ve insülin hormonlarına rutin olarak bakılmalı. PKOS için kan testi istedi mi? İstediyse nasılsa bakılan hormonların isimlerini biliyorsun artık (kıh kıh kıh) kan testi yaptırırken onlara da bakmalarını iste canım.

Canım benim kan tahlililde belli oldu :34: Ne kadar tahlil varsa yaptırmıştı doktorum :1:

kızlarrrrrrrrrrrrr veeee bende tartıldımm şuannn....açıklıyorummmmmmmmmmmm......pazartesii başladığımız diyette ve bugünnnn....

kilo bildirimi:::

gecen hafta...83.3

bu hafta.......82.3

spor :(:( yok daha maleseff.
.

kızlarr vallaha gözlerime inanamadımm..tartıyı ayarlıyorum kendi kendime konuşuyorum bidee...nolur aynı çıkma 82.7 razıyım gerçekten diye tartıyla konuştumm bayaaa:9::9::9::9: ayy biri görse deli derr...ve çıktım direkkk hemde 82.3 çıktıı..bidaha çıktım bidaha bidaha :):) yaa belki 1 kilo bişi değill ama benim için çokk şeyy..kırmam lazımm bu takılmışlığııı...

ben yine çokk kötüü çoşkuyaa geldimm sonn gazz devammmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10: şincik kalkımm kahvaltımı hazorlıyım geliyorumm..

Süpersin canım yaa maşallah :nazar:

evettt kızlarrr...şişkolarrrrr....ben kahvaltımıı yaptımm....ben şişkooolar deyince üstüne alınıpp bana kızann varmııı ?????

kahvaltı...

2 bardak su...
1 kaşık lor...
2 zeytin..

Yok valla ben alınmam :1: inşallah fıstıklar diye seslendiğimiz günleride göreceğiz :34:
Bu arada kahvaltın harika :34:

şşşşş abartmayalımm içmeyenlerinn gözü korkmasınnn:1::1::1::1:içinn kuzularr için çok faydası varr......(ayy kendimi glukofenin reklamında gibi hissettimm:9::9::9:)

Bana daha başlanmadı bu ilaç, sevgili doktorum kesin sonuç göremedi de azıcık :27: Muhtemelen haftaya tahlillerden sonra verir diye düşünüyorum. Gerçi korkacak bir şey yok herkeste olacak diye bir şart yok değil mi :D Zaten bazı durumlar için dedim ben de, arkadaşımız da kafasına göre doz almasın diye sormuştum aslında.

Kizlar gliforu kullanin bende cok tedrgindum başta şimdi alıştım bütün yan etkisi gecti. Kizlar randevuma az kaldi :(dün gece herkese dua ettim rabbim ins dilek kapilarini acik tutmusyur dualarimi kabul eylemistir :)) ins güz
el sonuçla gelirim

Zaten zamanla geçiyor ya bünye alışacak nasılsa, eli mahkum :D İnşallah güzel sonuşlar almışsındır :D

kahvaltı...

2 bardak su...
1 kaşık lor...
2 zeytin..

Malumu ilan ediyoruz nasılsa, no problem :D Amaa çıtırrr olucaz sonuçta bu geçici bir dönem :34: Kahvaltın da güzelmiş, ben de hemen hemen böyle bir kahvaltı yaptım da acıkmaya başladım şimdi, bir mutfağı karıştırayım bakalım ne var :D

Canım benim kan tahlililde belli oldu :34: Ne kadar tahlil varsa yaptırmıştı doktorum :1:

Yok valla ben alınmam :1: inşallah fıstıklar diye seslendiğimiz günleride göreceğiz :34:

Bundan sonra takip etmek kolay olur bizim için de arkadaş için de, benim de bir ay sonra kontrolüm var, bakalım ne diyecekler :D DÜnyanın testi yapıldı aynen :D Doktora kolumun altında şu kendiliğinden poşet dosyalı olan dosyalar var ya, onunla gidiyorum :D

onadaa azz kaldıı cecomm.....diğer sayfaya yazdımm pek kimse tınlamadıı....cecomm 3 sene olacak neredeysee seni tanıyalıı kızz hiç merak etmedinmii benii ..ben bi tanıdık olur diye eklemiyrdum resim albüme bakk tanışalımm seninle yolda bigün karşılaşırsakk yan yana geçip gitmeyizz bunca paylaşımdan sonraa :) (tebi eşimden gizli yaptım bu işii ) :)

Bana daha başlanmadı bu ilaç, sevgili doktorum kesin sonuç göremedi de azıcık :27: Muhtemelen haftaya tahlillerden sonra verir diye düşünüyorum. Gerçi korkacak bir şey yok herkeste olacak diye bir şart yok değil mi :D Zaten bazı durumlar için dedim ben de, arkadaşımız da kafasına göre doz almasın diye sormuştum aslında.

Malumu ilan ediyoruz nasılsa, no problem :D Amaa çıtırrr olucaz sonuçta bu geçici bir dönem :34: Kahvaltın da güzelmiş, ben de hemen hemen böyle bir kahvaltı yaptım da acıkmaya başladım şimdi, bir mutfağı karıştırayım bakalım ne var :D
:D
kızz şaka yaptımm ne açıklama yapıyonn bidee..alla allaaa.....yaa ben hiç sevmem şişko lafınıdaa..bizi birazz aşka getirsinn çoşkuu katsınn diye öyle yazıyorumm tebikide en kısa zamanda fıstık olucazz fıstıkk...

kızlarrrrrrrrrrrrr veeee bende tartıldımm şuannn....açıklıyorummmmmmmmmmmm......pazartesii başladığımız diyette ve bugünnnn....

kilo bildirimi:::

gecen hafta...83.3

bu hafta.......82.3

spor :(:( yok daha maleseff.
.

kızlarr vallaha gözlerime inanamadımm..tartıyı ayarlıyorum kendi kendime konuşuyorum bidee...nolur aynı çıkma 82.7 razıyım gerçekten diye tartıyla konuştumm bayaaa:9::9::9::9: ayy biri görse deli derr...ve çıktım direkkk hemde 82.3 çıktıı..bidaha çıktım bidaha bidaha :):) yaa belki 1 kilo bişi değill ama benim için çokk şeyy..kırmam lazımm bu takılmışlığııı...

ben yine çokk kötüü çoşkuyaa geldimm sonn gazz devammmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10: şincik kalkımm kahvaltımı hazorlıyım geliyorumm..

süper ya..5 günde 1 kg..tebrikleeerrrr....:46:

kızlarrr merhaba ben hem pkolu hem de kiloluyummm:30::30::30:
26yasında 97kg. yum.

pkoya rağmen hamile kalabilmiştim ama kızımı erken doğumda kaybettim:((

WAW hayırlı olsun arkadaşım topicin..

26yasında 97kg. yum.

sağolll guzummm...inşallah yeniden hamile kalacaksınn...ve o acıların hepsii gölgede kalacakkk...:38::38::38::38:

26yasında 97kg. yum.

Başın sağolsun canım... İnşallah tekrar bebeğin olur. Gel sen de bize :D Hem destek oluyoruz hem birbirimizi gazlıyoruz :13:

şşşşş abartmayalımm içmeyenlerinn gözü korkmasınnn:1::1::1::1:içinn kuzularr için çok faydası varr......(ayy kendimi glukofenin reklamında gibi hissettimm:9::9::9:)

hadi canımm güzell haberlerle bekliyoruzz seniii bekletme bizii...kaliteli kaliteli yumoşlarınnn vardırr inaşallahhh...

Evet kızlar dr fan geldim .1 tane ,24mm boyutunda yumurtam var mis dr catlatma ignesi ve gün aşırı ilişki önerdi. Kendi drum izinde olduğu için beni bu dra yonlenfrdi sindi drumu aradım görüştük 24mm cikan yumurta kiste dönüşmüştür muhtemelen dedi :( yine de bilemem dedi iğneyi vurdur 36 saat snra ilişki dedi biraz kafam karısti

850 lik mi reçete edildi sana? Bazen doktorlar ilk hafta yarım için sonra tam ilaç alın diyorlar vücut daha kolay alışsın diye, malum bulantı ishal bir yığın yanetki yapıyor ilk hafta.

tüm tahlillerimi yaptırdım sonrada ilacımı aldım :( kimse yazmaya taraftar değildi...

teşekkür ederim EgeDenizi tavsiyeni dikakte alacağım

Evet kızlar dr fan geldim .1 tane ,24mm boyutunda yumurtam var mis dr catlatma ignesi ve gün aşırı ilişki önerdi. Kendi drum izinde olduğu için beni bu dra yonlenfrdi sindi drumu aradım görüştük 24mm cikan yumurta kiste dönüşmüştür muhtemelen dedi :( yine de bilemem dedi iğneyi vurdur 36 saat snra ilişki dedi biraz kafam karısti

İyi düşün iyi olsun canım ya. Sen doktorun dediği gibi vur iğneni, zamanı dolunca da yaşayın ilişkiyi... Belki de değildir normal yumurtadır...

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]97,5kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[/table]

ben sizin dediğiniz zaman gittim bu sizin hatanız deseydinn...daha önce çağırmalıydı seni..18 mm de yada 20 de vuruyorlar çatlama iğnasinii...

sen hiçç takma kafana ne güzell bak yumurtlamışsınn ve gelişmiş yumurtann..allah ne yazdıysa o olurr...nasibinde varsa çatlarr ve bebişin olurr...sen iğneni hemen vurul ve başla çalışmalara ..hadi bakalımm valla ben sevindim gelişen yumurtan var en azından sende sevin morel bozmaa..morelinde çok etkisi varr...

ben sizin dediğiniz zaman gittim bu sizin hatanız deseydinn...daha önce çağırmalıydı seni..18 mm de yada 20 de vuruyorlar çatlama iğnasinii...

sen hiçç takma kafana ne güzell bak yumurtlamışsınn ve gelişmiş yumurtann..allah ne yazdıysa o olurr...nasibinde varsa çatlarr ve bebişin olurr...sen iğneni hemen vurul ve başla çalışmalara ..hadi bakalımm valla ben sevindim gelişen yumurtan var en azından sende sevin morel bozmaa..morelinde çok etkisi varr...

Aynı fikirdeyim. Hiç üzülme canım, vurdur iğneyi başla çalışmaya :34: Yumurtanın gelişmiş olması bile iyi haber sonuçta bakarsın :49: haberiyle gelirsin

merhaba arkadaslar.
oncelikle kendimi tanitmakla baslayayim. ben 32 yasinda suan 93 kilo olan bir bayanim ve pko hastaligim var. 2012 ekim ayinda ve 2013 nisan ayinda tup bebek denemelerim oldu, embriyolarim kaliteli olmasina ragmen tutmadi bebeklerimiz. doktor bende cok sasirdim nasil tutmaz dedi durdu.. sonuc olarak kilonu ver gel dedi dr. bende 15 gundur diyet yapmaya calisiyorum. 96 kilo ile basladim diyet seruvenime, suan 93 kilodayim. umarim yakin zamanda kilolarimi insallah sizlerinde yardimiyla destegiyle veririm.
Benide araniza alirmisiniz..

merhaba arkadaslar.
oncelikle kendimi tanitmakla baslayayim. ben 32 yasinda suan 93 kilo olan bir bayanim ve pko hastaligim var. 2012 ekim ayinda ve 2013 nisan ayinda tup bebek denemelerim oldu, embriyolarim kaliteli olmasina ragmen tutmadi bebeklerimiz. doktor bende cok sasirdim nasil tutmaz dedi durdu.. sonuc olarak kilonu ver gel dedi dr. bende 15 gundur diyet yapmaya calisiyorum. 96 kilo ile basladim diyet seruvenime, suan 93 kilodayim. umarim yakin zamanda kilolarimi insallah sizlerinde yardimiyla destegiyle veririm.
Benide araniza alirmisiniz..

aldıkk bile şekerimmm...hoşgeldinnn diyetinde başarılarrr....tam üzerine bastın ayagını kaldır dicemm..çünküü hepimiz aynıı sorunlarla burdayızz...iğnalar..aşılamalar ve tüp bebeklerr...bizede dr lar git kilo ver gel dedii...biz bu sayfada toplandıkk ..şimdi paylaşıyoruz herşeyi diyeti...sporu ne yedik ne yemedikk..kaçamak yapanlarada kızıp utandırıryoruzzz...sen başlamışsınn zatenn..neler yapıyorsunn güzel kiloo vermişsinnn....inşallah hepimiz vericez kiloları ve alıcazz bebeklerimizii.....

şimdi sen takıl birazz sayfalara bakk...kafana yatarsaa kilo bildirimi yap listeye katılmak istiyorum de..ekliyimm...bizhergün sabah öğle akşam ne yedik yazıyoruzz...yaptığımız yanlışlıklarr varsaa uyarıp düzeltiyoruzz...birbirimize çoşku veriyoruzz..bak biz pazartesi başladık açtık bu sayfayı 1 kilo vermiişiz bile iyi geldi diyebilirimm...sonra cuma günleri sabah tartılıp bildiriyoruzz kim ne kadar vermiş görüyoruzz..böle işte...

aldıkk bile şekerimmm...hoşgeldinnn diyetinde başarılarrr....tam üzerine bastın ayagını kaldır dicemm..çünküü hepimiz aynıı sorunlarla burdayızz...iğnalar..aşılamalar ve tüp bebeklerr...bizede dr lar git kilo ver gel dedii...biz bu sayfada toplandıkk ..şimdi paylaşıyoruz herşeyi diyeti...sporu ne yedik ne yemedikk..kaçamak yapanlarada kızıp utandırıryoruzzz...sen başlamışsınn zatenn..neler yapıyorsunn güzel kiloo vermişsinnn....inşallah hepimiz vericez kiloları ve alıcazz bebeklerimizii.....

şimdi sen takıl birazz sayfalara bakk...kafana yatarsaa kilo bildirimi yap listeye katılmak istiyorum de..ekliyimm...bizhergün sabah öğle akşam ne yedik yazıyoruzz...yaptığımız yanlışlıklarr varsaa uyarıp düzeltiyoruzz...birbirimize çoşku veriyoruzz..bak biz pazartesi başladık açtık bu sayfayı 1 kilo vermiişiz bile iyi geldi diyebilirimm...sonra cuma günleri sabah tartılıp bildiriyoruzz kim ne kadar vermiş görüyoruzz..böle işte...

hergun yazamasamda bildirimlerimi yaparim firsat buldugumda.. malum is yasami... elimden geleni yapacagim. ve yakinda diyet listemide yazacagim sizlere. diyetisyene gittim ve liste verdi bana. onu paylasacagim. spor yapiyorum hergun.. detayli anlatacagim ilk firsatta..

yahuu 850 liğin nasini kırımm içicennn iç gitsinnn 1 kerede hiçbişi olmass merakk etmee...günlerr geçiyorrr...kiloo vermemizz lazımmmm....anammm.....ben sabah 1000 akşam 1000 içiyorummm...yaw etkiside mide bulantısı karın ağrısı 2 gün çek bitsin gitsinnn....

şirineee....bu haftakii son kaçamağınn olsunnnn.....helva nerden geldi sanaaa???öyle cızz şeylere eve girmicekk dedikk yaaa...hafta sonu kullanıcam ben bi kaçamk hakkımı...çünkü hafta sonları eşimle dışarda oluyorus genelde o zaman kullanıcam ohakkıı...senin bu haftaki çikolataa...helvaa..pidee...anammmm...hadi bakalımm bidahaki cumaya senden çookk daha güzel sonuçlar bekliyorum en az 1.5 kiloo...

yaa valla bende şaşırdımm ama inan böylee..ben düzenli yiyince veriyorumm...hatta yazdıklarıma bi baktımda..öğlenlere muhakkak et öğlen ve akşamada ekmek eklicemm...daha zonraya azaltacak bişi kalmamış listemdee...yanii bi listede yok şahsen yediklerimi yazıyorum yaa onlara liste diyorum..hadi bakalım haftayaa neler olacakk...

ayyy bacım Maşallah sen çok çok almışşsınnn 2 gün sürüyorsa iyimişşş ya çikolata krizlerim için şart bana.....
kendi kendime aldım ya ilacı ondan yan etkilerini okudum korkuyordum biraz
Maşallahh sana nazar bocukları kilocuklar tez gitsin senden de hepimizden de...
Sevgili Ceconun dediği Bime baktım dün bugünde bir baskül aldım :)) başucuma koyacağım en iyisi sanırım hehe geç. bile kaldım....
ekmek yemez oldum sabah kahvaltıları hariç ...
İnşallah haftaya 95 olacağım....

Back