- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
evettttt bayram üstüüü bi sarmaa krizi daha yaşandıı bizim evdeee...yazmazsammm çatlıcamm şimdii...dişlerimi sıkmaktann fenalıkk geldii etlerimi parçalıcamm şimdiiiiiiiiiiiiiiiii.............
yawww kv yaprak bulmuş nerden bulmuşsaa...sabah eşime demiş..yaprak çıkarttım buzlukdann ama belim ağrıyorr siz sararmısınız..komşularamı vereyim benim için sarsınlarr...eşim bana söyledi hiçses çıkarmadımm.. akşam yine kendi kendime dedimki yaw bırak sar gitsin millete gidip verecek millet evdekiler ne işe yarıyor dicek..dedim eşime git al gelll....saat 8 dii...içi hazırladım..başladım sarmayaaa...
eşimde geldi yardımaa...anamm eşim demezmi bunlar pişmicekmişş buzluga atacakmışşankaradaki abime gidince oraya gidecekmişşş... aynen böle oldumm derin bi nefes çektimmşeytan defolgit dedimm... neysee iyi göndersinde dedimm bidaha buzluga girerse yaprak bozulabilirr...oğluşu annesine sorduu oda iyi ssarın pişiririz kendinizede ayırın dedi..
sardımm..tencereye yerleştiriyorum...şu bildiğimiz karacanın en büyük derin teflon tencereyi doldurdum...en küçüğünede bize diye koydummm...neyse bitti herşeyy..eşim demezmii yaa bizimkindenn biraz daha koysanaa onun üstüneeee...........
allahhhhhhhhhhhhhhhhhh.......hiçç ses etmedenn..bizim tencerede olan 2 sırayıda tepeleme doldurdummmm...al bunu indir dedim aşagıda başka tencereye boşaltsın bunda pişmez bunarr...vayy ben yine yapmışmışım pisliğimiii...ne demişmiş ki 2 3 tane daha koy demişmiş...
beeee vijdansızz gece saat 12 olmuşşş...4 saat tir senin sarmanla ugraşıyorumm niyeeeeeeeeeeee...2 kişilerr..yarın dolduracakk oraya buraya dagıtacakk...alt kattaki salaklar sarar akıllılar yer diyen kaynıma yedirecekk...ayyyyyyy sinirimden ağlıcamm şimdiii...
yawwww sarmak iş değill..benim eşimin beni düşürdüğü durumm...ulan koca tencere sarmışımm oradaki 2 tanedemi gözünnnn....ama gel görki yine ben fitnelik yaptım olduu...
sinirimden ağlıyorumm yaaa...
Cecooom geçmiş olsunn küçük kuzuya üzüldüm ya vay Rabbimiz nazarlardan esirgesin
waww canım Allah kabul etsin hayrını boşver sen kim ne derse duyma inşallah Allah katında kabul olsun sakinleş canım
bende öyle bazen yaşıyorum böyle yapmaya çalışıyorum o bana kötülük etti ama ben ona Allah için iyilik yapacağım diyorum içimden Ayy iyiki inançlıyız yoksa hiç başedilecek mevzular değil bazı şeyler
Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar tüm sevdiklerimizle çok güzel bir şekilde yaşayabileceğimiz bir bayram olmasını temenni ediyorum bayramda az hamur işi çok protein alalım inşallah böylelikle en güzel şekilde geçsin bayramımız yani inşallah hayırlısıyla tatlıdan da uzak durarak