Selamün Aleyküm
Herkese Günaydın ve hayırlı cumalar
Rabbim tüm dualarımızı şu mübarek günde kabul etsin...Aminnnn
Yarım saat evvel uyandım
aslında daha evel kalkıcaktım ama çok az daha uyuyayım dedim
Dün gece regl olduğum için çok sinir oldum ( ne güzel oturup kuran okuyacaktım
) hayır işin garibi bu sabah uyandım hala sökülememişim
yahu daha kiloluyken düzenli olurken iki aydır reglde düzensizlik demiyeyim de çok az oluyorum :26:
Kilomda değişiklik yok bu hafta ( 97.8 kg )
Sporumda 120 dk Regl şişliğinide hesaba katarsam sabit göründüğümde göre kilo vermişim diye düşünüyorum ama tartıda neyse o
Bugün kızkardeşim gelicek oturmaya o yüzden kahvaltımı edip biraz evi toparlayayım
küçük cimcime uyanında bir süpürgeyide tuttummu tamamdır
sana maşallahh diyorumm cecommm..maşallahhh...okadar yemek ve tatlı içinde iyi firenlemişsin kendiniii...anamm ben tutamam yaa kendimii...sen bozmamışsın bilem diyetii..tekrar maşallahh diyorumm....
pazar günü piknikk varmışşş şimdiden iyi eğlencelerr diliyorummm...çok güzel geçsin inşallahh.....akçay güzel biyer sakindee..inşallah allah gönlüne göre versin orda bahçeli güzel bi evin olur...zeytin ağaçların olurr..
valla insanlarr garip be cecomm...para garipbişi insanları böle değiştiriyor iştee..ortada ne kan bağı kalıyor nede başka bişii..baban içten içe ne üzülmüştürr onların hareketinee ne olursa olsun canı onlardaa...allah herkeze yaptığının düşündüğünün karşılığını versinn..ben hep öyle dua ediyorumm..çok güzel bi dua o..ne düşünüyorlarsa allah 2 katını versin iyiyse iyi kötüyse kötü...
amin diyorum evlatların için ettiğin duayaa..inşallah onlar büyürr evlenir..doğurur oooo sen annanee torunlarr damatlarrr koskoca bi aile olursunuzz bayramlar bütün güzel günler eğlenirsinizz...
ramazandada iştee..bende almamak için uğraşıcam galibaa...sahurdan korkum yokda iftarda netcem bilmiyorumm...eşimle anlaşma yapaacagım öyle düşünüyorum..iftarda sofra kurmucamm..ezan okununca bisuyarım elma yada hurmayla açalımm..bi namaz arası verelim sonra yavaş yavaş sofrayı kuralım sonrada yiyelimm..amaaa tabi şuan tok ve su içmiş halimle düşünüyorumm o anda ne oluruzz bilemiyorum..insan oruçluyken ay orda o vardı onuda getir..ay canım zeytinde çekmişti..ayy sıcacıkpideydii derkenn işte oan işin ucu kaçıyorr..bakalımm en az zararla atlatırız inşallah...
Canım güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim
Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda nasip eder cennet meyvesine kavuşmayı ...Aminnnnnnnnnnnnn
Ya dediğin gibi RAmazanda insan oda mı olsa buda mı olsa diye sofrayı donatıyor
Benim avantajım eşimin bir kaç senedir oruç tutmaması
adamcağız sağ olsun hamile kadınlardan beter aş eriyordu ramazanda oruçluyken
her gördüğünü canı çeker
Büyük kızda annemlerde olacağı içi bir ben oruçlu olacağım o yüzden bir çorba birde tek çeşit yemek yada sırf salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum senin dediğin gibi ufak bir mola vererek
Ramazanın ilk günü kesin bende fazla kaçırırım
çünkü eşim ilk gün iftar sofrasını hep kendi hazırlar ve öyle böyle hazırlık değil
dediğin gibi yok pidesi, yok ciğ köftesi, yok salatası, yok yemeği .... say say bitmez
ama sonraki günlerde yine ben hazırladığımdan sorun olmuyor senelerdir
valla ettim dua...yine edeyim burdadaa...yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahhh....hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun sonuççç...rabbim tatlı kılmış bu evlat sevgisini cennet meyvesi demişş...inşallah bizim evlerimizide en iyi zamanda hayırlı evlatlarla şenlendirir...yok hakkımızda hayırlı değilse ozamanda su serpsin yüreğimizee..evlatlarımız gelene kadar sabır versin yüreğimizee...
Aminnnnnnnnnnnnnnn diyorum o güzel duana
İnşallah RAbbim dualarımızı kabul ederde sizlerde Cennet meyvelerinizi en kısa zamanda kuçağınıza alırsınız...Aminnnnnnnnn
Eki Görüntüle 713862 hayırlı sabahlar hatunlar...
dün tahlil sonuçlarımı aldım..troid yüksek yine..kilo etkeni iki kardeş hormon bozuk bende..hipotroid ve pko..
glifor aldım ama başlamadım..haftasonu dışarıda olacağım..ilk günler beni yatırıyor evde olduğumda başlamalıyım..
k.baba anju olacak hastanede kalacak birsüre zaten stend takılı damarlar tıkalı..inşallah iyi olur..önümüzdeki günler onunla ilgileneceğiz..
Canım KPne çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda toparlanır
...Aminnn
Sende ilaçlarını bir müddet kullandıktan sonra tekrarlatırsın tahlillerini ve inşallah normal sonuçlar alırsın ...Aminnnn
Sana kolay gelsin şimdiden