Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

MErhabalarrrr ben geldimmmmm nasılsınız arkadaşlar ben hamdüsenalar olsunnnnn
sorma :) yapışmıştıı yavaş yavaş gidiyor kilolarr inşallah hızlanacak
Tarçın çayını nette okumuştum 1 çubuk tarçın 2 bardak su 5 dk kaynıyor kapatıyorum altını . Akşam yapıp ertesi akşama kadar sulandırıp içiyorumm güzel tadı ben tarçını çok severimmm
bu benim tatlı krizlerimi engelliyorrr

Azmine maşallah 38 Beden oluruz bizler de

Canım ya Maşallah her şeygüzelllll olacak inşallahh Rabbimiz tüm azaları tam olan tertemiz nesiller versinnnnnn

canım beden alışıyor bence arada şaşırtmak gerekiyor aynı tempoya cevap vermez oluyor
e bu tepkisizliği bizi delirtiyor

ayyyy kızz sen öldürdün beni meraktann..2 gündür zeynelimm nerde diyip geziyorumm...niye gidemedin yaaa...hayırlısı olsun bakalımm..cumartesiyede pek bişi kalmadı ama inşallah aşırı büyümezz .çatlama iğnesi vakti geçmezz...iş çıkışında başka dr a gitseydin keşkee...

ben erdem hastanesini bıraktım canımm haberin olsun..gelirsin felan filan diyordum yaa..aşılamaya sıcak bakmadı hiçbiri..sıcak bakmayı bırak tüp bebek merkezleri var diye hemen tüp bebek diyorlarr...

kozyatagı medipol den randevu aldım bayramdan sonrayaa...bakalım orada sema ovalıyı çok tavsiye eden var..bide onu denicemm.. baktım oda olmadı afiyet hastanesi bilgi hanımda aklımdaa...inşallahh ona gerek kalmazz...

annen çok uzakdamı canımm?? gerçi yakında olsa daha yeni evlisin için bi garip olur..kv nerde oturuyorr ??

bence listen abartılı değill normall...öğlen salatada ekleyebilirsin bence...bide meyvee...

bende öyle yapıyorum karatay benlik değill..ben bana uygunu yapıyorumm...

sirkeli su işe yarıyormu yaa..benimkinde pas değilde kireç varr bende deniyimm bariiiii...

spor ayakkabıların hayırlı olsunn..güle güle kullan çoksporlu günler diliyorumm..

kızlarr yaaa...öğlen evde yemek yokdu yapmakda zor geldii...

bende bir kase yogurt yedim 1 parça ekmeklee...
iyiki yemek yememişim kv börek getirdi...fırında sigara böregi yapmış..2güçük parca ondan yedim..parmak kadardıı :)

şimdi yemek yapıyorumm....akşama patlıcan ve etli bulgur pilavı yapıyorumm :) kurban geldi benim gecen kurbandan et vardı buzlukta onu pişirdimm

yanınada cacık yaparımm ohhhhh missss...belki kendime acıkda salata yaparımm...

ahhh cnmmm kac gundur cok yogunum yaa
fulll iş akşam 6 tan sonraya dr bulamıorum malesefff ozel muaneler 200 tl den baslıorr ((
bende pendık ozel hastanesınden randevu aldım c.tesiye ne bilim içimden bir ses buayda olmayacak dıorrr

Zeynelim sen pendiğe yakınmısın . Pendik dediğin özel bölge hastanesi m?

annem Anadolu yakasında bense Avrupa yakasındayım.aynı yakada olsak istediğim zaman giderdim ama uzak olunca yol gözümde büyüyor. daha alışamadım tam olarak sanırım istiyorumki hep gelsinler. İnşallah ctesi gelicekler babam ve kardeşlerimle :)
kayınvalidem de arabayla 10 dk uzaklıkda. dayanamadım öğlene 1 şekersiz kahve ve 1sütlaç ekledim olmadı ama ben iyice saldım ya

hayırlısı diyelimm..vardır bundada bi hayırr..olur inşallah..sen geçen ay klomen kaç tane kullanmıştın yumoş geliştimi hiç ??

ben bayramdan sonra gidicem..ya klomen doz artışı isticem yada femala diye bi ilç varmış daha dirençli pkolulara veriliyormuşş..klomen etki etmezsee..dr verirse onu isticemm..

merakda bırakma bizi yazz...bu arada diyet nasıl gidiyorrr..

anammmmm kader işte yaaa...sen nasıl gittin orayaaa...annen bi yakada sen bi yakada...seni benden iyi kimse anlayamaz sanırımm...benim annemlerde avrupada ben anadolu yakasındayımmm....ayy ilk zamanlar bana çok zor geliyorduu..bide biz aile binasındayız..kv lerle ..pek alakam yokdur hafta gecer yüzlerini görmem ama..yinede agır geliyordu ben uzagım ailemden diyee...zamanla alıştım..bizimkilerde alıştı gelip gitmeye :) annenler burda nerdeler??

yaaa düştüm el oğlunun peşine geldim buracıklara :)
Pendikdeler. Allah razı olsun benim kv 'den kv diim bende :)
annem uzakda ya hasta olduğumda arar eşim oraya bırakır bakarlar bana

salma kız bugün aştıysan yarın toparlarsın, hem çok bişede yememişşin...

ay çok iyi fikirmiş bende denicem... sağol..

kızlar bugün yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm...
gelincede 1 tabak çorba
1 kase salata
1 tabak sebze yemeği yedim
ohh missss....

ama acaip hamlanmışım her tarafım ağrıdı bide çok üşüdüm :)

evet cnm ınt buldum dr doğan cüceloğlu c.tesi randevu aldım inş. geç kalmış olmam

Zeynelim inşallah her şey yolunda gidecekk Allah yar ve yardımcın olsunnnn

waww ohh miss afiyetler olsun canımm
benim akşam balık vardı güzel bol salata ile yedim yanında sodamı da içtim son dönem ihmal etmiştim doğal maden suyumuu

herkese hayırlı akşamlarr

Son düzenleme:
kızlarrr yarınn tartı günüü...herkezz bildirimi yapsın ....lakinnn yarın evde yokummm... listeyii akşama paylaşacagımm haberinizz olsunn...

Kızlar ben geldim
Öncelikle bizimkiyle hala küsüz
Dün gülerek gittim yanına barışalım diye
Sana yemek hazırlayım dedim gerek yok dedi sert bişekilde
Ben insanlık yapandaa kabahat dedim
Akşamada çorbam vardı kendim yedim ohhh oda dışarı gitti
Bu günde o oturma odasında yatıyobende y.odasındayım şuan
Aldım tabletimi
O düşünsün vallaa benim için hava hoş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…