Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anamlar gider gitmez kendimi buraya attım
ama maşallah nasıl kaynattıysanız oku oku bitmedi
Bugünde çok yoğun ve yorucu geçti. Öğlene kadar yemeğimi, temizliğimi ve yıkananan çamaşırlarımı aradan çıkardım şükür
sonrada annemlerle dışarı işleri için dışarı attım kendimi
Saat tam 5de işimiz bitti hadi birde eve dönmeden pazara uğrayıp turşuluk malzemelerimizide alalım dedim :26:
Demez olaydım cünkü hayatımda ilk kez az daha kapkaç maduru oluyordum
Şükür Rabbim yardımcı oldu da çantamı çalamadı şerefsizler
Pazarda çocuk arabasına taktım çantamı ve bir yandanda tuttum sıkı sıkı. Annemle dolanırken meğer birileri bizi takip etmeye başlamış ( biri 14 biri 16 yaşlarında iki çocukla dolanan kapalı bir kadın
kızıda kapalıydı hesapta )
Kız çaktırmadan çantamı almış ( nasıl anlamadığıma hala inanamıyorum ) ve diğer çocuğa vermiş
Şükürler olsun o an karşıdan 3 bayan olayı görüp çocuğun önününü kesmişler sen nereye gidiyorsun o çantayla diye
çocuk beni göstererek biz birlikteyiz zaten ne hırsızlığı demiş :26: hani hesapta akrabam tanıdığım havasıyla kaçacağını sanmış
Allahtan kadınlar olayı an ve an gördükleri için inanmamışlar ve eğer o çantayı geri vermezsen burayı başına yıkarız demişler
tabi dayak yerim korkusuna kadınların refakatinde herşeyden habersiz olan benim yanıma gelip abla çantanı düşürmüşsün dedi
Bende şaşırdım tabi aaa nasıl olur imkansız falan diye tabi hemen içini kontrol ettim ve şükür herşey yerindeydi. Kadınlar çocuğu ben kontrol edene kadar salmadılar dur ya nereye diye. Meğer o yanımdaki genç kız çalmaya kalkışmış hatta o çocukta onu işaret edip durdu düşürmüşsün abla derken :26:
Başladım tabi söylenmeye ve hepsi pır diye ortadan yok oldular. O yardımcı olan bayanlara tekrar rastladım pazarda da kadınların önünü kesmiş çocuk ne karıştınız siz demiş
herhalde kendini sağlama aldığından emin oldu ( hani destek geldiyse ) kadınlarda ne olursa olsun sessiz kalmayız dua et karakolla çektirmedik demişler hatta baya bir kadınları takip etmişler o olaydan sonra pazarın içinde
Ay bir kötü oldum anlatamam bütün elim ayağım boşaldı. Hayır telefonun zaten sigortası var hani çalınsa zaten yerine sıfırı gelir, cüzdandada fazla yoktu param ama işte kredi kartı vardı hadi onuda iptal ettirir insan. Tek başımı ağrıtacak olan şey kimliğim ve ehliyetim olurdu kesin
ama şükür o kadınlar sayesinde yapamadılar birşey
Eve geldiğimizden beri anamla sersem gibi oluyoruz hatırladıkca ve tabiki o kadınlara çok dua ediyoruz
Rabbim gönüllerindeki muradlarını hayırlı olarak önlerine sunsun ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Yaaa böylelikle bugünde bir maceraya imza atmiş bulunuyorum
RAbbim kimseye yaşatmasın ....Aminnnn
Eşimede dedim ilk fırsatta birilerine sadaka vereceğim diye
Herşeyde bir hayır vardır
Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder sizlerede bir mucize
Aminnnnnnnnnnn