Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleykümmmmmmm :KK3:

Annemleri uğurlayıp anında kendimi yine buraya attım :KK1:
Allahtan akşam yemeğimde hazır :KK1: bir tek salata yapacağım :KK34:
Ohhhhhhh dünya varmış yaw bir kere de bir iki saat tembellik yapayım dimi ama :KK1:

Kızlar k.valtıdan sonra
Okulda sütle nesfit
Eve gelince galetayla bir kase yoğurt
Akşamda salata çorba var:KK16:

gel canım sanada yapayım
bende çok seviyorum balığı
tabiiki firinda yaptım
önce çorba sonrada salata bu akşam olsun yine yerim:KK56:
neyse bu akşam sadece çorba ve salata var:KK76:
sağol canım, benimde balık günüm pazar günleri...
pazar günü burda pazar kuruluyor, ordan alıp akşamına fırına atıyorum balıkları...:KK56::KK52:
Selamün Aleykümmmmmmm :KK3:

Annemleri uğurlayıp anında kendimi yine buraya attım :KK1:
Allahtan akşam yemeğimde hazır :KK1: bir tek salata yapacağım :KK34:
Ohhhhhhh dünya varmış yaw bir kere de bir iki saat tembellik yapayım dimi ama :KK1:
yap tabi yap beee, senin hakkındır, hiç oturduğun yokki maşallah... :nazar:
Kızlar k.valtıdan sonra
Okulda sütle nesfit

süpersin yaa, çok azimlisin maşallah...:nazar:
bende bugün mevlüte gitmiştim, dayadılar önüme etli pilavı yedim malesef:KK50::KK45: yemicem dedim ama kokusuna dayanamadım:KK14: bu akşam yemek yok bana o yüzden, bi meyve yerim tamam...
offf kendime çok kızıyorum nefsime hakim olamadım :18::KK20::KK14::KK45::26:

Kız okadar koşturmaya totoş kocaman ya :KK60: normalinde benim iyice bir deri bir kemik kalmış olmam lazımdı :KK1: tabi okadarınıda ben istemem :KK19: neyse bakalım belki annemin istanbula yerleşmesiyle benim kilolar daha çabuk gider :KK1: nasılsa rahat yok bana artık :KK1:

HAYIRLI CUMALAAAAR KIZLAR VE SİZE HAYIRLI SONUÇLANAN BİLDİRİMLEEERR....:21:

ŞİMDİ SİZE NASIL KİLO ALINIRI YAZACAĞIM..
AKŞAM ÇİKOLATA CİPS VE TOST YİYİN..(sadece dün yedim)

BEN 1 HAFTADIR YİYYORUM VE 2 KG ALDIM..NASIL BAŞARI AMA??
:KK37:
EŞİMDE KIZIYOR VERMEK İÇİN OKADAR ÇABALIYORSUN SONRA HOOP GERİ AL
OKADAR ÇABUK KİLO ALIYORUMKİ..YİYİP ALMAYANLARI GÖRÜNCE DELİRİYORUM..
BAYRAM SONRASINA BIRAKTIM KENDİMİ..
SPOR AYAKKABILARIMI BİLE SİFTAH YAPMADIM..
BAYRAM SONRASI DÜZENLİ YÜRÜYÜŞ VE BESLENMEYE BAŞLAYACAĞIM İNŞ.
:KK16:
HEM DE DERS ÇALIŞMAYA BAŞLAMAM LAZIM..
6 LARI GÖRECEĞİM...EŞİM SABAH DALGA GEÇTİ RESMEN..SİNİR OLDUMMMM
:KK47:

76.4 KG YUMMM
:KK43:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Az daha bugün Cuma olduğunu unutup kendimi annemlerin evine atıyordum :KK1:
Kahvaltıya beni bekliyor hatun :KK1: ondan sonrada hemen baklava faslına girişeceğiz :KK34:

Fazla uzatmadan bildirimimide yapıp kaçıyorum ;

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Fark ; 0 ( bunada şükür çünki bir kaç güne kadar regl olmam gerekiyordu ama hala yok birşey :26: )

Spor; 45 dakika yüzme ( 1 gün ), 2 saat yürüyüş

günaydın kızlar, hayırlı cumalar....
bu hafta yaptığım bir kaç kaçamağa rağmen 65.5 olmuşummmm :KK76::KK52::21::21::21:
emeklerim boşa gitmiyor çok mutluyum ama bencede asıl başarı bu verilen kiloları geri almamak.
almak vermekten hızlı oluyor çünkü...:18:

sağol canım, benimde balık günüm pazar günleri...
pazar günü burda pazar kuruluyor, ordan alıp akşamına fırına atıyorum balıkları...:KK56::KK52:

süpersin yaa, çok azimlisin maşallah...:nazar:
bende bugün mevlüte gitmiştim, dayadılar önüme etli pilavı yedim malesef:KK50::KK45: yemicem dedim ama kokusuna dayanamadım:KK14: bu akşam yemek yok bana o yüzden, bi meyve yerim tamam...
offf kendime çok kızıyorum nefsime hakim olamadım :18::KK20::KK14::KK45::26:

karadenizz mah.sindeki pazaradanmıı :) :) bende pazarları anneme geçiyorumm ordaki pazardan alıp yapıyoruzz :) :) onlarında pazar günü baık günüü :) :)

canım bişi olmas acık pilavdann...erimiştirr oo...

Kızlar k.valtıdan sonra
Okulda sütle nesfit

sana maşallahh diyorumm..azmine hayranımm..aynenn devammm...kilo bildirimini merak ediyormm...

HAYIRLI CUMALAAAAR KIZLAR VE SİZE HAYIRLI SONUÇLANAN BİLDİRİMLEEERR....:21:

ŞİMDİ SİZE NASIL KİLO ALINIRI YAZACAĞIM..
AKŞAM ÇİKOLATA CİPS VE TOST YİYİN..(sadece dün yedim)

BEN 1 HAFTADIR YİYYORUM VE 2 KG ALDIM..NASIL BAŞARI AMA??
:KK37:
EŞİMDE KIZIYOR VERMEK İÇİN OKADAR ÇABALIYORSUN SONRA HOOP GERİ AL
OKADAR ÇABUK KİLO ALIYORUMKİ..YİYİP ALMAYANLARI GÖRÜNCE DELİRİYORUM..
BAYRAM SONRASINA BIRAKTIM KENDİMİ..
SPOR AYAKKABILARIMI BİLE SİFTAH YAPMADIM..
BAYRAM SONRASI DÜZENLİ YÜRÜYÜŞ VE BESLENMEYE BAŞLAYACAĞIM İNŞ.
:KK16:
HEM DE DERS ÇALIŞMAYA BAŞLAMAM LAZIM..
6 LARI GÖRECEĞİM...EŞİM SABAH DALGA GEÇTİ RESMEN..SİNİR OLDUMMMM
:KK47:

76.4 KG YUMMM

aynenn yaaa..gram gram veriyorumm...1 haftada bende 2 3 kilo alabiliyorum hatta daha fazlasıda olabilirr...millett 2 aydır yiyorum tıka basa 1.5 kilo almışımm diyorr bölee şaşırıpp kalıyorumm:KK53::KK53::KK53::KK53:

acayiplik bende sanırımm...bende bayramdan sonraya başlıcamm daha azimli tabi o zamana kaç kilo olurum bilmiyorumm..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Az daha bugün Cuma olduğunu unutup kendimi annemlerin evine atıyordum :KK1:
Kahvaltıya beni bekliyor hatun :KK1: ondan sonrada hemen baklava faslına girişeceğiz :KK34:

Fazla uzatmadan bildirimimide yapıp kaçıyorum ;

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Fark ; 0 ( bunada şükür çünki bir kaç güne kadar regl olmam gerekiyordu ama hala yok birşey :26: )

Spor; 45 dakika yüzme ( 1 gün ), 2 saat yürüyüş

bence aynı kalabilmektee bi marifettt...ben artık aynı kaldığımdada sevinicemmm...o yüzden hiç dertetmee...ayyyyyy baklava demişsinnn...bende severim ama hiç yapmadım daha..annemlerr 10 ar onar açar 60 kat..oda harika olurr...bizim kv de ince oklavası var.açtıktan sonra ceviz serpip iince oklavaya sarıp büzüyor dilimdilim kesip tepsiye diziyorr oda harika oluyorr kıtırr kıtırr..ayy canım çektii..ona şerbet dökmedende yenebilir yanii..

günaydın kızlar, hayırlı cumalar....
bu hafta yaptığım bir kaç kaçamağa rağmen 65.5 olmuşummmm :KK76::KK52::21::21::21:
emeklerim boşa gitmiyor çok mutluyum ama bencede asıl başarı bu verilen kiloları geri almamak.
almak vermekten hızlı oluyor çünkü...:18:

canımm harikasınn bu haftaa farkk baya varr..aynen devamett bu sefer geri almayacaksınn inşallahh...

slmm kızzlarrr ben geldimm..kaç gündür giremiyorumm...nedennn :) :) eşimle bi kaçamak yaptık yalovaya geldik armutlu ya...o yanımda devamlı giremedim pek nete her dakkka doluu..ya denizdeyiz yadışardaa eve gelincede pertim çıkıyorr...erkek kardeşlerimi çağırdık bugünde dahada eğlenceliii..

sabah bi deniz sefası yaptık..şimdi eve geldik onlar cuma ya gittiler bende size geldim hemenn...bu cuma beni izinli sayınn cünkü burda yemenin içmenin hadddi hesabı yok..yarın dönücezz..tartı ne gösterir bilmiyorumm...

hava serinde ama 3 gündür şansımıza harika...bugün 28 derecee su hafif serin ama girince alışıyor insann..ayy feci hamlaşmışımm her erim ağrıdıı...cecommm sen ne güzel gidiyorsun yüzüyorsun hiç bırakma vallaaa...

kızlarrrr herkez bildirim yapmamış ama yapanlarla listeyi ekleyeyimm...

öpüyorum hepiniziiiiiii:KK54::KK54::KK54:

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform686765,5
71tuğba73,772
73,6kgyağmurlu73,673,6
82kgeranisa74,675,576,4
83.3kgwaw77,777,7izinli
94,7berceste94,793,2
97,5ceco34104,9104,2104,2
100kgşipşirine9494
99kgaykurt96,295,6

zeynelimmmmmmmmm....ne alemdesizz kuzummmm...ne zamann belli olacakkk yaaaa...senin müzjdenii bekliyoruzzzzz....adet güün ne zamann..öncesi yaptıramıyormuyuzz tahlilll... hakkında hayırlısı ne ise o olsunnnnnn:KK54::KK54::KK54:

evet topik çok boş, bayram telaşı heralde kimse uğrayamıyor. iyi bak ne güzel gidiyor kilolar, her giden kilo bizi bebişimize yaklaştırcak inşallah. sen hala beklemedesin dimi :18: hayırlısı olsun...
bu arada başın sağolsun....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Sabah yine erkenden uyandım işlere giriştim direk :KK34:
Bugün evdeyim diye sevinirken annem ve kız kardeşim öğlende bana geleceklerini dün müjdelediler :KK1: ulen ne güzel yayılıp keyif yapacaktım dedim nasıl gülüyorlar biz yabancı değiliz uzannnnnnnnn diye :KK1:
Her yerimi bitirdim de bizimkiler gelmeden az keyif yapayım dedim :KK34:

Yarında yine gündem belli ; Annemle birlikte baklava yapacağız :KK56: tabi ben ancak bir iki tane yerim :KK34: zaten gelen misafirler için asıl yapım sebebi :KK1:
Anammmmmmm bayramada az kaldı yaaaaaa laaaaaaa :KK1:

Canım ümitsizliğe kapılma bakarsın daha güzel kilo verirsin :KK34: dışardan sipariş veriyorsanız ızgara et yada tavuk tercih et yanına bol salata ve ayran :KK34: yada döner ekmekte söyleseniz sen sadece içini ye :KK34:
Aslında evdende birşeyler hazırlayabilirsin mesela pazar gününden zeytinyağlı birşeyler yaparsan yanında götürüp yoğurtla yiyebilirsin :KK34: akşamda çok geç geliyorsanız hemen ya bir salata yada cacık yapıp aç yatmamış olursun :KK34:

:KK9::KK9::KK9: 102yi görmene sevindim ama yediklerin hiçççççççç iyi olmamış bence o neticenin üzerine :KK20:
Çok çok acıkırsan dışarda bakkaldan cubuk kraker al hem mide bulantını alır hemde daha az zararlı ( tabi tuzu fazlaysa üzerinden ufalayarak ayır :KK34: ) yada yakında Halk ekmek varsa oradan Altın Ekmek al :KK34: hem çok tok tutuyor hemde içinde bir sürü şey var ve gayet lezzetli :KK34:

tesekkur ederım kızlarrrr

evet adetıme 10 gun var ıkı yumurtamda catladııı ama zaman gecmıoorr kafayı sıyırCAGIM AKASAMA KADAR TOPIK TOPIK ERKEN HAMILEIK BELIRTILERI ARIORUMM :18: YA YOKSAA YA GENE HAYALSE BENIMKI DIEDE KENDIMI ALAMIORUM BU DUSUNCEDENNN OFFFFF :KK14: RABBIM DAHA FAZLA ARATMASIN :KK14:

slmm kızzlarrr ben geldimm..kaç gündür giremiyorumm...nedennn :) :) eşimle bi kaçamak yaptık yalovaya geldik armutlu ya...o yanımda devamlı giremedim pek nete her dakkka doluu..ya denizdeyiz yadışardaa eve gelincede pertim çıkıyorr...erkek kardeşlerimi çağırdık bugünde dahada eğlenceliii..

sabah bi deniz sefası yaptık..şimdi eve geldik onlar cuma ya gittiler bende size geldim hemenn...bu cuma beni izinli sayınn cünkü burda yemenin içmenin hadddi hesabı yok..yarın dönücezz..tartı ne gösterir bilmiyorumm...

hava serinde ama 3 gündür şansımıza harika...bugün 28 derecee su hafif serin ama girince alışıyor insann..ayy feci hamlaşmışımm her erim ağrıdıı...cecommm sen ne güzel gidiyorsun yüzüyorsun hiç bırakma vallaaa...

bayramdan sonra sporada başlayalım artık canım..
:KK8:tatilde ye boşveerrr...:KK56:
bu arada armutluda hangi otelde kalıyorsunuz ??ben araştırdım bayramda çook pahalı yaa..yalova termalköye gitmiştik çınarcığa yakın termalsu güzeldi..yine gidermiyiz bilmiyorum..eşime hiiç sormuyorum oda bahsetmiyor gideriz diye..ne olur bilmiyorum ama istanbula gidemezsek çook üzülürüm

Kızlar aancak gelebilddim
Ben bu gün tarıda 92.5 dim
Daha düşük bekliyordum ama bunada şükür
Malum bayram tatili bende gidecem memlekete
Çok tırsıyoorum kilo alırım :18:

MErhaba kızlarr:KK3: nasılsınız ben hamdüsenalar olsun iyiyimm

Waww iyi tatiller canım süper bir fırsat olmuşş
ben denize girilmiş olmasına şaşırdımm dikat et üşütme canımm
bende bu hafta gelemedim çok fakat cezamı da çekiyorumm
yaw sabit sabit diye takmıştım 2haftadırr bu sabah bir baktım kii
:KK53::18:ayyyyyyyyyyy +1 varr kilodaa :KK50::KK17:
kaçamakda yapmadım ne oldu böyle onu düşünüyorum şuan :KK53::44:
tarçınlı çayıma ara verdim bu hafta sadece bu :KK52:
ya birde adet olmadım 6 gün geçti sevinemiyorum tahlilde tek çizgi gördüm:KK14:
üzülmek istemiyorum bu ay sırf incir ceviz hayıt hapına bağladım kendimi
:KK14:ayy Rabbimiz daha fazla aratmasın ne olur en kısa zamanda tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin bizlere :KK14:

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Bugün erkenci sayılırım :KK1:
Sabahtan anneme çıkmıştım zaten :KK34: baklavamızı 2 tepsi yaptık bir güzel 55er kattan :KK1: onları fırında düşük derecede pişirip hazırda bekletiyoruz :KK34: Pazartesi günü annem şerbetliyecek inşallah :KK34:
Baya yorulduk baklavayı yaparken ( benim küçük cadıda tabi bize yardım edeceğim bahanesiyle bize daha çok iş çıkardı :KK1: )
Akşam üzerede kızıma aldığım gömlekleri değiştirmeye gittim dönüşte annemlerde yemeğimi yedim ve eve kaçtım :KK1:
Bizimki yine arabasıyla uğraştığından dışarlardayken bende sizlere bakayım dedim :KK1:

bence aynı kalabilmektee bi marifettt...ben artık aynı kaldığımdada sevinicemmm...o yüzden hiç dertetmee...ayyyyyy baklava demişsinnn...bende severim ama hiç yapmadım daha..annemlerr 10 ar onar açar 60 kat..oda harika olurr...bizim kv de ince oklavası var.açtıktan sonra ceviz serpip iince oklavaya sarıp büzüyor dilimdilim kesip tepsiye diziyorr oda harika oluyorr kıtırr kıtırr..ayy canım çektii..ona şerbet dökmedende yenebilir yanii..

Valla iyi oluyorda işte fazla kaçırmamak lazım sonuçta dünya kalori :KK34:
Banada yapacaktık hesapta bir tepki ama sonra anneme amannn boşver ben sizden alırım bir kapaklı kapta dedim yoksa gelir geçer yerim bende :KK1: :KK1: :KK1:

Ohhhhhhhh iyi yapmışsınız :KK34:
Tadını çıkar iyice canım inan çok rahatlayacaksındır :KK34:
Bende bayram tatili bitsin anında yine havuzda alacağım soluğu :KK1:

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform686765,5
71tuğba73,772
73,6kgyağmurlu73,673,6
82kgeranisa74,675,576,4
83.3kgwaw77,777,7izinli
94,7berceste94,793,2
97,5ceco34104,9104,2104,2
100kgşipşirine9494
99kgaykurt96,295,6

Canım ellerine ve emeğine sağlık canım :KK71:
Bu kadar yoğunluk arasında uğraştın bizler için Hakkını helal et canım :KK34:

Sakınnnnnnnnnnn bayramda her an bizleri hatırla :KK20: kaçamak yapmazsın yada en azından az yaparsın :KK1:

bayramdan sonra sporada başlayalım artık canım..
:KK8:tatilde ye boşveerrr...:KK56:
bu arada armutluda hangi otelde kalıyorsunuz ??ben araştırdım bayramda çook pahalı yaa..yalova termalköye gitmiştik çınarcığa yakın termalsu güzeldi..yine gidermiyiz bilmiyorum..eşime hiiç sormuyorum oda bahsetmiyor gideriz diye..ne olur bilmiyorum ama istanbula gidemezsek çook üzülürüm

hakkında hayırlısı ne ise o olsunn...gelirsiniz inşallahh...

ben ihlas armutludayım....evde kendin yapma imkanında var yemekleri..restorantıda var istersen yemekli giriş yapıyorsunn...canım bizim devremülkümüz vardı geldikk...ama bayramda heryer zam yapmış burdada dairelere göre değişiyor fiyatlarr..bayramda en küçük daire 50 metrekare 150 tl gecelikk...

valla 2 gündür hava çok güzeldii doya doya girdim denizee...tabi yanımda arkadaş yok diye kadınlar plajına gitmedim..eşimle girdiğim yerdede kimse gitmeden sabah 11 gibi giriyorum..bide akşam 5 de millet çekilincee.. ama tavsiye ederim 2günde olsa gelin..sizede yakındır..

MErhaba kızlarr:KK3: nasılsınız ben hamdüsenalar olsun iyiyimm

Waww iyi tatiller canım süper bir fırsat olmuşş
ben denize girilmiş olmasına şaşırdımm dikat et üşütme canımm
bende bu hafta gelemedim çok fakat cezamı da çekiyorumm
yaw sabit sabit diye takmıştım 2haftadırr bu sabah bir baktım kii
:KK53::18:ayyyyyyyyyyy +1 varr kilodaa :KK50::KK17:
kaçamakda yapmadım ne oldu böyle onu düşünüyorum şuan :KK53::44:
tarçınlı çayıma ara verdim bu hafta sadece bu :KK52:
ya birde adet olmadım 6 gün geçti sevinemiyorum tahlilde tek çizgi gördüm:KK14:
üzülmek istemiyorum bu ay sırf incir ceviz hayıt hapına bağladım kendimi
:KK14:ayy Rabbimiz daha fazla aratmasın ne olur en kısa zamanda tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin bizlere :KK14:

canımm senin gecikirmiydii adetlerinnn...ayy heycanlandımm bendeee...inşalllah bebişin seninledirrr...biraz geçsinn yaparsın yine..bizde geç döllenme felanda olabiliyorr...hayırlısı olsun hakkındaa...

aynenn bende korkuyorum bayamdann...kavurmalar ekmekler..tatlılar çikolatalarr aman allahımmm...ben bayılırım taze ekmek :) kavurma yanınada kolaaaaaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Bugün erkenci sayılırım :KK1:
Sabahtan anneme çıkmıştım zaten :KK34: baklavamızı 2 tepsi yaptık bir güzel 55er kattan :KK1: onları fırında düşük derecede pişirip hazırda bekletiyoruz :KK34: Pazartesi günü annem şerbetliyecek inşallah :KK34:
Baya yorulduk baklavayı yaparken ( benim küçük cadıda tabi bize yardım edeceğim bahanesiyle bize daha çok iş çıkardı :KK1: )
Akşam üzerede kızıma aldığım gömlekleri değiştirmeye gittim dönüşte annemlerde yemeğimi yedim ve eve kaçtım :KK1:
Bizimki yine arabasıyla uğraştığından dışarlardayken bende sizlere bakayım dedim :KK1:

Valla iyi oluyorda işte fazla kaçırmamak lazım sonuçta dünya kalori :KK34:
Banada yapacaktık hesapta bir tepki ama sonra anneme amannn boşver ben sizden alırım bir kapaklı kapta dedim yoksa gelir geçer yerim bende :KK1: :KK1: :KK1:

Ohhhhhhhh iyi yapmışsınız :KK34:
Tadını çıkar iyice canım inan çok rahatlayacaksındır :KK34:
Bende bayram tatili bitsin anında yine havuzda alacağım soluğu :KK1:

Canım ellerine ve emeğine sağlık canım :KK71:
Bu kadar yoğunluk arasında uğraştın bizler için Hakkını helal et canım :KK34:

Sakınnnnnnnnnnn bayramda her an bizleri hatırla :KK20: kaçamak yapmazsın yada en azından az yaparsın :KK1:

ohhh baklavalar yapılmışşşşş...afiyet olsunn..güzel günde yyinnn....

valla git yüzmeye bütün vücut çalışıyor harika bişi imkanın varken değerlendirr...benim her yerimm ağrıyorrrr...benn hamlaşmışımmm...ayyyyy burda olacaktıkk hepp beraberrr...ne güzel olurdu 15 gün...bide diyet menü uygulardıkk...sabah yürüyüşşş.. hafif yemeklerr...sonra denizz..akşamaaa havuzaaaa....gecede kaplıcayaa...anammm erirdik erirrrr....eskiden kardeşlerimlee gelirdik ailecek..15 günn..öyle yapardı kiloda verirdik..ama şimdi işler güçlerr..arada derede anca geliyoruzzz iştee.

ohhh baklavalar yapılmışşşşş...afiyet olsunn..güzel günde yyinnn....

valla git yüzmeye bütün vücut çalışıyor harika bişi imkanın varken değerlendirr...benim her yerimm ağrıyorrrr...benn hamlaşmışımmm...ayyyyy burda olacaktıkk hepp beraberrr...ne güzel olurdu 15 gün...bide diyet menü uygulardıkk...sabah yürüyüşşş.. hafif yemeklerr...sonra denizz..akşamaaa havuzaaaa....gecede kaplıcayaa...anammm erirdik erirrrr....eskiden kardeşlerimlee gelirdik ailecek..15 günn..öyle yapardı kiloda verirdik..ama şimdi işler güçlerr..arada derede anca geliyoruzzz iştee.

Ohhhh valla ne güzel olurdu :KK34:
15 günde bile baya fark ederdik o zaman :KK1: inan okadar çok ihtiyacım varki benimde şöyle adam gibi bir tatile :KK34: ama artık seneye yaza inşallah yine akçaya atarım kendimi :KK1: eşimin halaları bile diyorlar okullar kapansın anında geliyorsun bizimle diye :KK1:

kızlar ben çok yemekten kilo almıyorum
emin olun yemem
sadece kendi düzenimi arıyorum
hareketli yaşamımı istiyorum:KK14:
ama k.validemin yanına gidince stresten bile kilo alıyorum
neyse artık kaçarı yok
gidecez mecbuurrr :KK1:

X